30 Οκτ 2020

Ποιος κρύβεται πίσω από την «κόντρα» Μακρόν – Ερντογάν;


Μπορεί φαινομενικά ο Μακρόν να φαντάζει ως «ήρωας» που τα βάζει με τους φανατικούς Ισλαμιστές, αλλά στο παρασκήνιο της ιστορίας υπάρχει ένας άλλος αφανής «ήρωας» με εξαιρετικά σκοτεινά κίνητρα: η οικογένεια των Rothschilds!

Το ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι “πνευματικό παιδί” του Rothschild δεν είναι κανένα μυστικό. Αφού πρώτα εργάστηκε ως ανώτερος δημόσιος υπάλληλος στη Γενική Επιθεώρηση Οικονομικών, στη συνέχεια έγινε επενδυτικός τραπεζίτης στη Rothschild & Co.

Από την άλλη έχουμε ένα περιοδικό που στο όνομα της “ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης” γίνεται χυδαίο και προκλητικό στα όρια του επικίνδυνου.

Ως ξεκάθαρα αριστερό και αθεϊστικό, το περιοδικό Charlie Hebdo θεωρεί δικαίωμα του να χλευάζει όλες τις θρησκείες, Χριστιανισμό, Ιουδαϊσμό, Μωαμεθανισμό, με το μεγαλύτερο κομμάτι της τούρτας να μοιράζεται στους Μουσουλμάνους.

Αλλά η προκλητικότητα δεν σταματά στις θρησκείες. Έχει δεχτεί έντονη κριτική και για άλλες περιπτώσεις “χιούμορ χωρίς όρια”, όπως για παράδειγμα, στις 2 Σεπτεμβρίου 2016, μετά τον σεισμό της Κεντρικής Ιταλίας τον Αύγουστο του 2016, που προκάλεσε 294 θανάτους, το γαλλικό περιοδικό δημοσίευσε ένα καρτούν στο οποίο τα θύματα σεισμού απεικονίζονται ως πιάτα ζυμαρικών, με τον τίτλο “Séisme à l’italienne” (Σεισμός αλά Ιταλικά), και καλά ότι φταίει η μαφία για τα σαθρά σπίτια των Ιταλών, όπως εξήγησε εκ των υστέρων μετά από σφοδρές αντιδράσεις.

Αλλά σε ποιον ανήκει το Charlie Hebdo;


Σύμφωνα με το wiki, μετά από μια σειρά αλλαγών ιδιοκτησίας, ειδικά μετά την επίθεση του 2015, το περιοδικό, από το 2016, κατέχει ο γελοιογράφος Riss είναι ο εκδότης του περιοδικού που διαθέτει το 70% των μετοχών και το άλλο 30% ανήκει στον Éric Portheault, που παρουσιάζεται μάλλον ως οικονομικός διευθυντής.

Τον Ιανουάριο του 2015, μετά την επίθεση στο Charlie Hebdo, όπου έχασαν τη ζωή τους 12 μέλη του προσωπικού του περιοδικού, οι εναπομείναντες βρήκαν πρόσκαιρο καταφύγιο στην άλλη αριστερή εφημερίδα, την Libération. Μάλιστα στο εξώφυλλό της, η Libération είχε και έναν προκλητικό τίτλο: «Μετά τη διάσωση της Ελλάδας, σώστε και το Charlie Hebdo».



Και πάλι η οικογένεια Rothschilds πίσω απ’ όλα αυτά!


Γιατί η πιο πλούσια οικογένεια του κόσμου, που βρίσκεται στην κορυφή του καπιταλιστικού συστήματος να θέλει να αγοράσει μια αριστερή εφημερίδα με μακράν ιστορία όπως η Libération;

Το 2005 η Libération χρειαζόταν απεγνωσμένα κεφάλαια, και παρά τις ενστάσεις στο διοικητικό συμβούλιο της εφημερίδας, τελικά συμφωνήθηκε να πωληθεί στον Édouard de Rothschild. Οι κοινωνικές συγκρούσεις προέκυψαν λίγο μετά. Η εφημερίδα απέργησε διαμαρτυρόμενη κατά της απολύσεως 52 εργαζομένων, και ενώ ο Rothschild, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι δεν θα παρέμβει στις συντακτικές αποφάσεις, αποφάσισε ότι δεν έπαιζε αρκετά ενεργό ρόλο στη διαχείριση της εφημερίδας. Ένα χρόνο μετά, ανακοινώθηκε στο συντακτικό προσωπικό ότι ο Édouard de Rothschild αρνείται να επενδύσει περισσότερα χρήματα στην εφημερίδα, εκτός εάν έφευγαν ο τότε αρχισυντάκτης και ο γενικός διευθυντής της. Μαζί με αυτούς, παραιτήθηκαν ακόμα και δεκάδες δημοσιογράφοι. Συν τις απολύσεις, συνολικά περίπου 150 άτομα έφυγαν μετά την είσοδο του Rothschild με τα “κεφάλαια” του.

Πάμε τώρα και στο άλλο αριστερό ΚΑΙ κάργα αθεϊστικό περιοδικό, το Charlie Hebdo: Ιανουάριος του 2015, και το ολλανδικό περιοδικό quotenet.nl γράφει:

Οι De Rothschild’s τυπώνουν το Charlie Hebdo: «Αμφιβάλλαμε αν πρέπει να αγοράσουμε εφημερίδα Libération»

Η Γαλλία πυροδοτείται μετά τη δειλή επίθεση στο Charlie Hebdo και τις θεαματικές εξελίξεις μετά. Η εφημερίδα Libération, όπου θα δημιουργηθεί το σατιρικό περιοδικό της επόμενης εβδομάδας – ευτυχώς – πρόσφατα έπεσε στα χέρια ενός απογόνου της διάσημης τραπεζίτης δυναστείας De Rothschild.

Όμως, η αγορά της εφημερίδας προκάλεσε μια σοβαρή συζήτηση στην οικογένεια De Rothschild, αποκαλύπτει ο Philippe baron de Rothschild σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Quote, η οποία δημοσιεύθηκε στην έκδοση του Ιανουαρίου.

«Έχει γίνει αρκετή συζήτηση για την χρηματοδότηση της Libération από τον θείο μου Édouard baron de Rothschild’», λέει ο Philippe.

«Ορισμένα μέλη της οικογένειας ήθελαν να αποκλείσουν την αγορά, επειδή το μέσο θα μας έκανε μια πολιτική δύναμη. Θέλαμε να το αποφύγουμε με κάθε κόστος. Δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον για την πολιτική, τουλάχιστον όχι προς τον έξω κόσμο. Στο τέλος, οι αντίθετοι [σε απόψεις] στην οικογένειά μας παρακάμφθηκαν».

Η συνέντευξη με τον απόγονο De Rothschild πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στο Champs-Élysées, λίγο πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη συνέντευξη εδώ (στα Ολλανδικά): «Οι άνθρωποι θα παραμένουν πάντα ζηλιάρηδες».

Να σημειωθεί ότι τώρα η Libération παίζει και το ρόλο “fact checker” των ειδήσεων του διαδικτύου, κάτι σαν τα Ελληνικά Hoaxes. Μαζί με τον George Soros που αγαπάει τη μετανάστευση στην Ευρώπη!

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Η πλουσιότερη οικογένεια του κόσμου, που ελέγχει όλο το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, είναι μεν εβραϊκής καταγωγής, αλλά δεν είναι καν εβραίοι. Ανήκουν σε μια άλλη θρησκεία, με την γνωστή πολιτική του Διαίρει και Βασίλευε. Όχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια: Τα Κίτρινα Γιλέκα, η Γαλλική Επανάσταση και ο ρόλος των Rothschilds .

Ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός είναι ένα τέλειο εργαλείο για αυτήν την πολιτική, βάζοντας κοινωνίες, έθνη, λαούς να σκοτώνονται μεταξύ τους.



Και μετά τις «κόντρες» μεταξύ Μακρόν κι Ερντογάν, το Charlie Hebdo κυκλοφορεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ημίγυμνο, να σηκώνει το ρούχο μιας μουσουλμάνας και να αναφωνεί «Ωωωω! Ο Προφήτης!», ενώ στη λεζάντα αναγράφεται: «Ερντογάν: Στα απόκρυφά του είναι αστείος».

Μαγκιά; Και του Μακρόν μαγκιά να στολίζει κτήρια στο Παρίσι με τα προκλητικά εξώφυλλα του Charlie Hebdo;

Υπερασπίζεται την ελευθερία λόγου και τους Χριστιανούς και τα βάζει με τους κακούς μουσουλμάνους που έτσι κι αλλιώς θέλει να φιλοξενεί η χώρα του;

Όχι, φυσικά, τίποτα απ’ όλα αυτά. Τον μάγο και σατανιστή Albert Pike προσπαθεί να επιβεβαιώσει:

Ο Albert Pike και η πρόβλεψη των 3 παγκοσμίων πολέμων

O Albert Pike o ίδιος μασόνος και σατανιστής, μέλος της ΚΚΚ, σχεδιάζοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων, συνέλαβε μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή και έστειλε την επιστολή στον επίσης μασόνο Giuzzepe Massini , την 15 Αυγούστου του 1871. Διαβάστε ΕΔΩ όλο το άρθρο.

Σε αυτή τη θρησκεία ανήκει η οικογένεια Rothschilds, την οποία και υπηρετεί πιστά ο Εμανουέλ Μακρόν. Έτσι τυχαία κι εύκολα ένας ωραίος αλλά άγνωστος μη πολιτικός νεαρός γίνεται πρόεδρος της Γαλλίας; Οι… «ωραίοι»… έχουν «χρέη»…   [ Πηγή - Διαμόρφωση/προσθήκη φωτό:Α.Τ. ]

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΤΟ CHARLIE HEBDO, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΞΩΦΥΛΛΩΝ ΤΟΥ


Η Σαρία του Hebdo:
«Εκατό βουρδουλιές αν δεν πεθάνετε από τα γέλια»

To εξώφυλλο της Charlie Hebdo έχει φιλοξενήσει το πιο βλάσφημο σκίτσο που έχουμε δει ποτέ! Βλασφημία κατά της Παναγίας Τριάδος! Την λογοκρισία επέβαλε το ιστολόγιό μας ως το ελάχιστο μέτρο για να μπορέσει να δημοσιεύσει αυτό το ρυπαρό σκίτσο και την υπογράφει ως μνημείο για την ελευθερία του λόγου. Διότι άλλο ελευθερία του λόγου και άλλο Ύβρις!


Διαβάστε περισσότερα »
 

Γελάνε και οι πέτρες με την "τρομοκρατία" στην Ευρώπη...Υπάρχει στ' αλήθεια "τρομοκρατία" ή ένα... σχέδιο μυστικών υπηρεσιών του υπερεθνικού κεφαλαίου;

- Λοιπόν, όλα έτοιμα;
- Ναι
- Τα Καλάσνικοφ τα πήρες;
- Ναι
- Γέμισες τις μολότοφ;
- Ναι
_ Τον εκτοξευτή ρουκετών;
- Ναι
- Την ταυτότητά σου;
- Γαμώτο,θα την ξέχναγα! Ευχαριστώ!


Τα λέει όλα το ιταλικό σκίτσο...Οι πρακτορίσκοι των τοκογλύφων σπεύδουν να κτίσουν την μαζική ψευδαίσθηση.
Οι τρομοκράτες κυκλοφορούν, όπως μας τα λεν, με τα …διαβατήρια στο χέρι, ώστε σε περίπτωση ελέγχου να περάσουν …απαρατήρητοι, μαζί με τα …εκρηκτικά και τα …καλασνικοφ στο χέρι...

Όχι, δεν μας δουλεύουν…


Je suis Rothschild


Θύτες για γέλια και για κλάματα.

Με το αίμα αθώων η αυτοθυματοποίηση των δολοφόνων της Ευρώπης.

Άλλη μια υπερπαραγωγή των "κατασκευαστών" των "Ολοκαυτωμάτων".

Η Ελλάδα προβλέπεται να είναι το μελλοντικό Charlie Hebdo, που θα "χτυπηθεί" με τον ίδιο τρόπο.

"Στημένος" από τους τοκογλύφους ο "τσαμπουκάς" των "Αριστερών" των Κολεγίων και των Γκσταντ.

Το προβοκατόρικο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφέρει σε τίποτε από τα προβοκατόρικα σκίτσα του περιοδικού, που προκάλεσαν την επίθεση.


Η Ευρώπη και η Ελλάδα σε θανάσιμο κίνδυνο.

Δεν είναι μόνον οι "Τζιχαντιστές" που απειλούν την ειρήνη και την ευημερία των Ευρωπαίων ...Είναι κι άλλοι που τους τρομοκρατούν με άλλου είδους απειλές ...Είναι κι άλλοι που περιμένουν κι αυτοί με τη"σειρά" τους να εμφανιστούν στο "φεστιβάλ" του τρόμου ...Είναι ένα σύνολο εχθρών, το οποίο έχει προετοιμαστεί για να δώσει "άλλοθι" και βέβαια "σωτήριο" ρόλο στους δολοφόνους της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο που οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν κάνει μέσα στον χρόνο ένα συγκεκριμένο "πακέτο" με τους εχθρούς της Ευρώπης. Σήμερα υπάρχουν στη διάθεσή τους "εχθροί" όλων των ειδών και όλων των τύπων. Άλλοι εχθροί απειλούν με βόμβες ή Καλάσνικοφ και άλλοι εχθροί απειλούν με την "τεμπελιά" τους και την "ασυνέπειά" τους. Σήμερα είναι οι "Τσιχαντιστές", χθες οι Ρώσοι και προχθές οι Σέρβοι. Πάντα κάποιος θα παίρνει το βάρος της «παράστασης» του τρόμου, που πουλάει το προδοτικό διευθυντήριο των Βρυξελών. Εμάς, ως Έλληνες, μας απασχολεί το αύριο, γιατί πιθανότατα να έρχεται η σειρά μας.

Υπάρχουν όλες οι ενδείξεις που μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Οι άνθρωποι, οι οποίοι"έκαναν" προβοκατόρικο χιούμορ με τα σκίτσα του Μωάμεθ των ισλαμιστών, ήταν οι ίδιοι, που έκαναν τα ανάλογα με την Αφροδίτη των Ελλήνων. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία ...Έγιναν μεθοδικά και σε εποχές που υπήρχε η άνεση χρόνου να γίνει μια καλή διαχείριση προπαγάνδας.

Διαβάστε περισσότερα »