4 Σεπ 2021

Είναι αυτό ένα πιθανό αντίδοτο του εμβολίου COVID;

Υπάρχει πιθανό αντίδοτο του εμβολίου COVID το οποίο θα μπορούσε να προστατεύσει όσους έχουν υποστεί ένεση με το παρασκεύασμα που πλασάρεται ως εμβόλιο COVID;


Η Dr. Judy Mikovits το πιστεύει. Η Mikovits, η οποία εμφανίστηκε στην ταινία Plandemic, αποκάλυψε πρόσφατα το όνομά του : σουραμίνη, στο ντοκιμαντέρ με τίτλο PLANDEMIC, το οποίο αποκαλύπτει τον COVID-19 ως εγκληματική επιχείρηση.



Οι απάνθρωπες ιστορίες τρόμου των εμβολιασμένων με COVID δεν φαίνεται να τελειώνουν ποτέ. Υπάρχουν όλες οι πολυάριθμες ανεπιθύμητες ενέργειες όσων πήραν το μη εμβόλιο COVID, συμπεριλαμβανομένων ημικρανιών, μώλωπες, βαριά και ακανόνιστη έμμηνος ρύση, αποβολές, πιθανή στειρότητα και δυνητικά θανατηφόρα πήξη του αίματος.  Στη συνέχεια, υπάρχει το παράξενο φαινόμενο οι εμβολιασμένοι με COVID να μεταδίδουν αυτές τις επιπτώσεις στους ανεμβολίαστους. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και το φαινόμενο των μαγνητών που κολλάνε στους εμβολιασμένους με COVID στο σημείο της ένεσης. (Μπορείτε να διαβάσετε τι αναφέρουν οι ίδιοι οι άνθρωποι σε αυτή την ομάδα του Reddit - τρομακτικό!).

Ο σκοπός του εμβολιασμού COVID είναι να εισαγάγει συνθετικές πρωτεΐνες αιχμής στο σώμα, έτσι ώστε το σώμα να παράγει αντισώματα εναντίον τους, αντισώματα που υποτίθεται ότι θα σας προστατεύσουν από τον SARS-CoV-2. Ενώ υπάρχουν πολλά προβλήματα με αυτή τη θεωρία - συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι δεν υπάρχει πραγματικός SARS-CoV-2 και ότι οι πρωτεΐνες αιχμής βασίζονται στην αβάσιμη υπόθεση ενός απομονωμένου και καθαρισμένου ιού - υπάρχει επίσης ο σαφής κίνδυνος ότι αυτές οι συνθετικές πρωτεΐνες αιχμής θα σας προκαλέσουν βλάβη. Σε αυτό το σημείο υπεισέρχεται το πιθανό αντίδοτο του εμβολίου COVID.

Πιθανό αντίδοτο του εμβολίου COVID: Suramin


Η σουραμίνη είναι ένα φάρμακο που έχει χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για παθήσεις όπως η αφρικανική ασθένεια του ύπνου (African sleeping) και η τύφλωση του ποταμού (river blindness). Είναι γνωστό στους ιατρούς εδώ και 100 χρόνια.

Πρόσφατα μια μικρή κλινική δοκιμή που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο διαπίστωσε ότι μια εφάπαξ ενδοφλέβια δόση σουραμίνης παρήγαγε δραματική βελτίωση των βασικών συμπτωμάτων του αυτισμού, γνωστού και ως διαταραχή του φάσματος του αυτισμού (ASD).

Τι ακριβώς είναι λοιπόν η σουραμίνη; Αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ένα ακόμη φαρμακευτικό σκεύασμα το οποίο είναι εκχύλισμα μιας φυσικής ουσίας, στην προκειμένη περίπτωση βελόνων πεύκου. Αυτό ακολουθεί το επιχειρηματικό μοντέλο της βιοπειρατείας της Big Farma - βρίσκεις φυσικά φυτά και ουσίες, απομονώνεις μια χημική ουσία από αυτά, αποκτάς πατέντα και την πουλάς, ενώ παράλληλα χρησιμοποιείς επιστημονικά περιοδικά και τα μέσα ενημέρωσης για να ξεφτιλίζεις όποιον ισχυρίζεται ότι το αρχικό φυτό έχει φαρμακευτική αξία.

Το άρθρο Possible Antidote for the V-Serum and the Current Spike Protein Contagion (Πιθανό αντίδοτο για το V-Serum και την τρέχουσα μόλυνση από πρωτεΐνη αιχμής) κάνει καλή δουλειά, μπαίνοντας στην τρύπα του κουνελιού για να αποκαλύψει τι κάνει η σουραμίνη και από πού προέρχεται:

"Εδώ είναι το μονοπάτι της επιστήμης και των δεδομένων που δείχνει την παράγωγη σχέση μεταξύ των πευκοβελόνων και της σουραμίνης ("το αντίδοτο" στις μικροβιακές ασθένειες) - και το οποίο παρέχει επίσης ένα πιθανό αντίδοτο για όσους έχουν προσβληθεί από τη μόλυνση της πρωτεΐνης spike.

Η σουμαρίνη μειώνει περαιτέρω τις δραστηριότητες ενός μεγάλου αριθμού ενζύμων που εμπλέκονται στη σύνθεση και τροποποίηση του DNA και του RNA: Οι πολυμεράσες του DNA (103, 104), οι πολυμεράσες του RNA (103, 105, 106), η αντίστροφη μεταγραφάση (18, 103), η τελομεράση (67) και τα ένζυμα που εμπλέκονται στην περιέλιξη/εκτύλιξη του DNA (107, 108) αναστέλλονται από τη σουραμίνη, καθώς και ένζυμα που τροποποιούν την ιστόνη και τη χρωματίνη, όπως οι πρωτεΐνες chromobox (109), οι μεθυλοτρανσφεράσες (110) και οι αποακετυλάσες της ιστόνης sirtuin (111).

Αυτή είναι η ιατρική ορολογία για την αναστολή της ακατάλληλης αντιγραφής και τροποποίησης του RNA και του DNA ... Η
σουραμίνη έδειξε επίσης ανασταλτικές επιδράσεις έναντι των συστατικών του καταρράκτη της πήξης (71, 130) ... Η υπερβολική πήξη προκαλεί θρόμβους αίματος, μίνι θρόμβους, εγκεφαλικά επεισόδια και ασυνήθιστα βαριούς εμμηνορροϊκούς κύκλους".

Εξαιρετικά ενδιαφέρον! Αποκαλύπτει ότι η σουραμίνη αναστέλλει την πήξη του αίματος ή τους θρόμβους (ένα σημαντικό θέμα σε όλη την υπόθεση COVID) - το ίδιο θέμα που έκανε τους αξιωματούχους να είναι επιφυλακτικοί με τα εμβόλια COVID της AstraZeneca και της Johnson & Johnson, αναγκάζοντας πολλά ευρωπαϊκά έθνη να τα απαγορεύσουν και κάνοντας επίσης το CDC των ΗΠΑ σε ένα σημείο να τα σταματήσει...

Η πήξη του αίματος αποτελεί επίσης θέμα του ίδιου του COVID, ακόμη και πριν από την έλευση των εμβολίων. Αυτό που είναι επίσης πολύ συναρπαστικό είναι ότι η σουμαρίνη έχει την αναφερόμενη ικανότητα να μειώνει τις δραστηριότητες των ενζύμων που εμπλέκονται στη σύνθεση του DNA και του RNA. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να προωθήσουν ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ τα άλλα 2 εμβόλια COVID - αυτά που κατασκευάζονται από τη Moderna και την Pfizer.

Έτσι, σε απλά ελληνικά, αυτό το υλικό θα μπορούσε ενδεχομένως να επιβραδύνει ή να σταματήσει όλους τους φρικτούς θρόμβους αίματος που υποφέρουν οι άνθρωποι, καθώς και να εμποδίσει ενδεχομένως την ακατάλληλη αντιγραφή RNA και DNA που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι εφαρμογές mRNA.


Η σουραμίνη προέρχεται από πευκοβελόνες


Από πού προέρχεται λοιπόν η σουραμίνη; Από βελόνες πεύκου. Είναι ένα από τα πολλά φυτοχημικά ή φυτικές χημικές ουσίες που προέρχονται από πευκοβελόνες, όπως συνοψίζει το παραπάνω άρθρο:

"Η σουραμίνη προέρχεται από το Trypan Blue. Το Trypan blue προέρχεται από την τολουιδίνη, δηλαδή οποιαδήποτε από τις διάφορες ισομερείς βάσεις, C14H16N2, που προέρχονται από το τολουένιο. Το Trypan blue ονομάζεται έτσι επειδή μπορεί να σκοτώσει τα τρυπανοσώματα, τα παράσιτα που προκαλούν την ασθένεια του ύπνου. Ένα ανάλογο του μπλε του τρυπανίου, η σουραμίνη, χρησιμοποιείται φαρμακολογικά κατά της τρυπανοσωμίας. Το μπλε του τρυπάν είναι επίσης γνωστό ως μπλε της διαμίνης και μπλε του Νιαγάρα... Το κόκκινο τρυπάν και το μπλε τρυπάν συντέθηκαν για πρώτη φορά από τον Γερμανό επιστήμονα Paul Ehrlich το 1904.

Το Trypan Blue είναι παράγωγο του τολουολίου (Toluene), το οποίο είναι παράγωγο του πευκοελαίου. Η ένωση απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1837 μέσω απόσταξης πευκοελαίου από τον Πολωνό χημικό Filip Walter, ο οποίος την ονόμασε rétinnaphte".

  • Γιατί να πάρετε σουραμίνη όταν μπορείτε να φτιάξετε και να πάρετε τσάι από πευκοβελόνες;
  • Γιατί να πάρετε μια συνθετική και απομονωμένη εκδοχή, όταν θα μπορούσατε να πάρετε τη φυσική ουσία πλήρους φάσματος;

"Το τσάι από πευκοβελόνες παρέχει παρόμοιο, αν όχι ανώτερο, όφελος, εν μέρει λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα άμεσο ήπιο εκχύλισμα ολόκληρου του βοτάνου που αφήνει πολλές από τις ιδιότητές του ακόμα ανέπαφες, οι οποίες θα μπορούσαν να καταστραφούν από την υπερβολική θερμότητα κατά την απόσταξη και τον περαιτέρω τεμαχισμό των πολλών θρεπτικών συστατικών του (όπως στα "προϊόντα" της Big Farma) ... Οι πευκοβελόνες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και Α μεταξύ πολλών άλλων ενώσεων που παρέχουν έναν μακρύ κατάλογο πλεονεκτημάτων:

Μια κορεατική μελέτη του 2011 έδειξε ότι η χρήση των πευκοβελόνων σε τσάι ήταν ο καλύτερος τρόπος πρόσβασης στα αντιοξειδωτικά οφέλη των πευκοβελόνων. Η μελέτη έδειξε ότι το εκχύλισμα με ζεστό νερό από τις προανθοκυανιδίνες και τις κατεχίνες των πευκοβελόνων προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών οφελών σε σύγκριση με τις χημικές διαδικασίες εκχύλισης.

Υπάρχουν και άλλα γνωστά οφέλη που μοιράζονται το τσάι από πευκοβελόνες και το τσάι που παρασκευάζεται από άλλα κωνοφόρα, τα οποία περιλαμβάνουν:

Αναλγητικό
Αντιβακτηριακό
Αντιμυκητιασικό
Αντιφλεγμονώδες
Αντιμικροβιακό
Αντιοξειδωτικό
Αντισηπτικό
Αντικαρκινικό
Αντιβηχικό
Αντιιικό
Αρωματικό
Στυπτικό
Αποσυμφορητικό
Αποτοξινωτικό
Απολυμαντικό
Διουρητικό
Αποχρεμπτικό
Ανοσοτροποποιητικό
Βελτιώνει την κυκλοφορία
Αναζωογονητικό
Λεμφικό
Χαλαρωτικό
Ανακουφίζει από τη νευρική εξάντληση και κόπωση
Ανακουφίζει τους πονεμένους μύες
Αναζωογονητικό
Τονωτικό

Οι βοτανολόγοι σε όλο τον κόσμο γνώριζαν εξ αρχής τα οφέλη αυτού του απλού φυσικού τσαγιού. Το τσάι από πευκοβελόνες χρησιμοποιείται ιατρικά παγκοσμίως εδώ και χιλιάδες χρόνια".

Τελικές σκέψεις


Όπως πάντα, κάντε τη δική σας έρευνα. Δεν ισχυρίζομαι ότι η σουραμίνη ή/και το τσάι από πευκοβελόνες είναι το αντίδοτο του εμβολίου COVID, αλλά μάλλον ένα πιθανό αντίδοτο του εμβολίου COVID.

Πρέπει να γίνουν περισσότερες έρευνες. Εάν πρόκειται να φτιάξετε το δικό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ερευνήσει τι κάνετε - να είστε προσεκτικοί με το πεύκο πουρνάρι (το οποίο δεν είναι πραγματικό πεύκο και μπορεί να είναι τοξικό, αν και έχει κάποιες φαρμακευτικές ιδιότητες). Το κυπαρίσσι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως αιθέριο έλαιο σε υψηλές δόσεις, αλλά κανονικά είναι ασφαλές κατά τα άλλα.

Συνολικά, ωστόσο, το τσάι από πευκοβελόνες έχει εκπληκτικά οφέλη για την υγεία. Η γνώση των φυσικών ουσιών που μπορούν να μπλοκάρουν την αντιγραφή του DNA και του RNA μπορεί να είναι πολύ σημαντική γνώση τα επόμενα χρόνια, καθώς αντιμετωπίζουμε μια ολοένα και πιο ιογενή εισβολή νανοτεχνολογίας που διεξάγεται υπό την επωνυμία "Επιχείρηση Κοροναϊός".


Πηγή - Επιμέλεια/έρευνα/μετάφραση/προσθήκες : Α.Τ.

Σχετικά με την συγγραφέα

Η Makia Freeman είναι συντάκτρια της ιστοσελίδας εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης / ανεξάρτητων ειδήσεων The Freedom Articles, συγγραφέας του βιβλίου Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions (Τα ψέματα, η αλήθεια και οι λύσεις) και ανώτερη ερευνήτρια στο ToolsForFreedom.com. Η Makia βρίσκεται στο Steemit και στο LBRY.

Πηγές:


*https://thefreedomarticles.com/not-a-vaccine-mrna-covid-vaccine-chemical-pathogen-device/

*https://www.reddit.com/r/CovidVaccinated/

*https://thefreedomarticles.com/bizarre-phenomenon-unvaccinated-getting-sick-being-around-the-covid-vaxxed/

*https://thefreedomarticles.com/covid-vaxxed-magnets-sticking-to-vaccinated-at-injection-site/

*https://thefreedomarticles.com/10-reasons-sars-cov-2-imaginary-digital-theoretical-virus/

*https://thefreedomarticles.com/no-virus-isolation-sars-variants-rest-on-big-assumption/

*https://health.ucsd.edu/news/topics/suramin-autism/pages/default.aspx

*https://archives.simplelists.com/nfu/msg/16539359/

*https://thefreedomarticles.com/doctor-reveals-corona-effect-blood-coagulation/

*https://thefreedomarticles.com/operation-coronavirus-hand-in-hand-with-nanotech-agenda/


Πώς να προφυλαχθείτε από τη μόλυνση της πρωτεΐνης Spike που προκαλείται από τους εμβολιασμένους με τον Covid (από την Dr. Judy Mikovits)


Η κατάσταση του έθνους


Η Dr. Judy Mikovits (επισυνάπτεται 1 λεπτό MP4) αποκάλυψε ότι το ιατρικό κατεστημένο γνώριζε από την αρχή το αντίδοτο για τη μόλυνση - μια μόλυνση που παρατηρείται σήμερα από χιλιάδες ανθρώπους που δεν έχουν πάρει τον ορό, αλλά έχουν απλώς έρθει σε στενή επαφή με άλλους που έχουν πάρει το εμβόλιο.

(Η λέξη "ορός" χρησιμοποιείται εδώ, καθώς, προφανώς, ο τρόπος για να αποφύγει κανείς τη λήψη του εμβολίου είναι να πει "είμαι αλλεργικός στον ορό").

Όταν το ιατρικό κατεστημένο και οι πολιτικοί υποστηρικτές θέλουν να απαλλαγούν από τη λήψη εμβολίων, δίνουν πάντα στους εαυτούς τους μια νομική διέξοδο, ενώ πιέζουν τους "πολίτες" να κάνουν τα εμβόλια.

Το "είμαι αλλεργικός στον ορό" είναι μια από τις λύσεις τους...

Η λήψη του ορού είναι ένα πράγμα. Η αιχμή της πρωτεϊνικής μόλυνσης που βιώνουν τώρα σε μεγάλο αριθμό όσοι δεν πήραν τον ορό, αλλά ήλθαν σε στενή επαφή με κάποιον συγγενή ή φίλο που τον πήρε (?), είναι εντελώς νέα και πρωτοφανής.

Ποιες είναι οι παρενέργειες που παρατηρούνται από αυτή τη μόλυνση;

  •     μαζικοί πονοκέφαλοι
  •     μικροθρόμβοι και ξαφνικοί μώλωπες σε όλο το σώμα
  •     εξαιρετικά έντονοι εμμηνορροϊκοί κύκλοι τόσο στις νέες όσο και στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση
  •     αποβολές
  •     μείωση του μητρικού γάλακτος
  •     στειρότητα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες
  •     οικιακά ζώα συντροφιάς που πεθαίνουν λίγο μετά την παραλαβή του ορού από τους ιδιοκτήτες τους.

Ακούστε 5 γιατρούς να συζητούν αυτή την ασυνήθιστη εμφάνιση συμπτωμάτων που βιώνουν τώρα χιλιάδες άνθρωποι:

Το αντίδοτο στη μόλυνση


Αυτό το αντίδοτο της μόλυνσης, το οποίο είναι γνωστό στα ανώτερα επίπεδα του ιατρικού κατεστημένου και στους γνώστες της ελιτίστικης τάξης εδώ και σχεδόν 100 χρόνια, ονομάζεται Σουμαρίνη, μια απομονωμένη ένωση που προέρχεται αρχικά από ένα εκχύλισμα ελαίου από πευκοβελόνες.

Διατίθεται μόνο με ένεση και ήταν ένα καλά φυλασσόμενο μυστικό που δεν διατέθηκε ανοιχτά στις μάζες κατά τη διάρκεια αυτής της "πανδημίας", ωστόσο είναι μια αποτελεσματική λύση για παράσιτα και ιούς διαφόρων ειδών, μαζί με ένα μεγάλο αριθμό άλλων παθήσεων.

Ωστόσο, ο καθένας μπορεί τώρα να επωφεληθεί από αυτή τη λύση αξιοποιώντας τη ρίζα προέλευσής της, το τσάι από πευκοβελόνες, ένα αντίδοτο που είναι ελεύθερα διαθέσιμο σήμερα στα αειθαλή δάση και στις αυλές πολλών ανθρώπων. (Οι πηγές για την αγορά του παρατίθενται επίσης παρακάτω).

Πώς μπορεί αυτή η απλή θεραπεία να λειτουργεί τόσο καλά απέναντι σε μια τόσο φαινομενικά ανυπέρβλητη κατάσταση;

Υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ του Suramin (το απομονωμένο εκχύλισμα), του τσαγιού από πευκοβελόνες (ένα εκχύλισμα με ζεστό νερό από τις βελόνες πεύκου, ελάτης, κέδρου και ερυθρελάτης) και του ελαίου πεύκου (το οποίο προέρχεται από τις βελόνες μέσω μιας διαδικασίας απόσταξης αιθέριων ελαίων με ατμό).

Και τα τρία προέρχονται από τις ιδιότητες της βελόνας του κωνοφόρου.


Η προσωπική μου άποψη σχετικά με αυτό είναι ότι είναι πολύ καλύτερο να λαμβάνετε ολόκληρη την πηγή βοτάνων της Φύσης παρά μόνο ένα μικρό κλάσμα ενός εκχυλίσματος. Υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από ολόκληρο το βότανο, τα οποία θα λείψουν από την απομονωμένη χημική ουσία.

Η παρατήρησή μου είναι ότι όσοι διατηρούν υψηλά επίπεδα υγείας δεν επηρεάζονται ούτε από τον ορό ούτε από τη μετάδοση της μόλυνσης. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα φαίνεται να αποκρούει τις παρενέργειες σε αυτό το σημείο. Όταν έρθει ο χειμώνας, όταν η πρωτεΐνη αιχμής στο σώμα τους θα αμφισβητηθεί από νέους παθογόνους μικροοργανισμούς, θα ανακαλύψουμε όλοι τα πραγματικά επίπεδα της υγείας μας.

Όποιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την υγεία του ή είναι εξαντλημένος (κάτι που μπορεί να ειπωθεί για πολλούς από εμάς σήμερα), επηρεάζεται σε διαφορετικό βαθμό.

Το μονοπάτι από το Suramin στο Pine Needle Tσάι


Εδώ είναι το μονοπάτι της επιστήμης και των δεδομένων που δείχνει την παράγωγη σχέση μεταξύ των πευκοβελόνων και της Σουραμίνης ("το αντίδοτο του ελισσόμενου" στις μικροβιακές ασθένειες) - και το οποίο παρέχει επίσης ένα πιθανό αντίδοτο για όσους επηρεάζονται από τη μόλυνση της πρωτεΐνης αιχμής (για λόγους που εξηγούνται μέσα στα παρακάτω δεδομένα):

  Η σουραμίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της νόσου του ύπνου του ανθρώπου που προκαλείται από τρυπανοσώματα [1] [ένα παράσιτο] Συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αφρικανικής τρυπανοσωμίας πρώτου σταδίου που προκαλείται από Trypanosoma brucei rhodesiense και Trypanosoma brucei gambiense χωρίς συμμετοχή του κεντρικού νευρικού συστήματος. [9] - [10] Θεωρείται θεραπεία πρώτης γραμμής για το Trypanosoma brucei rhodesiense και θεραπεία δεύτερης γραμμής για το Trypanosoma brucei gambiense πρώιμου σταδίου, όπου η πενταμιδίνη συνιστάται ως πρώτη γραμμή [10].  Έχει χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία της τύφλωσης του ποταμού (ογκοκερκίαση)[2].

Η σουραμίνη είναι διαθέσιμη στο ιατρικό σώμα εδώ και σχεδόν 100 χρόνια. Μια περίληψη των αντιοξειδωτικών πλεονεκτημάτων της περιγράφεται στην παρούσα έκθεση - 100 χρόνια σουραμίνης (επισυνάπτεται ως PDF).

Τα πιο σημαντικά μέρη της περίληψης περιγράφονται παρακάτω με υποστηρικτικά στοιχεία:

ΣΟΥΡΑΜΙΝΗ, Ο ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΏΙΜΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ


    Όταν η σουραμίνη εισήχθη για τη θεραπεία της αφρικανικής ασθένειας του ύπνου το 1922, ήταν ένας από τους πρώτους αντιμολυσματικούς παράγοντες που είχαν αναπτυχθεί σε πρόγραμμα φαρμακευτικής χημείας. Ξεκινώντας από την αντιθρυπανοσωμική δράση της χρωστικής trypan blue, που συντέθηκε το 1904 από τον Paul Ehrlich, η Bayer κατασκεύασε μια σειρά άχρωμων και πιο ισχυρών παραγώγων. Το μόριο 205 ήταν η σουραμίνη (Εικ. 1), η οποία συντέθηκε από τους Oskar Dressel, Richard Kothe και Bernhard Heymann το 1916. Η ασθένεια του ύπνου (επίσης γνωστή ως ανθρώπινη αφρικανική τρυπανοσωμίαση [HAT]) βρισκόταν στο επίκεντρο της έρευνας εκείνη την εποχή και δεν αποτελούσε παραμελημένη ασθένεια όπως σήμερα, και η ανάπτυξη της σουραμίνης αποτέλεσε σημαντική ανακάλυψη για τον αναδυόμενο τομέα της χημειοθεραπείας.  

Τώρα διαβάστε την ακόλουθη παράγραφο εντός του υπότιτλου (πάρα) πολλοί στόχοι στα 100 χρόνια της σουραμίνης σε PDF για να κατανοήσετε τις αντιδοτικές της ιδιότητες στη μετάδοση της πρωτεΐνης spike (που προέρχεται από το mRNA που δίνει οδηγίες για την αντιγραφή μιας πρωτεΐνης spike σε άλλα κύτταρα):  

   Η σουραμίνη μειώνει περαιτέρω τις δραστηριότητες ενός μεγάλου αριθμού ενζύμων που εμπλέκονται στη σύνθεση και τροποποίηση του DNA και του RNA: Οι πολυμεράσες του DNA (103, 104), οι πολυμεράσες του RNA (103, 105, 106), η αντίστροφη μεταγραφάση (18, 103), η τελομεράση (67) και τα ένζυμα που εμπλέκονται στην περιέλιξη/εκτύλιξη του DNA (107, 108) αναστέλλονται από τη σουραμίνη, καθώς και ένζυμα που τροποποιούν την ιστόνη και τη χρωματίνη, όπως οι πρωτεΐνες chromobox (109), οι μεθυλοτρανσφεράσες (110) και οι αποακετυλάσες της ιστόνης sirtuin (111)  

Αυτή είναι η ιατρική ορολογία για την αναστολή της ακατάλληλης αντιγραφής και τροποποίησης του RNA και του DNA.

Αυτό το σχόλιο στο PDF αποκαλύπτει επίσης την ικανότητα της Σουραμίνης να αναστέλλει τους μικροθρόμβους:

  Η σουραμίνη έδειξε επίσης ανασταλτικές επιδράσεις έναντι συστατικών του καταρράκτη της πήξης (71, 130)... 
Η υπερβολική πήξη προκαλεί θρόμβους αίματος, μίνι θρόμβους, εγκεφαλικά επεισόδια και ασυνήθιστα βαρείς εμμηνορροϊκούς κύκλους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν σήμερα από θρόμβους αίματος μετά τη λήψη του ορού και για τον οποίο άλλοι εμφανίζουν τώρα ανεξήγητους μώλωπες αφού έρθουν σε επαφή με κάποιον που έχει λάβει τον ορό.

Κάτι μεταφέρεται από τον έναν στον άλλον, πιθανότατα μέσω της αναπνοής, που συμπληρώνεται από ένα είδος συμπαθητικού συντονισμού ή φερομονικής εκπομπής.

Η μέθοδος μεταφοράς δεν είναι σαφής σε αυτό το σημείο, αλλά σίγουρα συμβαίνει.

Αυτό το φαινόμενο δεν είναι τυχαίο, αυτά τα συμπτώματα ήταν γνωστά πολύ πριν από την εξαπόλυση αυτού του ορού στο κοινό. Οι δοκιμές εμβολίων συνεχίζονται εδώ και δεκαετίες.

Γιατί αποφάσισαν να δοκιμάσουν μια εντελώς νέα προσέγγιση με το mRNA χωρίς δοκιμές σε ζώα, χρησιμοποιώντας έτσι τους ανθρώπους ως την πρώτη περίπτωση δοκιμής της αποτελεσματικότητάς τους;

Μια προφανής απάτη


Οποιοδήποτε φυσικό φάρμακο με το 0,01% αυτών των θανάτων και παρενεργειών θα είχε αποσυρθεί αμέσως από την αγορά. Το γεγονός ότι οι επαγγελματίες και οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων συνέχισαν να επιτρέπουν τη συνέχιση αυτής της προσποίησης αποκαλύπτει ότι αυτή η προσποίηση είναι σκόπιμη.

Τα ανώτερα κλιμάκια του ιατρικού επαγγέλματος προωθούν αυτό το πρόγραμμα στους ανθρώπους, ενώ οι ίδιοι εξαιρούν τον εαυτό τους από αυτό και στη συνέχεια παίρνουν το προσωπικό τους αντίδοτο για να μην επηρεαστούν από τη μεταδοτική μόλυνση.

Από πότε είναι αποδεκτό να σκοτώνεις χιλιάδες ανθρώπους και να ακρωτηριάζεις εκατοντάδες χιλιάδες άλλους με ένα "φάρμακο"; Γιατί το βρίσκουμε αυτό εντάξει; Γιατί εξακολουθούμε να εμπιστευόμαστε τα ΜΜΕ και τους ιατρικούς μάγους που ονειρεύτηκαν αυτή την απάτη; Πότε θα πούμε αρκετά πια ;

Το αντίδοτο του λαού


Τώρα οι άνθρωποι έχουν το αντίδοτο, και είναι άμεσα διαθέσιμο με τη μορφή τσαγιού από πευκοβελόνες. Πώς το ξέρουμε αυτό; Επειδή η σουραμίνη είναι παράγωγο των ελαίων των πευκοβελόνων.

Η ολόκληρη φυτική πηγή (οι βελόνες) είναι ανώτερη από το εκχύλισμα μίας μόνο ένωσης (Σουραμίνη) - επειδή οι βελόνες διαθέτουν ένα πλήρες συμπλήρωμα φυτοθρεπτικών συστατικών που παρέχουν πολλά πρόσθετα οφέλη, τα οποία το εκχύλισμα δεν είναι σε θέση να προσφέρει.

Τώρα, εδώ είναι η άμεση σύνδεση μεταξύ της Σουραμίνης και του τσαγιού από πευκοβελόνες:

Η σουραμίνη προέρχεται από το Trypan Blue

Το Trypan blue προέρχεται από την τολουιδίνη, δηλαδή οποιαδήποτε από τις διάφορες ισομερείς βάσεις, C14H16N2, που προέρχονται από το τολουένιο. Το Trypan blue ονομάζεται έτσι επειδή μπορεί να σκοτώσει τα τρυπανοσώματα, τα παράσιτα που προκαλούν την ασθένεια του ύπνου. Ένα ανάλογο του μπλε του τρυπανίου, η σουραμίνη, χρησιμοποιείται φαρμακολογικά κατά της τρυπανοσωμίας. Το Trypan blue είναι επίσης γνωστό ως diamine blue και Niagara blue... ΚΙΝΔΥΝΟΣ - Θωρακίστε τον έξυπνο μετρητή σας! Προστατέψτε την οικογένειά σας από το Illuminati Kill Grid!

Το κόκκινο τρυπάν και το μπλε τρυπάν συντέθηκαν για πρώτη φορά από τον Γερμανό επιστήμονα Paul Ehrlich το 1904.

Το Trypan Blue είναι ένα παράγωγο του τολουολίου, το οποίο είναι παράγωγο του πευκέλαιου.  {https://en.wikipedia.org/wiki/Toluene}

    Η ένωση απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1837 μέσω απόσταξης πευκοελαίου από τον Πολωνό χημικό Filip Walter, ο οποίος την ονόμασε rétinnaphte [10].

Προσωπικά θυμάμαι πριν από πολλά χρόνια ότι ένας επαγγελματίας υγείας χρησιμοποιούσε ένα λουτρό με πευκόφυτο για να απαλλάξει τον οργανισμό από τα παράσιτα.HNEX HydroNano EXtracellular Water - Anti-Viral, Anti-Pathogen, Anti-Bacterial - Light Years Beyond Colloidal Silver

  Το Pine-Sol βασιζόταν στο πευκέλαιο όταν δημιουργήθηκε το 1929 και κατά τη διάρκεια της ανόδου του σε εθνική δημοτικότητα τη δεκαετία του 1950. Ωστόσο, από το 2016, τα προϊόντα Pine-Sol που πωλούνται στα καταστήματα δεν περιέχουν πλέον πευκοέλαιο για να μειωθεί το κόστος. [Wikipedia]

Ωστόσο, το τσάι από πευκοβελόνες παρέχει παρόμοιο, αν όχι ανώτερο, όφελος, εν μέρει λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα άμεσο ήπιο εκχύλισμα ολόκληρου του βοτάνου που αφήνει πολλές από τις ιδιότητές του ανέπαφες, οι οποίες θα μπορούσαν να καταστραφούν από την υπερβολική θερμότητα κατά την απόσταξη και την περαιτέρω διάσπαση των πολλών θρεπτικών συστατικών του.

Συγκέντρωσα μερικές νεαρές βελόνες έλατου Dougles το περασμένο φθινόπωρο και τις προσθέτω στο πρωινό μου μείγμα τσαγιού τους τελευταίους δύο μήνες. Πρέπει να ήταν μια ενστικτώδης απόφαση. Ανακάλυψα τις πληροφορίες για το Suramin μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Το τσάι από βελόνες έλατου Ντάγκλας που πίνω παρέχει μια ενεργητική ανάταση και μια ωραία ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι πευκοβελόνες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και Α μεταξύ πολλών άλλων ενώσεων που παρέχουν έναν μακρύ κατάλογο πλεονεκτημάτων:

Μια κορεατική μελέτη του 2011 έδειξε ότι η χρήση πευκοβελόνων σε τσάι ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αντιοξειδωτικά οφέλη από τις πευκοβελόνες.

Η μελέτη έδειξε ότι το εκχύλισμα με ζεστό νερό από τις προανθοκυανιδίνες και τις κατεχίνες των πευκοβελόνων προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών οφελών σε σύγκριση με τις χημικές διαδικασίες εκχύλισης.

Υπάρχουν και άλλα γνωστά οφέλη που μοιράζονται το τσάι από πευκοβελόνες και το τσάι που παρασκευάζεται από άλλα κωνοφόρα, τα οποία περιλαμβάνουν:

  •     Αναλγητικό
  •     Αντιβακτηριακό
  •     Αντιμυκητιασικό
  •     Αντιφλεγμονώδες
  •     Αντιμικροβιακό
  •     Αντιοξειδωτικό
  •     Αντισηπτικό
  •     Αντικαρκινικό
  •     Αντιβηχικό
  •     Αντιιικό
  •     Αρωματικό
  •     Στυπτικό
  •     Αποσυμφορητικό
  •     Αποτοξινωτικό
  •     Απολυμαντικό
  •     Διουρητικό
  •     Αποχρεμπτικό
  •     Ανοσοτροποποιητικό
  •     Βελτιώνει την κυκλοφορία
  •     Αναζωογονητικό
  •     Λεμφικό
  •     Χαλαρωτικό
  •     Ανακουφίζει από τη νευρική εξάντληση και κόπωση
  •     Ανακουφίζει τους πονεμένους μύες
  •     Αναζωογονητικό
  •     Τονωτικό

Οι βοτανολόγοι σε όλο τον κόσμο γνώριζαν εξ αρχής τα οφέλη αυτού του απλού φυσικού τσαγιού. Το τσάι από πευκοβελόνες χρησιμοποιείται ιατρικά παγκοσμίως εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Τσάι με πευκοβελόνες Βίντεο (3' λεπτά) {https://www.youtube.com/embed/MY4UNrjnoLA?feature=oembed}

Συλλογή άγριας τροφής - Πεύκο / Ερυθρελάτη / Κέδρος / Έλατο - Τσάι αειθαλών φυτών  {https://www.youtube.com/embed/RdTcmexTBH0?feature=oembed}

Μερικές σημειώσεις για προσοχή :

Προσοχή με το πεύκο πουρνάρι (το οποίο δεν είναι πραγματικό πεύκο και μπορεί να είναι τοξικό, αν και έχει μερικές φαρμακευτικές ιδιότητες).

Το κυπαρίσσι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως αιθέριο έλαιο σε υψηλές δόσεις, αλλά κανονικά είναι ασφαλές κατά τα άλλα.

Το πεύκο ponderosa δεν είναι καλό για τις αγελάδες κυρίως λόγω της παρατήρησης ότι όταν τα έγκυα βοοειδή τρώνε τις βελόνες του έχει παρατηρηθεί η απώλεια του μοσχαριού, αλλά έχει μακρά ιστορία με οφέλη για την υγεία των ανθρώπων για αναπνευστικές παθήσεις, κοψίματα, πληγές και εγκαύματα κ.λπ.  

Μακράν η συντριπτική πλειοψηφία των κωνοφόρων χρησιμοποιείται φαρμακευτικά εδώ και χιλιάδες χρόνια με εξαιρετικό ιστορικό. Γνωρίστε τα δέντρα σας. Μπορεί να προσφέρουν ένα φαρμακείο γεμάτο οφέλη για την υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας.

Το τσάι από βελόνες πεύκου, ερυθρελάτης, κέδρου και ελάτης μπορεί να καταλήξει να είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε τα πολυάριθμα οφέλη των αειθαλών δέντρων, μαζί με μια φυσική προστασία από τις ανθυγιεινές αντιγραφές των πρωτεϊνών αιχμής σήμερα.

Συνδυάστε το με άλλα βότανα όπως επιθυμείτε για να αποκτήσετε περαιτέρω οφέλη και γεύσεις.

Πηγές για τις πευκοβελόνες


Υπάρχει ένας πρωταρχικός αμερικανικός προμηθευτής (Etsy) για τις πευκοβελόνες (εκτός από τη συγκομιδή των δικών σας) που γνωρίζω σε αυτό το σημείο με 3 ποιοτικές καταχωρήσεις, η καθεμία από έναν διαφορετικό αγρότη της Ανατολικής Ακτής:

Δοσολογία: Η δοσολογία είναι η εξής: 1: με περίπου 1-3 κουταλιές της σούπας βελόνες ανά φλιτζάνι σχεδόν βραστό νερό. Αυτή είναι μια δόση συντήρησης για την ανάπτυξη της υγείας.   

Ισχυρότερες ποσότητες βελόνων στο νερό μπορούν να χρησιμοποιηθούν θεραπευτικά. Εάν το τσάι σας φαίνεται πολύ όξινο (λόγω της βιταμίνης C) για τον οργανισμό σας, μετριάστε την ποσότητα και συμπληρώστε το τσάι με αλκαλικές τροφές και σκούρα πράσινα βότανα ή θαλάσσια λαχανικά.  


- - -    

Για να αντιληφθούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε και για να καταλάβουμε το γιατί, πρέπει να ανατρέξουμε στην ιστορία στις εποχές κατά τις οποίες αυτή ακριβώς η μέρα είχε προβλεφθεί, είχε προφανώς σχεδιαστεί και τώρα δημιουργήθηκε.  

Εδώ είναι ένα σαφές παράδειγμα:

Ο Ζακ Αττάλι ήταν σύμβουλος του Φρανσουά Μιτεράν (πρώην πρόεδρος της Γαλλίας) και έγραψε το εξής το 1981:  

"Στο μέλλον θα είναι ζήτημα να βρεθεί ένας τρόπος να μειωθεί ο πληθυσμός. Θα ξεκινήσουμε από τους ηλικιωμένους, γιατί όταν ξεπεράσει τα 60-65 χρόνια, ο άνθρωπος ζει περισσότερο από όσο παράγει και αυτό κοστίζει ακριβά στην κοινωνία.  

Μετά τους αδύναμους και μετά τους άχρηστους που δεν προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία, γιατί θα γίνονται όλο και περισσότεροι, και κυρίως τέλος τους ηλίθιους.  

Η ευθανασία απευθύνεται σε αυτές τις ομάδες- η ευθανασία πρέπει να είναι βασικό εργαλείο των μελλοντικών κοινωνιών μας, σε όλες τις περιπτώσεις.  

Φυσικά, δεν θα είμαστε σε θέση να εκτελούμε ανθρώπους ή να οργανώνουμε στρατόπεδα. Θα τους ξεφορτωθούμε κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι αυτό γίνεται για το καλό τους.
 

- ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Ο πολύ μεγάλος πληθυσμός, και ως επί το πλείστον περιττός, είναι κάτι οικονομικά πολύ ακριβό. Κοινωνικά, είναι επίσης πολύ καλύτερο για την ανθρώπινη μηχανή να σταματήσει απότομα παρά να επιδεινωθεί σταδιακά.  

Δεν θα μπορέσουμε να περάσουμε τεστ νοημοσύνης σε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους, μπορείτε να φανταστείτε!  

Κάτι θα βρούμε ή θα το προκαλέσουμε- μια πανδημία που θα στοχεύει ορισμένους ανθρώπους, μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, ένας ιός που θα προσβάλλει τους ηλικιωμένους ή τους υπερήλικες, δεν έχει σημασία, οι αδύναμοι και οι φοβισμένοι θα υποκύψουν.  

Οι ηλίθιοι θα το πιστέψουν και θα ζητήσουν να τους θεραπεύσουν. Εμείς θα έχουμε φροντίσει να έχουμε σχεδιάσει τη θεραπεία, μια θεραπεία που θα είναι η λύση.  

Η επιλογή των ηλιθίων θα γίνει επομένως από μόνη της: θα πάνε στο σφαγείο μόνοι τους. " Αυτό το απόσπασμα είναι απόσπασμα από το βιβλίο του "Σύντομη ιστορία του μέλλοντος", που εκδόθηκε στη Γαλλία το 2006".  


Καταλάβετε ότι είμαστε αρκετά έξυπνοι για να βρούμε τις δικές μας λύσεις και να τις εφαρμόσουμε. Όσοι είναι πρόθυμοι να λάβουν προληπτικά μέτρα προστασίας, να διατηρήσουν την υγεία τους και να γίνουν πιο αυτοδύναμοι, θα βγουν από αυτή την περίοδο αλλαγών και μετασχηματισμών με επιτυχία.   

Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα δομήσουμε τον κόσμο που έρχεται με μια νέα εστίαση στο κοινό καλό όλης της ζωής παντού. Η παλιά νοοτροπία που εκφράστηκε από την παραπάνω περιορισμένη ψυχή δεν θα γίνει ανεκτή. Αυτή η νοοτροπία, και όσοι την υποστηρίζουν, θα εξαφανιστούν όπως το σκοτάδι πριν από την αυγή που πλησιάζει.   

Είναι αλήθεια ότι πολλοί θα φύγουν με τη νύχτα που περνάει, όμως εκείνοι που θα παραμείνουν θα λάμψουν τότε ακόμα πιο έντονα.  

Κάντε το καθήκον σας. Φροντίστε πρώτα τον εαυτό σας και στη συνέχεια προσπαθήστε να βοηθήσετε όποιον είναι πρόθυμος να ακούσει και να συμμετάσχει στην ανοικοδόμηση.



Πηγή - Μετάφραση/σύζευξη/διαμόρφωση : Α.Τ.