30 Ιαν 2022

Πληροφοριοδότες δίνουν πληροφορίες για τα εμβόλια του κορο'ι'δοιού: Θάνατοι, νευρολογικά προβλήματα και μυοκαρδίτιδες.........Αύξηση των αποβολών κατά 279%. Ο καρκίνος αυξήθηκε κατά 296%.

Οι Αμερικανοί πληροφοριοδότες εξάγουν δεδομένα από τη βάση δεδομένων του Υπουργείου Άμυνας και ο δικηγόρος Tom Renz αποκαλύπτει τι βρήκαν σχετικά με τους τραυματισμούς από εμβόλια στο Covid Panel του γερουσιαστή Ron Johnson.

Ο δικηγόρος Renz κατονομάζει τα ονόματα των πληροφοριοδοτών με την άδειά τους, περιγράφει επίσης τα συγκλονιστικά ευρήματα στις δηλώσεις των πληροφοριοδοτών. Έδωσαν τις δηλώσεις τους υπό την ποινή της ψευδορκίας. Ο δικηγόρος Renz θα καταθέσει αυτά τα ευρήματα στο δικαστήριο.


Τα ευρήματα των δεδομένων των πληροφοριοδοτών του Renz:

* Ουσιαστικά δεδομένα που δείχνουν ότι οι αποβολές αυξήθηκαν πάνω από 279% μετά το εμβόλιο Covid-19. Τα δεδομένα συγκρίθηκαν με ένα μέσο όρο αποβολών 5 ετών.

* Ουσιαστικά δεδομένα που δείχνουν ότι οι καρκίνοι αυξήθηκαν πάνω από 296% σε σχέση με τον μέσο όρο των 5 ετών.

* Ακραία αύξηση των νευρολογικών προβλημάτων μετά το εμβόλιο (που θα είχε αντίκτυπο στους πιλότους). Τα στοιχεία του Whistleblower DOD δείχνουν αύξηση 1048%. Τα νευρολογικά περιστατικά αυξήθηκαν από 82Κ ετησίως σε 863Κ σε μόλις 1 χρόνο... το έτος του εμβολίου Covid-19.

* Τα δεδομένα των πληροφοριοδοτών δείχνουν ότι οι Αμερικανοί στρατιωτικοί γίνονται πειραματόζωα, τραυματίζονται και σε ορισμένες περιπτώσεις πιθανόν σκοτώνονται.

*Καταγγελίες για παραποιημένα στοιχεία του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με τον αριθμό των κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας. Τον περασμένο Αύγουστο τα κρούσματα μυοκαρδίτιδας αυξήθηκαν κατά 20+%. Ο αριθμός τον Ιαν. 2022 δείχνει τώρα μόνο 2+% αύξηση.

*Το DOD Project Salus λέει ότι το 71% των νέων κρουσμάτων ήταν σε εμβολιασμένους και ένα 60% των νοσηλειών προέρχεται από πλήρως εμβολιασμένα άτομα. Όχι από τους ανεμβολίαστους, όπως δήλωσε ο Fauci στην τηλεόραση πολλές φορές. (Το Υπουργείο Άμυνας αφαίρεσε αυτά τα στοιχεία από την κάποτε δημόσια ιστοσελίδα του όταν ο Renz τα αποκάλυψε για πρώτη φορά πέρυσι. Υπάρχουν στιγμιότυπα στο www.Renz-Law.com)

Ο δικηγόρος Tom Renz αποκαλύπτει εντυπωσιακά νέα στοιχεία που προέρχονται από 3 πληροφοριοδότες οι οποίοι, υπό την ποινή της ψευδορκίας, έδωσαν γραπτή δήλωση ότι τα στοιχεία που παρασχέθηκαν είναι αληθή. Σε αυτή την εκρηκτική συνέντευξη ο δικηγόρος Renz εξηγεί από πού προέρχονται τα δεδομένα και ποια φρικτά γεγονότα συμβαίνουν ως αποτέλεσμα του εμβολίου Covid που ο Fauci, ο Biden, η σκιώδης "κυβέρνηση", τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και οι Big Tech σας είπαν ότι ήταν "ασφαλές και αποτελεσματικό".


Τα ακόλουθα είναι όσα συνέβησαν σε ανθρώπους που έκαναν το εμβόλιο σύμφωνα με αυτά τα νέα δεδομένα.

Σημαντικότερα στοιχεία:Τα αποτελέσματα του εμβολιασμού του εμβολίου είναι τα εξής:

Το εμβόλιο δεν είναι μόνο ένα εμβόλιο:

279% ΑΥΞΗΣΗ των αποβολών
300% ΑΥΞΗΣΗ στους καρκίνους
1000% ΑΥΞΗΣΗ σε διαταραχές του νευρικού συστήματος / νευρολογικές διαταραχές
155% ΑΥΞΗΣΗ σε γενετικές ανωμαλίες
350% ΑΥΞΗΣΗ στην ανδρική υπογονιμότητα
471% ΑΥΞΗΣΗ στη γυναικεία υπογονιμότητα

Περισσότερα στοιχεία θα δημοσιευθούν στη διεύθυνση www.Renz-Law.com