20 Ιαν 2022

Η κατάρα της προπαγάνδας

Σπανίως ενδιαφερόμαστε για την κομματική πολιτική και όλους τους τεχνητούς θεατρινισμούς και την υστερία, που αποσκοπούν στο να μας αποσπάσουν την προσοχή από εκείνους που έχουν την πραγματική εξουσία πίσω από τα παρασκήνια, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να ξεφεύγουν με τα εγκλήματά τους, αλλά οι πολιτικοί ήταν ανέκαθεν υπηρέτες τους και βλέπουμε ότι κανένας πολιτικός δεν εξαιρείται από αυτόν τον "υπάκουο" ρόλο.

Ο πρώην πρόεδρος Τράμπ ανέλαβε δημόσια την υπεράσπιση ενός βιολογικού όπλου με τοξικές πρωτεΐνες αιχμής που έχει ακρωτηριάσει εκατομμύρια ανθρώπους και έχει σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες μέχρι στιγμής και πιθανότατα θα σκοτώσει περισσότερους αν τα πράγματα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια εκείνων που εξαπέλυσαν αυτή τη φρίκη στην ανθρωπότητα. Ισχυρίζεται ότι όλοι μας "παίζουμε το παιχνίδι τους" με το να αντιτασσόμαστε σε αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και σε αυτή την παγκόσμια τρομοκρατία, συνεχίζοντας να γιορτάζει αυτή τη φρίκη ως μεγάλο θρίαμβο της προεδρίας του.

Οι πιο πεισματάρηδες υποστηρικτές του θα πουν ότι παίζει... 4-D πολιτικό σκάκι ως συνήθως και ότι είμαστε όλοι πολύ ηλίθιοι ώστε να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη ιδιοφυΐα πίσω από αυτή τη μυστηριώδη μεθοδολογία.

Πρόκειται για έναν τύπο που δεν είχε τα κότσια να απολύσει τον Dr. Anthony Fauci και που διόρισε στην κυβέρνησή του μερικούς από τους πιο απεχθείς νεοσυντηρητικούς και νεοφιλελεύθερους, γκλομπαλιστές κρετίνους και υπηρέτες της νεοφιλελέ οικονομίας...

Αλλά να θυμάστε ότι παίζει "σκάκι 4D"...
Στο βίντεο ο Τράμπ ανακοινώνει ότι έκανε αναμνηστική ένεση (booster) για τον co-roido-vid  και  λέει στους υποστηρικτές του να μην τον γιουχάρουν γι' αυτό.

Το ακροατήριο επευφημούσε όταν ο Τράμπ δήλωσε ότι είναι αντίθετος στην υποχρεωτικότητα για τα δηλητήρια. αλλά η αντίδραση άλλαξε όταν ο ίδιος και ο Μπιλ Ο'Ράιλι είπαν ότι έχουν εμβολιαστεί και έχουν κάνει και τα ενισχυτικά εμβόλια.

Δεν έπρεπε να πέσουμε στην παγίδα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι αυτό...