5 Ιαν 2022

Όταν όλο αυτό θα έχει περάσει και ο κόσμος μας δεν θα είναι πια ο ίδιος θα πρέπει να αναρωτηθούμε από την αρχή τι θέλουμε να πάρουμε μαζί μας και τι να αφήσουμε πίσω μας...

Καθώς τα παραδείγματα συνεχίζουν να καταρρέουν και οι αφηγήσεις δεν μπορούν πλέον να διατηρηθούν και εκατομμύρια άλλοι ξυπνούν από το κώμα τους, θα υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε για το πώς θα ξαναχτίσουμε τον κατεστραμμένο κόσμο μας και πού θα κρεμάσουμε τους υπεύθυνους για την καταστροφή του, το τελευταίο ζωτικό μας μήνυμα και την τρομερή προειδοποίηση προς οποιονδήποτε τολμήσει να επιχειρήσει ξανά φρικαλεότητες που κάποτε θεωρούσαμε αδιανόητες.

Μέχρι τότε πρέπει να καλέσουμε τους περιπλανώμενους, τους παραπλανημένους, τους εξαπατημένους, τους σκεπτικιστές που δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει το ταξίδι τους προς τις κορυφές των βουνών. Σύντομα θα φτάσουν κατά δεκάδες εκατομμύρια και πρέπει να προετοιμαστούμε για την άφιξή τους. Όταν θα είμαστε αρκετοί από εμάς εδώ πάνω για να φτάσουμε σε μια κρίσιμη μάζα, από την κορυφή ενός παγκόσμιου σωρού στάχτης αποτεφρωμένων φιλελεύθερων δημοκρατιών και όλων των κάποτε ευγενών αλλά τυφλά λατρευόμενων θεσμών της, τότε και μόνο τότε μπορούμε να αρχίσουμε να ξαναχτίζουμε εκ νέου.

Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πηγαίνετε στην κορυφή του βουνού και όλη η τρέλα και η τυραννία και τα ψυχολογικά βασανιστήρια που έχετε προετοιμαστεί να υποστείτε, η εγκληματική κακοποίηση που έχουν υποστεί τα παιδιά σας, όλα τα πειράματα ευγονικής που έχουν επιβληθεί με κυβερνητική απόφαση για το κέρδος των εταιρειών, όλες οι γενοκτονικές επιταγές αποανάπτυξης που σοκάρουν την ψυχή σας και σας αναγκάζουν να αποσυρθείτε στην ασφάλεια των παρηγορητικών ψευδαισθήσεων.

Όλα αυτά θα είναι ορατά προς όλες τις κατευθύνσεις
. Δεν θα είναι εύκολο να τα επεξεργαστείτε, αλλά θα απαιτήσει να έρθετε να τα δείτε όλα αυτά κοντά και μακριά, νωρίτερα από ό,τι αργότερα. Η επιβίωση όλων όσων κάποτε αγαπήσατε, όλων όσων κάποτε πιστέψατε, όλων όσων σας ενδιαφέρουν και του μέλλοντος που τους περιμένει απαιτεί τη βαθιά και άμεση εξέταση αυτής της μίας απλής εντολής: Πηγαίνετε στην κορυφή του βουνού! Όλα είναι ξεκάθαρα από εδώ πάνω!

👉 {Σημειώσεις για την επιβίωση και την αναδιαμόρφωση του μέλλοντος από την κορυφή ενός βουνού.}