30 Ιαν 2022

Αχυράνθρωπος - Η φύση του κλουβιού

Strawman - The Nature of the Cage είναι ένα πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Αναδεικνύει την αλήθεια γύρω από το χρέος, τη νομική μυθοπλασία, το νόμιμο και το θεμιτό, τους εισπράκτορες χρέους, τους δικαστικούς επιμελητές και τη σύγχρονη αστυνόμευση. Η ταινία δίνει μια λεπτομερή επισκόπηση ως προς το πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα στην προσωπική σας ζωή, προσφέροντας γνώσεις για το πώς να αντιμετωπίσετε νόμιμα κάθε είδους αρχή, αν δεν έχετε παραβιάσει κανέναν Νόμο.


Βασιζόμενος στην τεχνογνωσία των πρωτοπόρων που έχουν διακινδυνεύσει τα πάντα για να παραδώσουν αυτές τις συνήθως μη διαθέσιμες πληροφορίες, ο Strawman θα περιγράψει πληροφορίες που διαφορετικά θα αγνοούσατε εντελώς.

Ο John K Webster, ο οποίος πέρασε 18 μήνες ερευνώντας και γυρίζοντας αυτή την ταινία, έχει έναν στόχο... έχοντας παρατηρήσει την αύξηση των αυτοκτονιών στο Ηνωμένο Βασίλειο που σχετίζονται άμεσα με τις χρηματικές ανησυχίες, λέει: "Αν αυτή η ταινία σώσει μία ζωή, η δουλειά μου έχει τελειώσει".

Αυτή η ταινία ισχύει για όλους, ανεξάρτητα από την προσωπική σας κατάσταση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς λειτουργεί το σύστημα και, το σημαντικότερο, πώς λειτουργεί με εσάς.

Πρέπει πρώτα να γνωρίζετε ότι βρίσκεστε σε ένα κλουβί, πριν μπορέσετε να δραπετεύσετε από αυτό το κλουβί.

Πηγή