7 Ιαν 2022

Κάθε εμβολιασμός Covid-19 είναι μια ψήφος υπέρ της Νέας Παγκόσμιας Δικτατορίας

Οι πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται για την υγεία σας.
Τους ενδιαφέρει η ψήφος σας.
Στο παρελθόν ψηφίζαμε με τα χέρια μας.
Σήμερα ψηφίζουμε με τα προτεταμένα μπράτσα μας.

Όταν ένας Βρετανός πολιτικός όπως ο Boris Johnson ή ο Sajid Javid εκλιπαρεί για τον εμβολιασμό σας, ζητιανεύει για την ψήφο σας.

Όταν ένας Αυστριακός πολιτικός νομοθετεί υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, κλέβει την ψήφο σας.

Όταν τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν παραπλανητικές στατιστικές σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού, προσπαθούν να επηρεάσουν την ψήφο σας, όπως κάνουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Όταν ο ψεύτικος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εκδίδει εκτελεστικό διάταγμα για υποχρεωτικό εμβόλιο, προσπαθεί να νοθεύσει τις εκλογές (λες και δεν έκανε κάτι τέτοιο).

Ζητώ συγγνώμη που άργησα τόσο πολύ να το καταλάβω.

Από έναν ανήσυχο αναγνώστη


Συμμετέχουμε όλοι σε ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ για μια παγκόσμια Φασιστική Δικτατορία που βασίζεται σε ένα Ψηφιακό Έξυπνο Νόμισμα συνδεδεμένο με την κοινωνική πίστωση, το οποίο θ’ αρνείται παροχές στους ανεμβολίαστους μέσω των διαβατηρίων εμβολίων.

Κάθε εμβόλιο που κάνετε, κάθε μπράτσο που παρουσιάζετε, κάθε εμβόλιο που λαμβάνετε είναι μια ψήφος για να χάσετε τα ανθρώπινα δικαιώματά σας, για να χάσετε την δημοκρατία σας, για να χάσετε την εθνική σας κυριαρχία, για να χάσετε το δικαίωμά σας να συναναστρέφεστε με όποιον επιλέγετε ή να θεραπεύεστε από τον γιατρό που επιλέγετε, με τη θεραπεία που εσείς και αυτός επιλέγετε. Στην πραγματικότητα, ο γιατρός σας έχει ήδη χάσει το δικαίωμα να σας θεραπεύει όπως αυτός κρίνει.

Είναι επίσης μια ψήφος για να διαχωρίσετε, να δαιμονοποιήσετε, να αποκλείσετε, να επιβάλλετε πρόστιμα, να ποινικοποιήσετε και να φυλακίσετε τους μη εμβολιασμένους αδελφούς και αδελφές σας με φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα για ψευδείς λόγους υγείας.

Είναι μια ψήφος υπέρ του παγκόσμιου απαρτχάιντ και του παγκόσμιου εμβολιασμού. Είναι μια ψήφος για την κατάργηση της χώρας σας και της κυβέρνησής σας υπέρ μιας παγκόσμιας πολυεθνικής εταιρικής γιγαντο-πλουτοκρατίας

Φυσικά κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα ψήφιζε τίποτα από αυτά τα πράγματα αν οι εκλογές είχαν διεξαχθεί με ανοιχτό και ειλικρινή τρόπο.

Στην πραγματικότητα, δημοσκοπήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο που διεξήχθησαν από το Good Morning Britain και στη συνέχεια διαγράφηκαν γρήγορα από το twitter, δείχνουν ότι το 90% των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θέλουν εντολές εμβολίων. Ενώ οι δημοσκοπήσεις της YouGov λένε ότι όλοι θέλουμε να μας λέει η κυβέρνηση τι να κάνουμε κάθε λεπτό της ημέρας...

https://dailyexpose.uk/2021/12/20/9-in-10-oppose-lockdown-gmb-poll/ 


Αλλά αυτή η εκλογή εμβολιασμού έχει μεταμφιεστεί ως μια θεραπευτική ιατρική παρέμβαση απαραίτητη για την υγεία του έθνους και κρίσιμη για τη διάσωση των υπηρεσιών υγείας μας.

Δεν είναι κάτι τέτοιο. Είναι μια περιττή γενετική εξαγορά, μια εμπορευματοποίηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος από τους παγκοσμιοποιητές για πολιτικούς σκοπούς. Και οι υπηρεσίες υγείας μας έχουν ήδη καταστραφεί από την πολιτική και όχι από έναν ιό.

Είναι ο λάθος τύπος εμβολιασμού (δεν υπήρξε ποτέ ανάγκη να αλλάξουμε τα γονίδιά μας – το αποδεικνύουν το sputnik και το novavax).

Είναι ενάντια στο λάθος μέρος του «ιού» (η ακίδα (spike) πρωτεΐνης είναι εξαιρετικά παθογόνος). Θα έπρεπε να είναι κατά όλων των πρωτεϊνών του νουκλεοκαψιδίου, όχι κατά των πρωτεϊνών spike, σύμφωνα με έρευνα που επικαλείται ο Dr Richard Flemming.- Αυτό που γνωρίζουμε τώρα είναι ότι η μεγαλύτερη φυσική ανοσία σε αυτόν τον «ιό» προέρχεται από το συστατικό του νουκλεοκαψιδίου (όχι την πρωτεΐνη spike), το οποίο μπορείτε να πάρετε μόνο αν το μεταδώσετε από άτομο σε άτομο (μετάδοση), τα δεδομένα αυτά μόλις πρόσφατα βγήκαν στη δημοσιότητα.

Θα έπρεπε να είναι κατά όλων των πρωτεϊνών της παραλλαγής και όχι απλώς κατά του 12% των πρωτεϊνών που απαντούν στην ακίδα.

Τώρα είναι ενάντια στη λάθος παραλλαγή. Ένας εμβολιασμός για την πρωτεΐνη Wuhan Alpha spike είναι σχεδόν άχρηστος ενάντια στην πρωτεΐνη Omicron spike με 32 μεταλλάξεις.

Είναι η λάθος παρέμβαση. Οι εμβολιασμοί δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα αποτελεσματικοί κατά της γρίπης. Θεραπευτικά φάρμακα όπως η βιταμίνη D, ο ψευδάργυρος + κυτταροδιακόπτης, η βιταμίνη C, τα στοματικά διαλύματα που περιέχουν χλωριούχο κετυλοπυριδίνιο ή ιώδιο, τα μονοκλωνικά αντισώματα, η προξαλουταμίδη, η φλουβοξαμίνη, η βουδεσονίδη, είναι πολύ πιο αποτελεσματικά σήμερα από τα εμβόλια. Τα εμβόλια λειτούργησαν με φθίνοντα ρυθμό κατά του Wuhan alpha για 5 μήνες, έως ότου η βλάβη που προκλήθηκε στο ανοσοποιητικό σύστημα από τη γονιδιακή θεραπεία ξεπέρασε το όφελος από την εκπαίδευση των αντιγόνων του αρχικού εμβολίου.

«Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι» λέει ο Klaus Schwab. Αυτός είναι ο στόχος του. Προφανώς δεν είναι ο δικός μας στόχος. Δεν θέλω ο Klaus Schwab να αποκτήσει τίποτα δικό μου. Αλλά το ψηφίζουμε με κάθε εμβολιασμό που δεχόμαστε.

Ναι, οι ψήφοι μας στέκονται γραμμένες από τη βελόνα εμβολιασμού με το μελάνι της Pfizer και της Moderna στην κάλπη της ίδιας μας της ψυχής. Και μας έχουν εξαπατήσει.

Λυπάμαι περισσότερο τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Έχουν εκπαιδευτεί σε μια άκρως εξειδικευμένη επιστήμη για 5 έως 10 χρόνια και απειλούνται με απόλυση αν δεν κάνουν μια ιατρική παρέμβαση που όλη η εκπαίδευσή τους τους λέει ότι είναι περιττή αν έχουν προσβληθεί από τον ιό και στην καλύτερη περίπτωση με οριακό βραχυπρόθεσμο όφελος αν δεν έχουν προσβληθεί. Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου μια πιο άδικη ποινή για ένα πιο άκυρο παράπτωμα.

Το μεγαλύτερο μέρος του μη εμβολιασμένου προσωπικού πρώτης γραμμής έχει ήδη αντισώματα έναντι του ιού – ιδίως επειδή ο Matt Hancock απέτυχε να παράσχει Μέτρα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) κατά την έναρξη της πανδημίας. Όσοι έχουν φυσική ανοσία αποτελούν μικρότερη απειλή για τους ασθενείς από ό,τι οι εμβολιασμένοι. Πριν από 8 εβδομάδες, σύμφωνα με την έκθεση επιτήρησης εμβολίων της UKHSA για την εβδομάδα42, τα εμβολιασμένα άτομα μεταξύ 40 και 79 ετών είχαν 50% περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν και επομένως να μεταδώσουν το Covid-19 από εκείνους που ψήφισαν κατά της ΝΤΠ αρνούμενοι να προσφέρουν τα μπράτσα τους.

Είναι γεγονός ότι η αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος στους εμβολιασμένους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου (κάτι που παραποιείται από τους κυβερνητικούς επιστήμονες και τα ΜΜΕ ότι τα εμβόλια χάνουν την αποτελεσματικότητά τους – κάτι που είναι αδύνατο, αφού τα εμβόλια δεν κάνουν τίποτα μετά τις πρώτες 2 εβδομάδες). Έτσι, σήμερα, παρά τα αλλοιωμένα στοιχεία της UKHSA από την Εβδομάδα 43 και μετά, που προέκυψαν από μια σοβαρή παρατήρηση από το Γραφείο Στατιστικής Ρύθμισης (TOSR) την Εβδομάδα 42, το ανοσοποιητικό σύστημα των διπλά εμβολιασμένων μεταξύ 40 και 79 ετών θα είναι περίπου 75-85% υποβαθμισμένο στην απόκριση του Covid και όχι 50% (ανάλογα με το πόσο γραμμική είναι η υποβάθμιση).

Άρα οι εμβολιασμένοι γιατροί και νοσηλευτές είναι αυτοί που αποτελούν κίνδυνο για τους ασθενείς και όχι οι ανεμβολίαστοι. Αυτό φαίνεται και από τον θαυμάσιο τρόπο με τον οποίο η Νότια Αφρική με 26% διπλό εμβολιασμό και 72% ανοσία αντισωμάτων (άρα τουλάχιστον 46% φυσική ανοσία) διαπραγματεύτηκε το Omicron.

Ποτέ δεν έχει διαπραχθεί μεγαλύτερη αδικία εις βάρος του ιατρικού επαγγέλματος. Οι πολιτικοί δεν θα έπρεπε να συνταγογραφούν ιατρικές παρεμβάσεις για τους γιατρούς. Οι γιατροί θα έπρεπε να συνταγογραφούν ψυχολογικές παρεμβάσεις για τους πολιτικούς. Οι γιατροί δεν γνωρίζουν γενικά πώς να βγάλουν τα προς το ζην εκτός της ιατρικής. Τους δίνουν τώρα γραπτές οδηγίες, κατά παράβαση κάθε είδους εργατικού δικαίου, να κάνουν εμβολιασμό ή να βρουν μια δουλειά που δεν έχει σχέση με τους ασθενείς; Με συγχωρείτε;

Επιτρέψτε μου να επισημάνω το εκτυφλωτικά προφανές εδώ. Εάν οι πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται για τις θέσεις εργασίας των γιατρών ή για τις θέσεις εργασίας των νοσηλευτών, τότε σίγουρα δεν ενδιαφέρονται για την υγεία σας ή για το ΕΣΥ.

Όχι, νοιάζονται για τις ψήφους των γιατρών και των νοσηλευτών και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτές τις ψήφους.

Δεν τους νοιάζει αν θα ψηφίσετε ή θα πεθάνετε, αρκεί να ζήσετε ή να πεθάνετε ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ με το μπράτσο σας. Δεν τους νοιάζει αν οι γιατροί συμβουλεύονται τους ασθενείς ή αν συμβουλεύονται τους συμβούλους του ΟΑΕΔ, αρκεί τα μπράτσα τους να συμβουλεύονται την Pfizer και τη Moderna.

Αναρωτιέμαι αν ο George Soros και ο Μπιλ Γκέιτς πίστευαν ότι μπορεί να κερδηθεί περισσότερος πολιτικός έλεγχος πάνω στην ανθρωπότητα με το να πείσουν τους ανθρώπους να τρώνε τσίζμπεργκερ παρά με το να τους πείσουν να κάνουν εμβόλια, αν εκατομμύρια άνθρωποι θα έκαναν τώρα ουρά για να τους κάνουν burger και ο Sajid Javid θα μας παρακαλούσε να τρώμε περισσότερα τσίζμπεργκερ και όλοι οι εστιάτορες που προσφέρουν πιο υγιεινά φαγητά θα απειλούνταν με απώλεια της δουλειάς τους αν δεν προσέφεραν αντί γι’ αυτά τσίζμπεργκερ και εγώ θα έγραφα τώρα αυτό το κομμάτι ως αντι-burgerer. – Τόσο διεφθαρμένοι έχουμε γίνει όλοι μας;

Τα ιατρικά συνδικάτα έχουν απογοητεύσει πλήρως τα μέλη τους. Θεέ μου, έχουν αποτύχει. Πού είναι η συνολική ιατρική απεργία; Πώς μπορούν να επιδίδονται σε τέτοιες διακρίσεις εις βάρος των μελών τους; Η Unite και η Unison έχουν μετατραπεί σε Divide and Division (διαίρει και βασίλευε). Ποιο είναι το νόημα να είσαι μέλος ενός σωματείου που εγκαταλείπει τα μέλη του όταν τα χρειάζονται περισσότερο; όταν απειλείται με άμεση καταστροφή ολόκληρος ο βιοπορισμός τους;

Ας το σκεφτούμε καλά. Ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ιατρική τυραννία. Ως εκ τούτου, οι πιο σημαντικοί άνθρωποι σε αυτή τη μάχη είναι το ιατρικό προσωπικό. Επομένως, μπορεί να έχουν τη δύναμη να το σταματήσουν. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο πιέζονται τόσο πολύ. Ακολουθούν ορισμένες στρατηγικές που μπορεί να βοηθήσουν ατομικά.

1. Αγωγή για παρενόχληση – απειλή απόλυσης χωρίς βάσιμο ιατρικό λόγο.

2. Αγωγή για διακρίσεις κατά παράβαση του νόμου περί ισότητας του 2010.

3. Οι εμβολιασμοί παραβιάζουν τον όρκο του Ιπποκράτη – βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα και το αγγειακό σύστημα και κάθε κύτταρο που μολύνεται με γονίδια πρωτεϊνών ακίδας θα σημαδευτεί και θα σκοτωθεί από κύτταρα «δολοφόνους» Τ (δεν είναι καλό αν πρόκειται για καρδιακά μυϊκά κύτταρα ή εγκεφαλικά κύτταρα)

Ως δευτερεύουσα σημείωση. Όταν εμβολιάζεστε, η πίεση που ασκείται μέσω της μικροσκοπικής βελόνας αναγκάζει το εμβόλιο που περιέχει 14,4 τρισεκατομμύρια (Pfizer) ή 48 τρισεκατομμύρια (Moderna) αντίγραφα του RNA της πρωτεΐνης Wuhan Alpha Spike σε μια επίστρωση νανολιπιδίων στα κύτταρα του δελτοειδούς μυός σας και στον διάμεσο χώρο μεταξύ αυτών των κυττάρων.

Αν είστε άτυχοι, επειδή κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να αποφύγει τη φλέβα (aspiration) αναρροφώντας την βελόνα πριν τον εμβολιασμό, κάτι που αποτελούσε συνήθη πρακτική, όταν η υγεία του ασθενούς αποτελούσε μέριμνα, η βελόνα τρυπάει μια φλέβα και παίρνετε τρισεκατομμύρια πρωτεΐνες spike που φορτώνονται κατευθείαν στην καρδιά σας.

Αν είστε τυχεροί, τότε το διάμεσο υγρό μεταξύ των μυϊκών σας κυττάρων αποστραγγίζεται στο λεμφικό σας σύστημα και από εκεί στην κυκλοφορία του αίματος και από εκεί στην καρδιά σας σε μικρότερη ποσότητα και με πολύ πιο αργό ρυθμό.

Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα αναγνωρίζει κάθε εμβολιασμένο κύτταρο που αρχίζει να παράγει ακίδες πρωτεΐνες και στέλνει φονικά κύτταρα Τ για να το καταστρέψει. Αν αυτό το κύτταρο βρίσκεται στον μυ του ώμου σας, εντάξει. Αν αυτό το κύτταρο βρίσκεται στον καρδιακό σας μυ ή στον εγκέφαλό σας – δεν είναι εντάξει. Ο καθηγητής Neils Hoibe από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης (781 δημοσιεύσεις, 44.327 αναφορές) περιγράφει αυτή τη διαδικασία σε ένα βίντεο με τον Δρ John Campbell (και οι δύο προσέχουν να μην θεωρηθούν πολύ αντιεμβολιαστές).


Αλλά η συλλογική προσέγγιση είναι η πραγματική απάντηση. Οι εμβολιασμένοι γιατροί πρέπει να ενωθούν με τους μη εμβολιασμένους σε ένα φόρουμ και να πάρουν την απόφαση να σταθούν μαζί και να μην χωρίζονται από την πολιτική των εμβολίων. Θα έλεγα ότι ο όρκος του Ιπποκράτη το απαιτεί, επειδή η απώλεια ιατρικού προσωπικού θα προκαλέσει ζημιά, ιδίως με δεδομένη την τεράστια καθυστέρηση των καθυστερημένων διαβουλεύσεων και θεραπειών για χρόνιες παθήσεις.

Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα εδώ. Το NHS έχει τελειώσει, εκτός αν οι γιατροί βρουν κάποιο τρόπο να πάρουν πίσω λίγη εξουσία από τους πολιτικούς. Αυτό που χρειάζεται είναι κάποιου είδους εργατική δράση. Η ιδέα ότι κανείς δεν μπορεί να το κάνει αυτό επειδή οι ασθενείς θα υποφέρουν έχει σε μεγάλο βαθμό αντικατασταθεί από τα γεγονότα. Οι ασθενείς ήδη υποφέρουν από τις δικτατορίες του NHS. Βρισκόμαστε στη μέση ενός πολέμου κατά της περίθαλψης των ασθενών.

Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει το NHS σε ένα σχεδόν εξ ολοκλήρου πολιτικό εργαλείο για την προμήθεια ψήφων Παγκόσμιας Δικτατορίας. Με κάποιο τρόπο οι γιατροί πρέπει να επινοήσουν έναν τρόπο για να το ανακτήσουν και να το επαναφέρουν σε μια ιατρική υπηρεσία για τους ασθενείς και όχι σε μια υπηρεσία πίεσης για τους παγκόσμιους φασίστες και τα εταιρικά μονοπώλια.

Η καλύτερη μέθοδος για να καταπολεμηθεί αυτό θα ήταν να συμφωνήσουν ΟΛΟΙ οι ΙΑΤΡΟΙ να σταματήσουν εντελώς τον εμβολιασμό Covid μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει απόλυτα. Και δεν θα έβλαπτε κανέναν, διότι ένα 3ο Jab εναντίον της Wuhan Alpha είναι σχεδόν άχρηστο εναντίον της Omicron. Δεν λέει στο ανοσοποιητικό σύστημα κάτι που δεν έχει δει δύο φορές στο παρελθόν. Θα λειτουργούσε επειδή για λόγους που δεν μπορεί να κατανοήσει ούτε ο πιο εκφυλισμένος θεωρητικός συνωμοσίας, οι πολιτικοί τρελαίνονται με τους αριθμούς των εμβολιασμών.

Ο τρόπος για να πουληθεί αυτή η ιδέα θα μπορούσε να είναι να δηλωθεί η αλήθεια ότι η CHD και ο καρκίνος αποτελούν μεγαλύτερη απειλή από το Omicron για το NHS και τις ζωές των ασθενών και έτσι αντί να αναστείλουν τη θεραπεία για αυτές τις παθήσεις προκειμένου να επικεντρωθούν στο Covid, όλοι οι γιατροί ως επάγγελμα έχουν αποφασίσει να κάνουν το αντίστροφο όσον αφορά τους εμβολιασμούς.

«Αν οι γιατροί ως ομάδα αρνούνται να εμβολιάσουν θα πάρουν ό,τι θέλουν»

Τα αιτήματα που πρέπει να διαπραγματευτούν είναι θέμα των ιατρών. Αλλά το τέλος της συνταγογράφησης από τους πολιτικούς για τους γιατρούς πρέπει να είναι κεντρικό. Θα πήγαινα παραπέρα και θα απαιτούσα να επιστρέψει η πλήρης αυτονομία της ιατρικής θεραπείας στους γιατρούς, οι οποίοι σήμερα έχουν περιοριστεί από την πολιτική παρέμβαση σε γραφειοκράτες που ακολουθούν ιατρικές διαδικασίες που καθορίζονται από επιτροπές ρυθμιστικών αρχών που χρηματοδοτούνται από ανθρώπους όπως ο Bill Gates. Αυτό δεν είναι ιατρική. Είναι ιατρική φεουδαρχία.

Ο Bill Gates κατάφερε να μονοπωλήσει τα λειτουργικά συστήματα των Η/Υ. Μονοπωλητές σαν αυτόν είναι πολύ κοντά στο να πετύχουν τον ίδιο στόχο με την ιατρική. Χρησιμοποιούν αυτό το μονοπώλιο για να σφετεριστούν και να διαφθείρουν δεόντως εκλεγμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο νέος ιμπεριαλισμός.

Από τους Ρωμαίους μέχρι τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς και τους Ρώσους ήταν ο στρατιωτικός ιμπεριαλισμός. Από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα ήταν ο πολιτικός ιμπεριαλισμός μέσω της ΕΕ και του ΟΗΕ κ.λπ. Αλλά τώρα έχει γίνει ιατρικός ιμπεριαλισμός. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. Δυστυχία για τις μάζες και υποκρισία για την ελίτ.

Ο Klaus Schwab κάνει λάθος και το ξέρει. Δεν θα έχουμε τίποτα (το ψηφιακό μας νόμισμα θα είναι άχρηστο ελλείψει μιας καλής κοινωνικής πίστωσης) και θα είμαστε δυστυχισμένοι και θα είμαστε χρόνια άρρωστοι και εξαρτώμενοι από το επόμενο εμβόλιο για την επόμενη ανάσα μας.

Αυτό ψηφίζουμε με κάθε εμβόλιο που κάνουμε.


Πηγή - Διαμόρφωση/φώτο : Α.Τ.

Αρχική πηγή άρθρου: daily expose

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph