27 Ιαν 2022

Και εμείς αρνούμαστε να ξυπνήσουμε...

-Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν σταματάνε πουθενά. Ο Φάουτσι ανακοίνωσε πως οι 'έρευνες' συνεχίζονται για παιδιά από 6 μηνών έως 4 ετών και πως τα πρώτα δείγματα συνιστούν πως θα πρέπει να κάνουν 3 μαζεμένες δόσεις !!... (Πηγή)


-Ο κυβερνήτης της Δυτικής Αυστραλίας αποδοκιμάζεται από το κόσμο :


-Υφυπουργός Υγείας Ιταλίας, κάνει αυτό που πάντα οι
πολιτικοί έκαναν καλύτερα. Δημαγωγεί και λέει ψέμματα:


"Θα κάνουμε ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των ανεμβολίαστων γιατί είναι επικίνδυνοι..."


-Τραίνο από το Μιλάνο, φτάνει στη Μεσίνα. Οι επιβάτες θερμομετρούνται κατά την έξοδο. Μοιάζει σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας ή καλύτερα με έναν κακό εφιάλτη...Και εμείς αρνούμαστε να ξυπνήσουμε... :


Τρυντώ. Πρωθυπουργός Καναδά, 26 Ιανουαρίου,
ενώ τον λούζει κρύος ιδρώτας για αυτό που έρχεται:


"Υπάρχει μια μικρή, αμελητέα, μειοψηφία που έρχεται στην Οττάβα και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τη γνώμη των Καναδών πολιτών. Αυτών που ακολουθούν την επιστήμη, προστατεύοντας το συνάνθρωπο και τα ιδανικά και αξίες μας ως χώρα".

Ειλικρινά δεν έχουμε ξαναδεί τόσα ψέμματα μέσα σε μία παράγραφο. Η αλήθεια είναι η εξής:

1) Δεν πιστεύουν στην επιστήμη αλλά στον επιστημονισμό. Η επιστήμη δέχεται και ερευνά την εναλλακτική άποψη, δεν την γελοιοποιεί και την απομονώνει. (βλ.εδώ)


2) Ποια ιδανικά; Να προστατεύετε τους παιδεραστές, ε; (βλ.εδώ)


3) Μόνο το ένα ρεύμα από το καραβάνι, είναι πάνω από 150χλμ, δεν έχει ενωθεί ακόμα με το κύριο ρεύμα και έρχονται φορτηγά και από Αμερική, θα είναι κάτι το πρωτόγνωρο.


-Για να καταλάβετε γιατί η κυβέρνηση έχει πανικοβληθεί στο Καναδά. Το μεγαλύτερο κονβόι αυτοκινήτων έως σήμερα είχε γίνει στην Αίγυπτο και ήταν μόλις 7.5 χλμ. Αυτή τη στιγμή μόνο ένα ρεύμα που έρχεται από τη Μπρίτις Κολούμπια είναι 150 χλμ (!) και δεν έχει ενωθεί καν με το κύριο καραβάνι!! Επίσης έρχονται φορτηγά και από Αμερική. Το Κονβόι που έρχεται από Αμερική αποτελείται από 12.000 νταλίκες. Το Καναδικό είναι 50.000 και ακολουθεί μισό εκατομμύριο κόσμος με τα δικά του αυτοκίνητα.. Ραντεβού το Σάββατο στη πρωτεύουσα του Καναδά Οττάβα με στόχο να πέσει η κυβέρνηση ή να αρθούν τα μέτρα... Δύο και απόψε...

-Αυτό είναι παλιό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στο Καναδά. Προάγει τη βία και το μίσος εναντίον όσων δεν ακολουθούν πιστά τα κελεύσματα της κυβέρνησης. Δείτε κάτω κάτω τη πιο πρόσφατη δημοσίευση, ο πανικός είναι έκδηλος πλέον:


"Όσο πιο κοντά φτάνει το κονβόι της Ελευθερίας στη πρωτεύουσα Οττάβα, εναντίον των υποχρεωτικών εμβολιασμών, τόσο λιγότερο έχει να κάνει με τους οδηγούς και αυτά που αντιπροσωπεύουν..."

Απέλπιδα προσπάθεια να μειωθεί αυτή η γιγαντιαία κίνηση. Κυριακή κοντή γιορτή.

-Η εφημερίδα προπαγανδίζει ασταμάτητα μίσος και διαχωρισμό. Ορίστε εδώ άλλο ένα παράδειγμα:

Συνεχίζει να προσπαθεί να διχάσει η εφημερίδα Τορόντο Σταρ, του Καναδά. Τίτλος:"Οι ανεμβολίαστοι χαίρονται την Ελευθερία τους βλάπτοντας τους υπόλοιπους. Πως είναι δυνατόν να τους συγχωρέσουμε;"


Με υλικό από ΕΔΩ - Διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.


💥  Αφήνοντας πίσω ένα απαρχαιωμένο σύστημα


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ανθρωπότητα έχει εισέλθει σε μια νέα φάση της αναπτυξιακής της πορείας. Παρατηρούμε τώρα μια μεγάλη αναδιάρθρωση της ανθρώπινης κοινωνίας και των πολλών συστημάτων της: οικονομικών, τεχνολογικών, πολιτικών, πολιτιστικών και άλλων δημιουργώντας μεγάλη δυσφορία και ασυμφωνία για πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι αναπόφευκτο, γιατί οι μεγάλες ανακατατάξεις σπάνια είναι ομαλές ή χωρίς διαταραχές και κυματισμούς. Μια νέα φάση αναδύεται καθώς η τρέχουσα φάση κατακερματίζεται- και όπως δύο πέτρες που ρίχνονται σε μια λίμνη, η καθεμία δημιουργεί κύματα παρεμβολής που συγκρούονται μεταξύ τους. Το σημαντικό σημείο εδώ είναι το πού επιλέγει το άτομο να τοποθετηθεί. Ένας νέος τρόπος ζωής μπορεί να γεννηθεί, όμως χρειάζεται να γεννηθεί μέσα από τον τρέχοντα τρόπο ζωής καθώς αυτός διαλύεται.

Για ένα διάστημα, και οι δύο κόσμοι θα συνυπάρχουν στον ίδιο φυσικό χώρο, αν και θα καταλαμβάνουν διαφορετικό ενεργειακό χώρο. Το σημείο στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ένα άτομο είναι να βρίσκεται στον κόσμο που αναδύεται, αλλά όχι στον κόσμο που είναι στο δρόμο προς το τέλος.    Διαβάστε περισσότερα »