6 Ιαν 2022

Από 7 δισεκατομμύρια σε 500 εκατομμύρια ανθρώπους – Η αρρωστημένη Ατζέντα Ελέγχου του πληθυσμού της Παγκόσμιας αλητο - Ελίτ για λόγους «βιωσιμότητας» του πλανήτη…! Θυμηθείτε το…

Αποπληθυσμός = Ερημοποίηση = Γενοκτονία


Ποιος θεωρείται ιδανικός πληθυσμός για τη γη από αυτούς που προωθούν τη «βιώσιμη ανάπτυξη»; Δεκάδες άρθρα εμφανίζονται σε εφημερίδες σε όλο τον κόσμο που δηλώνουν πόσο τρομερό είναι το γεγονός ότι φτάσαμε τα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους…

Πολλοί από την παγκόσμια ελίτ είναι πραγματικά πεπεισμένοι ότι χαλάμε και ρυπαίνουμε τον «πλανήτη τους» και δεν θέλουν πια τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω τους. Χάρη στην τεχνολογία, χρειάζονται μόνο μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους για να λειτουργήσουν το σύστημά τους, και θεωρούν τους υπόλοιπους από εμάς…άχρηστους!

Πατήστε το άσπρο βελάκι για το κατατοπιστικότατο βίντεο :

Τα Ηνωμένα Έθνη όρισαν επίσημα την 31η Οκτωβρίου 2011 ως “Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων”. Εκείνη την ημέρα, τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι ο πληθυσμός της Γης έφτασε για πρώτη φορά τα 7 δισεκατομμύρια.

Αντί όμως να γιορτάσουν τι ορόσημο αντιπροσωπεύουν τα 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι, η UNPF επικεντρώθηκε στο να χρησιμοποιήσει την 31η Οκτωβρίου για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με τη “βιωσιμότητα” και τη “βιώσιμη ανάπτυξη”.

Με άλλα λόγια, τα Ηνωμένα Έθνη δήλωσαν για άλλη μια φορά ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και ότι πρέπει να λάβουμε πιο άμεσα μέτρα για τη μείωση της γονιμότητας.

Τα τελευταία χρόνια, ο ΟΗΕ και άλλοι διεθνείς οργανισμοί έχουν γίνει πιο τολμηροί στην προσπάθειά τους να προωθήσουν την άρρωστη ατζέντα της παγκόσμιας ελίτ για τον έλεγχο του πληθυσμού. Τις περισσότερες φορές οργανισμοί όπως ο ΟΗΕ θα μιλήσουν απλώς για “σταθεροποίηση” του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά όπως θα δείτε σε αυτό το άρθρο, υπάρχουν πολλοί μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ που δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για τον στόχο της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού στα 500 εκατομμύρια (ή και λιγότερο).

Για εσάς και για εμένα μπορεί να φαίνεται παράνοια να θέλουμε να απαλλαγούμε από περισσότερο από το 90 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για το καλό του πλανήτη... [ Συνέχεια ΕΔΩ ]

🎁  Και ένα "δωράκι"...  :