26 Ιαν 2022

Μην παραδίνεσαι σ'αυτούς τους άρρωστους απατεώνες!

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διαφημίζει βιοεκτυπωτές από κύτταρα αγελάδας :


Αληθινή μπριζόλα ούτε ζωγραφιστή... Νομίζετε είναι στη σφαίρα της φαντασίας;
Δείτε πως το στηρίζει ο ΟΗΕ (τους) :


Μία μπουκιά (14 γρ.) κρέατος δικαιούμαστε σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη. Προσέξτε πως παίζεται το παιχνίδι. Ο ΟΗΕ, πρότεινε τη φορολογία 1.6 δολλάρια ανά κιλό κρέατος ελευθέρας βοσκής. Καμία φορολογία όμως για τα τη μαζική παραγωγή κρέατος σε μονάδες παραγωγής.

O λόγος; Οι δισεκατομμυριούχοι δεν βγάζουν αρκετά χρήματα, βλέπετε με την απρόβλεπτη λόγω καιρού ελευθέρα βοσκή δεν μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο.

Το υποκατάστατο; Έντομα... Δεν πιστεύετε; Για ρίξτε μια ματιά στον οργανισμό Κλιματικής Αλλαγής, Επιστήμης και Έρευνας που εδρεύει στη Καμπέρα της Αυστραλίας. Έχουν 64 σελίδες PDF με εντομο-νοστιμιές.  Όσοι δεν πιστεύετε, δείτε ΕΔΩ

Με βάση τους διοργανωτές : Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στην παρούσα έκθεση συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια συμποσίου που πραγματοποιήθηκε στο CSIRO, στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας τον Αύγουστο του 2019. Το συμπόσιο διήρκεσε τρεις ημέρες. Με ένα συνδυασμό παρουσιάσεων και ομαδικών συζητήσεων διερευνήθηκαν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για την αυστραλιανή βιομηχανία εδώδιμων εντόμων σε τέσσερις τομείς:

    Πολιτισμός
    Περιβάλλον
    Υγεία και διατροφή
    Εμπορική αξιοποίηση
    Μελλοντικές δράσεις

Κατεβάστε την αγγλική έκδοση της νέας έκθεσης, Βρώσιμα έντομα : Ένας οδικός χάρτης για τη στρατηγική ανάπτυξη μιας αναδυόμενης αυστραλιανής βιομηχανίας.

Και δείτε τέσσερις λόγους για τους οποίους τα έντομα θα μπορούσαν να αποτελέσουν βασικό συστατικό της αυστραλιανής διατροφής

Το σημείο κλειδί είναι πώς τα προϊόντα που παράγονται από έντομα είναι πλούσια σε πρωτεΐνες αλλά προπάντων μεγάλα σε κέρδος και ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.


Εντομό-Μιλκσέικ, ακριδόπαγωτό, ακόμα και γκρανόλα από κατσαρίδες σχεδιάζουν να μας σερβίρουν. Σας φαίνεται παράλογο; Σκεφτείτε πως το χρήμα κινεί τα πάντα. Κέρδος, κέρδος, ΚΕΡΔΟΣ!

Για να 'σωθεί, το περιβάλλον'..Και έξω σε λίγο θα απαγορεύεται να βγούμε, γιατί αφήνουμε στην ατμόσφαιρα ρύπους. Γα να σωθεί το περιβάλλον θα ΜΕΝΟΥMΕ ΣΠΙΤΙ...

Έχουν μεθύσει από την εξουσία και δεν ντρέπονται να το πουν ανοιχτά :


Το 2017 σε ομιλία του στο Χάρβαρντ. Ο πρόεδρος του ΠΟΦ Κλάους Σουάμπ, κοκορεύεται για το πως έχει εκπαιδεύσει μια καινούργια γενιά ηγετών. Ρίχνει και μερικά ονοματάκια. Μέρκελ, Πούτιν, Τρυντώ ο πρωθυπουργός του Καναδά. Νομίζετε είναι τυχαίο αυτό;

Το αστείο είναι πως δεν μπορεί να θυμηθεί το όνομα του Μακρόν...

Και ο δικός μας, ο προκομμένος πέρασε την ίδια σχολή...


ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ & ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ...

-Και μιας και μιλήσαμε για πανεπιστήμια... Το πανεπιστήμιο του Νορθάμπτον προειδοποιεί τους φοιτητές πως το δυστοπικό αριστούργημα του Τζορτζ Όργουελ, "1984" περιέχει προσβλητικό περιεχόμενο :


Γιατί τώρα τους 'κάπνισε'; Τώρα είναι που πρέπει να το διαβάσετε!!  https://www.psichogios.gr/el/1984.html

Επίσης ρίξτε μια ματιά στο κύκνειο άσμα, προειδοποίηση του Όργουελ, προς όλους μας, πριν πεθάνει. Είναι πολύ σχετικό με το τι προγραμματίζει το "Φόρουμ" των ανώμαλων καθαρμάτων για το μέλλον της Ανθρωπότητας :

Με υλικό από ΕΔΩ - Διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.