26 Ιαν 2022

Νοσηλεύτρια καταθέτει ότι κανένας από τα εκατομμύρια των ασθενών με covid δεν πέθανε από covid

💥 Νοσηλεύτρια καταθέτει ότι κανένας από τα εκατομμύρια των ασθενών με covid δεν πέθανε από covid, πέθαναν από ιατρική αμέλεια... Tα νοσοκομεία αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν κυβερνητικές εντολές που οδήγησαν στο θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων... Eπιβεβαιωμένη γενοκτονία. Xρειάζονται δίκες της Νυρεμβέργης 2.0...


👉 Η Αλμπέρτα του Καναδά δημοσίευσε κατά λάθος (και διέγραψε γρήγορα) δεδομένα υγείας που αποκαλύπτουν ότι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ.

Σε μια ακόμη απόλυτη αποκάλυψη-βόμβα η κυβέρνηση της Αλμπέρτα του Καναδά εκτέθηκε αυτή την εβδομάδα, όταν κατά λάθος δημοσίευσε καταδικαστικά στοιχεία που αποκαλύπτουν πώς οι αρχές δημόσιας υγείας χειραγωγούσαν τις στατιστικές του Covid-19.

Αφού φαινομενικά συνειδητοποίησε τι είχε μόλις κάνει, η διεφθαρμένη καναδική επαρχία έσπευσε γρήγορα να διαγράψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία από την ιστοσελίδα της, αλλά, χάρη σε διαδικτυακούς ερευνητές όπως ο χρήστης του Twitter Metatron - και την ανάρτηση του, υπάρχουν οι αποδείξεις.


Εδώ και πολύ καιρό θεωρείται ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο παραποιούν τα δεδομένα, όπως ακριβώς κάνει και η καναδική κυβέρνηση. Αν αυτό ισχύει, πρόκειται για άλλη μια κακή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που θα προστεθεί στο φάκελο των δικών της Νυρεμβέργης 2.0.

Θα τιμωρηθούν με θάνατο αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αυτές οι δολοφονίες από ιατρική κακοποίηση; Αν όχι, θα χρειαστούμε περισσότερες φυλακές...