29 Ιαν 2022

Η ψεύτικη πίστη στην εξουσία π ρ έ π ε ι να διαλυθεί. Oι ενέργειές μας βοήθησαν στη διατήρηση του status quo της ψευδούς εξουσίας και της τυραννίας


Το βασικό πρόβλημα βρίσκεται μέσα σε κάθε ανθρώπινο ον στη γη, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της συμμορίας. Η Καμπάλ γνωρίζει την αλήθεια και μας εξαπατά ώστε να αποδεχτούμε και να διατηρήσουμε την ανικανότητά μας (άγνοια). Η ανθρωπότητα στο σύνολό της έχει εκπαιδευτεί να είναι μια φυλή σκλάβων και να αποδέχεται την εξουσία ως πραγματική, αντί για ψευδαίσθηση. Η ψεύτικη πίστη στην εξουσία πρέπει να διαλυθεί, με την απόκτηση γνώσης της αλήθειας, ότι δεν υπάρχουν πραγματικές αρχές, παρά μόνο διαχειριστές που τους έχει δοθεί η εξουσία να διαχειρίζονται τις υποθέσεις μας, με τη συγκατάθεσή μας.

Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε λύση που δεν αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα, είναι μόνο ένα προσωρινό μέτρο στο συνεχιζόμενο θέατρο του παραλόγου. Ακόμα και αν κάθε μέλος της Καμπάλ εξαφανιζόταν με μαγικό τρόπο από τη γη, το πραγματικό πρόβλημα θα εξακολουθούσε να υφίσταται, και ένας άλλος αφέντης θα ερχόταν για να κυβερνήσει τους καλά εκπαιδευμένους ανίκανους σκλάβους. Ως εκ τούτου, το πού εστιάζουμε το χρόνο και την ενέργειά μας είναι κρίσιμο. Χρειάζεται να επιδιώξουμε να αποκτήσουμε την κυριαρχία του εαυτού μας, και με τον τρόπο αυτό να διεκδικήσουμε την περιουσία μας, το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μας.

Καθώς αποκτούμε γνώση και αναπτύσσουμε την κυριαρχία, γινόμαστε ανθεκτικοί στην εξαπάτηση και παρουσιάζουμε την ικανότητά μας. Τώρα μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω στη ζωή μας και να δούμε πώς οι ενέργειές μας βοήθησαν στη διατήρηση του status quo της ψευδούς εξουσίας και της τυραννίας και να αρχίσουμε χωρίς συναίνεση να αλλάζουμε τους εαυτούς μας. Η μάθηση για την υγεία, το δίκαιο και το πώς να είμαστε έντιμοι θα μας βοηθήσει να διαλύσουμε τις ψευδείς πεποιθήσεις και θα μας ενδυναμώσει με πραγματική γνώση για να ενεργούμε με επάρκεια, αφαιρώντας κάθε ανάγκη για μια "εικονική/θεατρική μυθοπλασία" που θα διαχειρίζεται τη ζωή μας για εμάς.

Τα καλά νέα είναι ότι ολόκληρο το σύστημα είναι εξ αρχής σχεδιασμένο γι' αυτόν τον σκοπό. Οι επίδοξοι αφέντες μας γνώριζαν ότι δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν στην εξουσία αν δεν παραμείνουμε αδαείς και αδρανείς. Όπως ένας μάγος, η ψευδαίσθησή τους λειτουργεί μόνο αν δεν μπορούμε να δούμε πίσω από τη σκηνή.

Τα συστήματα ελέγχου που πολλοί έχουν αρχίσει να απεχθάνονται (νομικοί κώδικες, Δίκαιο κ.λπ.) βασίζονται όλα σε συμφωνίες εμπιστοσύνης, και μόλις το συνειδητοποιήσουμε αυτό, μπορούμε να αναλάβουμε δράση, και ολόκληρο το σύστημα ελέγχου να λειτουργήσει εναντίον της συμμορίας και υπέρ μας.

🔥 Συνέχεια εδώ