19 Ιαν 2022

Πρώτη φορά ανίχνευση της πρωτεΐνης spike του εμβολίου σε άτομο που πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid

Η υποψία ότι η πρωτεΐνη spike που σχηματίστηκε στον οργανισμό ως αποτέλεσμα του "εμβολιασμού" κατά του Covid-19 θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη για τις παθολογικά παρατηρούμενες φλεγμονές και αλλοιώσεις των αγγείων επιβεβαιώθηκε τώρα για πρώτη φορά ανοσοϊστολογικά.

Οι παθολόγοι Prof. Dr. Arne Burkhardt και Prof. Dr. Walter Lang και η ομάδα τους κατάφεραν να ανιχνεύσουν αξιόπιστα την πρωτεΐνη spike του εμβολίου στα αγγεία ενός ατόμου που πέθανε 4 μήνες μετά τον "εμβολιασμό" και το οποίο παρουσίαζε αγγειακές αλλοιώσεις και επίσης μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από το εμβόλιο. Η ανίχνευση ήταν επιτυχής με τη χρήση ενός αντισώματος ειδικού για την πρωτεΐνη spike με συμβατική ανοσοϊστοχημεία στις τομές των ιστών.

Η περιγραφείσα μέθοδος ανίχνευσης μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις βλάβες οργάνων και κυττάρων στις οποίες εντοπίζονται εμφανή παθολογικά ευρήματα μετά τον "εμβολιασμό" κατά του Covid-19. Από αυτό προκύπτει ότι : Για δεοντολογικούς, νομικούς και επιστημονικούς λόγους, όλες οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις σε σχέση με βλάβες που οφείλονται σε "εμβολιασμό" κατά του Covid-19 πρέπει να συνοδεύονται με αυτή τη μέθοδο με άμεση ισχύ.

Reutlingen, 17 Ιανουαρίου 2022
Prof. Dr. Arne Burkhardt
Prof. Dr. Walter Lang

Πηγή - Μετάφραση/φώτο : Α.Τ.