29 Απρ 2022

Η δύναμη των λέξεων

Οι λέξεις περιέχουν "ορθογραφία". Το να κάνεις ένα ξόρκι σημαίνει να δημιουργήσεις λέξεις. Πράγματι, οι λέξεις είναι μαγικές επειδή χειρίζονται σύμβολα για να αλλάξουν τη συνείδηση και τη συμπεριφορά. Οι λέξεις κατέχουν και αποδίδουν "δύναμη".


"Ρίχνουμε" λέξεις-ηθοποιούς και ευχές σαν πετονιές, για να φέρουμε κάτι προς τα εμπρός. Οι λέξεις μπορούν να προκαλέσουν ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις, να υποκινήσουν τη βία ή να προκαλέσουν υπακοή. Οι έντεχνα ριγμένες λέξεις μπορούν να παράγουν εμπειρίες σχετικά με το τι είναι οικείο ή άγνωστο, τι είναι πραγματικό ή φανταστικό, τι είναι η αλήθεια ή η εξαπάτηση.

Οι γραπτές λέξεις είναι κώδικες που σχηματίζονται με το συνδυασμό συμβόλων από έναν πίνακα (αλφάβητο). Τα σύμβολα (γράμματα) αντιπροσωπεύουν βασικά φωνήματα (ήχους). Μαζί "καλούν" εικόνες, ιδέες και συναισθήματα. Οι προφορικές λέξεις επικαλούνται την "ορθογραφία" σε πραγματικό χρόνο. Είτε οι λέξεις είναι γραμμένες είτε προφορικές, ο χρήστης τους "καλεί" ό,τι αντιπροσωπεύουν οι λέξεις.

Με μια πρωταρχική έννοια, οι λέξεις είναι διάφορες επικλήσεις, προσευχές, προσφορές, εντολές και παρακλήσεις.

Στο σχολείο εξασκούμαστε στην "ορθογραφία" για την αποκρυπτογράφηση των λέξεων. Ωστόσο, δεν διδασκόμαστε ότι οι λέξεις είναι καθημερινά εργαλεία προπαγάνδας για την κοινωνική μηχανική και ότι τα κρυφά νοήματα των εξειδικευμένων λέξεων είναι παγίδες για τον εκμεταλλευόμενο πληθυσμό.

Οι λέξεις απαιτούν ερμηνεία και αμέτρητες λέξεις έχουν περισσότερες από μία σημασίες, αφού έχουν συνδιαμορφωθεί για συγκεκριμένους σκοπούς. Έτσι, υπάρχει η πολύπλοκη γλώσσα της "νομικής", που αναπτύχθηκε για το θέατρο του εμπορίου και η οποία απαιτεί προσεκτική αποκρυπτογράφηση.

Με τη χρήση "νομικών" λέξεων, οι Λαοί πολλών εθνών έχουν εξαπατηθεί, χρεοκοπήσει και υποδουλωθεί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η συνηθισμένη γλώσσα έχει διανθιστεί με λέξεις "νομικής γλώσσας" με κόλπα που αλλάζουν τη δικαιοδοσία του χρήστη. (Βλ. "Η Δικαιοδοσία είναι το κλειδί")

Η πρωταρχική λέξη-παγίδα είναι "πρόσωπο" (ο ορισμός του "προσώπου" αναθεωρήθηκε ώστε να συμπεριλάβει την "εταιρεία" το 1862). Όλοι οι νόμοι εφαρμόζονται σε νομικά δημιουργημένα "πρόσωπα" που δημιουργήθηκαν από το κράτος. Τα τεχνητά "πρόσωπα", που δεν έχουν καμία έμφυτη "παραγωγική ικανότητα", είναι εξ ορισμού οφειλέτες.

Άλλες λέξεις-παγίδες δικαιοδοσίας περιλαμβάνουν: "πρόσωπα": "καταλαβαίνω" ("καταλαβαίνεις;" σημαίνει : "λαμβάνεις κατά εσού" -under-stand : "στέκεσαι υπό την εξουσία μου"), "κάτοικος", "ψηφοφόρος", "οδηγός" και "δημόσιο" (όλα τα "δημόσια" είναι του κράτους, συμπεριλαμβανομένων των τεχνητών "προσώπων" του).

Λιγότερο προφανείς λέξεις έχουν προωθηθεί για την ψυχολογική τους επίδραση. Η συστηματική και επαναλαμβανόμενη χρήση δουλοπρεπών λέξεων προετοιμάζει έναν πληθυσμό να αποδέχεται και να εφαρμόζει δουλοπρεπή συμπεριφορά. Εμείς οι άνθρωποι διδασκόμαστε να "υποτασσόμαστε", να "υποβάλλουμε αιτήσεις" και να "απευθυνόμαστε" στους Δημόσιους Υπαλλήλους μας.

Δεν διδασκόμαστε την κρίσιμη διαφορά μεταξύ ενός "προσώπου" και ενός "άνδρα" ή μιας "γυναίκας". Ούτε διδασκόμαστε ότι το "Δίκαιο της Θάλασσας" αναφέρεται μόνο σε νομικές μυθοπλασίες στη Ναυτική Δικαιοδοσία του Ναυαρχείου - που εξυπηρετεί το εμπόριο, ενώ το "Δίκαιο της Γης" αναφέρεται σε νόμιμα γεγονότα στη Δικαιοδοσία του Κοινού Δικαίου - που εξυπηρετεί τους άνδρες και τις γυναίκες.

Ορισμένες από τις πιο ισχυρές λέξεις για τους ζωντανούς ανθρώπους είναι "άνδρας", "γυναίκα", "συναίνεση", "ιδιωτική", "ιδιοκτησία", "διαχείριση", "ειδοποίηση", "απαιτώ", "επαληθεύω", "αξίωση", "καταπάτηση", "ζημία", "θεραπεία", "αποκατάσταση", "αποζημίωση" και "χρέωση".

Για παράδειγμα, τα παιδιά μιας γυναίκας κατασχέθηκαν από το δικαστήριο. Στη συνέχεια προσέφυγε σε "διοικητικό δικαστήριο", διεκδικώντας τα παιδιά της, δηλώνοντας:

"Εγώ, μια γυναίκα, πιστεύω ότι η περιουσία μου διαχειρίζεται χωρίς τη συγκατάθεσή μου και απαιτώ την άμεση αποκατάσταση της εν λόγω περιουσίας ή θα χρεώνω ένα δολάριο ανά δευτερόλεπτο μέχρι να δοθεί η επανόρθωση".

Σημείωση: Δεν χρησιμοποίησε ποτέ τη λέξη "παιδιά" και θα έχανε αν το έκανε. Χρησιμοποίησε το μικρό της όνομα μόνο στα δικαστικά έγγραφα, και αν της ζητούσαν το πλήρες όνομά της θα πρόσθετε "οικογένεια του", όπως στο "Ιωάννα: της οικογένειας : τάδε". Η "περιουσία" σας περιλαμβάνει οτιδήποτε προέρχεται από την ενέργειά σας. Οι ισχυρές λέξεις που χρησιμοποιούσε ήταν "γυναίκα", "ιδιοκτησία", "διαχειρίζεται", "συγκατάθεση", "απαιτεί", "αποκατάσταση", "χρέωση" και "θεραπεία".

Η εκμάθηση λέξεων και φράσεων-κλειδιών είναι απαραίτητη αν επιθυμείτε να εδραιώσετε τη ζωντανή σας "θέση" ως "άνδρας" ή "γυναίκα" που κατέχει και ασκεί τα αναφαίρετα δικαιώματά σας.

 
Φράσεις για υπηκόους                        Φράσεις για Κυρίαρχους