5 Σεπ 2021

3 πράγματα που κάνουν τα πρόβατα και δεν χρειάζεται να κάνετε εσείς

Έχετε ποτέ την αίσθηση ότι περιβάλλεστε από αυτοματισμούς, ανθρώπους που απλώς μιμούνται τη ζωή, χωρίς να τη ζουν πραγματικά;


Τα πρόβατα, όπως μπορεί να χαρακτηριστούν, είναι κατά τα άλλα συνηθισμένοι άνθρωποι που έχουν προσαρμοστεί ιδιαίτερα καλά στην ατζέντα της εργατικής δύναμης/καταναλωτών/εκπαίδευσης στην υπακοή. Έχουν μάθει να είναι υπάκουοι, ανόητοι και εύκολα καθοδηγούμενοι. Είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να ακολουθούν τις κυρίαρχες αφηγήσεις και να προσαρμόζονται στην μαζική σκέψη και τις μαζικές συμπεριφορές. Σχεδόν εγκληματικά ανενημέρωτοι πολλές φορές, είναι προβλέψιμοι, υπάκουοι, εύπιστοι και αδιάκριτοι, κάνοντας πάντα το καθήκον τους για να διατηρήσουν τη δυναμική της εξουσίας αστυνομεύοντας και υποδουλώνοντας τον εαυτό τους (και τους γύρω τους) και μένοντας συγκεντρωμένοι σε όποια καθήκοντα τους έχουν ανατεθεί δια της πειθούς. Οι πρωταρχικές ανταμοιβές για τη συναίνεσή τους είναι η άνεση και η ψευδαίσθηση της ασφάλειας.

Τα πρόβατα βρίσκονται παντού, για να μιλάμε στα σίγουρα, αλλά ένα τεράστιο αντιπολιτευτικό κίνημα ξεσηκώνεται σε αντίθεση με αυτή την κατασκευασμένη τρέλα. Ο αριθμός των ανθρώπων που ξυπνούν είναι πραγματικά εμπνευσμένος, και ένα μεγάλο μέρος αυτής της μεταμόρφωσης είναι η αυξανόμενη συνειδητοποίηση του πόσο, πολλά από αυτά που κάνουμε και αυτά που σκεφτόμαστε, δεν είναι στην πραγματικότητα γεννημένα από πρωτότυπη σκέψη, αλλά μάλλον καθοδηγούνται από πολιτιστικά "προγράμματα" που έχουν γραφτεί από τη βιομηχανία, τις κυβερνήσεις και τους ψυχοπαθείς στο τιμόνι του διαστημόπλοιου Γη. Το ότι θα ξυπνήσουμε από αυτό είναι σίγουρο μόλις το συνειδητοποιήσουμε.

Ακολουθούν 3 πράγματα που κάνουν τα πρόβατα και δεν χρειάζεται να τα κάνετε εσείς :

1. Αυτοσαμποτάζ


Όπως ένας βρικόλακας που πρέπει να προσκληθεί για να εισέλθει στο σπίτι του θύματός του, έτσι και ένα μεγάλο μέρος του matrix είναι μια πρόσκληση για να επιδοθείτε στην αυτοκαταστροφή. Είναι εθελοντική η συμμετοχή, με βάση την ελεύθερη βούληση του καθενός και με πολλούς τρόπους. Οι παγίδες επινοούνται από εκκλήσεις στο εγώ, στους ηδονικούς κάλυκες, στην ευχαρίστηση και στην επιθυμία για ευκολία και άμεση ικανοποίηση... Τίποτα όμως από αυτά δεν είναι απόλυτα απαραίτητα ώστε να μην μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την ύπαρξή τους. Πουλάνε πράγματα που έχουν γλυκιά γεύση, στην αρχή, αλλά τελικά αποδεικνύεται αδύνατο να τα κόψουμε και ακόμα πιο αδύνατο να τα πληρώσουμε...

Τα πρόβατα δεν μπορούν να πουν όχι, ακόμα και όταν ξέρουν ότι κάνουν κακό στον εαυτό τους. Θα καταναλώσουν ό,τι τους παρουσιάζεται, ό,τι τους κουνιέται στο πρόσωπο πιο συχνά και πιο ένθερμα, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες. Σαμποτάροντας την ίδια τους τη σωματική και ψυχική υγεία για τη συγκίνηση της ευκολίας και τον εθισμό στην υπερδιέγερση, τα πρόβατα πέφτουν σχεδόν με τα πάντα. Θα ακολουθήσουν ευχαρίστως τους γευστικούς τους κάλυκες μέχρι το γραφείο του γιατρού/δολοφόνου και θα υπογράψουν χαρούμενα τις αποδείξεις των πιστωτικών καρτών μέχρι να βυθιστούν εντελώς στα χρέη...

Αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα από όλα αυτά. Δεν χρειάζεται να δουλεύετε σε δουλειές που μισείτε, δεν χρειάζεται να βλέπετε τηλεόραση κάθε βράδυ με τα σάλια να τρέχουν... Απλά δεν χρειάζεται να φέρεστε στο σώμα και το μυαλό σας με τόση περιφρόνηση όσο οι "ελεγκτές" σας. Η ζωή σας είναι πολύτιμη και αξίζει να την προστατέψετε με κάθε δυνατό τρόπο.

"Οι άνθρωποι είναι πρόβατα. Η τηλεόραση είναι ο βοσκός". [Jess C. Scott]


2. Συμμορφωθείτε με το σενάριο, φορέστε τη μάσκα, παίξτε το ρόλο


Είναι δύσκολο να ξέρεις μερικές φορές αν η τέχνη μιμείται τη ζωή ή αν η ζωή μιμείται την τέχνη, αλλά διανύουμε τον 2ο αιώνα του Eγώ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν φέρει κάποιες αλλόκοτες ευκαιρίες για να κάνεις μεγάλη υπόθεση το Εγώό σου και να τον πάρεις υπερβολικά σοβαρά. Όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι.

Ποιοι είναι εκείνοι οι άνθρωποι που κατασκηνώνουν στα καταστήματα λιανικής για τις προσφορές της Μαύρης Παρασκευής, και στη συνέχεια δέρνουν και ποδοπατούν ο ένας τον άλλον όταν ανοίγουν οι πόρτες; Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που εξοργίζονται τόσο πολύ με τις αθλητικές νίκες και ήττες που καίνε τις ίδιες τους τις κοινότητες; Ποιοι είναι αυτοί οι αναρίθμητοι άνθρωποι με τις γραβάτες που αφιερώνουν τη ζωή τους στο να γεμίσουν το εταιρικό καλούπι; Ο κατάλογος συνεχίζεται και συνεχίζεται...

Η εικόνα χρησιμοποιείται εναντίον μας για να μας μπερδέψει και να μας παραπλανήσει. Μας ταΐζουν με την ψευδαίσθηση ότι πρέπει να έχουμε πράγματα ή να είμαστε μέρος πραγμάτων για να νιώθουμε πλήρεις, για να νιώθουμε ασφάλεια, για να είμαστε ευτυχισμένοι και ξέγνοιαστοι. Μας διδάσκουν από νωρίς ότι υπάρχει ασφάλεια και σιγουριά στην αφομοίωση, άνεση στο να μένεις κολλημένος στη θέση σου στην ομάδα. Δυσφορία και συνέπειες στο να ταράζεις την ατζέντα...

Τα πρόβατα κυνηγούν ψευδαισθήσεις και συμμορφώνονται με τα σενάρια, επιλέγοντας μάσκες και αφοσιώνονται πλήρως στο να παίξουν το ρόλο τους. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα καταστρέψουν την ανθρωπιά τους στην πορεία.

Τίποτα από όλα αυτά τίποτε δεν έχει σημασία στην πραγματικότητα, φυσικά, επειδή είμαστε όλοι πολυδιάστατα όντα, κλειδωμένα σε ένα πυκνό υλικό σώμα για κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο αλλά εκπληκτικά όμορφο πλανήτη.

Όταν αφυπνιστούμε ξανά σε αυτό που πραγματικά είμαστε, οι μάσκες εξαφανίζονται και δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να συμμορφωθούμε με αυτόν τον τρόπο, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Είμαστε ελεύθεροι να είμαστε ό,τι θέλουμε και ό,τι χρειάζεται να είμαστε προκειμένου να επιβιώσουμε και να ευδοκιμήσουμε στο matrix.

"Δεν πρέπει να είμαστε όλοι ίδιοι, να αισθανόμαστε το ίδιο, να σκεφτόμαστε το ίδιο και να πιστεύουμε το ίδιο. Το κλειδί για τη συνεχή επέκταση του Σύμπαντός μας βρίσκεται στην ποικιλομορφία, όχι στη συμμόρφωση και τον εξαναγκασμό. Η συμβατικότητα είναι ο θάνατος της δημιουργίας".  [Anthon St: Ο ουσιαστικός οδηγός για το αληθινό σας πεπρωμένο]


3. Παραίτηση από την κυριαρχία και υποταγή στην ψεύτικη εξουσία


Η ανημποριά και ο σεβασμός στην εξουσία ενθαρρύνονται από το εκπαιδευτικό μας σύστημα, την κυβέρνησή μας και τους εταιρικούς μας επικυρίαρχους και μας λένε όλο και περισσότερο να παραδώσουμε την προσωπική μας δύναμη και αξιοπρέπεια στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και στις ψεύτικες αυθεντίες που μας κυβερνούν.

Τα πρόβατα παραιτούνται από την κυριαρχία τους χωρίς αντίρρηση, υποκύπτοντας ευχαρίστως στην εξουσία, αν αυτό σημαίνει λιγότερη ευθύνη γι' αυτούς. Υποστηρίζουν σκοπούς που δεν καταλαβαίνουν και συμμετέχουν σε ταραχές στις οποίες δεν έχουν καμία δουλειά να εμπλακούν. Δεν γνωρίζουν τίποτα για τα νόμιμα ή φυσικά δικαιώματά τους και ακόμη λιγότερο για το θάρρος που απαιτείται για την άσκησή τους. Μαζί με τη βόλτα, τόσο χρήσιμοι όσο και οι ηλίθιοι, τα πρόβατα προτιμούν τη δυναμική του να τους λένε τι να κάνουν.

Το παιχνίδι της αποδυνάμωσης αφορά τη δημιουργία εξάρτησης από την κυβέρνηση, από τις εταιρείες και από τους συνομηλίκους για αποδοχή και έγκριση, ενώ παράλληλα δημιουργούνται υποστηρικτικοί ηθοποιοί για τους παίκτες που επηρεάζουν τον κόσμο μας.

Πρόκειται επίσης για τη στρέβλωση της αίσθησης ευθύνης των ανθρώπων, έτσι ώστε τα εγκλήματα της κυβέρνησης και των εταιρειών να μένουν πιο εύκολα ατιμώρητα. Πάρτε για παράδειγμα το πείραμα Milgram της δεκαετίας του 1960, το οποίο έδειξε πώς οι άνθρωποι έχουν τη φυσική τάση να επιτρέπουν τα βασανιστήρια άλλων ανθρώπων, εφόσον μια λεγόμενη φιγούρα εξουσίας είναι υπεύθυνη και αναλαμβάνει την ευθύνη. Τα πρόβατα είναι εκείνοι που θα παρακολουθούσαν άλλους να δέχονται επίθεση και αντί να τους βοηθήσουν, απλώς θα τους κατέγραφαν με τα smartphones τους.

Μια στολή και ένας μισθός δεν δίνουν σε ένα ανθρώπινο ον ειδικά δικαιώματα έναντι ενός άλλου, εκτός από το matrix, όπου τα πρόβατα έχουν εκπαιδευτεί να υποτάσσονται και να υπακούουν σε οποιονδήποτε φοράει μια στολή με χρώμα, σήμα και ασύρματο.

Τα πρόβατα είναι ευτυχείς να συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια αποδυνάμωσης και να μεταθέτουν τις ευθύνες τους στους άλλους, αλλά, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό, σίγουρο "όχι" για να αλλάξει η δυναμική σε οποιαδήποτε σχέση. Πραγματικά δεν χρειάζεται να χάσουμε την προσωπική μας κυριαρχία και να υποταχθούμε στην ψεύτικη εξουσία.

Συμπέρασμα


"Είναι θλιβερό και ανόητο πράγμα να πρέπει να ανακηρύσσεις τον εαυτό σου επαναστάτη μόνο και μόνο για να είσαι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος". [David Harris]

Το ανθρώπινο πνεύμα είναι πολύ πιο ισχυρό και αποφασιστικό από οποιοδήποτε πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής ή πλύσης εγκεφάλου. Είναι απλά απροσδιόριστο σε αυτές τις πνευματικά εξουθενωτικές φυλακές.

Η απλή επίγνωση αυτού του γεγονότος είναι αρκετή για να σπάσει η συνήθεια της πνευματικής σκλαβιάς και να αποκαλύψει μια πιο αληθινή προοπτική για τη ζωή και τους τρόπους με τους οποίους τα απάνθρωπα συστήματα στον κόσμο μας είναι οργανωμένα εναντίον μας. Χρειάζεται αφύπνιση για να γνωρίσεις, και αφού ξυπνήσεις από τη σύγχρονη συνείδηση, ο κόσμος μας μοιάζει πολύ διαφορετικός από ό,τι ήταν ποτέ πριν, και είναι εύκολο να δεις τα πρόβατα για αυτό που είναι. Και είναι ευκολότερο να είσαι ο εαυτός σου και όχι απλώς ένα ακόμη μέλος του κοπαδιού.

Σημείωση του συντάκτη: Έγραψα αυτό το άρθρο πριν από σχεδόν 6 χρόνια ακριβώς (27/8/2015). Μόλις το συνάντησα καθώς έκανα κάποια έρευνα στη βάση δεδομένων μας και έμεινα έκπληκτος από το πόσο προφητικό ήταν.

Dylan Charles, Εκδότης - Waking Times

👉   Οργανικές Πύλες

Άνθρωπε, αναγκασμένος να ζεις, μέσα σε αυτόν τον κόσμο,
πρέπει να είσαι σαν μια σταγόνα λάδι,
που επιπλέει στο νερό, χωρίς να αναμιγνύεται μαζί του.