12 Σεπ 2021

Τελεία και παύλα

Οι πολλαπλοί εμβολιασμοί αποτελούν μέρος ενός προγράμματος που έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους πολίτες να γίνουν υπάκουοι στις παράλογες κυβερνητικές απαιτήσεις.


Οι απαιτήσεις εμβολιασμού στο χώρο εργασίας αποσκοπούν στο να εξαναγκάσουν τους μη συνεργάσιμους να αυτοπροσδιοριστούν.

Πολλοί ελεύθερα σκεπτόμενοι θα παραιτηθούν από τις δουλειές τους παρά να συμμορφωθούν, δημιουργώντας αυτοεπιβαλλόμενες οικονομικές δυσκολίες.

Τα αυξημένα ασφάλιστρα, η αδυναμία να δειπνήσουν σε εστιατόρια χωρίς κάρτα εμβολιασμού και άλλα περιοριστικά μέτρα έχουν σκοπό να κάνουν τη ζωή δύσκολη για τους μη συνεργάσιμους. Ένας άλλος στόχος είναι η απομάκρυνσή τους από τον στρατό και το πολιτικό εργατικό δυναμικό.

Το αποτέλεσμα είναι η περιθωριοποίηση. Μια ομάδα πολιτών δεύτερης κατηγορίας δημιουργείται και κακοποιείται από το κατεστημένο. Λέγεται ότι είναι η αιτία του προβλήματος. Τους ασκείται μεγαλύτερη πίεση με την ελπίδα να εξαναγκαστούν σε συμμόρφωση.

Με την πάροδο του χρόνου, όσοι συμμορφώνονται, οι πολιτικές τους ελευθερίες θα αφαιρούνται μία προς μία, έως ότου οι ελίτ ασκήσουν πλήρη έλεγχο πάνω τους.

Ας συγκεντρωθούμε λοιπόν όλοι γύρω-γύρω από τη φωτιά για μια μίνι παρατήρηση. (Αποποίηση ευθυνών-Αν η γλώσσα σας προσβάλλει - μην διαβάσετε άλλο).

Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Τα εμβόλια σας προστατεύουν από την προσβολή ή την εξάπλωση μιας ασθένειας.

Αυτό ΔΕΝ είναι εμβόλιο.

Αν ήταν, το 75% των νοσηλειών δεν θα αφορούσε εμβολιασμένους.
Αν ήταν, τα πιο εμβολιασμένα έθνη στον κόσμο δεν θα είχαν τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης.
Αν ήταν, η γαμημένη κυβέρνησή σας δεν θα εξαπέλυε πόλεμο εναντίον των ανεμβολίαστων σε μια προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή από την πλήρη και ολοκληρωτική μαλακία αυτών που το σκέφτονται σαν λύση, διαφημίζοντάς τους το ως απόλυτα επιτυχημένο.

Οι ανεμβολίαστοι δεν έχουν κοστίσει τίποτα στους εμβολιασμένους. Αυτό το έκανε η κυβέρνησή σας. Παρακρατώντας βιώσιμες θεραπευτικές επιλογές κατά παράβαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης και αναγκάζοντας τους ανθρώπους να κάνουν ενέσεις με ένα θανατηφόρο "εμβόλιο" - και όλα αυτά ενώ φωνάζουν "το σώμα μου, η επιλογή μου" για τις αμβλώσεις...

Αυτό αφορά τον έλεγχο. Όχι έναν ιό. Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι. Ίσως χρειάζεται να ψάξετε τη γαμημένη επανάσταση των Μπολσεβίκων και το τι προηγήθηκε ...

Είναι γελοίο. Είναι προσβολή στο υψηλότερο επίπεδο.

Τώρα - Αφήστε με να σας πω την αλήθεια: Οι εμβολιασμένοι είναι όλοι φρικαρισμένοι επειδή έκαναν μια ένεση που σαφώς δεν λειτουργεί, η οποία μπορεί να έχει σοβαρές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, ενώ τους είπαν ότι δεν θα χρειαστεί να φορούν μάσκα ή να απομονωθούν ή να κρατήσουν κοινωνική απόσταση (🥳 έκπληξη γαμιόληδες!!!).

Είναι τσαντισμένοι επειδή τους είπαν ψέματα, αλλά είναι πολύ φοβισμένοι, γεμάτοι δειλία για να εκφράσουν την οργή τους προς τη σωστή κατεύθυνση, φοβούμενοι αντίποινα από τους λυσσασμένους μαρξιστές και την κουλτούρα Ακύρωσης που σαρώνει το έθνος.

Έτσι, αντί γι' αυτό - επιλέγουν να προβάλλουν τον θυμό τους σε εκείνους που ήταν αρκετά σοφοί ώστε να μην χάψουν τις μαλακίες από την πρώτη στιγμή, και τώρα όλα τα βοοειδή "δείχνουν τα χαρτιά τους" για να "απολαύσουν" την "ελευθερία" τους, ενώ παράλληλα έχουν την ανησυχία για το __τι θα μπορούσε να πάει στραβά__ με το "εμβόλιο" που κυλάει στις φλέβες τους...

Στην πραγματικότητα - τιμωρούμαστε επειδή έχουμε ένα υγιές γαμημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτές οι εντολές περί υποχρεωτικότητας και... νέας 🤡 κανονικότητας είναι αντισυνταγματικές, και κάθε νόμος ή εντολή που είναι αντισυνταγματική δεν χρειάζεται να αναγνωρίζεται. Τελεία και παύλα.

Αν είστε υπέρ των εντολών - είστε μαρξιστές ειδωλολάτρες και για μένα είστε κατώτεροι και από τα σκουλήκια.

Όταν έρθει η ώρα - σας διαβεβαιώνω ότι το "σας τα λέγαμε" θα είναι κακοφωνία κάτι παραπάνω από αχρείαστη. Το να πούμε ότι είμαστε όλοι λίγο... ενοχλημένοι που είχαμε δίκιο σχεδόν σε όλα, ενώ κανείς δεν ήθελε να ακούσει τι είχαμε να πούμε, είναι μια υποτίμηση επικών γαμημένων διαστάσεων.

Βαρέθηκα να λέω και να γράφω αυτό που όλοι σκεφτόσαστε καθημερινά! Άν οι ανεμβολίαστοι δεν είμαστε πλειοψηφία, τουλάχιστον είμαστε οι υγιώς και ελεύθερα σκεπτόμενοι σ'αυτή την κοινωνία και επωμιζόμαστε τα αποτελέσματα των αποφάσεών μας τιμώντας τα παντελόνια που φοράμε!

...Την κανονικότητά σας γ@μώ! Μπροστά δεν ξέρω τι θα βρω μα πίσω δεν γυρνάω με τίποτα πια!...

Ανατροπή Τώρα