3 Απρ 2022

ΕΙΔΟΠΟIΗΣΗ & ΔHΛΩΣΗ - ΑΝΑΚΑΛΩ, ΑΝΑΙΡΩ, ΑΚΥΡΩΝΩ, ΜΗΔΕΝΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΧΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ - ΔΗΛΩΝΩ & ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ


Εάν εσείς οι εμπορικοί εταιρικοί πράκτορες δεν γνωρίζετε τι είναι αυτό, τότε βεβαιωθείτε με τον προϊστάμενό σας εάν επιθυμεί να είναι υπεύθυνος για τις ενέργειές σας, πριν προβείτε σε μια μη εξουσιοδοτημένη νομική απόφαση που μπορεί να θέσει εσάς, τον προϊστάμενό σας και τον εντολέα σας (Υπουργό Εξωτερικών) σε μια κατάσταση κακουργήματος που μπορεί να προσβληθεί νομικά για προδοσία.

Παραβιάσατε τη δουλειά σας και τον όρκο του αξιώματός σας τη στιγμή που κηρύξατε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ανάβοντας τα κόκκινα φώτα για να σταματήσετε τις παραγωγικές μας διαδικασίες, πράγμα που αποτελεί κακούργημα όταν δεν υπάρχει, σαφής και με πλήρη αποκάλυψη, κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Παρεμβαίνοντας στο δικαίωμά μου να ταξιδεύω, παραβιάζετε το Σύνταγμα και γίνεστε απατεώνες στο αξίωμα και παράνομοι υπάλληλοι που διαπράττουν απάτη παίρνοντας μισθούς με ψευδείς προφάσεις.

Οποιαδήποτε απόφασή σας να συνεχίσετε, μετά από την εν λόγω ενημέρωση, θα σας θέσει σε κίνδυνο και πιθανές κυρώσεις υπό πλήρη εμπορική ευθύνη τη δική σας, του προϊσταμένου σας και των εντολέων σας, υπό δημόσια ΚΑΙ ιδιωτική ιδιότητα.

-  Η εφαρμογή κωδίκων, κανόνων, κανονισμών και καταστατικών (Κ.Υ.Α.) δεν είναι τίποτε άλλο από εκ των υστέρων νόμους που απαγορεύονται απολύτως από το Σύνταγμα το οποίο ορκιστήκατε να υπερασπίζεστε. Είναι βαριά αμέλεια να μην κάνετε διάκριση μεταξύ ενός καταστατικού και ενός νόμου.

- Ο Ελληνικός Λαός κυβερνιέται ψευδεπίγραφα δημοκρατικά. Μέσω της πολιτικής εξαπάτησης η αντιπροσώπευση γίνεται αυταρχισμός και η ψήφιση ή η αποδοχή εταιρικών "νόμων" είναι ενάντια στη γενική βούληση. Κατά συνέπεια, δεν αρμόζει σεβασμός στους κοινοβουλευτικούς αντιπροσώπους και τα νομοθετήματά τους.

-  Στη χώρα μας παρά την περί του αντιθέτου προπαγάνδα για τη δημιουργία "συλλογικής συναίνεσης", όλοι οι μνημονιακοί νόμοι, οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, οι διεθνείς συμβάσεις κ.ά. που "νομιμοποιούνται" με πολιτική απάτη και κατασταλτική βία από τη Βουλή και δεν εκφράζουν τη γενική βούληση του Ελληνικού Λαού είναι ΑΚΥΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ab initio!

- Αντίστοιχα και στο αποκαλούμενο "δημόσιο χρέος", περιλαμβάνεται το "απεχθές παράνομο χρέος" παρά την περί του αντιθέτου προπαγάνδα για τη δημιουργία "συλλογικής ευθύνης". Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, το "απεχθές χρέος", επίσης γνωστό ως "παράνομο χρέος", είναι μία νομική έννοια σύμφωνα με την οποία το "εθνικό χρέος" που έχει δημιουργηθεί από ένα καθεστώς (ή κυβέρνηση) για λόγους, που δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα, δεν πρέπει να είναι εκτελέσιμο.

-  Καμία πολιτεία δεν μπορεί να μετατρέψει μια ελευθερία [το Δικαίωμα ταξιδιού] σε προνόμιο, να την αδειοδοτήσει και να την επιβαρύνει με τέλος. Εάν το κράτος μετατρέψει μια ελευθερία σε προνόμιο, τότε ο πολίτης μπορεί να ασκεί το δικαίωμα ατιμώρητα.Το Σύνταγμα είναι ο υπέρτατος νόμος της χώρας. Κάθε νόμος που είναι αντίθετος προς το Σύνταγμα είναι άκυρος και άκυρος του νόμου.

Η υπεράσπιση της αναγνωρισμένης ασυλίας αποτυγχάνει εάν ο δημόσιος υπάλληλος παραβιάζει σαφώς κατοχυρωμένο δικαίωμα, διότι ένας λογικά ικανός υπάλληλος θα έπρεπε να γνωρίζει το νόμο που διέπει τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με το Διεθνές Κοινό Δίκαιο (Universal Common Law), που είναι το Διεθνές Εθιμικό Δίκαιο ΠΑΝΩ από τις οποιεσδήποτε πολιτικές ή δικαστικές αποφάσεις και πρακτικές, ΔΕΝ είμαι νομίμως υποχρεωμένος να απαντήσω στις ερωτήσεις σας. Μια θετική απάντηση σημαίνει ότι διαπράττετε απάτη, είτε το γνωρίζετε είτε όχι, και πρέπει να μου δώσετε το πλήρες όνομά σας και τα στοιχεία σας για τη δέσμευση, ώστε να μπορέσω να επικοινωνήσω με την Πολιτεία για να καταγγείλω αυτό το έγκλημα.

Είμαι ο εργοδότης σας - Είμαι το αφεντικό σας - Με υπηρετείτε - Δεν σας υπηρετώ - Δεν θέλω να χάσετε τη δουλειά σας...

Κανένας δεν μπορεί να υποχρεωθεί σε οποιαδήποτε ποινική υπόθεση να είναι μάρτυρας εναντίον του εαυτού του. Το Κοινό Δίκαιο όχι μόνο προστατεύει το άτομο από την ακούσια κλήση του ως μάρτυρα εναντίον του σε ποινική δίωξη, αλλά του παρέχει επίσης το προνόμιο να μην απαντά σε επίσημες ερωτήσεις που του υποβάλλονται σε οποιαδήποτε άλλη διαδικασία, αστική ή ποινική, επίσημη ή ανεπίσημη, όπου οι απαντήσεις θα μπορούσαν να τον ενοχοποιήσουν σε μελλοντικές ποινικές διαδικασίες.

Αστυνομικός : Ένας πράκτορας επαναπροσδιορισμού, που επιβάλλει τις εταιρικές κυβερνητικές συμβάσεις και προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρικής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων πόρων.

Επιβάλλει την τήρηση των εμπορικών συμβάσεων, χωρίς να υπάρχει απαραίτητα ζημιωμένο μέρος. Κάποιος που έχει αστυνομικές εξουσίες, όπως αυτές που υπάρχουν σε ένα "Αστυνομικό κράτος", για παράδειγμα, στη Ναζιστική Γερμανία.

... Ή διατηρεί την ειρήνη και την ασφάλεια των ανθρώπων.


⚡️ Ζητήστε από την κυβέρνηση να πληρώσει τα χρέη σας και θα το κάνει! Η κυβέρνηση ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει όλες τις ΟΦΕΙΛΕΣ σας, διότι αν δεν το έκανε, θα διέπραττε προδοσία μέσω εξαναγκασμού.


Η συνέχεια εδώ