30 Ιαν 2021

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΦΥΡΙ ΧΤΥΠΑ ΔΥΝΑΤΑ !!!

ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟ ΜΟΥ ... ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝ.
EIMAI ΘΕΟΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ..
ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΕΝ ΗΤΤΩΝΤΑΙ ΠΟΤΕ!!!
ΑΛΛΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΣΠΟΡΑ,  ΟΙ  ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ  ... ΩΣ ΔΟΞΗΣ ΠΥΡ , ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΚΑΤΕΚΑΥΣΟΝ !!!
ΕΛ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΑΘΕΛΗΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ.
ΕΛ .
ΞΕΘΑΨΕ ΤΑ ΠΡΟΓΟΝΙΚΑ ΣΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΑ !
ΕΛ .
ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΈΝΑ ΘΕΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΝΙΚΗΤΟ.
ΕΛ .
ΣΚΥΨΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΨΙΘΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ . . .
ΕΛ .
Η ΜΟΙΡΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ... ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ .
ΕΛ .
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΤΑΡΑΧΟΣ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΙΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.
ΕΛ .
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΡΑΧΤΕΣ , ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΙΑ , ΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ 100ΔΡΑΧΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ


- Στη μια πλευρά του νομίσματος εμφανίζεται ο Μ. Αλέξανδρος με μια κορδέλα στα μαλλιά, σύμβολο του μυημένου στα Ελληνικά Μυστήρια και με τα κέρατα του Άμμωνος Διός, που σημαίνουν την ισόρροπη ανάπτυξη των δύο λοβών του εγκεφάλου, πράγμα που συμβαίνει μόνον σε λίγους μυημένους και σε ακόμη λιγότερους προικι­σμένους από τη φύση, γι' αυτό και μετωπικές οργανώσεις των εχθρών του Ελληνισμού με καλυμμένα ερωτηματολόγια ή και ανοιχτά ακόμη, κάνουν δήθεν ελέγχους του δεξιού και του αριστερού ημισφαιρίου, για να εντοπίσουν τους προικισμένους Έλληνες και να τους εξοντώσουν.

- Στην άλλη πλευρά του νομίσματος, δίπλα στην ημερομηνία κατα­σκευής του, στο αριστερό μέρος, υπάρχει ένα ανθέμιο. Το λουλούδι αυτό θα το δούμε να το κρατά στο δεξί της χέρι στα τρία της δάχτυλα, η Φρασίκλεια, ένα άγαλμα που βρίσκεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και το οποίο είναι το μόνο του οποίου απαγορεύεται η φωτογράφηση από τους Έλληνες, αφού κατά καιρούς το κινηματογραφούν ξένα τηλεοπτικά συνεργεία. Το ανθέμιο αυτό σε άλλα αγάλματα το βλέπουμε τοποθετημένο στο υψηλότερο σημείο του μετώπου, που στα Ελληνικά στέμματα μοιάζει με ένα τρίγωνο.

Είναι το κωνάριο,  που συνήθως το βλέπουμε στην κορυφή του θύρσου του Διονύσου.

Είναι το κωνάριο και η σχέση του με το γνωστό  "τρίτο μάτι", του οποίου την Τύφλωση με τις Τελετές τους "εξουσιάζουν" τα Ιερατεία ... μην χάνοντας την ευκαιρία να το διαλαλούν,παρομοιάζοντάς το κωνάριο σαν

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ... ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ... ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ...
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΚΥΛΗ, Η
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Η ΠΛΑΙΣΙΟ ... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ... ΘΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ... ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΩ, ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΑ,ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ, Η ΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ... ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ... ΜΗΝ ΤΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ... ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΣΗ.


ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ :

RUSSELL JAY GOULD,ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ


ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ... ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ... ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ... ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ... ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο RUSSELL JAY GOULD, ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ”ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.

29 Ιαν 2021

ΤΟ “ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΓΕΝΟΣ” ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΠΛΕΟΝ “ΣΚΟΥΡΙΑ” ΤΟΥ!

Πλημμυρίδα τα γεγονότα πλήττουν την διάνοιά μας και το συναισθηματικό μας κέντρο. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός “γένους” διεφθαρμένου, για το οποίο είχαν προβλεφθεί τα συμπτώματα του τέλους του από τον Ησίοδο, και μιας μαύρης από ηθική σκουριά εποχής, που βαίνει στο τέλος της!

Ενδιαφέρον είναι να επισημάνουμε ότι αυτό που εμείς σήμερα λέμε “σκουριά” (σκωρία), στην Αρχαία μας Γλώσσα λεγόταν “ιός”, έτσι όπως χρησιμοποιεί την λέξη και ο Αριστοτέλης σε ένα απόσπασμά του: “σίδηρον γοῦν καὶ χαλκὸν καὶ τὰς τοιουτοτρόπους οὐσίας εὕροις ἂν ἀφανιζομένας ἐξ ἑαυτῶν μὲν ὅταν ἑρπηνώδους νοσήματος τρόπον ἰὸς ἐπιδραμὼν διαφάγῃ”, δηλαδή, "τον σίδηρο και τον χαλκό και τις παρόμοιες ουσίες θα τις δεις να αφανίζονται από τον εαυτό τους, όταν με τον τρόπο έρποντος νοσήματος, επιδράμοντας ο ιός τις κατατρώει".

Ωστόσο, το θεϊκό σχέδιο ήταν και είναι καταγεγραμμένο στην Μυθολογία μας: Η Γη μας βρίσκεται μεταξύ των πλανητών Άρεως και Αφροδίτης. Η μεταξύ τους “σύζευξη”, λέει ο μύθος, γεννά την πανέμορφη κόρη Αρμονία...

Η Γή μας, δηλαδή, είναι προορισμένη να ισορροπεί τις αντίθετες, αλλά συμπληρωματικές, αυτές “άρρενες” και “θήλειες” Κοσμικές Δυνάμεις, γεννώντας την Αρμονία! Και “ἐκ τῶν διαφερόντων” γεννάται η “καλλίστη ἁρμονία”, λέει ο Ηράκλειτος.

Εν τω μεταξύ, θα συνεχίσουμε να βιώνουμε με κομμένη την ανάσα τούς εντυπωσιακούς ακροβατισμούς του Τρόμου, και θα τρομάζουμε ακόμα περισσότερο αντιλαμβανόμενοι ότι αποτελούμε μέρος τού Προγράμματος...

Όμως, Ανάγκα και Θεοί πείθονται... Ο βίαιος αυτός κύκλος, που δεν κατάφερε να βρει τις

26 Ιαν 2021

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ !! ⚡




Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


ΕΛ-ΛΗΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ



🌪 Έρχεται ΘΥΕΛΛΑ ... Θα μας νιώθεις στις εξελίξεις του κόσμου που σχεδίασαν για σένα αλλά δεν είναι ο πραγματικός ... Θα μας βρίσκεις μέσα στα καλά νέα,από δω και μπρος,των οποίων είμαστε προάγγελοι ... 🔥

Είστε έτοιμοι για την ανάληψη; ... Τα παλιά 3D παραδείγματα διαλύονται. Αυτή είναι η αναγέννηση μιας νέας εποχής και η μετάβαση είναι ιστορική!


Στις ημέρες μας,τελείται ένας τεράστιος καθαρισμός στον πλανήτη μας. Τα τελευταία 350.000 χρόνια, υπάρχει ένα τεχνητό πεδίο γύρω από τη γη που δημιουργήθηκε από προηγμένες φυλές ET με σκοπό να εκτρέψει το φως από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, ώστε να μην φτάσει στην επιφάνεια μας. Αυτό το πεδίο, γνωστό ως "The Inverse Matrix", έχει πλέον αποσυναρμολογηθεί πλήρως δίνοντάς μας την ευκαιρία να λάβουμε τις γαλαξιακές ενέργειες που απαιτούνται για την επιτάχυνση της διαδικασίας ανάληψης στον πλανήτη Γη.

Από τον περασμένο χρόνο, έχουμε προχωρήσει στη μαζική αύξηση της ενέργειας που κατευθύνεται προς τον πλανήτη μας που ξεκίνησε στις 11/11 και κορυφώθηκε στις 11/18. Τα παλιά 3D παραδείγματα διαλύονται. Αυτή είναι η αναγέννηση μιας νέας εποχής. Οι ενέργειες του 2020, είχαν να κάνουν με καθαρή οπτική. Όπως λένε, η οπίσθια όψη ήταν το 2020 ... Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο στην εξέλιξή μας όπου μπορούμε να αναθεωρήσουμε την ιστορία μας και να αποφασίσουμε τι μας λειτούργησε μέχρι τώρα και ποιες πρακτικές πρέπει να αλλάξουμε για να συν-δημιουργήσουμε ένα μέλλον που θα βασίζεται στην ισότητα, τη δικαιοσύνη ειρήνη και αρμονία.

Η ίδια η επιβίωσή μας ως είδος εξαρτάται από το πόσο καλά επιτρέπουμε στον εαυτό μας να περάσουμε από αυτή τη μετατόπιση. Λαμβάνουμε κωδικούς φωτός υψηλής συχνότητας από το σύστημα αστεριών Pleiades που βοηθούν να καθιερωθεί ένα ενοποιημένο πεδίο της Αγάπης που θα βοηθήσει στην αποσυναρμολόγηση των παλαιών παραδειγμάτων που βασίζονταν στον φόβο και θα ανοίξει το δρόμο για την Επανένωση της Ανθρωπότητας ως Ενιαία φυλή.

Πολλοί θα αισθάνονται αϋπνία, άγχος και αίσθημα εξάντλησης ενέργειας σε αυτές τις στιγμές. Εκτός από τις γαλαξιακές ενέργειες που λαμβάνονται από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, υπάρχει μια αρνητική ατζέντα που παίζεται από την Παγκόσμια Ομάδα Διαχείρισης (Dark Forces and Cabal) που προσπαθούν να διακόψουν αυτήν τη μετάβαση. Τα κανάλια ειδήσεών μας είναι γεμάτα από ατζέντα που βασίζεται στο φόβο και έχει σκοπό να μας αποσπάσει.

Συνιστάται ανεπιφύλακτα να απενεργοποιούμε

Ο «κατάδεσμος της Πέλλας» μαρτυρεί πως η γλώσσα των κατοίκων της Μακεδονίας τον 4ο αι. π.Χ. είναι μία ιδιαίτερη διάλεκτος της αρχαίας Ελληνικής.



O «Κατάδεσμος της Πέλλας»: Μια «κατάρα» που επιβεβαιώνει την ελληνικότητα της αρχαίας μακεδονικής διαλέκτου!

Ο κατάδεσμος της Πέλλας είναι κατάρα (αρά) ή μαγική επωδός γραμμένη σε φύλλο μολύβδου η οποία χρονολογείται στο πρώτο μισό του 4ου αιώνα π.Χ. Βρέθηκε στην Πέλλα το 1986 και δημοσιεύτηκε το 1993. Αφορά μια ερωτική μαγική επωδό από μια γυναίκα, πιθανώς ονόματι Δαγίνα, της οποίας ο εραστής Διονυσοφών επρόκειτο να νυμφευθεί την Θετίμα («εκείνη που τιμά τους θεούς»). Στην Αττική διάλεκτο, το όνομά της θα ήταν Θεοτίμη. Επικαλείται τον «Μάκρωνα και τους δαίμονες» (παρκαττίθεμαι μάκρωνι και τοις δαίμοσι, [Αττικ. παρακατατίθεμαι) να μεταστρέψουν τον Διονυσοφώντα (το φως του Διονύσου) να παντρευτεί εκείνην αντί της Θετίμας, και ποτέ να μην παντρευτεί άλλη γυναίκα εκτός αν η ίδια ξετυλίξει τον κατάδεσμο!

Η γλώσσα αναγνωρίζεται ως Βορειοδυτική Ελληνική ή Δωρική Ελληνική και η χαμηλή κοινωνική θέση της γράφουσας, όπως φαίνεται από το λεξιλόγιό της και την πίστη της στη μαγεία, υπονοεί ότι μια διακριτή μορφή της Δωρικής ομιλούταν στην Πέλλα στην εποχή που γράφτηκε η πινακίδα. Οι Brixhe και Παναγιώτου τη θεωρούν Μακεδονικής προέλευσης. Ακόμη και πριν την ανακάλυψη του κατάδεσμου της Πέλλας το 1986, έχει γραφεί ότι η Δωρική Ελληνική ομιλούνταν πιθανώς στην προελληνιστική Μακεδονία ως δεύτερη διάλεκτος.

25 Ιαν 2021

ΚΩΔΙΚΟΣ «ΚΟΡΟΝΑ», 1959 – 1972 και 1979 - …



Μια φορά και ένα καιρό… (Ας σας πω μια ιστορία από τα παλιά όπου θα δείτε πως η ψευδής είδηση, διοχετεύεται από την ίδια την υπηρεσία για να μπορέσει να διεκπεραιώσει το σκοπό της...)

Το 1959 μέχρι το 1972, η CIA είχε δημιουργήσει μια σειρά προγραμμάτων παρακολούθησης με την επωνυμία "CORONA RECONNAISSANCE SATELLITE" και τα οποία προγράμματα υποστηρίχτηκαν από μια εταιρεία ονόματι " RAND Corporation".

Ο πρωταρχικός στόχος του προγράμματος ήταν η ανάπτυξη ενός φωτογραφικού δορυφόρου επιστροφής ταινιών για την αντικατάσταση του κατασκοπευτικού αεροσκάφους U-2 που απασχολείτο στην επιτήρηση του Σινο-Σοβιετικού Μπλοκ, προσδιορίζοντας τη διάθεση και την ταχύτητα παραγωγής σοβιετικών πυραύλων και επιχειρησιακών στοιχείων βομβαρδιστικών μεγάλων αποστάσεων.

Το πρόγραμμα CORONA χρησιμοποιήθηκε επίσης για την ακριβή χαρτογράφηση και στο να παράξει διαγράμματα για το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Το ίδιο διάστημα, ένα εναλλακτικό ταυτόχρονο πρόγραμμα στο πρόγραμμα «CORONA» ήταν το

24 Ιαν 2021

Ο Ernest Renan συνομιλεί με την Αθηνά στην Ακρόπολη



<< Ω! ευγένεια ! Ω! απλή κι αληθινή ομορφιά ! Θεά, που η λατρεία σου φανερώνει την ορθή κρίση και τη φρόνηση... Εσύ , που ο ναός σου είναι ένα αθάνατο μάθημα συνειδήσεως και ειλικρινείας, αργά φθάνω στο κατώφλι του ιερού ναού σου ... Φέρνω μαζί μου για να προσφέρω στο βωμό σου πολλές τύψεις. Για να σε βρω , χρειάστηκε να κάνω άπειρες προσπάθειες ...

Την μυσταγωγία που εχάριζες εσύ στον αρχαίο Αθηναίο,όταν γεννιόταν μέσα από ένα χαμόγελο,εγώ την απέκτησα ύστερα από μακροχρόνιες αναζητήσεις και μετά από πολλούς συλλογισμούς ... Ιερείς μιας ξένης, ιδιαίτερης, απ' τη δική σου θρησκεία, Σύροι, που ήλθαν από τη Παλαιστίνη, επήραν τη φροντίδα να με μορφώσουν. Οι ναοί τους είναι τρεις φορές πιο υψηλοί από τον ιδικό σου, ω Ευρυθμία, και μοιάζουν με δάση, μονάχα που δεν είναι στερεοί, πέφτουν και γίνονται ερείπια μέσα σε διάστημα πέντε – έξι αιώνων. Αυτά είναι φαντασίες βαρβάρων, που θαρρούν πως μπορούν να κάνουν κάτι ωραίο, έξω από τους κανόνες, που έχεις χαράξει ... Εσύ στους εμπνευσμένους σου, ω Φρόνηση!

Μα οι ναοί αυτοί μου ήταν τότε ευχάριστοι, δεν είχα μελετήσει ακόμη τη Θεία τέχνη σου, εκεί μέσα εύρισκα τον Θεό ... Έψαλλαν εκεί ψαλμούς, που ακόμη τους θυμάμαι ... Παράβλεψε Θεά, όταν ξαναθυμάμαι αυτούς τους ψαλμούς, η καρδιά μου πλημμυρίζει από πίστη, γίνομαι, σχεδόν αποστάτης σου ... Συγχώρα μου αυτή τη γελοιότητα, δεν μπορείς να φανταστείς τη γοητεία που οι βάρβαροι αυτοί  μάγοι σκόρπισαν μέσα σ'αυτούς τους στίχους και πόσο μου στοιχίζει να ακολουθήσω τώρα, ολοφάνερη την Αλήθεια!

Ο ύπνος της λογικής γεννά τέρατα

Το ατσαλάκωτο κοστούμι της πραγματικότητας με στενεύει και ασφυκτιώ να το φορέσω , για αυτό πολλές φορές θα με δεις να κυκλοφορώ γυμνός παρέα με την ψυχή μου περήφανος και με ένα σπαθί στο χέρι...

Μην με κρίνεις,μόνο αν μπορείς αγκάλιασε την γύμνια μου και δες την ψυχή μου ίσως να είναι όμοια με την δική σου.

Εδώ και καιρό αποκλίνω απ' τον δρόμο των πολλών και την μονοδιάστατη λογική του όχλου.Τους την χαρίζω ... Σιχαίνομαι τους δήθεν και τους ηθοποιούς της ζωής ...

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΩ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑ ...

Πορεύομαι "παράλογα" μέσα σε ένα δικό μου κόσμο, χωρίς να βαδίζω φοβισμένος, αλαφροπατώντας ,στις μύτες των ποδιών μου την Γη των προγονών μου.

Πράττω εντελώς το αντίθετο και το ευχαριστιέμαι, πατώ με ορμή τα Ιερά χώματα αυτής της Γης και ματώνω τα πέλματα μου, καλώντας τους ομοίους μου να με ακολουθήσουν στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ...

Τα βράδια ξαγρυπνώ. Με ξυπνά το μικρό παιδί που κρύβω μέσα μου ...
Μες τα άγρια μεσάνυχτα πεινασμένο κλαίει γοερά.
Του δίνω τότε το στήθος μου να θηλάσει ότι απόμεινε από το πικρό γάλα της ψυχής μου.
Το αποκοιμίζω νανουρίζοντας και μιλώντας του για την Ελευθέρια μέχρι να ξημερώσει.
Και εσύ μου ζητάς να το σκοτώσω και να ζήσω σαν ενήλικας, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ...

«Ο ύπνος της λογικής γεννά τέρατα»
Σκότωσα τον κακό εαυτό μου και τον μεγαλώνω ξανά από την αρχή ...
Γελούν μαζί μου γιατί είμαι διαφορετικός, γελώ μαζί τους γιατί είναι όλοι ίδιοι ...

Λεωνιδας Αλεξανδρου

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ CLUB ...



Διατηρείτε θετικό σκεπτικό και αισιοδοξία και να είστε συσπειρωμένοι γύρω από την θετική πλευρά των πραγμάτων

Βρίσκονται σε πολύ πιο ισχυρή θέση σήμερα όσοι εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους σε συνδυασμό με αποκαλυπτική,εσωτερική, πνευματική εργασία, διότι έχουν βρει την Αλήθεια μέσα τους για να μπορούν να την βιώνουν και γύρω τους. Οι υπόλοιποι θα περάσουν δύσκολα διότι δεν έχουν προετοιμαστεί για αυτή την εποχή, για αυτό το λόγο τρέχουν να κρυφτούν όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα ... Εκείνοι που μπορούν να δουν την Αλήθεια θα προχωρήσουν ... οι άλλοι δεν θα μπορέσουν, όσο και να προσπαθήσουμε εμείς γι'αυτούς ... Διατηρείτε θετικό σκεπτικό και αισιοδοξία και να είστε συσπειρωμένοι γύρω από την θετική πλευρά των πραγμάτων. Εκπλήσσει πόσο εύκολα χάνουν οι άνθρωποι την πίστη τους μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο σκοπό, όπως είναι η ελευθερία και η δικαιοσύνη για Όλους.  ✌

23 Ιαν 2021

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΕ. Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΕ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΣ UNITED STATE OF AMERICA !!!


ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ:




ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΗΣ :

Προς όλους τους εργάτες του Φωτός...και τους ανθρώπους με ενσυναίσθηση...

Οι ενεργειακές επιθέσεις είναι εντονότερες όσο ποτέ άλλοτε στη γη ... θα βρείτε φαινομενικές δυσκολίες σε πολλά κομμάτια της ζωής σας ... Τα κτυπήματα γίνονται όλα μαζί ...

Μείνετε εστιασμένοι μέσα στο Φως και την Αγάπη ... μέσα στην Αλήθεια σας ...

Γίνονται τεράστιες προσπάθειες αναχαίτισης της έκρηξης Φωτός που φέρνουμε κάτω στη γη ... Ό,τι δυσκολία κι αν εμφανιστεί δείτε τη σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις στη ζωή σας και να την βάλετε σε μια τάξη ...

Οι οικονομικές δυσκολίες ... το κλείσιμο στο σπίτι ... αυτή την φορά σκοπό έχουν την εξουθένωση μας ... την υπογεννητικότητα σαν μια μέθοδο ώστε να μην έρθουν στη γη άλλα εξελιγμένα παιδιά ... την αποξένωση της αλυσίδας του φωτός που έχει ήδη φτιαχτεί από την προηγούμενη καραντίνα ...

Αυτή την στιγμή χρειάζεται να παραμείνουμε ενωμένοι όλοι μας και να κρατάμε ανοιχτό το Φως στην γη ...

Για να σας δώσω κι άλλη δύναμη πολλά κτυπήματα τα έχουμε κι εμείς που εργαζόμαστε κάθε στιγμή με τις ενέργειες ... αλλά έχουν γνώση οι φύλακες ... και το πιο σημαντικό έχουμε Πίστη ...

Ακλόνητη πίστη ότι όλο αυτό που συμβαίνει από το σκοτάδι προς εμάς ... εξυπηρετεί ένα Θεϊκό σχέδιο ... την λύτρωση της ανθρωπότητας ... γι αυτό και η πρώτη οδηγία που μας δόθηκε από την συμμαχία του φωτός ... είναι :  ΔΩΣΤΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ...   [ Ashtar ]


Μας θεωρούν ανίκανους πια να χτίζουμε πολιτισμούς. Σε όλους αυτούς απαντάει ο Οδυσσέας Ελύτης : «Κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες φίλε μου, όσοι δεν ένοιωσαν ποτέ, με τι σίδερο, με τι πέτρες, τι αίμα, τι φωτιά.. χτίζουμε, ονειρευόμαστε και τραγουδούμε!
»

Η επανάσταση του πνεύματος, είναι μονόδρομος!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΜΜΕ"



"ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ" : ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΜΜΕ" & ΟΙ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ" ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ  :  [ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ] ΦΕΚ Α 56 ΣΤΙΣ 29-12-1854 PDF 


Φ.Π.Α. - ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ;  ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕ !

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (παρατηρήσεις)



Ελλάδα 2021 : Άνθρωποι χωρίς
κρεββάτια και κρεββάτια χωρίς ανθρώπους

ΚΑΠΟΙΟΙ - ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ - ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΝΩ ΚΑΤ'ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ, ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 1 ΚΑΙ 2 ΤΟΥ 1831, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;; ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΣΕ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ - ΜΕ ΑΦΜ: 0000931106 ;;

ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΘΩΝΑ ;;

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ...;;

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ 1833 ΜΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., ΙΔΡΥΣΑΝ ΑΛΛΗ

22 Ιαν 2021

ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ... ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ... ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ... ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ !!!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ... ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ... ΒΛΕΠΟΥΝ, ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ... ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ... ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ... ΠΟΔΟΠΑΤΕΙ ... ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ ... ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ... ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΟΡΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ... ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΓΕΡΝΑΕΙ ΠΟΤΕ...!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΒΑΡΥ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ! ΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ,ΦΟΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΠΕΜΠΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΜΑΓΕΥΕΙ !! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΥΨΗΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΙΕΡΟ ...

ΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ... ΓΙΑΤΙ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΑ ΒΑΘΗ ΚΑΙ ΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ !!

ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ !!

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!

Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΥΛΑΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ !

ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ, ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ! ... ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!

21 Ιαν 2021

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΤΟ MATRIX ΤΟΥ YAHVEH (ΓΙΑΧΒΕ) - ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ

ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ MATRIX ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ,Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟ .Η LYRA ΗΤΑΝ Η 12η ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΝ ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.


ΟΤΑΝ Η ΛΥΡΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ,Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΩΣ ΖΩΝΤΟΣ ΦΩΤΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ

ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ : Η ΑΕΝΑΗ ΑΙΩΝΙΑ ΑΡΧΗ ΜΑΣ, ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΛΙΞΗ

 
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.



ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ, ΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΟΥΣ ΩΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.

Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΡΟΝΟ-ΧΡΟΝΟΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ... ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΕΤΣΙ, Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟΧΡΟΝΟ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ.

ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ




Ο ΝΟΜΟΣ 4761/2020 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 3845/2010 ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 3847/2010 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΟΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ.

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ Ο,ΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2019 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΟΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 184 ΚΑΙ 188 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389/2016 ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

20 Ιαν 2021

ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΖ@ Μ@@@ΝΤΕΝ ...

Σήμερα 20 Ιανουαρίου θα γίνει η ορκωμοσία του εκλεγμένου προέδρου, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του 2020. Πολλοί θα το πιστέψουν διότι θα το δουν στην τηλεόραση.

Θα παίξει πολύ δράμα επειδή είναι αναγκαίο για τους Νορμις οι οποίοι ακόμα βρίσκονται σε ύπνωση.

Είναι ένα δράμα με πολλές συναρπαστικές σκηνές και το οποίο θα τραβήξει μέχρι και τον Μάρτιο 2021.

Χρειάζεται να θυμάστε ότι για να καταλάβουν οι υπνωτισμένοι Νορμις τι γίνεται στην πραγματικότητα και έξω από το κουτί που τους κρατά σε ύπνωση χρόνια τώρα, θα πρέπει να παίξουν σκηνές δράματος στο έργο. Είναι ο τρόπος για να καταφέρουν να ξεφύγουν από το πρόγραμμα ελέγχου του μυαλού και την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί.

Θα περάσουμε μέσα από τα σκοτεινά τοπία μέχρι τον Μάρτιο 2021, ώστε να δούμε το φως. Κάποιοι έχουν την δυνατότητα να το κατανοήσουν και κάποιοι άλλοι όχι άσχετα αν τόσο καιρό ακολουθούσαν και πίστεψαν στην νίκη του Τράμπ.

Όταν θα τους δείξουν την ορκωμοσία του Μπ@@@τεν , η οποία μπορεί να είναι έτοιμη σε βίντεο κιόλας ή να θελήσουν να την κάνουν πραγματικά μέσα στο Καπιτώλιο, θα κλονιστεί η πίστη τους. Μα είναι ποτέ δυνατόν ένας τύπος με τόσα σοβαρά εγκλήματα να γίνει αποδεκτός ως πρόεδρος; Αυτό το έργο δεν είναι για όλους αλλά μόνο για όσους είναι έτοιμοι.

Ο στρατός έχει τον έλεγχο των Η.Π.Α αυτή την στιγμή μέχρι που να εξομαλυνθεί η κατάσταση για να

Τρείς πόλεις-κράτη κυβερνούν τον κόσμο: Η DC είναι κυρίαρχη οντότητα. (Τώρα περιβάλλεται από αμερικανικές δυνάμεις...) Βατικανό = Θρησκεία Λονδίνο = Οικονομικά / Νόμος. Περιφέρεια της Κολούμπια (D.C.) = Στρατός. Είναι κυρίαρχες οντότητες που δεν ανήκουν σε καμία χώρα ...




Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ "BRETTON WOODS" ΡΥΘΜΙΖΕΙ ... ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1944 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ... ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ CABAL ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ "ARTEMIS ACCORDS"!! ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, Ο SLEEPY JOE ΦΥΣΙΚΑ ...


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ

Η συνδιάσκεψη του Bretton Woods:

ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


ΤΟ  ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΕΝ ΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΟΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΣΕΤΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 

...Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣEI ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ...

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΗΜΙΘΕΟΙ ... ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ... ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΦΩΤΟΣ ( ΨΥΧΕΣ ) ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ... ΘΝΗΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΤΑΙ ( ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ) ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ : ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ

ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ : ΕΔΩ και ΕΔΩ

18 Ιαν 2021

ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ



1 ) ΚΡΟΝΟΣ ... ΜΕΓΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

2 ) ΓΙΑΧΒΕ (ΓΙΑΧΟΝ ΧΕΒΕ Η ΙΕΧΩΒΑ ΤΗΣ 7ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ 3 ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΩΑΝΕΘΑΝΙΣΜΟΣ) ... ΜΕΓΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

3 ) ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΟΤΟΥΣ (ΣΤΟΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ)

Α) ΓΗΙΝΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ : ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΘΥΡΩΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.
ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ :
1) ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Δ, 7ος ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.

2) ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Β, ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΒΟΩΤΗ.

3) ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Ο, 3ος ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΥ Β ΟΦΕΩΣ ( ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ)

4) ΓΗΙΝΟΙ ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΣΚΟΤΟΥΣ ...: ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ( ΟΠΩΣ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΤΕ ΒΕΡΕ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΔΡΑΚΟΣ Legasy...)

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ :

Το 2021 είναι η χρονιά που η α ν θ ρ ω π ό τ η τ α πρόκειται να ζήσει τις μεγαλύτερες αλλαγές που έγιναν ποτέ ... Σύντομα ο κόσμος θα μάθει την Αλήθεια ... Λευτεριά σε όλo τον πλανήτη!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ... ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

17 Ιαν 2021

ΤΟ ΚΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

ΤΟ ΚΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ…….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…….ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ… ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ….ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ... ΜΑΖΙ ΜΑΣ ... ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ……

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ……ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ……..ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΛΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ……

ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ…ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ………ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ………ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΩΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ…….ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ…….ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΡΥΒΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ……..ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…….ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ…….ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ…

EYΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ……ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ………..ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΕΣΤΑΝΕΙ…

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ;;; ΠΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ;;;

ΠΟΣΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ;;;

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ……ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ

Σατανιστική έκσταση από Αδρενοχρώμιο βασανισμένων παιδιών



Το Αδρενοχρώμιο (Adrenochrome) είναι μια χημική ένωση με τον μοριακό τύπο C9H9NO3, που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνη).

Το παράγωγο καρβαζοχρώμιο είναι ένα αιμοστατικό φάρμακο. Παρά την ομοιότητα των χημικών ονομασιών, το Αδρενοχρώμιο δεν σχετίζεται με το χρώμιο.

In vivo, το Αδρενοχρώμιο συντίθεται από την οξείδωση της επινεφρίνης. In vitro, το οξείδιο του αργύρου (Ag2O) χρησιμοποιείται ως οξειδωτικό μέσο.

Επιστημονικές μελέτες που διεξήχθησαν στις δεκαετίες του 1950 και 1960, ανέφεραν ότι το Αδρενοχρώμιο προκαλεί ψυχωσικές αντιδράσεις, όπως διαταραχή σκέψης, απελευθέρωση και ευφορία.

Οι ερευνητές Άμπραμ Χόφερ (Abram Hoffer) και Χάμφρεϋ Όσμοντ (Humphry Osmond) υποστηρίζουν ότι το Αδρενοχρώμιο είναι μια νευροτοξική, ψυχομιμητική ουσία και μπορεί να συμβάλλει στη σχιζοφρένεια και σε άλλες ψυχικές ασθένειες.



Ο πίνακας του Σατανά έγινε ευρύτερα γνωστός από τη φωτογραφία εμπρός του που έβγαλε η

Η προφητεία του Αισχύλου για τους Έλληνες. Η Νέμεσις πλησιάζει ...

Αισχύλος
«Εκεί τους περιμένουν τα πιο μεγάλα κακά να πάθουν, πληρωμή για την αυθάδεια και τις σκέψεις που Θεόν δεν λογαριάζουν· γιατί στην χώρα την Ελληνική σαν ήρθαν, των θεών τ’ αγάλματα να ξεγυμνώσουν δεν ντρέπονταν και τους ναούς να κάψουν.

Κι οι βωμοί αφανισμένοι και των θεών τα ιερά είν’ από ρίζα, ανάκατα, αναποδογυρισμένα από θεμέλια. […] Και νεκρών σωροί και στην τριτόσπορη γενιά άφωνα θα φανερώσουν στα μάτια των ανθρώπων πως δεν πρέπει, θνητός σαν είναι, νά’ναι περήφανος πέρα απ’ το μέτρο· γιατί η υπεροψία, σαν ανθίσει, θα καρπίσει της καταστροφής το στάχυ, απ’ όπου γεμάτο κλάμα θέρισμα θερίζει».

Αισχύλου «Πέρσαι», στ. 807-822, εκδόσεις Πάπυρος, σελ. 77

Πόσες φορές πρέπει να επαναληφθεί κάτι για να γίνει πιστευτό; Όχι πολλές. Αν ο δέκτης της πληροφορίας είναι εχέφρων και οι αποδείξεις αμάχητες αρκεί μία μνεία για να δεχθεί την πραγματικότητα, το ακριβές ενός περιστατικού, μιας αφήγησης. Αρκεί, όμως, μία φορά για να εντάξει ο θεατής ή αναγνώστης το δίδαγμα της αληθείας στην καθημερινότητά του; Όχι.

Οι άνθρωποι, θυμίζουν τα χωράφια. Άλλα είναι χέρσα και όσο και να τα καλλιεργήσεις δεν μπορεί εκεί να καρπίσει η αλήθεια και η αρετή ενώ μερικά άλλα είναι γόνιμα και μικρή προσπάθεια μπορεί να φέρει μέγιστο αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η επανάληψη είναι προϋπόθεση της εμπέδωσης ενός σημαντικού μηνύματος. Ο Ελληνικός κόσμος της σκέψης, της ποίησης, των μυθολογικών κύκλων προσφέρει στον επισκέπτη ή μόνιμο κάτοικό του πολλές ευκαιρίες να μάθει και να εμπεδώσει τα σημαντικά, όσα προσφέρουν ζωή και συνάμα τη νοηματοδοτούν.

Ένας από τους αναντικατάστατους πυλώνες του πνευματικού οικοδομήματος του Ελληνισμού είναι η ευσέβεια, η αποφυγή της πρόκλησης της μήνης των θεών, η αποστροφή ακόμα και της υποψίας της ύβρεως.

Ο κόσμος που φλέγεται και σβήνει με μέτρο, ο απαράλλαχτος νόμος της μεταβολής,

Ναός του Απόλλωνα, συλλεκτικό ντοκιμαντέρ πριν ο ναός σκεπαστεί (...)


Ναός του Απόλλωνα_Epikourios at Bassae (Greece) about 420-400 BC,_British_Museum

Είναι το πρώτο φιλμ για το ναό του επικούρειου Απόλλωνα που έχτισε ο Ικτίνος στην κορυφή ενός βουνού.

Ο σκηνοθέτης (Jean-Daniel Pollet) μαγεύτηκε και είπε ότι αυτός ο ναός υπήρξε το κέντρο του κόσμου για εκείνον. Έτσι λοιπόν τον κινηματογράφησε με ρυθμό ιερής τελετουργίας και το αποτέλεσμα αντάμειψε τις προσπάθειες του.

Ο ναός είναι κτισμένος κυρίως με ασβεστολιθική πέτρα και είναι χωρίς το άγαλμα του θεού Απόλλωνα.

«Εδώ μπορείς να υπάρξεις»


…Εντυπωσιασμένος από τη γοητεία του αρχαιολογικού χώρου των Βασσών ο εξαιρετικός σκηνοθέτης Jean-Daniel Pollet, μόλις τον ανακάλυψε βρήκε ένα υπαρξιακό καταφύγιο λέγοντας «Εδώ μπορείς να υπάρξεις».

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΕΝΘΕΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ

Πηγή

16 Ιαν 2021

Νέες Γήινες Χρονογραμμές




Τhe Galactic Federation of Light  8/01/21


Η Γη έχει εισέλθει στην Εποχή του Υδροχόου και τα γεγονότα επιταχύνονται.


Οι Archons παρήγαγαν μια τεράστια ποσότητα νέων οντοτήτων κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων που είχαν σχεδιαστεί ειδικά για να προσκολληθούν στην εκτελεστική εξουσία, έτσι ώστε το φυσικό μέρος της Cabal μπορεί να μπορέσει να επιβάλει τον τρέχοντα εκφοβισμό του πληθυσμού με τη μορφή COVID με μεγαλύτερο σθένος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποια τμήματα (όχι όλη) της αστυνομίας ενεργούν επί του παρόντος τόσο σκληρά όταν πρόκειται για τη συμμόρφωση με τους περιορισμούς και τις καραντίνες.

Οι Δυνάμεις Φωτός βρίσκονται στη διαδικασία εξάλειψης αυτών των οντοτήτων στα αιθέρια πεδία, αλλά το πιο σημαντικό, η προσπάθεια της Καμπάλ για επανασύνδεση με την παλιά ναζιστική χρονογραμμή του περασμένου αιώνα συντρίφτηκε. Κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης, οι Δυνάμεις Φωτός κατάφεραν να απομακρύνουν από το παιχνίδι διάφορους απόκρυφους βασικούς παίκτες των Σκοτεινών, παίκτες που ήταν ήδη υπεύθυνοι για την εκδήλωση του 3ου Ράιχ.

Έτσι, ο τελικός σκοπός της χρονογραμμής αυτής δεν θα εκδηλωθεί πια, ακόμη και αν φαίνεται μάλλον το αντίστροφο, αλλά το φυσικό επίπεδο χρειάζεται πάντα λίγο χρόνο μέχρι να καλύψει τη διαφορά με τις ανώτερες επικράτειες.

Εν τω μεταξύ, η αντίσταση στην επιφάνεια αυξάνεται και μερικοί διοικητές των Δυνάμεων Φωτός έχουν τοποθετηθεί σε κάποια άβαταρ, κυρίως για να ξυπνήσουν περισσότερους ανθρώπους και να ολοκληρώσουν κάποιες άλλες αποστολές κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής περιόδου… Και παρόλο που μιλάμε εδώ για Εργάτες Φωτός, και φυσικά κάποιοι από αυτούς ξέρουν πώς να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους σωματικά, δε βρίσκονται εδώ για να παράγουν οποιαδήποτε κλιμάκωση της βίας που αφορά τον κανονικό πληθυσμό.

Πολλοί από αυτούς τους διοικητές στην καθημερινότητά τους δε γνωρίζουν

15 Ιαν 2021

Νόμος 3763/09 : Άρθρο 40 : Σύσταση ΑΕ Αναπτυξιακός Οργανισμός της Εκκλησίας της Ελλάδος - «Εκκλησία Α.Ε.»



Η ίδρυση της «Εκκλησίας Α.Ε.»

Με τροπολογία (και όχι με νόμο…) ιδρύεται η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Αναπτυξιακός Οργανισμός της Εκκλησίας της Ελλάδος» (ΑΝΟΕΕ Α.Ε.) που θα αναλαμβάνει τις «ιερές» μπίζνες.

Θα λειτουργεί μάλιστα μέσα σε ιδιαίτερα ευνοϊκό θεσμικό περιβάλλον, καθώς θα έχει ως κύριο προσανατολισμό τα κοινοτικά κονδύλια και το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Ειδικότερα η ΑΝΟΕΕ θα λειτουργεί με βάση τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας, δεν θα υπάγεται στον δημόσιο τομέα, αλλά απλώς θα εποπτεύεται από τους υπουργούς Οικονομίας και Παιδείας. Σκοπός της «Εκκλησία Α.Ε.» είναι να αναλαμβάνει έργα «που χρηματοδοτούνται από εθνικούς ή κοινοτικούς ή άλλους πόρους» στους τομείς ευθύνης της Εκκλησίας της Ελλάδος ή των εκκλησιαστικών νομικών προσώπων δημόσιου και ιδιωτικού δικαίου.

Θα χρηματοδοτείται και από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και από τον κρατικό προϋπολογισμό! Υπογραμμίζεται ότι η εταιρεία της Εκκλησίας της Ελλάδος απαλλάσσεται από το φόρο συγκέντρωσης κεφαλαίων! Πέρα όμως απ’ αυτό θα μπορεί να συνάπτει προγραμματικές συμβάσεις, να αναλάβει τεχνικά έργα, προμήθειες ή προγράμματα («δράσεις», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η τροπολογία) προς όφελος και των ιδρυμάτων της Εκκλησίας της Ελλάδος στο εξωτερικό! Στην τροπολογία αναφέρεται ότι θα αναλαμβάνει έργα του ΕΣΠΑ 2007 – 2013. Επίσης μέσω της ΑΝΟΕΕ θα κινούνται και τα μοναστήρια του Αγίου Όρους και τα «νομικά εξαρτήματά» τους.

Μοναδικός μέτοχος θα είναι η Εκκλησία της Ελλάδος, καθώς η ΑΝΟΕΕ έχει 1 μετοχή και κεφάλαιο 150.000 ευρώ. στο Διοικητικό Συμβούλιο 5 μέλη ορίζει ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος και 2 το κράτος, ενώ προβλέπεται και θέση γενικού διευθυντή. Σημειώνεται ότι ενώ η ΑΝΟΕΕ δεν υπάγεται στον δημόσιο τομέα, θα έχει τη δυνατότητα απόσπασης δημοσίων υπαλλήλων και δη στελεχών του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, τα οποία θα μπορούν να λαμβάνουν, πέραν του μισθού τους που θα συνεχίσει να πληρώνει το κράτος, και επίδομα εξίσωσης από την ΑΝΟΕΕ. Δείτε το καταστατικό :

Οι 800 «λογοκριτές» του Facebook στο Μοσχάτο - A Y T O I EINAI ΠΟΥ ΣΕ Μ Π Λ Ο Κ Α Ρ Ο Υ Ν, KATEBAZOYN EIKONEΣ - BINTEO - KEIMENA



Μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι η λογοκρισία που επιβάλλει το Facebook πραγματοποιείται μέσω αλγορίθμων. Κι όμως όπως αποδεικνύει ρεπορτάζ της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ πίσω από τη ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ εικόνων βίας ή γυμνών βρίσκονται άνθρωποι. Λένε βέβαια ότι δεν λογοκρίνουν προσωπικές αναρτήσεις αλλά μόνο διαφημίσεις. Το ρεπορτάζ μας δημιουργεί εύλογες αμφιβολίες. Πιστεύουμε πλέον με ισχυρή βεβαιότητα ότι πίσω από τη λογοκρισία της φωτογραφίας του κάτισχνου παιδιού που πίνει νερό στην Αφρική δεν βρίσκονται οι απρόσωποι και χωρίς ιδεολογία αλγόριθμοι αλλά άνθρωποι που έχουν συγκεκριμένη άποψη, αισθητική και ιδεολογική προσέγγιση του “γυμνού” και της “βίας”.

Αλλά ας δούμε τι αναφέρει το ενδιαφέρον ρεπορτάζ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ:

Σε ένα κτίριο στο Μοσχάτο εργάζονται µε εντατικούς ρυθμούς τουλάχιστον 800 διαχειριστές περιεχοµένου του Facebook. Απομακρύνουν το ακατάλληλο υλικό (πορνογραφικές εικόνες ή σκηνές ακραίας βίας) από τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα του µέσου κοινωνικής δικτύωσης. Έπειτα από πολύμηνη έρευνα, η «Κ» σπάει το τείχος της σιωπής και παρουσιάζει σήμερα τον τρόπο εργασίας τους στο «άδυτο». Επί μήνες ο Τάσος έκανε μια δουλειά στο Μοσχάτο για την οποία απαγορευόταν να μιλήσει. Αποφάσιζε τι έπρεπε να διαγραφεί ως ακατάλληλο από το Facebook. Στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που μεσολαβούσαν μέχρι να εμφανιστεί η επόμενη ανάρτηση στην οθόνη του ένιωθε ένα σφίξιμο. Αν είχε και την παραμικρή αμφιβολία για την κρίση του θα έπρεπε να συμβουλευθεί πρώτα ένα ηλεκτρονικό εγχειρίδιο «με τα χειρότερα παραδείγματα του κόσμου». Εκεί θα έβλεπε εικόνες σκληρής πορνογραφίας, ακόμη και βασανισμού ζώων. «Δεν έχω ξεχάσει τη φωτογραφία με δύο σκυλάκια που τα είχαν κρεμασμένα από τα μπροστινά τους πόδια», λέει. Δεν του ήταν, όμως, πάντοτε ξεκάθαρο πού χαράσσονται τα όρια. Πότε απομακρύνει ανάρμοστο υλικό και πού ξεκινάει η λογοκρισία. «Οι κανόνες που μας είχε θέσει το Facebook ήταν θολοί και οι διατυπώσεις τους πρόχειρες. Συχνά δεν ξέραμε αν παίρναμε τις σωστές αποφάσεις», λέει.

Ο Τάσος

Ο Τάσος ήταν ένας από τους εκατοντάδες υπαλλήλους της εταιρείας Teleperformance που εργάζονται στην Αθήνα ως content moderators για λογαριασμό του Facebook. Είναι διαχειριστές περιεχομένου που αποφασίζουν τι είναι ακατάλληλο ή παραπλανητικό και πρέπει να διαγραφεί από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Εστιάζουν μόνο στις διαφημίσεις που δημοσιεύονται στο Facebook και όχι στις προσωπικές αναρτήσεις κάθε χρήστη όπως κάνουν άλλοι «ψηφιακοί καθαριστές» σε άλλα μέρη του κόσμου. Στην

ΤΟ "Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ο ΜΑΓΑΖΙ" ΕΧΕΙ ...ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ Α.Φ.Μ. - Α.Ε. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ...


Πανεπιστήμια, εμπορικοί κολοσσοί κι άλλοι οργανισμοί , πειραματίζονται κάθε μέρα στο να ελέγξουν τον καιρό...





ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ

ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ … ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ... Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ... ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ...


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ... Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟ ... ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ...


Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ... Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ


Κρατήστε το Φώς και την Ειρήνη. Πολλοί από εσάς θα υποχρεωθείτε και θα κληθείτε να αρχίσετε να αποκαλύπτετε την αλήθεια σε εκείνους γύρω σας που κοιμούνται ακόμα. Η συμβουλή μας προς εσάς, αγαπητοί μας, είναι να το κάνετε αυτό, κρατώντας τα στο Φως και την Ειρήνη.

Και όταν μιλάτε την Αλήθεια, δεν πρέπει ποτέ να γίνεται με φόβο, αλλά μάλλον με ήρεμο λόγο. Γιατί πρέπει να καταλάβετε ότι όσοι ξυπνούν, ενώ μπορεί να έχουν ξεφύγει από έναν φόβο, ίσως ξυπνούν σε έναν νέο φόβο.

Και λοιπόν, σας ζητώ, τους φίλους μου στο Φως, τους αδελφούς και τις αδελφές μου του Φωτός, να κρατήσετε αυτούς που ξυπνούν σε ένα μέρος ηρεμίας και γαλήνης. Βοηθήστε τους να κατανοήσουν τη δύναμη που έχουν μέσα τους και πώς αυτή η δύναμη μπορεί να ενωθεί. Για την ανθρωπότητα είστε ασταμάτητοι και θα συνεχίσετε να είστε ασταμάτητοι καθώς αρχίζετε να ενώνεστε το 2021. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν που θα σας κάνουν να σηκωθείτε και να ενωθείτε περισσότερο από ποτέ. Χρειάζεται να ενωθείτε πίσω από έναν κοινό Σκοπό και Όραμα, αλλά αυτό πρέπει να γίνει ειρηνικά.