30 Σεπ 2020

2018 - ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ:"Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΗ"..."ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!"



Όλοι οι Αρμένιοι είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη κατά του Αζερμπαϊτζάν, το οποίο υποστηρίζεται από την Τουρκία.


29 Σεπ 2020

Συνταγματολόγος Βασίλειος Σπύρου ... Ακούστε τον


Βασίλειος Σπύρου επί ΣΥΡΙΖΑ  : Τα λέει ΟΛΑ σε λίγα λεπτά :


Πως στήσανε την γενοκτονία των Ελλήνων οι ξενόφερτοι πολιτικοί, για το μεγάλο πρόβλημα με τα σχέδια για την απαγωγή των παιδιών μας, με το πρόσχημα της ψεύτικης πανδημίας του Κοροϊδοϊού, αλλά και άλλα θέματα, χρήσιμα για τον Έλληνα, έτσι ώστε να καταλάβει τι έχει γίνει, αλλά και να πράξει σωστά, δίχως να πέσει σε παγίδες, που στήνουν παρακομματικές οργανώσεις, αλλά και σύγχρονοι δωσίλογοι, για να οδηγήσουν στην τελική καταστροφή και στον αφανισμό, το Ελληνικό Γένος.

Η Ε Ε με το νέο πρόγραμμα δίνει έξτρα 10 000 ευρώ για κάθε "μετανάστη" ώστε να μείνει στην Ελλάδα,Ιταλία,Ισπανία κλπ.

 


28 Σεπ 2020

Ομοσπονδιακές Φυλακές Ειδικού Καθεστώτος – Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ για τον Τζούλιαν Ασάνζ


H φυλακή που ετοιμάζουν για τον Ασάνζ οι ΗΠΑ, αν τα σχέδιά τους επιτύχουν, ονομάζονται SAMs, φυλακές των Ειδικών Διοικητικών Μέτρων (Special Administrative Measures) και σύμφωνα με τους ειδικούς καταπατούν κάθε έννοια διεθνούς αλλά και αμερικανικού Δικαίου.



O δεσμοφύλακας στο Κολοράντο Ρόμπερυ Χουντ είχε πει, «δεν ξέρω πως ακριβώς θα είναι η κόλαση, αλλά, ξέρω πως κάθε ελεύθερος άνθρωπος έτσι τη φαντάζεται, σαν αυτή τη φυλακή».

Η καθηγήτρια πολιτικών επιστημών του κολλεγίου του Μπρούκλιν, Τζην Θεοχάρης, ειδική σε θέματα πολιτικών ελευθεριών, έχει πει ότι είναι νόμιμοι τόποι βασανιστηρίων, ειδικά καθώς επιτρέπεται ο εγκλεισμός εκεί και πριν τη δίκη.

Ο δημοσιογράφος Μπράιν Ντένσον ήταν ακριβέστερος- έχει γράψει πως «είναι από μόνες τους είδος βασανιστηρίου, που όμως παράλληλα φιμώνει τον βασανιζόμενο και δεν του επιτρέπει να μιλήσει».

SAMs, Special Administrative Measure, Ειδικών Διοικητικών Μέτρων. Αμερικάνικες ομοσπονδιακές φυλακές, στις οποίες τα κελιά, οι συνθήκες κράτησης, οι επισκέψεις, τα τηλεφωνήματα και η αλληλογραφία των κρατουμένων υπόκεινται σε «Ειδικές Συνθήκες Κράτησης». Δεν αφορούν όμως, μόνον σε καταδικασθέντες. Στις φυλακές SAMs κρατούνται όποιοι αποφασίσει ο υπουργός Δικαιοσύνης, είτε έχουν δικαστεί είτε όχι. Θεωρητικώς κα βάσει της περιγραφής του αμερικάνικου νόμου, το πράττει όταν ελλοχεύει κίνδυνος για τους υπόλοιπους κρατούμενους. Σε περίπτωση που συλλάβουν κάποιον

Το αντεθνικό σχέδιο για τις αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις! «Αφοπλίζουν» νησιά και Έβρο!

Αποσύρουν τις μοίρες Πυροβολικού που ήταν εγκατεστημένες έως σήμερα σε πέντε νησιά του ανατολικού Αιγαίου και καταργούν την 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού «Σαραντάπορος», που εδρεύει στον Προβατώνα!

Κυριακάτικη "Δημοκρατία"

Από τον Ανδρέα Καψαμπέλη

Πολλά ερωτήματα, που συνδέονται με τη συγκυρία της έναρξης των διερευνητικών επαφών και του διαλόγου με την Τουρκία, κρίσιμη παράμετρος του οποίου τείνει να αναδειχθεί το θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Αιγαίου, δημιουργούν οι αλλαγές στη δομή των Ενόπλων Δυνάμεων. Το σχέδιο, που συζητήθηκε στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (από Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής) και πρόκειται να σταλεί προς οριστική έγκριση από το ΚΥΣΕΑ. Επομένως, οι μεταβολές πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, με χρονικό ορίζοντα 15ετίας.

Την παρουσίαση έκαναν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε όλες τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από τώρα έως το 2034 για «αξιόμαχες, ανταγωνιστικές και ικανές» Ένοπλες Δυνάμεις.

Σε γενικές γραμμές, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι το Στράτευμα της χώρας μας αποκτά νατοϊκές προδιαγραφές, ο δε σχεδιασμός που υλοποιείται είχε ξεκινήσει επί των ημερών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Η στρατηγική διάρθρωση των Ενόπλων Δυνάμεων αλλάζει για να είναι

ΚΟΡΥΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ


Στην Οδύσσεια, στη Μνηστηροφονία, ο Οδυσσέας σκοτώνει πρώτο τον Αντίνοο, γιο το Ευπείθη, ρίχνοντάς του ένα βέλος στο λαιμό, που του διαπέρασε τον αυχένα. Η μεγάλη σοφία του Ομήρου μας δίδαξε ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου εχθρού των ανθρώπων. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που σήμερα που ζούμε το τελικό χτύπημα της νέας τάξης πραγμάτων τον παρατηρούμε να είναι σε ακμή. Τα παπαγαλάκια παντού διάσπαρτα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να “κάνουν τη νύχτα μέρα” έχοντας πλέον αποκαλύψει πλήρως το τι είδους όντα είναι.

Μεταξύ άλλων, έδειξα, επίσης, μερικά στιγμιότυπα από μια ακόμα δυνατή διαδήλωση κατά των μασκών στο Λονδίνο η οποία διακόπηκε βίαια από την αστυνομία. Παρ’όλ’αυτά ο κόσμος παγκοσμίως φαίνεται πως όλο και βρίσκεται σε μεγαλύτερο ρυθμό αφύπνισης.



Για επικοινωνία:

27 Σεπ 2020

Όποιοι προβούν σε η θ ε λ η μ έ ν η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας κατόπιν ... συνομιλιών,θα δικαστούν για έσχατη προδοσία σε καιρό πολέμου,έστω και υβριδικού

 Ιδιαίτερα κατόπιν τέτοιων εκτιμήσεων :


Το βίντεο είδαμε εδώ

Άρχισε η αποστρατικοποίηση;; Γ.Παναγιωτόπουλος για αποστρατικοποίηση: «Αποσύρουμε οπλικά συστήματα από νησιά και Έβρο αλλά είναι ...παλιά».

Διώχνουν την 7η Μ/Κ Ταξιαρχία από τον Προβατώνα!


Στιγμιότυπο από το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Δημοκρατία"

Άρχισε η αποστρατικοποίηση. Γ.Παναγιωτόπουλος για αποστρατικοποίηση: «Αποσύρουμε οπλικά συστήματα από νησιά και Έβρο αλλά είναι ...παλιά».


Η αρχό..ντισα της Θράκης Μπακογιάννη που πήρε την θέση της Τσουδερού που «κάρφωσε»τον Λάλα στους Αμερικάνους, πλησίασε τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος έξω από το επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος διαμαρτύρονταν για το κλείσιμο του στρατοπέδου στον Προβατώνα και μπροστά στις κάμερες διαβεβαίωσε τους κατοίκους του Τυχερού ότι το στρατόπεδο δεν κλείνει και μάλιστα θα ενισχυθεί ……Βεβαίως ορισμένοι, προφανώς φιλοκυβερνητικοί , έσπευσαν να χειροκροτήσουν !!!!!

Η συνέχεια ήταν όμως διαφορετική, μετά από 3 ώρες κι όταν ο κόσμος είχε διαλυθεί, η Ντόρα δέχθηκε να συναντήσει την επιτροπή τον φορέων με επικεφαλής τον δήμαρχο Σουφλίου τους οποίους “ξεπέταξε” σε λίγα λεπτά. “Η απόφαση για τις αλλαγές είναι ειλημμένη και δεν αλλάζει ” τους είπε , κι όταν ο αντιδήμαρχος εξέφρασε την διαφωνία του , το ρώτησε: “είστε ειδικός κύριε;” κι αποχώρησε...
[ Πηγή ]

26-09-2020__Διώχνουν την 7η Μ/Κ Ταξιαρχία από τον Προβατώνα! Ανάστατοι οι κάτοικοι του Έβρου -Τι φοβούνται

Στα κάγκελα βρίσκονται οι κάτοικοι του ακριτικού Έβρου

Σαν σήμερα η Στοά του Λονδίνου, τα Τέκνα της και οι Ρότσιλντ δολοφόνησαν στο Ναύπλιο τον Ιωάννη Καποδίστρια


Με το «Ιουλιανό», ήταν το ξημέρωμα της Κυριακής 27ης Σεπτεμβρίου 1831. Στο Λονδίνο και το Βατικανό, το ημερολόγιο εκείνη την αποφράδα ημέρα έδειχνε 9 Οκτωβρίου 1831.

Η Αλυσίδα των δολοφόνων του Καποδίστρια περιλαμβάνει τους:

1) Ρότσιλντ, 2) Μεγάλη Στοά του Λονδίνου 3)Άρθουρ Γουέλσλι, 1ος δούκας του Ουέλλινγκτον, 4) Λόρδος Ύπατος Αρμοστής Ιονίων Νήσων Σερ Φρέντερικ Ανταμ , υποστράτηγος στη Μάχη του Βατερλώ, επικεφαλής της 3ης Ελαφράς Ταξιαρχίας.5) Στοά της Ζακύνθου.

Η εντολή Ρότσιλντ για την δολοφονία Καποδίστρια δόθηκε στον Ουέλλιγκτον, που την μετέφερε στην Άνταμ, που την διαβίβασε στον υποπρόξενο στο Ναύπλιο Έντουαρντ Ντώκινς. Αυτός ήταν ο επικεφαλής της συνομωσίας στο Ναύπλιο.

Ο τοκογλύφος Ρουφιανογιάννης που ήταν πράκτορας των «Συνταγματικών» Αγγλων στο Καποδιστριακό Ναύπλιο, μας άφησε στα απομνημονεύματα του, το κλειδί, για την αναζήτηση των δολοφόνων του Καποδίστρια. Ήταν το μήνυμα που του έστειλαν από την Ύδρα, τον Αύγουστο του 1831. «Άσε θα γένει αλλιώς το πράγμα».

Οι δολοφόνοι, καθοδηγήθηκαν από την Ύδρα, από τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, και τα ανδράποδα των Άγγλων, και υλοποιήθηκε από τους συνωμότες της θυγατέρας της Στοάς της Ζακύνθου της «Στοάς του Ηρακλέους».

Ο οργανωτής της δολοφονίας ήταν ο

Η συνεχής τρομοκρατία στο πόπολο καί το ξεβράκωμα ...





Ας ακουστεί : Στ. Λυγερός: "Να μας πει η Κυβέρνηση τι θα απαντήσει στο αίτημα αφοπλισμού των νησιών.

Σταύρος Λυγερός: "Να μας πει η Κυβέρνηση τι θα απαντήσει στο αίτημα αφοπλισμού των νησιών.Ο πυρήνας της ελληνοτουρκικής διένεξης δεν είναι αν η Άγκυρα πάρει περισσότερη ΑΟΖ από όση δικαιούται. Ούτε καν κάποιες βραχονησίδες. Το στρατηγικό διακύβευμα είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, είναι ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ για την Ελλάδα.

Ζητούμενο η προθεσμία των λίγων εβδομάδων για την πρόοδο των διερευνητικών επαφών που έχει συμφωνηθεί, ΕΜΜΕΣΑ καί ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών (ΕΕ, Γερμανία, Ελλάδα και Τουρκία) κατ’ αντιστοιχία της αναφοράς του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε άτυπη "γραπτή κατανόηση" των μυστικών διαβουλεύσεων της 13ης Ιουλίου στο Βερολίνο".

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΜΙΚΡΑ" ΝΗΣΙΑ & ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ , ΟΠΩΣ Η ΡΟΔΟΣ , ΣΑΜΟΣ , ΧΙΟΣ , ΚΩΣ ...


Οι δημοσιογράφοι Μανώλης Κοττάκης (Διευθυντής εφημερίδας ΕΣΤΙΑ) και Νεφέλη Λυγερού στην Εκπομπή “Western” του τηλεοπτικού σταθμού

26 Σεπ 2020

Ο κύριος λόγος είναι να ελέγξουν εσάς και τη ζωή σας

 


Και έτσι ακριβώς η κυβέρνηση ελέγχει τις αθλητικές εκδηλώσεις, τις συναυλίες, τις θέσεις εργασίας, τα σχολεία, τις ιατρικές εγκαταστάσεις, εάν μπορείτε να εγκαταλείψετε το σπίτι σας ή όχι, τα ταξίδια κ.λ.π.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο αναπτύσσουν αυτούς τους ιούς είναι για να τρομάξουν το κοινό, αλλά το πιο σημαντικό, για να ελέγξουν εσάς και τη ζωή σας.  Μαζική υστερία, πανικός, ... και τώρα έχουν πιάσει τον κόσμο από τα μέζεα, με έναν ακριβώς ηλίθιο ιό του οποίου τα ποσοστά επιβίωσης είναι εξαιρετικά υψηλά! Εν ριπή οφθαλμού όλη η ελευθερία περιορίζεται. Βλέπετε πόσο εύκολο ήταν αυτό;

Μην παίζετε το παιχνίδι τους και μείνετε πιστοί στον εαυτό σας. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος πανικού!

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ


Όσο οι αντιδράσεις για τα μέτρα αυξάνονται από την πλευρά των πολιτών ενώ η παραπληροφόρηση για τον ιό όλο και ξεσκεπάζεται, μοιραία οι επιβολείς υποπίπτουν σε αφελή λάθη και νέα fake news. Επίσης, όπως ο εισαγγελέας τις προάλλες για να δικαιολογήσει την ποινικοποίηση των αντιδράσεων εφηύρε το “Δίκαιο της Ανάγκης” έτσι και τα υπόλοιπα “ραδιοφωνάκια” τους άρχισαν να αντιλαμβάνονται την ανάγκη ακόμα και για τη χρήση στρατού με σκοπό την επιβολή των μέτρων και την “προστασία της υγείας μας.”

Ακόμα είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι μέσα από τα λόγια του υπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης (το οποίο είναι ίσως το πιο σημαντικό από τα υπουργεία) είδαμε πώς συνδέονται διάφορα κομβικά κομμάτια πάνω στο χρονοδιάγραμμα του τεχνοκρατικού δικτατορικού ελέγχου που ονειρεύονται.



Για επικοινωνία: allareone19@gmail.com

25 Σεπ 2020

Τράμπ: Μοιράστε ρε το καρπούζι δίκαια ...




Αυτό είναι τα σχέδιο της Τουρκίας :

24 Σεπ 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Α Π Α Τ Η ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ “ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ 38ΧΡΟΝΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!! : ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 2 0 1 5 !!!


"Η ακτινογραφία θώρακος που αναρτήθηκε στο Facebook από το γιατρό του ΚΑΤ κ. Μάνο Καρρά, δείχνει την ταχύτατη επιδείνωση ενός 38 χρονου από τις 12 το μεσημέρι ως τις 7.30 μ.μ. από τον "ανύπαρκτο" ιό. Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να δεις τη διαφορά!" Γιάννης Π. Φύσσας MD PhD - Γενικός Χειρουργός Ειδικός Μαστολόγος ...Μόνο που οι ακτινογραφίες είναι από το '15 και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα !...

Ο Γιάννης Φύσας Γιατρός ανέβασε ψεύτικες ακτινογραφίες θώρακος από το 2015 και από ότι είδαμε από 2 διαφορετικά άτομα και παρουσίασε ασθενή ανύπαρκτο ότι έχει τον ιό με ψεύτικες ακτινογραφίες....Στο κόλπο αυτό είναι, νοσοκόμα της κύριας Παγώνη από το νοσοκομείο Σωτηρία,Γιατρός Κάρας από το Κατ,και Φύσας από το Ιατρικό Νοσοκομείο Φαλήρου...

Ο Γιάννης Φύσας Γιατρός έγραψε τα παρακάτω κατάπτυστα :

Μόνον γιά τούς Ἕλληνες ὑπάρχουν οἱ διωκτικές ἀρχές ;

Πρό ἡμερῶν γράφαμε γιά τίς διώξεις κατά τῶν 11 Χιωτῶν,πού ζήτησε ἡ ΕΛΑΣ,βάσει δημοσιεύσεων ἀπό τό 2016 ( ναί ἀπό τό 2016 ! ) γιά ὑποκίνησι βίας ξενοφοβία καί ῥατσισμό κατά τῶν «προσφύγων»,βάσει τοῦ ἀντιρατσιστικοῦ νόμου Σαμαρᾶ. Τῇ συνδρομῇ τῶν Εἰσαγγελέων τοῦ νησιοῦ,τῶν ὑπευθύνων μέσων κοινωνικῆς δικτυώσεως (βλέπε φ/β) σχηματίσθηκαν ἄμεσα δικογραφίες μέ βαρύτατες κατηγορίες !

Ἐννοεῖται πώς δέν μένουν σ᾿αὐτούς τούς 11,ἀλλά ψάχνουν καί γιά ἄλλες ἀνάλογες περιπτώσεις ( τῇ βοηθείᾳ τῶν ῥουφιάνων,καταγγελίες τῶν ὁποίων δέχεται τό ἀνάλογο τμῆμα διώξεως ἡλεκτρονικοῦ ἐγκλήματος),μέ ἰσχύ ἀπό τό 2016,ὅπως εἴπαμε καί τονίσαμε. ( Νά πῶς ἐπέρχεται ἡ βιαία ἰσλαμοποίησις τῆς Χώρας)

Γιά πᾶμε νά δοῦμε τώρα,τά δύο μέτρα καί σταθμά πού ἰσχύουν σ᾿αὐτό τό ἄθλιο κράτος ὅπου ἀποδεικνύεται στό ἔπακρον τό ἀληθές τοῦ τίτλου τῆς παραπάνω παραπομπῆς.




Την απόλυτη καταστροφή άφησαν πίσω τους οι μετανάστες, οι οποίοι διέμειναν προσωρινά στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργιου στη Μόρια, μετά τον εμπρησμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών, πριν από δύο εβδομάδες.

Οι αλλοδαποί έφτασαν στο σημείο να σκίσουν πολλές εικόνες και να

Τα φ ε ρ έ φ ω ν α του διεθνισμού παίζουν σ υ ν έ χ ε ι α την ί δ ι α κ α σ έ τ α προσπαθώντας να παρουσιάσουν την π α θ η τ ι κ ή α υ τ ο κ α τ α σ τ ρ ο φ ή ενός Έθνους σαν ηθική υποχρέωση. Η α ν τ ε θ ν ι κ ή , διεθνιστική σκυτάλη πέρασε από τον ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ...




2015: Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ



Ο συνολικός αριθμός εισβολέων μόνο για το 2015 είναι

Η βίαιη Ισλαμοποίηση της Ελλάδας

 


23 Σεπ 2020

Η Despoina Botitsi και ο Stefanos Damianidis συζητούν με τον Πρόδρομο Κοφσανίδη που ως διευθύνων σύμβουλος του ΕΟΕ ήταν αυτός που έφερε σε πέρας την τεχνική υποστήριξη και προβολή του συνεδρίου των ανεξάρτητων γιατρών. Ακούστε τι λέει για τις αφόρητες πιέσεις και τις απειλές που δέχτηκε η ομάδα του προκειμένου να μην προβληθούν οι ομιλίες των γιατρών. Παρακολουθήστε τη συνέντευξή του στον Focus Fm 103,6 :



Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Θα λέγαμε πως μετά το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο του προηγούμενου Σαββατοκύριακου επισημοποιήθηκαν δύο βασικά πράγματα. Πρώτον ότι δεν είναι “όλη η επιστήμη” που υποστηρίζει όσα ακούμε από τα μέσα μαζικής ύπνωσης. Και δεύτερον ότι αυτοί που υποτίθεται πως αποφασίζουν για τα μέτρα και ακολουθούν το επίσημο αφήγημα δεν έχουν το δίκιο με το μέρος τους. Καθώς αν υπήρχε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα έβαζαν εμπόδια, δεν θα τρομοκρατούσαν όσους έχουν άλλη άποψη από τη δική τους και θα δεχόντουσαν να μπουν σε ένα γόνιμο διάλογο με σκοπό το καλό όλων.


Αντί των παραπάνω, απάντησαν με ακόμα αυστηρότερες νομικές διατάξεις και ψυχολογικές επιχειρήσεις μην τυχόν και παρασυρθεί κανείς και αντιληφθεί την αλήθεια. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι Ασκοί του Αιόλου μπορούν πλέον να κλείσουν.

Για επικοινωνία:

22 Σεπ 2020

“Βασιλιά, εμείς δεν ήρθαμε εδώ για σε προσκυνήσουμε, εμείς ήρθαμε εδώ για να πεθάνουμε”!

Όταν Ο Κολοκοτρώνης έλεγε στους στρατιώτες του ότι, “Οι Έλληνες και στους Θεούς ορθοί μιλούνε” γνώριζε πολύ καλά την ιστορία των δυο Σπαρτιατών στην Περσική αυλή.

Όταν οι Σπαρτιάτες επάνω στην οργή τους θανάτωσαν τους δυο Πέρσες αγγελιοφόρους που  είχαν φέρει μήνυμα από τον "μεγάλο Θεό" και Βασιλιά της Περσίας, ζητώντας από τους Σπαρτιάτες Γη και ύδωρ…πετώντας τους μέσα στο βαθύ πηγάδι, λέγοντάς τους, πάρτε και τα δυο, και Γη και Ύδωρ. Μετά που συνειδητοποίησαν και τους έφυγε ο θύμος, κατάλαβαν ότι παραβίασαν τον νόμο…γιατί τους αγγελιοφόρους δεν έπρεπε να τους σκοτώνουν. Τότε ζήτησε ο βασιλιάς της Σπάρτης δυο εθελοντές να πάνε στην Περσική αυλή , ώστε να τους θανατώσει ο Ξέρξης για αντάλλαγμα των δυο νεκρών αγγελιοφόρων. Όλοι στρατιώτες του τριγύρω σήκωσαν το χέρι!

Διάλεξε ο Λεωνίδας δυο όμορφα παλικάρια και τα έστειλε να πάνε μπροστά στον μέγα βασιλιά και να του εξηγήσουν ότι ήρθανε εθελοντικά για εκτέλεση, και για αντάλλαγμα των δυο νεκρών αγγελιοφόρων. Όταν παρουσιάστηκαν μπροστά στον βασιλιά, οι φρουροί του Ξέρξη, διατάζουν τους δυο Σπαρτιάτες να πέσουν στα γόνατα τους και να προσκυνήσουν τον βασιλιά… Οι δυο Σπαρτιάτες Χαμογελαστοί, Ατρόμητοι, Αγέρωχοι κι Όρθιοι σαν κολόνες!!! κοιτούσαν τους Πέρσες παράξενα και τους θεωρούσαν τρελούς, ψυχοπαθείς και αρρώστους…Οι φρουροί επέμεναν και διέταζαν τους Σπαρτιάτες να προσκυνήσουν τον βασιλιά τους… Οι δυο Σπαρτιάτες δεν γνώριζαν την λέξη προσκύνημα… ούτε το νόημα, μα ούτε και την μέθοδο το πως πρέπει να προσκυνούν…

Ο διερμηνέας τους έδειξε τον τρόπο το πως πρέπει να προσκυνήσουν τον βασιλιά... Οι δυο Σπαρτιάτες ξεκαρδιστήκανε στα γέλια!!! Κι απαντώντας στον Ξέρξη λέγοντάς του, “Βασιλιά, εμείς δεν ήρθαμε εδώ για σε προσκυνήσουμε, εμείς ήρθαμε εδώ για να πεθάνουμε”!

Είδε ο Ξέρξης την συμπεριφορά, το θάρρος, την τόλμη, και την

Οι άνθρωποι μπορούν να χειραγωγηθούν μέσω των οθονών




US ΠΑΤΕΝΤΑ 6506148 B2
:

Η ιδέα του ελέγχου του μυαλού έχει παρουσιαστεί στα μέσα ενημέρωσης εδώ και αρκετό καιρό, αν και ο έλεγχος του ανθρώπινου εγκεφάλου στο βαθμό που συχνά απεικονίζεται στα μέσα ενημέρωσης είχε αποδειχθεί αδύνατον μέχρι πρόσφατα.

Τι είναι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 6506148 B2;

Έγινε όμως μια έκθεση που υποδηλώνει ότι όχι μόνο είναι τώρα εφικτό, αλλά ότι ολόκληρες οι σωματικές λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν όπως το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 6506148 B2 και το σχετικό ερευνητικό έγγραφο"Χειρισμός νευρικού συστήματος από ηλεκτρομαγνητικά πεδία από οθόνες" έχουν ανακαλύψει.

Το σκεπτικό της εργασίας που πήρε έγκριση τον Ιανουάριο του 2003 είχε κατατεθεί τον Ιούνιο του 2001 και χρησιμοποιείται κατά κόρον, καθημερινά από όλους μας αναφέρει:

''Φυσιολογικές επιδράσεις έχουν παρατηρηθεί σε έναν άνθρωπο ως απόκριση στη διέγερση του δέρματος με ασθενή ηλεκτρομαγνητικά πεδία που παλμούνται με ορισμένες συχνότητες κοντά στα ½ Hz ή 2,4 Hz, όπως για να διεγείρουν έναν αισθητηριακό συντονισμό.

Πολλές οθόνες υπολογιστών και τηλεοπτικές οθόνες, όταν εμφανίζουν παλμικές εικόνες, εκπέμπουν παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία επαρκούς πλάτους για να προκαλέσουν μια τέτοια διέγερση.

Είναι επομένως δυνατό να χειριστείς το νευρικό σύστημα ενός υποκειμένου, (εννοεί

ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΑΣ ΤH ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΓΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ! Ο ΕΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...




Το μεταναστευτικό


H δυστυχία στις χώρες των μεταναστών δεν είναι προϊόν της αποικιοκρατίας όπως πολλοί διατείνονται αλλά αποτέλεσμα του θρησκευτικοκοινωνικοοικονομικού μοντέλου αυτών των χωρών. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ;

Το μεταναστευτικό είναι σαν το ηλεκτρικό ρεύμα. Όταν υπάρχει διαφορά δυναμικού σε ένα δίπολο, υπάρχει ροή ηλεκτρονίων. Ο δυτικός κόσμος έχει ευημερία και υπογεννητικότητα. Ο τρίτος κόσμος, φτώχεια και υπεργεννητικότητα. Δηλαδή τεράστια διαφορά δυναμικού, δηλαδή δισεκατομμύρια υποψήφιοι μετανάστες.

Η Ασία και η Αφρική παράγουν συνεχώς ανθρώπους. Όταν το 1948 έφυγαν οι Άγγλοι από το (τότε Δυτικό) Πακιστάν, οι κάτοικοί του ήταν 33 εκατομμύρια. Σήμερα είναι 220 εκατομμύρια. Μέχρι το 1990, ο μέσος αριθμός παιδιών ανά γυναίκα ήταν πάνω από 6. Όσο κι αν ανέβηκε το ΑΕΠ του Πακιστάν (λόγω δυτικών επενδύσεων), πώς να τραφούν τόσα στόματα; Στις περισσότερες χώρες της Αφρικής ο μέσος αριθμός παιδιών ανάγυναίκα είναι πάνω από 5. Η Δημοκρατία του Νίγηρα, με μουσουλμάνους σουνίτες το 80% του πληθυσμού, έχει τον μεγαλύτερο δείκτη γονιμότητας: 7,6 γεννήσεις ανά γυναίκα. Ο μισός πληθυσμός της είναι κάτω από 15 ετών, δηλαδή εκτός παραγωγής. Και το μισό του άλλου μισού, οι γυναίκες, είναι στο σπίτι και "παράγουν" παιδιά. Άρα, ένα 25% καλείται να συντηρήσει το υπόλοιπο 75%. Δεν είναι βιώσιμο αυτό το μοντέλο. Όταν εργάζεται μόνο ο πατέρας αφέντης και στο σπίτι κάθονται 1 ως 4 γυναίκες και γεννοβολάν, η ισλαμική οικογένεια θα είναι πάντα φτωχή και εξαθλιωμένη.

Το Ισλάμ αντιστρατεύεται την επιστήμη, άρα θα βλέπει πάντα την πλάτη της Δύσης και η απόσταση όλο και θα μεγαλώνει. Τι τεχνολογία να δημιουργήσει ένα σύστημα στο οποίο όλα διέπονται από τον τρόπο με τον οποίο ζούσαν οι νομάδες στην αραβική έρημο πριν 1400 χρόνια; Όταν όλη σου τη ζωή, από το πρωί μέχρι το βράδυ, την καθορίζει η θρησκεία;

ΛΟΑΤΚΙ: Πίσω από το «Σιδηρούν Παραπέτασμα» του Χρήματος



του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Μετά την δημιουργία της ΕΕ και την διακήρυξη της «παγκοσμιοποίησης», μια από τις πιο αγαπημένες επετείους της Ευρώπης είναι η ημέρα της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου. Το βασικό σύμβολο του Ψυχρού Πολέμου έπεσε, οι Ανατολικογερμανοί δεν μπαίνουν πλέον σε 13χρονη λίστα αναμονής για να αγοράσουν ένα «Trabant» -το μικρό αυτοκίνητο που αποτέλεσε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα της ΛΔΓ-, ούτε χρειάζεται πλέον να στήνονται στην ουρά για να αγοράσουν ψωμί… αλλά ο πλούτος από μόνος του δεν καθορίζει την ευτυχία.

Μπορεί το Τείχος του Βερολίνου που χώριζε δύο ιδεολογικά διαφορετικούς κόσμους να έπεσε, αλλά ένα άλλο «Τείχος του Αίσχους» στο όνομα της «διαφορετικότητας» υψώνεται και διαλύει από τα μέσα τον κοινωνικό ιστό στις χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ.

Οι μεγάλες λαϊκές μάζες βρίσκονται από την μια μεριά του «Τείχους» και, απέναντί τους, καλά προστατευμένες, είναι οι ελίτ του χρήματος και τα μεγάλα «λόμπυς» που διαμορφώνουν την πολιτική ατζέντα με τα πανίσχυρα μέσα που διαθέτουν και τον έλεγχο των μίντια. 

Μία από τις πιο μυστηριώδεις πτυχές του σύγχρονου κοινωνικο-πολιτικού γίγνεσθαι είναι η ταχύτητα με την οποία αυξήθηκε η επιρροή στις πολιτικές αποφάσεις και στον δημόσιο λόγο κάποιων ολιγομελών ομάδων που, μέχρι πριν από δύο-τρεις δεκαετίες, απασχολούσαν μόνο το περιθώριο της κοινωνίας.

Η υποστήριξη που έχουν οι οργανώσεις αυτές, όπως φερ’ ειπείν όσες ασχολούνται με τις «έμφυλες ταυτότητες», τα ζητήματα που αφορούν τους τρανσέξουαλς κ.λπ, δεν μπορεί να εξηγηθεί -όπως και με το μεταναστευτικό- με την αναφορά μόνο στην «δικαιωματιστική» αριστερά ή στους «φιλελέδες» της δεξιάς. Είναι φανερό ότι κάτι άλλο πιο ισχυρό, από την άλλη πλευρά του οικονομικού «Τείχους», στηρίζει και ενισχύει αυτούς τους φορείς για τους οποίους η κοινωνία εξακολουθεί να μην γνωρίζει και πολλά. Έτσι, λοιπόν, γεννάται το ερώτημα πώς οι οργανισμοί αυτοί, όπως οι ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις, με μικρούς προϋπολογισμούς και περιορισμένους πόρους, μπορούν να γνωρίζουν τόσο εκπληκτικές επιτυχίες, όπως η αλλαγή της νομοθεσίας σε πολλές δυτικές χώρες, και πρέπει να απαντηθεί.

Παραμορφωμένες από τον τρόμο ψυχές, που εθελοντικά σταματούν να ζουν, για να μην πεθάνουν...


Μια κοπελίτσα 16 ετών, μετά την επίσκεψη στον παιδίατρο, λιποθύμησε έξω από το φαρμακείο στο Αγρίνιο και δεν πλησίαζε κανείς να βοηθήσει γιατί φοβόντουσαν ότι μπορεί να έχει τον κορονοϊό. Είχε πυρετό λόγω αμυγδαλίτιδας!

“Αυτά θα πάθουμε, θα πέφτουμε στο δρόμο”, “μην πλησιάζετε, έχει κορονοϊό”, “αυτά γίνονται επειδή δεν προσέχουμε”, είναι μερικά από τα υπέροχα που ακούστηκαν εκεί...

Δείτε τι είπε η μητέρα του κοριτσιού: “Μας κατηγορούσαν και μας κοίταζαν. Ένιωσα πικραμένη και αβοήθητη. Τους φώναζα πως το παιδί δεν έχει κορωνοϊό και δεν με πίστευε κανείς. Το διαβεβαίωσε ακόμη και ο παιδίατρος που κατέβηκε από το ιατρείο του, αλλά δεν πίστευαν. Θέλω απλά να ευχαριστήσω τους ελάχιστους που έσπευσαν σε βοήθεια, μια γυναίκα που κράτησε τα πόδια του παιδιού και έναν νεαρό που ρώτησε αν χρειαζόμαστε ασθενοφόρο”.

Η κοινωνία μας παράγει γελοία υποκείμενα με ταχύτατους ρυθμούς. Τα γεννάει σαν κουνέλα.

Παραμορφωμένες από τον τρόμο ψυχές, που εθελοντικά σταματούν να ζουν, για να μην πεθάνουν...

Δεν ξέρω αν κάποτε αντιστραφεί η κατάσταση, αλλά

Θα έχετε μικροτσίπ μέχρι το 2030 - Το μικροτσίπ έρχεται. Σε ποιο μέρος του σώματός σας θα το εμφυτεύσετε;

Μέχρι το 2030, ο ΟΗΕ σχεδιάζει για κάθε άτομο να έχει βιομετρική ταυτοποίηση, η οποία θα εγκριθεί παγκοσμίως. Οι πληροφορίες κάθε ανθρώπου θα αποθηκευτούν σε μια καθολική βάση δεδομένων, που βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας.


Αυστραλία, άρθρο : Απρίλη 2018

Τα κόμματα των Φιλελευθέρων, των Εργατικών και των Πρασίνων της Αυστραλίας υποστηρίζουν τη νέα παγκόσμια τάξη

Η οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών απευθύνεται σε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου, οι οποίες επιβάλλουν την κάρτα «Universal Biometric Identification» στους πολίτες της. "Αυτό το νέο πρόγραμμα είναι ένα μοντέλο για τη" Νέα Παγκόσμια Τάξη ", και εάν εισαγάγετε τα υποπρογράμματα για αυτούς τους νέους παγκόσμιους στόχους, θα βρείτε τα πράγματα πολύ ανησυχητικά", αναφέρει το The Economic Collapse.

Οι πληροφορίες θα σταλούν σε μια κεντρική βάση δεδομένων στη Γενεύη, επιτρέποντας στην πράξη την παρακολούθηση της.

Σύμφωνα με την έκθεση Find Biometrics, οι αρχές ελπίζουν ότι αυτή η τεχνολογία θα τους επιτρέψει να επιτύχουν το στόχο να έχουν αυτό το είδος ταυτοποίησης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά στον πλανήτη, σε προσιτή απόσταση από τα χέρια τους το 2030.

Αυτή η "αναπτυξιακή" πρωτοβουλία ξεκίνησε αρχικά από την Παγκόσμια Τράπεζα, η οποία

21 Σεπ 2020

Λαθρομετανάστες με νέες ελληνικές ταυτότητες είναι τα ανήλικα παιδιά τού πολέμου ... Εσύ ασχολείσαι με τον ... κορο'ι'δο'ι'ό τους ενώ τα πραγματικά προβλήματα περνάνε στά ψιλά ...


Η καταπάτηση της δημοκρατίας γίνεται πια με γεωμετρική πρόοδο… Βάση της ισχύουσας νομοθεσίας της ελληνικής δημοκρατίας… αλλά και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές συνθήκες… κανένας μετανάστης δεν δικαιούται να κάνει ούτε αίτηση για άσυλο, αν δεν έχει εισέλθει στην χώρα μας από νόμιμες πύλες εισόδου… Όλες οι Ελληνοποιήσεις αποδεικνύουν περίτρανα πώς το ελληνόφωνο ψευδο-κράτος είναι ο μεγαλύτερος βιαστής της δημοκρατίας… και η επίορκη δικαστική εξουσία όχι μόνο αδιαφορεί… αλλά πρωτοστατεί στις εφαρμοζόμενες πολιτικές άλωσης του Ελληνικού Έθνους… όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που κρατάνε στα χέρια τους την σπάθη της εξουσίας και εγκληματούν σε βάρος μας πρέπει να τους στείλουμε στον Θεό να τους δικάσει… αφού στην χώρα μας η δικαιοσύνη είναι κατευθυνόμενη σε βάρος του συντάγματος… και των αγωνιστών της δημοκρατίας ! ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΣΕ _Υ Γ Ι Η_ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ

Dr. Sucharit Bhakdi :

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 19-20 ΣΕΠ 2020 - ΚΟΛΑΦΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..."ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΑΠΟΤΕ" ...


ΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Ο Α.Παπαντωνίου,νομικός,ναύαρχος ε.α., τα λέει ΟΛΑ για την de facto ΚΑΤΟΧΗ και τη ΧΟΥΝΤΑ στην Ελλάδα !!  Πές τα ναύαρχε !!  🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷   Εμείς τα φωνάζουμε μια δεκαετία τουλάχιστον !! ...


ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ:

ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ - Καθ. Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας


 

20 Σεπ 2020

ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ.

«ΑΝΔΡΕΣ ΓΑΡ ΠΟΛΙΟΣ ΠΥΡΓΟΙ» – Η Πολεμική Αεροπορία μετά τον «Τυφώνα»


"Αυτή τη στιγμή στα πιλοτήρια της AEGEAN, της WIZZ και πολλών άλλων εταιρειών στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αμερική και μάλιστα σε θέση συγκυβερνήτη, βρίσκονται όχι απλά πρώην Ιπτάμενοι μαχητικών αεροσκαφών της ΠΑ, αλλά διατελέσαντες Διοικητές Πολεμικών Μοιρών, Αξιωματικοί Επιχειρήσεων και Διοικητές Σμήνους, μέχρι και Διοικητές και Υποδιοικητές Πτερύγων μάχης και Αξιωματικοί με θητεία στο εξωτερικό, σε νατοϊκές θέσεις ή στο TLP (Tactical Leadership Programme). Είναι χαρακτηριστικό πως το 2018-2019 ο ρυθμός παραιτήσεων έλαβε μορφή χιονοστιβάδας αφού ως κεραυνοί (όχι εν αιθρία), γίνονταν γνωστές οι παραιτήσεις εν ενεργεία Διοικητών Πολεμικών Μοιρών, Αξιωματικών Επιχειρήσεων έως και εν ενεργεία Διοικητών και Υποδιοικητών Πτερύγων Μάχης. Η αρμόδια Διεύθυνση του Β’ Κλάδου του ΓΕΑ, δεν προλάβαινε να καλύψει τα κενά, με συμπληρωματικές μεταθέσεις Αξιωματικών που σε κάποιες περιπτώσεις είχαν αρχικά κοπεί από την επιλογή για τις αντίστοιχες θέσεις. Πέρα από τις παραιτήσεις Ιπταμένων που υπηρετούσαν σε θέσεις Ευθύνης, το κύμα φυγής περιέλαβε πολλούς νέους αξιωματικούς, Υποσμηναγούς, Σμηναγούς και νεαρούς Επισμηναγούς, οι οποίοι παραιτήθηκαν χωρίς να κατοχυρώσουν καν συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Το προφανές ερώτημα λοιπόν είναι πρώτον, ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν όλους αυτούς τους Ιπταμένους σε παραίτηση και δεύτερο τι μέτρα έλαβε η ΠΑ ως Οργανισμός για να το αποτρέψει".   [Επισμηναγός (Ι) ε.α. Στέφανος Καραβίδας]


Γράφει ο Επισμηναγός (Ι) ε.α. Στέφανος Καραβίδας

Σε μία περίοδο όπου η «συμμορία του κατευνασμού» ξεμπροστιάζεται καθημερινά υπό το βάρος της τουρκικής προκλητικότητας, αναδεικνύεται η σημασία της Σκληρής Ισχύος, ως του μόνου Πυλώνα της Γεωπολιτικής, που επί της παρούσης μπορεί να αποτρέψει την εις βάρος μας ανακατανομή ισχύος στην νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Με δεδομένες τις δηλώσεις Τούρκων αποστράτων για

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει ότι η παρουσία του παιδιού σας στο σχολείο θεωρείται ως «ενημερωμένη συγκατάθεση» για εμβολιασμό. Η γονική παρουσία «δεν απαιτείται».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ όλη τη συνέχεια στο επίσημο έγγραφο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ΕΔΩ

19 Σεπ 2020

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ



Εν όψει του Διεπιστημονικού Συνεδρίου αυτό το Σαββατοκύριακο, κοιτάξαμε το μέλλον της Ελλάδας σε σχέση με τα σχολεία παρατηρώντας πως στην Αγγλία - που ξεκίνησαν νωρίτερα - το ένα σχολείο κλείνει μετά το άλλο και δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε απομόνωση.

Ταυτόχρονα βλέπουμε σε όλο τον κόσμο τις πρακτικές της αστυνομίας και του κράτους να μας καταδεικνύουν τι επιπέδου χούντα είναι διατεθειμένοι να επιβάλλουν.

Επίσης αναλύσαμε τη νέα διαφήμιση της coca cola η οποία μας προσκαλεί να είμαστε περισσότερο ανοιχτοί από ποτέ ούτως ώστε να γίνουμε μέρος της αλλαγής που θα φέρει τη νέα κανονικότητα.

Για επικοινωνία:

Μιά χαρά τα καταφέρατε καθάρματα


 

Γεμίζει «τροπικά» φρούτα και η φρουταγορά της Σάμου...


Άφιξη επενδυτών σε ελληνικό έδαφος! Μεταξύ αυτών διακρίνονται και μερικοί από την Λ. Δ. του Κονγκό!  [πηγή]

ΚΟΛΑΦΟΣ οι έγκυρες εκτιμήσεις της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας για τα παράλογα και επικίνδυνα, για τη δημόσια υγεία και την ατομική ελευθερία, μέτρα εξαιτίας της ανύπαρκτης "πανδημίας" του κορο'ι'δο'ι'ού ...



Η Ελληνική Επιστημονική Κοινότητα με την πρωτοβουλία της Ανεξάρτητης Συμμαχίας των Γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχοντας βαθιά την συναίσθηση της υποχρέωσης του Κοινωνικού της ρόλου και που πρέπει άλλωστε να έχει ο κάθε επιστήμονας έρχονται ως αρωγοί και θερμοί συμπαραστάτες για να βοηθήσουν τους Έλληνες πολίτες, που βρίσκονται σε απόγνωση, σε σύγχυση και πανικό μπροστά σε αυτή την επιδημία του κορονοϊού που ενέσκηψε και ταλανίζει την Πατρίδα μας, αλλά κι ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Συγκεκριμένα μία ομάδα μέσα από την Ανεξάρτητη Συμμαχία των Γιατρών, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που εδώ και 6 μήνες εργάζεται νυχθημερόν σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες από την Ελλάδα και άλλες χώρες με αντικείμενο την παρακολούθηση της επιδημίας του κορονοϊού πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν ένα Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα την «Πανδημία». Έχουν προσκληθεί και έχουν αποδεχθεί να συμμετάσχουν, οι πιο επιφανείς καθηγητές και ερευνητές από την Ελλάδα και από πολλές άλλες χώρες και οι οποίοι καθηγητές έχουν συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση πάνω στα θέματα της επιδημιολογίας και της ιολογίας.

Είναι μεγάλη τιμή αλλά και τύχη για την χώρα μας που δέχτηκαν να συμμετάσχουν αυτοί οι διεθνούς φήμης Κολοσσοί της Επιστήμης στο συνέδριο μας. Οι στόχοι και οι σκοποί αυτού του Συνεδρίου είναι αποκλειστικά και μόνο να ρίξουμε άπλετο φως, σε όλες τις πλευρές και σε όλες τι γωνίες αυτής της καταστροφικής πανδημίας.

Έτσι επιτέλους θα αποκτήσει ολόκληρη η μάχιμη Ελληνική Επιστημονική Κοινότητα βήμα.

18 Σεπ 2020

Έστω και ένα τοις χιλίοις να συμβαίνει από όλα αυτά τότε είναι επιτακτικό το να γνωρίζουμε όλοι...


Πολλές και περίεργες πληροφορίες έρχονται συνεχώς από τις αρχές του Γενάρη του 2020, στ'αυτιά και τα μάτια μας. Ανεξακρίβωτες αλλά  με πολλές ενδείξεις για όσα υποστηρίζουν οτι συμβαίνουν στον πλανήτη τους τελευταίους μήνες. Θεωρούμε οτι όσο και αν αγγίζουν τη συνωμοσιολογία καλό θα ήταν να τις μοιραστούμε με όλους,με το κίνητρο του ότι έστω και ένα τοις χιλίοις να συμβαίνει από όλα αυτά τότε είναι επιτακτικό το να γνωρίζουμε όλοι.

 Είναι ΑΛΗΘΙΝΗ η επέλαση των παιδόφιλων στις κοινωνίες μας εδώ και καιρό,με τις ευλογίες της Ν.Τ.Π. :

"Ο θείος Πέτρος επισκέπτεται το ανίψι του, ξαπλώνει μαζί του και του χαϊδεύει τα απόκρυφα σημεία. Λέει στον ανεψιό του ότι τον αγαπάει πολύ και πως αυτό το παιγνίδι θα είναι το κρυφό μυστικό τους."


Με τέτοια βιβλία προετοιμάζουν την ψυχολογία των παιδιών για να δεχθούν την παιδοφιλία. Αφού κυκλοφορούν τέτοια βιβλία, σημαίνει ότι οι παιδόφιλοι έχουν ξεκινήσει τον αγώνα τους για την κοινωνική αποδοχή της παιδοφιλίας, με τις ευλογίες των παγκόσμιων κέντρων εξουσίας.

Σκοπός τους είναι να κατοχυρωθεί νομικά το «δικαίωμά τους» να έχουν ερωτικές σχέσεις με παιδιά. Σύντομα οι γονείς δεν θα μπορούν να αρνηθούν το να παραδίδουν τα παιδιά τους σε παιδόφιλους, όταν τα παιδιά θα έχουν συναινέσει. Και δεν είναι καθόλου δύσκολο σε έναν παιδόφιλο να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια ενός αθώου και απονήρευτου παιδιού.

Έφτασαν ακόμα να δημιουργούν κόμματα στη Β.Ευρώπη με σκοπό την εισχώρησή τους στα κέντρα των αποφάσεων! Επίσης η δράση τους φτάνει μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέσω των σχολικών βιβλίων αλλά και "ειδικών" σεμιναρίων στα παιδιά μας που σκοπό έχουν τη διάλυση της κοινωνίας,της οικογένειας και των ηθών.


Μέχρι εδώ λίγο-πολύ όλα γνωστά.Όλοι όσοι ασχολούνται σίγουρα κάτι απ'όλα αυτά έχουν δεί και έχουν ακούσει.

Είναι όμως μόνο η παγκόσμια καμπάνια δράσεων όπως αυτές των δηλωμένων παιδόφιλων ή των μετόχων των gay pride κλπ που πρέπει να μας απασχολεί ή κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό συμβαίνει;

Άς ξεκινήσουμε λοιπόν να προχωρήσουμε βαθειά στις "πληροφορίες" αυτές,με τη βοήθεια κειμένων και προσώπων στα οποία θα σας οδηγήσουμε :


ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΑΓΓΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ, ΙΣΡΑΗΛ,ΙΣΠΑΝΙΑ…;


Δεκάδες χιλιάδες βασανισμένα, υποσιτισμένα παιδιά και πτώματα βρέθηκαν σε ένα εξελιγμένο δίκτυο Deep Underground Military Bases (DUMBS) που λειτουργούσε κάτω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ασία και σε όλη την Ευρώπη.

Οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύονται για τις επιχειρήσεις διάσωσης για περισσότερο από ένα χρόνο, η οποία ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου 2019 με τη διάσωση περισσότερων από 2.100 εγκλωβισμένων μωρών και παιδιών υπό την εγκατάσταση του Ναυτικού της Λίμνης της Κίνας στην Καλιφόρνια.

Τα παιδιά κρατήθηκαν σε κλουβιά για ανθρώπινο πειραματισμό, συγκομιδή οργάνων, έλεγχο μυαλού, σεξουαλική εκμετάλλευση, αδρεναχρωματική παραγωγή (πίνοντας το αίμα ενός τραυματισμένου παιδιού θα πρέπει να σταματήσει τη γήρανση και να αυξήσει ένα «υψηλό»), και τελετουργίες θυσίας παιδιών προς τιμήν του Σατανά ( Όλη η Αλήθεια για την Αδρενοχρωμία ).

Η τεράστια διάσωση για παιδιά σε όλο τον κόσμο ηγήθηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ, την Ειδική Ομάδα του Πενταγώνου Παιδόφιλων, τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και τους Ναυτικούς σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και ειδικές δυνάμεις από διάφορα έθνη.



Αυτό περιελάμβανε τη σύλληψη παραβατών παιδόφιλων και την καταστροφή των υπόγειων σηράγγων και βάσεων με βόμβες που προκάλεσαν μικρούς σεισμούς. Την Κυριακή. Στις 6 Σεπτεμβρίου, μια τεράστια σήραγγα στις Φιλιππίνες καταστράφηκε - συνοδευόμενη από σεισμό.

Ο διάσημος παιδόφιλος και ο συνεργάτης του Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, κατέθεσαν μάρτυρες ενάντια σε ηγέτες της παγκόσμιας κυβέρνησης, βασιλείς και εταιρικά στελέχη που συμμετείχαν στο παγκόσμιο δίκτυο σηράγγων για να σώσουν τη ζωή της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες να συλληφθούν παγκοσμίως για προδοσία, παιδεραστία, εμπορία παιδιών, ξέπλυμα χρήματος και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης. Τα παιδιά συνέχισαν να διασώζονται σε όλο τον κόσμο, καθώς ο Maxwell εγκατέλειψε πληροφορίες σχετικά με το πού κρατήθηκαν, κακοποιήθηκαν και τελετουργικά . (Βίντεο) ).

Πιστεύεται ότι τα DUMBS χρηματοδοτήθηκαν, κατασκευάστηκαν και λειτουργούσαν από μέλη του Illuminati, του Deep State ή της Cabal με χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ, μέσω ενός μαύρου προϋπολογισμού της CIA από τουλάχιστον το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο, βρέθηκαν βαθύτερες σήραγγες αρχαίας προέλευσης.  [Συνέχεια ΕΔΩ]

Σε αυτό το σημείο θα προτείναμε να δοθεί προσοχή σε όλη τη σειρά μικρών βίντεο της βραβευμένης ρεπόρτερ Janet Ossebaard,την οποία θα βρείτε ΕΔΩ ή ΕΔΩ,με τίτλο : "Η πτώση της Cabal". Εμείς θα δώσουμε έμφαση σε 2 βίντεο ΚΑΙ στο 5ο κατά σειρά βίντεο το οποίο παρά το σοκαριστικό του περιεχόμενο είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό όσον αφορά το παγκόσμιο κύκλωμα παιδοφιλίας και πως αυτό δικτυώνεται και λειτουργεί.. Όλο αυτό το υλικό αντιμετωπίζεται από τα μίντια ως συνωμοσιολογία :




Εσείς πειραματιστείτε με τα ονόματα Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell,James Alefantis,Pizzagate,John Podesta στο διαδύκτιο και σίγουρα θα τεκμηριώσετε πολλά από τα γραφόμενα και όσα είδατε στα βίντεο.

Όσον αφορά τις πληροφορίες για την "Καταιγίδα" που εφαρμόζεται ήδη σε πολλές χώρες του πλανήτη,με μιά προσεκτική ματιά ίσως και να μπορούμε να παρατηρήσουμε  αποτελέσματα :



ΞΑΝΑ ΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ :



ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ,ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΓΡΗΓΟΡΣΗ ...


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...

Μητσοτάκης για εμβόλιο: "Το πρόβλημα μας θα είναι να πείσουμε τους Έλληνες να εμβολιαστούν" ...

Μητσοτάκης για εμβόλιο: "Η Ελλάδα είναι σε όλα τα συμβόλαια προαγοράς. Το πρόβλημα μας θα είναι να πείσουμε τους Έλληνες να εμβολιαστούν - Mε την υποστήριξη των επιστημόνων μας οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη πειθώ" ...


Θα επιστρατεύσουν τους λοιμωξιολόγους που πληρώνονται με πακτωλό χρημάτων από τις φαρμακευτικές για να παγιδεύσουν τους Έλληνες στον εμβολιασμό με ..."πολύ μεγάλη πειθώ"

ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ......

13 Σεπ 2020

Μη βλέπεις εκεί που σου δείχνουν ... Βλέπε εκεί που χρειάζεται !!


 Η οικονομική κρίση είναι τεχνητή. Εάν δεν το καταλάβουν οι άνθρωποι, δεν θα μπορούν να κατανοήσουν τους π ρ α γ μ α τ ι κ ο ύ ς λόγους για όλα όσα συμβαίνουν.

Ο απώτερος στόχος του «Big Money» είναι να μετατρέψει τα εθνικά κράτη, με τους ίδιους τους θεσμούς και την εθνική οικονομία τους, σε ανοιχτές οικονομικές περιοχές ή «Ειδικές Οικονομικές Ζώνες». Αυτή ήταν η μοίρα του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Αλλά τώρα μπορεί να γίνει χωρίς αποστολή στρατευμάτων, διατάζοντας απλώς τις υποτακτικές κυβερνήσεις που είναι πλαισιωμένες από διεφθαρμένους πολιτικούς να κλείσουν την οικονομία τους για "ανθρωπιστικούς λόγους", τη λεγόμενη «Ευθύνη για προστασία» (R2P) χωρίς την ανάγκη στρατιωτικής επέμβασης...

Αυτή είναι η αυτοκρατορική ατζέντα του Νέου Κόσμου που βρίσκεται σε εξέλιξη - η ιδιωτικοποίηση όλων των χωρών, και τελικά η κατοχή και ιδιωτικοποίηση ολόκληρου του πλανήτη!

Το καθολικό κλείδωμα μέσω του Covid προκάλεσε μια κατάρρευση των παραγωγικών περιουσιακών στοιχείων, τα οποία τώρα γίνονται εύκολα λεία για αγορά από μεγάλες εταιρείες που διατείνονται ότι "ενισχύουν το ενδιαφέρον τους για την κοινωνία" ... Αυτή η κατάρρευση έχει χειραγωγηθεί !!

Η ανεργία ανεβαίνει σε ύψη που δεν βίωσε ποτέ η σύγχρονη ανθρωπότητα, ο αριθμός των ανέργων είναι σήμερα πάνω από 80 εκατομμύρια στις ΗΠΑ και την ΕΕ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται εκείνοι που έχουν εγκαταλείψει την αναζήτηση εργασίας ή διεκδικούν επιδόματα ανεργίας ...

11 Σεπ 2020

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ_Το Τυμπάκι και η Μόρια είναι μόνο η αρχή ...


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Όλοι πιστεύω παρακολουθήσαμε την “εξέγερση” Πακιστανών, παράνομων μεταναστών στο Τυμπάκι της Κρήτης στις 28-29 Αυγούστου 2020! Όλοι επίσης πιστεύω ενημερωνόμαστε, πως παράνομοι μετανάστες διαβιούντες στην Μόρια της Λέσβου έκαψαν τις δομές “φιλοξενίας” τους και επευφημούσαν στις κάμερες για το κατόρθωμά τους!

Γίνονται άραγε τυχαία όλα αυτά; Υπάρχει κάποιο βαθύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Πατρίδας μας; Υπάρχει τουρκικός δάκτυλος σε αυτήν την σχεδιαζόμενη ανωμαλία; Κι αν ναι πού αποσκοπεί;

Πριν σας απαντήσω καταθέτοντας την εκτίμησή μου, θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε παρακάτω, τα όσα έγραφα (απόσπασμα) στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 (δηλαδή πριν ακριβώς 4 χρόνια) στο άρθρο μου: «Η Λέσβος μάνα “καίγεται”», όταν κυβέρνηση ήταν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Τουρκικός στόχος είναι η Κρήτη και η Λέσβος…


[«…Μεθοδευμένα, υλοποιώντας σατανικό σχέδιο εξισλαμισμού της Πατρίδος μας, περιμάζεψαν παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα μας, χωρίς καμιά ασφάλεια για τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο έλεος της εγκληματικότητάς τους και ταυτόχρονα από εμφάνιση ασθενειών που επί δεκαετίες είχαν εκλείψει από την ελληνική Επικράτεια. Τους περιμάζεψαν, τάχατες – τάχατες σε “κέντρα φιλοξενίας” στην παραμεθόριο της Ελλάδος μας και στα ακριτικά νησιά μας.

Με αποτέλεσμα – εν μέσω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει τη χώρα μας και που το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε – πολλά από αυτά τα νησιά μας είχαν μειωμένα τουριστικά έσοδα κατά το καλοκαίρι που έφυγε, της τάξεως του 70% με 75% σε σχέση με τις τουριστικές καλοκαιρινές περιόδους παρελθόντων ετών.

Νησιά όπως, η Κως, η Σάμος, η Χίος, η Λέσβος, καταστράφηκαν ολοσχερώς. Με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα, οι Έλληνες κάτοικοι να τα εγκαταλείψουν στους νέους “ιδιοκτήτες” των νησιών μας.

Ακολούθως, με τους αιμοσταγείς Γερμανούς

10 Σεπ 2020

Λέσβος 10-09-2020 - ΜΚΟ απειλεί ανοιχτά : "Μετά την Μόρια, θα πέσει και η Λέσβος"


ΜΚΟ Stand by Me Lesvos : «After Moria Lesvos will go down. Moria finished. Moria destroyed»


Την παραμονή της μετάβασης Μητσοτάκη στην Κορσική για την υπογραφή συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και την επομένη των δηλώσεων Ερντογάν ότι «οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι μισοτελειωμένες» και ότι οι ηγεσίες Ελλάδος-Γαλλίας είναι «πεινασμένες» συμβαίνουν τα εξής:

Ξεσπά φωτιά στην δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Μόρια και ταυτόχρονα στο διαδίκτυο κάνει την εμφάνιση της ανάρτηση της ύποπτης ΜΚΟ Stand by Me Lesvos που περιέχει την εξής απειλή: «After Moria Lesvos will go down. Moria finished. Moria destroyed». Την ίδια ώρα αεροφωτογραφίες που τράβηξαν τα τουρκικά drones που πέταξαν πάνω από το νησί διανεμήθηκαν μέσω του γνωστού τουρκικού μηχανισμού σε δυτικά μέσα ενημερώσεως, τα οποία με το αζημίωτο συκοφαντούν κάθε φορά που θα τους δοθεί η ευκαιρία την Ελλάδα.

Το περιεχόμενο της ανάρτησης της ΜΚΟ, τα μέλη της οποίας δεν έχουν ακόμη συλληφθεί, δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες συνιστούν, με την εργαλειοποίησή τους από την Άγκυρα, απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

ΜΕ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ.Η Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΞΥΠΝΑ !! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,Ε.Ε. ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ...

Μετά από όλα τα ... ωραία χθεσινοβραδινά στην Μόρια της πολύπαθης Λέσβου, ποιος είναι ο νταλγκάς της αρμόδιας επιτρόπου λαθρομετανάστευσης της ΕΕ; ... :


Μα η ευζωία των "μεταναστών" και ... των ΜΚΟ που τους ξεσκατίζουν (ξεκοκαλίζοντας δισεκατομμύρια €)...

Για επιδόρπιο φάτε και την μεταφορά τους στην ελληνική ενδοχώρα με επιχειρήματα αυτή τη φορά ... ώστε να ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.


Εκτός εάν με την απαίτηση μεταφοράς στο mainland, εννοεί

Tο παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο...

Ο Μητσοτάκης δημοσίευσε άρθρο για την τουρκική επιθετικότητα στις εφημερίδες TheTimes, FrankfurterAllgemeineZeitung και LeMonde στο οποίο αποκάλυψε πως η Ελλάδα είχε καταλήξει σε «έγγραφη συμφωνία» με την Τουρκία μετά από μεσολάβηση του Βερολίνου, χωρίς να αποκαλύπτει πότε και τι ακριβώς συμφώνησαν!

Συγκεκριμένα αναφέρει «Στη διάρκεια όλων αυτών έχω παραμείνει ανοικτός στον διάλογο. Όταν το Βερολίνο προσφέρθηκε να μεσολαβήσει, καθίσαμε καλόπιστα για να προσπαθήσουμε να βρούμε κοινό έδαφος. Καταφέραμε ακόμη και να καταλήξουμε σε «έγγραφη συμφωνία. Το αποτέλεσμα ήταν να αποσυρθεί τελικά η Τουρκία, αποκαλύπτοντας ανεπίσημες αλλά απόρρητες συζητήσεις».

Το συμπέρασμα από τα λεγόμενα του Μητσοτάκη είναι, πως στο Βερολίνο “υπέγραψε” το προσύμφωνο για τη Χάγη, όπως έκανε ο πατέρας του, που υπέγραφε προσύμφωνα με τους Τούρκους και χάριζε Αιγαίο με 6νμ χωρικά ύδατα για αυτό και Το ΝΑΤΟ νομιμοποιεί τις παραβιάσεις μεταξύ 6 & 10 ν.μ.

Αν o υιός έχει υπογράψει το προσύμφωνο για Χάγη, δεν μπορεί να ανακηρύξει 12 νμ χωρικά ύδατα στο Αιγαίο ούτε να οριοθετήσει ΑΟΖ δεξιά του 28ου μεσημβρινού ούτε να οριοθετήσει ΑΟΖ με Κύπρο. Αυτό σημαίνει σχέδιο καλά οργανωμένο και σε βήματα.

Το βασικό ερώτημα είναι τι πραγματικά περιλαμβάνει

Mόνο έτσι θα έχουμε το πρώτο βήμα επιστροφής στην προηγούμενη κανονικότητα!

Ο Άγγλος παρουσιαστής της τηλεόρασης Mark Dolan κόβει ζωντανά, στον αέρα, τη μάσκα και λέει ότι μόνο έτσι θα έχουμε το πρώτο βήμα επιστροφής στην προηγούμενη κανονικότητα!




Ο Mark Dolan δεν πιστεύει στις μάσκες προσώπου: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να επαναστατούν. Το ασυνεπές μήνυμα μασκοπροστασίας δεν έχει νόημα".

Κόβοντας τη μάσκα προσώπου του ζωντανά, ο Dolan πρόσθεσε: "Εάν θέλετε να σώσετε ζωές και να επαναφέρετε τη χώρα στο σωστό δρόμο, η μόνη επιλογή είναι να επιστρέψετε στο φυσιολογικό. Το πρώτο βήμα για να το επιτύχετε αυτό είναι να κόψετε αυτές τις άθλιες μάσκες"

Εδώ έχουμε τον πρόεδρο των δασκάλων (υπάλληλο συμφερόντων), τις δημοσιογραφικές πόρνες

9 Σεπ 2020

Εκρηκτικό το κλίμα στο Τυμπάκι: Πετροπόλεμος και χημικά


Η ένταση και τα επεισόδια δεν έλειψαν από τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσαρά, με φόντο τις συμπλοκές που σημειώθηκαν πριν από λίγες ημέρες ανάμεσα σε πακιστανούς και ντόπιους κατοίκους....

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ekriti.gr, στην είσοδο του Τυμπακίου μερίδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με την αστυνομία. Ακολούθησε πετροπόλεμος και ρίψη χημικών αλλά και κρότου - λάμψης από τους αστυνομικούς. Κάποιοι, επιχείρησαν να προσεγγίσουν χώρο που λειτουργεί ως τζαμί, όπως οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν και ακολούθησαν τα επεισόδια. Μάλιστα, από τα επεισόδια υπήρξε και τραυματισμός ενός ηλικιωμένου τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε

H υλοποίηση της αντίδρασης


Ήταν κάποτε που αναρωτιόμασταν γιατί ο κόσμος δεν αντιδρά στα απολυταρχικά και παράλογα μέτρα. Κάποτε, αλλά όχι πλέον. Την Κυριακή, όμως, σε όλη την Ελλάδα, παρά την τρομοκρατία, σε πολλές πόλεις πολλοί άνθρωποι βγήκαν έξω και δήλωσαν πως δεν ανέχονται καμία φίμωση και γενικότερα υποταγή. Περισσότερο απ’ όλα για τα παιδιά.

Bίντεο που βρήκα από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ξάνθη, Αθήνα, Σέρρες, Πάτρα και Ζάκυνθο χωρίς να σημαίνει ότι οι Πανελλαδικές συγκεντρώσεις περιορίστηκαν εκεί. Όλο αυτό ενόχλησε τους διαταγοδόχους των επικυρίαρχων που έσπευσαν να κατηγορήσουν (ποιους άλλους;) τους συνωμοσιολόγους παρότι πλέον όλο και περισσότεροι γνωρίζουν πως στο παραμύθι ετούτο άλλος είναι ο δράκος...  πηγή


Εξέγερση στην Λέσβο: Εκατοντάδες Τουρκμένοι στα βουνά της Λέσβου: Οι Τούρκοι παρακολουθούν με UAV και δίνουν εντολές


Εξετάζουμε και το σενάριο της προβοκάτσιας, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Το νησί θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Δεν θα μπορεί να φύγει από το νησί κανείς που ήταν μέσα στο ΚΥΤ (για την ώρα...αργότερα στις γειτονιές της πατρίδας για μπόλιασμα !)

Το φως της ημέρας δείχνει το μέγεθος της καταστροφής του καταυλισμού - «πόλη» των 13.000 προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια από τη φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Το σύνολο του εκτός του ΚΥΤ μέρους έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά, έχει καταστραφεί και μεγάλο μέρος του εντός του ΚΥΤ καταυλισμού που συνεχίζει να καίγεται, ενώ παράλληλα εκφράζονται και φόβοι για νεκρούς.

Από την κόλαση φωτιάς που προκλήθηκε, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, όταν αντέδρασαν μετανάστες στο άκουσμα της είδησης ότι 35 εξ αυτών έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και θα έπρεπε να απομονωθούν μαζί με συγγενείς τους έχουν προκληθεί μεγάλες ζημιές τόσο στον χώρο του ΚΥΤ όσο και στον άτυπο καταυλισμό που υπήρχε γύρω από αυτόν. Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του υπουργείου Μετανάστευσης Μάνος Λογοθέτης η καταστροφή στο ΚΥΤ της Μόριας «είναι μάλλον ολική».