30 Ιουν 2022

ΤΟΞΟ ΜΝΗΣΤΗΡΟΦΟΝΙΆΣ: AΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ, ΕΥΡΥΤΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΥΙΟ ΤΟΥ, ΙΦΙΤΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΦΙΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ... ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

ΤΟ Τόξο αντιπροσωπεύει ένα Ον ολοκληρωμένο. Μαζί με το βέλος συμβολίζουν, εκτός από την ευστοχία τού Νοῦ, και την Δύναμη τής ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Το τράβηγμα τού τόξου είναι η Ανδρεία και η γονιμοποιός δύναμη, δηλαδή η Δημιουργική Δύναμη. Εκείνος που θα σταθεί ικανός να τεντώσει την χορδή και να τοξεύσει σωστά, είναι ο μόνος που βρίσκεται στο κέντρο του εαυτού του. Συνεπώς οι μνηστήρες είναι αδύνατον να πετύχουν το τέντωμά του μέσα στον ξεπεσμό τους, γιατί είναι μακριά και ξένοι με τον εαυτό τους.

Το βέλος, η λόγχη και το ξίφος είναι ΗΛΙΑΚΑ σύμβολα και αναπαριστούν τις ΗΛΙΑΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ. Είναι τα βέλη τού ΑΠΟΛΛΩΝΑ και είναι Γονιμοποιές και Ευεργετητικές Ακτίνες, αλλά μπορούν να γίνουν και καυστικές και επιβλαβείς. Αυτό που περιμένει τούς μνηστήρες είναι αυτή η πλευρά τους. Ο όλεθρος.

Δεν είναι τυχαίο που η συγκεκριμένη ημέρα τής Μνηστηροφονίας, είναι αφιερωμένη σε μιά γιορτή τού Απόλλωνα. Είναι ο ίδιος ο θεός τού ΦΩΤΟΣ που έρχεται να διαλύσει το Σκοτάδι που έφεραν στον Νησί οι Μνηστήρες, με τον αντινοητικό τους χαρακτήρα και την άδεια, αναξιοπρεπή και παρασιτική ζωή τους.

Ο αριθμός 12 είναι οι 12 Ηλιακοί μήνες και τα 12 ζώδια και το γεγονός ότι πρέπει το βέλος να περάσει από ΟΛΑ τα πελέκια, δείχνει την ανάγκη γιά τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ των διαφορετικών αυτών επιπέδων.

● ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ.

Η ευστοχία του, δείχνει την ανωτερότητά του αλλά και τον καθιστά αυτοδικαίως άξιο σύντροφο της Πηνελόπης, εφόσον μόνο αυτός πέρασε την δοκιμασία που εκείνη έχει ορίσει. Έτσι επαναδιεκδικεί και ξανακερδίζει την θέση του, πλάι της.

Ο Οδυσσέας στριφογύρισε το τόξο στα χέρια του, με άνεση τεντώνει την χορδή και αυτή ''κελάηδησε καλά σαν ΧΕΛΙΔΟΝΙ'' {''χελιδόνι εἰκέλη αὐδήν'  - Ομήρου Οδύσσεια ραψ. φ, στ. 411}

Αναστατώθηκαν οι μνηστήρες και φοβήθηκαν, μετά από ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ εν τη απουσία όμως ΠΑΝΤΑ τού Οδυσσέα. Ένοιωθαν υπεροχή διότι ΝΟΜΙΖΑΝ πως ΔΕΝ υπήρχε αντίπαλος...

ΤΩΡΑ ;

Και πάνω στην ώρα ακούστηκε βαριά Βροντή, Σημάδι Τού Δία!🌿⚡️. Ο Βασιλιάς τής Ιθάκης με σιγουριά στόχευσε και έριξε το Βέλος που πέρασε με μιας ΟΛΟΥΣ τους πελέκεις.

Ο Εύρυτος, πατέρας τού Ιφίτου (=Αργοναύτης), ήταν ένας από τούς πιο ονομαστούς τοξότες τής εποχής του. Μάλιστα λέγεται ότι ο ίδιος ο Απόλλωνας τού είχε διδάξει την τέχνη τής τοξοβολίας. Το Τόξο είναι Θεϊκό Δώρο, αφού είναι Δώρο τού ΤΟΞΟΒΕΛΕΜΝΟΥ Απόλλωνα!🌿☀️

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Ο Geert Vanden Bossche προβλέπει απόλυτο χάος: «Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος του δυτικού πολιτισμού».


Όλο και λιγότεροι ανεμβολίαστοι και όλο και περισσότεροι εμβολιασμένοι θα καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Αυτό είπε ο ιολόγος και ερευνητής εμβολίων Geert Vanden Bossche σε συνέντευξή του στον Clas Sivertsen, τον ιδρυτή της Assaya. Όσο περισσότερο διαρκεί η πανδημία, τόσο λιγότερες προφυλάξεις θα πρέπει να λαμβάνουν οι μη εμβολιασμένοι.

Ζήστε υγιεινά και αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις, συμβουλεύει ο Vanden Bossche. Είναι όλα συνδεδεμένα Προβλέπει ότι σε λίγες εβδομάδες ή μήνες θα δούμε «μεγάλο χάος». «Θα ξεκινήσει με την πτώση των νοσοκομείων», προειδοποίησε ο ιολόγος.

Ο Sivertsen σημείωσε ότι στο μεταξύ, η αγορά κρυπτογράφησης καταρρέει και ο πληθωρισμός συνεχίζει να αυξάνεται. «Είναι όλα συνδεδεμένα», απάντησε ο Vanden Bossche. Συνέχισε λέγοντας ότι η Αφρική θα «κερδίσει» αυτό το παιχνίδι. "Γιατί; Επειδή δεν εμβολιάζονται. Μόνο στο βορρά και το νότο, αλλά ακόμη και στη Νότια Αφρική, η εμβολιαστική κάλυψη είναι ακόμα σχετικά χαμηλή."

"Οδηγείται από ανθρώπους". Υπάρχουν κάποια κρούσματα που έχουν αναφερθεί εδώ κι εκεί, αλλά όχι κύματα όμικρον, είπε. "Αναπτύσσουν ανοσία της αγέλης. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να φτάσουμε όλοι."

Θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος του δυτικού πολιτισμού", λέει ο Vanden Bossche. Ο ερευνητής του εμβολίου επεσήμανε ότι δεν είναι πλέον μια φυσική πανδημία, αλλά μια ανθρωπογενής πανδημία.

«Ως ανεμβολίαστος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς», διαβεβαίωσε.

29 Ιουν 2022

ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΞΑ ΣΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ

Δεν αφομοιώθηκα αλλάζοντας τον χαρακτήρα μου για να ταιριάξω. Δεν ενσωματώθηκα ποτέ μαζί του. Ένα ξένο σώμα ήμουν πάντα και απλά μ΄ αυτόν τον κόσμο συνυπάρχω. Γιατί ήμουν πάντοτε διαφορετική και απροσάρμοστη. Ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Και έφτιαχνα πάντοτε ένα άλλο καλύτερο και πιο όμορφο ολόδικο μου.

Δεν βάδισα ποτέ στα δικά του χνάρια. Χάρασσα πάντοτε τα δικά μου αποτυπώματα. Αψήφησα τη λογική του και πορεύτηκα μόνο στους δρόμους της καρδιάς μου. Δε συμβιβάστηκα με την σκληρή εικόνα του. Επέλεγα να στοχεύω στα όνειρα μου. Αγάπησα τη μοναξιά μου και σιχάθηκα τις βουές και τα άδεια συνθήματα του. Αναζητούσα πάντα αληθινά πρότυπα, και δεν προσκύνησα τα απατηλά ιδανικά του.

Γιατί είμαι ατίθασο πνεύμα και αδάμαστη ψυχή και δεν φυλακίζομαι στα στενά μυαλά του. Τολμώ να ξεγυμνώνω την καρδιά μου και να εκφράζω τα συναισθήματα μου, χωρίς φόβο και με πάθος. Να συντηρώ τον ρομαντισμό μου και να ονειρεύομαι αντικρίζοντας την ρηχότητα του. Επιμένω να υποτάσσομαι στον αυθορμητισμό και τον παρορμητισμό μου, αγνοώντας τους κανόνες "ευπρέπειας" του. Να ταξιδεύω κόντρα στους ανέμους του, με βάρκα τα όνειρα μου και πανιά τα όμορφα αισθήματα μου. Διατηρώ ανέπαφη την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα μου, από την υποκρισία και την ψευτιά του. Έχω το θάρρος να τσαλακώσω τον εγωισμό μου και την υπερηφάνεια μου, για όσους θέλω να κρατήσω κοντά μου. Γίνομαι διάφανη και καθρεφτίζω τα ψεύτικα είδωλα του. Αφήνω την ύπαρξη μου ελεύθερη και δεν κλείνομαι στα όρια του. Αντιδρώ, φωνάζω, διεκδικώ και δεν αφήνομαι στην παθητικότητα του. Δεν υπακούω στα πρέπει του και δεν κλείνω σε κουτάκια την προσωπικότητα μου. Και αρνούμαι να χάσω στα σοκάκια του, την ταυτότητα μου.

Δε γίνομαι δε μοιάζω δεν ταιριάζω! Γιατί εξακολουθώ να αναζητώ

28 Ιουν 2022

Παγκόσμιες εξελίξεις: Ν Ε Ο χ ρ η μ α τ ο π ι σ τ ω τ ι κ ό σύστημα & νόμισμα ανακοίνωσαν Κίνα-Ρωσία – Σταματούν οι αποπληρωμές χρεών σε δολάρια! – Eπιβεβαίωση WarNews247

Παγκόσμιες εξελίξεις σηματοδοτεί η ανακοίνωση του νέου ευρασιατικού χρηματοπιστωτικού συστήματος από την Κίνα όπως είχε ανακοινώσει εδώ και πολύ καιρό το WarNews247. Είχαμε πει από τις 19/4 πως θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Αυτό ξεκίνησε σήμερα.  Και πλέον οι εξελίξεις κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς.

Η Κίνα ανακοίνωσε την δημιουργία του “ΔΝΤ Ευρασίας” και ο Β.Πούτιν ανακοίνωσε την δημιουργία νέου νομίσματος. Μάλιστα οι υπό ένταξη χώρες στο ευρύτερο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ευρασίας δεν θα έχουν κανένα λόγο να αποπληρώσουν τα χρέη που έκαναν σε δολάρια ή ευρώ!

Συνεπώς, έρχεται μεγάλη τορπίλη σε δολάριο και ευρώ. Πολλές χώρες θα σπεύσουν να ενταχτούν στο νέο νομισματικό σύστημα είτε είναι από τον Νότο είτε από την Μέση Ανατολή.

Σήμερα έγινε η αντικατάσταση του ΔΝΤ.

Ακολουθεί η αντικατάσταση του συστήματος SWIFT.


Διαβάστε επίσης : Τορπίλη σε δολάριο & ευρώ: Κίνα-Ευρασία δημιουργούν νέο νόμισμα και χρηματοπιστωτικό σύστημα – “ΝΑΙ” Ινδίας σε Ρωσία


Το ΔΝΤ Ευρασίας

Η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας δημιουργεί ένα

Γονείς...

Στους Himba της Ναμίμπια στη Νότια Αφρική, καθορίζεται η ημερομηνία γέννησης ενός παιδιού, όχι από την ώρα της άφιξής του στον κόσμο, αλλά πολύ νωρίτερα: από την ημέρα που το παιδί επισκέπτεται το μυαλό της μητέρας του. ⠀


Όταν μια γυναίκα αποφασίσει ότι θα κάνει παιδί, ξεκουράζεται και χαλαρώνει επί ώρα κάτω από ένα δέντρο, μέχρι να ακούσει το τραγούδι του παιδιού που θέλει να γεννηθεί. Και αφού ακούσει αυτό το παιδικό τραγούδι, επιστρέφει στον άνθρωπο, που θα είναι ο πατέρας του παιδιού, για να του το μάθει. Και μετά, όταν κάνουν έρωτα, τραγουδούν το τραγούδι του παιδιού μαζί για να το καλέσουν.

Όταν η μητέρα είναι έγκυος, διδάσκει το τραγούδι αυτού του παιδιού στις μαίες και τις μεγαλύτερες γυναίκες του χωριού. Έτσι, όταν γεννιέται το παιδί, οι ηλικιωμένες γυναίκες και οι άνθρωποι γύρω του τραγουδούν το τραγούδι του για να το καλωσορίσουν. ⠀

Καθώς το παιδί μεγαλώνει, οι άλλοι χωρικοί μαθαίνουν το τραγούδι του. Οπότε αν το παιδί πέσει ή πληγωθεί, βρίσκεται πάντα κάποιος να το μαζέψει και να τραγουδήσει το τραγούδι του. Ομοίως, εάν το παιδί κάνει κάτι υπέροχο, ή περάσει με επιτυχία από τις τελετές της ενηλικίωσης, οι κάτοικοι του χωριού τραγουδούν το τραγούδι του για να το τιμήσουν. Στο γάμο του, επίσης το τραγούδι του θα τραγουδηθεί μαζί με τα τραγούδια της γαμήλιας τελετής. ⠀ ⠀

Εάν, σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής του, το άτομο διαπράττει ένα έγκλημα ή μια παρεκκλίνουσα κοινωνική πράξη, το άτομο καλείται στο κέντρο του χωριού και οι άνθρωποι της κοινότητας σχηματίζουν έναν κύκλο γύρω του. Μετά όλοι μαζί τραγουδούν το τραγούδι του. ⠀

Η φυλή αναγνωρίζει ότι η διόρθωση της αντικοινωνικής συμπεριφοράς δεν

27 Ιουν 2022

🔥 Είμαστε περισσότεροι. Αν δεν υποταχθούμε, δεν έχουν καμία ελπίδα. Xάνουν σε όλα τα μέτωπα...

Λάρα Λόγκαν: "Αν πιστέψουμε ότι η μάχη έχει χαθεί, και ότι είναι τόσο συντριπτικοί, τόσο ισχυροί, και είναι τόσο παντού γύρω μας ... Τι σημαίνει αυτό στην πραγματικότητα; Έχει να κάνει με το να σπάσει η θέλησή σας να πολεμήσετε. Θέλουν να παραδοθείτε. Σε χρειάζονται να εγκαταλείψεις την ελπίδα, επειδή είμαστε πάρα πολλοί. Είμαστε περισσότεροι από αυτούς, και αν δεν τα παρατήσουμε, αν δεν υποταχθούμε, δεν έχουν καμία ελπίδα. Απλά δεν θέλουν να το ξέρουμε".


We Outnumber Them: "If We Don't Submit, They Have No Chance"

26 Ιουν 2022

Μείνετε ΔΥΝΑΤΟΙ! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ Να είστε ΕΞΥΠΝΟΙ και ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ!


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭIЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
Πυξίδα για τις σκοτεινές ώρες που ζούμε  ⚡️
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭIЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Αναλογιστείτε αδέλφια :

💥Πόσοι άνθρωποι έχουν συμμορφωθεί με τα οικονομικά μοντέλα του εχθρού, ειδικά οι ζημιωμένοι και η νεολαία, που την έχουν καταραστεί, μόνο και μόνο για να πάρουν την άδεια από τους εισβολείς πλιατσικολόγους ώστε έχουν μια... καλύτερη ζωή;
💥Πόσοι φυτοζωούν σήμερα μέρα με τη μέρα, χωρίς ούτε ένα σχέδιο για το μέλλον τους;
💥Η υπακοή σε αυτό το σύστημα τους έχει δώσει τίποτα;
Όχι!

Επειδή αυτό το σύστημα όχι μόνο ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, αλλά προσπαθεί να ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ μαζί με την πτώση του και να βάλει ακόμα και τις πιο βασικές παροχές πίσω από ένα μεγάλο ανυπέρβλητο τείχος. Όσοι είναι αρκετά ΗΛΙΘΙΟΙ για να τους ακολουθήσουν και να σκάψουν και τον τάφο της ανθρωπότητας μαζί με τα αλλεπάλληλα λάθη τους, θα βρεθούν σε πιο ΑΡΝΗΤΙΚΗ θέση από εκείνους που σκέφτονται ανεξάρτητα και δεν ακολουθούν...

Κατασκευάζουν μια ΔΥΣΤΟΠΙΑ και αυτά τα ηλίθια πρόβατα τους δίνουν τη συγκατάθεσή τους, αλλά αυτοί οι άνθρωποι που παραδίδουν τα δικαιώματά τους, είναι σε μια κατηγορία στην οποία ο εχθρός θα έχει ΠΛΗΡΗ εξουσία, όταν θα θελήσει να κάνει ακόμα μεγαλύτερες καταχρήσεις στην 'εξουσία' του.

💥Τα πρόβατα θα είναι τα πρώτα που θα πάνε στη σφαγή. Και δεν είναι ότι δεν τους το είπαν ή ότι δεν είχαν ιδέα γι' αυτό...💥

Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος στον πλανήτη που δεν γνωρίζει τι σημαίνει σήμερα Ν.Τ.Π. ή αλλιώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αν νομίζουν ότι η συμμόρφωση προς αυτά τα τέρατα θα έχει καλύτερη κατάληξη γι' αυτούς κάνουν μ ε γ ά λ ο   λ ά θ ο ς .

ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ πρώτα απ' όλα τους δικούς τους. Τίποτα από όλα αυτά δεν αφορά πλέον έναν ιό με ποσοστό θνησιμότητας 0,04%, τις "μεταλλάξεις" του (οι οποίες ήταν φυσικό να συμβούν), ούτε τους ηλικιωμένους, ούτε οποιαδήποτε ψευτοπανδημία.

🔥Ο ΚΟΙΝΟΣ εχθρός είναι οι αυτοκρατορικοί ολιγάρχες που διαμορφώνουν την κοινωνία μας προκειμένου να συνεχίσουν τους τρόπους εκμετάλλευσης και υποταγής της. Διαμορφώνουν το καπιταλιστικό κλουβί για να πιέσουν τα τελευταία απομεινάρια της φαντασίας μας και τη σύνδεσή μας με την ανθρωπότητα και τη φύση. Πώς μπορούμε να αψηφήσουμε τον αποικισμό της ανθρωπότητας και της φύσης;

🔥ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να γίνουμε μέρος της αντίστασης ενάντια στο εγκληματικό πυραμιδικό σχήμα που είναι βέβαιο ότι θα ξεσπάσει με τον καταστροφικό του χαρακτήρα; Πώς μπορούμε να χτίσουμε τους τρόπους μας για να είμαστε σε αρμονία με τον εαυτό μας, μεταξύ μας και με τη φύση ; ...


25 Ιουν 2022

Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για 4η δόση - Δελτία Τύπου - Υπουργείο Υγείας


Τι μας λέει  ΕΔΩ η επιτροπή των "ειδικών"; Ότι δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα για το όφελος της 4ης δόσης στους κάτω των 60 αλλά εισηγείται να δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού εφ' όσον το ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ (!!!!!)

ΕΝΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 🐔...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ;

«Μηνύσεις σε γιατρούς για τα εμβόλια – Παραβίασαν τον όρκο τους»! Σηκώνεται «τσουνάμι» στις ΗΠΑ

Ο Dr Ryan Cole ξαναχτυπά για τα εμβόλια! Ο παθολόγος γιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, Dr. Ryan Cole, είναι ιδιοκτήτης ανεξάρτητου ιατρικού εργαστηρίου στο Αϊντάχο.Τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να θέσουμε τους "γιατρούς" υπόλογους για μη παροχή έγκυρης ενημέρωσης όσον αφορά τα πειραματικά σκευάσματα.

Δείτε το βίντεο:


Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Προώθηση των εμβολίων από τους γιατρούς που λένε ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά; Τι μπορούμε να κάνουμε;

Μπορείτε να μηνύσετε τους φαρμακευτικούς κολοσσούς; Όχι! Είναι προστατευμένοι απ’ το διάταγμα CARES…

Αλλά αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι ότι

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

OΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ...👇 

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ "ΥΠΕΡ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ, ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ,ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, Ο NIGEL FARAGE ΤΟΤΕ, ΤΟΝ EKANE ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ...  👇

Είναι η Παιδεία, που α γ ν ο ο ύ ν παντελώς, που μίσησαν και ακόμα μισούν θανάσιμα οι Ρωμιοί κάτοικοι του τόπου μας

Γεννιόμαστε και πεθαίνουμε δούλοι, Ρωμιοί, Ραγιάδες. Η Ρωμιοσύνη καραδοκεί πάντοτε ψαλιδίζοντας τα φτερά μας, γκρεμίζοντας τα όνειρά μας, εξανεμίζοντας κάθε ελπίδα προόδου μας, τρώγοντας τα παιδιά μας σαν άλλος Κρόνος, στο τραγούδι του Ρίτσου ... «Η Ρωμιοσύνη», «και κει που πάει να σκύψει ... με το λουρί στο σβέρκο ... να τη να τη, πετιέται κι αντριεύει και θεριεύει»...

Είναι στο το χέρι μας ν' αλλάξουμε την πορεία αυτού του τόπου όχι όμως με λόγια, αλλά με έργα.


Η Ελληνική Παιδεία, αυτό που η Βυζαντινή πλέμπα και η χριστιανική Ρωμιοσύνη αποκαλούσε για χίλια τριακόσια περίπου χρόνια ως «νόσο των ανόσιων, μιαρών και αλητήριων Ελλήνων», είναι το μοναδικό αντίδοτο για την κληρονομική και βαριά νόσο της Ρωμιοσύνης.

Είναι η Παιδεία, που αγνοούν παντελώς, που μίσησαν και ακόμα μισούν θανάσιμα οι Ρωμιοί κάτοικοι του τόπου μας, αλλά θαύμασαν, λάτρεψαν και οικειοποιηθήκαν στην πράξη κι όχι στα λόγια, όλες οι "προοδευμένες" και "πολιτισμένες" χώρες του κόσμου. Η Παιδεία, που θεράπευσε πολλές άλλες άρρωστες κοινωνίες βαρβάρων λαών. Σήμερα όμως οι βάρβαροι της Ευρώπης και του κόσμου είμαστε εμείς, οι ανάξιοι και επιλήσμονες Ρωμιοί!

24 Ιουν 2022

Η "Ευρώπη των λαών" σε γενική παράκρουση

 🔥 Και λίγα της είπε.. Κριστιάν Τερχές, Ρουμάνος Ευρωβουλευτής :
"Πες μας πόσα πήρες!!!;;;"στην πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου 👇

 

  🔥Στη Ιταλική εταιρική βουλή, σηκώθηκαν επιγραφές ΚΑΤΑ
του ΝΑΤΟ. "Σταματείστε να παρέχετε όπλα στον Ζελένσκι!!"👇


 
🔥Οι Ιταλοί πολίτες ενθουσιασμένοι υποδέχονται τον Μάριο Ντράγκι σε έξοδό του
για φαγητό. Πρέπει τελικά να τον συμπαθούν ιδιαίτερα οι συμπολίτες του από ότι
καταλαβαίνουμε από το βίντεο.  👇


 🔥Στην Ιταλία βγαίνει ο κόσμος με φωτογραφίες θυμάτων από τα
εμβόλια και τους αποκαλεί "δολοφόνους" 👇 - Στην Ελλάδα πέρα βρέχει...

⚠️ Αποκαλύψεις-σοκ από την παιδοχειρουργό της Λάρισας: «Ο μυϊκός ιστός των εμβολιασμένων παιδιών έχει γίνει χ λ α π ά τ σ α» ! «Δεν ξέρουμε αν θα επανέλθει ποτέ στο φυσιολογικό» - Η Γενοκτονία στη νεολαία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς

ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Pro News

⚠️ Ντροπή, Αίσχος! Ρε μ@λ@κα "γονέα", 2 χρόνια 'πανδημίας' και το παιδί σου δεν έπαθε τίποτα για ποιο λόγο το εμβολιάζεις; Τράβα και μία φωτογραφία να τη κοιτάς και να θυμάσαι ποιος φταίει όταν αύριο μεθαύριο μείνει παράλυτο ή αποδημήσει στους ουρανούς... :


⚠️ Ο Φάουτσι, λέει πως η Μοντέρνα δεν έχει προκαλέσει ούτε μία μυοκαρδίτιδα. 👇


Τον πιστεύετε;

Τότε, γιατί η Σουηδία, Δανία και Ισλανδία

Go Brandon !!


Σε συνάντηση με εκπροσώπους της βιομηχανίας αιολικής ενέργειας, ο πρόεδρος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν κατά λάθος έδειξε μία καρτέλα μπροστά στους δημοσιογράφους.


Εκεί μέσα υπήρχαν οι απαραίτητες οδηγίες για τον "πρόεδρο" και μάλιστα κατά γράμμα:

«Πήγαινε στην αίθουσα του Ρούσβελτ και χαιρέτα τους συμμετέχοντες», «ΕΣΥ κάτσε στη θέση ΣΟΥ», «Θα κάνεις μία σύντομη δήλωση 2 λεπτών», «Φύγε», ήταν μόνο μερικές από τις εντολές που αναγράφονταν!

Και όλα αυτά για μία απλή συνάντηση με δημοσιογράφους σε μία αίθουσα! Αναρωτιόμαστε αν

22 Ιουν 2022

Η τελική φάση του "προγράμματος"...

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τον "πολιτιστικό μαρξισμό" τον οποίο περνά η 4η βιομηχ. επανάσταση σαν τρόπο ζωής. Drag queen εκθέτει τα γεννητικά του όργανα κατά τη διάρκεια ενός σόου για παιδιά για τον μήνα υπερηφάνειας. Η τελική φάση του προγράμματος LGBTP είναι εδώ. Η διαφθορά των παιδιών βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη. Αυτόν τον μήνα υπερηφάνειας είδαμε υποεκπροσωπούμενες ποσότητες εκδηλώσεων με επίκεντρο τα παιδιά. Πράγματα που πριν από λίγο καιρό κατέληγαν τους ενήλικες στη φυλακή, τώρα αποτελούν μέρος των επίσημων εορτασμών για τη νεολαία.  Ο ολισθηρός δρόμος ήταν πραγματικός. Θέλουν να βιάσουν τα παιδιά σας και ΘΑ το κάνουν αν δεν τους σταματήσουμε.

Καταλάβετε ότι η απέχθεια που αισθάνεστε απέναντι στον εκφυλισμένο τρόπο ζωής των ΛΟΑΤ είναι απλώς η αντίδραση ενός υγιούς ανθρώπινου μυαλού απέναντι σε επικίνδυνες και καταστροφικές συμπεριφορές και άτομα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι που επιδίδονται σε τέτοιους τρόπους ζωής είναι άνθρωποι των οποίων η ψυχική σταθερότητα έχει υποστεί σοβαρή βλάβη λόγω παιδικών τραυμάτων. Είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο το κατεστημένο χρειάζεται την πλήρη δύναμη των μέσων ενημέρωσης καθώς και την απειλή διώξεων προκειμένου να δημιουργήσει και να διατηρήσει την "αποδοχή" για τους ΛΟΑΤ.

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Περιφρονήστε και αντισταθείτε στον εκφυλισμό!

Δεν ξέρουμε τι είναι πιο αηδιαστικό,

⚠️ Προειδοποίηση : Τα παρακάτω αφορούν ε γ κ λ ή μ α τ α πολέμου κατά των παιδιών. Η προσεχής κτηνώδης επίθεση των γενετιστών δολοφόνων θα είναι ξεκάθαρα εναντίον των παιδιών μας! Το νού σας στα παιδιά! Μην πείτε ότι δεν προειδοποιηθήκατε!...

⚠️ Ενάμιση χρονών μωράκι με εγκεφαλικό μετά τη 💉 δόση. Όλα αυτά υπάρχουν στο VAERS και η διαμαρτυρία είναι προς τους εκπροσώπους Πφάιζερ και Μοντέρνα οι οποίοι απλά παρακολουθούν...

⚠️ Δρ. Ελίζαμπεθ Μούμπερ: "Οι έγκυες που εμβολιάστηκαν έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνουν αποβολή στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους, από ότι να έπαιρναν χάπι!!!! Σύμφωνα με τα στοιχεία της Κάιζερ 80-82% των γυναικών που εμβολιάστηκαν έχασαν το παιδί τους μέσα στους 3 πρώτους μήνες..
⚠️ Ο "πολιτικός" Σιν Κάρστεν, πλήρωσε με τη ζωή της 17ης κόρης του, τη μανία του  να  εμβολιάσει τον κόσμο.

Δεν ξεχνάμε!

Το είπε ξεκάθαρα το βόιδι. "Πρόδωσε" δεύτερη 'πανδημία'...🤮


Πρόεδρος του CDC.. Δεν ξεχνάμε...💢😡🤮☠️

21 Ιουν 2022

ΨΕΥΤΕΣ!


💥 Το #εμβόλιο δεν ήταν ΠΟΤΕ υποχρεωτικό λέει ο #Θεμιστοκλέους! ΠΟΤΕ τονίζει ο #Παπαδάκης! Τότε γιατί χιλιάδες υγειονομικοί είναι 10μήνες σε αναστολή; Γιατί #ανεμβολιαστοι άνω των 60 πληρώνουν 100€; Γιατί απολύθηκαν στρατιωτικοί & έχουν συρθεί σε δικαστήρια άντρες της ΕΜΑΚ; ΨΕΥΤΕΣ! https://t.co/gtyaz5vS5i

💥 To εμβόλιο το έκανε υποχρεωτικό η ίδια η ελληνική κοινωνία.

Χωρίς τη συναίνεση της δε θα τα κατάφερνε η "κυβέρνηση".

Μια κοινωνία με μηδενική κρίση, εγωισμό & παρτακισμό.

Μία κοινωνία που δέχθηκε να γίνει το πειραματόζωο της
νέας κανονικότητας & της νέας εποχής.

...Ψέμματα;

Γιατί δεν τα προβάλετε αυτά ;



Πράγματα που τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θα σας δείξουν ποτέ

💥 Μαζική εθνική απεργία και διαδήλωση στις Βρυξέλλες ενάντια στην αύξηση του κόστους ζωής.


Ο πληθωρισμός στο Βέλγιο έφτασε το 9%, το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 40 ετών, με αύξηση 57% στην τιμή της ενέργειας και πάνω από 6% στα τρόφιμα (Julien Rensonnet). @QtimeNetwork

💥 Ο πρόεδρος του Ισημερινού (Εκουαδόρ) κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε τρεις επαρχίες λόγω της γενικής απεργίας κατά της αύξησης των τιμών και της κυβέρνησης που διαρκεί εδώ και μία εβδομάδα. Μπορεί πλέον να αναπτύξει τον στρατό, να περιορίσει τις ελευθερίες και να επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας.Με αποτέλεσμα, αψιμαχίες στο

Ας αναρωτηθείτε τα γιατί., αυτοί που ακόμα πιστεύετε στις εγκληματικές κυβερνήσεις...

💥 Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν : "Έχεις ένα πρόβλημα και κανείς δεν σε πιστεύει. Το λες. Το φωνάζεις και σε ακυρώνουν. Πας να δημιουργήσεις ένα γκρουπ με άλλους ανθρώπους που έπαθαν ζημιά από τη πειραματική ένεση και το f/b, στο σβήνει..."


Έτσι είναι. Ας αναρωτηθείτε το γιατί., αυτοί που ακόμα πιστεύετε στις εγκληματικές κυβερνήσεις...

💥 Γερουσιαστής Ραντ Πολ, ξεβρακώνει το Φάουτσι για άλλη μία φορά: "Πόσα παιδιά πάνε στο νοσοκομείο λόγω του ιού; Ίσως και μηδέν αλλά δεν φανερώνεται τα στοιχεία. Γιατί έλειπαν τα στοιχεία για τις ωφέλιμες ιδιότητες τις πειραματικής ένεσης από το CDC για τις ηλικίες 18-49; Μήπως γιατί αργότερα όταν βγήκαν στην επιφάνεια αποδείχθηκε περίτρανα πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως όφελος;;;;"


💥 Με ήρεμη φωνή και με επιχειρήματα που σπάνε κόκαλα,

Bank Run στις τράπεζες στην Κίνα

Μεγάλες ουρές σε Χενάν, Σαγκάη και Νταντόνγκ! Οι άνθρωποι φέρονται να σχηματίζουν ουρές για ώρες στην Κίνα για να πάρουν χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς . [π]


Τραπεζικά κρούσματα στην Κίνα, καθώς ο κόσμος προσπαθεί να βγάλει τα χρήματά του από αναξιόπιστα τραπεζικά συστήματα. Η Κίνα χρησιμοποιεί εφαρμογές κώδικα υγείας Covid για να εμποδίσει κάποιους να το κάνουν αυτό.[π]

20 Ιουν 2022

⚡️ Αρχίζει το "ξήλωμα" ;

Ασυνήθιστη κινητικότητα στο Βατικανό, καθώς δημοσιεύονται πληροφορίες ότι ο φονιάς των λαών, "Πάπας" Φραγκίσκος ενδέχεται να είναι έτοιμος να παραιτηθεί. πηγή  @dailyrealtimenews


Φήμες πως ο Παππάς έχει ασθένεια και θα αποχωρήσει...
Στο διά-βολο..👹 εκεί που ανήκει!


Εδώ πάντως, στο εταιρικό κράτος της καμπάλ, το "ξήλωμα" δεν θα αργήσει...

Διαμαρτυρία στο Düsseldorf. Κάθε κρεμασμένο χαρτί και ένας νεκρός από εμβόλιο...

Πηγή

18 Ιουν 2022

Καταγγέλλουμε την Συμφωνία των Πρεσπών

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.), διοργανώνει ημερίδα με θέμα ‘’Καταγγέλλουμε την Συμφωνία των Πρεσπών’’, που θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου 2022 και ώρες 17:30 – 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ» στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι τοπικές αρχές και φορείς της πόλης. Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.), η παρουσία σας στην εκδήλωση.

Για το ΔΣ/ ΕΑΑΣ Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων - Ε.Α.Α.Σ./ Παράρτημα Αργολίδας


Επικεφαλής ρωσικών μυστικών υπηρεσιών: «Ο COVID-19 δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ με τα κεφάλαια των Κλίντον, Ροκφέλερ, Σόρος και Μπάιντεν»



Συνέντευξη στα ρωσικά ΜΜΕ έδωσε ο επικεφαλής των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών και γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρούσεφ στην οποία μίλησε για όλα:

Ποιοι είναι οι στόχοι της Δύσης απέναντι στην Ρωσία, την κατάσταση στην Ουκρανία, για τον κοροϊδοϊό και πολλά ακόμη θέματα.

Διαβάστε  τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης αυτής:

Κατά την γνώμη σας τι επιχειρεί να κάνει η Δύση στην Ουκρανία αλλά και γενικότερα;

«Η τακτική των Αγγλοσάξωνων δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες. Έτσι και σήμερα συνεχίζουν να υπαγορεύουν τους όρους τους στον κόσμο, καταπατώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών.

Καλύπτοντας τις πράξεις τους με ωραία λόγια για τους αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και τη δημοκρατία, εφαρμόζουν στην πραγματικότητα το δόγμα του «χρυσού δισεκατομμυρίου», που υποδηλώνει ότι ένας περιορισμένος αριθμός ανθρώπων μπορεί να ανθίσει σε αυτόν τον κόσμο.

Η μοίρα των υπολοίπων, όπως πιστεύουν, είναι να λυγίσουν την πλάτη στο όνομα του διακηρυγμένου στόχου τους.

Προκειμένου να αυξηθεί η ευημερία μιας χούφτας μεγιστάνων στην πόλη του Λονδίνου και στη Wall Street, οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας, που ελέγχονται από το μεγάλο κεφάλαιο, δημιουργούν μια οικονομική κρίση στον κόσμο, καταδικάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους στην Αφρική, την Ασία και την Λατινική Αμερική στην πείνα, περιορίζοντας την πρόσβασή τους σε σιτηρά, λιπάσματα και ενεργειακούς πόρους.

Με τις πράξεις τους προκαλούν ανεργία και μεταναστευτική καταστροφή στην Ευρώπη. Χωρίς να ενδιαφέρονται για την ευημερία των ευρωπαϊκών κρατών, κάνουν τα πάντα για να τα εξαφανίσουν από το βάθρο των οικονομικά ανεπτυγμένων χωρών.

Σήμερα, λέγεται όλο και περισσότερο ότι οι δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες ενδιαφέρονται για την εξάπλωση επικίνδυνων ασθενειών και για την καθημερινή εξάρτηση της ανθρωπότητας από τα φάρμακα…

«Ορισμένοι ειδικοί εκφράζουν την άποψη ότι ο κορωνοϊός, θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί στα

17 Ιουν 2022

"Είναι πιο ασφαλές να περιμένετε..."


Πρωτοβουλία γιατρών για τα 💉στα παιδιά. "Είναι πιο ασφαλές να περιμένετε." Επίτηδες επιλέχθηκε αυτό το σλόγκαν γιατί είναι πιο αποτελεσματικό από το να πεις κατευθείαν το τι πραγματικά συμβαίνει...


Νοσοκόμα από τη Νέα Ζηλανδία κρούει τον 🔔 κώδωνα του κινδύνου. Ακούει κανείς;


Σώστε τα παιδιά !!

16 Ιουν 2022

Καταλαβαίνετε πως το πάνε;

⚠️ Προσοχή το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται. Εφησυχασμός δήθεν για την μαϊμουδοβλογιά, ΑΛΛΑ... παράλληλα έχουμε 1000 κρούσματα σε 29 χώρες παγκοσμίως και θα πρέπει ο "ειδικός" απατεώνας του Π.Ο.Υ. να μας...ενημερώνει συχνά :


Εμείς εστιάζουμε σε ένα πράγμα που είπε και ελπίζουμε πραγματικά να κάνουμε λάθος στο συλλογισμό μας : "Τα εμβόλια είναι λίγα..." Συνδυάστε αυτή την κουβέντα με την είδηση που μας έρχεται από Γαλλία. Στοχευμένος εμβολιασμός όχι σε όλους (αφού τα εμβόλια είναι.. λίγα) αλλά σε όσους έχουν... κολλήσει και εννοείται και τις στενές επαφές τους.

⚠️ Η Ευρωπαϊκή Ενωση από τη μεριά της, ανακοινώνει αγορά 110.000 "εμβολίων" κατά της μαϊμουδοβλογιάς, εκθειάζοντας την έγκαιρη αντίδρασή της "για το καλό μας" :


Καταλαβαίνετε πως το πάνε;

Δεν κάνεις τεστ;

15 Ιουν 2022

Απαξίωση της ιερής ενέργειας της ζωής


Είμαι αρκετά καιρό στο διαδίκτυο για να ξέρω τι περιμένουν οι άνθρωποι να δουν και να ακούσουν σε ένα άρθρο και επίσης αρκετά καιρό για να ξέρω τι πραγματικά λείπει από το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στο διαδίκτυο σήμερα.

Είναι η καρδιά που λείπει. Είναι η γνησιότητα. Και είναι η αληθινή συζήτηση για την πραγματική εμπειρία της ζωής που όλοι προσπαθούμε να ζήσουμε με φόντο την τρέλα, την ηλιθιότητα, την παραφροσύνη, τη σύγχυση και την επιπολαιότητα.

Έτσι, εδώ είναι μια μετάδοση κατευθείαν από την καρδιά. Από τη δική μου στη δική σας. Επιτρέψτε μου πρώτα να σας ρωτήσω, τι έχει πραγματικά μεγαλύτερη σημασία για εσάς; Παίρνετε χρυσό αστέρι αν η απάντησή σας ήταν κάτι όπως οι άνθρωποι ή οι σχέσεις.

Τώρα επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω, τιμάτε σκόπιμα τους πιο σημαντικούς ανθρώπους και σχέσεις στη ζωή σας με τις πράξεις, τις σκέψεις, την παρουσία και την ύπαρξή σας;

Ή μήπως τα πιο ιερά πράγματα στη ζωή σας έχουν γίνει πεζά, ρουτίνα και στερούνται του πλούτου τους;

Και το πιο σημαντικό, το έχετε παρατηρήσει καν;
Μόλις είχα μια εμπειρία που με ξύπνησε ξανά σε αυτό που εδώ και καιρό θεωρώ ως την πιο πολύτιμη πτυχή της ανθρώπινης ύπαρξης... Τη σύνδεση. Συγκεκριμένα, το σωστό είδος σύνδεσης με τους σωστούς ανθρώπους. Αυτούς που πραγματικά έχουν σημασία.

Να τι βλέπω να συμβαίνει στη ζωή μας, και είναι πολύ σημαντικό, αλλά πολύ εύκολα αγνοείται, γι' αυτό δώστε προσοχή.

Τα μη υλικά πράγματα που κάνουν τις ζωές μας να αξίζουν πραγματικά κάτι, υποβαθμίζονται συστηματικά από την κουλτούρα της εκμετάλλευσης και της επιφανείας που έχει δημιουργηθεί γύρω μας. Υπάρχει μια υλιστική, ματριξική ενέργεια που διαπερνά και διαστρεβλώνει οτιδήποτε ιερό, και για τους περισσότερους είναι πάρα πολύ εύκολο να ανταλλάξουμε το ένα με το άλλο χωρίς να συνειδητοποιήσουμε τι εγκαταλείπουμε.


Μετατρέπει τις ιερές σχέσεις σε σχέσεις συναλλαγής, διαστρεβλώνοντας την αντίληψή σας για το τι σημαίνει

13 Ιουν 2022

Μη νομίζεις ότι είσαι. Να ξέρεις ότι είσαι. Όλα Είναι Συνείδηση.

Για μένα, το βασικό μήνυμα της ταινίας δεν είναι τόσο για να αποκαλύψει ότι τα ανθρώπινα όντα αγνοούν ότι είναι σκλάβοι και φυλακισμένοι ενός Matrix που τρέφεται από την ενέργειά τους.


Το πιο σημαντικό μήνυμα έρχεται από το παιδί που λυγίζει το κουτάλι με το μυαλό του, λέει στον Neo, "Μην προσπαθείς να λυγίσεις το κουτάλι, είναι αδύνατον. Αντίθετα, προσπάθησε μόνο να συνειδητοποιήσεις την αλήθεια... δεν υπάρχει κουτάλι. Τότε θα δεις ότι δεν είναι το κουτάλι που λυγίζει, είσαι μόνο εσύ. "

Η αλήθεια για την οποία μιλάει είναι ότι η ύλη είναι ψευδαίσθηση γιατί δημιουργείται και προβάλλεται από το μυαλό και τις σκέψεις μας. Στην πραγματικότητα έχουμε τη δύναμη του μυαλού πάνω στην ύλη να υπερβούμε την ψευδαίσθηση, συνειδητοποιώντας ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού, επειδή Όλα Είναι Προβολή της Συνείδησης, οπότε Όλα Είναι Συνείδηση. Έχουμε μια δύναμη Δημιουργού. Αυτή είναι η έξοδος από τη Μάγια (Illusion), ή το Matrix...

Αυτό το μήνυμα Αλήθειας και Σοφίας μας έρχεται από το στόμα ενός παιδιού (παρεμπιπτόντως, υπάρχουν παιδιά στη γη με τις ίδιες ικανότητες), που αντιπροσωπεύει την Αρχή μιας Αθωότητας που δεν έχει ξεχάσει...

Ο Μορφέας ξέρει ότι ο Νίο είναι ο πολυαναμενόμενος ήρωας, κατά την διάρκεια της προπόνησής του - του λέει:

💢 Κατά τ αλλα εμείς είμαστε ψεκασμένοι... Απο το 1 9 9 5 παραδέχονται ότι έχουν φτιάξει μηχανημα ελέγχου του καιρου΄για να μπορει΄η ΝΤΠ να ελέγχει τα καιρικά φαινόμενα


Νέα, Παλαιά και Αρχαία τάξη πραγμάτων


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭIЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΦΕΚ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...




ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 παρ. 2.6 ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΄΄ Να στοιχειοθετηθούν και να καταγγελθούν όλες οι κυβερνητικές πράξεις, που αντίκεινται στο Σύνταγμα και τους Νόμους της Ελλάδος ΄΄

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (28793 Δ.Σ.Α.), Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ, ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ :

ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ


ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΦΕΚ
ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ


MΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ, ΤΟΣΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ (ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ) ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ Φ.Ε.Κ., ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ Η, ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ (ΣΥΣΤΑΣΗ) ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΡΗΤΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 32 παρ. 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ, ΕΝΩ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Φ.Ε.Κ. Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟΚΤΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΥΠΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΒΟΥΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙΣΑ ΣΕ ΦΕΚ, ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ.

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ :

11 Ιουν 2022

Έχετε έναν εχθρό που σας μισεί


💥 Οι "άνθρωποι" στην εξουσία μισούν εσάς και την οικογένειά σας.


Γι' αυτό κόστισε τόσο πολύ να γεμίσετε το αυτοκίνητό σας και το καρότσι σας. Οι "άνθρωποι" στην εξουσία μισούν εσάς και την οικογένειά σας. Δεν είναι ανόητοι και ανίκανοι αλλά ακόμα χειρότερα... Εάν είστε ένας κανονικός άνθρωπος, που θέλει απλώς να έχει δουλειά, σπίτι και οικογένεια, που αγαπά τη χώρα του και αγαπά τον Θεό του, οι "άνθρωποι" στην εξουσία δεν θέλουν να υπάρχετε. Θέλουν να κάνουν τη ζωή τόσο δύσκολη όσο τους είναι δυνατό για εσάς. Δεν θέλουν να κάνετε παιδιά. Και αν με κάποιο τρόπο μπορείτε να κάνετε ακόμη παιδιά, θέλουν τα παιδιά που κάνετε να είναι μεταλλαγμένα, ψυχικά και εξωτερικά σε αηδιαστικά φρικιά.

💥 Τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν λειτουργεί όπως νομίζετε.


Η "κυβέρνηση-εταιρεία" δεν σας υπηρετεί πλέον. Εξυπηρετεί τις ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ τράπεζες που δεν δανείζουν πλέον χρήματα άλλα δημιουργούν χρέος από το πουθενά που επιβάλλεται από την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "αστυνομία", η οποία ΔΕΝ υπηρετεί εσάς, αλλά αυτούς που σας δίδαξαν στο σχολείο να υπακούτε...

Το "σχολείο" (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) δεν είναι πλέον ένα ίδρυμα παιδείας αλλά ένα κέντρο κατήχησης σχεδιασμένο για να σας κάνει να αποδεχθείτε ΠΑΘΗΤΙΚΑ έναν "πολιτισμό" που ΔΕΝ δημιουργείται πλέον από κυρίαρχους, ανεξάρτητους πολίτες, αλλά το ίδιο το σύστημα που εξαρτάται από την υπακοή σας...


💥 Έχετε έναν εχθρό που σας μισεί.


💥 Μην το ξεχνάτε ποτέ!

9 Ιουν 2022

Η "Μαύρη Τρύπα"...

⚠️ Ο υπουργός Δικαιοσύνης του Τριντό Ντέιβιντ Λαμέτι μόλις ανακοίνωσε ότι οι άνθρωποι δεν έχουν "απόλυτο δικαίωμα στην ιδιωτική ιδιοκτησία" στον Καναδά. {συνέχεια εδώ}


⚠️ Κάθριν Όστιν Φιτς : "Το προσπαθούν εδώ και 20 χρόνια να πάρουν το πλήρη οικονομικό έλεγχο. Ψήφισαν τελικά μεγάλη επανεκκίνηση. Τώρα τα παίζουν όλα για όλα. Στον επόμενο χρόνο, μισό δις ανθρώπων

8 Ιουν 2022

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΙΣ 18-3-2019 ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ :


Ευρω-καταγγελίες ...

💥 Ολλανδή πολιτικός, Σιμόνε Κέρσεμπλουμ : "Τι ρόλο έχουν αλήθεια οι διεθνείς οργανισμοί; Το ΝΑΤΟ δεν σταμάτησε το πόλεμο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου δεν μπόρεσε να προστατέψει το εμπόριο και το δικαστήριο της Χάγης στην Ευρώπη δεν υπερασπίστηκε ούτε ένα ανθρώπινο δικαίωμα... ο δε  Π.Ο.Υ., δεν είναι καν διεθνής οργανισμός αλλά ένα ιδιωτικό φερέφωνο του Γκέιτς..."

💥 Κριστίν Άντερσον, Γερμανίδα Ευρωβουλευτής :  "...Οι Καναδοί δεν μπορούν να μπουν στο αεροπλάνο εάν δεν είναι εμβολιασμένοι και ο Τρυντό ήρθε το εδώ (σσ. στο Ευρωκοινοβούλιο) και μας έκανε διάλεξη περί δημοκρατίας. Γιατί κανείς δεν μίλησε; Γιατί κανείς δεν τον κατέκρινε; Η Ευρώπη στηρίζει ακριβώς αυτό το δικτατορικό καθεστώς..."


💥 Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, πως είχε ξεφτιλίσει τον Τρυντό στην συγκεκριμένη επίσκεψη:

Βρέθηκε επιτέλους το όνομα της ασθένειας που θερίζει τους νέους κάτω των 40. SADS. Το νου σας στα παιδιά!

Δρ. Ρίτσαρντ Ουρσό (ειδικός ογκολόγος) : "Οι επιθετικοί καρκίνοι επανέρχονται. Έχω ασθενείς που είχαν μακρά, χρόνια υποχώρηση, και ξαφνικά επανέρχεται με ταχεία μεταδοτικότητα. Είναι πολύ δύσκολο για μένα, να τους βλέπω σε αυτή τη κατάσταση, εκεί που τους έλεγα πως είναι όλα καλά. Είναι σπάνιο, σχεδόν ανείπωτο να επανέρχεται ο καρκίνος μετά από 10 χρόνια και σε τόσο ξαφνική επιθετική μορφή..." Πηγή
Δρ. Ράσελ Μπλέιλοκ : "Καρκίνοι, σκλήρυνση κατά πλάκας, διαλυμένο ανοσοποιητικό και καταστροφή της δυνατότητας αυτοθεραπειας του DNA, είσοδος του 'μείγματος' στον εγκέφαλο και νευρικό σύστημα... Όλα αυτά στα μικρά παιδιά..." Πηγή
 
Βρέθηκε επιτέλους το όνομα της ασθένειας που θερίζει τους νέους κάτω των 40 παγκόσμια. S.A.D.S. Sudden Adult Death Syndrome. Ή αλλιώς,

7 Ιουν 2022

"Sirius"


Ο Δρ Steven Greer, ιδρυτής του παγκόσμιου Κινήματος Αποκάλυψη με κέντρο τη μελέτη της εξωγήινης νοημοσύνης, με των βραβευμένο με Emmy σκηνοθέτη Amardeep Kaleka και μαζί με την ομάδα του στο Neverending Light Productions, ετοίμασαν την παραγωγή μίας από τις πιο σημαντικές ταινίες της εποχής μας.

Αυτή η ταινία εκθέτει τη μεγαλύτερη ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ: Την Γη την έχουν επισκεφτεί από άλλους κόσμους που δεν είναι κακόβουλοι, αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται για το μέλλον της ανθρωπότητας. Μια κλίκα των στρατιωτικών, βιομηχανικών και οικονομικών συμφερόντων έχουν κρατήσει την επαφή αυτή κρυφή για πάνω από 60 χρόνια.

Η "επαφή" έχει ως στόχο να καταστείλει τη γνώση που μπορεί να απελευθερώσει τον κόσμο από το ζυγό του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, του άνθρακα και της πυρηνικής ενέργειας και να αντικαταστήσει την τρέχουσα παγκόσμια τάξη, με μία Νέα Ενέργεια και αληθινή ελευθερία, σύμφωνα με τους συντελεστές της ταινίας.


Κ Α Π Ο Ι Ο Ι ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ", ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ... ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ;;...

⚠️ ⚠️ ⚠️ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ D-U-N-S® ...

💥ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ 💥ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 💥 "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, 💥 ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ 💥ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ 💥 ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ :











ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

💥Ενημέρωση 5. Ιουνίου 2022

--------------------------------------------------------------------------
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
INTERNATIONAL +30 210 3306140
80 Garitou Street - GR15343 - Agia Paraskevi - Athens - Greece
Local Calls: 11040
Fax: +30 210 3843038
Email: info@hamogelo.gr
E-SHOP
Tel: +30 2107647760
Email: eshop@hamogelo.gr
By kind contribution
and support of
© 2022 The Smile Of The Child
--------------------------------------------------------------------------

6 Ιουν 2022

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


 4 Ιουνίου, 2022

7 Ιανουαρίου 1965 ο ανθρωπολόγος Άρης Πουλιανός ξεκινά έρευνες στο σπήλαιο των Πετραλώνων στην Χαλκιδική με δικά του χρήματα.

Ανακαλύπτει ότι ο πρώτος άνθρωπος, όρθιος, με γλώσσα και νόηση, στον πλανήτη που ζούμε εμφανίστηκε στον Ελλάδικό χώρο πριν από 770.000 χρόνια.

Η παρουσία του, εντός του σπηλαίου (εργαλεία, φωτιά...) χρονολογείται πριν από 15.000.000 χρόνια.

Τις χρονολογίες του τις παραδέχθηκαν και ξένοι ανθρωπολόγοι. Κυνηγήθηκε από τους Έλληνες όσο κανείς άλλος, αιτία το ότι μίλησε για αυτόχθονες Έλληνες και Ελληνικό έθνος.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ : "ΠΛΕΓΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΟΥ"


ΕΛΛΗΝΕΣ!

Μετά από l5ετείς Δικαστικούς αγώνες, από το 1983, πού διώχθηκα παράνομα και βίαια από το Σπήλαιο του “Αρχανθρώπου” στα Πετράλωνα Χαλκιδικής, ή Ανθρωπολογική `Εταιρεία `Ελλάδος, (Α.Ε.Ε.) τής οποίας υπήρξα πρόεδρος επί σειρά ετών, δικαιώθηκε σ' όλες τις Δικαστικές Αποφάσεις. Το Εφετείο Αθηνών με την 3798/12-5-97 απόφαση του, απορρίπτει κατ' ούσίαν τις Εφέσεις του Ε.Ο.Τ. και του `Ελληνικού Δημοσίου και διατάσσει με απόγραφο “ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ”, να γίνει εκτελεστή ή απόφαση 8507/96 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σε εφαρμογή δύο αποφάσεων του 'Αρείου Πάγου, ή οποία υποχρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο να παραδώσει στην Α.Ε.Ε. τη χρήση του Σπηλαίου των Πετραλώνων, των κτισμάτων, (Μουσείον, Εργαστήριον, Βιβλιοθήκης, Αναψυκτηρίου, Εκδοτηρίου) και τής εν γένει περιοχής και σε περίπτωση αρνήσεως τους να αποβληθούν βιαίως. Διατάσσει επίσης την άμεση και οριστική επανεγκατάσταση

Ουκρανία και Ρωσία σε 90 δευτερόλεπτα. Τα έγγραφα για τα αμερικανικά εργαστήρια βιολογικών όπλων. Το πρώτο στην Οδησσό.

Το ΝΑΤΟ σπρώχνει τη ρωσική αρκούδα εδώ και πολύ καιρό, επεκτείνοντας στη συνέχεια την επικράτειά του προς τα ανατολικά. Αυτό συνέβη σε αντίθεση με τις υποσχέσεις των δυτικών ηγετών.



Σύνδεσμος

Οι Ρώσοι κατήγγειλαν με στοιχεία ότι βρήκαν στην Ουκρανία εργαστήρια στα οποία γίνονταν έρευνες για βιολογικά όπλα. «Αυτά τα λένε οι Ρώσοι», θα πουν όσοι είναι δύσπιστοι για τις αποκαλύψεις.

Τι λένε οι δυτικοί λοιπόν;

Δημιουργούν το πρόβλημα για να σου "παρέχουν" τις λύσεις...

Στον Ο.Η.Ε. υπήρξαν προειδοποιήσεις  ότι το 5G θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στον γήινο πληθυσμό... Ο τότε πρόεδρος του ψευτο-οργανισμού της διαφθοράς και του πολέμου, Αντόνιο Γκουτιέρες, αστειευόμενος, δηλώνει άγνοια επί του θέματος και λέει ότι θα το κοινοποιήσει στον Π.Ο.Υ., ως τον κυρίως αρμόδιο να βρει λύσεις για το ζήτημα...

Δημιουργούν το πρόβλημα και σου "παρέχουν" τις λύσεις με... ανταλλάγματα 💉...

Ακούστε τις σοβαρότατες προειδοποιήσεις από το 2019 :



💥 Διαβάστε ΕΔΩ τι είναι το περίφημο δίκτυο 5G και πόσο επιβλαβές είναι για την υγεία.