31 Δεκ 2021

Όλα είναι ξεκάθαρα από εδώ πάνω

{Σημειώσεις για την επιβίωση και την αναδιαμόρφωση του μέλλοντος από την κορυφή ενός βουνού.}

Δεν μπορείς να πάρεις έναν άγιο άνθρωπο από την κορυφή ενός βουνού.

Οι αφυπνισμένοι


Συχνά διακινούνται αυταπάτες για το τέλος της "πανδημίας" και την επιστροφή στην κανονικότητα, καθώς τα ψέματα συνεχίζουν να ξετυλίγονται μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα και στις ατέλειωτες αφηγήσεις που καταρρέουν. Για τους αιχμαλώτους που γοητεύονται από αυτή τη νέα εξέλιξη, η ελπίδα ξεπηδά για να τραβήξει την προσοχή και να ικανοποιήσει την απελπισμένη ανάγκη τους για αισιοδοξία. Η επιβίωση σε περιόδους κρίσης δεν εξαρτάται από την αισιοδοξία ή την ελπίδα, αν και η τελευταία μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο ψυχολογικό κίνητρο σε απελπιστικά δύσκολες συνθήκες. Η επιβίωση απαιτεί την αναγνώριση της αλήθειας και της πραγματικότητας, ώστε να μπορούν να ληφθούν λογικές αποφάσεις με βάση ακριβείς πληροφορίες. Η απόκτηση ακριβών πληροφοριών είναι μια επίπονη διαδικασία στις μέρες μας, όταν η λογοκρισία και η προπαγάνδα προσφέρονται ωριαία ως έγκυρες "ειδήσεις".

Αυτή η διαδικασία ξεκινά με την προθυμία να ανοίξει κανείς συνειδητά το μυαλό του και να απαλλαγεί από τις ενισχυμένες προκαταλήψεις, να αμφισβητήσει τις μακροχρόνιες πεποιθήσεις του, να απεγκλωβίσει την ψηφιακή του παρουσία από τους αλγοριθμικούς θαλάμους ηχούς, να αρνηθεί να παγώσει όταν σοκάρεται από τη φρίκη των νέων πληροφοριών, η οποία συχνά οδηγεί σε υποχώρηση στην ασφάλεια των παλαιών ή δημοφιλών πεποιθήσεων τυλιγμένων σε ζεστές αυταπάτες. Μόλις απορριφθεί αυτή η υποχώρηση, πρέπει κανείς να αμφισβητήσει τις πεποιθήσεις του για τρίτη και τέταρτη φορά και να αναγνωρίσει τα λάθη όπου υπάρχουν, μέχρις ότου αυτές οι παλιές πεποιθήσεις να μην παρεμποδίζουν πλέον την επεξεργασία των νέων πληροφοριών. Είναι μια μοναχική διαδικασία, που απαιτεί την αποδοχή μιας καταστροφικής μοναξιάς που αναπόφευκτα ακολουθεί. Πείτε το μια διαδικασία γνωστικής συμπεριφοράς για να ξεπλύνει κανείς τον εγκέφαλό του, ο οποίος βομβαρδίζεται τόσο διαρκώς με ψέματα και προπαγάνδα που συχνά δεν μπορεί να διακρίνει τη γραμμή μεταξύ του υγιούς σκεπτικισμού και της παράνοιας του σπιτιού των ζουζουνιών.

Ποιες πληροφορίες συλλέγει ένας μοναχικός υγιής σκεπτικιστής από μια παθιασμένη αναδρομική ανάλυση των τελευταίων δύο ετών;

Τα ψέματα είναι παντού. Είναι σκόπιμα. Ο εγκέφαλος και τα συναισθήματά σας είναι εργαλεία διαχείρισης και χειραγώγησης. Η συμπεριφορά σας πρέπει να παρακολουθείται και να διαμορφώνεται. Οι καρδιές και τα μυαλά εκατομμυρίων ανθρώπων θα αναγνωρίσουν σύντομα ότι οι κακοί κοινωνικοί μηχανικοί βρίσκονται παντού γύρω τους, στους διαδρόμους κάθε δημόσιου ή ιδιωτικού ιδρύματος. Επιδιώκουν να διαιρέσουν και να ελέγξουν απόλυτα. Αυτός είναι ο υγιής σκεπτικισμός που βασίζεται σε γεγονότα και αποδείξεις. Αυτό δεν είναι παράνοια του σπιτιού των ζουζουνιών.

Πολιτικά δεν έχουμε γίνει μάρτυρες τίποτα λιγότερο από το τέλος της φιλελεύθερης δημοκρατίας.

29 Δεκ 2021

Είμαι πρόθυμος να πεθάνω για να υπερασπιστώ την ελευθερία μου. Είστε πρόθυμοι να πεθάνετε για να αφαιρέσετε την ελευθερία μου;

Όχι; Καλώς... Τότε σταματήστε να επιβάλλετε ολοκληρωτικά μέτρα εναντίον των γειτόνων σας για λογαριασμό των τυράννων, που δεν θα δίσταζαν να σας εξοντώσουν. Σταματήστε να σχεδιάζετε, να κατευθύνετε, να επιβλέπετε, να ελέγχετε και να εκτελείτε τη βρώμικη δουλειά τους. Γίνετε μέρος της αντίστασης αντί για καταλύτης των φονιάδων του κοινού ποινικού δικαίου παγκοσμιοποιητών.

Είτε είστε αξιωματικός επιβολής του νόμου, υπάλληλος δημόσιας υγείας, ψυχολόγος, επιστήμονας, ιατρός, εκπαιδευτικός, εργοδότης, λογοκριτής, προπαγανδιστής ή οποιοσδήποτε άλλος παράγοντας συνενοχής σε αυτόν τον πόλεμο εναντίον των λαών...

Εσείς είστε αυτό που κάνει δυνατές τις δικτατορίες.
Εσείς είστε αυτό που κάνει δυνατή την υποδούλωση.
Εσείς είστε αυτό που κάνει δυνατή τη γενοκτονία.
Εσείς είστε αυτό που κάνει δυνατά τα Μεγαλύτερα Ψέματα στην ιστορία.


Δεν χρειάζεται να είσαι κανένας από αυτούς τους αποτρόπαιους απατεώνες για να είσαι ενεργοποιητής της τυραννίας...

Απλά πρέπει να κρατάς τη γλώσσα σου. Απλά πρέπει να κοιτάξεις από την άλλη πλευρά. Απλά πρέπει να κωφεύεις. Απλώς πρέπει να καταπνίξεις το ένστικτό σου ότι κάτι είναι βαθιά, αμετάκλητα λάθος για κάθε δηλητηριώδες ψέμα, παράλογη πολιτική και κακοήθη εντολή που βομβαρδίζει το κοινό από την άνοιξη του 2020 τουλάχιστον. Απλά πρέπει να ζεις με το φόβο. Απλά πρέπει να κολλήσεις στην άγνοιά σου. Απλά πρέπει να ακολουθήσεις τον σωτήρα-ηγέτη. Απλά πρέπει να παραδοθείς στη δειλία.

Λίγα από τα άτομα που έσφαξαν συνανθρώπους τους ήταν αρχικά ψυχοπαθείς. Ήταν μέτριοι άνθρωποι όπως ΕΣΥ. Έκαναν απλώς τη δουλειά τους, κάτι που απαιτούσε αυξανόμενα επίπεδα αγριότητας με την πάροδο του χρόνου. Αυτή είναι η διαδικασία με την οποία τα καλοπροαίρετα άτομα μεταμορφώνονται σε βάρβαρους κοινωνιοπαθείς.

Ο μόνος τρόπος για να μην μεταμορφωθείς σε τερατώδη σαδιστή είναι να

Είναι μια πνευματική μάχη.Οι πνευματικοί ηγέτες μας έχουν απογοητεύσει.


Ας το παραδεχτούμε: πολλοί πνευματικοί ασκούμενοι δεν έχουν και πολύ καλές βάσεις, τουλάχιστον όταν πρόκειται να πολεμήσουν ολοκληρωτικές κατακτήσεις. Το έχω δει αυτό από τότε που ξεκίνησε η επιχείρηση COVID στις αρχές του 2020. Δεν ξεχνώ να βλέπω φωτογραφίες του Sadhguru να κάνει παρέα με τον ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab :


Πολλοί πνευματικοί φίλοι λείπουν από τη δράση, αδυνατώντας να διαχειριστούν την "ενέργεια" των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας. Εκτιμώ ότι η αύξηση της συχνότητάς τους ιδιωτικά θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα, αλλά πολλοί άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) μπορεί να χαθούν πριν οι καλές δονήσεις κάνουν τη διαφορά.

Η κατάσταση δεν ήταν αθώα πριν.

Η ανθρώπινη οικογένεια δεν βρισκόταν σε σωστή σχέση με τη φύση, τον θεό, την πηγή, τον ανώτερο εαυτό μας - όπως θέλετε να το ονομάσετε. Ένα καρμικό χρέος δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια δεκαετιών αμερικανικού ιμπεριαλισμού (και άλλων προσβολών της ανθρώπινης αξιοπρέπειας), το οποίο φύτρωσε φοβερά κλήματα από το αιματοβαμμένο έδαφος αιώνων αφάνταστης εκμετάλλευσης και γενοκτονίας.

Τεμπέλικα προσποιούμαστε ότι η εποχή της αποικιοκρατίας τελείωσε με κάποιο τρόπο με τη Βρετανική Αυτοκρατορία. Το τόξο όμως της ιστορίας των σε διαρκή πόλεμο-κεντρικών τραπεζών, συνδέει την ίδρυση της βρετανικής και της ολλανδικής εταιρείας Ανατολικών Ινδιών πριν από τέσσερις αιώνες με τη στιγμή που ο πρώτος ηθοποιός της κρίσης έπεσε κάτω μπροστά στις κάμερες στη Γουχάν της Κίνας.

Τον 20ό αιώνα υπομείναμε τις διπλές μάστιγες του κομμουνισμού και του φασισμού, και καθεστώτα απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική και την Παλαιστίνη, πάνω από 70 πραξικοπήματα της CIA, και αρρωστημένη αδικία και πένθος παντού. Σχεδόν κάθε ένοπλη σύγκρουση ήταν ένας πόλεμος των τραπεζιτών που βασίστηκε σε μια επίθεση false flag, και οι περισσότεροι εμφύλιοι πόλεμοι υποδαυλίστηκαν από ξένους μισθοφόρους.

Αν κρυφοκοιτάξουμε πίσω από την κουρτίνα των ανθρώπων που δηλώνουν θρησκευτική πίστη, είναι πιθανό να διαπιστώσουμε ότι η πραγματική τους πίστη είναι στη λατρεία του επιστημονισμού, για την

27 Δεκ 2021

Τοκογλυφική απολυταρχία με πρόσχημα το μύθευμα της Γκρέτας...τους

[π]

Η Νέα Κανονικότητα ήρθε για να μείνει...

 Μίλησε κανείς για θεωρίες συνωμοσίας; ---> https://www.grapheal.com/

Ενεργές συστοιχίες αισθητήρων γραφενίου

Ενώ τα επίσημα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι το γραφένιο δεν έχει ακόμη μελετηθεί επαρκώς ώστε να γνωρίζουμε τις εφαρμογές του στη βιολογία του ανθρώπου και των ζώων, εκατοντάδες -και ίσως χιλιάδες- δημοσιευμένες εργασίες δείχνουν το αντίθετο. Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να περιγράφουν την ασύρματη χαρτογράφηση των εγκεφαλικών κυμάτων.

Διαβάστε το άρθρο για περισσότερες πληροφορίες 👉🏻 ΕΔΩ

Συνέχεια 👉🏻 ΕΔΩ

Μερικοί θα ξυπνήσουν απότομα...


Το είδαμε ΕΔΩ

26 Δεκ 2021

Η φώτο που αποκαλύπτει το στημένο αφήγημα της δήθεν παγκόσμιας γιορτής της "αγάπης"

Ειρεσιώνη: το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αρχαιότητας

Η ιδέα για το στολισμό ενός δέντρου κατά τα Χριστούγεννα δεν είναι ξενόφερτη, όπως θεωρούν πολλοί. Στην αρχαία Ελλάδα παρόμοιο έθιμο υπήρχε, μόνο που δεν στόλιζαν έλατο, αλλά την Ειρεσιώνη.


Η Ειρεσιώνη (είρος = έριον, μαλλί) ήταν κλαδί αγριελιάς (κότινος) στολισμένος με γιρλάντες από μαλλί λευκό και κόκκινο και τους πρώτους φθινοπωρινούς καρπούς (σύκα, καρύδια, αμύγδαλα, κάστανα, δημητριακά, κ.λπ., εκτός του μήλου και του αχλαδιού). Κάποιοι χρησιμοποιούσαν και μικρές σφαίρες από μέταλλο, που παρίσταναν τους πλανήτες, τον ήλιο και τη σελήνη. Ήταν έκφραση ευχαριστίας για την γονιμότητα του έτους που έληγε και παράκληση συνέχισης της γονιμότητας και ευφορίας και κατά το επόμενο έτος. Αφιερωνόταν στην Αθηνά, τον Απόλλωνα, την Άρτεμη και τις Ώρες (Ευνομία, Δίκη, Ειρήνη).

Την έβδομη ημέρα του μηνός Πυανεψιώνος (22 Σεπτεμβρίου – 20 Οκτωβρίου), ημέρα κοντινή προς την ημέρα της φθινοπωρινής ισημερίας που συμβαίνει στις 22 Σεπτεμβρίου, παιδιά των οποίων και οι δύο γονείς ζούσαν (παίδας αμφιθαλείς), περιέφεραν την Ειρεσιώνη στους δρόμους της πόλης των Αθηνών τραγουδώντας τις καλένδες (κάλαντα) από σπίτι σε σπίτι. Έπαιρναν το φιλοδώρημά τους από τον νοικοκύρη ή την κυρά και όταν έφθαναν στο σπίτι τους κρεμούσαν την Ειρεσιώνη πάνω από την εξώπορτά τους, όπου έμενε εκεί μέχρι την ίδια ημέρα του νέου έτους, οπότε, αφού τοποθετούσαν την νέα, κατέβαζαν την παλιά και την έκαιγαν. Άλλα παιδιά κρεμούσαν την Ειρεσιώνη πάνω από την θύρα του Ιερού του Απόλλωνα.

Ένα απόσπασμα από τα κάλαντα είναι το ακόλουθο :

«Η Ειρεσιώνη φέρνει κάθε τι καλό, σύκα και αφράτα ψωμάκια που μας τρέφουν και μέλι γλυκό και λάδι απαλό και ξέχειλους κύλικες με καλό κρασί για να μεθύσει και να κοιμηθεί.» Εκτός από τα κλαδιά της ελιάς, περιέφεραν επίσης και κλαδιά Δάφνης προς τιμήν του Απόλλωνος στα Θαργήλια, εορτή που ετελείτο την Άνοιξη (27 Απριλίου – 26 Μαΐου), όπου πάλι έκαιγαν την παλιά Ειρεσιώνη και κρεμούσαν την νέα έξω από τις πόρτες τους.

Πρόγονος, λοιπόν, του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι η Ειρεσιώνη, όπου διαμέσου αυτής

25 Δεκ 2021


Ευτυχισμένα Ηλιούγεννα με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο!!


Στις Αγίες Γραφές των Χριστιανών δεν υπήρχαν γενέθλιες και ονομαστικές εορτές, αφού δεν συνιστούνταν ο εορτασμός τους. Άρα οι Χριστιανοί τι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, το ξέρουν; Η απάντηση είναι όχι… δεν το ξέρουν, απλά αναπαράγουν ότι τους σερβίρουν και αναμασάνε την τροφή….! Στην πραγματικότητα τα Χριστούγεννα δεν συμπεριλαμβάνονταν στις αρχαίες γιορτές της Χριστιανικής Εκκλησίας, πόσο μάλιστα και η τήρηση των γενεθλίων… που καταδικάζονταν σαν ένα αρχαίο Ελληνικό «ειδωλολατρικό» έθιμο… το οποίο ήταν ένα έθιμο απεχθές για τους Χριστιανούς.

Για τους Χριστιανούς η ημέρα μνήμης των αγίων και των μαρτύρων… ορίζονταν ως η ημέρα του θανάτου τους. Η Καθολική Εγκυκλοπαίδεια μας αναφέρει σχετικά: «Τα Χριστούγεννα δεν ήταν ανάμεσα στις πρώτες εορτές της Εκκλησίας. Ο Ειρηναίος και ο Τερτυλλιανός την παραλείπουν από τους καταλόγους των εορτών». Έτσι λοιπόν τα Χριστούγεννα ως εορτή των γενεθλίων του Χριστού δεν γιορτάζονταν τα πρώτα 300 χρόνια. Η καθιέρωση της 25ης Δεκεμβρίου ως ημέρα των Χριστουγέννων έγινε στη Ρώμη… από τον Πάπα Ιούλιο τον Α, τον 4ο μ.χ. αιώνα, μετά από έρευνα που έγινε στα αρχεία της Ρώμης για την χρονιά επί Αυγούστου απογραφής και κατόπιν υπολογισμών βάση των Ευαγγελίων.

Στην πραγματικότητα όμως αυτό συνέβη… διότι η συγκεκριμένη ημερομηνία συνέπεφτε με τις αρχαίες εορτές του Χειμερινού Ηλιοστασίoυ και την «Επιστροφή» του Ηλίου. Τους βόλευε… κι έκτοτε ο Χριστός… όφειλε να είναι ο Ήλιος… ο δίδων το φως εις τον κόσμο… αλλά ξέρετε ο Δίδων το Φως για εμάς τους Έλληνες είναι ο Απόλλων… και πόσο μάλιστα εκείνη την εποχή… ο Απόλλων ο Τυανεύς…! Άρα οι σημερινοί Χριστιανοί χωρίς να το ξέρουν…

Όσο πιο ατελείωτο το αδιέξοδο, τόσο πιο πολύ μοιάζει με δρόμο....



Τα ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ έγιναν Χριστούγεννα...
Ο Θεός ΑΠΟΛΛΩΝ έγινε Άη Βασίλης...
Το άρμα έγινε έλκηθρο...
Τα άλογα έγιναν τάρανδοι..
Οι Έλ-ληνες έγιναν Χριστιανοί...
Η ΕΛΛΑΔΑ έγινε ιδιωτική εταιρία Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε. ...
Η Ελευθερία έγινε Φυλακή...
Η ζωή σου έγινε Ζωή τους...
Ο Μόχθος σου,έγινε δικός τους...
Η αληθινή μας ιστορία έγινε Μύθος...
Ο άνθρωπος έγινε Υβρίδιο....
Η επιβίωση έγινε εμβόλιο μετάλλαξης...
Το χαμόγελο έγινε ΜΑΣΚΑ!
Το παιδί σου έγινε πειραματόζωο...
Η νόηση έγινε Λήθη....

22 Δεκ 2021

ΤΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ… ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ



Για τον χριστιανισμό τα Χριστούγεννα, η εορτή της ανάμνησης της γεννήσεως του Ιησού Χριστού, αποτελούν την μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, αποτελώντας ημέρες χαράς για όλον τον χριστιανικό κόσμο. Λόγω βέβαια της οικονομικής εκμετάλλευσης και του τεράστιου ‘’οικονομικού τζίρου της εορτής’,’ τα Χριστούγεννα εορτάζονται πλέον σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Ιχνηλατώντας όμως την ιστορικότητα της εορτής ανακαλύπτουμε ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν την χρονολογία της.

-Μέχρι το 180-200 δεν υπήρξαν ευαγγέλια, οι σύγχρονοι ερευνητές βεβαιώνουν ότι η Ναζαρέτ δεν υπήρχε την εποχή του Χριστού και εμφανίζεται , από το 800 μ.Χ.

-Ο Ματθαίος αναφέρει ότι ο Χριστός γεννήθηκε επί εποχής Ηρώδη, ο οποίος όμως πέθανε το 4 π.Χ. και τον ανέστησαν οι ευαγγελιστές να σφάξει τα 14.000 νήπια… Η αμείλικτη πραγματικότητα βέβαια αναρωτιέται πως βρεθήκαν 14.000 νήπια αρσενικά, από δυο ετών και κάτω και άλλα τόσα θηλυκά σε μια περιοχή που ΔΕΝ είχε ούτε 2.000 κατοίκους…

Καμία πηγή, σύγχρονη του Ηρώδη, δεν αναφέρει το γεγονός. Δεν υπάρχει καταγραφή,


Η φωτογραφία της χρονιάς.

Καλές γιορτές, ακόμα και για όσους γιορτάζουν τις μυθοπλασίες της coca-cola...

19 Δεκ 2021

Η απόλυτη υγειονομική δικτατορία, εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια των "υπηκόων"...

Μη εκλεγμένη πρόεδρος της ευρωπαϊκής μυθοπλασίας, 🤡 Von der Leyen:

"Το πιστοποιητικό COVID της ΕΕ αποτελεί μεγάλη επιτυχία.Θα φροντίσουμε για μια κοινή προσέγγιση όσον αφορά τα "booster" και τη διάρκεια ισχύος.

Τα αναμνηστικά εμβόλια συνιστώνται το αργότερο 6 μήνες μετά τον πλήρη εμβολιασμό.
Και το πιστοποιητικό θα παραμείνει έγκυρο για περίοδο χάριτος τριών μηνών μετά από αυτό.
"


Από την 1η Φεβρουαρίου, όσοι δεν έχουν κάνει αναμνηστικό εμβόλιο δεν θα έχουν πλέον

Ένα πολύτιμο μάθημα ιστορίας - Για τους Βρετανούς και όλους τους άλλους

Κατ' αρχάς - πρέπει να γνωρίζετε τι είναι η "κοινοπολιτεία" και τις ρίζες του θεσμού - ουσιαστικά, ο βασιλιάς έδινε στην Εκκλησία παραχωρήσεις "κοινοπολιτειακής γης" - συνήθως έρημες εκτάσεις, βάλτους, "ξινό έδαφος", τυρφώνες, κ.λπ., τις οποίες η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία στη συνέχεια ανέπτυσσε σε οποιοδήποτε χρήσιμο και κερδοφόρο σκοπό για να προσφέρει όφελος στην κοινότητα και να παρέχει στήριξη στους φτωχούς και τους ασθενείς.


Έτσι αναπτύχθηκε μια συνεργασία μεταξύ του μονάρχη και της Εκκλησίας - ο μονάρχης απαλλάχθηκε από το βάρος τόσο της ερημιάς όσο και των φτωχών, η Εκκλησία εμπλουτίστηκε από τον δυνητικό πόρο και την εργασία των φτωχών.

Αυτή η βασική σχέση μεταξύ του μονάρχη και της Εκκλησίας αντιστράφηκε υπό τον βασιλιά Ιωάννη. Τον αποκαλούσαν "Λάκλαντς" επειδή ο Πατέρας του ουσιαστικά τον αποκληρώθηκε στην Αγγλία και δεν του έδωσε δική του γη. Η Εκκλησία παρενέβη για να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει αυτό, προσφέροντάς του τον έλεγχο των εδαφών της Κοινοπολιτείας της Εκκλησίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο μονάρχης έγινε υπηρέτης της Εκκλησίας, αλλά ανέκτησε επίσης τον έλεγχο και την "ιδιοκτησία" του τίτλου καταπιστευματικής γης.

Αυτή είναι η σχέση που άντεξε όλους αυτούς τους αιώνες, με την Εκκλησία να είναι ο Δωρητής του Commonwealth Trust, τον Βασιλιά να είναι ο διαχειριστής και τους φτωχούς και τους ασθενείς να είναι οι δικαιούχοι.

Στο βρετανικό σύστημα, λοιπόν, είστε εγγεγραμμένος ως φτωχός, αφού είστε μέλος της Κοινοπολιτειακής περιουσίας, και τα περιουσιακά σας στοιχεία, τόσο τα δημόσια όσο και τα ιδιωτικά, θεωρούνται ότι ανήκουν στον Διαχειριστή του Πάπα, για να κρατούνται και να χρησιμοποιούνται "για το κοινό καλό" της "κοινότητας που εξυπηρετείται" - δηλαδή για το κοινό καλό των φτωχών που αποτελούν το σώμα αυτού του Δημόσιου Φιλανθρωπικού Καταπιστεύματος.

Αυτή είναι μια μορφή "χριστιανικού κομμουνισμού" και συνήθιζε να επηρεάζει μόνο τα "κατακάθια" της κοινωνίας, - αυτούς που προσδιορίζονται σωστά ως Φτωχοί και οι οποίοι εξαρτώνται από πραγματικές πληρωμές ή υποτροφίες ή τρόφιμα, στέγαση και νοσοκομειακή περίθαλψη από την Εκκλησία και από την κοινωνία την ίδια. Στο πλαίσιο αυτού του συστήματος, η Εκκλησία σε συνεργασία με τον μονάρχη ανέπτυξε τα Φτωχοκομεία, τα Ορφανοτροφεία, τις Εργατικές Εστίες, τα Δημόσια Έργα, τα Νοσοκομεία, τα Δημόσια Σχολεία και πολλά άλλα ιδρύματα με τα οποία είμαστε όλοι πλέον εξοικειωμένοι. Η Κοινοπολιτεία ήταν η πρώτη "σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα".

17 Δεκ 2021

Είμαστε πνευματικά όντα που βιώνουν μια ανθρώπινη εμπειρία...

 🔥 Kείμενο του Pierre Teilhard de Chardin (Γεννήθηκε στο Orcines, 1 Μαΐου 1881 - Πέθανε στη Νέα Υόρκη, 10 Απριλίου 1955), Hταν Γάλλος Ιησουίτης ιερέας, θεολόγος, φιλόσοφος και παλαιοντολόγος που προσπάθησε να οικοδομήσει ένα ενοποιητικό όραμα μεταξύ επιστήμης και θεολογίας.


# Η θρησκεία δεν είναι μόνο μία, υπάρχουν εκατοντάδες #
* Η πνευματικότητα είναι μόνο μία.

# Η θρησκεία είναι για αυτούς που κοιμούνται #
* Η πνευματικότητα είναι για όσους είναι ξύπνιοι

# Η θρησκεία είναι για εκείνους που χρειάζονται κάποιον να τους πει τι να κάνουν και
θέλουν να καθοδηγούνται #
* Η πνευματικότητα είναι για εκείνους που δίνουν προσοχή στην εσωτερική τους φωνή

# Η θρησκεία έχει ένα σύνολο δογματικών κανόνων #
* Η πνευματικότητα σας καλεί να σκεφτείτε τα πάντα, να αμφισβητήσετε τα πάντα

# Η θρησκεία απειλεί και φοβίζει #
* Η πνευματικότητα σου δίνει εσωτερική γαλήνη

# Η θρησκεία μιλάει για την αμαρτία και την ενοχή #
* Η πνευματικότητα σου λέει να μάθεις από το λάθος σου

# Η θρησκεία καταπιέζει τα πάντα, σε κάνει ψεύτικο #
* Η πνευματικότητα ξεπερνά τα πάντα, σε κάνει αληθινό

# Η θρησκεία δεν είναι Θεός #
* Η πνευματικότητα είναι τα πάντα και επομένως είναι ο Θεός

# Η θρησκεία εφευρίσκει #


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

9 Δεκ 2021

Είναι ελευθερία αυτό για εσένα;..


Κανείς από όσους έκαναν μπόλια ανεμοβλογιάς, ηπατίτιδας Β και γρίπης
δεν ανησυχούσε εάν κάποιος ανεμβολίαστος θα τους μετέδιδε την ασθένεια.
Αυτή η ηλιθιότητα έγινε μόδα το 2021...

Η απάτη δεν λειτουργεί, εκτός και αν όλοι την στηρίζουν...


Και 4η, και 5η και 6η...

3 Δεκ 2021

ΑΝΑΓΕΝΩΜΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΜΟΥ!


ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΩΣΤΑ & ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ,
ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ
 ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩΕΔΩ




Μελέτη:

Περίπου το 5% των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν μετά τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 σε εφήβους (12-17 ετών) οφείλονται σε περικαρδίτιδα και/ή μυοκαρδίτιδα.

- Οι ασθενείς είναι κυρίως αγόρια (85%) και οι περιπτώσεις είναι σοβαρές (95%)
- Ο κίνδυνος αυξάνεται μετά τη 2η δόση.    Συνέχεια ΕΔΩ


🇬🇷covid-19 Greece


2 Δεκ 2021

Η καλύτερη άμυνα κατά της προπαγάνδας: περισσότερη προπαγάνδα.

Η προπαγάνδα είναι ο εκτελεστικός βραχίονας της αόρατης κυβέρνησης. Propaganda (1928)

Κρυσταλλοποίηση της "κοινής γνώμης" : Ο μέσος πολίτης είναι ο πιο αποτελεσματικός λογοκριτής στον κόσμο. Το ίδιο του το μυαλό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο μεταξύ αυτού και των γεγονότων. Τα δικά του "λογικά διαμερίσματα" και η δική του απολυτότητα είναι τα εμπόδια που του αποκλείουν να δει με όρους εμπειρίας και σκέψης και όχι με όρους ομαδικής αντίδρασης.

Η συνειδητή και ευφυής χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών αποτελεί σημαντικό στοιχείο της 'δημοκρατικής' κοινωνίας.

Αν κατανοήσουμε τον μηχανισμό και τα κίνητρα του ομαδικού νου, είναι πλέον δυνατό να ελέγχουμε και να ρυθμίζουμε τις μάζες σύμφωνα με τη θέλησή μας χωρίς αυτές να το γνωρίζουν.

Αυτοί που χειρίζονται τον αόρατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση, η οποία είναι η πραγματική κυβερνητική δύναμη της χώρας μας.

Μας κυβερνούν, το μυαλό μας διαμορφώνεται, τα γούστα μας διαμορφώνονται, οι ιδέες μας προτείνονται, σε μεγάλο βαθμό από ανθρώπους που δεν έχουμε ακούσει ποτέ. Αυτό είναι ένα λογικό αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο είναι οργανωμένη η 'δημοκρατική' μας κοινωνία.

Τεράστιοι αριθμοί ανθρώπων 'πρέπει' να συνεργάζονται με αυτόν τον τρόπο, αν πρόκειται

1 Δεκ 2021

Μεγάλο σκάνδαλο και σήμερα ολόκληρη η Σλοβενία μιλάει για αυτό.

Η επικεφαλής νοσοκόμα του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου, ενός κλινικού κέντρου στη Λιουμπλιάνα, που φροντίζει να παραλαμβάνει τα μπουκαλάκια των εμβολίων και διαχειρίζεται τα πάντα, παραιτήθηκε, βγήκε στην κάμερα και έβγαλε μπουκαλάκια με υγρά. Έδειξε στους ανθρώπους τους κωδικούς των μπουκαλιών, που το καθένα περιείχε 1, 2 ή 3 ψηφία στον κωδικό, και στη συνέχεια εξήγησε τη σημασία αυτών των αριθμών :


* Το νούμερο 1 είναι εικονικό φάρμακο, αλατούχο διάλυμα.
 - Ο αριθμός 2 είναι ένα κλασικό μπουκάλι RNA.
 - Ο αριθμός 3 είναι ένα στικ RNA που περιέχει το ογκο-γονίδιο που σχετίζεται με τον αδενοϊό, ο οποίος συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου. Για αυτά τα μπουκάλια, ο αριθμός 3 λέει ότι τα άτομα που θα το λάβουν εντός 2 ετών θα αναπτύξουν καρκίνο των μαλακών μορίων.

* Λέει ότι έχει παρακολουθήσει προσωπικά τον εμβολιασμό όλων των πολιτικών και των

Γνωρίστε τον αχυράνθρωπο σας

από τον Moses G. Washington




Με το παρόν δίνεται επίσημη ειδοποίηση ότι:

Ως παιδί, είχατε έναν φανταστικό φίλο. Ίσως εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι είχατε έναν φανταστικό δίδυμο από τη στιγμή που η μητέρα και ο πατέρας σας επέτρεψαν να κατατεθεί πιστοποιητικό γέννησης για εσάς. Αυτός ο φανταστικός φίλος δεν είναι πραγματικός, αλλά τεχνητός. Είναι ένας αχυράνθρωπος, μια τεχνητή οντότητα που έχει ένα όνομα που μοιάζει πολύ με το δικό σας. Εδώ είναι ένας ορισμός του αχυράνθρωπου:

"Μια "βιτρίνα"- ένα τρίτο μέρος που έχει συσταθεί μόνο κατ' όνομα για να λάβει μέρος σε μια συναλλαγή. Ονομαστικό μέρος σε μια συναλλαγή ..." [Black's Law Dictionary, 6η έκδοση]

"Ο όρος χρησιμοποιείται επίσης σε εμπορικά και ιδιοκτησιακά πλαίσια, όταν μια μεταβίβαση γίνεται σε ένα μέρος, τον αχυράνθρωπο, απλώς με σκοπό την επαναμεταβίβαση στον μεταβιβάζοντα, προκειμένου να επιτευχθεί κάποιος σκοπός που δεν επιτρέπεται διαφορετικά". [Barron's, 3η έκδοση]

Έτσι, με απλά λόγια, τι είναι ο αχυράνθρωπος; Ο αχυράνθρωπος είναι ένα τεχνητό πρόσωπο. Ο αχυράνθρωπος δημιουργήθηκε από τον νόμο λίγο μετά τη γέννησή σας μέσω της καταχώρισης της αίτησης για το πιστοποιητικό γέννησής σας. Το όνομα του αχυράνθρωπου είναι το όνομά σας με ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ . Θα παρατηρήσετε ότι η αναγραφή στο πιστοποιητικό γέννησης είναι το όνομά σας με όλα τα γράμματα κεφαλαία. H αγγλική γλώσσα έχει ακριβείς κανόνες γραμματικής που δεν προβλέπουν τη γραφή των κύριων ουσιαστικών με κεφαλαία γράμματα. Έτσι, το όνομά σας που γράφεται με κεφαλαία γράμματα είναι ένα φανταστικό όνομα. Ο αχυράνθρωπός σας έχει το ίδιο ηχητικό όνομα με το όνομά σας, αλλά είναι μια τεχνητή οντότητα που υπάρχει μόνο "με τη δύναμη του νόμου ή κατά το σκεπτικό του νόμου". Το όνομα με όλα τα κεφαλαία δεν είναι το "πραγματικό σας όνομα", το οποίο αποτελείται από το ονοματεπώνυμο (χριστιανικό) συν το επώνυμο (οικογενειακό όνομα) και εμφανίζεται με κεφαλαία μόνο τα αρχικά γράμματα. Η έκδοση του ονόματός σας με κεφαλαία γράμματα είναι ένα ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, το όνομα με το οποίο "δραστηριοποιείστε".

Μπορούμε επίσης να πούμε ότι ο αχυράνθρωπος είναι "πρόσωπο" σύμφωνα με το νομικό λεξικό :