31 Αυγ 2021

Τα εμβόλια COVID-19 αποδεδειγμένα προκαλούν περισσότερη ζημιά παρά καλό με βάση δεδομένα κλινικών δοκιμών



Τα εμβόλια COVID-19 αποδεδειγμένα προκαλούν περισσότερη ζημιά παρά καλό με βάση δεδομένα κλινικών δοκιμών που αναλύθηκαν με τα κατάλληλα επιστημονικά κριτήρια."Όλα προκαλούν σοβαρή νοσηρότητα"

J. Bart Classen, MD

🇬🇷covid-19 Greece🇬🇷-Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία, [30.08.21 / 21:22]

[us_covid19_vaccines_proven_to_cause_more_harm_than_good]

Επαναλαμβάνουμε: 80%



👉 Μόλις κυκλοφόρησε: Σύμφωνα με τον καθηγητή Dr. Bertram Häussler, επικεφαλής του ανεξάρτητου ερευνητικού ινστιτούτου υγείας IGES στο Βερολίνο, ο COVID-19 πιθανότατα δεν ήταν η αιτία θανάτου στο 80 τοις εκατό των επίσημων θανάτων COVID που αναφέρθηκαν στη Γερμανία από τις αρχές Ιουλίου.

Επαναλαμβάνουμε: 80%

Πηγή - Συνέχεια ΕΔΩ

Robert F. Kennedy Jr. : "Το εμβόλιο για τον κοροναϊό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΠΡΟΣΟΧΗ! "

Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο επικεφαλής "ειδικός" για τις λοιμώδεις νόσους των ΗΠΑ, ο Fauci, και η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία έχασαν μια αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, αποτυγχάνοντας να αποδείξουν ότι όλα τα εμβόλια τους τα τελευταία 32 χρόνια ήταν ασφαλή για την υγεία των πολιτών.  Η αγωγή κατατέθηκε από ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον γερουσιαστή Κένεντι.

Robert F. Kennedy Jr. : "Το νέο εμβόλιο covid πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος. Σας εφιστώ επειγόντως την προσοχή σε σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον επόμενο εμβολιασμό κατά του Covid-19. Για πρώτη φορά στην ιστορία, τα λεγόμενα εμβόλια mRNA της τελευταίας γενιάς επεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του ασθενούς και επομένως μεταβάλλουν το ατομικό γενετικό υλικό, πράγμα που αποτελεί γενετική χειραγώγηση, η οποία ήδη απαγορευόταν και θεωρούνταν προηγουμένως έγκλημα. Το εμβόλιο για τον κοροναϊό δεν είναι εμβόλιο! ΠΡΟΣΟΧΗ!"  [π]

30 Αυγ 2021

Θα αγαπήσετε την δουλεία σας;

Ο Aldous Huxley, Άγγλος συγγραφέας και φιλόσοφος, έγραψε περίπου 50 βιβλία, με πιο διάσημο το "Brave New World", ένα δυστοπικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας που δημοσιεύτηκε το 1932. Ο κόσμος του μυθιστορήματος είναι ένας φουτουριστικός κόσμος που βασίζεται στην επιστήμη και την τεχνολογία. Τα συναισθήματα και η αίσθηση της ατομικότητας εξαλείφονται, αρχής γενομένης από την παιδική ηλικία, μέσω της χρήσης της κλιμάκωσης.


Πρόκειται για ένα έργο μυθοπλασίας, αλλά οι έννοιες στις οποίες βασίζεται, συμπεριλαμβανομένης της εξουσίας να εξαρτώνται οι άνθρωποι από την αποδοχή μιας ανώμαλης κατάστασης ζωής, δεν είναι.

"Αν πρόκειται να ελέγξεις έναν πληθυσμό για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, πρέπει να έχεις κάποιο μέτρο συναίνεσης", είπε. Τα λόγια του ακούγονται ανατριχιαστικά αληθινά το 2021.

Προσανατολισμός των ανθρώπων να αγαπούν τη δουλεία


Ο Φρέντερικ Ντάγκλας είπε κάποτε: "Όταν ένας σκλάβος γίνεται ευτυχισμένος σκλάβος, έχει ουσιαστικά παραιτηθεί από όλα όσα τον κάνουν άνθρωπο". Πώς φτάνει ένας άνθρωπος στο σημείο να αγαπάει την υποτέλειά του ή να συναινεί να ζει, και μάλιστα να απολαμβάνει, μια κατάσταση πραγμάτων που δεν θα έπρεπε;

Συχνά, είναι μέσω τεχνικών τρομοκρατίας. Αν και η λέξη υπονοεί τη βία, μερικές από τις πιο βαθιές και επικίνδυνες τεχνικές συνδυάζουν μεθόδους τρόμου με μεθόδους αποδοχής, είπε ο Χάξλεϊ. Φέρνοντας στοιχεία πειθούς, είναι δυνατό για μια ολιγαρχία που ελέγχει τους ανθρώπους να τους κάνει να αγαπήσουν την υποτέλειά τους.

Το 1957, ο William Sargant δημοσίευσε το βιβλίο "Battle for the Mind" (Μάχη για το μυαλό), το οποίο εμβαθύνει στις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι ευαγγελιστές, οι ψυχίατροι και οι πολιτικοί για να αλλάξουν τις πεποιθήσεις και τη συμπεριφορά. Οι θρησκευτικοί ηγέτες παράγουν μεταστροφές, είπε ο Χάξλεϊ, αυξάνοντας το ψυχολογικό στρες, μιλώντας για την κόλαση, και στη συνέχεια απελευθερώνοντας αυτό το στρες προσφέροντας την υπόσχεση του παραδείσου. Οι αιχμάλωτοι πολέμου μπορούν με παρόμοιο τρόπο να υποστούν πλύση εγκεφάλου και να πιεστούν ώστε να παραδεχτούν την ενοχή τους.

Η μελέτη των σκύλων του Παβλόφ είναι μια από τις πιο γνωστές εκδηλώσεις της δύναμης της προσαρμογής. Τα σκυλιά έβγαζαν σάλια όχι μόνο ως απάντηση στην τροφή, αλλά ως απάντηση σε οποιοδήποτε αντικείμενο ή γεγονός που έμαθαν να συσχετίζουν με την τροφή.

Τα ευρήματα ισχύουν και για τον άνθρωπο, ο οποίος μπορεί να εξαρτηθεί ώστε να συνδέει

ΜΟΝΤΑΝΙΕ : ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ - Π.Ο.Υ. : ΝΕΟΣ "ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ" ΙΟΣ 🤡 Ο ΙΟΣ ΜΑRBURG 🤡


Η Ιαπωνία υποψιάζεται ότι η μολυσματική ουσία στα εμβόλια Moderna είναι μεταλλική, "αντιδρά στους μαγνήτες".

Το ιαπωνικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι περίπου 1,6 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Covid-19 της Moderna έχουν τεθεί εκτός χρήσης λόγω μόλυνσης σε ορισμένα φιαλίδια που "αντιδρά στους μαγνήτες", σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου.

Αρκετά κέντρα εμβολιασμού ανέφεραν ότι βρήκαν ξένη ύλη στις δόσεις.

"Πρόκειται για μια ουσία που αντιδρά στους μαγνήτες", δήλωσε ο αξιωματούχος στο Nikkei και πρόσθεσε: "Θα μπορούσε να είναι μέταλλο".

Η Moderna, εν τω μεταξύ, επιβεβαίωσε ότι έλαβε "αρκετές καταγγελίες για σωματιδιακή ύλη" σε φιαλίδια που διανεμήθηκαν στην Ιαπωνία, αλλά ότι "δεν διαπιστώθηκαν ζητήματα ασφάλειας ή αποτελεσματικότητας" που σχετίζονται με τις αναφορές.

"Η εταιρεία διερευνά τις αναφορές και παραμένει δεσμευμένη να συνεργαστεί με διαφάνεια και ταχύτητα με τον συνεργάτη της, την Takeda, και τις ρυθμιστικές αρχές για την αντιμετώπιση τυχόν ανησυχιών", δήλωσε εκπρόσωπος στο Nikkei, προσθέτοντας ότι ευθύνεται ένα "κατασκευαστικό ζήτημα" σε εργοστάσιο στην Ισπανία.

Μετά τις καταγγελίες, η εν λόγω παρτίδα εμβολίου, καθώς και δύο παρακείμενες παρτίδες, αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία "για λόγους προσοχής", σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Ο πρωθυπουργός Γιοσιχίντε Σούγκα δήλωσε στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Πέμπτης ότι έδωσε εντολή στο υπουργείο να εξετάσει την υπόθεση με πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια, προσθέτοντας ότι έλαβε αναφορές ότι η απόσυρση "δεν θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εκστρατεία εμβολιασμού της χώρας". -Nikkei

Η ξένη ύλη που "αντιδρά στους μαγνήτες" είναι βέβαιο ότι θα αναζωπυρώσει τις εικασίες σχετικά με την

Καθώς η Αριστερά και η Δεξιά στην Αμερική διαφωνούν για τα σημεία συζήτησης, χάνουν το πραγματικό μάθημα από το Αφγανιστάν



Όσες φορές κι αν σχολιάζεται το θέμα, εξακολουθεί να είναι αηδιαστικό να βλέπεις τον ένθερμο φυλετισμό να διαιωνίζεται σε πραγματικό χρόνο. Είναι περίεργο πώς η μία πλευρά του δημογραφικού πληθυσμού που ήταν όλη υπέρ του να "τερματιστούν επιτέλους οι αιώνιοι πόλεμοι" για 4 χρόνια κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης, είναι τώρα οι ίδιοι που σφίγγουν τα μαργαριτάρια τους και αναμασούν το ένα σημείο συζήτησης μετά το άλλο με ανοησίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να παρατείνουν αυτή την καταστροφή. Πού πήγε όλη αυτή η ρητορική περί "αποστράγγισης του βάλτου";

Αντίστροφα, αυτοί που τώρα χτυπάνε αλαζονικά τους εαυτούς τους στην πλάτη - λες και ο ασθενής με άνοια που εξουσιοδότησαν να κατοικεί σήμερα στο Οβάλ Γραφείο είναι κατά κάποιο τρόπο γνωστικά αρκετά λειτουργικός ώστε να κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να σηκώνεται από το κρεβάτι το πρωί - δεν πέρασαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια βγάζοντας αφρούς από το στόμα με την παραμικρή αναφορά για απόσυρση.

Πρόκειται για το ψευδές παράδειγμα "Αριστερά εναντίον Δεξιάς" που επιδεικνύεται. Απεχθές και επιβλαβές όπως πάντα.

Οι νεοαποικιοκράτες διαποτίζουν για άλλη μια φορά το κοινό με τα ίδια κουρασμένα μαντρόσκυλα της εποχής Μπους- πανηγυρίζουν με παρωχημένα αποφθέγματα του Ρόναλντ Ρίγκαν, τυλιγμένα σε μια αμερικανική σημαία με άρωμα μηλόπιτας. Στρέφοντας τους Αμερικανούς τον ένα εναντίον του άλλου επειδή "δεν αγαπάτε αρκετά τη χώρα σας", "οι μικροί άνθρωποι του κόσμου χρειάζονται βοήθεια και η Αμερική πρέπει να σώσει την κατάσταση"!

Αφήνοντας έξω το γεγονός ότι "χρειάζονται διάσωση" από την καταστροφή που εμείς προκαλέσαμε.

Είναι τόσο εύκολο να πακετάρουμε αυτό το ζήτημα, να του βάλουμε ένα ωραίο φιόγκο και να πούμε: "Η άλλη πλευρά φταίει. Αλλά όχι εγώ, όχι η ομάδα μου!" Αισθάνεται ωραία, είναι ενάρετο, είναι αυτοδικαιωμένο, και είναι επίσης μια κατάφωρη υπεραπλούστευση των γεγονότων- που με κάθε εφικτό τρόπο διευκολύνεται από το σύνολο της άρχουσας τάξης εδώ και δεκαετίες. Όχι μόνο η πλευρά που δεν σας αρέσει.

Αν υπάρχει κάποιο μάθημα που πρέπει να πάρουμε από την πτώση της Καμπούλ, είναι ότι

29 Αυγ 2021

⚠️ 5 νεκρά παιδιά, ηλικίας 12-17 ετών μετά απο Covid-19 εμβολιασμούς στην Ευρώπη μέσα σε ένα μήνα❗️Σταματήστε επιτέλους την παράνοια❗️

  • Όλες οι περιπτώσεις αναφέρθηκαν από ιατρικό προσωπικό.
  • Όλες οι περιπτώσεις χρονολογούνται από τον Αύγουστο του 2021.
  • Όλες οι περιπτώσεις έχουν να κάνουν με το παρασκεύασμα της
  • BioNTech/Pfizer.
  • Όλες οι περιπτώσεις προέρχονται από την Ευρώπη.

  • Δεν αναφέρθηκε καμία ένδειξη για προϋπάρχουσες ασθένειες.

Αριθμός αναφοράς EU-EC-10009817992: 12.8.21, κορίτσι:
"καρδιακή ανακοπή".

Αριθμός αναφοράς EU-EC-10009747324: 19.8.21, αγόρι:
"θάνατος".

Αριθμός αναφοράς EU-EC-10009749988: 20.8.21, κορίτσι:
"αρρυθμία".

Αριθμός αναφοράς EU-EC-10009730047: 20.8.21, αγόρι:
"διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη, σύνδρομο πολλαπλής οργανικής
δυσλειτουργίας, πνευμονική αιμορραγία, πυρεξία, σηπτικό σοκ".

Αριθμός αναφοράς EU-EC-10009668305: 27.8.21, αγόρι:
"πνευμονική εμβολή, θρόμβωση".

Η αναφορά EU-EC-10009033112 αναφέρεται σε νεκρό παιδί απο το
παρασκεύασμα της ASTRAZENECA που συνέβη....κατά λάθος.

Προσπαθήσαμε να προειδοποιήσουμε τους ανθρώπους που είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας ...


Οι λέξεις "πειραματικό" και "σπάνιο" είναι αντιπερισπασμοί, καθώς το τρέχον σχέδιο που χρησιμοποιεί το Ίδρυμα Ροκφέλερ χρησιμοποιήθηκε επίσης το 1918 κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας από την "ισπανική γρίπη", που στην πραγματικότητα ήταν πειραματικά εμβόλια βακτηριακής μηνιγγίτιδας. (Προερχόταν από το Κάνσας και δεν ήταν ούτε γρίπη).


Όσο κοιμάστε αυτοί οργανώνουν το τέλος σας.

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που δεν κρύβει τις διαφωνίες του με τον τρόπο που εφαρμόζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα στη χώρα μας, πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας επειδή είχε υποστηρίξει στα social media ότι το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι μία από τις δυνητικές ανεπιθύμητες δράσεις του εμβολίου κατά του κοροϊδοϊού.

Λόγω της τοποθέτησής του διερευνάται αν έχει διαπράξει το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης...

Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά,αν διαβάσετε την επιστολή λένε στον καθηγητή ευγενικά αλλά με σκληρό τρόπο ότι δεν πρέπει πλέον να αναφέρει τις παρενέργειες και τα αρνητικά των εμβολίων γιατί βοηθάει τις δικαιολογίες των μη εμβολιασμένων.


28 Αυγ 2021

Στους πολιτικούς και VIP τα εμβόλια είναι πλαστά

-Ο Ιταλός πολιτικός (βουλευτής και Γερουσιαστής για δύο κοινοβουλευτικές περιόδους) μίλησε σε εκδήλωση με θέμα την "Ενεργή Υγεία" στον Άγιο Μαρίνο, ο Αλεσάντρο Μελούτσι δεν μάσησε τα λόγια του: «Στους πολιτικούς και VIP τα εμβόλια είναι πλαστά (placebo - πλασέμπο = εικονικό φάρμακο), μου το έχουν προτείνει και σε μένα...»!


Μιλώντας στην εκδήλωση είπε: «Από μια συγκεκριμένη κοινωνική σφαίρα και πάνω, χορηγούνται πλαστά εμβόλια. Μόνο ο "λαουτζίκος" πρέπει να είναι ως ινδικό χοιρίδιο για γεννετικούς ορούς που δεν προκαλούν κανένα όφελος, όπως στο Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά μέχρι σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση χιλιάδες θάνατοι και σχεδόν δύο εκατομμύρια με παρενέργειες εκ των οποίων το 50% σοβαρές παρενέργειες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ε.Ε.». [π]

-«Το εμβόλιο επειδή είναι σε στάδιο κλινικής έρευνας διεξάγεται με βάση την διπλή τυφλή

Γιατί κάποιοι άνθρωποι υποστηρίζουν την τυραννία, ενώ άλλοι την αψηφούν;

Υπάρχει ένα θεμελιώδες ερώτημα που στοιχειώνει τις σελίδες της ιστορίας και το οποίο δεν έχει αντιμετωπιστεί ποτέ με ικανοποιητικό τρόπο. Υπάρχουν πολλές σχολές σκέψης σχετικά με το γιατί και πώς η τυραννία ανέρχεται σε κάθε δεδομένη κοινωνία και όλες τους χάνουν το στόχο τους όσον αφορά τις εξηγήσεις, κυρίως επειδή όλες επιτρέπουν στις προκαταλήψεις τους να κυριαρχούν στα συμπεράσματά τους και να τους τυφλώνουν με τις βαθύτερες πτυχές της εξουσίας και της συνωμοσίας. Με άλλα λόγια, είναι πρόθυμοι να κατέβουν στην τρύπα του κουνελιού μόνο μέχρι ένα σημείο και μετά αρνούνται ότι η τρύπα του κουνελιού υπάρχει καν.


Η κοινή παραδοχή όταν πρόκειται για την απολυταρχία ή την ολιγαρχία είναι ότι οι άνθρωποι είναι "ηλίθιοι" και εύκολα χειραγωγούνται ώστε να ακολουθούν επιτακτικές προσωπικότητες που δίνουν υποσχέσεις που δεν σκοπεύουν ποτέ να τηρήσουν. Αυτό είναι μια ανόητη υπεραπλούστευση. Στην πραγματικότητα, το επίπεδο της χειραγώγησης που απαιτείται για να παρασύρει την πλειοψηφία των ανθρώπων σε δικτατορία είναι τόσο πολύπλοκο που απαιτεί προηγμένη κατανόηση της ανθρώπινης ψυχολογίας.

Στη σύγχρονη εποχή μας, οι άνθρωποι δεν μπορούν απλώς να διαταχθούν να υποταχθούν υπό την απειλή όπλου, τουλάχιστον όχι αμέσως. Πρέπει να εξαπατηθούν για να συμμορφωθούν, και όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να πιστέψουν ότι ήταν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΕΑ από την αρχή. Χωρίς αυτή τη δυναμική της αυτολογοκρισίας και της αυτοϋποδούλωσης, ο πληθυσμός θα επαναστατήσει τελικά, ανεξάρτητα από το πόσο καταπιεστικό είναι το καθεστώς. Μια τυραννία χιλίων ετών δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν εξαπατηθεί ένας αριθμός ανθρώπων ώστε να την επικροτήσει, ή αν δεν επωφεληθεί άμεσα από αυτήν.

Και εδώ είναι που βρίσκουμε το πραγματικό κλειδί του ολοκληρωτισμού - Ευδοκιμεί μόνο επειδή υπάρχει ένα εγγενές τμήμα κάθε κοινωνίας που τον αγαπάει κρυφά και θέλει να υπάρχει. Θα μπορούσαμε να αποκαλούμε αυτούς τους ανθρώπους χρήσιμους ηλίθιους, αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Δεν αγνοούν απαραίτητα τι κάνουν- καταλαβαίνουν σε κάποιο βαθμό ότι βοηθούν στην καταστροφή των ελευθεριών των άλλων ανθρώπων... και το απολαμβάνουν. Σίγουρα, υπάρχουν ελιτιστές και παγκοσμιοποιητές που επιβάλλουν κεντρικές συνωμοσίες και επιδιώκουν όλο και περισσότερο έλεγχο, αλλά δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν πολλά πράγματα χωρίς τη βοήθεια του στρατού των κοινωνιοπαθητικών εκτροπών που ζουν ανάμεσά μας.

Αυτό το παράξενο και καταστροφικό χαρακτηριστικό είναι πάντα ορατό σήμερα υπό το πρίσμα των

"Εδώ τελειώνει η συζήτηση" - Ισραηλινή μελέτη δείχνει ότι η φυσική ανοσία είναι 13 φορές πιο αποτελεσματική από τα θ α ν α τ η φ ό ρ α "εμβόλια" που ουσιαστικά προκαλούν τις περίφημες "μεταλλάξεις"...

 Ο Dr. Anthony (Death) Fauci και οι υπόλοιποι "σύμβουλοι" του Προέδρου (?) Biden για το CO-ροϊδο-VID αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά λάθος σχετικά με την "επιστήμη" των εμβολίων. Αφού είπαν στους Αμερικανούς ότι τα εμβόλια προσφέρουν καλύτερη προστασία από τη φυσική μόλυνση, μια νέα μελέτη από το Ισραήλ δείχνει ότι ισχύει το αντίθετο: η φυσική μόλυνση προσφέρει πολύ καλύτερη ασπίδα κατά της "παραλλαγής δέλτα" από ό,τι τα εμβόλια.


Η μελέτη περιγράφεται από το Bloomberg ως "η μεγαλύτερη ανάλυση σε πραγματικές συνθήκες που συγκρίνει τη φυσική ανοσία - που αποκτήθηκε από μια προηγούμενη μόλυνση - με την προστασία που παρέχει ένα από τα πιο ισχυρά εμβόλια που χρησιμοποιούνται σήμερα".

Πριν από λίγες ημέρες, σημειώσαμε πόσο αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι ο κυρίαρχος Τύπος έδωσε επιτέλους φωνή στους επιστήμονες για να επικρίνουν την πίεση του προέδρου Μπάϊντεν να αρχίσει να μοιράζει έξτρα booster εμβόλια.

Η μελέτη αμφισβητεί περαιτέρω την αξιοπιστία της στήριξης στα εμβόλια, δεδομένου ότι έδειξε πως οι εμβολιασμένοι είχαν τελικά 13 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από όσους είχαν μολυνθεί προηγουμένως και 27 φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν συμπτώματα.

Ο Alex Berenson, επιστημονικός δημοσιογράφος που έχει επανειλημμένα αμφισβητήσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και των μασκών για την "πρόληψη" του κοροϊδοϊού, χαρακτήρισε τη μελέτη "αρκετή για να "τερματίσει κάθε συζήτηση σχετικά με τα εμβόλια έναντι της φυσικής ανοσίας".

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από μια έκθεση του περιοδικού Science:

Η ανοσία της αμφισβήτησης


💢 Στιγμιότυπα καθημερινής τρέλας


Αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε, να συναντηθείτε σε παρέες και δεν μπορείτε να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις ... αυτό ονομάζεται φυλακή.

Μην αφήνετε τους διεφθαρμένους πολιτικούς να αναδιατυπώνουν τη φυλακή ως «προστασία της δημόσιας υγείας», «ατομική ευθύνη» ή «νέα κανονικότητα».

H σκλαβιά σας είναι το χαμένο συμπέρασμα...


Σπάστε την ύπνωση ΤΩΡΑ ...

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Οι Θερμοπύλες είναι οι υψηλοί στόχοι που βάζουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Τιμή, αξίζει σ’ εκείνους που καθορίζουν στόχους και τους πραγματώνουν. Εκείνοι που έχουν υψηλούς στόχους, υψηλά ιδανικά στη ζωή τους είναι λίγοι. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν αγωνίζονται για τον εαυτό τους αλλά για ένα υψηλό ιδανικό που βρίσκεται πάνω από τους ίδιους. Είναι πιστοί φύλακες της αλήθειας, αυστηροί κριτές του εαυτού τους. Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα είναι πολύ λίγοι. Είναι πολύ λίγοι αυτοί που προσφέρουν τη ζωή τους για την υπεράσπιση μιας υψηλής ιδέας.

Η εποχή μας δεν προβάλλει αυτά τα πρότυπα, τα οποία ίσως να θεωρούνται ξεπερασμένα. Αλλά ο Οδυσσέας ή ο Λεωνίδας μπορεί να βρίσκεται μέσα σε καθένα από εμάς. Ο καθένας έχει να κάνει το δικό του ταξίδι, έχει τη δική του πορεία, το δικό του στόχο για να κατακτήσει, τη δική του Ιθάκη, αλλά και όλοι μαζί έχουμε χρέος ως άνθρωποι να διαφυλάξουμε κάποιες αξίες στη ζωή μας, να φυλάξουμε τις Θερμοπύλες, για να μπορούμε να ζούμε πραγματικά και όχι να επιβιώνουμε. Για να μπορούμε να αφήσουμε ένα κόσμο καλύτερο απ’ αυτόν που βρήκαμε. Η πορεία του κόσμου είναι υπόθεση όλων μας.


27 Αυγ 2021

Στιγμιότυπα καθημερινής τρέλας

Το βασικό ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα είναι η ΥΓΕΙΑ, ζωτική ΔYΝΑΜΗ Δημιουργίας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μια στρατιωτική μηχανή που σκοτώνει μικρόβια και αντισώματα και βαδίζει μέσα στο σώμα.


Ωστόσο, δεδομένου ότι η σύγχρονη κοινωνία βασίζεται σε μια μαζική προσπάθεια να εγκατασταθεί η παβλοφική διέγερση-αντίδραση ως βασική αρχή για "καλύτερη ζωή", οι επαγγελματίες πρόκειται να θεωρήσουν την Υγεία ως ένα αποτέλεσμα που παράγεται από μηχανές.

Τα αντισώματα παρελαύνουν και ανιχνεύουν, τα στρατεύματα των Τ-κυττάρων έρχονται από πίσω τους και επιτίθενται στον εισβολέα, και ούτω καθεξής.

Αυτές οι εξωφρενικές μαλακίες γίνονται μοντέλο ζωής.

Και επομένως οι "γιατροί και οι ειδικοί" της δημόσιας υγείας είναι οι μεσσίες που μας προστατεύουν καθημερινά από τις βλάβες που προκαλούν ιοί οι εισβολείς.

Αυτό το φορτίο από ασυναρτησίες αποτελεί τη βάση για την ψεύτικη πανδημία και τις ρομποτικές αντιδράσεις του πληθυσμού.

Η ΖΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, από την άλλη πλευρά, είναι μια μοναδική ορμή μέσα στο άτομο να εκφράσει ζωτικότητα, ενέργεια και φαντασία στον κόσμο. Όταν ρέει, ρέει η υγεία.

Η συμμόρφωση είναι το νανούρισμα "είμαστε όλοι μαζί σε αυτό" για τις υπνωτισμένες μάζες που κάθονται σε μια παρακμάζουσα κοινή δεξαμενή ελέγχου του νου. Για πέντε λεπτά μοιάζει με υπεραυτοκινητόδρομο και μετά βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο τα μεσάνυχτα απέναντι σε έναν τοίχο από τούβλα...

Ποιο είναι αυτό το ΕΜΕΙΣ; Ποιο είναι το ΑΥΤΟ στο οποίο είμαστε όλοι μαζί;

Η Ένωση είναι Μονόδρομος



Με ρώτησαν από που έρχομαι.

Τι να τους έλεγα;

Από τον Οίκο που οι ίδιοι έχετε απαρνηθεί;
Από την Κληρονομιά που οι ίδιοι έχετε αποποιηθεί;
Από την Ομορφιά που οι ίδιοι έχετε παραμορφώσει;
Από την Σφαίρα Μουσικής που οι ίδιοι έχετε ξεκουρδίσει;
Από την Πηγή που οι ίδιοι έχετε αποσυντονιστεί ;

Ότι και να τους έλεγα,
αυτοί ακόμα έψαχναν
τον Παράδεισο στον Ουρανό...
παραβλέποντας
πως ο Κήπος είναι στη Γη.

Ξέχασαν βλέπεις ...
πώς ο Τέλειος Κρύσταλλος
ήταν κάποτε Αυτοί.
Τι συνέβη ρωτάς...

Έχουμε λάβει μέρος σε έναν πόλεμο πληροφοριών.

Έχουν χάσει εντελώς την αφήγηση.
Χάνουν τον έλεγχο.
Εμείς κερδίζουμε.
Γι' αυτό συμπεριφέρονται έτσι.
Δεν θα τους αφήσουμε ποτέ να κερδίσουν.
Έχουμε το απόλυτο δίκιο.
Το θεμέλιό μας είναι η Αλήθεια.
Πανικοβάλλονται...

Όσο η "θερμοκρασία" ανεβαίνει ας είμαστε έτοιμοι διανοητικά, σωματικά και πνευματικά.

Δεν θα ξανακοιτάξουμε ποτέ τους γιατρούς, το παπαδαριό ή τους "ιθύνοντες" με τον ίδιο τρόπο. Μας απογοήτευσαν συλλογικά και δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη ως παρατηρητές της γενοκτονίας.

Χάνουν τον έλεγχο.
Εμείς κερδίζουμε.
Γι' αυτό συμπεριφέρονται έτσι.
Δεν θα τους αφήσουμε ποτέ να κερδίσουν...



25 Αυγ 2021

Τι πρέπει να κάνουμε όταν μας πιέζουν σε ιατρικές πράξεις ( μάσκες, τεστ, εμβόλια ) και μας απειλούν με πρόστιμα, απόλυση ..... και ποια η στάση μας απέναντι στους «σωτήρες» δικηγόρους.





 https://2021ellada.blogspot.com/
ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΟ (αλλά πιθανότατο) : Οι πλήρως μπολιασμένοι και με τις δύο δόσεις είναι μόλις 586.000 ενώ με μία δόση έχουν μπολιαστεί 621.000 Έλληνες και αυτοί είναι το 12% του πληθυσμού και όχι το 52% που λένε.

-Τελικά μόνο τον εαυτό τους ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ,ενώ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ το "εμβόλιο" και το αρνήθηκαν και τα δικά τους τα ΛΑΜΟΓΙΑ οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, αλλά θέλουν λέει να το επιβάλλουν....... στα ... ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.....!!

ΜΕΘ-ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ: Το σύγχρονο εκτελεστικό απόσπασμα

Μεταβαίνετε στο βίντεο εδω

Στο συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουμε την Kate Dalley ραδιοφωνική παραγωγό ( τα σχετικά για την εκπομπή της εδω ) να λέει στον Αλεξ Τζόουνς την περιπέτειά της στο νοσοκομείο όταν ο άντρας της έπαθε ΑΠΛΗ πνευμονία (που παθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι,χιλιάδες χρόνια τώρα) και στο νοσοκομείο ασφαλώς κοβιντοποίησαν την πνευμονία, με τεστ ήδη δηλωθέν επισήμως ως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ειδικά αυτό που έγινε στους 40 κύκλους,φυσικό ήταν να τον κοβιντοποιήσει.

Το ζεύγος αρνήθηκε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ τη διασωλήνωση, γι'αυτό και γλύτωσε ο άνθρωπος από το πρωτόκολλο του θανάτου και τώρα είναι μια χαρά.

Αυτοί βέβαια, στις ΗΠΑ, είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν. Εδώ στη χώρα μας τα πράγματα είναι αλλιώς...

«Πετύχαμε τον στόχο μας... έγινε κάποιο λάθος; Κανείς οικισμός δεν κάηκε ολοσχερώς !!»

[π]



Με την ευγενική συνεισφορά και των λοιπών φαρμακευτικών αντιπροσώπων:

Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας : "Υπήρχε εντολή ΜΗ κατάσβεσης"


Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο από την χτεσινή Εκτακτη - κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Τα όσα ακούμε να μας λένε οι παρευρισκόμενοι στην συνεδρίαση και τα οποία αναφέρονται στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή είναι στην κυριολεκτικά απίστευτα.

Και δεν αναφέρονται από ανεύθυνα άτομα, αλλά απ' τα πιο αρμόδια. Στο παρακάτω ηχητικό -το οποίο απαλλοτριώσανε από χρήστη του twitter- ακούμε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό - τον οποίο μόνο για αντικυβερνητικές προθέσεις δεν μπορεί να το κατηγορήσει κανένας - να μας λέει επί λέξη:

N.Y. : ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ - Μελέτη αποκαλύπτει σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ ά στατιστικά στοιχεία τα οποία το Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ




Θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς αν υπάρχουν στοιχεία που θα μπορούσαν να υποβληθούν σε αυτούς τους οργανισμούς δημόσιας υγείας, τα οποία θα άλλαζαν την ακλόνητη πίστη τους στα εμβόλια και την αφοσίωσή τους σε αυτά. Και δεν τους προβληματίζει το γεγονός ότι δεν μπορούν να προσκομίσουν κανένα στοιχείο για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους; Η απάντηση είναι προφανώς κρυμμένη σε κοινή θέα όταν το NYSDOH γράφει ότι "το Υπουργείο Υγείας θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους παιδικούς εμβολιασμούς και ... τις εντολές για τον εμβολιασμό των παιδιών σχολικής ηλικίας". Αυτή η τυφλή πίστη και πεποίθηση, χωρίς αποδείξεις, είναι που πρέπει να προβληματίσει κάθε άτομο που ζει σε αυτή τη χώρα και ζει κάτω από κανόνες που υπαγορεύονται από αυτούς τους ιατρικούς αυτοκράτορες.

Στις 21 Μαΐου 2021, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τακτικά την ICAN απέστειλαν επιστολή απαίτησης εκ μέρους μιας ομάδας που αποτελείται από όλες τις οικογένειες ανεμβολίαστων παιδιών σε τέσσερις συνεχόμενες σχολικές περιφέρειες στην κομητεία Ulster της Νέας Υόρκης (οι "Οικογένειες Ulster"), προς τον Dr. Zucker, τον Επίτροπο του Υπουργείου Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ("NYSDOH"), και τον Dr. Rosa, τον Επίτροπο Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ("NYSED"). Το αίτημα εξηγεί ότι υπάρχει πληθώρα στοιχείων που υποστηρίζουν ότι τα ανεμβολίαστα παιδιά έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην υγεία τους από τα εμβολιασμένα παιδιά, αλλά και ότι τα πιο πειστικά στοιχεία είναι τα αποτελέσματα στην υγεία των ανεμβολίαστων παιδιών των οικογενειών Ulster σε σύγκριση με τα αποτελέσματα στην υγεία των εμβολιασμένων παιδιών στις σχολικές τους περιφέρειες.

Μετά τη συλλογή και ανάλυση των πληροφοριών για την υγεία όλων των ανεμβολίαστων παιδιών στις τέσσερις αυτές σχολικές περιφέρειες, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής :

Σε αρρωσταίνουν χειρότερα

Στην εικόνα του dailyexpose.co.uk διαβάζουμε : "Μελέτη του παν/μίου της Οξφόρδης βρίσκει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί υπάλληλοι είναι επιβεβαρημένοι με 251 φορές ιικό φορτίο σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους, αποδεικνύοντας ότι τα εμβόλια για τον κοροιδοιό σε αρρωσταίνουν χειρότερα".

Προσπαθήσαμε να προειδοποιήσουμε τους ανθρώπους που είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας ακούραστα επί δύο συναπτά έτη.

Οι λέξεις "πειραματικό" και "σπάνιο" είναι αντιπερισπασμοί, καθώς το τρέχον σχέδιο που χρησιμοποιεί το Ίδρυμα Ροκφέλερ χρησιμοποιήθηκε επίσης το 1918 κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας από την "ισπανική" γρίπη, που στην πραγματικότητα ήταν πειραματικά εμβόλια βακτηριακής μηνιγγίτιδας. (Προερχόταν από το Κάνσας και δεν ήταν ούτε γρίπη).


24 Αυγ 2021

Έκανες την ένεση; Στειρώθηκες και έχεις το πολύ 5 χρόνια ζωής

Πηγή

Το RNA είναι το μέλλον. Οπότε... τι μπορείτε να κάνετε με αυτό;

Για να αφηγηθούμε την ιστορία του RNA πρέπει να πάμε πίσω στην αυγή της ζωής στη Γη.

Πολύ πριν το DNA (δεοξυριβονουκλεϊκό οξύ) εμφανιστεί για να κλέψει τις εντυπώσεις, ήταν το RNA (ριβονουκλεϊκό οξύ) που λειτούργησε ως γενετικό πρότυπο για την πρώτη ζωή. Όπως αρμόζει σε ένα πρωτοπόρο μόριο, ήταν πολυλειτουργικό με τρόπους που το DNA δεν είναι: διπλωνόταν, σαν origami, για να σχηματίσει νέες δομές, έκοβε πρωτεΐνες, ξεκινούσε χημικές αντιδράσεις, αντιγραφόταν.

Αλλά το DNA είναι σταθερό και εύκολα χειραγωγήσιμο στο εργαστήριο. Αυτό, καθώς και ο ρόλος του ως φύλακα του γενετικού μας σχεδίου, έχει απασχολήσει την επιστημονική και λαϊκή φαντασία εδώ και δεκαετίες- το RNA - το οποίο μεταφέρει τις γενετικές οδηγίες που περιέχονται στο DNA στο υπόλοιπο κύτταρο - ήταν ο παραγνωρισμένος ξάδελφος.

Όχι όμως πια... Μετά την τεράστια "επιτυχία" των νέων εμβολίων COVID-19 mRNA, οι "επιστήμονες" έχουν επιτέλους το ενδιαφέρον και τη χρηματοδότηση για να αρχίσουν να ξεκλειδώνουν τα μυστήρια του RNA, του αρχαιότερου μηχανισμού της ζωής.

Τα εμβόλια είναι μόνο η αρχή: ελπίζουν ότι σύντομα θα αρχίσουν να θεραπεύουν μια σειρά άλλων ασθενειών όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, η νωτιαία μυϊκή ατροφία, η σχιζοφρένεια και ο καρκίνος.

"Το RNA, για μένα, είναι σαν το επίκεντρο όλης της βιολογίας - πάντα ήταν. Και μόλις τώρα αρχίζουμε να καταπιανόμαστε πραγματικά με την πολυπλοκότητα της εργασίας με το RNA και με το τι μπορούμε να κάνουμε με αυτό", λέει ο βιολόγος RNA Dr Gavin Knott.

Οι περιορισμοί στην εργασία, την κίνηση και τη ζωή δεν θα τελειώσουν ποτέ.

Η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία Gladys Berejiklian, το θλιβερό είδωλο του φιλελευθερισμού που βλέπουμε στην εικόνα φιμωμένο, παραδέχεται ανοιχτά ότι οι περιορισμοί στην εργασία, την κίνηση και τη ζωή δεν θα τελειώσουν ποτέ - ακόμη και με μηδενικά κρούσματα και με το 80% των ανθρώπων «διπλά εμβολιασμένο».



Ο Covid είναι ολοκληρωτισμός, ένα σύστημα πλήρους κυβερνητικού ελέγχου το οποίο δεν πείθει το κοινό, οπότε έπρεπε να τον επανατοποθετήσουν ως ιδιαίτερα θανατηφόρο ιό...
[π]

Πώς σταματάμε την εκτροπή του πολιτεύματός μας προς την υγειονομική τυραννία;


Ξεκινάμε την Αποκέντρωση της Ψευτοκυβέρνησης, ενώ αυτοί που ενορχηστρώνουν την απάνθρωπη & παράνομη κατάληψη νομίζουν ότι έχουν τον έλεγχο...

Δεν είναι αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο, είναι αγώνας δρόμου προς την Αποκέντρωση και την Αυτο-διοίκηση...

Σημάδια για να αναγνωρίσετε έναν ψυχοπαθή:

Ο ψυχοπαθής χειρίζεται τους άλλους προκειμένου να καλύψει τις δικές του ανάγκες. Για έναν ψυχοπαθή, ένα άτομο δεν αποτελεί ανθρώπινο πλάσμα αλλά ένα αντικείμενο το οποίο χρησιμοποιεί για να αποκτήσει αυτό που θέλει.

Κάτι ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ένας ψυχοπαθής θα προσπαθεί πάντα να ζει σε βάρος των άλλων. Πιστεύει ότι οι άλλοι υπάρχουν μονάχα για να τον εξυπηρετούν, ότι οι άλλοι είναι εκείνοι που πρέπει να δουλεύουν και να αγωνίζονται για να τα καταφέρουν.


Επειδή είναι ανίκανος να νιώσει συναισθήματα όπως λύπη, ανησυχία ή οτιδήποτε άλλο, είναι ανίκανος να μπει στη θέση κάποιου άλλου.

Μπορεί να δείχνει ότι καταλαβαίνει επειδή αυτό αποτελεί μέρος της ψεύτικης χαρισματικότητάς του, την οποία χρησιμοποιεί για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Όμως στην πραγματικότητα δεν έχει ιδέα πώς αισθάνεστε.

Το "ιατρικό" προσωπικό που κακοποιεί παιδιά με τέτοιο τρόπο θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή ή σε ψυχιατρικές μονάδες.

Επιστήμονες για την Υγεία & την Ελευθερία

Γνωστοποίηση του κινδύνου επιδείνωσης της κλινικής νόσου από τα εμβόλια COVID-19 στα υποκείμενα των δοκιμών εμβολίων με τη συγκατάθεση μετά από ενημέρωση


Timothy Cardozο ανταποκρινόμενος συγγραφέας 1 και Ronald Veazey 2

Πληροφορίες για τον συγγραφέα / Πληροφορίες για τα πνευματικά δικαιώματα και την άδεια χρήσης / Αποποίηση ευθυνών

Αυτό το άρθρο έχει αναφερθεί από άλλα άρθρα στο PMC.

Συσχετιζόμενα δεδομένα

 Δήλωση διαθεσιμότητας δεδομένων


Στόχοι της μελέτης


Η κατανόηση των ασθενών αποτελεί κρίσιμο μέρος της τήρησης των προτύπων ιατρικής δεοντολογίας για τη συγκατάθεση μετά από ενημέρωση σε σχέδια μελετών. Σκοπός της μελέτης ήταν να προσδιοριστεί εάν υπάρχει επαρκής βιβλιογραφία που να απαιτεί από τους κλινικούς ιατρούς να γνωστοποιούν τον ειδικό κίνδυνο ότι τα εμβόλια COVID-19 θα μπορούσαν να επιδεινώσουν τη νόσο κατά την έκθεση σε πρόκληση ή σε κυκλοφορούντα ιό.

Μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν για τη διεξαγωγή της μελέτης


Ανασκοπήθηκε η δημοσιευμένη βιβλιογραφία για τον εντοπισμό προκλινικών και κλινικών στοιχείων που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια COVID-19 θα μπορούσαν να επιδεινώσουν τη νόσο κατά την έκθεση σε ιό πρόκλησης ή σε κυκλοφορούντα ιό. Εξετάστηκαν τα πρωτόκολλα κλινικών δοκιμών για τα εμβόλια COVID-19 για να διαπιστωθεί εάν οι κίνδυνοι γνωστοποιήθηκαν σωστά.

Αποτελέσματα της μελέτης

23 Αυγ 2021

Μην περιμένετε το τέλος εάν δεν έχετε κάνει εσείς οι ίδιοι την αρχή


Καταγγείλετε τον οποιονδήποτε σας βγάλει σε αναστολή εργασίας για τον ίδιο λόγο.

Έγγραφη απομάκρυνση με υπογραφή και σφραγίδα και αμέσως μήνυση στην Αστυνομία και καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας για μονομερή τροποποίηση της σύμβασης .

Χρησιμοποιήστε ακριβώς τα κείμενα που παραθέτω.

Και μην φοβάστε τίποτα ...
Πρέπει να βάλουμε ένα φρένο στην κατρακύλα που πήραμε. Το δίκαιο και οι νόμοι είναι μαζί μας. Τα κείμενα έχουν συνταχθεί με την βοήθεια του γιατρού Δημήτριου Αντωνίου :



🔥 Yesssss - οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί!! Είμαστε μαζί σας!  🔥

ΣΗΜΕΡΑ - Διαδηλωτές κατά του εμβολιαστικού διαβατηρίου εισέβαλαν στα γραφεία του ITV News στο Λονδίνο :


🔥  Ο Αυστραλός Γουίλιαμ Γουάλας  🔥

Ένας άνδρας καβάλησε το άλογό του κατά τη διάρκεια της σημερινής διαμαρτυρίας στα σύνορα Κουίνσλαντ-Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, ενθαρρύνοντας το πλήθος να περάσει μέσα από τα σημεία ελέγχου(!). "Περνάτε! Δεν μπορούν να μας συλλάβουν όλους!" :


Α ν τ ι σ τ α θ ε ί τ ε  στην τυραννία παγκοσμίως

Αυτό που κάνουν σήμερα οι κυβερνήσεις και οι πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο δεν έχει καμία σχέση με τη δημόσια υγεία ή τη διάσωση ζωών.


50.000 γιατροί και επαγγελματίες υγείας υπέγραψαν δήλωση με την οποία ζητούν να αντικατασταθούν τα lockdowns με την εστιασμένη προστασία των ασθενών και των ηλικιωμένων με βάση την επιστημονική βιβλιογραφία.

Η διακήρυξη υπογράφηκε τον Οκτώβριο του 2020 από καθηγητές από το Χάρβαρντ, το Στάνφορντ, την Οξφόρδη, καθώς και από επιστήμονες βραβευμένους με Νόμπελ, οι οποίοι θεωρούνται κορυφαίοι στους τομείς της επιδημιολογίας, της ιολογίας, της δημόσιας υγείας, των εμβολίων κ.λπ.

Αυτό που κάνουν σήμερα οι κυβερνήσεις και οι πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο δεν έχει καμία σχέση με τη δημόσια υγεία ή τη διάσωση ζωών.

Αν επρόκειτο για τη δημόσια υγεία, δεν θα

Ενέκριναν επίσημα την διασπορά του θανάτου. Ενισχύουν νομότυπα τις ανθρωποθυσίες...

Ακούγεται πολύ CommieNazi... συνέχεια εδώ

Αποκέντρωση Τώρα!

Πώς σταματάτε την εκτροπή του πολιτεύματός μας προς την υγειονομική τυραννία;


Ξεκινάτε την Αποκέντρωση της Ψευτοκυβέρνησης, ενώ αυτοί που ενορχηστρώνουν την απάνθρωπη & παράνομη κατάληψη νομίζουν ότι έχουν τον έλεγχο...

Δεν είναι αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο, είναι αγώνας δρόμου προς την Αποκέντρωση και την Αυτο-διοίκηση...


Να εμβολιαστούν όλα πάνω από τα 12;

1. Ο Covid είναι λιγότερο επικίνδυνος για τα παιδιά από την κανονική γρίπη.

2. Δεν είναι δουλειά των παιδιών να προστατεύουν τους ηλικιωμένους ή οποιονδήποτε άλλον.

3. Διαβάστε ξανά το νούμερο 2.


Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι ο covid είναι ο μπαμπούλας που στάλθηκε για να σκοτώσει κάθε γιαγιά στον πλανήτη, δεν είναι ευθύνη των παιδιών μας να προστατεύουν τους ενήλικες. Αυτό είναι απόλυτα οπισθοδρομικό και παράλογο.


Αν το σχολείο ή ο παιδικός σταθμός σας έχει μία και μόνη ατζέντα ή προτεραιότητα που προηγείται του τι είναι καλύτερο για το παιδί σας, τότε ΠΩΣ στον άνεμο θα τους εμπιστευόσασταν τη ζωή του ;

Θυμήσου

Οι καταγγελίες πλέον, ενάντια στην εγκληματική συμμορία που δρά στα νοσοκομεία όλης της χώρας, πέφτουν βροχή! Τα στόματα ανοίγουν...

Σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείου της Κέρκυρας οι ασθενείς που κάνουν εισαγωγή με ανακοπές και θρομβώσεις, από 4-6 περιστατικά το μήνα, έχουν φτάσει 4-7 την ημέρα!! Οι περιπτώσεις αυτές είναι εμβολιασμένων που έχουν κάνει την δεύτερη δόση πριν από τρεις μήνες τουλάχιστον. Σιγά σιγά ανοίγουν τα στόματα και καλό θα είναι το νοσοκομείο και όλοι οι αρμόδιοι να βγάλουν τα επίσημα στοιχεία δημόσια όσο προλαβαίνουν...


ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡYΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ  ΘΕΣΗ ...

"Τους λένε δεν θα λες ότι έχεις κάνει το εμβόλιο, θα λες ότι χτύπησα, δεν θα λες ότι είναι από το εμβόλιο. Είναι ένας τρόπος χειραγώγησης, αυτό γίνεται. Τους λένε, δεν θα λέτε ότι αυτά τα προβλήματα που εμφανίζονται είναι από το εμβόλιο. Είναι πολλά τα περιστατικά. Άνθρωποι που παθαίνουν θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδα… διάφορα . Ορισμένοι την 2η, την 3η μέρα, κάποιοι την 13 μέρα μετά το εμβόλιο Είχαμε και θανάτους από ανθρώπους που ήρθαν εμβολιασμένοι και πάθανε ανακοπή και τους χάσαμε".

22 Αυγ 2021

Παγκόσμια άσκηση εξόδου από την "πανδημία"


Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το μήνυμα αυτό ευρέως.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

*Αυτό είναι μια άσκηση  / *This is an exercise Base Camp - Global Pandemic Exit Exercise.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Μια παγκόσμια άσκηση εξόδου από την "πανδημία" - Προσομοίωση: Biscamp Ημέρα 1


 Σήμερα ξεκινήσαμε την προσομοίωση "Basiscamp", την προσομοίωση ενός σκιώδους υπουργικού συμβουλίου που συγκροτείται μετά την υποθετική παραίτηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.



Τ ώ ρ α  είναι η ώρα των Ενεργών  Πολιτών :

Γινόμαστε γενναίοι

Κατεβάστε τους τις ασφάλειες!!

Σηκώστε τη σημαία, συμμετέχετε! Η τοπική δράση έχει εθνικό αντίκτυπο!

Κατεβάστε τους τις ασφάλειες!!

Μια χούφτα ληστών και ο περίγυρός τους ευδαιμονεί ενώ η πλειοψηφία των πολιτών απλά “την βγάζει” ή υποφέρει σιωπηλά.

Το έλλειμμα δημοκρατίας δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από το σημερινό. Για κανένα σημαντικό θέμα δεν ζητείται η γνώμη των πολιτών και πολύ περισσότερο η ψήφος τους. Όλες οι μεγάλες αποφάσεις που μας αφορούν άμεσα λαμβάνονται από μια δράκα ανθρώπων πίσω από κλειστές πόρτες, παράνομα και καθ’ υπέρβαση της εκάστοτε εντολής των εκλογέων.

Όσον αφορά τις κατηγορίες της οκνηρίας και της αδιαφορίας, παρόλο που θεμελιώνονται σε στερεότυπα συμπεριφοράς ορισμένων κοινωνικών ομάδων, είναι ολότελα άδικες όταν επιχειρείται η καθολική εφαρμογή τους πάνω στο σύνολο του πληθυσμού. Το χτίσιμο απόψεων πάνω σε αυθαίρετα συμπεράσματα και η επικόλληση επίπλαστης έννοιας-ετικέτας στους διαφωνούντες ανήκουν στο στάνταρ οπλοστάσιο της ελίτ των εξουσιαστών.


Οι αντίπαλοι


Κοινή διαπίστωση είναι το ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή τοπική χούντα. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα διεθνές όσο και υπερεθνικό τέρας που κατασπαράζει μία-μία τις χώρες αυτού του πλανήτη. Μια ολιγαρχία που ελέγχει πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες, δικαστήρια, στρατούς, αστυνομίες, μυστικές υπηρεσίες, τράπεζες, χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, ΜΜΕ, ΜΚΟ και διαθέτει αστείρευτα κεφάλαια. Τα πλοκάμια της εκτείνονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου και σε όλους τους τομείς μιας κοινωνίας.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

21 Αυγ 2021


Bloomberg : "Οι εμβολιασμένοι ανησυχούν και οι επιστήμονες δεν έχουν απαντήσεις".


Τα ανέκδοτα μας λένε αυτό που δεν μπορούν να μας πουν τα δεδομένα: Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι φαίνεται να κολλάνε τον κοροϊδοϊό σε εκπληκτικά υψηλό ποσοστό. Αλλά δεν είναι σαφές πόσο συχνά ακριβώς, ούτε είναι βέβαιο πόσο πιθανό είναι να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους. Και τώρα, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι σε σοβαρές ασθένειες από ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως.

Υπάρχει έλλειψη επιστημονικών μελετών με συγκεκριμένες απαντήσεις, αφήνοντας τους υπεύθυνους χάραξης δημόσιας πολιτικής και τα στελέχη των επιχειρήσεων να διαμορφώνουν σχέδια με βάση αποσπασματικές πληροφορίες. Ενώ ορισμένοι ανανεώνουν τις εντολές μάσκας ή καθυστερούν την επαναλειτουργία των γραφείων, άλλοι επικαλούνται την έλλειψη σαφήνειας για να δικαιολογήσουν την παραμονή στην πορεία. Όλα αυτά μπορεί να μοιάζουν με ένα χάος.

"Πρέπει να είμαστε ταπεινοί για το τι γνωρίζουμε και τι δεν γνωρίζουμε", δήλωσε ο Tom Frieden, πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και επικεφαλής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Resolve to Save Lives. "Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να πούμε οριστικά. Το ένα είναι ότι πρόκειται για ένα δύσκολο ερώτημα".

Η Γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών αποκάλυψε σήμερα. Είναι επίσημο : 'Η Corona είναι ένα μεγάλο ψέμα' !!



Πώς να νικήσετε τα διαβατήρια του θανάτου χωρίς να φύγετε από το σπίτι.


Πώς οι Ρώσοι πολίτες συνέτριψαν τα χαζά διαβατήρια της Μόσχας για τα εμβόλια σε μόλις 3 εβδομάδες

Απόσπασμα: Να πώς συνέτριψαν το διαβατήριο εμβολίων του δημάρχου Sobyanin - και ήταν πολύ απλό. Οι κάτοικοι της Μόσχας απλά σταμάτησαν να επισκέπτονται κάθε επιχείρηση που απαιτούσε διαβατήριο εμβολίου.

Το πραγματικά όμορφο σε αυτό ήταν ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι στάθηκαν αλληλέγγυοι με τους ανεμβολίαστους. Οι επιχειρήσεις έπεσαν σχεδόν στο μηδέν σε όλα τα καταστήματα όπου απαιτούνταν το διαβατήριο εμβολίου.

Οι κάτοικοι της Μόσχας άφησαν τα μαλλιά τους να μακρύνουν, παρέλειψαν να πάνε σε μπαρ και εστιατόρια, δεν πήγαν σινεμά, δεν έμειναν σε ξενοδοχεία ή έκαναν οτιδήποτε άλλο απαιτούσε διαβατήριο εμβολίου.

Επιχειρηματίες από όλη την πόλη τηλεφωνούσαν ξαφνικά στο γραφείο του δημάρχου Sobyanin για να του μασήσουν το αυτί σχετικά με τα διαβατήρια εμβολίων. Είχαν χρεοκοπήσει και ήταν πολύ θυμωμένοι γι' αυτό.

Η Μαρίνα Ζέμσκοβα, επικεφαλής μιας περιφερειακής ένωσης ξενοδοχείων και

🇦🇺 Μελβούρνη σήμερα, 21 Αυγούστου 2021, Ξεκινάει στην Αυστραλία! Οι άνθρωποι ξυπνούν μαζικά. Η Μεγάλη Αφύπνιση.


Ψέκεεεεεεεεες...

Συνομωσιολογίες από "ψέκες" του ημερήσιου επαρχιακού τύπου...



Εντυπωσιακή ήταν η κινητοποίηση του κόσμου στην έκκληση μέσω social media της οικογένειας της 27χρονης Κερκυραίας που νοσηλεύεται εδώ και δύο μήνες στο Νοσοκομείου του Ρίο μετά τον εμβολιασμό της με J&J.

Μάλιστα, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια που το πρωί του Σαββάτου, η οικογένεια της 27χρονης με ανάρτησή της αφού ευχαρίστησε όλους για την κινητοποίηση γνωστοποίησε πως η ανάγκη για αίμα υπερκαλύφθηκε.


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ :