29 Φεβ 2020

Τα πούλμαν της Μ.Ι.Τ πάνε και έρχονται.


Δεν κλείνουμε τα σύνορα σε «πρόσφυγες»! Κλείνουμε τα σύνορα σε τζιχαντιστές ή σε εργαλειοποιημένους από την Τουρκία λαθρομετανάστες αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Πρέπει κι εμείς να πάψουμε να αποκαλούμε τις ροές… «πρόσφυγες-μετανάστες». Όχι μόνο γιατί ΔΕΝ είναι. Αλλά γιατί δεν έχουμε τα ηθικό δικαίωμα να κλείσουμε τα σύνορα σε πραγματικούς πρόσφυγες! Μόνο που οι άνθρωποι αυτοί ΔΕΝ είναι πρόσφυγες! Κι αν συνεχίσουμε να τους ονομάζουμε έτσι, τότε απλώς… πυροβολούμε τα πόδια μας!

Αν θέλουμε να κλείσουμε πραγματικά τα σύνορά μας, αν θέλουμε πραγματικά να σταματήσουμε τις ροές, οφείλουμε πρώτοι εμείς να πάψουμε να επαναλαμβάνουμε το ψέμα των λαθροδιακινητών…

Η Ελλάδα, όπως και κάθε χώρα, έχει κάθε δικαίωμα (από το Διεθνές Δίκαιο) να κλείσει με κάθε τρόπο τα σύνορά της, επικαλούμενη είτε λόγους εθνικής ασφαλείας είτε λόγους δημόσιας υγείας!


Όποιος λέει πως αυτό το «απαγορεύει» τάχα το Διεθνές Δίκαιο είναι παντελώς άσχετος. Ή είναι παπαγαλάκι των λαθροδιακινητών.
Τελεία και παύλα.-

Δείτε τι "περίεργο" συνέβη στη Λέσβο ενώ είχαν κλείσει τα σύνορα στον Εβρο

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020


Μεταναστευτικό-Νέα κρίση-Παλιές συνήθειες - Επειδή άλλα ακούμε στις ειδήσεις και άλλα γίνονται στην πραγματικότητα. Δείτε αυτό το σκηνικό που διαδραματίστηκε σήμερα στην Λέσβο την ώρα που είχαν κλείσει τα σύνορα στον Έβρο και πείτε μου τι φταίει ειδικά εσείς αδέρφια από την Λέσβο.

Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές και σε συνδυασμό με τα στοιχεία των AIS συστημάτων των σκαφών της FRONTEX δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε μια φουσκωτή βάρκα με 13-15 άτομα φτάνει παρανόμως στην ακτή Σκάλας Συκαμνέος Λέσβου στην βόρεια πλευρά του νησιού.


Στο βάθος φαίνεται

«5η Φάλαγγα»: Επίθεση των παράνομων μεταναστών στην Λέσβο ενώ 10.000 μπαίνουν αύριο από την Τουρκία

Η χώρα δέχεται επίθεση σε όλο των μήκος των συνόρων της, αλλά και από το εσωτερικό της με εξεγέρσεις αλλοδαπών που τους φιλοξενούν στα νησιά: Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο ΚΥΤ της Μοριας μεταξύ παράνομων αλλοδαπών και δυνάμεων της αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 100 νεαροί μετανάστες ξαφνικά ξεκίνησαν με τα υπάρχοντα τους από το ΚΥΤ της Μόριας με σκοπό να φτάσουν στη Μυτιλήνη, με την αστυνομία να τους κόβει τον δρόμο προς τη χώρα του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα μήνυμα που εστάλη στα κινητά μεταναστών ήταν η αφορμή να προκληθεί γενικός ξεσηκωμός στο ΚΥΤ της Μόριας.

Το μήνυμα ανέφερε πως πλοία είναι έτοιμα να αναχωρήσουν από το λιμάνι της Μυτιλήνης δωρεάν προς την Αθήνα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες μετανάστες να ξεκινήσουν με τα πόδια από την Μόρια για τη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία σταμάτησε τους μετανάστες λίγο μετά τον καταυλισμό του ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ και οι μετανάστες γύρισαν πίσω στο ΚΥΤ, ενώ ΜΑΤ φυλάνε όλες τις εξόδους από το ΚΥΤ προς την Λέσβο

Σήμερα θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τους κατοίκους της Λέσβου καθώς θα δεχθούν διπλή επίθεση από τον εξωτερικό και τον εσωτερικό εχθρό: Περίπου 10.000 αλλοδαποί μουσουλμάνοι έχουν μπει σε αποβατικά σκάφη και ετοιμάζονται να πλεύσουν προς το νησί, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση συλλαμβάνει τους Ελληνες πολίτες που είχαν αντιδράσει στην δημιουργία των νέων δομών φιλοξενίας και συνεχίζει τις εργασίες στην περιοχή Καράβας για την κατασκευή της νέας δομής.

Καστανιές Έβρου: Έκρυθμη η κατάσταση - Επεισόδια με αλλοδαπούς που προσπαθούν να ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ στην Ελλάδα και φωτιές ----------- Deutsche Welle : 120.000 λαθρομετανάστες βρίσκονται ήδη κοντά στις παράλιες για να μετακινηθούν προς την Ελλάδα.



H Ελλάδα θα σταματήσει να είναι "ξέφραγο αμπέλι". Δεν θα περάσει του τρελού Ερντογάν.Κανείς λάθρο στην Ελλάδα.

Έκρυθμη δείχνει να είναι η κατάσταση στις Καστανιές Έβρου. Εκατοντάδες αλλοδαποί οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν δωρεάν με λεωφορεία του αποκαλούμενου “Erdogan Express” στα σύνορα, δεν έχουν σταματήσει να απειλούν και να εκβιάζουν την είσοδό τους στην χώρα δια της βίας.        ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ


Δήθεν συναγερμός για τους λάθρο στον Εβρο και τα νησιά .


Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, 120.000 λαθρομετανάστες βρίσκονται ήδη κοντά στις παράλιες

28 Φεβ 2020

Ιδού τι μας περιμένει και μας το κρύβουν οι νεκροθάφτες του Ελληνισμού:


Η πίεση αυξάνεται. Οι μάχες γύρω από την Ιντλίμπ στη Συρία αναγκάζουν σχεδόν 1 εκατομμύριο κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να κινηθούν προς τα τουρκικά σύνορα.

Από εκεί οι προσφυγικές ροές θα φθάσουν τους επόμενες μήνες στην Ελλάδα. Ακόμα οι αριθμοί των «προσφύγων» βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα από το απόγειο της προσφυγικής κρίσης το 2015, όταν καθημερινά έφθαναν στις ελληνικές ακτές 10.000 άνθρωποι.

Πρόσφατα ο Γερμανός υπ. Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ προειδοποιούσε ότι «θα βιώσουμε ένα δεύτερο 2015». Αν πραγματοποιηθεί η πρόγνωση του Γερμανού υπουργού, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ανθρωπιστική καταστροφή χωρίς προηγούμενο. Διότι σε αντίθεση με το 2015, όταν για τους «πρόσφυγες» η Ελλάδα ήταν απλά χώρα διέλευσης, τώρα η Ελλάδα είναι πλέον τελικός προορισμός...

Χιλιάδες μετανάστες στον Έβρο και τα παράλια. Οι δρόμοι γύρω από την Αδριανούπολη που οδηγούν στα σύνορα είναι γεμάτοι από μετανάστες κάθε ηλικίας, που σπεύδουν να επωφεληθούν από την απελευθέρωση των συνοριακών γραμμών της Τουρκίας...

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής χιλιάδες μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Ιράκ, τις αφρικανικές χώρες και την υπόλοιπη Αραβία, αλλά και το Πακιστάν καταφθάνουν στη συνοριακή γραμμή του Έβρου και συγκεντρώνονται στα μικρασιατικά παράλια για να περάσουν απέναντι στην Ελλάδα.

Οι δρόμοι γύρω από την Αδριανούπολη που οδηγούν στα σύνορα είναι γεμάτοι από μετανάστες κάθε ηλικίας, που σπεύδουν να επωφεληθούν από την απελευθέρωση των συνοριακών γραμμών της Τουρκίας, απόφαση που πάρθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, όταν ήταν ξεκάθαρο πως το τουρκικό εκστρατευτικό σώμα στο Ιντλίμπ κατέγραφε σημαντικές απώλειες με δεκάδες νεκρούς και δεκάδες σοβαρά τραυματίες μετά από βομβαρδισμό των συριακών δυνάμεων, αλλά και της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας.Μετά από μία δραματική συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας, αποφασίστηκε να εκβιαστεί η Ευρώπη και γενικότερα η Δύση προκειμένου να υπάρξουν θετικές για την Τουρκία αντιδράσεις από τις ευρωπαϊκές χώρες και το ΝΑΤΟ δεδομένης της στρατιωτικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Άγκυρα στη βόρεια Συρία.

Ακόμη και με κάρα προωθούνται στα σύνορα οι μετανάστες

Έτσι ανακοινώθηκε από ανώτερους αξιωματούχους στα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων πως ανοίγουν τα σύνορα της Τουρκίας προς την Ευρώπη για τους Σύρους πρόσφυγες. Στην πραγματικότητα ελάχιστοι Σύροι πρόσφυγες έχουν μετακινηθεί τις τελευταίες ώρες προς τα ελληνικά σύνορα. Η μεγάλη μάζα των ανθρώπων που σπεύδει στον Έβρο και τα παράλια αποτελείται από μετανάστες από άλλες χώρες.

27 Φεβ 2020

Τα ΜΑΤ, με πολιτικά, τα έσπασαν όλα φεύγοντας από την Χίο...

BINTEO-NTOKOYMENTO

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020


We are all Greeks

Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», οι δυνάμεις των ΜΑΤ έδωσαν την τελευταία τους παράσταση όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα Πολίτης της Χίου, κινούμενοι εναντίον ομάδας 15 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον λιμένα Μεστών και σε απόσταση ασφαλείας.


26 Φεβ 2020

«Γκασμάδες, Τουρκόσποροι, θα σας Γ@@@@σουμε!» Αυτά φώναζαν χτες το βράδυ από τα υψώματα κάτω από την περιοχή της Καράβας οι διμοιρίες των ΜΑΤ , που η κυβέρνηση έστειλε στα νησιά μας...Χρήση πυροβόλων όπλων από την πλευρά των αστυνομικών καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Λέσβου...και...φυσιολογικά,καιρός ήταν : Άγριο ξύλο και λιντσάρισμα κατά ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στα δωμάτιά τους απο αγανακτισμένους..."τουρκόσπορους" και..."γκασμάδες"...Τα ΙΔΙΑ έκαναν παντού όπου και αν βρέθηκαν τα ΜΑΤ.Έβριζαν γυναίκες και οικογένειες έτσι ώστε να σακατέψουν τους άντρες που θα απαντούσαν στις προστυχιές για τα σπίτια τους...Ρωτήστε και μάς...



Χρήση πυροβόλων όπλων από την πλευρά των αστυνομικών καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Λέσβου

Εμείς.... κι αυτοί.... και στη μέση η Πατρίδα...


τα ΜΑΤ ανήκουν στο "προστασίας του πολίτη"....
το "προστασίας του πολίτη" ανήκει στον χρυσοχοϊδη...
ο χρυσοχοϊδης ανήκει στη Νου Δου...
η Νου Δου στην κυβέρνηση...
η κυβέρνηση στα αφεντικά της...
τα αφεντικά ελέγχουν όλα τα κόμματα...
τα κόμματα "ανήκουν" στους ψηφοφόρους...
και οι ψηφοφόροι... χμ...
όπως καταλαβαίνεις Φίλε Μυτιληνιέ, Χιώτη, Σαμιώτη... Φίλοι εκεί στην Κω και στη Λέρο και στα άλλα κατεχόμενα, είμαστε μόνοι απέναντι στην καφρίλα, την κομματίλα, τα λαθρόσκυλα και τους πραιτοριανούς...

εμείς.... κι αυτοί....
και στη μέση η Πατρίδα...

Διαμόρφωση:Α.Τ.
Φωτό:ιχνος

Καμία Χάγη… Κανένα εκτελεστικό απόσπασμα… Τίποτε δεν θα μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη αν επιτρέψουμε να ξεσπάσει το κακό

Το είπα και το εννοώ απόλυτα. είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ… Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ… Και όταν θα αρχίσουν να αποδεκατίζονται μαζικά άνθρωποι όλων των ηλικιών, αυτή θα είναι μια κυβέρνηση ΦΟΝΙΑΔΩΝ εκ προμελέτης και χωρίς ελαφρυντικά...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας, έγινε για το θεαθήναι. Επέλεξαν συνειδητά να αφήσουν την χώρα ανοχύρωτη, την στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ανεξέλεγκτη εξάπλωση του θανατηφόρου ιού.

Παραιτήθηκαν από το αυτονόητο δικαίωμά τους να πάρουν έκτακτα μέτρα για να οχυρώσουν την χώρα, και αρκέστηκαν σε συμβουλές κοινωνικής συμπεριφοράς, που προκαλούν την νοημοσύνη των ανθρώπων.

Την ίδια στιγμή, η εγκληματική διαχείριση του ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ στην οποία επιμένουν, χωρίς να διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τα ΜΑΤ για να σακατέψουν τις τοπικές κοινωνίες που αντιδρούν στις επιτάξεις, είναι μια ακόμη εγκληματική πράξη κορυφαίας εθνικής ανευθυνότητας, που ακυρώνει πλήρως κάθε... στοιχειώδες προστατευτικό μέτρο, αφήνοντας την χώρα πλήρως εκτεθειμένη στην ανεξέλεγκτη επέλαση του ιού

Θέλουν πανικό… Θέλουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις… Δεν διστάζουν να εργαλειοποιήσουν ακόμη και τον κίνδυνο μιας υγειονομικής τραγωδίας, για να περάσουν σε δεύτερο πλάνο οι εθνικές τραγωδίες που βρίσκονται ήδη στα σκαριά.

Αδιαφορούν πλήρως για τα δεκάδες χιλιάδες θύματα και τους ανυπολόγιστους νεκρούς που θα προκαλέσουν εξ αιτίας της εγκληματικής τους πολιτικής διαχείρισης.

Η ανεξέλεγκτη εισβολή ανθρώπων,

24 Φεβ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΛΙΑΜΕΠ (VIDEO!!!)


Παρακολουθώντας τις διεργασίες της εκδήλωσης που διοργάνωσε την 18η Φεβρουαρίου 2020 το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, για τα ελληνοτουρκικά με τίτλο: «Μας συμφέρει η Χάγη:», αυτής της χοντροκομμένης παράστασης προσηλυτισμού αποδοχής ενός επιχειρούμενου εθνικού εγκλήματος, δικαιούμεθα και εμείς, κυρίες και κύριοι προπαγανδιστές, να «σηκώσουμε το δάκτυλο» δείχνοντας την γύμνια της τραγελαφικής παρωδίας σας και να αναφωνήσουμε, κατά παράφραση των λεγομένων της κυρίας Μπακογιάννη: «Το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι γυμνό»!

Και γεννάται το εύλογο ερώτημα:

«Είναι άραγε Ελληνικό, το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, ένα μη θεσμικό όργανο νεφελώδους συγκροτήσεως, όταν μάλιστα την Διεθνή Συμβουλευτική Επιτροπή του πλαισιώνει και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Kemal Dervis;

Είναι Ελληνικό, όταν ήτο αντίθετο προς το Δόγμα Ενιαίου Αμυντικού Χώρου (1993) και της στρατιωτικής υποστήριξης της Κύπρου από την Ελλάδα;

Είναι Ελληνικό, όταν εμάχετο για την ακύρωση της εγκατάστασης του αντιαεροπορικού συστήματος S-300 στην Κύπρο; Είναι Ελληνικό όταν στελέχη του ΕΛΙΑΜΕΠ πάλεψαν υπέρ του σχεδίου Ανάν;

Απάντηση στο ερώτημα εάν και υπό ποιές προϋποθέσεις μας συμφέρει η Χάγη επιχείρησαν να δώσουν, ο Γιώργος Παπανδρέου, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο καθηγητής Χρήστος Ροζάκης, οι ανασυρθέντες από την σαρκοφάγο τους, περιφανείς βρικόλακες, που με την ανερμάτιστη πολιτική τους οδήγησαν την Χώρα στην οικονομική καταστροφή, στην απώλεια της εθνικής της κυριαρχίας, οι ηθικοί αυτουργοί των 8.500 χιλιάδων αυτοχειριασθέντων αδελφών μας.

Εμείς ΔΕΝ είμαστε νομικοί, ούτε οικονομολόγοι, ούτε διπλωμάτες, ούτε «επιφανείς», κατά

23 Φεβ 2020

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ : Σωτήρης Σοφιανόπουλος: Ο άνθρωπος που θα άλλαζε την Ελλάδα - Βρήκε πετρέλαιο, σχεδίασε μέχρι & βαλλιστικά βλήματα (upd)



Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος, ο μεγάλος Ελληνας, βιομήχανος, επιστήμονας ερευνητής, πολιτικός και οραματιστής, άφησε την τελευταία πνοή του και έτσι έκλεισε και «βιολογικά» το κεφάλαιο «ΧΡΩΠΕΙ», μία βιομηχανία η οποία σε μία οποιαδήποτε άλλη χώρα θα γινόταν η «μήτρα» χημικών, πολεμικών και ενεργειακών βιομηχανιών και βιομηχανιών τροφίμων, που θα άλλαζαν την μοίρα της ίδιας της χώρας.

Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938, τελείωσε το Γυμνάσιο Αναβρύτων και σπούδασε χημικός στα Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης και του Ντάρμστατ.

Απέκτησε την «Χρωματουργίας Πειραιώς» γνωστότερης και σαν «ΧΡΩΠΕΙ», που εξελίχθηκε σαν κλάδος της χημικής βιομηχανίας ύστερα από την εργαστηριακή ανακάλυψη από την ομάδα που συντόνισε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, της ανιλίνης, παραγώγου του άνθρακα, υλικού που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή συνθετικών χρωστικών υλών, οι οποίες υποκατέστησαν τα φυσικά χρώματα κυρίως στην κλωστοϋφαντουργία.

Στην συνέχεια και υπό την εμπνευσμένη ηγεσία του εκλιπόντος, η εταιρία απέκτησε παγκόσμιες πατέντες για παυσίπονα όπως Kalmol, Algon κ.α.

Ειδικεύτηκε στην αναπτυξιακή έρευνα και τεχνολογία, ενώ - μεταξύ άλλων - κατασκεύασε τα πρώτα ελληνικά όπλα μετά το 1974, από υποπολυβόλα μέχρι... βαλλιστικούς πυραύλους, υπακούοντας την προτροπή του τότε υπουργού Εθνικής Αμυνας Ευάγγελου Αβέρωφ προς την ελληνική βιομηχανία να σχεδιάσει και να παράγει σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας οπλικά συστήματα!

Είχε μάλιστα αρχίσει τον σχεδιασμό βαλλιστικών πυραύλων μικρού βεληνεκούς.

Ο καθεστωτικός εθνικισμός στην υπηρεσία του Ισραήλ


του Λουκά Σταύρου

Το Ισραήλ για λόγους που αφορούν στην άμυνα του πάντα ήθελε να έχει πρόσβαση στην Κύπρο και να χρησιμοποιεί τον χώρο της ως δικό του στρατηγικό βάθος. Η κυβέρνηση Αναστασιάδη στα πλαίσια της γειτνίασης των οικοπέδων της κυπριακής ΑΟΖ με την ΑΟΖ του Ισραήλ βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει τις πύλες της Κύπρου στο Ισραήλ. Χωρίς να ανακοινωθεί κάποια αμυντική συμμαχία με ξεκάθαρους όρους και υποχρεώσεις ο Ισραηλινός στρατός σχεδόν καθημερινά κάνει ασκήσεις στην Κύπρο, σε ξηρά , θάλασσα και αέρα.

Οι κυβερνώντες αφήνουν να νοηθεί προς τους ψηφοφόρους της δεξιάς ότι το Ισραήλ προσφέρει αμυντική ασπίδα στη Κύπρο και οι διάφοροι έμμισθοι κονδυλοφόροι αναπαράγουν αυτόν τον ψίθυρο που κάνει την «εθνικοφροσύνη» να αγάλλεται. Βέβαια δεν είδαμε πουθενά το Ισραήλ να

22 Φεβ 2020

Ενώ η Τουρκία προπονείται για πόλεμο με την Ελλάδα, ο Μητσοτάκης παραμένει πρωθυπουργός!


Εδω και πολλούς μήνες έχω γράψει πως οι Τουρκικοί πύραυλοι μπορούν να κτυπήσουν κεντρικές πόλεις της Ελλάδας μεταξυ των οποίων την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (σε 5 λεπτά τα νησιά του Ανατ. Αγαίου, κάπου 20 λεπτά η Αθήνα κοκ). Τώρα τα λένε και άλλοι ενώ στα ΜΜΕ της Κρήτης παίζουν μπάλες με το …Παραγιουδάκη και με ψευτοχάρτες, κάτι αντιγραφάκηδες δημοσιογράφοι.

Ενω η Τουρκία στη Συρία και στη Λιβύη αποκτά εμπειρία για το πώς να χρησιμοποιήσει τα όπλα της, ο Μητσοτάκης του καρτέλ των ΜΜΕ εν όψει αυτής της πραγματικότητας δρά υπέρ της Τουρκίας.

Έτσι,
  • συνεχίζει να φέρνει στρατό απο τη Τουρκία με τη μορφή μεταναστών (εποικισμός), τους οποίους μάλιστα βάζει πάνω σε νησιά του Ανατ. Αιγαίου (για να χτυπήσουν την εθνοφυλακή και την αντίσταση στα νησιά, αφού οι έποικοι θα ξέρουν πως θα κινηθούν μέσα σε αυτά σε περίπτωση επίθεσης).
  • διώχνει Patriot απο την Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία, όπως έκανε με τις οβίδες ο Καμμένος (αφοπλισμός), τις οποίες μπορούσα να κάνω smart bombs.
  • δεν κάνει τις μεταβολές που χρειάζεται άμεσα η άμυνα της χώρας αλλά τις μεταφέρει το 2025, για να δώσει χρόνο στη Τουρκία να δράσει ανενόχλητη
  • δεν εξοπλίζει την εθνοφρουρά άμεσα
  • δεν κλείνει τα σύνορα και δεν τα φυλάει γιατί έτσι έχει συμφωνήσει μέσω των ΜΟΕ με τη Τουρκία, γιατι αν δεν το μπορεί να ξεκουμπιστεί
  • δεν οριοθετεί ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα με τη Κύπρο ενώ μπορεί να το κάνει. Απο τεχνική άποψη η οριοθέτηση ΑΟΖ π.χ. Ελλάδας και Αιγύπτου, μπορεί να γίνει με ένα software σε PC σε χρόνο το πολύ ένα λεπτό! Το ότι αυτή η κολώνια μετράει χρόνια, έχει να κάνει με παραμύθια και κοροϊδία που αφειδώς προσφέρεται στον Ελληνικό λαό απο τα ΜΜΕ του καρτέλ. Μην ακούτε τη Μαγείρισα απο τη Κρήτη είναι άσχετη. Ο Παπαδάκης τη βγάζει στον ΑΝΤ1 για να πιάνει νούμερα στα γηροκομεία!
  • αυξάνει τα δάνεια της χώρας
  • αφήνει τα ΜΜΕ των Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη και της Γαλλικής Κόκκαλη, με το γνωστό κέντρο απο πίσω που έχει αποτύχει ή έχει προδώσει τα πάντα, να παρουσιάζουν όσα συμβαίνουν κομψά και στρογγυλεμένα, για να μασάει η παρέα απο τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τα νέα κόκκινα δάνεια που άρχισαν πάλι να αυξάνουν.
  • συνεχίζει να μη κάνει καμμία ανάπτυξη και να τρώει απο τα έτοιμα

Αν παρατηρήσει κανείς τα χαρακτηριστικά των Τουρκικών πυραύλων Khan

Εύγε Έλληνα. Μπράβο ! Ελληναρά...να θυμάσαι πως δεν είμαστε όλοι σαν εσένα και πως είσαι η μειοψηφία.


"Κατόπιν των επάλληλων διακοπών στις ομιλίες της Ελληνικής αντιπροσωπείας από τον προεδρεύοντα του ΝΑΤΟ, αποχώρησε η διακομματική ελληνική αντιπροσωπεία, αφήνοντας το Τούρκο πρέσβη να ... ζωγραφίζει υπέρ της χώρας του, κατά το δοκούν, με τις ευλογίες των ... συμμάχων μας" (βλέπε σχετικά εδώ).

Ταυτόχρονα, "με καταδρομείς φορτώνει ο Ερντογάν τα σύνορα Τουρκίας - Ελλάδος στον ΕΒΡΟ, τραβώντας Τουρκικές δυνάμεις από την Συρία" (βλέπε σχετικά εδώ).

  • Εύγε άθλιε χειροκροτητή των κομμάτων που ψήφισες.
  • Εύγε και σε σένα που στέκεσαι παρακαλώντας για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης καθώς και σε σένα που βλέπεις mega, ant1, star, ακούς real και παραπολιτικά, νιώθοντας έξαψη από όταν βλέπεις και ακούς "έγκριτους" δημοσιογράφους να σε δουλεύουν και να σε αποπροσανατολίζουν με τις ... ειδήσεις τους.
  • Εύγε σε σένα που λες "ας πάνε τα σύνορα στην Λάρισα".
  • Εύγε σε σένα που καμαρώνεις με τη παροιμία "του δειλού η μάνα δεν έκλαψε ποτέ".

ΕΛΙΑΜΕΠ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο μαγαζί
  • Εύγε και σε σένα που κάθεσαι και χειροκροτείς την "ομόνοια" και τη σύζευξη της Ντόρας Μπακογιάννη-Μητσοτάκη με τον προδότη ΓΑΠ, τον τιποτένιο Κατρούγκαλο και το βρωμερό ΕΛΙΑΜΕΠ.

20 Φεβ 2020

Ανήμπορη η αστυνομία: Δεκάδες χιλιάδες «μετανάστες» φτιάχνουν «χαλιφάτο» μέσα στην Αθήνα

Παραδοχή σοκ από τον πρόεδρο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών της Αστυνομίας :

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών της Αστυνομίας, Βασίλης Ντούμας, αναφερόμενος στην εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας έκανε μία συνταρακτική αποκάλυψη.


Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6», ανέφερε πως το κέντρο της Αθήνας έχει γκετοποιηθεί και από το κομμάτι του εμπορίου και της χρήσης ναρκωτικών, χαρακτηρίζοντάς το σημείο συνάντησης και σημείο ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών αυτών που λειτουργούν με την παρανομία και το παρεμπόριο.

«Τα περισσότερα από αυτά που συμβαίνουν στις υποβαθμισμένες πλέον περιοχές του κέντρου δεν εμπίπτουν στο κομμάτι της αστυνόμευσης, διότι όταν έχουμε 40.000 κόσμο στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος δεν έχει καταγραφεί, δεν υπάρχει πουθενά και μεταξύ αυτών είναι κάποιοι κακοποιοί που έφυγαν από τον τόπο τους γιατί έχουν διαπράξει εγκλήματα και ήρθαν εδώ για να κάνουν το ίδιο», σημείωσε, παραδεχόμενος ουσιαστικά πως, υπό αυτές τι συνθήκες, η αστυνομία είναι ανήμπορη να αντιδράσει, με τους παράνομους μετανάστες να δημιουργούν «χαλιφάτο παρανομίας» μέσα στην πρωτεύουσα.

«Δεν ψάχνουμε έναν διαιτητή ή έναν διαχειριστή σε αυτό το τοπίο που είναι η αστυνομία, πρέπει να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του, αν δεν λειτουργήσουν όλοι οι φορείς που πρέπει να διώξουν και να καθαρίσουν το τοπίο ειρηνικά και όχι μόνο με την καταστολή,
δε θα απαλλαγούμε ποτέ από αυτό το τοπίο στο κέντρο της Αθήνας και μην περιμένουμε μόνο από την Ελληνική Αστυνομία» .

ΠΗΓΗ
ΦΩΤΟ:Α.Τ.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ :



16 Φεβ 2020

'Ολα αυτά τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα και ζούν ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ σε βάρος της πατρίδας και της κοινωνίας.Οι δε δυνάμεις καταστολής είναι ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ να προλάβουν και απομένουν απλοί παρατηρητές,αποδίδοντας κατόπιν εορτής...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ.


ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑΣ


Σε όλες τις τελευταίες μετανεωτερικές ριζικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων, υπάρχει μία διαβολική σύμπτωση: Ξεκινούν από μία προπαγάνδα κάποιων ΜΚΟ, για να υιοθετηθούν από κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς και να ωφεληθούν, εντελώς συμπτωματικά, κάποιες λίγες εταιρείες. Σε κάποιες περιπτώσεις, μόνο μία.


Φυσικά, όλα γίνονται για το καλό μας και για το καλό της φύσης. Πώς, όμως, γίνεται κάθε φορά αυτό το καλό να το πληρώνουν πάντα οι πολλοί και να κερδίζουν οι λίγοι; Περίεργη σύμπτωση, που ουδέποτε απασχόλησε τους διανοούμενους, που υποστηρίζουν αυτούς τους μετανεωτερισμούς!

Η είδηση:

«Ο Συνασπισμός για τον καθορισμό πραγματικών τιμών ζωικών πρωτεϊνών» (TAPPC), με έδρα το Άμστερνταμ, που συγκεντρώνει ομάδες περιβαλλοντικής ευεξίας και καλής διαβίωσης των ζώων, ασκεί πιέσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ένα σχέδιο απομάκρυνσης των Ευρωπαίων από τα αγαπημένα τους κοτόπουλα, κεφτεδάκια και μπριζόλες»[i].


Σαν άμεση λύση, προτείνουν απότομη αύξηση της τιμής του κρέατος με την επιβολή ενός φόρου «βιωσιμότητας» ύψους 40% πάνω στις τιμές του κρέατος και των γαλακτοκομικών. Προτείνουν να ξεκινήσουν μαλακά, π.χ. 1 ευρώ το κιλό στο 2022-23 για να αυξηθεί σε 4-5 ευρώ το κιλό στη συνέχεια, έτσι ώστε το 2030, η κατανάλωση κρέατος και γαλακτοκομικών να έχει μειωθεί κατά 67%.

Η αιτία, βεβαίως, οφείλεται στην "κλιματική αλλαγή" και στην επιβάρυνση που προκαλούν τα ζώα στην "υπερθέρμανση του πλανήτη".

Με την κάλυψη επιστημονικών και διεθνών οργανισμών, διαθέτουν και την απαραίτητη «επιστημονική» τεκμηρίωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΕΙ,ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ,ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ


...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !!


Ποια Χίος; Μόνον η Χίος; Σκύρος και Εύβοια να δείτε... Ρε «θα τρώτε» βολές τού τουρκικού πυροβολικού από τα Νέα Στύρα προς την Αττική και θα λέτε: «Μα είναι δυνατόν»;;; Τα γράφει κάτι χρονάκια αυτά η «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»


Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ Κ Α Ι εδώ Κ Α Ι εδώ Κ Α Ι εδώ.

12 Φεβ 2020

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ & ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ - Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Σ
υνοπτική παρουσίαση της Σχολής της Φρανκφούρτης & του πνευματικού της τέκνου, του Πολιτιστικού Μαρξισμού, την εφαρμογή του οποίου βλέπουμε παντού στον Δυτικό Κόσμο.

Ενημερώσου & ενημέρωσε τους ανθρώπους γύρω σου για τον αντιδυτικό ρόλο φιλελεύθερων διεθνιστών, "προοδευτικών" και αριστερών.



Σύντομη παρουσίαση του Σχεδίου Coudenhove-Kalergi, που πολλοί πιστεύουν ότι υφίσταται κ προωθεί τεχνηέντως τον αφανισμό της λευκής φυλής κ τη μετάλλαξή της σε μία ευρασιατική νεγροειδή φυλή μιγάδων, ενώ άλλοι το καταχωρούν στις θεωρίες συνωμοσίας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Γεννημένη μέσα στην κρίση, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος είναι άλλη μία απόδειξη ότι τα όνειρα, όταν βασίζονται σε υψηλές ιδέες, βγαίνουν αληθινά

«Με τα όνειρα αρχίζει η ευθύνη». Σε αυτή την εποχή, την τόσο κρίσιμη και ρευστή, οι Νέοι της ΣΟΝΕ προτάσσουν τα όνειρά τους ως εχέγγυο και ώθηση προς ένα καλύτερο μέλλον.

ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - www.ysog.eu

9 Φεβ 2020

Burak Özügergin : "Αν συνεχίσουμε έτσι, θα υπάρξει κλιμάκωση ... Δεν μπορείτε, πλέον, να μας διαβάσετε" - Η "ευρωπαϊστική" ελίτ του Κολωνακίου οδηγείται στο να μετατρέψει την Ελλάδα, σε μια σύγχρονη νεοοθωμανική επαρχία, με καθεστώς περιορισμένης κυριαρχίας; Προφανώς, ναι.



1932 : Ο σύμφωνημένος, ανάμεσα, στην κεμαλική Τουρκία και την μουσσολινική Ιταλία, χάρτης, με τον οποίο προσδιορίστηκαν, λεπτομερώς, τα θαλάσσια σύνορα, μεταξύ των ιταλικών, τότε, Δωδεκανήσων και της Τουρκίας, καθορίζει ότι τα νησιά Ίμια (τα cardac), με το πορτοκαλί χρώμα, δεν ανήκουν, στην Τουρκία. Ανήκουν, στα Δωδεκάνησα, τα οποία περιήλθαν, στην Ελλάδα, με την Συνθήκη των Παρισίων του 1947. Αυτήν την πραγματικότητα γκρίζαρε ο Κώστας Σημίτης και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τον Ιανουάριο του 1996, μειώνοντας, για πρώτη φορά μετά το 1923, τον εδάφιο χώρο, στον οποίο ασκείται η κυριαρχία, όχι μόνο του ελληνικού κράτους αλλά και αποτελεί περιουσία και χώρος δραστηριοποίησης του πληθυσμού της χώρας μας. Τα γεγονότα εκείνης της εποχής, σε κάθε περίπτωση, αποτελούν την συνέχεια της ελληνικής ήττας, στην Κύπρο, το 1974, αλλά και απαρχή της τωρινής ελληνικής παρακμής.

Καθώς έχουν περάσει 24 χρόνια, από την επονειδιστη ήττα του ελληνικού κράτους, στα Ίμια, η, σαφέστατα, ηγεμονική δήλωση ("Δεν μπορείτε, πλέον, να μας διαβάσετε"), που έκανε, στις 28/1/2020, ο πρέσβης της Τουρκίας, στην Αθήνα, Burak Özügergin, ενώπιον της θλιβερής κουστωδιας του ΕΛΙΑΜΕΠ, η οποία καθιδρη και έντρομη μετέφερε, στον πρωθυπουργό, τις απαιτήσεις και τις ωμές απειλές του - ευγενούς, κατά τα άλλα -, εξ Άγκυρας, αφανούς ανθυπάτου και αναδυόμενου, σε συγκυβερνήτη (μαζί με τους ευρωδανειστές) της χώρας μας, καταδεικνύει την κατακρήμνιση κάθε έννοιας λελογισμένης ισορροπίας ισχύος, ανάμεσα, στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Όπως έχουμε πει, ζούμε σε μια κρίσιμη μεταιχμιακή εποχή, κατά την διάρκεια της οποίας η αθηναϊκή ελίτ οδηγείται, στην αποδοχή της τερατογεννητικής σύζευξης της παραδοσιακής ευρωδουλείας, με την τουρκοδουλεία. Αυτήν την τερατογενή σύζευξη έρχεται να εκφράσει η προαναφερθεισα ηγεμονική δήλωση του, εξ Άγκυρας, ανθυπάτου. Και φυσικά, ο Burak Özügergin έχει δίκιο.

Το σημερινό ελληνικό κράτος δεν μπορεί να διαβάσει το σύγχρονο τουρκικό κράτος.

Αυτή είναι η απλή αλήθεια. Όσο ωμή και αν φαίνεται η διαπίστωση αυτή.

Η ελίτ της Άγκυρας λειτουργεί, εδώ και καιρό, με την λογική της περιφερειακής υπερδύναμης, ανακατευόμενη, σε γεωπολιτικά παιχνίδια, τα οποία, εκτεινόμενα, από την Λιβύη και την Σομαλία, μέχρι το Κατάρ, ξεπερνούν, κατά πολύ, την νοτιοανατολική Μεσόγειο. Ως εκ τούτου, η Ελλάδα φαίνεται, στα μάτια της, ως ένας παρίας, ο οποίος το μόνο, που έχει να κάνει, είναι το να αποδεχθεί την μοίρα του.

Και αυτή η μοίρα είναι σαφής και συγκεκριμένη. Η ελληνική ελίτ πρέπει να αποδεχθεί τον κυριαρχικό ρόλο της Τουρκίας, στην περιοχή και να καταστήσει την χώρα μας υποτελή και έρμαιο, στις επιθυμίες της Άγκυρας.

"Μην ασχολείσθε μαζυ μας και δεν θα πάθετε τίποτε" διαμηνύει, δημόσια, ο πρόεδρος

H μεγαλύτερη πληθυσμιακή αλλοίωση μιας χώρας της Ευρώπης μετά τον πόλεμο

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΞ/ΚΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.....



Μεγάλες αντιδράσεις καταγράφονται στην Λέσβο για δήλωση η οποία φέρεται να έγινε από τον υφυπουργό ... Εθνικής Αμυνας και πρώην Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αλκιβιάδη Στεφανή, σύμφωνα με την οποία «Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν 1,8 εκατομμύρια μετανάστες και αναλογικά όλοι έχουν μοιραστεί το βάρος. Απλά στην Κρήτη και την Πελοπόννησο που έχουν πιο πολλούς από εμάς, τους έχουν αξιοποιήσει και δουλεύουν στα χωράφια».

Οπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την περασμένη Παρασκευή

Είναι εξουθενωμένοι Έλληνες Πολίτες !!!!


Οι διαδηλωτές δεν είναι "εθνίκια" "φασίστες" και ότι άλλο τους προσάπτουν τα κτήνη των ΜΚΟ, του Σόρος και της ... βουλής. Είναι εξουθενωμένοι Έλληνες Πολίτες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ



8 Φεβ 2020

«Η τραγωδία των Ελλήνων ήταν ότι ποτέ δεν είχαν τα κότσια να πουν στους Ευρωπαίους αξιωματούχους να πάνε στα τσακίδια»


Η Ε.Ε. έχει πλέον αποδειχθεί, ότι δεν πρόκειται για ένωση λαών, όπως όλοι οι μη προνομιούχοι, θα επιθυμούσαμε, αλλά για ιδιότυπο διεθνές πολιτικό Καρτέλ μεγάλων επιχειρήσεων.

Ενα καρτέλ, που νοιάζεται μόνο για την άνθιση των μονοπωλειακών επιχειρήσεων, εντός και εκτός Ε.Ε. και την συσσώρευση μεγάλου οικονομικού πλούτου, στα χέρια των ολιγαρχών και των ελάχιστων προνομιούχων μεγαλοϋπαλλήλων.


Το καθεστώς προσφέρει χιλιάδες θέσεις εργασίας σε εργαζόμενους, οι οποίοι όμως παρ όλο που αυτοί παράγουν όλο τον πλούτο, δεν συμμετέχουν στην διανομή του και αποτελούν συνήθως απλά εξαρτήματα μηχανισμού παραγωγής αγαθών και υπηρεσιών, συνήθως, μέσα σε δυσμενές, γι αυτούς, εργασιακό περιβάλλον.

Αποτελεί νεοφιλελεύθερη δύναμη, με πίστη στην κερδοφορία, με κάθε τρόπο και σε βάρος των εργαζομένων.

Η ιμπεριαλιστική αυτή οντότητα, ευθύνεται εις ολόκληρο, για τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και τον άγριο βομβαρδισμό ενός Ευρωπαϊκού κράτους, της Σερβίας, σε συνεργασία με τους υπερατλαντικούς νεοφιλελεύθερους εταίρους της.

Ευθύνεται επίσης έμμεσα, για την διχοτόμηση της Κύπρου, και άμεσα για την επέμβαση στην Λιβύη του Καντάφι και πρόσφατα στην Συρία.

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ότι διασφαλίζει και εγγυάται για την εδαφική και θαλάσσια ακεραιότητα και ασφάλεια των πολιτών των κρατών μελών.

Επεμβαίνει ή παίρνει μέτρα, μόνο όπου απειλούνται τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρήσεων.

Παράδειγμα

Για όσους δεν καταλαβαίνουν γιατί έχει ξεσπάσει αυτή η μανία για αποσυμφόρηση των νησιών απο τους λαθρομετανάστες, η εξήγηση βρίσκεται σε κάτι που δεν το δείχνουν τα κανάλια - Έρχονται πακέτο 77.000 λαθρο εξ Ιντλίμπ!

Σχόλιο Διόδοτου: Μυτιληνιοιιιιί.. Σαμιώτες, Χιώτες, Λέριοιιιι.. Ξυπνήστε! Σάς έρχονται πακέτο 77.000 λαθρο εξ Ιντλίμπ!

Οι "ακτιβιστές" των ΜΚΟ που δρούν στην περιοχή του Ιντλίμπ, έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο σε μια πορεία διαμαρτυρίας με τίτλο "Απο το Ιντλίμπ στο Βερολίνο", πουλώντας τους ψεύτικες ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Ήδη βρίσκονται στο δρόμο 77,000 κόσμος.Οι συνεργάτες τους εδώ, στην Ελλάδα, έχουν λάβει εντολή να ξεσηκώσουν τους λάθρο που βρίσκονται στα νησιά, ώστε, οι αρχές, να αναγκαστούν να μεταφέρουν τους περισσότερους στην Ηπειρωτική Ελλάδα για να χωρέσουν αυτοί που έρχονται (φέρνοντας μαζί τους φρέσκο χρήμα για τις ΜΚΟ).

Γι' αυτό και οι ξαφνικοί ξεσηκωμοί. Γι' αυτό τα

7 Φεβ 2020

ΓΑΜ@ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΣΟΥ ΕΝΩΣΗ...


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αν η χώρα μας δεν βρισκόταν υπό καθεστώς κατοχής από τους Ευρωπαίους εταίρους και δανειστές και δεν είχε υποχρεωθεί με τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας να μεταβληθεί σε ζώνη εγκλωβισμού προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι Γερμανοί πρώτα και κύρια, αλλά και οι επιδιώξεις της Τουρκίας, πρόβλημα μεταναστευτικό δεν θα υπήρχε.

Η Ελλάδα ως κυρίαρχο κράτος θα εφάρμοζε

6 Φεβ 2020

ΕΠΕΙΓΟΝ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ. Τα είπε όλα ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Άρης Χατζηκομνηνός γι' αυτά που μας ετοιμάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την αδράνειά της: ετοιμαστείτε για αυτοάμυνα, είμαστε μόνοι μας, το κράτος μας αφήνει αβοήθητους στο έλεός τους και το απέδειξε τρανταχτά στη Μόρια και σε όλα τα νησιά του Αιγαίου που κοροϊδεύει συστηματικά τους νησιώτες συμπολίτες μας. Κοινοποιείστε σε όλους.

Με "τυράκι" τα ελληνοτουρκικά στα οποία όλων το ενδιαφέρον είναι στραμένο,δημιουργώντας φόβο και αβεβαιότητα,πίσω απ'την κουρτίνα και με τις ευλογίες σύσσωμου του πολιτικού προσωπικού της χώρας,συντελείται οργανωμένη/κερδοφόρα γενοκτονία κατά του Ελληνικού λαού


ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ!

Σύμφωνα με τον οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, η οικονομία της παράνομης διακίνησης ανθρώπων υπολογίστηκε το 2018 στα 7 δισ.$ ετησίως. Τα πραγματικά μεγέθη της όμως είναι αδύνατον να υπολογιστούν, εξαιτίας της σκιώδους φύσεως των δραστηριοτήτων της. Γι’ αυτό και υπάρχει μεγάλη διχογνωμία για τον πραγματικό παγκόσμιο οικονομικό της αντίκτυπο, ακόμα και μεταξύ των μεγάλων διεθνών οργανισμών. Έτσι, ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού για τη Μετανάστευση (IOM), δήλωσε στο Reuters το 2017, ότι ο οργανισμός του ανεβάζει κατά πολύ αυτό το ποσό στα... 35 δισ.$...

Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, δεν κατέστη δυνατό να βρεθούν συγκεντρωτικά στοιχεία που να υπολογίζουν έστω και κατά προσέγγιση τα έσοδα που αποκομίζει η οικονομία των διακινητών από την συστηματική τους δραστηριότητα στα νησιά του Αιγαίου, τον Έβρο αλλά και τις μεγάλες πόλεις της χώρας.............

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε ότι

5 Φεβ 2020

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΙΤΗ: "ΟΙ ΜΚΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ" ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ;

Καταγγελία μεσίτη από τη Θεσσαλονίκη για ενοίκια και πωλήσεις ακινήτων στην πόλη


Καταγγελία έκανε μεσίτης από τη Θεσσαλονίκη στο ραδιοσταθμό FOCUS FM αναφέροντας πως για κάθε αγγελία που αναρτά δέχεται προσφορές από ΜΚΟ με διπλάσια ενοίκια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεσίτης Βασίλης Κοντέλης «Η κατάσταση έχει γίνει τραγική. Μόλις ανεβάζουμε κάτι στο ίντερνετ, σου λένε “εσύ το έχεις 300 ευρώ, θα το νοικιάσουμε 500 ευρώ, θα βάλουμε 8 άτομα, έστω 6”. Αναρωτιέμαι όλα αυτά τα χρήματα ποιός τα διαθέτει και έχουν αποθρασυνθεί όλοι αυτοί, που ασχολούνται με τις ΜΚΟ».

«Πες στον ιδιοκτήτη δεν είναι θέμα χρημάτων. Να μπούμε στο σπίτι». Τεράστιο είναι το ποσοστό ακινήτων, που έχουν ενοικιαστεί μέσω ΜΚΟ και σε σπίτια, που δεν πάει το μυαλό σου, φοιτητικά, πλήρως επιπλωμένα. Έρχονται 15 ΜΚΟ και κάνουν "δημοπρασία" ποιός θα το πρωτοπάρει. Αν δεν μπορεί να πουληθεί ένα σπίτι, ακόμη και αν είναι ρημάδι, λένε θα το νοικιάσουμε με 600-700 ευρώ. Σε κάποιες περιπτώσεις ανταποκρίνονται οι ιδιοκτήτες», συμπλήρωσε ο κ.Κοντέλης.

Ακούστε ολόκληρη την καταγγελία του κ.Κοντέλη στον FOCUS FM :

4 Φεβ 2020

Έκρηξη εγκληματικότητας στα νησιά του Αιγαίου - Εκατοντάδες συλλήψεις για οπλοκατοχή, πλαστογραφία, ληστεία, σωματικές βλάβες


Εκατοντάδες συλλήψεις για οπλοκατοχή, πλαστογραφία, ληστεία, σωματικές βλάβες

– Η «Εστία» αποκαλύπτει σήμερα τα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Η ραγδαία αύξηση του αριθμού των μεταναστών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου έχει συμπαρασύρει και τους δείκτες εγκληματικότητας στις περιοχές αυτές. Η «Εστία» αποκαλύπτει σήμερα τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου που αποδεικνύουν ότι η εγκληματικότητα πλήττει βάναυσα τη ζωή των νησιωτών και πλέον ο φόβος και η ανασφάλεια κυριαρχούν στην καθημερινότητά τους.

Οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι μέσα σε λίγους μήνες ο αριθμός εγκλημάτων που σχετίζονται με την έλευση δεκάδων χιλιάδων μεταναστών από τα τουρκικά παράλια, έχει εκτοξευθεί. Πριν ακριβώς από έναν χρόνο (Φεβρουάριος 2019)

Όταν τα κράτη φυλάνε τα σύνορά τους από το βίαιο εποικισμό (video)

Λαθρομετανάστες αποπειράθηκαν να παραβιάσουν τα Ουγγρικά σύνορα




Στη δημοσιότητα δόθηκε μαγνητοσκοπημένο από κάμερες ασφαλείας στιγμιότυπο, κατά το οποίο ομάδα πενήντα έως εβδομήντα λαθρομεταναστών αποπειράθηκε να παραβιάσει τα ουγγρικά σύνορα, νωρίτερα την εβδομάδα που πέρασε. Η απόπειρα απέτυχε, καθώς οι λαθρομετανάστες απωθήθηκαν από την ουγγρική συνοριοφυλακή.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα φυλάκιο στα ουγγροσερβικά σύνορα στο Ρέτσκε. Η συνοριοφυλακή έριξε προειδοποιητικές βολές για να αποθαρρύνει τους λαθρομετανάστες και να αναγκάσει όσους είχαν περάσει να επιστρέψουν στην πλευρά της Σερβίας.

Ο Ούγγρος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος καιΥπουργός Εξωτερικών για αρμόδιος για τις Διεθνείς Σχέσεις της χώρας, Ζόλταν Κόβατς, ανήρτησε ένα βίντεο από το γεγονός στο Twitter την Τετάρτη το πρωί, αποκαλώντας τους λαθρομετανάστες «βίαιο όχλο».

Δείτε το βίντεο:

Ασφαλή σύνορα τώρα!

Η στρατηγική του εποικισμού και η ανικανότητα των Ελληνικών ελίτ

Mε την γερμανική Ευρώπη από τη μια να μας ξετινάζει οικονομικά και τη νεοθωμανική Τουρκία να μας απειλεί στρατιωτικά από την άλλη, το μόνο που μας έλειπε ήταν η λαθροπλημμυρίδα. Μια κανονική αντικατάσταση πληθυσμού, που θα καταστήσει στο ορατό μέλλον αγνώριστη την Ελλάδα, με τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια την πατρίδα τους.

Οι πρόσφυγες είναι πια μειοψηφία στα νέα κύματα που εισέρχονται καθημερινά στα νησιά του Αιγαίου. Γι’ αυτούς να επισπευστεί η διαδικασία ασύλου (αν και στη Συρία υπάρχουν πλέον ασφαλείς περιοχές και οι πολεμικές συγκρούσεις είναι πολύ περιορισμένες) .

Οι υπόλοιποι είναι παράνομοι μετανάστες και πρέπει να επιστραφούν στην Τουρκία ή στις χώρες προέλευσης .Οι Τούρκοι δουλέμποροι και οι ΜΚΟ που συνεργάζονται μαζί τους και έχουν την πολιτική υποστήριξη της τούρκικης κυβέρνησης. και τους μεταφέρουν καθημερινά κατά εκατοντάδες ή χιλιάδες πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι..

Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια κανονική αντικατάσταση πληθυσμού, που θα καταστήσει στο ορατό μέλλον αγνώριστη την Ελλάδα, με τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια την πατρίδα τους – και ταυτόχρονα θα εξυπηρετήσει τα σχέδια της Τουρκίας .

Δεν πρόκειται για ιστορικό ατύχημα ή για πολιτική ανικανότητα. Είναι οργανωμένο παγκόσμιο σχέδιο σε εξέλιξη, με την Ελλάδα σε καίριο κόμβο.

Με το σύστημα Σόρος στο παρασκήνιο, με υποστηρικτή τον ίδιο τον ΟΗΕ (βλ. τη δράση της Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες και κυρίως το περσινό Σύμφωνο του Μαρακές) και χρηματοδότη την ευρωπαϊκή Επιτροπή: η Κομισιόν χρηματοδοτεί δια του European Civil Protection and Humanitarian Aid Operations (αρμόδιος Επίτροπος ο Κυπραίος Χρήστος Στυλιανίδης)

Tο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ, που όχι μόνο παρέχει εν Ελλάδι στέγη και μετρητά στους παράνομους μετανάστες αλλά και το διαφημίζει παγκοσμίως! Η ιστοσελίδα (http://estia.unhcr.gr) είναι στα …αγγλικά και πουθενά δεν αναφέρει τίποτε περί παρανομίας ή λαθροδιακίνησης, μιλάμε δηλαδή για συνειδητή εξαπάτηση των κατοίκων του Τρίτου Κόσμου!

Η Κυβέρνηση λοιπόν στη χώρα μας προσφάτως άλλαξε αλλά η πόρτα των συνόρων μας παραμένει ανοιχτή για καθέναν διερχόμενο. Και δεν είναι μόνο τα νησιά, όπου ας πούμε ότι υπάρχει μια κουτσή – στραβή διαδικασία, αλλά και ο Έβρος.

  • Πού ακούστηκε να περνάνε καθημερινά δεκάδες ή και εκατοντάδες αλλοδαποί από τα μέρη μας χωρίς να ανησυχεί κανένας;
  • Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, πού πάνε, τι σκοπεύουν να κάνουν;
  • Γιατί υπάρχει η Συνοριοφυλακή, η Αστυνομία, ο Στρατός, η Frontex;

Ουδείς ενδιαφέρεται για το αίσθημα ασφάλειας των ακριτών ή επιδιώκουν συνειδητά να αδειάσουν την περιοχή από το ελληνικό στοιχείο; Τώρα μάλιστα, με την εξέγερση στη Μόρια, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε κατανομή των δήθεν προσφύγων αναλογικά στις 13 Περιφέρειες της χώρας, άρα και στη Θράκη!

Μη ξεχνιόμαστε, «αποσυμφόρηση των νησιών» σημαίνει λαθροεποικισμό όλης της Ελλάδος και ανοιχτή πρόσκληση σε νέα κύματα παράνομης μετανάστευσης, πάλι με ευρωπαϊκά χρήματα, εντός διμήνου.

Καλούμε κάθε συνειδητό πατριώτη να ενώσει τη φωνή του με τη δική μας, απαιτώντας από την Κυβέρνηση να εκτελέσει το αυτονόητο καθήκον της: να υπερασπιστεί την ασφάλεια των Ελλήνων και το απαραβίαστο των συνόρων. Κάθε άλλη επιλογή, ασχέτως των γελοίων δικαιολογιών που θα τη συνοδεύουν (ανθρωπισμός, αντιρατσισμός, πολυπολιτισμικότητα…) είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ελληνισμού, χειρότερη κι από εκείνη της Συμφωνίας των Πρεσπών ή του Σχεδίου Ανάν. 

Η συγκυρία είναι πολύ κρίσιμη για να μασάμε τα λόγια μας.

 Πηγή
Διαμόρφωση/προσθήκες:Α.Τ.


Πρόσκληση προς τους Ευρωπαίους να αυτοκτονήσουν


Η τόσο «ενάρετη» θρησκεία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θεσπίζει  για τους Ευρωπαίους την υποχρέωση να εξαφανιστούν, κατά προτίμησιν …χαμογελώντας χαζοχαρούμενα, προκειμένου να παραχωρήσουν τη θέση τους σε άλλους λαούς και βεβαίως στον ισλαμικό "πολιτισμό".

Πρόκειται για μια πρόσκληση σε μαζική αυτοκτονία και υποχρεωτικά χαρούμενη καθότι, σύμφωνη με τις απαιτήσεις της …αρετής. Ωστόσο, το παραδοξότερο όλων αυτών είναι ότι αρκετοί ευρωπαϊκοί λαοί, ή τουλάχιστον οι ηγέτες τους, φαίνεται να έχουν υποταχθεί σ’ αυτό το σχέδιο εξόδου από την Ιστορία.

Διαυγείς παρατηρητές έχουν επισημάνει αυτήν την ακατανόητη αποδοχή της εξάλειψης του ίδιου του ευρωπαϊκού πολιτισμού εις όφελος άλλων, υπό το πρόταγμα της πραγματοποίησης ενός ηθικού χρέους που προκύπτει λόγω της προπαγάνδας θυματοποίησης των εποίκων.

Πράγματι, κυρίως οι δυτικοευρωπαίοι, υπνωτισμένοι από μια μιθριδατική προπαγάνδα δεκαετιών, φαίνεται να έχουν πέσει σε έναν αλλόκοτο λήθαργο, συγκατατιθέμενοι στην ευθανασία τους.

Στην ιστορία της ανθρωπότητας όμως δεν στάθηκε μέχρι σήμερα δυνατόν να προστάξει κάποιος ολόκληρους λαούς να αυτοκτονήσουν και εκείνοι να υπάκουσαν αμαχητί.

Αν και μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν (ακόμα) γκούλαγκ για τους αντιφρονούντες στη λαθρομετανάστευση και τσιπάκια να τους ελέγχουν, ωστόσο υπάρχει μια φοβερή και τρομερή κατήχηση από τα συστημικά ΜΜΕ και μια πολύ αποτελεσματική αστυνομία σκέψης και νομικές διώξεις που εμπίπτουν σε έναν ολοκληρωτισμό που παραλύει τις ικανότητες αντίστασης των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Ποιος δεν έχει δει τα τελευταία 20 χρόνια στα κέντρα των ελληνικών πόλεων, κυρίως κοντά στα πανεπιστήμια όπου συχνάζουν νέοι, χιλιάδες αφίσες των Σόρο-Αντίφα και άλλων «αναρχο-αριστερών συλλογικοτήτων», που κατηγορούν και υβρίζουν με απύθμενο μίσος και θράσος την Ελλάδα, τους Έλληνες πατριώτες οικογενειάρχες, την δημόσια τάξη, τον Ιησού Χριστό και εν γένει την ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία, διαβρώνοντας τις ψυχές των ανυποψίαστων και αδαών Ελληνοπαίδων;

Ποιος δεν έχει παρατηρήσει τον νοσηρό, αλλά απαραίτητο προπαγανδιστικό μηχανισμό δημιουργίας χαμηλής αυτοεκτίμησης, πριν παραδοθούμε στην γενοκτονία μας: καθημερινά πορνογραφικά, παιδοφιλικά, αιμομικτικά, κτηνοβατικά δημοσιεύματα, και στημένες συνεντεύξεις δήθεν «τυχαίων» πολιτών σε πεζόδρομους του Κέντρου των Αθηνών που υποτίθεται ότι «δείχνουν ολοφάνερα» ότι ο άλλοτε γενναίος και εύστροφος ελληνικός λαός έχει σήμερα διαφθαρεί τόσο πολύ, ώστε έχει καταντήσει ένα διεστραμμένο και αγράμματο κτήνος που πρέπει να αισθάνεται αηδία γι’ αυτό που είναι: ανάξιος να ζει.

Οπότε δικαίως ήρθε η ώρα να τον αντικαταστήσουν …85 μουσουλμανικές φυλές...


Η προπαγάνδα του μίσους προς τον εαυτό, το έθνος και τη χώρα κάθε Ευρωπαίου, σήμερα έχει γίνει η καθεστηκυία ιδεολογία στην Ευρώπη, επιβεβλημένη από την «πολιτικά ορθή» θρησκεία του δικαιωματανθρωπισμού, σε τέτοιο βαθμό, που οι Ευρωπαίοι ντρέπονται να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην αυτοεκτίμηση και στην εθνική υπερηφάνεια.

Φτάσαμε στο σημείο στην Ευρώπη να απαγορεύεται να θιγεί το ζήτημα της εθνικής ταυτότητας. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες όπως και στη δική μας οι μόνες διακηρύξεις εθνικής ταυτότητας που δεν κατηγορούνται για ρατσισμό και για ξενοφοβία, είναι εκείνες που είτε αναφέρονται σε αλλοδαπούς, είτε σε άτομα που έχουν μεν την εθνικότητα μιας χώρας, ωστόσο είναι αλλοδαπής καταγωγής.

Δεν πρόκειται όμως να πέσουμε στην παγίδα τους: ο ελληνικός λαός έχει πολύ ιδιαίτερη ταυτότητα, ένα εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο, μια πανάρχαια ιστορία και έναν τόσο ξεχωριστό πολιτισμό που δεν πρόκειται ποτέ να παραδώσει αμαχητί. Η σφοδρή αντίδρασή μας σε όλες αυτές τις ανομίες πρέπει να γκρεμίσει εκ θεμελίων την επίθεση εναντίον μας.

Το απόσπασμα  από  ΕΔΩ

Όχι μια νέα γενιά καλοπερασάκηδων αλλά ένα επιτελείο ανθρώπων, που θα τους δέσει ένας νέος «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ»


Η πολιτική χρεοκοπία, ιδιαίτερα τα χρόνια των μνημονίων, υπήρξε γενικευμένη. Οι εφαρμοσμένες πολιτικές δεκαετιών και οι κεντρικοί άξονες πάνω στους οποίους δομήθηκαν αυτές οι πολιτικές, οδήγησαν την χώρα σε πολλαπλή κατάρρευση…

Από την άλλη μεριά, η μεθοδολογία που επελέγη για την υποτιθέμενη ανάταξή της, υπήρξε καταστροφική και με επιπτώσεις μη αναστρέψιμες για ευρύτερα στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας. Υπερχρεωμένοι πολίτες, νέα φτωχοποιημένα τμήματα του πληθυσμού, εκτεταμένος κοινωνικός μεταμορφισμός ως συνακόλουθο φαινόμενο μιας χώρας της οποίας τροποποιείται εκ βάθρων η οικονομική φυσιογνωμία και τα δομικά της χαρακτηριστικά, είναι μερικές μόνο από τις εμφανείς επιπτώσεις αυτής της επιλογής.

Η συνδυασμένη αποτίμηση των επιλογών που έφεραν την κατάρρευση από την μια, αλλά και εκείνων που επιστρατεύτηκαν για την υποτιθέμενη ανάταξη της χώρας από την άλλη, οδήγησε αναπόφευκτα ΚΑΙ στην χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος συνολικά. Η προσπάθειά του να επιβιώσει με απατηλές μεταλλάξεις στο DNA των συνιστωσών του, παρά την όποια πίστωση χρόνου που του διασφάλισε, συνδυάστηκε με μεταμορφώσεις που παραμένουν στην ουσία τους εξόχως αποκρουστικές για την πλειοψηφία των πολιτών. Αλλά αυτή η διαπίστωση από μόνη της, δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για να... δρομολογηθούν πολιτικές εξελίξεις σε θετική κατεύθυνση.

Η μειοδοσία των Πρεσπών, εγκαινίασε μια νέα ιδιαιτέρως οδυνηρή περίοδο γεωπολιτικών μνημονίων για την Ελλάδα. Η ίδια η Συμφωνία των Πρεσπών, υπήρξε καρπός της βαθιάς γεωπολιτικής εξάρτησης της χώρας και της παγίωσής της ως χρηστικό αναλώσιμο στους ευρύτερους σχεδιασμούς των Αμερικανών, και ταυτόχρονα λειτούργησε ως προπομπός μιας επικαιροποιημένης εφαρμογής του δόγματος του σοκ στην Γεωπολιτική αυτή την φορά, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου, και καθιστώντας ακόμη και τον κίνδυνο του γεωπολιτικού της ακρωτηριασμού, ορατό στο άμεσο μέλλον.

Η ανυπαρξία αξιόπιστης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης, παρέδωσε την κοινωνία στην λαγνεία των αδιεξόδων του θυμικού, και ταυτόχρονα ΔΕΝ την απέτρεψε από τον κίνδυνο να αναζητήσει λύσεις μέσα στα αδιέξοδα του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος, ανακυκλώνοντας τα ίδια φθαρμένα και επικίνδυνα υλικά.

Η ανάδειξη της ΝΔ στην κυβέρνηση,

Μήπως είναι λαθροεισβολείς κι όχι λαθρομετανάστες; Καταστρέφουν τις περιουσίες των Ελλήνων.


Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020




ΑΓΡΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ
ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΜΑΣ!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ
ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ!.....

Ανεξέλεγκτη παραμένει η κατάσταση με την ανομία και την παραβατικότητα από τους "μετανάστες" να αυξάνεται όλο και περισσότερο στο Βαθύ της πολύπαθης Σάμου μας.

Φωτιές σχεδόν καθημερινά, διαδηλώσεις και ταραχές, λεηλασίες ακατοίκητων ξενοδοχείων και σπιτιών, κλειστών εξοχικών κατοικιών, καθώς και σε κατοικημένες κατοικίες όπου οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν για κάποιους μήνες εισβάλουν κλέβουν και καταστρέφουν ό,τι βρούν.

Μέχρι και κλοπές ζώων, και η απόγνωση των κατοίκων να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Δείτε φωτογραφίες και σχολιασμούς της λεηλασίας εξοχικής οικίας, της οποίας η

Σκάει η "βόμβα" του μεταναστευτικού στη Μυτιλήνη και... η Κυβέρνηση απλά κάνει συσκέψεις...Σχέδιο αποσταθεροποίησης και στην Χίο !