29 Απρ 2022

Η δύναμη των λέξεων

Οι λέξεις περιέχουν "ορθογραφία". Το να κάνεις ένα ξόρκι σημαίνει να δημιουργήσεις λέξεις. Πράγματι, οι λέξεις είναι μαγικές επειδή χειρίζονται σύμβολα για να αλλάξουν τη συνείδηση και τη συμπεριφορά. Οι λέξεις κατέχουν και αποδίδουν "δύναμη".


"Ρίχνουμε" λέξεις-ηθοποιούς και ευχές σαν πετονιές, για να φέρουμε κάτι προς τα εμπρός. Οι λέξεις μπορούν να προκαλέσουν ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις, να υποκινήσουν τη βία ή να προκαλέσουν υπακοή. Οι έντεχνα ριγμένες λέξεις μπορούν να παράγουν εμπειρίες σχετικά με το τι είναι οικείο ή άγνωστο, τι είναι πραγματικό ή φανταστικό, τι είναι η αλήθεια ή η εξαπάτηση.

Οι γραπτές λέξεις είναι κώδικες που σχηματίζονται με το συνδυασμό συμβόλων από έναν πίνακα (αλφάβητο). Τα σύμβολα (γράμματα) αντιπροσωπεύουν βασικά φωνήματα (ήχους). Μαζί "καλούν" εικόνες, ιδέες και συναισθήματα. Οι προφορικές λέξεις επικαλούνται την "ορθογραφία" σε πραγματικό χρόνο. Είτε οι λέξεις είναι γραμμένες είτε προφορικές, ο χρήστης τους "καλεί" ό,τι αντιπροσωπεύουν οι λέξεις.

Με μια πρωταρχική έννοια, οι λέξεις είναι διάφορες επικλήσεις, προσευχές, προσφορές, εντολές και παρακλήσεις.

Στο σχολείο εξασκούμαστε στην "ορθογραφία" για την αποκρυπτογράφηση των λέξεων. Ωστόσο, δεν διδασκόμαστε ότι οι λέξεις είναι καθημερινά εργαλεία προπαγάνδας για την κοινωνική μηχανική και ότι τα κρυφά νοήματα των εξειδικευμένων λέξεων είναι παγίδες για τον εκμεταλλευόμενο πληθυσμό.

Οι λέξεις απαιτούν ερμηνεία και αμέτρητες λέξεις έχουν περισσότερες από μία σημασίες, αφού έχουν συνδιαμορφωθεί για συγκεκριμένους σκοπούς. Έτσι,

Η δύναμη της κοινότητας και τα αναφαίρετα δικαιώματα


Οι κυρίαρχοι άνθρωποι, φυσικά, έχουν την εξουσία να κυβερνούν τα σπίτια, τις κοινότητες και τα έθνη τους.

Μια ελεύθερα εκλεγμένη αντιπροσωπευτική κυβέρνηση δεν έχει καμία εξουσία που να είναι ανώτερη από τον Λαό, επειδή η κυριαρχία βρίσκεται στον Λαό και όχι στους αντιπροσώπους του Λαού.

Συχνά αναφέρεται ότι οι αξιωματούχοι "εκλέγονται στην εξουσία", ενώ στην πραγματικότητα "εκλέγονται στο αξίωμα". Ένας εκλεγμένος αξιωματούχος μπορεί να έχει μόνο εκχωρημένες εξουσίες, επειδή είναι πάντα υποταγμένος στους εκλογείς του. Οι δημόσιοι υπάλληλοι, εξ ορισμού, είναι υποταγμένοι στους Ιδιώτες Κυβερνήτες.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ασκούν την κυριαρχία τους.

Οι κυρίαρχοι ζωντανοί άνθρωποι ανήκουν στη δικαιοδοσία του Κοινού Δικαίου - το εθνικό Δίκαιο της Χώρας (νόμιμο), ενώ τα νομικά παραγόμενα εταιρικά "τεχνητά πρόσωπα" που δημιουργούνται από το Κράτος ανήκουν στη δικαιοδοσία του Ναυαρχείου/Ναυτικού/Εμπορικού - το διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (νομότυπο).

Οι υπάλληλοι μιας εταιρείας δεν μπορούν να ασκήσουν εξουσία επί του διευθύνοντος συμβούλου τους (CEO), ούτε τα "τεχνητά πρόσωπα" που δημιουργήθηκαν από το κράτος μπορούν να ασκήσουν εξουσία επί ενός ενσωματωμένου κυβερνητικού οργανισμού. Επομένως, οι άνθρωποι που "ενεργούν" με τους "ρόλους" των "τεχνητών προσώπων" ΔΕΝ έχουν καμία κυριαρχική εξουσία.

Οι εταιρικές διαδικασίες ακρόασης και επανόρθωσης είναι υποδεέστερες, για παράδειγμα οι "υποβολές", οι "προσφυγές" και οι "αναφορές". Ενώ οι διαδικασίες ακρόασης και επανόρθωσης του Κοινού Δικαίου είναι κυρίαρχες, για παράδειγμα οι "ανακοινώσεις", οι "διαταγές" και οι "δηλώσεις".

Οι κυβερνήσεις σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των δημοτικών και κοινοτικών συμβουλίων,

26 Απρ 2022

Αυτοί κατάλαβαν... Εσύ;


Γαλλία, Τουλούζ : Ούτε Μακρόν, Ούτε Λε Πεν.
Επανάσταση


Η αποχή δεν μπορεί να είναι ΛΑΘΟΣ. [π]

Η αποχή αποτελεί δικαίωμα των πολιτών, προκειμένου να σταματήσει το "τρένο", για να επανεξεταστούν όλα τα δεδομένα που αφορούν τόσο το ίδιο όσο και τον προορισμό του. 

Απλά η αποχή δεν προσφέρει άμεσο κέρδος σ' αυτόν που την κάνει. Έτσι κι αλλιώς όμως

5 σημάδια ότι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ μια επισιτιστική κρίση



Kit Knightly

Δεν είναι μυστικό ότι, σύμφωνα με τους πολιτικούς και τον εταιρικό Τύπο, οι "ελλείψεις τροφίμων" και μια "κρίση εφοδιασμού τροφίμων" είναι εδώ και καιρό στα σκαριά. Προβλέπονται τακτικά κατά καιρούς, εδώ και αρκετά χρόνια.

Αυτό που είναι πραγματικά περίεργο είναι ότι, παρά τη σχεδόν συνεχή αρχή της, η έλλειψη τροφίμων δεν φαίνεται ποτέ να φτάνει στην πραγματικότητα και πάντα κατηγορείται για κάτι καινούριο.

Ήδη από το 2012, "επιστήμονες" προέβλεπαν ότι η κλιματική αλλαγή και η έλλειψη καθαρού νερού θα δημιουργούσαν "ελλείψεις τροφίμων" που θα "έκαναν τον κόσμο χορτοφάγο μέχρι το 2050".

Το 2019, "εμπειρογνώμονες" του ΟΗΕ προειδοποίησαν ότι "η κλιματική αλλαγή απειλεί τον παγκόσμιο εφοδιασμό τροφίμων".

Αργότερα το ίδιο έτος, το Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποιήθηκε ότι θα μπορούσε να περιμένει έλλειψη τροφίμων ως αποτέλεσμα του "χάους μετά το Brexit".

Μέχρι τις αρχές Μαρτίου του 2020 τα σούπερ μάρκετ "προειδοποιούσαν" ήδη ότι η κυβέρνηση είχε καθυστερήσει πολύ να δράσει σχετικά με το ξέσπασμα του κοροϊδοϊού και ότι μπορεί να ξεμείνουν από τρόφιμα. (Στην πραγματικότητα δεν το έκαναν ποτέ).

Ένα μήνα αργότερα, τον Απρίλιο του 2020, όταν η "πανδημία" ήταν λιγότερο από τρεις μήνες, οι "αξιωματούχοι" προειδοποίησαν ότι ο κοροϊδοϊός επρόκειτο να δημιουργήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση. Τρεις μήνες αργότερα είχε διογκωθεί "στη χειρότερη επισιτιστική κρίση των τελευταίων 50 ετών".

Το καλοκαίρι του 2021 ο βρετανικός Τύπος προέβλεπε τις "χειρότερες ελλείψεις τροφίμων από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο" και "κυλιόμενες διακοπές ρεύματος", δήθεν λόγω έλλειψης οδηγών φορτηγών, για τις οποίες ευθύνονταν εξίσου ο κοροϊδοϊός και το Brexit (ούτε οι ελλείψεις ούτε οι διακοπές ρεύματος υλοποιήθηκαν ποτέ στην πραγματικότητα).

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, το Ηνωμένο Βασίλειο πληροφορήθηκε ότι η αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου θα δημιουργούσε έλλειψη κατεψυγμένων τροφίμων, και μόλις ένα μήνα αργότερα, ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε μερίδες κρέατος ενόψει των Χριστουγέννων, λόγω της κρίσης του φυσικού αερίου. (Ποτέ δεν υπήρξε δελτίο)

Τον Ιανουάριο του 2022, η Αυστραλία είδε "άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ", για τα οποία κατηγορήθηκε η παραλλαγή Omicron που κατέστρεψε την αλυσίδα εφοδιασμού, ενώ στις ΗΠΑ για τα ίδια άδεια ράφια κατηγορήθηκαν οι κακές καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

Προχωρώντας στην άνοιξη του 2022, η επισιτιστική κρίση εξακολουθεί να είναι καθ' οδόν... μόνο που τώρα οφείλεται στον πόλεμο στην Ουκρανία, ή στις πολιτικές "Μηδενικού κοροϊδοϊού" της Κίνας, ή στο ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών.

Δικαιολογημένα θα σκεφτόσασταν ότι - αφού η επισιτιστική κρίση είναι πάντα αναμενόμενη, αλλά ποτέ δεν έρχεται, και πάντα κατηγορείται μια τρέχουσα κατάσταση - ότι δεν υπάρχει πραγματικά. Ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ψυχολογική επιχείρηση που έχει σχεδιαστεί για να εξαπλώσει τον πανικό και να δώσει στους προμηθευτές μια δικαιολογία για να ανεβάσουν τις τιμές τους ως απάντηση στην ψεύτικη "έλλειψη" που δημιουργείται από τον Τύπο.

Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό μπορεί να αλλάξει.

Η Aφρικανική σκόνη δεν έρχεται μόνη της.



Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στους Έλληνες, που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι οι τελευταίοι στον πλανήτη που θα είχαν, αφού η χώρα -υποτίθεται- έχει πολλούς μήνες ηλιοφάνεια. Κι όμως, τα ποσοστά ανεπάρκειας είναι πολύ μεγάλα. Τι συμβαίνει;...

Αυτό:


Η συνεχής επέλαση της Αφρικάνικης σκόνης που δημιουργεί έστω κι ένα λεπτό στρώμα θολούρας στην ατμόσφαιρα, είναι ικανό να φιλτράρει τις καλές ακτίνες UV του ήλιου με αποτέλεσμα, ζέστη να υπάρχει, να την νιώθουμε στο δέρμα μας, αλλά να μην παράγεται η βιταμίνη D.

To ίδιο φυσικά συμβαίνει κι όταν ψεκάζουν με χημικά και δημιουργούνται μικρά ή μεγάλα σύννεφα.

Η σκόνη δεν έρχεται μόνη της...

Όταν η ελευθερία τεθεί εκτός νόμου, μόνο οι παράνομοι θα είναι ελεύθεροι.

Αν θέλετε να διατηρείτε σκλάβους, πρέπει να έχετε όλων των ειδών τους φύλακες. Ο φθηνότερος τρόπος για να έχετε φύλακες είναι να βάζετε τους σκλάβους να πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτούν τους δικούς τους φρουρούς. Για να ξεγελάσετε τους σκλάβους, τους γεμίζετε το μυαλό με κάθε είδους σκουπίδια και τους λέτε ότι δεν είναι σκλάβοι και ότι έχουν Ελευθερία.


Τους λέτε ότι χρειάζονται Νόμο και Τάξη για να τους προστατεύουν από τους κακούς σκλάβους. Στη συνέχεια, τους λέτε να εκλέξουν μια κυβέρνηση. Δώστε τους την Ελευθερία να ψηφίζουν και θα ψηφίσουν για τους δικούς τους φρουρούς και θα πληρώνουν το μισθό τους. Τότε θα πιστέψουν ότι είναι Ελεύθερα άτομα.

Οι καθυστερημένοι είναι παντού. Ο μέσος καθυστερημένος προτιμά να αναθέτει τη σκέψη του σε "αξιόπιστες πηγές" τεχνολογικών μηχανών αναζήτησης και αλγορίθμων. Για τους καθυστερημένους, η αλήθεια συχνά δεν βρίσκεται πουθενά, αλλά είναι πιο ευτυχείς όταν δεν τους ενδιαφέρει, όπως και να έχει. Οι μέσοι καθυστερημένοι απλώς δεν έχουν χρόνο για την αλήθεια και προτιμούν να υπερασπίζονται τα ψέματα των άλλων που συχνά έχουν την υποστήριξη του ομοϊδεατικού πλήθους που στελεχώνεται από πολύ περισσότερους ανθρώπους σαν τους ίδιους - καθυστερημένους. Αν θέλετε να περιβάλλεστε από εκατομμύρια από αυτούς ταυτόχρονα στην ψηφιακή σφαίρα, τότε απλά μπείτε στα "μέσα κοινωνικής δικτύωσης"...

Η αλήθεια και το κυνήγι της αλήθειας απαιτούν αφοσίωση, υπομονή, υγιή και συνεχή σκεπτικισμό και αναθεώρηση και κυρίως το θάρρος να απορρίψεις την κυρίαρχη αφήγηση που προτείνεται από τις μάζες των καθυστερημένων, οι οποίες είναι επιρρεπείς στη συμμόρφωση μέσω της χειραγώγησης από τους ψυχολόγους συμπεριφοράς και τους προπαγανδιστές που είναι ειδικοί στην ψυχολογία του πλήθους.

Όταν οι άνθρωποι αναγνωρίζουν το ένα ψέμα, μετά ένα άλλο

23 Απρ 2022

Προστατέψτε το υποσυνείδητό σας

Το υποσυνείδητο δεν γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ της πραγματικότητας και αυτού που φαίνεται στην οθόνη της τηλεόρασης ή ακόμα και αυτού που οραματίζεστε μέσα στο ίδιο σας το μυαλό. Όταν καταναλώνετε σκοτάδι σκόπιμα ή ακούσια, το υποσυνείδητο τα βλέπει όλα αυτά ως αληθινά και προσθέτετε ακαθαρσίες στα προγράμματά σας που θα επηρεάσουν τον τρόπο που αισθάνεστε, σκέφτεστε και συμπεριφέρεστε.


Ο Friedrich W. Nietzsche το κατάλαβε αυτό πριν από πολύ καιρό λέγοντας:

"Προσέξτε, όταν πολεμάτε τέρατα, να μην γίνετε και εσείς οι ίδιοι ένα τέρας... γιατί όταν κοιτάζετε επί μακρόν στην άβυσσο... η άβυσσος κοιτάζει κι εσάς."

Προστατέψτε το υποσυνείδητό σας, άνθρωποι. Είναι πολύ πιο σημαντικό για την υγεία, τον πλούτο και την ευτυχία σας απ' ό,τι ίσως συνειδητοποιείτε.

📌 Κράτος είναι το όνομα του πιο ψυχρού από όλα τα ψυχρά τέρατα. Ψυχρά λέει ψέματα- και αυτό το ψέμα ξεγλιστρά από το στόμα του: "Εγώ, το κράτος, είμαι ο λαός".

Ο κρατισμός λειτουργεί μόνο όταν τα ανθυγιεινά, διχασμένα άτομα δημιουργούν μια νοοτροπία "εμείς εναντίον αυτών"
. Σε αντίθεση με ό,τι διδάσκει η κρατικιστική προπαγάνδα, η ελευθερία δεν μπορεί να μας επιβληθεί από πάνω, ούτε δημιουργείται ή καταστρέφεται στην κάλπη. Η ελευθερία αναδύεται σε κοινωνικό επίπεδο όταν αρκετοί από εμάς αναγνωρίζουν την αξία της και διαμορφώνουν τη ζωή τους ανάλογα.

Ο φίλος μας ο Elon

Ενημέρωση: Κάποιοι θεώρησαν αυτό το άρθρο ως "χτύπημα" για τον άνθρωπο Μασκ. Αυτό είναι δικό μου λάθος, καλοί πολίτες, επικεντρώθηκα πολύ στο ιστορικό του στην απάτη και τον παραεμπόριο, στους μετα-ανθρωπιστικούς στόχους του για το τσιπ εγκεφάλου/δορυφορικό AI borg, οι οποίοι τεκμηριώνονται καλά στο Βίντεο του Greg Reese από το Reese Report. (Πρέπει να το παρακολουθήσετε.)


Όλη αυτή η παρωδία είναι ένα έθνος που παραδέχεται ανοιχτά ότι δεν είναι πλέον συνταγματική δημοκρατία με Bill of Rights, αλλά βασίζεται στην επιλεκτική γενναιοδωρία των Ολιγαρχών για την αποκατάσταση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό είναι ένα σάπιο σύστημα που δεν μπορεί να ευδοκιμήσει. Είναι ένα σύστημα που είναι νεκρό κατά την άφιξή του.

Η προσκόλληση στην ελπίδα ενός δισεκατομμυριούχου τρολ που ανασταίνει το πτώμα ενός πουλιού που όλοι θα έπρεπε να αφήσουμε να πεθάνει, που γεννήθηκε από ένα συγκεντρωτικό διεφθαρμένο σύστημα που συνεργάζεται με το κράτος για να λογοκρίνει και να βάζει σε μαύρες λίστες τους πολίτες, ενώ συλλέγει δεδομένα για να τους κατασκοπεύει, και που περιφρονεί ανοιχτά τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, λέγεται χάσιμο της ευρύτερης εικόνας.

Επικροτώ την προθυμία του να σταθεί απέναντι στους μαλθουσιανούς της παγκόσμιας τεχνοκρατίας λέγοντας ότι πρέπει να αυξήσουμε τον πληθυσμό του πλανήτη και ότι δεν έχουμε αρκετούς ανθρώπους. Δώστε τα εύσημα εκεί που πρέπει. Και ναι, ο Elon είναι ένα αποτελεσματικό τρολ. Αλλά το θέμα με τα εξειδικευμένα τρολ είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά ποιον τρολάρουν. Προσέξτε τι γιορτάζετε, ακόμη και αν το γιορτάζει ο όχλος. Μπορεί να είναι η δική σας καταστροφή...

Όλοι περνούν τις ημέρες τους βλέποντας τους ανελεύθερους να φρικάρουν με το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί στο Twitter κάποιο επίπεδο αποκατάστασης της "ελευθερίας του λόγου" μετά την προσφορά του Elon Musk να αγοράσει την εταιρεία και να την κάνει ιδιωτική.

Και ως συνήθως, η υστερία του πλήθους τυφλώνει τον κόσμο από την αλήθεια.

Το Twitter έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση καθυστερημένων οπουδήποτε στο ψηφιακό σύμπαν.

Αλλά αυτή είναι μόνο μία αλήθεια.

21 Απρ 2022

Μην αφήνεις τους απατεώνες να επηρεάζουν τη σκέψη και τη θέλησή σου

Θα ερχόταν η Νέμεσις και το ξέρατε...

Γύρω μας μαίνεται εδώ καί πολύ καιρό ένας πνευματικός πόλεμος. Πολλοί άνθρωποι ήδη τὸ ἔχουν κατανοήσει αὐτό, καὶ εἰδικὰ οἱ ἔνθεοι. Διότι μόνον ὁ ἔνθεος ἄνθρωπος, ποὺ ἔχει βαθιὰ πίστη καὶ διαθέτει μιὰ ἠθικὴ πυξίδα, μπορεῖ νὰ ἀντιληφθῇ "μὲ ἀγαθὴ καρδιὰ καὶ καθαρὸ νοῦ"  τὴν οὐσιαστικὴ διάσταση τῶν ὅσων συμβαίνουν.

Πέρισυ τὸν Ἰούνιο εἶχα προαναγγείλει ἕνα 'ἔτος Ἐρινυῶν':


"Κάποιοι δὲν γίνεται νὰ διδαχθοῦν τὸ μέγα κακὸ τῶν τρόπων τους καὶ τῶν πράξεών τους, παρὰ μόνον ὅταν νιώσουν στὸ πετσί τους τὰ ὅσα κάνουν καὶ ὑποστοῦν μιὰ γερὴ δόση ἀπὸ τὶς συνέπειές τους. Μόνον ὅταν ὑποφέρουν πολὺ θὰ ἦταν ἴσως δυνατὸν νὰ στρώσουν. Ἀλλὰ καὶ νὰ μήν, τὸ μαστίγιο εἶναι ἀκούραστο καὶ οἱ σιδηρὲς ἀλυσίδες κάνουν πολὺ καιρὸ νὰ βγοῦν."

Πράγματι εἰσήλθαμε σὲ μιὰ περίοδο ἀντίποινων καὶ καταδίωξης ἐναντίον ἰδιαιτέρως βεβαρυμένων ἐνόχων, ποὺ γιὰ πολὺ καιρὸ ἐγκληματοῦσαν χωρὶς σταματημό.

Εἰδαμε τὰ ξαφνικὰ συμβάντα στὴν Βακτριανὴ (Ἀφγανιστάν), κατόπιν τὸ στρίμωγμα τῶν ΗΠΑ/ΝΑΤΟ σὲ διαπραγματεύσεις ἀσφαλείας (ποὺ ἀρνήθηκαν), ἔπειτα τὴν ἔκρηξη στὴν Οὐκρανία ἑνὸς πολὺ νοσηροῦ κατεστημένου, ποὺ καλυπτόταν ἀπὸ σκοτάδι γιὰ χρόνια (καὶ πολλὰ κακὰ ἦρθαν στὸ φῶς, ποὺ ἀγνοούσαμε).

Καταλάβαμε ἐπίσης, μὲ πολὺ ἀπότομο τρόπο, ὅτι ἡ ΕΕ ἦταν ἕνα ὄργανο προσάρτησης τῶν πρώην ἀνεξάρτητων χωρῶν τῆς Εὐρώπης, στὶς ΗΠΑ. Καὶ διαπιστώσαμε ὅτι τόσο καιρὸ εἶχε στηθεῖ ἕνα καθεστῶς κατοχῆς - ποὺ σήμερα πολὺ δύσκολα μπορεῖ νὰ συνεχίσῃ ἔτσι.

Ἀπομένουν δύο μῆνες ἀκόμη σὲ αὐτὸν τὸν κύκλο, μέχρι τὸν Ἰούνιο. Τώρα ἔχει σειρὰ ἡ

Η BlackRock στον Λευκό Οίκο

20 Ιουνίου 2021|

Με τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο μπορείτε να περιμένετε να ακούσετε το όνομα «Blackrock» στους τίτλους που σχετίζονται με μια ποικιλία θεμάτων, από την αγορά ακινήτων έως τα έργα πράσινης ενέργειας με τεράστιες εγχώριες και διεθνείς επενδύσεις.

Η BlackRock, Inc. (μαζί με τις θυγατρικές της) είναι μια τεράστια πολυεθνική επενδυτική εταιρεία με διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο με περισσότερα από 8,68 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση [οικονομική κατάσταση 31 Δεκεμβρίου 2020 ] σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το να πούμε ότι η Blackrock επενδύει στην παγκοσμιοποίηση, την κλιματική αλλαγή και την αριστερή πολιτική, θα ήταν μια σοβαρά συγκρατημένη δήλωση { Δείτε εδώ }. Ο Λάρι Φινκ είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και άνθρωποι όπως η Σέριλ Μιλς, η δικηγόρος της Χίλαρι Κλίντον, είναι στο διοικητικό συμβούλιο .

Μέσα στο BlackRock υπάρχει ένα τμήμα που ονομάζεται BlackRock Investment Institute (BII) { Δείτε εδώ }.

Ουσιαστικά ο ρόλος του BII είναι να λέει στη BlackRock τι πρόκειται να συμβεί σε όλο τον κόσμο και να είναι η αιχμή του δόρατος για να κατευθύνει τη BlackRock πού να επενδύσει χρήματα προβλέποντας πολιτικά γεγονότα.

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Επενδύσεων BlackRock είναι ο

20 Απρ 2022

Οι Αμερικανοί είναι «υπεύθυνοι» του πολέμου λέει Γάλλος δημοσιογράφος που επέστρεψε από την Ουκρανία

«Βρέθηκα απέναντι στο Πεντάγωνο».

Ένας Γάλλος δημοσιογράφος που επέστρεψε από την Ουκρανία αφού έφτασε μαζί με εθελοντές μαχητές είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNews ότι οι Αμερικανοί είναι άμεσα «υπεύθυνοι» του πολέμου στο έδαφος.

Ο ισχυρισμός έγινε από τον ανώτερο διεθνή ανταποκριτή της Le Figaro, Ζωρζ Μαλμπρουνό:
Ο Malbrunot είπε ότι είχε συνοδεύσει Γάλλους εθελοντές μαχητές, δύο από τους οποίους είχαν πολεμήσει στο παρελθόν κατά του ISIS.

«Εγώ είχα την έκπληξη, όπως και εκείνοι, να ανακαλύψουμε ότι για να μπορέσω να μπω στον ουκρανικό στρατό, οι Αμερικανοί είναι αυτοί που είναι επικεφαλής», είπε ο Malbrunot.

Προσθέτοντας ότι αυτός και οι εθελοντές «παραλίγο να συλληφθούν» από τους Αμερικανούς, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν επικεφαλής, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στη συνέχεια ότι αναγκάστηκαν να υπογράψουν συμβόλαιο «μέχρι το τέλος του πολέμου».

«Και ποιος είναι υπεύθυνος;

Τα πράγματα δεν είναι όπως τα δείχνει η τηλεόραση...

Tα πλοία που περιμένουν έξω από το λιμάνι στην Σανγκάη, η οποία αποτελεί βασικό κόμβο του παγκόσμιου εμπορίου... Έτσι μεθοδεύεται η διατροφική κρίση για την ανθρωπότητα με την πρόφαση του "πολέμου" και της "πανδημίας" με τις ΣΤΗΜΕΝΕΣ  -δήθεν ανταποκρίσεις- εκατέρωθεν.

Ψάξε - Μάθε - Ενημερώσου - Ενημέρωσε❗️

Έλληνας στην Σανγκάη εξηγεί: Τα πράγματα δεν είναι όπως τα δείχνει η τηλεόραση:

Ο Aντικρατιστής: Ένας Eπαναστάτης για την εποχή μας

 "Ένας άνθρωπος που σταματά να λέει ψέματα μπορεί να ρίξει μια τυραννία". ~Aleksandr Solzhenitsyn


Όλοι οι λάτρεις των σημαιών έχουν την ίδια ανθυγιεινή θρησκεία: τον κρατισμό. Η λατρεία της σημαίας είναι το ψεύτικο είδωλο του εθνικιστή. Δεν έχει σημασία αν είσαι ένας Ναζί που πολιορκεί ή ένα μικρό παιδί που τραγουδάει τον όρκο υποταγής. Όλα είναι ένας τοπικιστικός συμβολισμός που σκάβει τα πλοκάμια του στα σύγχρονα ιδανικά. Οδηγεί στην τυφλή συμμόρφωση, στον κατηχητικό εφησυχασμό, στη διογκωμένη υπερηφάνεια, στον πόλεμο και σε ανθρώπους που πολύ ευχαρίστως πνίγονται από το μπλε χάπι της τυφλής υπακοής σε μια ξεπερασμένη αλυσίδα διοίκησης.

Η λατρεία της σημαίας είναι ένα ψυχοκοινωνικό κόλλημα. Λειτουργεί επειδή είμαστε κοινωνικά πλάσματα. Αλλά αυτό που ξεκινά ως σύμβολο που ενώνει τους ανθρώπους γίνεται σύμβολο που διχάζει τους ανθρώπους όταν το παίρνουν πολύ σοβαρά ή πολύ υπερήφανα.

Σε έναν κόσμο 195 εθνικών κρατών, όλα με τις δικές τους σημαίες, οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια λογική που χρησιμοποίησε ο Αριστοτέλης όταν είπε: "Είναι γνώρισμα μορφωμένου πνεύματος να μπορεί να διασκεδάζει μια σκέψη χωρίς να την αποδέχεται", και στη συνέχεια να την εφαρμόσουμε στην έννοια των σημαιών. Καλύτερα να διασκεδάζεις με μια σημαία χωρίς να αποδέχεσαι την εξουσία της. Αυτό κάνουν οι αντικρατιστές. Και έτσι, οι αντικρατιστές είναι ελεύθεροι κάτω από όλες τις σημαίες.

Ο κρατισμός κρατά τον κόσμο διαιρεμένο. Οι διαιρεμένοι άνθρωποι είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν. Όπως υπέθεσε ο Μαξιμιλιέν Ροβεσπιέρος, "Το μυστικό της ελευθερίας έγκειται στην εκπαίδευση των ανθρώπων, ενώ το μυστικό της τυραννίας έγκειται στο να τους κρατάει αδαείς". Οι αντικρατιστές μας διδάσκουν πώς να μην είμαστε αδαείς κρατιστές. Μας διδάσκουν πώς να ανυψωθούμε πάνω από τις πολιτισμικές μας εξαρτήσεις και πώς να γίνουμε αντ' αυτού καλά πληροφορημένοι άνθρωποι ελεύθερης βοσκής.

Όπως εξήγησε περίφημα ο Νίτσε: "Κράτος είναι το όνομα του πιο ψυχρού από όλα τα ψυχρά τέρατα. Ψυχρά λέει ψέματα- και αυτό το ψέμα ξεγλιστρά από το στόμα του: "Εγώ, το κράτος, είμαι ο λαός"". Οι αντικρατιστές είναι εδώ για να μας υπενθυμίσουν ότι ΔΕΝ είμαστε το κράτος. Είμαστε ελεύθερα άτομα που απαιτούν από τους άλλους να είναι ελεύθεροι, ώστε να μπορούμε να παραμείνουμε εμείς ελεύθεροι. Είναι πραγματικά τόσο απλό. Όπως είπε ο Αλμπέρ Καμύ, "επαναστατώ, άρα υπάρχουμε".

Ο κρατισμός λειτουργεί μόνο όταν τα ανθυγιεινά, διχασμένα άτομα δημιουργούν μια νοοτροπία "εμείς εναντίον αυτών".

14 Απρ 2022

Μάθε ποιοι ήταν στο πλοίο...


Σαν σήμερα... Άλλη μια ιστορία που έχει διαστρεβλωθεί!

Μάθε ποιοι ήταν στο πλοίο...

Οι επιλογές είναι δικές σου❗️ Ψάξε - Μάθε - Ενημερώσου - Ενημέρωσε❗️

Οτιδήποτε για να συνεχίσουν να σκοτώνουν παιδιά...

"Η Pfizer και ο Γερμανός εταίρος της δήλωσαν ότι τα δεδομένα ενισχύουν την πιθανή λειτουργία μιας τρίτης δόσης του εμβολίου 'για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων προστασίας έναντι του ιού' σε αυτή την ηλικιακή ομάδα 5 έως 11 ετών".


Σε αυτό το σημείο, σταματήστε να σπαταλάτε το χρόνο και την αναπνοή σας στους αδαείς! Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να επεκταθούμε σχετικά με τη Φυσική Ανοσία και να τους δείξουμε αναλυτικές αποδείξεις με έγγραφα και αποδείξεις από τα αφεντικά τους ότι η Big Farma και οι Κυβερνήσεις στοχεύουν να τους σκοτώσουν -και την επόμενη ώρα θα κρατάνε τα παιδιά τους από το χέρι στην ουρά για να τους εξασφαλίσουν ένα "αναμνηστικό"... Δεν μπορείς να διορθώσεις την ηλιθιότητα!

👉 Δείτε το μεταγλωττισμένο βίντεο για όσον αφορά τον "ιό" -  εδώ.

"Αν θέλεις να κάνεις τους ανθρώπους κερδοφόρους, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να

Διολισθαίνουμε στην τυραννία και σε έναν μακρύ δυστοπικό εφιάλτη αν δεν αποφασίσετε να σηκωθείτε όρθιοι! 🇬🇷 🇬🇷

Ψηφιακή τυραννία: Το ψηφιακό πλαίσιο "πιστοποιητικών εμβολίων" της Ε.Ε.

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2022. ΤΕΡΜΑ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.


Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός για την ΕΕ μόλις Πέρασε Εν Κρυπτώ...


Διαβάζοντας την παρακάτω αποκάλυψη, θα αντιληφθείτε ότι τα… ψέματα τελειώνουν.

ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΤΜ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ.


Δεν έχει σημασία αν η ψευτο-πανδημία έχει τελειώσει και το εμβόλιο έχει αποδειχθεί δηλητήριο, προχωρούν στην επιβολή της καθολικής υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά τις 30 Ιουνίου 2022

Tο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τροποποίησε το ψήφισμα 2361 και δεν αντιτίθεται πλέον στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Από την 1η Ιουλίου 2022

H ΕΕ έχει ανακοινώσει τη νομοθεσία για τα υποχρεωτικά πιστοποιητικά EU COVID 19 που σας στερούν όλες τις ελευθερίες αν δεν έχετε πιστοποιητικό QR covid. Εάν υπάρξει πλειοψηφία των κρατών μελών που θα υπογράψουν τη νομοθεσία, θα εισαχθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Στο τέλος του 2022/2023 θα υπάρχει ένα ψηφιακό νόμισμα.

Η ΕΕ θα επιβάλει μια ψηφιακή ταυτότητα σε κάθε πολίτη της ΕΕ. (Οι Ολλανδοί την έχουν ήδη και ήδη παραπέμπουν στην έκδοση της ΕΕ στην ιστοσελίδα digld.nl)

Όλα τα ΑΤΜ θα αντικατασταθούν από ΑΤΜ με κωδικό QR στο εγγύς μέλλον, το Βέλγιο τα εγκαθιστά ήδη σε πλήρη εξέλιξη.

Εάν ενσωματωθούν αυτά τα μηχανήματα με κωδικό QR, δεν θα μπορεί πλέον να γίνεται ανάληψη μετρητών από τράπεζες ή/και από αλλού.

Η ΕΕ στοχεύει να καταστήσει τα μετρητά εντελώς άχρηστα εντός 18 μηνών.

Το ψήφισμα της ΕΕ στερεί μόνιμα από κάθε άτομο την ελευθερία και τη σωματική του ακεραιότητα.

13 Απρ 2022

Το μέλλον είναι εδώ: Δυστοπικές ταινίες που ταιριάζουν σε έναν δυστοπικό κόσμο

"Το Διαδίκτυο μας παρακολουθεί τώρα. Αν θέλουν. Μπορούν να δουν ποιους ιστότοπους επισκέπτεστε. Στο μέλλον, η τηλεόραση θα μας παρακολουθεί και θα προσαρμόζεται σε αυτά που γνωρίζει για εμάς. Το συναρπαστικό είναι ότι αυτό θα μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε μέρος του μέσου. Το τρομακτικό είναι ότι θα χάσουμε το δικαίωμά μας στην ιδιωτικότητα. Μια διαφήμιση θα εμφανίζεται στον αέρα γύρω μας, μιλώντας απευθείας σε εμάς." Σκηνοθέτης Steven Spielberg, Minority Report


Φτάσαμε, πολύ νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, στο δυστοπικό μέλλον που ονειρεύτηκαν συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας όπως ο George Orwell, ο Aldous Huxley, η Margaret Atwood και ο Philip K. Dick.

Όπως ο Μεγάλος Αδελφός του Όργουελ στο 1984, η κυβέρνηση και οι εταιρικοί κατάσκοποί της παρακολουθούν πλέον κάθε μας κίνηση.

Όπως και στον Θαυμαστό Νέο Κόσμο του Χάξλεϊ, αναπαράγουμε μια κοινωνία παρατηρητών που "τους αφαιρούνται οι ελευθερίες τους, αλλά ... μάλλον το απολαμβάνουν, επειδή αποσπάται η προσοχή τους από κάθε επιθυμία να επαναστατήσουν με την προπαγάνδα ή την πλύση εγκεφάλου".

Όπως και στο The Handmaid's Tale της Atwood, ο πληθυσμός διδάσκεται πλέον να "γνωρίζει τη θέση του και τα καθήκοντά του, να καταλαβαίνει ότι δεν έχει πραγματικά δικαιώματα, αλλά θα προστατεύεται μέχρι ενός σημείου αν συμμορφωθεί, και να σκέφτεται τόσο άσχημα για τον εαυτό του ώστε να αποδέχεται τη μοίρα που του έχει ανατεθεί και να μην επαναστατεί ή να μην το σκάει".

Και σύμφωνα με το σκοτεινά προφητικό όραμα του Φίλιπ Κ. Ντικ για ένα δυστοπικό αστυνομικό κράτος -το οποίο έγινε η βάση για το φουτουριστικό θρίλερ Minority Report του Στίβεν Σπίλμπεργκ που κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια- είμαστε τώρα παγιδευμένοι σε έναν κόσμο όπου η κυβέρνηση είναι παντογνώστης, παντοδύναμη και παντοδύναμη, και αν τολμήσεις να ξεφύγεις από τη γραμμή, οι σκοτεινά ντυμένες αστυνομικές ομάδες και οι μονάδες προ-εγκλημάτων θα σπάσουν μερικά κρανία για να θέσουν τον πληθυσμό υπό έλεγχο.

Το Minority Report διαδραματίζεται στο έτος 2054, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να έχει λάβει χώρα και το 2022.

Παίρνοντας φαινομενικά αφορμή από την επιστημονική φαντασία,

Ο κίνδυνος του να ζεις σε δύο πραγματικότητες

Ίσως κάποιοι από εσάς είναι αρκετά μεγάλοι ώστε να θυμάστε τη ζωή πριν από τους υπολογιστές, πριν από το διαδίκτυο, πριν από τα έξυπνα τηλέφωνα, πριν από το 5G, πριν από την ασύρματη σύνδεση και το wi-fi, πριν από όλα αυτά.


Εγώ σίγουρα θυμάμαι, και η ζωή ήταν πράγματι απλούστερη. Γνωρίζαμε λιγότερα για το τι συνέβαινε στον κόσμο και περισσότερα για το τι συνέβαινε στη ζωή μας. Είχαμε μια βαθύτερη σύνδεση με τους ανθρώπους, με την ύπαιθρο και τη φύση. Κινούμασταν περισσότερο, παίζαμε περισσότερο και ζούσαμε περισσότερο.

Είχαμε επίσης λιγότερο άγχος. Είχαμε λιγότερο χάος, σύγχυση, αβεβαιότητα και φόβο. Είχαμε λιγότερο στρές. Δεν είχαμε αντικαταθλιπτικά. Δεν είχαμε κοινωνικές αποδείξεις, αρρωστημένα βίντεο, άμεσες λήψεις ή σχόλια.

Φίλοι μου, αυτό συνέβη πριν από λιγότερο από 30 χρόνια, λιγότερο από μία γενιά, και όπως κάθε τι καινούργιο, χρειάζεται χρόνος για να καταλάβουμε πώς μας επηρεάζει και πώς σχετίζεται με τον κόσμο μας. Χρειάζεται χρόνος για να μάθουμε πραγματικά πώς θα χρησιμοποιηθεί κάτι, και χρειάζεται χρόνος για να καθορίσουμε τι ζημιά θα επιφέρει.

Μέσα σε λίγες μόνο δεκαετίες

11 Απρ 2022

Η ισχύς των Ταχυδρομείων

(Δεν είναι νομική συμβουλή, απλά ενδιαφέροντα ευρήματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας)

Η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (UPU) στη Βέρνη της Ελβετίας είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός οργανισμός στον σημερινό κόσμο. Διαμορφώνεται με διεθνή συνθήκη. Κανένα έθνος δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως έθνος χωρίς να συμμετέχει στη διεθνή ναυτιλία, προκειμένου να υπάρχει ένα φόρουμ κοινό για όλα τα έθνη για την άσκηση του εμπορίου και την επίλυση των διαφορών. Το πρόσωπο της κορυφής του Εμπορίου είναι η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση στη Βέρνη της Ελβετίας. 


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ΗΠΑ βάσει των άρθρων της Συνομοσπονδίας δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν ως χώρα. Κάθε πολιτεία (αποικία) ήταν κυρίαρχη, με το δικό της εθιμικό δίκαιο, γεγονός που απέκλειε άλλες χώρες από το να αλληλεπιδρούν με τις ΗΠΑ ως έθνος στο διεθνές εμπόριο. Σήμερα, το διεθνές ναυτικό δίκαιο είναι η ιδιωτική δικαιοδοσία του ΔΝΤ κ.ά., του πιστωτή στην πτώχευση ουσιαστικά κάθε κυβέρνησης στη Γη (όποιος κατέχει το χρέος κατέχει τον κόσμο).

Η UPU λειτουργεί υπό την εξουσία συμβάσεων με κάθε χώρα του κόσμου. Είναι, τρόπον τινά, ο επικεφαλής ή επόπτης της κοινής αλληλεπίδρασης όλων των χωρών στο διεθνές εμπόριο. Κάθε έθνος έχει ένα ταχυδρομικό σύστημα και έχει επίσης αμοιβαίες τραπεζικές και εμπορικές σχέσεις, με αποτέλεσμα όλα να βρίσκονται εντός και υπό της UPU. Η UPU είναι ο νούμερο ένα στρατιωτικός (η διεθνής ναυτιλία είναι επίσης στρατιωτική) διακινητής συμβολαίων στον πλανήτη.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει κανείς να στέλνει όλα τα σημαντικά νομικά και εμπορικά έγγραφα μέσω του ταχυδρομείου και όχι μέσω των ιδιωτικών μεταφορέων που είναι απλά τείχη προστασίας. Θέλουμε άμεση πρόσβαση στην εξουσία και την αντίστοιχη διαθεσιμότητα ένδικων μέσων και προσφυγών της UPU. Για παράδειγμα, αν ταχυδρομήσετε μέσω του ταχυδρομείου και ο

6 Απρ 2022

Αν δεν αποφασίσετε να σηκωθείτε όρθιοι

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ανακοίνωσε και επίσημα ότι το φθινόπωρο θα κληθούν να κάνουν τέταρτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό όλοι οι πολίτες, ενώ πρόσθεσε ότι το πιστοποιητικό δεν θα καταργηθεί, απλώς θα «χαλαρώσουν» τα μέτρα λόγω καλοκαιριού. 

Κάτι που επί της ουσίας σημαίνει ότι το φθινόπωρο θα πρέπει όλοι οι πολίτες να κάνουν και την τέταρτη δόση εάν θα θέλουν να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και μαζί τα «προνόμια».

Ειδικότερα, ερωτηθείσα αν εκτιμά ότι θα επεκταθεί η τέταρτη δόση εμβολιασμού για τον κορωνοϊό σε όλο τον πληθυσμό, η Μίνα Γκάγκα απαντά πως «η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα πάμε σε τέταρτη δόση για όλους. Νομίζω από τον Σεπτέμβριο θα είναι όπως η γρίπη, ο χειμώνας θα είναι μπροστά, θα έχει περάσει αρκετός χρόνος από το εμβόλιο, νομίζω θα πάμε σε ετήσια δόση ή αναμνηστική δόση». [πηγή]


🔔 Πρέπει να αποδεχτείτε ότι υπήρξατε πρόβατα και την τελική συνέπεια του να είστε πρόβατα -που σημαίνει σκλαβιά- ή πρέπει να προετοιμαστείτε να πολεμήσετε και, αν χρειαστεί, να πεθάνετε για να διατηρήσετε το θεόσταλτο δικαίωμά σας στην Ελευθερία αντί να πεθαίνετε λίγο-λίγο από τις "αναμνηστικές" δόσεις και τα "μέτρα" των βαθύπλουτων, από το δικό μας μόχθο,καθαρμάτων.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, ιεραρχία του κακού, οι ψυχικά άρρωστοι, σατανιστές  του ΟΗΕ και του Π.Ο.Φ. και οι υπηρέτες τους, θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση , μια παγκόσμια θρησκεία και ένα παγκόσμιο νόμισμα. "Τάξη μέσα από το χάος". Δημιουργούν το χάος και μετά φέρνουν την "νέα τάξη".

🔔 Πραγματική αλλαγή δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ σαν αποτέλεσμα ψηφοφορίας στην κάλπικη κάλπη, της υποβολής υπογραφών, των ξεπουλημένων, για τα μάτια του κόσμου, συλλαλητηρίων ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παίζεται το θέατρο του "πολιτικού σκηνικού". Αντίθετα, η πραγματική αλλαγή θα γίνει μόνο όταν οι άνθρωποι πραγματικά τολμήσουν να πάψουν να συναινούν, να μην υπακούσουν, όταν σταματήσουν να εκλιπαρούν για την άδεια των νομοθετών, όταν μάθουν να είναι κυρίαρχοι στις ζωές τους και όταν αρχίσουν να σκέφτονται και να ενεργούν σαν Ελεύθεροι άνθρωποι επάνω στη γη, ακόμη και όταν η άρχουσα τάξη έχει κηρύξει την ελευθερία "παράνομη". Η "εξουσία" βρίσκεται πάντα στο μυαλό και το μάτι των παρατηρητών. Όταν οι άνθρωποι σταματήσουν να πιστεύουν ότι μια αμιγής συμμορία παρασιτικών ψευτών και κλεφτών έχει το δικαίωμα να τους ελέγχει, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ οι άνθρωποι θα έχουν κάποια πιθανότητα να απελευθερωθούν από την αυταρχική καταπίεση, όχι μέσω της επαιτείας και των υπογραφών, αλλά μέσω της καθαρής ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ και της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

🔔 ΟΤΑΝ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ : Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Όταν μια κυβέρνηση δεν υπηρετεί πλέον τη θέληση του λαού,

Ο πόλεμος στην Ουκρανία «χτίζει» τον ΕΦΙΑΛΤΗ της Ευρώπης !

Ο ναζιστικός «Ευρωστρατός» προ των Πυλών !



Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ΤΩΡΑ ολοκληρώνεται …έξω από τη Μόσχα. Εκεί ακριβώς που νομίζαμε ότι ο ναζισμός τού Χίτλερ ηττήθηκε και «ψόφησε» στις πεδιάδες τής Ουκρανίας, κάποιοι σήμερα επιχειρούν να τον «αναστήσουν» …Δυστυχώς …Βήμα-βήμα το πάνε κι οδηγούν την Ευρώπη σε νέο όλεθρο. Αφού σε πρώτη φάση έσωσαν την ηττημένη Γερμανία τού Χίτλερ από την εκδικητική βία των κατεστραμμένων Ευρωπαίων, τώρα εκμεταλλεύονται τη «λήθη». Την έσωσαν από την απόλυτη ισοπέδωση του κράτους-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και την έβαλαν —εντελώς παράνομα και παράλογα— από τις πρώτες χώρες στο κολοσσιαίο επενδυτικό πρόγραμμα της μεταπολεμικής ευρωπαϊκής «ανοικοδόμησης». Λίγα χρόνια μετά —και συγκεκριμένα το 1989— ένωσαν τη Γερμανία, αλλά την προστάτεψαν από τα χρέη της, εφόσον η Ένωσή της συνδεόταν αυτόματα με τις υποχρεώσεις της απέναντι στα θύματά της …Υποχρεώσεις τις οποίες δεν εκπλήρωσε ποτέ. Στη συνέχεια και πάλι —παράνομα και παράλογα— τη χρηματοδότησαν με τους πλέον προνομιακούς όρους, προκειμένου να «κατακτήσει» οικονομικά την Ευρώπη.

Τώρα προφανώς πρέπει να περάσουν στο επόμενο «βήμα». Μέρος αυτού του βήματος είναι ο "Πόλεμος στην Ουκρανία". Αφού «συναρμολόγησαν» το «όπλο» τους, θα έπρεπε να το «γεμίσουν» με φονικές «σφαίρες» …Με τον Πόλεμο στην Ουκρανία έδωσαν στη Γερμανία το «άλλοθι» —για το «καλό» τής Ευρώπης— να εξοπλιστεί εκ νέου. Αυτοί, οι οποίοι —παρανόμως— δεν πλήρωσαν ποτέ τις αποζημιώσεις, ενώθηκαν και πλέον αξιώνουν να εξοπλιστούν …Εκ νέου η φονική «μηχανή» τού Χίτλερ θ’ αρχίσει να «ζεσταίνεται» και πάλι. Τι απομένει; …Να «ξεχυθεί» αυτή η θανατηφόρος «μηχανή» στην Ευρώπη …Με όπλα πλέον και όχι με δάνεια …Με ένστολους στρατηγούς και όχι με διαφθορείς «Χριστοφοράκους».

Πώς θα γίνει αυτό;

5 Απρ 2022

769❗️ αθλητές κατάρρευσαν τον τελευταίο χρόνο - ούτε λέξη οι "έγκριτοι" των ΜΜΕ

Από πότε έχουμε δει ποτέ έναν αθλητή να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να οφείλεται σε σύγκρουση με άλλον παίκτη ή αντικείμενο. Μια φορά; Τώρα 769 σε ένα χρόνο; Αυτά είναι τα περιστατικά που γνωρίζουμε.



Καμία κυβέρνηση, καμία διοίκηση, κανένα κύριο μέσο ενημέρωσης που να ενδιαφέρεται!

Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό τόσοι πολλοί κυρίως νέοι αθλητές να παθαίνουν καρδιακή ανακοπή ή να πεθαίνουν ενώ παίζουν το άθλημά τους, αλλά συμβαίνει. Πολλά από αυτά τα καρδιακά προβλήματα και οι θάνατοι έρχονται λίγο μετά την πραγματοποίηση του εμβολίου COVID. Ενώ είναι πιθανό αυτό να συμβεί και σε άτομα που δεν έκαναν εμβόλιο COVID, οι καθαροί αριθμοί δείχνουν σαφώς τη μόνη προφανή αιτία.

Οι λεγόμενοι επαγγελματίες υγείας που διαχειρίζονται τα προγράμματα εμβολίων COVID σε όλο τον κόσμο επαναλαμβάνουν συνεχώς

Οι επιλογές είναι δικές σου❗️ Ψάξε - Μάθε - Ενημερώσου - Ενημέρωσε❗️

 

4 Απρ 2022

Μην αφήσετε την αλήθεια για τα «δηλητήρια» να κρυφτεί – Να ξεσκεπαστεί η απάτη‼️

-Ο καινούριος πρόεδρος της Βρετανικής Βουλής (Λίντσεϊ Χοιλ) γελά με απάθεια διακωμωδώντας το σοβαρό θέμα των αποζημιώσεων των θυμάτων των εμβολίων που ανοίγει ο βουλευτής των συντηρητικών Κρίστοφερ Τσόουπ Αυτοί δεν ενδιαφέρονται καν για να πάρετε αποζημίωση εάν πάθετε ζημιά και πιστεύετε πως ενδιαφέρονται για την υγεία σας;


-Σε όλες τις χώρες με το που ξεκίνησαν οι πειραματικές ενέσεις αυξήθηκαν δραματικά οι θάνατοι.

Ναι! Έτσι ακριβώς!

 



Από τη μία "παγκόσμια νέα τάξη" στην άλλη...

Δεν νομίζω ότι έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες γι' αυτό θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω αυτό που βλέπω: Η Ρωσική κεντρική τράπεζα συνέδεσε ένα γραμμάριο χρυσού με 50000 ρούβλια (περίπου 50 δολάρια) Την ίδια στιγμή ο Πούτιν δήλωσε ότι το Ρωσικό πετρέλαιο και το αέριο θα αγοράζονται μόνο με ρούβλια. Που σημαίνει ότι ο Πούτιν συνέδεσε το Ρωσικό πετρέλαιο και το φυσικό αέριο με τον χρυσό χρησιμοποιώντας το ρούβλι. Και αυτό σημαίνει ότι η Ευρώπη θα πρέπει να αγοράζει Ρούβλια από τον Πούτιν σε χρυσό για να προμηθεύεται αέριο και πετρέλαιο η θα πρέπει να αγοράζει απ' ευθείας χρυσό και αυτό θα επιφέρει μεγάλη ζήτηση σε ρούβλια.

Αυτή την στιγμή η συναλλαγματική αξία του δολαρίου προς το ρούβλι είναι 100:1 (ήδη είναι 85,4:1) Αυτή την στιγμή 5000 ρούβλια αξίζουν 1 γραμμάριο χρυσού και αέριο και πετρέλαιο είναι απευθείας συνδεδεμένα με τον χρυσό.Θα δούμε μεγάλες αναταράξεις στις συναλλαγματικές αγορές σε σχέση με το πόσο χρυσό μπορεί να αγοράσει ένα δολάριο. Οι ξένες χώρες που έχουν στα αποθεματικά τους αξίες σε δολάριο, θα θέλουν να το ξεφορτωθούν και να το αντικαταστήσουν με κάτι πιο σταθερό που κρατάει την αξία του.

Βασικά κάθε νόμισμα συνδεδεμένο με τον κανόνα χρυσού τώρα θα σορτάρει, που σημαίνει ότι χώρες π.χ σαν την Ιαπωνία θα θελήσουν να

3 Απρ 2022

ΕΙΔΟΠΟIΗΣΗ & ΔHΛΩΣΗ - ΑΝΑΚΑΛΩ, ΑΝΑΙΡΩ, ΑΚΥΡΩΝΩ, ΜΗΔΕΝΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΧΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ - ΔΗΛΩΝΩ & ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ


Εάν εσείς οι εμπορικοί εταιρικοί πράκτορες δεν γνωρίζετε τι είναι αυτό, τότε βεβαιωθείτε με τον προϊστάμενό σας εάν επιθυμεί να είναι υπεύθυνος για τις ενέργειές σας, πριν προβείτε σε μια μη εξουσιοδοτημένη νομική απόφαση που μπορεί να θέσει εσάς, τον προϊστάμενό σας και τον εντολέα σας (Υπουργό Εξωτερικών) σε μια κατάσταση κακουργήματος που μπορεί να προσβληθεί νομικά για προδοσία.

Παραβιάσατε τη δουλειά σας και τον όρκο του αξιώματός σας τη στιγμή που κηρύξατε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ανάβοντας τα κόκκινα φώτα για να σταματήσετε τις παραγωγικές μας διαδικασίες, πράγμα που αποτελεί κακούργημα όταν δεν υπάρχει, σαφής και με πλήρη αποκάλυψη, κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Παρεμβαίνοντας στο δικαίωμά μου να ταξιδεύω, παραβιάζετε το Σύνταγμα και γίνεστε απατεώνες στο αξίωμα και παράνομοι υπάλληλοι που διαπράττουν απάτη παίρνοντας μισθούς με ψευδείς προφάσεις.

Οποιαδήποτε απόφασή σας να συνεχίσετε, μετά από την εν λόγω ενημέρωση, θα σας θέσει σε κίνδυνο και πιθανές κυρώσεις υπό πλήρη εμπορική ευθύνη τη δική σας, του προϊσταμένου σας και των εντολέων σας, υπό δημόσια ΚΑΙ ιδιωτική ιδιότητα.

-  Η εφαρμογή κωδίκων, κανόνων, κανονισμών και καταστατικών (Κ.Υ.Α.) δεν είναι

2 Απρ 2022

Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος

 


Δεν θα σταματήσουν γιατί έχουν κάνει τεράστια εγκλήματα και κάπως πρέπει να καλυφθούν από την οργή των λαών. Η συμμορία τους είναι μια και ενιαία. Υποταγμένοι είναι πολλοί σε αυτό το σχέδιο και στηρίζουν το σύστημα που στηνόταν επί δεκαετίες σε βάρος των Ανθρώπων. Και τα "Ηνωμένα Έθνη" παίρνουν μέρος σε αυτό, με την Ατζέντα 2021/ 2030. [π]

Ψάξε - Μάθε - Ενημερώσου - Ενημέρωσε!


1 Απρ 2022

Σε κάθε φάση της, η Ζωή μας είναι αντικείμενο ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Σε κάθε φάση οι Ζωές μας υπόκεινται στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΟΜΟ. Χρειάζεστε τον Αχυράνθρωπό σας για να λειτουργήσετε στο εμπόριο (Ναυτικό/Αγγλικό Δίκαιο). Ο Αχυράνθρωπός σας έχει μια ΑΔΕΙΑ για να λειτουργήσει στην ΕΜΠΟΡΙΑ (π.χ. Άδεια οδήγησης, Άδεια γάμου, Άδεια οπλοφορίας, Άδεια επαγγέλματος, Άδειες οικοδομής κ.λπ.) Η Άδεια ισχύει για όσο χρονικό διάστημα θέλετε εσείς να ισχύει, με την συναίνεσή σας.


Όταν υπάρχει ΠΡΟΣΤΙΜΟ για κακή χρήση της Άδειας σας, πρέπει να μάθετε πώς να μετατρέπετε στη συνέχεια τη νομική περσόνα σας σε Ζωντανή Ψυχή με το Δικαίωμα στη Ζωή, την Ελευθερία, την Ιδιοκτησία και την Επιδίωξη της Ευτυχίας.

Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ/STRAWMAN είναι ένας ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ που σας επιτρέπει να δραστηριοποιείστε στο ΕΜΠΟΡΙΟ με μια ΑΔΕΙΑ για να διεξάγετε τις ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ σας υποθέσεις.

Όποιος δραστηριοποιείται στο ΕΜΠΟΡΙΟ χωρίς ΑΔΕΙΑ διαπράττει ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Εσείς και εγώ πρέπει να μάθουμε πώς να γινόμαστε ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ή ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ του STRAWMAN και να διεκπεραιώνουμε όλες τις ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ του εξωδικαστικά χωρίς να εμπλεκόμαστε. (ξεκινάμε από εδώ)

Όλα τα εγκλήματα είναι εμπορικά και στη συνέχεια ρυθμίζονται από τα ΕΜΠΟΡΙΚΑ δικαστήρια. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ είναι ο φόνος, η κλοπή, η εμπορία ναρκωτικών, η πορνεία, η άσκηση της δικηγορίας ή η λήψη νομικών αποφάσεων χωρίς την άδεια ή τη συγκατάθεση και τη συναίνεση οποιουδήποτε συμβαλλόμενου μέρους σε μια σύμβαση.

Όλες οι ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ πράξεις διέπονται από ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Όλα τα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Η μυστική συμφωνία

Μια ψευδαίσθηση θα είναι, τόσο μεγάλη, τόσο αχανής, που θα διαφύγει της αντίληψής τους. Εκείνοι που θα τη δουν θα θεωρηθούν τρελοί.

Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους εμποδίσουμε να δουν τη σύνδεση μεταξύ μας. Θα συμπεριφερόμαστε σαν να μην είμαστε συνδεδεμένοι, για να κρατήσουμε την ψευδαίσθηση ζωντανή. Ο στόχος μας θα επιτευχθεί μια σταγόνα τη φορά, ώστε να μην προκαλέσουμε ποτέ υποψίες για εμάς. Αυτό θα τους αποτρέψει επίσης από το να δουν τις αλλαγές που συμβαίνουν. Θα βρισκόμαστε πάντα πάνω από το σχετικό πεδίο της εμπειρίας τους, γιατί γνωρίζουμε τα μυστικά του απόλυτου. Θα δουλεύουμε πάντα μαζί και θα παραμείνουμε δεμένοι με αίμα και μυστικότητα. Ο θάνατος θα έρθει σε αυτόν που θα μιλήσει. Θα κρατήσουμε τη διάρκεια ζωής τους μικρή και το μυαλό τους αδύναμο, ενώ θα προσποιούμαστε ότι κάνουμε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για την επιστήμη και την τεχνολογία με λεπτούς τρόπους, ώστε να μην δουν ποτέ τι συμβαίνει.

Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και ηρεμιστικά στα τρόφιμα και το νερό, καθώς και στον αέρα. Θα είναι καλυμμένοι από δηλητήρια όπου κι αν στραφούν. Τα μαλακά μέταλλα θα τους κάνουν να χάσουν το μυαλό τους.  Θα τους υποσχεθούμε ότι θα βρούμε μια θεραπεία από τα πολλαπλά μας μέτωπα, αλλά θα τους ταΐζουμε περισσότερο δηλητήριο. Τα δηλητήρια θα απορροφηθούν διαμέσου του δέρματος και του στόματός τους, θα καταστρέψουν το μυαλό τους και τα αναπαραγωγικά συστήματα.

Από όλα αυτά τα παιδιά τους θα γεννιούνται

Δεδομένου ότι οι ελίτ δεν προσφέρουν τίποτε δωρεάν, τι πρέπει να απωλέσει η κοινωνία για να λάβει το βασικό εισόδημα;

💣 Το ελάχιστο παγκόσμιο εισόδημά ίσως είναι πιο κοντά απ' ότι είχαμε φανταστεί σε παλαιότερες ανάρτήσεις μας από τον Απρίλη του 2020, εδώ και εδώ. Στη Β. Ιρλανδία (ανήκει στη Βρετανία και όχι στους Ιρλανδούς), υπάρχει νομοσχέδιο που προωθείται από τη κυβέρνηση για τις εκλογές τις 5 Μαϊου, όπου προσφέρεται σταθερός μισθός κάθε μήνα δήθεν για ευημερία και γιατί έχουν μείνει πίσω σαν κράτος στις κοινωνικές παροχές.


Πολύ πιθανό κάτι ανάλογο να προσπαθήσει και οι 'δικοί' μας εδώ και δυστυχώς πολλοί θα είναι αυτοί που θα πούν το ναι (όπως συνήθως). Δεν νομίζετε; Εδώ μερικοί αλλάζουν τη ψήφο τους για 100 ευρώ και θα πούνε όχι στο "εγγυημένο" 500ρικο κάθε μήνα;

Αλλά μιλάμε για