29 Νοε 2020

Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΖΟΥΦΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Ανεξαρτήτως τι πραγματικά στοιχεία έχουμε για τον πολυσυζητημένο ιό, το σίγουρο είναι πως ο ιός της παράνοιας έχει διασπαρεί μαζικά. Όσο ο καιρός περνά, η απάτη αποκαλύπτεται το οποίο σε συνδυασμό με τα νέα “επιστημονικά” ευρήματα καθημερινά δημιουργούν ένα μίγμα εκρηκτικό! Δεν είναι και τυχαίο που η “πώληση” της ανάγκης για εμβόλια, τουλάχιστον προσωρινά, δεν πάει καθόλου καλά.

Όπως τα windows φαίνεται πως κι εμείς χρειαζόμαστε μια επανεκκίνηση γι’αυτό και πλέον την ακούμε κι από άλλες πλευρές, όπως καλλιτεχνών, μαζί με άλλες γνώριμες “λέξεις κλειδιά” συνδυασμένες πάντα με την κλιματική αλλαγή. Συγκλονιστικό πιστεύω ήταν ένα άρθρο από το γνωστό πλέον Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για το πως θα ζούν οι άνθρωποι σε μια πόλη το 2030.

Επίσης, σημαντικότατο ήταν ένα έγγραφο που διαβάσαμε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον ΠΟΥ από το Σεπτέμβριο του 2019 και τις 10 δράσεις για εμβολιασμό των πάντων, δράσεις που θα λεγες πως πολλά ολοκληρωτικά καθεστώτα που γνωρίζεις δεν θα είχαν τίποτα να ζηλέψουν.


Eνώ είναι το βίντεο και στο Lbry.tv https://open.lbry.com/@AngeloKar:6/o_ios_tis_paranoias_mas_odigei_se_mia_tzoyfia_epanekkinisi:5
και Brighteon https://www.brighteon.com/839fbbd6-d4d6-4d3c-a11b-c86b671a039e

Για επικοινωνία:

26 Νοε 2020

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!



ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ Η "ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΕ" ΤΑ ΠΑΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ



ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΝΑΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ :

ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ

Eξ’αιτίας του “φονικού” ιού (εννοώ εκείνου που κάθε μέρα μας λένε πως οι 3 ανα 100 από τα θύματα που αυτοί γράφουν είναι κάτω των 70 χωρίς υποκείμενο νόσημα), φαίνεται πως πρέπει να μπουν σε δράση πολλών ειδών νέες τεχνολογίες για να προστατευτούμε από τη μετάδοση του αλλά και να κερδίσουμε το δικαίωμα να ζήσουμε λιγάκι όπως πριν. Αυτές οι τεχνολογίες όπως ο ίδιος ο ιός αλλά και τα τυραννικά μέτρα αντιμετώπισης του, έρχονται πάλι όλως τυχαίως από την Κίνα.

Με χειμαρρώδη ρυθμό, κάθε μέρα ακούμε όλο και για νέα υποτίθεται ευρήματα για το καλο της υγείας μας. Το θέμα είναι ότι όσο ξεδιπλώνονται τόσο αυτά όσο και οι δηλώσεις τους ότι δεν θα επιστρέψουμε εκεί που ήμαστε, όλο και γίνεται πιο αναγνωρίσιμο ότι πίσω από όλο αυτό κρύβεται κάτι πολύ βαθύτερο. Ένα σχέδιοδημιουργίας ανθρώπων που θα έχουν χάσει κάθε ίχνος χαρακτηριστικών που μας ξεχωρίζει από ένα άψυχο και προγραμματιζόμενο ρομποτ.


Για επικοινωνία:

25 Νοε 2020

Οργανικές Πύλες


Άνθρωπε, αναγκασμένος να ζεις, μέσα σε αυτόν τον κόσμο,

πρέπει να είσαι σαν μια σταγόνα λάδι,που επιπλέει στο νερό,
χωρίς να αναμιγνύεται μαζί του.
  -Πυθαγόρης


Όλοι οι άνθρωποι, φαίνεται, να έχουν δημιουργηθεί με ίσα δικαιώματα απέναντι στην ζωή, όμως μια απλή παρατήρηση δείχνει πως όλοι οι άνθρωποι ΔΕΝ έχουν δημιουργηθεί με ίση αξία για τον εαυτό τους και την ζωή. Η φαινομενικότητα δεν δείχνει να ταιριάζει πάντα με την πραγματικότητα. Ας δούμε γιατί συμβαίνει αυτό.

Μια από τις πιο δύσκολες έννοιες που είναι δύσκολο να συζητηθούν, πόσο μάλλον να κατανοηθούν, είναι η έννοια των  Organic Portals «Οργανικών Πυλών».




Τι στο καλό γίνεται με τους ανθρώπους;


Αυτό που φαίνεται να προσβάλει, αυτό που φαντάζει σκληρό και βέβηλο, είναι η θεώρηση, ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα, είδη ανθρώπων. Ας γίνω σαφέστερος σε αυτό το σημείο, ΔΕΝ εννοώ αυτό που είναι κοινώς ή παραδοσιακά κατανοητό ως φυλή -χρώμα, γλώσσα, θρησκεία, κλπ- και απεχθάνομαι κάθε προσπάθεια ταμπελοποίησης και υπαγωγές σε λίστες ελέγχου. Τι εννοώ ακριβώς θα διευκρινιστεί περαιτέρω. Να διευκρινίσω επίσης πως δεν αναφέρομαι σε αλλόκοσμα ή διαφορετικού DNA, όντα, αλλά μονάχα σε ανθρώπινες φυλές και λέγοντας «άψυχοι», δεν το εννοώ υποτιμητικά.

Πρέπει εδώ, να σας πω, πως, από τα γεγονότα που παίζουν έξω στην παγκόσμια σκηνή – πολιτική, θρησκευτική, κοινωνική, κλπ αλλά και από πολύ προσωπικές επιθέσεις, έχουμε μια δυνατή συνειδητοποίηση, πως Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος ανθρώπου και σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε  για το ένα είδος ανθρώπου, του Επιτυχημένου Ψυχοπαθή ή αλλιώς της Οργανικής Πύλης. Όπως επίσης και τρόπους εντοπισμού τους.

Ας  μην ξεχνάμε πως συνυπάρχουμε μαζί τους, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μην τους επιτρέπουμε να επηρεάζουν την ζωή μας, την οικογένεια μας, την εργασία μας και μπορούμε πολύ εύκολα να το πετύχουμε. Γιατί τίποτα δεν θα σου φορέσει τον ζουρλομανδύα, πιο γρήγορα και πιο νοικοκυρεμένα από τον γάμο σου με ένα επιτυχημένο ψυχοπαθή, από την συνεργασία σου με πολλές ή με μια Οργανική Πύλη.

Έμψυχοι Άνθρωποι: Στο βιβλίο θα βρείτε τα στοιχεία, την περιγραφή, τα  χαρακτηριστικά και της άλλης φυλής, των έμψυχων ανθρώπων. Είναι πολύ εύκολο να πούμε, πως οι κακοί είναι όσοι φορούν μαύρα ψηλά καπέλα και έχουν σπίτι τους μαύρες γάτες, για να αρχίσει το κυνήγι όσων φορούν καπέλα, ψηλά, μαύρα ή όχι και έχουν γάτες οποιουδήποτε χρώματος.  Για να μην αρχίσουμε ανόητα «το κυνήγι των μαγισσών»  είναι πιο σημαντικό να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά των έμψυχων, παρά των άψυχων ανθρώπων.

Ολόκληρη η δημιουργία, είναι βασισμένη στα έμψυχα όντα,

Κι αν δημιουργούσαμε το δικό μας, Κερκυραϊκό ή Ιόνιο, νόμισμα;


Μην προκαλεί τρόμο ο τίτλος του σημερινού μου σημειώματος. Δεν έχει σχέση με πρόσφατες σχετικές πρωτοβουλίες δημιουργίας παράλληλου με το ευρώ νομίσματος σε Εθνικό επίπεδο.

Τα συμπληρωματικά νομίσματα είναι τοπικά νομίσματα που σκοπό έχουν να ενθαρρύνουν τις τοπικές δαπάνες προκειμένου να ενεργοποιήσουν τον πληθυσμό, να αυξήσουν την κοινωνική ένταξη και να ενισχύσουν τις τοπικές οικονομίες.

Αποτελούν ελκυστικούς χρηματοδοτικούς μηχανισμούς, που αναπτύσσονται κυρίως σε περιόδους κρίσεων και σε γεωγραφικά περιορισμένες περιοχές.Τα νησιά μπορεί να είναι κατεξοχήν κατάλληλες περιοχές για ένα τέτοιο εγχείρημα.Είναι απόλυτα συμβατά και συνδεδεμένα με το ευρώ, αποδεκτά από την ΕΕ.

Βασική προϋπόθεση λειτουργίας τους είναι η αλληλεγγύη και συνεργασία φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών της ίδιας γεωγραφικής περιοχής.

Διαφέρουν από τα κρυπτονομίσματα (όπως π.χ. το bitcoin, το ethereum, το ripple ή το litecoin), ως προς τον σκοπό τους (τα κρυπτονομίσματα εξυπηρετούν διεθνείς συναλλαγές μέσω του Διαδικτύου) και την ανεξαρτησία τους από τις Τράπεζες.

Συνήθως μια μονάδα τοπικού νομίσματος ισούται με μια μονάδα του εθνικού ή του νομίσματος σε ισχύ (π.χ. 1 ευρώ). Απαιτείται μια μικρή ετήσια συνδρομή, ένας λογαριασμός που πιστώνεται σε τοπικό νόμισμα, και πληρωμές με τοπικά χαρτονομίσματα ή ψηφιακά, σε όλα τα καταστήματα μελών.

Σήμερα περισσότερα από 2.500 συστήματα τοπικών νομισμάτων χρησιμοποιούνται σε όλο τον

22 Νοε 2020

Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ "Λ Ο Υ Σ Ι Φ Ε Ρ ΑΣΗΣ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ - Ο στόχος είναι η ευρεία υιοθέτηση ... Μην παραδίδεσαι σ'αυτούς τους απατεώνες ! Τελούν ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ανθρωπότητας !



Ερευνητές, με επικεφαλής τους γενετικούς μηχανικούς Robert Langer και Ana Jaklenec, ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν έρευνες για να εκτιμήσουν εάν τα αόρατα τατουάζ θα γίνουν αποδεκτά από τους ντόπιους σε περιοχές υψηλής προτεραιότητας. Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, οι συνεντεύξεις στο Μαλάουι, το Μπαγκλαντές (*) , το Μπενίν και την Κένυα θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους (2020), σχετικά με την αποδοχή της τεχνολογίας, πώς και πού θα είναι πιο χρήσιμη και εάν οι γονείς θα συναινέσουν.

(*)[To ID2020 Alliance ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα ψηφιακής ταυτότητας στην ετήσια σύνοδο κορυφής του στη Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Μπαγκλαντές, τη συμμαχία εμβολίων Gavi και νέους κυβερνητικούς, ακαδημαϊκούς και φιλανθρωπικούς εταίρους .

Το πρόγραμμα που αξιοποιεί τον εμβολιασμό ως ευκαιρία για την καθιέρωση ψηφιακής ταυτότητας αποκαλύφθηκε από

Τι είναι το " Great Reset"; («Μεγάλη Επαναφορά ή Επανεκκίνηση») - Μην παραδίνεσαι σ'αυτούς τους α π α τ ε ώ ν ε ς ! Είναι φονιάδες και κλέφτες του κοινού ποινικού δικαίου και κατηγορούνται για ε γ κ λ ή μ α τ α κατά της ανθρωπότητας !...


Σίγουρα το Διαδίκτυο κουράζεται για το "The Great Reset" τελευταία. Ο όρος αυτός ήταν δημοφιλής στο Facebook και το Twitter, και οι New York Times δημοσίευσαν ακόμη και ένα άρθρο που το απορρίπτει ως «θεωρία συνωμοσίας». Αλλά σίγουρα δεν είναι θεωρία συνωμοσίας.



Θα μοιραστώ τα γεγονότα που ούτε οι New York Times δεν μπορούσαν να βρουν ή αρνήθηκαν να μοιραστούν. Αποδεικνύεται ότι το «The Great Reset» είναι στην πραγματικότητα μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους «παγκόσμιους ενδιαφερόμενους να συνεργαστούν για τη ταυτόχρονη διαχείριση των άμεσων συνεπειών της κρίσης COVID-19». Τα ακόλουθα προέρχονται απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Υπάρχει επείγουσα ανάγκη τα παγκόσμια ενδιαφερόμενα μέρη να συνεργαστούν για την ταυτόχρονη διαχείριση των άμεσων συνεπειών της κρίσης COVID-19. Για να βελτιώσει την κατάσταση του κόσμου, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ξεκινά την πρωτοβουλία The Great Reset.

Έτσι, οι New York Times έδωσαν ψεύτικες ειδήσεις όταν μας είπαν σε όλους ότι «η Μεγάλη Επαναφορά» είναι απλώς μια «θεωρία συνωμοσίας» και οφείλουν σε όλους μας μια μεγάλη συγγνώμη.

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ , το «Great Reset» είναι ένα «μοναδικό παράθυρο ευκαιρίας» για τους παγκόσμιους ηγέτες να διαμορφώσουν «τη μελλοντική κατάσταση των παγκόσμιων σχέσεων, την κατεύθυνση των εθνικών οικονομιών, τις προτεραιότητες των κοινωνιών, τη φύση των επιχειρηματικών μοντέλων και η διαχείριση ενός παγκόσμιου κοινού »…

Η ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στην πορεία προς το ελιξίριο, ο Κούλης και οι άλλοι παρατρεχάμενοι παρουσιάζουν μια απαράμιλλη οργανωτικότητα πράγμα που υποδηλώνει για μια ακόμα φορά πόσο σημαντικό είναι να επιτευχθεί η συγκεκριμένη ατζέντα για το αφεντικό. Και για να επιτευχθεί σωστά θα πρέπει να γίνει με τη βούληση μας, επειδή φοβόμαστε τόσο ώστε να αγνοήσουμε τις διαρκώς υπερβολικά ύποπτες κινήσεις τους.

Όμως δεν φαίνεται να τους βγαίνει πράγμα που αποδεικνύεται πρώτον από τις συνεχείς επιβεβαιώσεις ότι κι αυτοί θα το κάνουν επειδή είναι ασφαλές, κι ας μην μας έχουν καν πει ότι έχει ελεγχθεί, και δεύτερον επειδή κάνουν τέτοια τιτάνια προσπάθεια να μας τρομάξουν. Προσπάθεια τέτοιου μεγέθους που έχει φτάσει σε επίπεδο να αποτελούν καθημερινό περίγελο, χρησιμοποιώντας μεθόδους που μόνο μπούμερανγκ μπορούν να τους γυρίσουν.

Την ίδια ώρα όλοι οι επίσημοι φορείς-πιόνια καταρχήν δεν έχουν άλλη επιλογή από να γίνονται φασιστικότεροι ενώ συνεχίζουν να βρίσκονται συντονισμένοι στην ανάγκη για μια αλλαγή, μια επανεκκίνηση, πάντα όμως διατηρώντας τα μέτρα προστασίας κατα του ιού.


Για επικοινωνία:

21 Νοε 2020

Μήπως έφτασε η ώρα να φτιάξουμε στρατόπεδα τύπου Άουσβιτς ; Όσο για τους φούρνους δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα επιτάξουμε αυτούς της κλειστής εστίασης ...



Eνισχύονται οι αστυνομικές (;;) δυνάμεις σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν τους ελέγχους από άκρη σε άκρη παντού. Θα πηγαίνουν μάλιστα από σπίτι σε σπίτι όπως παλιότερα έψαχναν στην κατοχή οι Γερμανοί τους αντιστασιακούς

Τ ώ ρ α είναι η ώρα για τους Πολίτες να ε π α ν α σ τ α τ ή σ ο υ ν ...



Καθαρή σύμπτωση είναι ολοφάνερο ...


Το κινέζικο βιολογικό εργαστήριο στη Wuhan ανήκει στη πραγματικότητα στήν Glaxo, που κατά σύμπτωση είναι και ιδιοκτήτρια της Pfizer, που κατά σύμπτωση διαχειρίζεται τα οικονομικά της Black Rock, που κατά σύμπτωση διαχειρίζεται τα οικονομικά και της Open Foundation Society (Soros), που κατά σύμπτωση διαχειρίζεται τα συμφέροντα της γαλλικής AXA, που κατά σύμπτωση η γερμανική εταιρεία Winterthur έκτισε το κινέζικο εργαστήριο, που κατά σύμπτωση αγοράστηκε από τη γερμανική Allianz, και κατά σύμπτωση έχει ώς μεγαλομέτοχος ο κολοσσός Vanguard, που κατά σύμπτωση είναι μέτοχος της Black Rock που ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες και διαχειρίζεται το 1/3 του παγκόσμιου επενδυτικού κεφαλαίου, που κατά σύμπτωση είναι και μεγαλομέτοχος της Microsoft και του Gates, που κατά σύμπτωση είναι και μέτοχος της Pfizer και σήμερα πρώτος χρηματοδότης του ΠΟΥ.

Αν δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο γιατί ήρθε μια νυχτερίδα και τσίμπησε το φίδι και μολύνθηκε ολόκληρος ο πλανήτης, μπορώ να συνεχίσω καί άλλο αλλά σας παρακαλώ μη με αφήσετε να συνεχίσω κι άλλο γιατί εγώ είμαι  απλά συνωμοσιολόγος πού διαδίδω ψευδείς ειδήσεις. Έτσι δεν είναι βρε παλικάρια από τα "ελληνικά" Hoaxes ;;;;  πηγή - Φωτο:Α.Τ.


Δεδομένου ότι οι ελίτ δεν προσφέρουν τίποτε δωρεάν, τι πρέπει να απωλέσει η κοινωνία για να λάβει το βασικό εισόδημα; Πώς θα σας φαινόταν αν λίγο μετά την απονομή του «β α σ ι κ ο ύ _ ε ι σ ο δ ή μ α τ ο ς» δημοσιοποιηθούν ορισμένες «νέες προϋποθέσεις» όπως, για παράδειγμα, να δώσετε το σπίτι σας σε "μετανάστες",να κάνετε υποχρεωτικά κάποια εμβόλια και να βάλετε υποδόριο τσιπάκι RFID ή κάτι ανάλογο τέλος πάντων; ...


ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ :


Διαβάστε περισσότερα »

20 Νοε 2020

ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ !! ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ !! ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟ !! ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ !! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ !!

Τ ώ ρ α είναι η ώρα για τους Πολίτες να ε π α ν α σ τ α τ ή σ ο υ ν κατά των ψ υ χ α ν α γ κ α σ τ ι κ ώ ν εγκλεισμών, της μάσκας κ α ι τ ο υ υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ο ύ εμβολιασμού.



Πόσοι λύκοι είναι ακόμη στις στάνες;



To βίντεο με τη δράση του τζιχαντιστή (εμφανίζεται στο 21ο δευτερόλεπτο)

Από καιρό ήταν σε επιτήρηση από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο 27χρονος τζιχαντιστής, από την Συρία, που συνελήφθη σήμερα το πρωί στον Ελαιώνα. Ο 27χρονος είχε εισέλθει το 2018 στην Ελλάδα ως πρόσφυγας, μαζί με την σύζυγό του και τα πέντε παιδιά τους και είχε αιτηθεί άσυλο, που όμως δεν του έχει χορηγηθεί ακόμα. Την αφορμή για την προσαγωγή του, αρχικά, έδωσε ένα επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στο Κέντρο Φιλοξενίας του Ελαιώνα. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 27χρονο στην Αντιτρομοκρατική, όπου του έδειξαν ένα βίντεο από τη Συρία, όπου φαίνεται μεταξύ άλλων μαχητών του ISIS, να ποζάρουν με τις σημαίες του Ισλαμικού Κράτους και οπλισμό. Μετά από αυτό, ο Σύρος ομολόγησε ότι πράγματι είχε ενταχθεί στον ISIS κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Συρία, καθώς και ότι ως μέλος του είχε συμμετάσχει σε δολοφονίες συλληφθέντων από τους τρομοκράτες.

Δίωξη για δύο κακουργήματα

Δανία - Κορωνοϊός: Απέσυραν νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών μετά από διαδηλώσεις διαμαρτυρίας




Μετά από εννέα συνεχόμενες ημέρες διαμαρτυριών κατά του νέου νόμου, ήρθε η κατάργηση του από την κυβέρνηση της Δανίας

Νόμος στη Δανία θα έδινε στις αρχές την εξουσία να επιβάλλουν στους πολίτες υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού αλλά αποσύρθηκε μετά από εννέα ημέρες διαμαρτυριών αναφέρει το Zerohedge.

Ο «επιδημικός νόμος» θα έδινε στη δανική κυβέρνηση την εξουσία να θεσπίσει υποχρεωτικά μέτρα καραντίνας εναντίον όσων έχουν μολυνθεί από μια επικίνδυνη ασθένεια, αλλά ήταν το μέρος των εμβολιασμών που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη αναστάτωση.

«Η Δανική Αρχή Υγείας θα μπορούσε να καθορίσει ομάδες ατόμων που πρέπει να εμβολιαστούν για να περιορίσουν και να εξαλείψουν μια επικίνδυνη ασθένεια», αναφέρε ο νόμος.

«Άτομα που αρνούνται τα παραπάνω μπορούν - σε ορισμένες περιπτώσεις - να υποχρεωθούν μέσω κράτησης από την αστυνομία."


Ωστόσο, μετά από εννέα συνεχόμενες ημέρες διαμαρτυριών κατά του νέου νόμου, έχει πλέον καταργηθεί. 

Είναι έλληνες ή ... ... ... ...


ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Πάνω στην ώρα που ανακοίνωναν ότι βρέθηκε το εμβόλιο, ξεκίνησαν να μιλάνε και για μακροχρόνιους πλέον εγκλεισμούς. Και για να μην φαίνονται απολυταρχικοί, έχουν σκοπό να μας αφήνουν και λίγο να ξεσκάμε ενδιάμεσα, σαν τους φαντάρους στην εκπαίδευση. Από ένα ακραίο αλλά αναγκαστικό μέσο αντιμετώπισης μια υποτιθέμενης πανδημίας, κατέληξε, λοιπόν, να αποτελεί καραμέλα αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ένα βασικό χαρακτηριστικό των μεθόδων επιβολής τους. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

Οπότε αυτοί που υποδύονται το ρόλο των ηγετών των κρατών στα πλαίσια του προγράμματος που τους έχει επιβληθεί διατυμπανίζουν επίσημα την ανάγκη που δημιούργησε ο ιός για μια μεγάλη επανεκκίνηση. Και ενώ χρησιμοποιούν ακόμα και τις ίδιες φράσεις κλειδιά παράλληλα ξεδιπλώνεται όλο και περισσότερο η τεχνοκρατική τυραννία σαφέστατα με τη χρήση εμφυτευμάτων.


Φωτο:Α.Τ.__Για επικοινωνία:

19 Νοε 2020

Κλείσε την τηλεόραση και άνοιξε τα μάτια σου




Σήμερα: δεν έχεις μάσκα; Δεν μπορείς πλέον να μπείς σε κανένα κατάστημα ή μέσα μαζικής μεταφοράς...

Αύριο: χωρίς τραπεζική κάρτα δεν μπορείς να πληρώσεις τίποτα. Τα χρήματα δεν θα γίνονται πλέον δεκτά...

Μεθαύριο: δεν εμβολιάστηκες; Δεν επιτρέπεται πλέον να ταξιδεύεις, δεν μπορείς να προσλαμβάνεσαι από καμία εταιρεία, να κυκλοφορείς ελεύθερα ή να χρησιμοποιείς μέσα μαζικής μεταφοράς...

Στο άμεσο μέλλον: δεν έχεις ένα τσιπ εμφυτευμένο στο δεξί χέρι ή δορυφορικό ενεργοποιημένο νανο-τσιπ, τότε δεν έχεις πρόσβαση σε απολύτως τίποτα!

Τα ανθρώπινα δικαιώματα σου δεν υπάρχουν πια...

Θα είσαι παρίας, εχθρός του συστήματος...

Όλα κινούνται σύμφωνα με ένα καλά καθιερωμένο σχέδιο και οι άνθρωποι αποδέχονται τα πάντα.

*** κλείσε την τηλεόραση και άνοιξε τα μάτια σου ***

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ στους πολίτες ΧΩΡΙΣ τη συγκατάθεσή τους



Ο νέος ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ "επιδημικός" νόμος που θέλουν να περάσουν από τα κοινοβούλια προβλέπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ στους πολίτες ΧΩΡΙΣ τη συγκατάθεσή τους... Για μια ψευτοεπιδημία με θνητότητα ακόμη και κάτω από 0,2% και με τη συντριπτική πλειοψηφία όσων πεθαίνουν να υποφέρουν από ένα σωρό άλλες ασθένειες.

ΘΕΛΟΥΝ να περάσουν το σχέδιο υποδούλωσης του ανθρώπινου είδους. Τα σχέδιά τους είναι άκρως απάνθρωπα και αποκρουστικά. Αν δεν αντιδράσουν οι λαοί το μέλλον θα είναι πολύ σκοτεινό. Η ΝΠΤ έρχεται βιαστικά να ισοπεδώσει ανθρώπινες ζωές, έθνη, οικονομίες, απαραβίαστα συνταγματικά δικαιώματα ...

Kαι στην Ελλάδα ... Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τον ίδιο εχθρό : τη Ν.Τ.Π.


H ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον βραβευμένο σκηνοθέτη Φώτη Πάσσο παρουσιάζei ένα βίντεο που δείχνει την Ελλάδα κλειδωμένη πέρα έως πέρα, με τεράστια λουκέτα, τα οποία συμβολίζουν το Lockdown, αλλά οι αλυσίδες θα μπορούσαν να συμβολίζουν και την σκλαβιά...

Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και κάθε φορά που μας επιβάλλεται ένας νέος εγκλεισμός δεν μπορούμε να φανταστούμε την συνέχεια στην ζωή μας, όπως αναφέρει η ομάδα στην περιγραφή του βίντεο.

Χόμπι, αθλητικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία και πολιτιστικές εκδηλώσεις φαντάζουν ως μια μακρινή γλυκιά ανάμνηση και ο εγκλεισμός μαζί με τον φόβο έχουν σκεπάσει την καθημερινότητα.

Οι ανθρώπινες επαφές έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Οι καθημερινές μας συνήθειες έχουν ανατραπεί. Τα λουκέτα μας ακολουθούν παντού και ως σύγχρονο χτικιό στοιχειώνουν τις ζωές μας. Οι αλυσίδες τυλίγουν τους πάντες και βαθύ σκοτάδι απλώνεται. Κάποιος όμως θα τις σπάσει ή μάλλον θα τις ΚΟΨΕΙ.

Σαν σήμερα το 1945: Μεγαλειώδης συγκέντρωση για την Βόρειο Ήπειρο στο Σύνταγμα (Αθήνα), με την συμμετοχή 100.000 ατόμων και διοργανωτή των Επίσκοπο Αργυροκάστρου Παντελεήμονα. Το πλήθος α ν τ ι δ ρ ο ύ σ ε στην παραχώρηση της Βορείου Ηπείρου στην Αλβανία και φώναζε συνθήματα κατά των Άγγλων και των Αμερικάνων.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες της επιχείρησης-ντροπής της αστυνομίας στα Σεπόλια


Μένουμε Ενεργοί
15 ώρες

UPDATE: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες της επιχείρησης-ντροπής της αστυνομίας στα Σεπόλια. Η δίκη τους προσδιορίστηκε για την 1η Δεκεμβρίου. Η οικογένεια, φίλοι και σύντροφοι των τεσσάρων ξέσπασαν σε χειροκροτήματα αφού οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι. “Δεν μας τρομοκρατούν συλλήψεις-δακρυγόνα νόμος είναι το δίκιο του αγώνα” φώναξαν οι συγκεντρωμένοι.

Ο Ορέστης Κατής κατηγορείται για διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, εξύβριση. Οι άλλοι τρεις συλληφθέντες η αδελφή του Λυδία Κατή , ο Νικόλας Καβακλής και Μάκης Λιβάνης, που συνελήφθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τη σύλληψη του Ορέστη Κατή αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εξύβριση, απόπειρα για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση κατά της αρχής.

Δε σταματούν να έρχονται νέα υλικά από το χθεσινό όργιο της αστυνομίας στα Σεπόλια. Μετά το χθεσινό βίντεο-ντοκουμέντο με

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ LOCKDOWN , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ



Οι Δανοί διαμαρτύρονταν για το νέο λοκντάουν αλλά και για το νέο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ "επιδημικό" νόμο που ήθελαν να περάσουν από το κοινοβούλιο και προέβλεπε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ στους πολίτες ΧΩΡΙΣ τη συγκατάθεσή τους!!! Για μια ψευτοεπιδημία με θνητότητα ακόμη και κάτω από 0,2% και με τη συντριπτική πλειοψηφία όσων πεθαίνουν να υποφέρουν από ένα σωρό άλλες ασθένειες.  ΘΕΛΟΥΝ να περάσουν το σχέδιο υποδούλωσης του ανθρώπινου είδους. Τα σχέδιά τους είναι άκρως απάνθρωπα και αποκρουστικά. Αν δεν αντιδράσουν οι λαοί το μέλλον θα είναι πολύ σκοτεινό. Η ΝΠΤ έρχεται βιαστικά να ισοπεδώσει ανθρώπινες ζωές, έθνη, οικονομίες, απαραβίαστα συνταγματικά δικαιώματα ... Δείτε το βίντεο :


Η γαλλική αστυνομία εξαπολύει δακρυγόνα & κανόνια νερού στις διαμαρτυρίες κατά του νέου δρακόντειου ′′ Περιεκτικού νόμου περί Ασφαλείας ′′



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : ΕΔΩ

Διαδήλωσεις κατά των περιορισμών του κοροϊδοϊού που χρειάζονται και στην Ελλάδα ... Όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη έχουμε τον ίδιο εχθρό : τη Ν.Τ.Π.

18 Νοε 2020

Δρ. Northrup: Αλήθειες για mRNA Εμβόλια, Πατέντα Microsoft 060606 κ.α. (Ελληνικοί Υπότιτλοι)

Προηγουμένως το youtube κατέβασε το βίντεο που είχα υποτιτλίσει και ανεβάσει μεμονωμένο με τη Δρ Northrup για τα εμβόλια φρανκενστάιν.

Κυρίως όμως κάνω την ανάρτηση για να σε ενημερώσω ότι επίσης

Παγκόσμια Συμμαχία Ελευθερίας (να το δείς)



Η Παγκόσμια Συμμαχία Ελευθερίας θα προσφέρει μια παγκόσμια πλατφόρμα σύνδεσης με διάφορες ενώσεις και οργανώσεις που προσφέρουν πρόσβαση στη δικαιοσύνη, πραγματικό διάλογο για την επιστήμη και την πολιτική υγείας, ενώ κρατούν σε όλο τον κόσμο αξιωματούχους για να λογοδοτήσουν σύμφωνα με το νόμο. Θα προσφέρουμε διαφανείς λύσεις βασισμένες στα τεκμήρια και θα ενθαρρύνουμε την έντονη συζήτηση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους επιστήμονες και τις κυβερνήσεις για να διασφαλίσουμε ότι οι θεμελιώδεις ελευθερίες των ανθρώπων του κόσμου αποκαταστάθηκαν.

Η αποστολή μας είναι να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ τις αγαπημένες ελευθερίες μας, να ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ συνεργασίες και συνδέσεις μεταξύ ομάδων γιατρών, επιστημόνων, δικηγόρων, επαγγελματιών και εκστρατειών ελευθερίας παγκοσμίως. Θα ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ διαφανείς αναλύσεις των δεδομένων για επιχειρηματικές και καινοτόμες λύσεις για να χτίσουμε έναν υπέροχο κόσμο για εμάς, τα παιδιά μας και τις μελλοντικές γενιές.

Δείτε το ντοκιμαντέρ σε Υψηλή Ποιότητα εδώ:

Διαδήλωσεις κατά των περιορισμών του κοροϊδοϊού που χρειάζονται και στην Ελλάδα ... Όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη έχουμε τον ίδιο εχθρό : τη Ν.Τ.Π.


17 Νοε 2020

Ψωμί τέλος ... Παιδεία τέλος ... Ελευθερία μόνο για το παρακράτος ...


Αυτή είναι η "π ρ ο ί κ α" της μεταπολίτευσης των   (νόμιμα πλέον)  μασκοφόρων γκλομπαλιστών. Αλλά πως θα σε α π ο π ρ ο σ α ν α τ ο λ ί σ ο υ ν   απ'αυτά που έχουν  ε τ ο ι μ ά σ ε ι για σένα και την οικογένειά σου ;;;; ... Χόρτο,ξύλο και παραπληροφόρηση παρέα με το παρακράτος που αγωνίζεται για δημοκρατίες και πράσινες ατζέντες ...


Κάνει "φιλότιμες" προσπάθειες ο νεοφιλελεύθερος antifa , αντινατιβιστής , φιλογερμανός και πολιτικά "αψέκαστος" μασκοφορεμένος ψευτο-πρωθυπουργός της ΝΔ, για να αναστήσει την αριστερά των γκλομπαλιστών...Οι παρελάσεις,λιτανείες,γιορτές και σχόλες απαγορεύτηκαν δια ροπάλου ασφαλίτικου αλλά οι επαγγελματίες επαναστάτες της...μεγάλης του γένους σχολής (κ.ν.ε.) και των "συνιστωσών" του παρακράτους είναι ελεύθεροι να ξεφτιλίζουν την ιστορία και το πολιτιστικό υπόβαθρο των Ελλήνων για μιά ακόμη φορά...Τυχαίο;




Η Κατερίνα και ο Κούλης βρέθηκαν το πρωί της 17ης Νοεμβρίου στο ιστορικό κτίριο της

Οι μάσκες τους σιγά σιγά πέφτουν... Πρέπει να πέσουν όλοι από κάθε θέση εξουσίας. Η εξουσία στο λαό - Η δύναμη στο Έθνος - Η ισχύς στο 2021...




ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ….


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ Η ΙΣΧΥΣ ΣΤΟ 2021…

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ…

ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ.

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΔΕΙΞΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Ό,τι δεν κατάφεραν με τα μνημόνια....τα επιδόματα δεν είναι τσάμπα.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέβαλε προτάσεις στο Συμβούλιο για την έκδοση αποφάσεων με σκοπό τη χορήγηση χρηματοδοτικής στήριξης ύψους 81,4 δισ. ευρώ σε 15 κράτη μέλη στο πλαίσιο του μέσου SURE.

Το μέσο SURE αποτελεί καίριο στοιχείο της συνολικής στρατηγικής της ΕΕ για την προστασία των πολιτών και για τον μετριασμό των εξαιρετικά αρνητικών κοινωνικοοικονομικών συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού. Αποτελεί ένα από τα τρία δίχτυα ασφαλείας που συμφωνήθηκαν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την προστασία των εργαζομένων, των επιχειρήσεων και των χωρών.

Μόλις το Συμβούλιο εγκρίνει τις εν λόγω προτάσεις, η χρηματοδοτική στήριξη θα παρασχεθεί με τη μορφή δανείων που χορηγούνται με ευνοϊκούς όρους από την ΕΕ στα κράτη μέλη. Τα δάνεια αυτά θα βοηθήσουν τα κράτη μέλη να αντεπεξέλθουν σε τυχόν αιφνίδια αύξηση των δημόσιων δαπανών για τη διατήρηση της απασχόλησης. Συγκεκριμένα, θα βοηθήσουν τα κράτη μέλη να καλύψουν τις δαπάνες που συνδέονται άμεσα με τη χρηματοδότηση εθνικών συστημάτων μειωμένου ωραρίου και άλλων παρόμοιων μέτρων που έχουν θεσπίσει, ιδίως για τους αυτοαπασχολουμένους, για την αντιμετώπιση της τρέχουσας πανδημίας του κορονοϊού.

Σε συνέχεια διαβουλεύσεων με τα κράτη μέλη που έχουν ζητήσει στήριξη και κατόπιν αξιολόγησης των αιτήσεών τους, η Επιτροπή προτείνει στο Συμβούλιο να εγκρίνει τη χορήγηση χρηματοδοτικής στήριξης ως εξής:

Κβαντικές κουκίδες νανοσωματιδίων και λουσιφερ(άση) - Πως άρχισαν να εκβιάζουν τα κ α θ ά ρ μ α τ α των πολυεθνικών μαζί με τους τραπεζίτες και τους λακέδες πολιτικούς τους λαούς για να υποταχθούν στα αρρωστημένα & πρόστυχα σχέδιά τους...

Μια ομάδα με επικεφαλής τους επιστήμονες του MIT έχει παρουσιάσει μια τολμηρή πρόταση όπου ένα ευανάγνωστο ιστορικό εμβολιασμού μπορεί να εγγραφεί στο σώμα. Η λύση του προβλήματος τήρησης αρχείων, υποστηρίζουν, μπορεί να είναι απλώς μια ένεση μοτίβων αόρατων νανοσωματιδίων κάτω από το δέρμα. Όπως και οι κωδικοί QR, αυτά τα σχέδια μπορούν να σαρωθούν και να διαβαστούν από smartphones και κάποια μέρα μπορεί να επιτρέψουν στους παρόχους υγείας να αρχειοθετούν και να έχουν πρόσβαση στους προηγούμενους εμβολιασμούς των ασθενών, χωρίς τη φασαρία εξωτερικών αρχείων.


Η τεχνολογία τατουάζ, που περιγράφεται σήμερα (18/12/2019) στο περιοδικό Science Translational Medicine , βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια ανάπτυξης και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη σε ανθρώπους. Ωστόσο, τα πειράματα της ομάδας σε αρουραίους υποδηλώνουν ότι αυτά τα ιατρικά χαράγματα είναι ασφαλή και μακροχρόνια και μπορούν να χορηγηθούν παράλληλα με εμβόλια χωρίς να διακυβεύεται η αποτελεσματικότητα.


Εάν προχωρήσει η έρευνα της ομάδας, οι μελλοντικές προσπάθειες θα επικεντρωθούν στην παροχή της τεχνολογίας σε παιδιά σε χώρες με χαμηλό και μεσαίο εισόδημα, όπου πολλοί εξακολουθούν να βασίζονται σε χάρτινες κάρτες ή πιστοποιητικά για την παρακολούθηση του ιστορικού εμβολιασμού τους. Ωστόσο, άλλοι ειδικοί προειδοποιούν ότι τόσο τα τεχνικά όσο και τα ηθικά εμπόδια ενδέχεται να παρεμποδίσουν την εφαρμογή του - ακόμη και σε μέρη όπου χρειάζονται περισσότερα εργαλεία για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της νόσου.

16 Νοε 2020

Δεν εμβολιάζεσαι; Δεν πληρώνεσαι ... Αυτό είναι το φασιστικό σχέδιο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην Αυστραλία

Μην αποδεχτείς άλλο εγκλεισμό! Άν φοβάσαι μήπως πεθάνεις,τότε έχεις ήδη πεθάνει ...

Ο κορο'ι'δο'ι'ός έχει π ρ ο γ ρ α μ μ α τ ι σ τ ε ί για να καθιερώσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.Μέσα από την ελεύθερη βούληση μας θα τους ανήκουμε νόμιμα και θα έχουν οποιαδήποτε άμεση ισχύ πάνω μας όποτε θέλουν και για όσο θέλουν. Αγώνας κατά της δ ι κ τ α τ ο ρ ί α ς του φ ί μ ω τ ρ ο υ και της α ν θ ε λ λ η νι κ ή ς ψευτο-υβέρνησης !! Η χούντα δεν έφυγε ποτέ !!




25 04 2020-ΤΟ ΜEGΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΤΛΟ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
!!... :


Ο Μπιλ Γκέιτς μιλάει για την μείωση του πληθυσμού μέσω των εμβολίων:



Ερχόμαστε τώρα στο σημείο που κάποιος επιτρέπει να εμβολιαστεί με ένα τροποποιημένο RNA και συνεπώς παύει σε γενετικό επίπεδο να είναι άνθρωπος

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ... Πώς η Κίνα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις σχολικές τάξεις


Ένας αυξανόμενος αριθμός αιθουσών στην Κίνα είναι εξοπλισμένες με κάμερες τεχνητής νοημοσύνης και ανιχνευτές κύματος εγκεφάλου. Ενώ πολλοί γονείς και δάσκαλοι τους βλέπουν ως εργαλεία για τη βελτίωση των βαθμών, έχουν γίνει ο χειρότερος εφιάλτης των παιδιών.


Πηγή
- Το είδαμε εδώ


Ν Ε Α Τ Α Ξ Η Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ω Ν = ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ = 4η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


Τι συνέβη στο Αρτσάχ;



Η βεβήλωση των ιερών συνεχίζεται από τους τζιχαντιστές Τουρκο-Αζέρους . Ένας Αζέρος στρατιώτης πάτησε στο σταυρό στην σκέπη μιας εκκλησιάς κι έκανε κάλεσμα προσευχής στο Αρστάχ. Kραύγαζε ο Θεός είναι μεγάλος Αλλάχ Ακμπάρ για να ταπεινώσει τους χριστιανούς και την πίστη τους. Άλλοι ομοϊδεάτες τους βεβήλωσαν το ναό Ghazanchetsost στο κατεχόμενο πλέον Σουσί με συνθήματα ... :


H παράδοση του Αρτσάχ του Κοσσυφοπεδίου των Αρμενίων με συνοπτικές διαδικασίες έπεσε σ΄1,5 μήνα και ο μη σεβασμός των Αρμενίων που υπέστησαν Γενοκτονία και παραδόθηκαν βορά από τη διεθνή κοινότητα για β΄γύρο στους γνωστούς εκδορείς τους πρέπει να προβληματίσει.

Το Αρτσάχ έπεσε επί Πούτιν κι όχι επί Γέλτσιν.


Το Αρτσάχ λίκνο της ιστορικής χριστιανικής εθνοφυλετικής κοινότητας των Αρμενίων παραδόθηκε στους τζιχαντιστές εν μέσω γενικευμένης αναλγησίας και απάθειας της χριστιανικής Δύσης όσο και της Ορθόδοξης Ανατολής ... που σημαίνει ο χριστιανισμός θεωρείται παρωχημένος δεν συγκινεί … Επικίνδυνη αντίληψη καθώς ο Ερντογάν συσπειρώνει κι επιτίθεται εν ονόματι του Κορανίου και δεν υπάρχει απέναντί του σε Δύση κι Ανατολή αντίρροπη δύναμη. Η Δύση έχει χρεωκοπήσει πνευματικά πολιτικά ιδεολογικά … Έχει πρόβλημα συνοχής λόγω της πολυπολιτισμικότητάς από την Αμερική ως την Ευρώπη ενώ οι κοινωνίες της Ανατολής και γενικότερα τους ισλάμ πιο παραδοσιακές κατά βάση είναι και πιο κλειστές και έχουν διατηρήσει την ομοιογένεια τους τα κοινά τους και ως προωθητική δύναμη εφαλτήριο την πίστη σ΄έναν Θεό δηλ. έχουν ένα ισχυρό κίνητρο αντιπαράθεσης επικράτησης.

15 Νοε 2020

ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ

Μιας και μας ανακοίνωσαν ότι βρήκαν το εμβόλιο, με πολλή προσοχή παρατηρούμε τα στοιχεία που δείχνουν πως υπάρχει μια σύνδεση μεταξυ αυτού και πολλών νέων τεχνολογιών, παντα εξαιτίας του ιού.

Εκτός από τα ψηφιακά δεδομένα μέσα στο σώμα μας, μίλησα αρκετά για το χρήμα επι τη ευκαιρία που στην Ευρωπαική Ένωση λένε πως ο ιός δημιούργησε την ανάγκη για ψηφιακό νόμισμα. Και όχι μόνο αυτό αλλά ανέλυσα πως λειτουργεί η πατέντα 060606 της Microsoft η οποία θα χρησιμοποιεί το σώμα μας παρατηρώντας το με ειδικούς αισθητήρες για να κάνουμε εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Όλα αυτά καταδεικνύουν ξανά πως έχουν προκαθορίσει την πλήρη καταπάτηση της ιδιωτικότητας και της ατομικής ελευθερίας.



Για επικοινωνία:

14 Νοε 2020

Και μ ε τ ά τις κ α ρ α ν τ ί ν ε ς έ ρ χ ε τ α ι η «μεγάλη επανεκκίνηση» - Ο κυβερνοπόλεμος έχει ξεκινήσει - Οι πολυεθνικές ετοιμάζονται να γίνουν Κράτος



"Οι καραντίνες του 2020 προσφέρουν πιθανώς μια προ επισκόπηση του πώς θα
λειτουργεί  αυτό το νέο σύστημα που οραματίζεται μια αναδυόμενη τυραννική τεχνοκρατία"

του Antony P. Mueller

Με το που ξέσπασε η πανδημία του κορωνoϊού, τα lockdown επιτάχυναν την εφαρμογή κάποιων σχεδιασμένων πλάνων για τη δημιουργία μιας λεγόμενης νέας παγκόσμιας τάξης. Υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), οι υπεύθυνοι για τη χάραξη της παγκόσμιας πολιτικής υποστηρίζουν μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (Great Reset) με την πρόθεση να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια τεχνοκρατία. Δεν είναι τυχαίο ότι στις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη, το WEF συμμετείχε στο «Event 201» στην άσκηση αντιμετώπισης πανδημιών υψηλού κινδύνου, που διοργανώθηκε από το Κέντρο John Hopkins.

Αυτή η επερχόμενη τεχνοκρατία συνεπάγεται τη στενή συνεργασία μεταξύ των επικεφαλής της ψηφιακής βιομηχανίας και των κυβερνήσεων. Με προγράμματα όπως το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και η υγειονομική περίθαλψη για όλους, το νέο είδος διακυβέρνησης συνδυάζει τον αυστηρό κοινωνικό έλεγχο με την υπόσχεση μιας ολοκληρωμένης «κοινωνικής δικαιοσύνης».

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι αυτή η νέα παγκόσμια τάξη ψηφιακής τυραννίας συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα κοινωνικού καταλογισμού, ένα point system συμπεριφοράς

Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας είναι η πρωτοπόρος αυτής της μεθόδου παρακολούθησης και ελέγχου ατόμων, εταιρειών και κοινωνικοπολιτικών φορέων.

Για το άτομο, η ταυτότητά του περιορίζεται σε μια εφαρμογή ή ένα μικροτσίπ, που καταγράφει σχεδόν οποιαδήποτε προσωπική δραστηριότητα. Προκειμένου να αποκτήσει μερικά ατομικά δικαιώματα, για παράδειγμα να μετακινηθεί απλώς σε ένα συγκεκριμένο μέρος, ένα άτομο θα πρέπει να επιβεβαιώνει την υποταγή του σε ένα δίκτυο κανονισμών που ορίζουν λεπτομερώς ποια είναι η «καλή συμπεριφορά» που θεωρείται επωφελής για την ανθρωπότητα και το περιβάλλον. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, αυτό το είδος ελέγχου θα εκτείνεται από την υποχρέωση να φοράτε μάσκα και να ασκείτε την κοινωνική αποστασιοποίηση, έως το να πρέπει να κάνετε συγκεκριμένους εμβολιασμούς για να υποβάλετε μια αίτηση για εργασία ή για ένα ταξίδι.

13 Νοε 2020

O Μπάιντεν ως αντιπρόεδρος του Ομπάμα παραδέχεται οτι είναι Σιωνιστής σε εβρα'ι'κό κανάλι ... το ψεύδος και η απάτη είναι ο ρόλος των "περιούσιων"


Klaus Schwab (Πρόεδρος Παγκόσμιου Οικονομικού Forum: Είναι πολύ θετικό οτι λόγω covid, οι ανθρωποι εμποδίζονται να κάνουν παιδιά...

Όποιος δεν βλέπει τα σχέδια τους, ή ειναι ηλίθιος ή τυφλός. Η νέα ταξη πραγμάτων παίζει τα ρέστα της πλέον! 

O Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum) λέει στο twitter ότι είναι θετικό που λόγω lockdown δεν θα συναντούνται οι άνθρωποι, και ειδικά οι ελεύθεροι, και έτσι θα πέσουν τα ποσοστά γεννήσεων.

"Λόγω των υποχρεωτικών κοινωνικών περιορισμών, οι....single (σ.σ. αυτοί που δεν είναι παντρεμένοι) δυσκολεύονται περισσότερο από ποτέ να συναντηθούν.

Δεδομένου ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός δεν είναι επί του παρόντος βιώσιμος και τα ποσοστά γεννήσεων πρέπει να μειωθούν, αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως πολύ θετικό αποτέλεσμα της πανδημίας Covid-19"  Δείτε το tweet! :

Πηγή

Σοβαρά στοιχεία για νοθεία στις ΗΠΑ - Τα παράξενα με εταιρία εμβολίων



Η Ελλάδα είναι μία παγκοσμιότητα γεωγραφική και ιστορική. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να την γνωρίσουμε και να την αναγνωρίσουμε.


Ακούγεσαι Αμερική αλλά δεν λέγεσαι Αμερική, καθ ότι ο Αμέρικο Βεσπούτσι ήταν βαφτισμένος Όμηρος. Μικρόν τον φώναζαν Ομέρικο και παραποιήθηκε σε Αμέρικο.

Η "συμπαθέστατη" Γερμανία. Αυτοί αυτοαποκαλούνται Deutschland. Το πρώτο συνθετικό είναι το Deus δηλαδή Δίας, και το δεύτερο είναι land από την λέξη λας= πέτρα από όπου και το λατομείο. Τουτέστιν η Γερμανία είναι η χώρα του Δία.

Η φιλτάτη Αγγλία, εκείνο το British που προέρχεται από την λέξη Βρυτός δηλαδή παρθένος, ήταν η Αγγλία η χώρα με τις πολλές παρθένες. Από αυτού βγαίνει και το Αγγλικό virgin από όπου και η πολιτεία της Αμερικής Virginia προς τιμήν της Βασίλισσας που ήταν παρθένος.

Ιταλία, είναι ‘’εις άλω’’, εις την θάλασσαν, πιστεύω πως έχετε δεί πως μπαίνει η Ιταλία ορμητικά μέσα στην Μεσόγειο.

Ισπανία. Ο ι ίδιοι λένε την πατρίδα τους Espana , και σωστά την αποκαλούν έτσι αφού η χώρα λόγω των πολλών βροχών έχει πολλά δάση και ήταν αφιερωμένη στον κακόμορφο Έλληνα θεό των δασών Πάνα. Εις τον Πάνα λοιπόν.

Αίγυπτος, είναι χαρακτηρισμένη έτσι επειδή βρίσκεται υπτίως του Αιγαίου. Εκεί θα βάλουμε έναν τοποτηρητή μιάς και θα ελέγχουμε και την διώρυγα του Διός. Οι Άραβες διαβάζουν από δεξιά προς αριστερά και το SUEZ διαβάζεται ως ΖΕΥΣ.

Η Ινδία. Ο Δίας είχε έναν μονάκριβο αναγνωρισμένον γυιό που τον έλεγαν Ιν. Ο Ιν του Δία.

Λίγο πιο κει είναι μία μεγάλη Κινεζική περιοχή που λέγεται Yunnan, δηλαδή Ιωνία.

Για πάμε και στην Ιαπωνία που εύκολα διαβάζεται ‘’η Άπω Ιωνία’’.

Ολόκληρη η Ήπειρος Ασία πήρε το όνομά της από τον αδελφό της Εκάβης Άσιο που σκότωσε στην Τροία ο Αίας ο Τελαμώνιος .

Και η Ευρώπη πήρε το όνομά της από την μεγαλομάτα Ευρώπη, κόρη του Αγήνορα και της Τηλεφάεσσας, εγγονής του Ποσειδώνα.

Ευρώπη ηταν η κόρη του Αγηνόρα, βασιλιά της Φοινίκης, Το όνομα της ίσως σημαίνει «ανοιχτομάτα» (ευρύς +ωψ) ή προέρχεται από την ακκαδική λέξη erebu(δύω). Ήταν ένα όμορφο, νεαρό κορίτσι που μια μέρα βγήκε στην εξοχή να μαζέψει λουλούδια και εκεί συνάντησε τον Δία με την γνωστή αδυναμία στις όμορφες κοπέλες. Φυσικά, δεν του πέρασε απαρατήρητη.

Η Ελλάδα είναι μία παγκοσμιότητα γεωγραφική και ιστορική. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να την γνωρίσουμε και να την αναγνωρίσουμε.

(συμβολική φωτογραφία της Ευρώπης φορώντας μπούργκα , ιππεύοντας λαβωμένο ταύρο):


Ελλάς "ελλήνων" μολυσμένων ... 🖕




ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΚΑΙ… ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.




Τη στιγμή που η κυβέρνηση καθησυχάζει τους πολίτες ότι ελέγχει την κατάσταση με την πανδημία, στο παρασκήνιο οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Πολύ σύντομα, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψει συγκυβέρνηση ΝΔ με τη συμμετοχή υπόλοιπων… προθύμων κομμάτων μπροστά στο νέο μνημόνιο που θα μας επιβάλλουν λόγω της οικονομικής κατάρρευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» θα έχει και ως στόχο το να περάσει από τη Βουλή και η προδοτική συμφωνία με την Τουρκία για το ξεπούλημα του Αιγαίου και του εθνικού μας πλούτου με βάση τον σχεδιασμό του Βερολίνου.

Χθες ο Κούλης επέλεξε να εισάγει στον πολιτικό διάλογο το ζήτημα του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Απευθυνόμενος

Μητσοτάκης: Καραντίνα μέχρι τις 30 Ιουνίου! - «Το α' εξάμηνο του 2021 θα είστε ασφαλείς αν κάνετε εμβόλιο»!


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο ψευτο-πρωθυπουργός σε ρόλο λαγού της ν.τ.π. : "Το 2021 πρέπει να είναι το έτος της 'μεγάλης επανεκίννησης' " ... Ίσως αλλά με σας στη φυλακή ή το απόσπασμα με την κατηγορία για έσχατη προδοσία σε καιρό πολέμου καί εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας... Οι "μάρτυρες" θα είναι πολλοί ...