26 Νοε 2022

Οι διεθνιστές δολοφόνοι εξακολουθούν να προκαλούν (την τύχη τους...)

 
Το Lancet ζητάει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς υπό την αιγίδα του ΟΗΕ :


 

Οι "έξυπνες πόλεις" παγκοσμίως προορίζονται να μετατραπούν σε "ανοικτά" στρατόπεδα συγκέντρωσης από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ⚠️ χωρίς καμία δυνατότητα αντίδρασης. Ή συμμετέχεις στους κανόνες της φυλάκισης ή πεθαίνεις, καταδικασμένος σε δια βίου κοινωνικό αποκλεισμό από όλες τις αναγκαίες δραστηριότητες που αφορούν την επιβίωση



«Smart city = πόλη στην οποία αναπτύσσεται μια σειρά αισθητήρων (συνήθως εκατοντάδων ή χιλιάδων) για τη συλλογή ηλεκτρονικών δεδομένων από και για τους ανθρώπους και τις υποδομές, ώστε να βελτιωθεί η αποδοτικότητα και η ποιότητα ζωής».

Είναι όμως έτσι;

Δείτε αρχικά το βίντεο, «Blockchain-of-Things και 'έξυπνες' πόλεις». Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Orange και η αναδυόμενη εταιρεία τεχνολογίας blockchain Smartkey, παρουσιάζουν μια λύση smart city βασισμένη σε blockchain. Η πρώτη κάρτα Sim Blockchain-of-Thing (BoT) έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη διαχείριση του ελέγχου πρόσβασης και των άλλων λειτουργιών μιας «έξυπνης» πόλης από ένα κινητό τηλέφωνο!


Η τεχνολογία θα τεθεί σε λειτουργία σε περισσότερες από 80 πόλεις της Πολωνίας που χρησιμοποιούν ήδη τις υπηρεσίες smart city της Orange και είναι ενταγμένες στην παγκόσμια πλατφόρμα Live Objects IoT, η οποία θα επεκτείνεται γύρω από την τεχνολογία blockchain. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα καθολικό πρότυπο, μέσω της Smartkey, ώστε οι κάρτες Sim Blockchain-IoT να μπορούν να διαχειρίζονται την «έξυπνη» πόλη του μέλλοντος. «Χρειαζόμαστε επίσης μια υποδομή που να συνδέει την τεχνολογία Internet of Things (IoT) με τον τελικό χρήστη, και αυτήν την προσφέρει το blockchain». Η συνέχεια του άρθρου εδώ


Ας δούμε τι λένε 👉 W.E.F. και Παγκόσμια Τράπεζα για τις "έξυπνες πόλεις", χρησιμοποιώντας τη συμβολική γλώσσα της νέας τάξης :


«Τι είναι μια έξυπνη πόλη;

24 Νοε 2022

O αγώνας για την ανθρωπότητα.... ο αγώνας ενάντια στην τεχνοκρατία...


 - Ο υπερανθρωπισμός θα μας παρουσιαστεί ως το Άγιο Δισκοπότηρο, αλλά... :


- Klaus Schwab : "Η αλλαγή δεν συμβαίνει απλά, αλλά διαμορφώνεται από εμάς"... Η ελευθερία έχει υπονομευθεί από τους τραπεζίτες, χρηματοδότες του και το 4ο reich... :



- Η "ελευθερία" πρόκειται να αντικατασταθεί με το κινέζικο
μοντέλο
.... θα τρώτε έντομα και δεν θα σας ανήκει τίποτα.... :

23 Νοε 2022

⚠️ NA MHN ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ !!



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ : Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν, η γενοκτονία έχει σχεδιαστεί καλά. Αυτή είναι η Ατζέντα 2030, αυτή είναι η Μεγάλη Επαναφορά!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ "DIED SUDDENLY" (ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ) :




Πως προγραμματίζεται να είναι η ζωή στη μετα-κόβιντ παγκόσμια τάξη, από τους εγκληματίες βιο-χάκερς του w.e.f.



Dr. Tim Coles
Waking Times

Στο βιβλίο Brave New World, ο συγγραφέας Aldous Huxley έγραψε ότι οι σκλάβοι του μέλλοντος είναι ευτυχισμένοι. Ναρκωμένοι και γενετικά τροποποιημένοι, οι προσωπικότητές τους αμβλύνονται και τα σώματα και τα μυαλά τους διαμορφώνονται από μια τεχνοκρατία της οποίας οι επιστήμονες σχεδιάζουν τους ανθρώπους για να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους προς όφελος των κυρίαρχων τάξεων.

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΚΑΡΙΣΤΕΙ - Έχετε βιώσει την "εισβολή στη σκέψη"; Λένε ότι μπορούν να χακάρουν τον εγκέφαλό μας και να μας εκπαιδεύσουν με ενεργειακά όπλα.... Οι περισσότεροι θα συμμορφωθούν... Θωρακιστείτε ή θα υποδουλωθείτε... Τα στρατιωτικά νευρο-όπλα υψηλής τεχνολογίας είναι εδώ :


Έξω από τον κόσμο της φαντασίας, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι μια ομπρέλα εταιρειών πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, κυρίως με έδρα τις ΗΠΑ, και δισεκατομμυριούχων- μια δεξαμενή σκέψης στην οποία συναντώνται οι άρχοντες του κόσμου για να συζητήσουν και να προσπαθήσουν να διαμορφώσουν τη γενική κατεύθυνση της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Με τους μόνιμους απεργούς στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, να αρνούνται να εργαστούν σε δουλειές που ο αείμνηστος ανθρωπολόγος David Graeber ονόμασε εύγλωττα "bullshit jobs", οι ακαδημαϊκοί και οι ερευνητές του WEF καταλαβαίνουν ότι θα μπορούσαν να χάσουν τη νομή της εξουσίας τους. Οι παγκόσμιες οικονομικές ανισότητες διευρύνονται καθώς τα αντιδημοκρατικά αισθήματα αυξάνονται μέσα στις "δημοκρατικές" κοινωνίες, οι πληθυσμοί των οποίων συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν κανέναν έλεγχο στη ζωή τους.

Αντί να διακινδυνεύσει επαναστάσεις σε πολλές χώρες από απεργούς - που τώρα ονομάζονται "The Great Resignation" (Η Μεγάλη Παραίτηση) - το WEF επιδιώκει να αιχμαλωτίσει ιδεολογικά πιθανούς επαναστάτες ηγέτες και να τους επαναπρογραμματίσει ώστε να ευνοήσουν το σύστημα του WEF (π.χ. η πλατφόρμα της Greta Thunberg στο ετήσιο συνέδριο). Οι επιχειρήσεις που χρηματοδοτούν και συμμετέχουν στις συναντήσεις του WEF στο Νταβός αναγνωρίζουν ότι η ακίνητη περιουσία παραμένει η φυσική βάση

Αυτή η πόρτα, αύριο ίσως να είναι η δική σου... Ξεσηκώσου και στήριξε το συνάνθρωπο. Η "democracy" των προτεσταντών, αποδυκνύεται καθημερινά το απόλυτο α δ ι έ ξ ο δ ο και η επίφαση της τρομοκρατίας και της ανομίας. Δυστυχώς, όσα έχουμε γράψει από το 2013 και μετά μας δ ι κ α ι ώ ν ο υ ν απόλυτα για τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της 4ης βιομηχανικής επανάστασης που ζουν ανάμεσά μας


Η Ε.Ε. ανήκει στο εγκληματικό wef... η βασίλισσά της είναι η ursula van der slut.... η καγκελάριος του 4ου Ράιχ που μας οδηγεί στην καταστροφή και τη γενοκτονία



20 Νοε 2022

Δεν υπήρχαν στοιχεία!

 
Ιστορικό για το αρχείο σας:

Anders Tegnell, κρατικός επιδημιολόγος μέχρι το Μάρτιο του 2022, Σουηδία, Απρίλιος 2020:


-Δημοσιογράφος: Γιατί δεν επιβάλλετε lockdown όπως οι άλλοι, τι στοιχεία έχετε;

-Tegnell: Τι στοιχεία έχουν αυτοί που τα επιβάλλουν;

Σήμερα γνωρίζουμε την απάντηση: Δεν υπήρχαν στοιχεία! Τα "μέτρα" ήταν παρανοϊκά  και κάτω από απόλυτα άνομη αυθαιρεσία!

Οι τρεις κύριοι πυλώνες που στήριξαν το αφήγημα της "υγειονομικής κρίσης", ήταν -τα PCR τεστ -το ότι οι ασυμπτωματικοί μεταδίδουν την λοίμωξη του ιού και ότι -μόνον με τους εμβολιασμούς θα επανέλθουμε πίσω στην "κανονικότητα".

Για όσους μιλάνε για "θεωρίες συνωμοσίας"

 

Μακρόν στην Οικονομική Συνεργασία Ασίας-Ειρηνικού (apec) χθες. Προφανώς χρειαζόμαστε γκιλοτίνες για τα εγκλήματα πολέμου της ψευτο-πανδημίας και τη γενοκτονία των εμβολίων τους.

19 Νοε 2022

Συναινετικός μαζοχισμός



Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε το σημερινό λιβάδι και να αναζητήσουμε πιο πράσινα βοσκοτόπια, κατά προτίμηση χωρίς το "πράσινο" της παγκόσμιας τεχνοκρατίας ή της βιώσιμης απληστίας, και ίσως αν η Ουγγαρία ή η Κροατία ή η Σερβία ή το Μεξικό μείνουν πιστοί στους λαούς τους να υπάρχει ακόμα μια γωνιά αυτού του κόσμου για να ζήσουμε κάπως ελεύθεροι από τη ζωντανή κόλαση που μόλις δημιούργησαν στο G20.

Στις 15/16  Νοεμβρίου, οι σοφοί ηγέτες μας συναντήθηκαν στο εξωτικό Μπαλί της Ινδονησίας, στο πλαίσιο της G20 και υπό την αιγίδα ενός μη-εκλεγμένου παράφρονα ονόματι Klaus Schwab, για να συζητήσουν σχετικά με το πώς θα σώσουν εμάς και την ανθρωπότητα. Όσοι θεωρούν ότι η ιστορία με τα πάσα και τα πιστοποιητικά τελείωσε, είναι γελασμένοι.

Ελήφθησαν αποφάσεις για εμάς, χωρίς εμάς από κάποιους που φαίνεται να ζουν σε άλλο κόσμο και έχουν χάσει κάθε επαφή με τη πραγματικότητα.

Πριν λίγες ώρες, η Γερμανική κυβέρνηση δημοσίευσε τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε στο Μπαλί.

Μεταξύ άλλων διαβάζουμε στο άρθρο 23:

"Αναγνωρίζουμε τη σημασία των κοινών τεχνικών προτύπων και μεθόδων επικύρωσης, όπως ορίζονται στους Διεθνείς κανονισμούς για την υγεία (Π.Ο.Υ.-2005), για τη διευκόλυνση των απρόσκοπτων διεθνών ταξιδιών, της διαλειτουργικότητας και της αναγνώρισης ψηφιακών και μη ψηφιακών λύσεων, μεταξύ άλλων σε σχέση με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Υποστηρίζουμε τον συνεχιζόμενο διεθνή διάλογο και τη συνεργασία για την οικοδόμηση αξιόπιστων παγκόσμιων ψηφιακών δικτύων υγείας στο πλαίσιο των προσπαθειών για

Να δοθεί αμνηστία; Ένας κλάδος ελιάς;...


Αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι οι "θεωρίες συνωμοσίας" δεν έχουν όλες τις ρίζες τους σε γεγονότα ή πραγματικές συνωμοσίες, μπορείτε κάλλιστα να πιστεύετε στη νεράιδα των δοντιών και στο λαγουδάκι του Πάσχα και να αντιλαμβάνεστε το δικό σας μέλλον με αυτούς τους όρους : "φτωχό, δυσάρεστο, κτηνώδες και σύντομο".




Οι ιστορικοί εξακολουθούν να παρερμηνεύουν εντελώς τις λεπτομέρειες της πανδημίας της ισπανικής γρίπης. Λένε ψέματα για την πολιομυελίτιδα και το "εμβόλιό" της. Οι λεπτομέρειες για την αιτία κάθε πολέμου του περασμένου αιώνα είναι κατασκευασμένες. Κάθε σημαντικό γεγονός που άλλαξε την κοινωνία αυτού του αιώνα είναι εν μέρει μύθος, εν μέρει κυβερνητική συγκάλυψη.

Επί του παρόντος, αυτοί που ελέγχουν όλες τις πληροφορίες ξαναγράφουν την ιστορία ενώ διαγράφουν το διαδίκτυο. Δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να κρατήσουν τις ψευδείς αφηγήσεις τους στη γλώσσα του κάθε ανθρώπου για να προσπαθήσουν να καλύψουν τα εγκλήματά τους.

Τώρα έχουν εξαπολύσει τους διαπιστευμένους φιλελεύθερους μιντιάρχες τους για να κάνουν έλεγχο των ζημιών και να καλέσουν σε "ανακωχή", με όρους που οι ίδιοι κατασκευάζουν, με βάση τα τελευταία δύο χρόνια κακοποίησης, παραμέλησης, παρενόχλησης, 'ξαφνικίτιδας', διακρίσεων και μιας συνεχούς επίθεσης στα ανθρώπινα σώματα που θέλουν να ξεπλυθούν από τις μνήμες των ανθρώπων.

Μερικές φορές οι φράσεις γύρω μας, επαναλαμβάνονται σαν κολλημένος δίσκος, αν μη τι άλλο επειδή δεν μπορούν ποτέ να επαναληφθούν αρκετά : Οι χειρότεροι άνθρωποι στη Δύση βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας όπου κι αν κοιτάξεις.

Από τις διεφθαρμένες και πλήρως αιχμαλωτισμένες γραφειοκρατικές υπηρεσίες μέχρι τις κυβερνητικές έδρες και τα εταιρικά γραφεία των επικοινωνιών και των παρακολουθήσεων του εγκληματικού εταιρικού καθεστώτος, μέχρι τα ενοχλητικά ακατάλληλα, χρηματοδοτούμενα από τους φορολογούμενους δούλους, κοινοβουλευτικά τζάκια.

Η έλλειψη αυτογνωσίας, κοινωνικής συνείδησης, ιστορικής μνήμης, επιστημονικής

16 Νοε 2022

Ε Ν Ω Θ Ε Ι Τ Ε !! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ !! ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ!


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕΣ
ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ



Εκλογές στην ψωροκώσταινα... ποιός είναι ο παπάς;



Άνοιξε τα μάτια σου!

 


15 Νοε 2022

ΕΣΥ, ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Πρόσκληση το 2015, να γίνει η Ελλάδα το 6ο μέλος στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS




Πάμε σιγά-σιγά να ξεμπερδέψουμε το μίτο της Αριάδνης, μήπως και καταφέρουμε να ρίξουμε φως στο ζήτημα με βάση τα δημοσιεύματα, ξεκινώντας από το δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής  της  Δευτέρας, 11 Μαΐου2015 :

Πρόσκληση στην Ελλάδα να γίνει μέλος στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS


11 Μαΐου 2015




Πρόσκληση να γίνει η Ελλάδα το 6ο μέλος στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS απηύθυνε ο υφυπουργός της Ρωσίας και εκπρόσωπος/ αντιπρόσωπος της νέας αναπτυξιακής τράπεζας που δημιουργούν οι χώρες BRICS [Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία, Ινδία, Ν. Αφρική], Σεργκέι Στορτσακ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Στορτσακ, ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον Ρώσο αξιωματούχο, εκφράζοντας του, παράλληλα, την θετική του έκπληξη για την πρόσκληση.

Όπως έκαναν γνωστό οι ίδιες πηγές, ο κ. Τσίπρας του εξέφρασε το ενδιαφέρον της Ελλάδος και τη δέσμευση να εξετάσει διεξοδικά την πρόταση την οποία και θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά με τους ηγέτες, των κρατών των BRICS στην Αγία Πετρούπολη, την οποία θα επισκεφτεί ο Πρωθυπουργός προκειμένου να συμμετάσχει στο Οικονομικό Φόρουμ που διοργανώνεται 18 με 20 Ιουνίου.


💥 Στις 13 Μαίου του 2015 το  tvxs συνεχίζει με το άρθρο του Χαράλαμπου Γκότση :

Οι BRICS, η τράπεζα φτωχών και η Ελλάδα

14 Νοε 2022

Όταν καταγγείλαμε αυτού του είδους τις πρακτικές από τις πρώτες κι'όλας μέρες της ψευτοπανδημίας, θεωρηθήκαμε παρανοϊκοί και αποκλειστήκαμε, ακόμα και από τους δικούς μας ανθρώπους



Το είδαμε εδώ

Είναι συγκλονιστικές οι καταγγελίες, όσων ξεπέρασαν το φόβο της καθεστωτικής τρομοκρατίας, για την ομερτά των υγειονομικών υπέρ των φαρμακοβιομηχανιών και την ενσυνείδητη απαξίωση της ζωής των παιδιών μας, τη στιγμή που αυτά είχαν την ανάγκη νοσηλείας και προσεκτικής επιτήρησης της σκόπιμα κατεστραμμένης υγείας τους. Όταν καταγγείλαμε αυτού του είδους τις πρακτικές από τις πρώτες κι'όλας μέρες της ψευτοπανδημίας, θεωρηθήκαμε παρανοϊκοί και αποκλειστήκαμε κοινωνικά, ακόμα και από τους δικούς μας ανθρώπους, μένοντας στο περιθώριο δεχόμενοι συνεχώς για το παραμικρό, πρόστιμα για "μάσκες" και bulling από τους χρήσιμους ηλίθιους του εγκληματικού καθεστώτος. Τώρα η Νέμεσις ζυγώνει όλο και περισσότερο τους ηθικούς αυτουργούς της τραγωδίας αλλά και τους ενορχηστρωτές της.

O «Αθόρυβος Πόλεμος» εναντίον των Εθνών



Σήμερα διεξάγεται ένας παγκόσμιος πόλεμος νέας γενιάς. Πρόκειται για ένα κοινωνικό και εσωτερικό πόλεμο, ένα πόλεμο εξόντωσης που διεξάγεται από τα υπερεθνικά, οικονομικά κέντρα (παράσιτα), εναντίον όλων των εθνών. Δεν πρόκειται για "κρίση", αλλά για μια βίαιη αναδιανομή πλούτου και εξουσίας.

Ο πλανήτης, συνωμοτικά και μέσω ευρείας κλίμακας, νευρο-ψυχολογικών επιχειρήσεων, μεταμορφώθηκε σταδιακά σε μία πλανητικών διαστάσεων αόρατη, για πολλούς, φυλακή με τις πιο εξελιγμένες και εκλεπτυσμένες μεθόδους καταστολής και αποπληθυσμού (ευγονικής).

Η ατζέντα 2030 του Ο.Η.Ε., είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των παρασιτικών, Εταιρικών Επικυρίαρχων.  Στην ουσία αυτό που οι "παγκοσμιοποιητές", οικονομικοί δολοφόνοι, προσπαθούν να πετύχουν είναι να επιβάλλουν στον πλανήτη τις δικές τους πολιτικές περί παραγωγής, εξαγωγής και εισαγωγής προϊόντων που θα έχουν ισχύ έναντι των εθνικών νόμων της κάθε χώρας. Στόχος, οι μεγάλες πολυεθνικές να μπορούν να επικρατήσουν, σύροντας στα δικαστήρια οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη η οποία θα τολμήσει να δραστηριοποιηθεί και η οποία τυχόν, θα ψηφίσει εθνικούς νόμους αντίθετους με τα συμφέροντα τους.

Αν και αυτή η προοπτική φαντάζει η πιο τρομακτική όλων, δεν σταματούν εκεί τα «αναπτυξιακά οφέλη» της ατζέντας. Επιβάλλει έλεγχο και λογοκρισία στο διαδίκτυο μέσω ενός διεθνούς "νομικού πλαισίου" για την «προστασία των πνευματικών διακαιωμάτων και εσωτερικής ασφάλειας». Έτσι οι πολυεθνικές εξασφαλίζουν τα συμφέροντα τους εις βάρος της υγείας, της ελευθερίας του λόγου και των δικαιωμάτων όλων μας.

Οι κανόνες του Δ’ Ράιχ

12 Νοε 2022

Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν, η γενοκτονία έχει σχεδιαστεί καλά. Αυτή είναι η Ατζέντα 2030, αυτή είναι η Μεγάλη Επαναφορά!


"Πέθανε ξαφνικά"...

Η νέα ταινία του Stew Peters, Died Suddenly, θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου. Το ντοκιμαντέρ διερευνά την έξαρση των αιφνίδιων θανάτων σε εμβολιασμένα άτομα και περιλαμβάνει εξηγήσεις από γιατρούς, επιστήμονες και ταριχευτές για το τι πιστεύουν ότι συμβαίνει και γιατί πιστεύουν ότι συμβαίνει. Το τρέιλερ της ταινίας ξεκινά με την ερώτηση "Γιατί δεν τους πιστεύουμε ποτέ;", την οποία στη συνέχεια ακολουθεί ένας άνδρας που εξηγεί ότι "Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν, αυτό έχει σχεδιαστεί καλά. Αυτή είναι η Ατζέντα 2030, αυτή είναι η Μεγάλη Επαναφορά" :


Το τρέιλερ περιλαμβάνει τις γνώμες των εμπειρογνωμόνων εκείνων που αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν φωνή στους νεκρούς και παρουσιάζει βίντεο με αθλητές, εφήβους και άλλους ανθρώπους που καταρρέουν ξαφνικά σε μια σειρά από κλιπ.

Από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Απρίλιο του 2022, το GoodSciencing.com κατέγραψε κατά μέσο όρο μηνιαίως 42 αθλητές - από νεαρούς ερασιτέχνες έως επαγγελματίες - που "πέθαναν ξαφνικά", κυρίως από καρδιακά προβλήματα. Στη συνέχεια συνέκριναν τους αριθμούς αυτούς με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2006 από το Τμήμα Παιδιατρικής Καρδιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λωζάνης, στην Ελβετία, η οποία διαπίστωσε μόλις 2,35 τέτοιους θανάτους ανά μήνα παγκοσμίως μεταξύ 1966 και 2004.

Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 1700% των αιφνίδιων θανάτων μεταξύ αθλητών από τότε που το εμβόλιο του κοροϊδοϊού προσφέρθηκε στο ευρύ κοινό.

Το ντοκιμαντέρ "Πέθανε ξαφνικά" κατηγορεί τους εθνικούς και παγκόσμιους οργανισμούς

Αυτοί, οι οποίοι θα τιμωρηθούν οριακά σκληρά για να «εκπαιδευτούν», είναι εκείνοι οι οποίοι θα παραμείνουν «μέσα» στο σύστημα


«Έξω απ’ αυτό το σύστημα υγείας σήμερα παραμένουν στην πλειοψηφία τους άνθρωποι, οι οποίοι δεν ήταν πουθενά οργανωμένοι και νομίζουν αφελώς ότι ζουν σε δημοκρατικό καθεστώς κι έχουν δικαίωμα επιλογής» …



Και πάλι επιχειρείται ο τεχνητός διχασμός, τον οποίο ξεκινούν οι ίδιοι προσωπικά …Ψεκασμένοι «απέναντι» σε κοινωνικά υπεύθυνους …«Τσιμπημένοι» εναντίον «ατσίμπητων» …Εμβολιασμένοι «απέναντι» σε ανεμβολίαστους …Τζαμπατζήδες «απέναντι» σε νοικοκυραίους. Ένας διχασμός, ο οποίος ξεκίνησε απ’ ευθείας από τον Μητσοτάκη. Αυτός ο διχασμός όσο γελοίος κι αν φαίνεται, τόσο επικίνδυνος είναι για την κοινωνία. Είναι πιο επικίνδυνος ακόμα κι απ’ τους ιδεολογικούς εκείνους διχασμούς, τους οποίους μας είχαν «φορτώσει» μέχρι τώρα μέσω των κομμουνιστών προβοκατόρων. Είναι πιο επικίνδυνος, γιατί αφορά την υγεία και μπαίνει μέσα σε ΟΛΕΣ τις ανθρώπινες ομάδες …Μπαίνει στις παρέες, στις γειτονιές, ακόμα και στην οικογένεια. Μακροχρόνιες σχέσεις φιλίας απειλήθηκαν, εξαιτίας τής διαφωνίας τους. Γείτονες δεν ανταλλάσσουν πλέον χαιρετισμούς με τους «διαφωνούντες». Σύζυγοι συγκρούστηκαν μεταξύ τους, γιατί διαφωνούσαν σε ένα θέμα, το οποίο αφορούσε την υγεία και την εξουσία επάνω στα σώματά τους. Γονείς μάλωσαν μεταξύ τους, γιατί είχαν διαφορετική άποψη για το πώς θ’ αντιμετωπίσουν το θέμα τού εμβολιασμού στο επίπεδο των παιδιών τους.

Όλα αυτά από μια υποτίθεται Κυβέρνηση

Η πιο θανατηφόρα ασθένεια που έχει γνωρίσει ποτέ ο άνθρωπος, είναι η άγνοια

Ζούμε σε έναν κόσμο ψεύδους, εξαπάτησης, προπαγάνδας, στημένων αφηγήσεων, και επειδή αυτή η εξαπάτηση έχει γίνει ευρέως αποδεκτή από το πλήθος, το αποτέλεσμα είναι η μαζική άγνοια.


Αυτή η καθολική άγνοια δεν μπορεί να αποδοθεί αποκλειστικά στις εταιρικές κυβερνήσεις, στα κέντρα κατήχησης που ονομάζονται "δημόσια" σχολεία, στους πολιτικούς ή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκτός από το ότι αυτές οι μυθοπλασίες προωθούν κάθε δυνατή μορφή ψεύδους προκειμένου να ξεγελάσουν τους ανθρώπους ώστε να αποδεχτούν χιλιοειπωμένους μύθους που τους οδηγούν προς τη δουλεία.

Όπως θα έπρεπε να είναι προφανές σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, ο λαός έχει ξεγελαστεί πλήρως και έχει καταπιεί μαζί με το αγκίστρι, κάθε απροκάλυπτο ψέμα που μπορεί κανείς να φανταστεί. Το αποτέλεσμα που επιδίωξε και κέρδισε το κράτος, μπορεί να αποδειχθεί από την πλήρη υποταγή και την ωμή υπακοή σε αυτή την αποτρόπαια και πολιτικοποιημένη άρχουσα τάξη ψυχοπαθών τεράτων.

Αυτή η ασθένεια που ονομάζεται άγνοια, κατατρώει τώρα τα μυαλά του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού και κατατρώει εντελώς την ικανότητα να εξετάζει κανείς τα γεγονότα, να συνειδητοποιεί την αλήθεια, να ασκεί λογική, να σκέφτεται λογικά και να συγκεντρώνει οποιαδήποτε ικανότητα να σκέφτεται κριτικά ως άτομο.

Αυτή η κατάσταση της ύπαρξης ήταν το κοινό νήμα αυτού και άλλων πληθυσμών εδώ και

11 Νοε 2022

Η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη πόλη της Ουκρανίας δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα ή τρεχούμενο νερό - Αποστολή εξετελέσθη ή μόνο business;...




10 Νοεμβρίου, 2022,
από τον Brian Shilhavy.
Εκδότης, Health Impact News

Η δυσχερής θέση των ανθρώπων που ζουν στην Ουκρανία έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μπροστά από το θέατρο των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ για την τελευταία εβδομάδα περίπου, οπότε αν δεν έχετε δει κάποια από τις ειδήσεις που έρχονται από την Ουκρανία, φαίνεται ότι ο πόλεμος έχει ουσιαστικά τελειώσει, καθώς η πρωτεύουσα Κίεβο, μαζί με άλλες μεγάλες αστικές περιοχές, έχουν καταστραφεί οι υποδομές τους, καθώς οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν κρύο καιρό χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και πρέπει να σχηματίζουν ουρές για ώρες μόνο και μόνο για να πάρουν λίγο νερό.

Υπάρχει ένα παλιό μάθημα του πολέμου που λέει "ποτέ μην πιστεύεις την προπαγάνδα σου".

Μετά τα αρχικά ρωσικά πλήγματα κατά των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας και των υποδομών της Ουκρανίας, η γενική αφήγηση ήταν ότι οι ρωσικοί πύραυλοι κρουζ και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη ήταν αναποτελεσματικά, ανακριβή και ότι οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας της χώρας θα λειτουργούσαν ξανά σε χρόνο μηδέν.  Το μήνυμα ήταν συγκρατημένο από την προηγούμενη προπαγάνδα από την Ουκρανία, η οποία απαιτεί συνεχή θεατρινισμό της επικείμενης νίκης.  Όσο συμπεριφέρονται σαν να νικούν, θα συνεχίσουν να ρέουν δισεκατομμύρια δολάρια του ΝΑΤΟ...

Οι ρωσικές τακτικές ήταν αποφασιστικά συγκρατημένες τους πρώτους μήνες της σύγκρουσης, με το Κρεμλίνο να αποφεύγει ως επί το πλείστον τις επιθέσεις ακριβείας σε ζωτικούς πόρους, όπως η ενέργεια, το νερό και το διαδίκτυο.  Πρόκειται για μια απόκλιση από το παραδοσιακό στρατιωτικό δόγμα, το οποίο ακολούθησαν οι ΗΠΑ όταν εισέβαλαν στο Ιράκ και αποδεκάτισαν τεράστια τμήματα του δικτύου κοινής ωφέλειας στην αρχή του πολέμου.

Η ρωσική υποχώρηση στις γραμμές στην περιοχή του Ντονμπάς ήταν μια σαφής ένδειξη ότι η στρατηγική τους επρόκειτο να αλλάξει και ότι ευρύτερα πλήγματα ήταν αναπόφευκτα.

Τώρα, οι παροχές του δικτύου της Ουκρανίας καταστρέφονται συστηματικά, και

10 Νοε 2022

Ποιος παραπληροφορούσε τελικά;

 


Πηγή βίντεο

Και όσον αφορά την αντιμετώπιση του ψευτοϊού : Τι συνέβη με τους Αναπνευστήρες;


Η.Π.Α. : Στην αρχή του covid-19, γιατροί και νοσηλευτές πέρασαν έναν ολόκληρο χρόνο βάζοντας κάθε ασθενή με Covid σε αναπνευστήρες αφού τους έδωσαν Remdesiver (ρεμντεσιβίρη). Αποδείχθηκε ότι πρόκειται για θανατική ποινή. Μόλις οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν αυτούς τους αναπνευστήρες, δεν έβγαιναν ζωντανοί. (σας θυμίζει κάτι;)

👉 TIME - 16/04/2020 : Γιατί οι αναπνευστήρες μπορεί να μην λειτουργούν τόσο καλά για τους ασθενείς με COVID-19 όσο ήλπιζαν οι γιατροί - Ο γιατρός επειγόντων περιστατικών της Νέας Υόρκης Dr. Cameron Kyle-Sidell προκάλεσε διαμάχη όταν, πριν από δύο εβδομάδες, δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο ισχυριζόταν ότι οι αναπνευστήρες μπορεί να βλάπτουν τους ασθενείς με COVID-19 περισσότερο από ό,τι βοηθούν.

9 Νοε 2022

Νυρεμβέργη 2 τώρα! Δεν θα ξεχάσω, δεν θα συγχωρήσω, δεν θα δώσω καμία αμνηστία!

 



Έχουν επηρεαστεί οι ασυνείδητοι υποτακτικοί και καταστρέφουν το μέλλον όλων... Η ιστορία επαναλαμβάνεται και 'μεις, για την ώρα ως έθνος, ανίκανοι να αναγνωρίσουμε τους κινδύνους, εξακολουθούμε κατατρομοκρατημένοι να είμαστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων -και της αποφασιστικότητας που απαιτείται σε ανάλογες περιστάσεις



Πλέον, οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τη φράση "εγχώριος τρομοκράτης"... Όλοι μας βρισκόμαστε σε κίνδυνο. Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν ακόμη πιο επικίνδυνα για όσους πιστεύουν στην πλήρη άσκηση του δικαιώματός τους στην πολιτική έκφραση.



Σε όλο και περισσότερες περιπτώσεις, οι κυβερνήσεις κηρύσσουν τον πόλεμο σε αυτό που θα έπρεπε να είναι προστατευόμενος πολιτικός λόγος, κάθε που αμφισβητεί την εξουσία της κυβέρνησης, αποκαλύπτει τη διαφθορά της, αποκαλύπτει τα ψέματά της και ενθαρρύνει τους πολίτες να αντιδράσουν στις πολλές εγκληματικές αδικίες της.

Πράγματι, υπάρχει ένας μακρύς και αυξανόμενος κατάλογος με τα είδη λόγου που οι φιλελεύθερες κυβερνήσεις της Δύσης θεωρούν αρκετά επικίνδυνα ώστε να τα επισημαίνουν και να τα υποβάλουν σε λογοκρισία, παρακολούθηση, έρευνα και δίωξη: ρητορική μίσους, συνωμοσιολογία, προδοτικός λόγος, απειλητικός λόγος, εμπρηστικός λόγος, ριζοσπαστικός λόγος, αντικυβερνητικός λόγος, εξτρεμιστικός λόγος κ.λπ.

Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν ακόμη πιο επικίνδυνα για όσους πιστεύουν στην πλήρη άσκηση του δικαιώματός τους στην πολιτική έκφραση. Όλοι μας βρισκόμαστε σε κίνδυνο.

Πλέον, οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τη φράση "εγχώριος τρομοκράτης" εναλλακτικά με

Γενική Απεργία - Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 - ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ: ΩΣ ΕΔΩ! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ




ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην τρομοκρατία, την καταστολή και τον αυταρχισμό της πιο αντιλαϊκής κυβέρνησης από την εποχή της μεταπολίτευσης.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ  στα κοράκια, τα καρτέλ, την αισχροκέρδεια τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ στο ξεπούλημα του ΕΣΥ. Υπερασπιζόμαστε το αγαθό της δωρεάν δημόσιας υγείας για κάθε πολίτη.

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ!

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ

8 Νοε 2022

Dolores Cahill : "Τα "εμβόλια" είναι ανθρώπινα φυτοφάρμακα και γινόμαστε μάρτυρες της εφαρμογής της Ατζέντα 21 για τον α π ο π λ η θ υ σ μ ό - και την υπονόμευση της κοινωνίας. Βασικά σ χ ε δ ι ά ζ ο υ ν - και υ λ ο π ο ι ο ύ ν την καταστροφή κάθε τομέα της κοινωνίας μας εκ των έσω"




Η καθηγήτρια Cahill είναι κάτοχος πτυχίου μοριακής γενετικής από το Trinity College του Δουβλίνου και διδακτορικού διπλώματος στην ανοσολογία και τη βιοτεχνολογία από το Dublin City University. Έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τη βιοϊατρική της έρευνα.

Στο βίντεο που παραθέτουμε στο τέλος, η καθηγήτρια Cahill  είπε ότι ο κοροϊδοϊός ήταν η όγδοη προγραμματισμένη "πανδημία". "Υπήρξαν πολλές από αυτές πριν, συμπεριλαμβανομένων αυτών που σταμάτησε ο καθηγητής Wodarg", τόνισε.

Ο Δρ Wolfgang Wodarg αποκάλυψε και συνέβαλε καθοριστικά στον τερματισμό του σκανδάλου της γρίπης των χοίρων του 2009. Οι ενέργειές του είχαν ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί έρευνα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο "για να εξεταστεί το θέμα της "πλαστογραφημένης πανδημίας" που κηρύχθηκε από τον ΠΟΥ τον Ιούνιο του 2009 κατόπιν συμβουλής της ομάδας ακαδημαϊκών εμπειρογνωμόνων, της SAGE, πολλά από τα μέλη της οποίας έχουν τεκμηριωμένα έντονες οικονομικές σχέσεις με τους ίδιους φαρμακευτικούς κολοσσούς, όπως η GlaxoSmithKline, η Roche, η Novartis, οι οποίοι επωφελούνται από την παραγωγή φαρμάκων και μη δοκιμασμένων εμβολίων Η1Ν1".

Το 2002, όταν εκδηλώθηκε η πρώτη λεγόμενη πανδημία του κοροναϊού - που δεν υπήρξε ποτέ - η καθηγήτρια Cahill "την έβλεπε σε πραγματικό χρόνο". Εκείνη την εποχή γνώριζε ότι οι παρενέργειες των εμβολίων ήταν όλοι οι τομείς στους οποίους οι κυβερνήσεις και η Ευρωπαϊκή Ένωση επένδυαν οικονομικά.

"Αν κάνεις ενέσεις στους ανθρώπους, ιδίως στα παιδιά, με δηλητήρια - όπως ο υδράργυρος και το αλουμίνιο - οι τοξικές επιπτώσεις ... είναι αλλεργίες, αυτοάνοσα νοσήματα, εντερική δυσλειτουργία όπως η νόσος του Crohn ... υπογονιμότητα. Ο υδράργυρος και το αλουμίνιο είναι επίσης νευροτοξίνες, οπότε έχετε νευρογνωστικές διαταραχές που εμφανίζονται στη νόσο Αλτσχάιμερ... [ή] αυτισμό", σημείωσε...


Η Ατζέντα 21


Η Ατζέντα 21 είναι η Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών για τον 21ο αιώνα. Δημοσιεύθηκε το

Dolores Cahill : "Τα "εμβόλια" είναι ανθρώπινα φυτοφάρμακα και γινόμαστε μάρτυρες της εφαρμογής της Ατζέντα 21 για τον α π ο π λ η θ υ σ μ ό - και την υπονόμευση της κοινωνίας. Βασικά σ χ ε δ ι ά ζ ο υ ν - και υ λ ο π ο ι ο ύ ν την καταστροφή κάθε τομέα της κοινωνίας μας εκ των έσω"




Η καθηγήτρια Cahill είναι κάτοχος πτυχίου μοριακής γενετικής από το Trinity College του Δουβλίνου και διδακτορικού διπλώματος στην ανοσολογία και τη βιοτεχνολογία από το Dublin City University. Έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τη βιοϊατρική της έρευνα.

Στο βίντεο που παραθέτουμε στο τέλος, η καθηγήτρια Cahill  είπε ότι ο κοροϊδοϊός ήταν η όγδοη προγραμματισμένη "πανδημία". "Υπήρξαν πολλές από αυτές πριν, συμπεριλαμβανομένων αυτών που σταμάτησε ο καθηγητής Wodarg", τόνισε.

Ο Δρ Wolfgang Wodarg αποκάλυψε και συνέβαλε καθοριστικά στον τερματισμό του σκανδάλου της γρίπης των χοίρων του 2009. Οι ενέργειές του είχαν ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί έρευνα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο "για να εξεταστεί το θέμα της "πλαστογραφημένης πανδημίας" που κηρύχθηκε από τον ΠΟΥ τον Ιούνιο του 2009 κατόπιν συμβουλής της ομάδας ακαδημαϊκών εμπειρογνωμόνων, της SAGE, πολλά από τα μέλη της οποίας έχουν τεκμηριωμένα έντονες οικονομικές σχέσεις με τους ίδιους φαρμακευτικούς κολοσσούς, όπως η GlaxoSmithKline, η Roche, η Novartis, οι οποίοι επωφελούνται από την παραγωγή φαρμάκων και μη δοκιμασμένων εμβολίων Η1Ν1".

Το 2002, όταν εκδηλώθηκε η πρώτη λεγόμενη πανδημία του κοροναϊού - που δεν υπήρξε ποτέ - η καθηγήτρια Cahill "την έβλεπε σε πραγματικό χρόνο". Εκείνη την εποχή γνώριζε ότι οι παρενέργειες των εμβολίων ήταν όλοι οι τομείς στους οποίους οι κυβερνήσεις και η Ευρωπαϊκή Ένωση επένδυαν οικονομικά.

"Αν κάνεις ενέσεις στους ανθρώπους, ιδίως στα παιδιά, με δηλητήρια - όπως ο υδράργυρος και το αλουμίνιο - οι τοξικές επιπτώσεις ... είναι αλλεργίες, αυτοάνοσα νοσήματα, εντερική δυσλειτουργία όπως η νόσος του Crohn ... υπογονιμότητα. Ο υδράργυρος και το αλουμίνιο είναι επίσης νευροτοξίνες, οπότε έχετε νευρογνωστικές διαταραχές που εμφανίζονται στη νόσο Αλτσχάιμερ... [ή] αυτισμό", σημείωσε...


Η Ατζέντα 21


Η Ατζέντα 21 είναι η Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών για τον 21ο αιώνα. Δημοσιεύθηκε το




6 Νοε 2022

Οι μάζες χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν ότι οι «κοινωνικοί μηχανικοί» της Ατζέντα 2030, είναι «ψευδοπροφήτες» που τις παραπλανούν σε σημείο που θα «στοιχειωθούν από το φάσμα του θανάτου από την πείνα». Η... «μεγάλη επανεκκίνηση» στα τρόφιμα, σημαίνει πείνα για την ανθρωπότητα.


Καθώς η «απανθρακοποίηση της γεωργίας» γίνεται το σύνθημα, οι ισχυρές πολυεθνικές αγροχημικές εταιρείες υιοθετούν την ατζέντα του ΟΗΕ για το 2030. Οι ενέργειές τους θα οδηγήσουν σε εκτεταμένη πείνα


Άρθρο της Birsen Filip

Τον Ιούλιο του 2022, η κυβέρνηση του Καναδά ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μειώσει «τις εκπομπές από τη χρήση λιπασμάτων κατά 30%, από τα επίπεδα του 2020, έως το 2030». Τον προηγούμενο μήνα, η κυβέρνηση της Ολλανδίας δήλωσε δημοσίως ότι θα εφαρμόσει μέτρα που αποσκοπούν στη μείωση της «ρύπανσης από άζωτο σε ορισμένες περιοχές έως και 70%, έως το 2030», προκειμένου να εκπληρώσει τους όρους της ευρωπαϊκής «Πράσινης Συμφωνίας», η οποία στοχεύει να «καταστήσει τις πολιτικές της ΕΕ για το κλίμα, την ενέργεια, τις μεταφορές και τη φορολογία κατάλληλες για τη μείωση των συνολικών εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κατά τουλάχιστον 55% έως το 2030, σε σύγκριση με τα επίπεδα του 1990».

Σε απάντηση,

Η Ελλάδα αρνείται και πάλι να καταπολεμήσει τις πρακτικές εξύμνησης του ναζισμού και του ρατσισμού ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Mε ποιου είδους λογική αρνείται η "Ελληνική" κυβέρνηση την καταδίκη και την λήψη μέτρων κατά του φασισμού;



Εν μέσω έντονης συζήτησης, η Επιτροπή της 45ης συνεδρίασης του ΟΗΕ ενέκρινε στις 4 Νοεμβρίου 2022, σχέδιο ψηφίσματος για την καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού με καταγεγραμμένη ψήφο 105 υπέρ, 52 κατά και 15 αποχές.

Το σχέδιο είχε κατατεθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2022 και αφορούσε, μεταξύ άλλων, τα εξής θέματα:

  • την υπενθύμιση του καταστατικού Χάρτη της δίκης της Νυρεμβέργης και την απόφαση του δικαστηρίου η οποία αναγνώρισε ως εγκληματική, μεταξύ άλλων, την οργάνωση των SS και το αναπόσπαστο τμήμα της συμπεριλαμβανομένων των Waffen SS, μέσω των επίσημα αποδεκτών μελών της που εμπλέκονται σε ή με γνώση της διάπραξης εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας
  • την ανάδειξη της νίκης επί του ναζισμού στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που συνέβαλε στην εγκαθίδρυση της στη δημιουργία των προϋποθέσεων για τη δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών, με σκοπό την αποτροπή μελλοντικών πολέμων και να σώσει τις επόμενες γενιές από τη μάστιγα του πολέμου
  • να σημειώσει ότι ο νεοναζισμός είναι κάτι περισσότερο από την εξύμνηση ενός

5 Νοε 2022

Ο κόσμος είναι αρκετά μικρός για να κρυφτούμε από εμάς τους ίδιους...


Η ευθύνη  βαραίνει  τον καθένα μας ξεχωριστά και όλους μαζί. Είναι κατανοητό ότι ο φόβος του θανάτου παραλύει τον άνθρωπο. Κανείς μας δεν είναι ή δεν αισθάνεται άτρωτος. Όμως, έχουν περάσει δύο χρόνια! Και η πραγματικότητα στέκεται απέναντί μας γυμνή και μας κοιτάει στα μάτια. Δεν έχει τίποτε πια να κρύψει!




Η ασυμφωνία μεταξύ της υστερικής υπεραντίδρασης σε έναν ιό και της αδιαφορίας με την οποία οι άνθρωποι σήμερα αποδέχονται ένα υπερβολικό ποσοστό θνησιμότητας της τάξης του 20%, θα πρέπει να προβληματίσει όλους για τις πιθανές αιτίες αυτής της κατάστασης...

Φώτο : Μάνος Δανέζης


Είναι πλέον επίσημο: Τα προγράμματα "εμβολιασμού" στη Γερμανία και τη Σουηδία οδήγησαν σε μείωση των γεννήσεων



Η μελέτη αυτή έδειξε μια αξιοσημείωτα απότομη και πολύ ξαφνική μείωση των γεννήσεων στη Γερμανία και τη Σουηδία κατά τους πρώτους μήνες του 2022. Ο αριθμός των ζώντων γεννήσεων μειώθηκε κατά περίπου 15 % στη Γερμανία και κατά σχεδόν 10 % στη Σουηδία σε σύγκριση με τα επίπεδα γονιμότητας των προηγούμενων ετών. Η μείωση των γεννήσεων διαφέρει αισθητά από τις αργές μεταβολές που συνήθως χαρακτηρίζουν τις τάσεις των γεννήσεων. Αυτό συνέβη καθώς οι κοινωνίες άνοιξαν μετά από δύο χρόνια περιορισμών στις ζωές των ανθρώπων. Πιο συγκεκριμένα, η μείωση της γονιμότητας σημειώθηκε περίπου εννέα μήνες μετά την εφαρμογή προγραμμάτων εμβολιασμού ευρείας κλίμακας για τον γενικό πληθυσμό στη Γερμανία και τη Σουηδία.

Η μελέτη ΕΔΩ σε pdf και αποσπάσματά της :

4 Νοε 2022

Ο εχθρός είναι παρανοϊκός, επικίνδυνος, κ ο ι ν ό ς για όλους και π α ί ζ ε ι με το φ ό β ο και τις ανησυχίες σου. Το αν θα τα καταφέρεις να επιβιώσεις, είναι στο χέρι σου και μόνον, αρκεί να είσαι καλά π λ η ρ ο φ ο ρ η μ έ ν ο ς για τις διαθέσεις του...

 



Εσύ ψήφισες ποτέ το κάθαρμα του σιωνισμού, που μαζί με την "παρέα" του καταστρέφουν τα πάντα και πρώτα έθνη, ζωές και οικογένειες, με σκοπό την απόλυτη κυριαρχία στον πλανήτη;

Πρόκειται για γενοκτονία.

Το ξέρω, είναι δύσκολο να το κατανοήσει κανείς. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και είναι δύσκολο να δούμε την ευρύτερη εικόνα. Αλλά όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίσουμε τον κόσμο όπως είναι, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες επιβίωσής μας.



Δεν θα ξεχάσω, δεν θα συγχωρήσω, δεν θα δώσω καμία αμνηστία! Ελπίζω το ίδιο και σεις...



Ανοικτή πρόσκληση του Νίκου Αντωνιάδη για την, κατά τον ίδιον, "Δίκη του αιώνα”, στις 07/11/22


ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ 


ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι ,

Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, θα αρχίσει η δίκη που έχω ονομάσει Δίκη του Αιώνα, στην οποία είμαι τυπικά κατηγορούμενος, στην ουσία όμως κατήγορος. Στη δημοσίευση στην ιστοσελίδα μου, στο σύνδεσμο που ακολουθεί, nikosantoniadis.tv,  θα αποκτήσετε, όσοι δεν γνωρίζετε για τη δίκη ή τη νομική δράση μου εν γένει κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, μία βασική εικόνα της δίκης αυτής και της τεράστιας σημασίας της για όλους τους Έλληνες.

Πέραν του κεφαλαίου του πρωτοκόλλου του θανάτου που εφαρμόστηκε σε 83 νοσοκομεία τα οποία αντιμετωπίζω τα 2,5 αυτά χρόνια και των μαρτύρων – θυμάτων του πρωτοκόλλου, αυτών που σώθηκαν με δικές μου επεμβάσεις και των συγγενών των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στα κολαστήρια, πολλά εξ αυτών με τρόπο βασανιστικό ,πέραν του κεφαλαίου της απάτης και του τεράστιου όγκου των στοιχείων και μαρτύρων για το στήσιμο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους ,στο κεφάλαιο που αφορά στον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού και της δια αυτού εκτέλεσης του σχεδίου μείωσης του πληθυσμού, εκτός από τους επιστήμονες που θα καταθέσουν στη δίκη, μεταξύ των οποίων οι ξένοι επιστήμονες Σουχαρίτ Μπαγκντί και Βόλφγκανγκ Βόνταργκ (και όχι μόνο) ,πέραν των δικών μας Δημήτρη Ποντίκα, Κώστα Πουλά, Σάκη Καλογερίδη, Κώστα Αρβανίτη, Παναγιώτη Παπαγιαννάκη, Γιώργο Αηδονίδη κ.ά , και όλων εν γένει των συντακτών του επιστημονικού κόλαφου που συντάχθηκε και επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή με τη δική μου υπογραφή ως πληρεξουσίου δικηγόρου τους την 5η Αυγούστου 2021 και φυσικά δεν αμφισβητήθηκε ούτε μισή λέξη από τους αποδέκτες του…

ΔΩΔΕΚΑ !!!12 Μέρες !! καίει η φωτιά σε παρθένο δάσος στο όρος Παπίκιο έξω από την Κομοτηνή. ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΗΝΑ. Και ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ - Ποιο είναι "Το σχέδιο";..



12 ημέρες καίει φωτιά και δεν ακούμε τίποτα
από τα ΜΜΕ και τον κυβερνητικό μηχανισμό

Συνέχεια εδώ

Τα "γιατί" και τα "πως" για τις φωτιές, εξηγεί η προσπάθεια της Νέλλης Ψαρρού & του Ιωάννη Λαζάρου που αναφέρεται στις καταστροφικές πυρκαγιές της Β.Εύβοιας:




"Περιδιαβήκαμε την Βόρεια Εύβοια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021.Καταγράψαμε την αλήθεια των ανθρώπων που βίωσαν την καταστροφή και την εγκατάλειψη σε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο αναρτήσαμε ελεύθερο στο διαδίκτυο και έφτασε, χωρίς καμία προώθηση από εμάς, τις 360.000 προβολές.

Και επειδή όλοι οι κάτοικοι μιλούσαν για “σχέδιο” ερευνήσαμε και δημιουργήσαμε ένα δεύτερο μέρος όπου αποκαλύπτουμε τα σχέδια που υπάρχουν για την περιοχή και τους κατοίκους και από πότε ήταν αυτά έτοιμα. Σχέδια που θα αποτελέσουν “παράδειγμα” και για άλλες περιοχές της χώρας".

Δικαστική απόφαση-σταθμός κατά της ληστρικής ρήτρας αναπροσαρμογής!



Δεκτή η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων 10 Πατρινών πολιτών. – Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι η ρήτρα είναι «αντισυνταγματική» και πως «έχει προκύψει με αδιαφανή τρόπο»

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας δικαίωσε οικιακούς καταναλωτές που είχαν προχωρήσει σε μαζική αγωγή κατά της ΔΕΗ και της ρήτρας αναπροσαρμογής στα τιμολόγια του ρεύματος και έκανε δεκτό το αίτημα να μην διακοπεί η παροχή ρεύματος για όσο διάστημα δεν αποπληρώνεται η ρήτρα αναπροσαρμογής.

Οι 10 άνθρωποι που αιτήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της ληστρικής ρήτρας, θα διεκδικήσουν τώρα σε επίπεδο τακτικής δικαιοσύνης, την κατάργηση των χρεώσεων που αφορούσαν τη ρήτρα και την επιστροφή των χρημάτων που είχαν καταβάλει.

Είναι η πρώτη επίσημη δικαίωση καταναλωτών με απόφαση ελληνικού δικαστηρίου, σε επίπεδο ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με το Open,

⚠️ ΠΡΟΣΟΧΗ : Από εδώ και στο εξής, όλα τα εμβόλια που θα σας δίνουν, θα είναι της τεχνολογίας mRNA


ΑΝΑΦΟΡΑ M.I.T. : "Τα περισσότερα εμβόλια, από την ιλαρά έως και την Covid-19, απαιτούν μια σειρά πολλαπλών εμβολίων πριν ο παραλήπτης θεωρηθεί πλήρως εμβολιασμένος. Για να γίνει αυτό ευκολότερο, οι ερευνητές του MIT ανέπτυξαν μικροσωματίδια που μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να παραδίδουν το ωφέλιμο φορτίο τους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή "αυτοενισχυόμενων" εμβολίων".  Πηγή


Η νέα "μόδα" μαζικού "εμβολιασμού"... Τα έχουμε βάλει πολύ άσχημα με τη φύση και δεν θα μας βγει καθόλου σε καλό.

Από εδώ και στο εξής, όλα τα εμβόλια που θα σας δίνουν, θα είναι της τεχνολογίας mRNA

Επιμένουν φασιστικά στη Νέα Ζηλανδία και την Γερμανία τα τσουτσέκια του W.E.F.


💥 Οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας εκδίδουν φυλλάδια που ενημερώνουν το κοινό ότι αν υποψιάζονται πως φίλοι ή μέλη της οικογένειάς τους αντιτίθενται στις κυβερνητικές πολιτικές, συμπεριλαμβανομένων των περιορισμών κατά του κοροϊδοιού, θα πρέπει να τους αναφέρουν επειγόντως, καθώς αυτό αποτελεί ένδειξη ότι ενδέχεται να προβούν σε "τρομοκρατικές ενέργειες"... :


3 Νοε 2022

Έτσι σε έπεισαν

Μια "επανάσταση" ρόζ αποχρώσεων εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Βραζιλία, καθώς σκοπός είναι, για ακόμη μια φορά η αποσταθεροποίηση των κρατών του πλανήτη και η βίαιη υπαγωγή τους στην απόλυτη κυριαρχία του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ και των εκτελεστών του. Ποιος είναι ο Ζαΐρ Μπολσονάρου.

Ενδεικτικά της κατάστασης, είναι τα βίντεο που ακολουθούν:

Τα διεθνή μίντια λένε πως "η σημερινή κατάσταση της Βραζιλίας διαμαρτύρεται... Οι κομμουνιστές έχουν συνεργαστεί με τα ΜΜΕ για να εξαπατήσουν το κοινό παγκοσμίως" :




Οι Βραζιλιάνοι ακόμα αναρωτιόνται πως τα μεγάλα ποσοστά του Μπολσονάρου υποσκελίστηκαν από τους αριστερούς που επικράτησαν στις φετινές εκλογές, λέγοντας ειρωνικά :  "Αποτελέσματα των εκλογών στη Βραζιλία.... η τηλεόραση θα ανακοινώσει κάθε ανοησία που σας έφερε ο Κlaus Schwab" - "Οι βραζιλιάνοι διαμαρτύρονται για την κατάληψη της χώρας από τους κομμουνιστές μέσω ψεύτικων εκλογών.... Ο Κlaus Schwab κατέλαβε άλλη μια χώρα"...:




Εδώ, η τρομοκρατία δεν έχει όρια :

2 Νοε 2022

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΙΚΤΗ ΛΥΣΗ : ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ



Δεν ζητάμε πολλά. Μία κατανόηση και συνείδηση της πατρίδας και της εθνικής ενότητας, μία κατανόηση και συνείδηση της οικογενείας, αυτής της πρωταρχικής κοινωνικής αξίας, των πνευματικών αξιών της ζωής και του σεβασμού που οφείλεται στον οποιονδήποτε  άνθρωπο, του δικαιώματος της εργασίας, της προκοπής, της αρετής και της ιερής φύσεως της πίστης -αυτά είναι τα ουσιώδη για την πνευματική και την ηθική ανασυγκρότηση του πολίτη του «Νέου Κόσμου».

Είμαστε ενάντιοι προς

Μην επιτρέπεις επ'ουδενί στα γεγονότα του κόσμου να σε καθησυχάζουν ή να σε μηδενίζουν!

Βλέπε :

1 Νοε 2022

Έρχεται γοργά η στιγμή που θα χρειαστεί να απολογηθεί η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη για την τύφλα της στα εγκλήματα, λίγων και ιδιαίτερα μισητών υπανθρώπων, κατά της ανθρωπότητας


Το θανατικό συνεχίζει ακατάπαυστα την πορεία του για όσους εμπιστεύτηκαν τους εγκληματίες καρεκλοκένταυρους της κεντρικής διοίκησης των Αθηνών και τις κλαρινοκαμαριέρες τους σε "θεσμούς", "δομές' και μ.μ.ε.


Νέοι πίνακες ανάρτησης κηδειόχαρτων για εξοικονόμηση χώρου λόγω υπερβάλουσας θνησιμότητας. Σύντομα και νέοι υπερσύγχρονοι ψηφιακοί διαδραστικοί πίνακες ανίχνευσης νεκρών σε πραγματικό χρόνο;;...

Και ενώ :

Εκατοντάδες άνθρωποι πέθαναν, ΝΕΟΙ και ΠΑΙΔΙΑ, τις προηγούμενες μέρες στη Νότια Κορέα και στην Ινδία, επειδή συγκεντρώθηκαν σε εξαιρετικά μεγάλους αριθμούς για να γλεντήσουν και να παρακολουθήσουν γιορτές, σε μέρη που ήταν ακατάλληλα για τέτοιους αριθμούς ανθρώπων. Μετά από εκτεταμένα lockdowns που τους στέρησαν την κοινωνική τους ζωή, ήθελαν να συναντηθούν και αυτό τους οδήγησε στο θάνατο...

Και τολμούν να μιλάνε για θανάτους εξαιτίας διάδοσης «θεωριών συνωμοσίας» που θα