30 Αυγ 2022

Δεν έχει υπάρξει άλλο φάρμακο πιο επικίνδυνο από αυτό το γενετικό εμβόλιο για τον COVID



«Δεν υπήρξε ποτέ φάρμακο που να έχει προκαλέσει τόσες παρενέργειες. Δεν έχει υπάρξει άλλο φάρμακο πιο επικίνδυνο από αυτό το γενετικό εμβόλιο για τον COVID».

Αυτά είναι τα λόγια της Dr. Tess Lawrie (5.43 του παρακάτω βίντεο), η οποία μέσα από τη σελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θεωρεί ότι αποδεικνύει ότι τα “εμβόλια” κατά του Covid-19, είναι τα πιο επικίνδυνα φάρμακα στον κόσμο!!!!

Η Dr. Tess Lawrie MBBCh, PhD είναι Ιατρός, Διευθύντρια World Council for Health, Διευθύντρια EbMCsquared, CIC και Διευθύντρια BIRD group.

Έχει συνεργαστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και Το Βρετανικό σύστημα υγείας NHS, με πάνω από 120 έρευνες στο βιογραφικό της.  Πηγή

Ανάγκασαν με αχαλίνωτη βία εκατομμύρια ανθρώπους να εμβολιαστούν με πειραματικά, θανατηφόρα σκευάσματα


Αριθμοί από το κύριο αρχείο θανάτου της κοινωνικής ασφάλισης των Η.Π.Α. :

  • Ιανουάριος 2020 έως Ιανουάριος 2021 (ανάπτυξη εμβολίων): Αύξηση των θανάτων κατά 30% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
  • Σεπτέμβριος 2020 έως Σεπτέμβριος 2021 (εντολές για εμβόλια): Αύξηση των θανάτων κατά 31%.


Δικηγόρος Tom Renz: "Οι δύο μεγαλύτερες αιχμές θανάτων που έχουμε δει επισκιάζουν και οι δύο την αρχική αιχμή που είδαμε όταν χτύπησε αρχικά το COVID, και αυτές οι δύο αιχμές συνέβησαν σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του εμβολίου ή την εντολή του εμβολίου. Δεν είχαν καμία σχέση με το COVID".


Πηγή - Full Video


Ένα συγκινητικό μήνυμα από τη Γενική Συνομοσπονδία Εμβολιασμένων Ελλάδος

 



Το είδαμε εδώ - Το κλιπάκι στο τουίτερ


29 Αυγ 2022

Το κλίμα άλλαξε...




Θα μπορούσατε να σπάσετε το λαιμό σας

 Θα μπορούσατε να σπάσετε το λαιμό σας προσπαθώντας να παρακολουθήσετε
τη φορά του διαγράμματος των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη...


ΠΡΕΠΕΙ να αντικατασταθούν

Ο Μακρόν στην Αλγερία, πλησιάζει τα πλήθη νομίζοντας ότι τον χαιρετούν. Η Αλγερινή αστυνομία γνωρίζει καλύτερα καθώς οι φωνές αποτελούνται από "f*ck you" και τον βάζουν γρήγορα σε ένα αυτοκίνητο.


Κοιτάξτε αυτόν τον άσεμνο Γάλλο μικρούλη που προσποιείται στις κάμερες στη Γαλλία ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Αλγερία, όταν το πλήθος φωνάζει στην πραγματικότητα "Enculer"... "f*ck you"...

Αυτό το παραπλανημένο σκατό μισείται παντού και κατέχει το 23% στη Γαλλία, εξελέγη μέσω ενός νοθευμένου συστήματος με ένα κλάσμα των ψήφων και είναι δημοφιλής μόνο με την άλλη έντονα αηδιαστική, εκτενώς διεφθαρμένη, τρομακτικά ανήλικη άλλη τάξη παρασίτων της ΕΕ στις Βρυξέλλες, όπως οι Borrell και Ursula Von der Lying ..

Οι 'άνθρωποι' πρέπει να παρασυρθούν σαν σκασμός στον υπόνομο, αν θέλει η Ευρώπη να

Άρθρο στη Βρετανική "Telegraph"...


"Μπράβο στους επικριτές των lockdown, οι οποίοι συκοφαντήθηκαν και απορρίφθηκαν επειδή τόλμησαν να υπερασπιστούν την ελευθερία. "



Μπράβο στους σκεπτικιστές του λουκέτου, οι οποίοι συκοφαντήθηκαν και απορρίφθηκαν επειδή τόλμησαν να υπερασπιστούν την ελευθερία...Ναι, ήταν μοναχικά. Αλλά τώρα ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τα οικονομικά του έθνους μας λέει με καθυστέρηση ότι δεν ήμασταν μόνοι μας.


"Οι λίγοι γενναίοι κράτησαν ζωντανή τη σημαία της προσωπικής ελευθερίας. Αυτό πραγματικά δεν είναι υπερβολή. Και το πλήρωσαν ακριβά. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αποδοκιμασία ήταν έντονη. "Δεν νοιάζεστε για τις ζωές!" του φώναζαν. "Είστε δολοφόνοι!" ισχυρίστηκαν αρκετοί. Και στα mainstream media, τα πράγματα δεν ήταν πολύ καλύτερα. Είστε μια "μικρή φράξια, με δυσανάλογα μεγάλη επιρροή ", έγραψε ο Guardian, γιά κάποιον που "αρνείται τη μολυσματικότητα του ιού".

Ευχαριστούμε γι' αυτό.


Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.

Οι προσπάθειες απέδωσαν και η δικαίωση έρχεται με φόρα...


ΚΑΜΙΑ θετική επίδραση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα σχολεία!


Μία από τις καλύτερες μελέτες όσον αφορά τη χρήση μάσκας στον πραγματικό κόσμο με καλά ελεγχόμενες συνθήκες (υποχρεωτική χρήση μάσκας στα παιδιά και σύγκριση χωρίς μάσκα) καταλήγει σε ένα σαφές συμπέρασμα - ακόμη και μετά από αξιολόγηση από ομότιμους:

28 Αυγ 2022

Η αλήθεια είναι που πονάει αυτούς που την αγνοούν και την χλευάζουν, ο καθένας για τους δικούς του καθαρά προσωπικούς λόγους και ιδεοληψίες...

 



Ό,τι καλό ήταν να γίνει, έγινε. Από το Ε.ε. 9000 και εμπρός μόνο φάπες, κλωτσίδια και σκατά βλέπουμε να έχει το μενού. Κοπάδια ψωραλέων ραγιαδόσκυλων στα τέσσερα ετοιμάζονται να σκύψουν κι άλλο τις κεφάλες τους, να τουρλώσουν τους πωπούς τους και να υποταχθούν στην άθλια καρπαζοεισπρακτική και πισωγλέντικη μοίρα τους.

Πλέον οι δηλητηριώδεις σαρανταποδαρούσες της Εγκληματικής Υπερδομής καταβροχθίζουν τα πάντα. Τα προσωπεία έπεσαν. Η ληστεία είναι εντελώς στυγνή και οφθαλμοφανής μόνο που κανείς δεν αντιστέκεται στους μαφιόζους που διοικούν τις χώρες. Παντού το αναξιοπρεπές πόπολο βιώνει σαστισμένο και αμέτοχο την αρπαγή των υπαρχόντων του. Είναι λες και η δουλοποίησή του να αφορά κάποιον άλλον, κάποιον τρίτο. Το ίδιο συμπεριφέρεται σαν να βλέπει την ζωή του σε ταινία του βρομο-Χόλιγουντ.

Αν στο εξωτερικό πέφτει και κανένα ξυλάκι και οι εκεί

Το παιχνίδι θα παιχτεί στον εσωτερικό έλεγχο της κάθε χώρας

Η κόλαση της πείνας οδηγεί σε εξέγερση και αυτό το φοβούνται στην Ευρώπη.

Άρα; Θα θελήσουν να σπρώξουν σκληρές δικτατορίες.

Το παιχνίδι θα παιχτεί στον εσωτερικό έλεγχο της κάθε χώρας...


Προχωράει με τσαμπουκά η νέα δομή λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας!! Χαρές και πανηγύρια για κοινοτάρχες και μηχανικούς!!!

Πολλά τα λεφτά....κυβέρνηση και Βερολίνο θα αποφασίσουν για τον Διοικητή της Δομής!!

Μεταφραστές, διερμηνείς, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί περιμένουν τον διορισμό...Θα δοθεί μεγάλη μάχη...  

Η φτωχοποίηση και η γενοκτονία συνεχίζεται. Το ίδιο και η, δια της βίας, αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού... Ό λ α μέρος της ατζέντας του W.O.F.




H Μυτιλήνη ως εκκολαπτήριο μετανθρωπισμού


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΠΙΕΝΣ ΜΕΣΩ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ

 



Το πρώτο συμπόσιο-φόρουμ για τον μετανθρωπισμό στην Ελλάδα με τίτλο Metahuman Futures Forum θα διεξαχθεί προσεχώς στη Μυτιλήνη εν μέσω απόλυτης άγνοιας του ελληνικού λαού.

Mε πρόσχημα τις «τρανσουμανιστικές εκδοχές της Τέχνης» υποκρύπτεται η εκπαίδευση των πραιτωριανών της Παγκοσμιοποίησης (δηλαδή των ΜΚΟ) στις έννοιες του μετανθρωπισμού, αλλά και στην εμπέδωση της εμμονής ότι πρέπει να εξαλειφθεί το είδος Homo Sapiens, μέσω στέρησης τροφής, ενέργειας, στέγασης, ιατρικής περίθαλψης και υγιεινής «πριν αυτό καταστρέψει τον πλανήτη».

Τον πλανήτη φυσικά τον καταστρέφουν οι διεφθαρμένες ελίτ και οι πολυεθνικές τους εταιρείες με τις άνομες πρακτικές τους εδώ και εκατονταετίες, ήδη από την εποχή του βρετανικού Imperium, και όχι οι φτωχοί άνθρωποι.

Επομένως, πρόκειται για άλλο ένα τέχνασμα της διεθνούς τραπεζοκρατίας και των

Το μονοπώλιο των Pfizer/BioNTech και πώς η Γερμανία κερδίζει από τη “πανδημία”



Η Γερμανία, με έναν πληθυσμό περίπου 80 εκατομμυρίων, αποτελεί μόνο το 1,07% των κατοίκων του πλανήτη. Παρόλα αυτά, έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη διάδοση της “ιδέας” ότι έχουμε μια παγκόσμια πανδημία που απειλεί την ανθρωπότητα με αφανισμό. Από τις δηλώσεις της κας Μέρκελ οτι η “πανδημία” δεν θα λήξει αν δεν εμβολιαστεί το σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού, το γνωστό μας PCR test του περιβόητου(και εξαφανισμένου πλέον) Dr. Drosten, τα rapid test (τα περισσότερα προέρχονται απο τη Γερμανία), τις μάσκες (η χρήση των FFP2 ξεκίνησε και επιβλήθηκε στη Γερμανία), μέχρι και τις αντιλήψεις περι “εγκλεισμού” και επιβολής αυστηρών ποινών στους κατοίκους. Η Γερμανία παραμένει η μόνη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ασχολείται τόσο επίμονα με νέα μέτρα και συνεχίζει, μαζί με την Ελλάδα, να είναι από τις ελάχιστες χώρες που έχουν επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στους εργαζόμενους του τομέα υγείας.

Κάτι που δεν είναι τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό και αποφεύγεται “δια ροπάλου” να αναφερθεί στα ΜΜΕ αποτελεί το γεγονός ότι η Γερμανία είναι, από την εποχή έναρξης της “πανδημίας”, ο μεγαλύτερος χορηγός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Μάλιστα, το ποσό που “δώρισε” η Γερμανία στον ΠΟΥ είναι διπλάσιο από αυτό του “φιλανθρωπικού ιδρύματος” του Bill Gates, των ΗΠΑ και άλλων χωρών.

27 Αυγ 2022

Σε περίπτωση που απορεί κανείς γιατί απαγορεύεται στον Novak Djokovic να πάει στο US Open...

 


ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗ - Πετάξτε τις μάσκες. Δείξτε το πρόσωπό σας.

 

 

ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΑΓΟΙ ΜΑΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ!!




Θέμα: Η αποδόμηση της εθνικής ταυτότητας στο πλαίσιο της εκπαίδευσης  - {Κώστας Θεολόγου, επίκουρος καθηγητής ΕΜΠ και σύμβουλος- καθηγητής στο ΕΑΠ}

Το επιχείρημά μου διατυπώνεται ως εξής: στο εθνικό εκπαιδευτικό σύστημα έχει επιλεγεί η μονοκαλλιέργεια των μαθημάτων με εργαλειακό χαρακτήρα. Ενώ τα μαθήματα με εγγενή αξία (μη μετρήσιμη, άρα μη εργαλειακή) συρρικνώνονται έως πλήρους εξαφάνισης από το πρόγραμμα σπουδών, προάγονται τα χρηστικά μαθήματα. Τα πρώτα συνέβαλαν σε μια κοινή ιστορική και πολιτισμική αφήγηση, επειδή αντλούσαν από την δεξαμενή μιας κοινής συλλογικής μνήμης, και συνεπώς συντηρούσαν μια κοινή κουλτούρα και μια κοινή εθνική ταυτότητα (βλ. σχήμα). Η δεύτερη επιλογή δεν συντηρεί καμία κοινή συλλογική μνήμη, τα χρηστικά και εξειδικευμένα μαθήματα θρυμματίζουν τη μνήμη και τον ίδιο τον εαυτό, οδηγώντας σε μια κατακερματισμένη, οιονεί ανυπόστατη εθνική ταυτότητα, εύκολα διαχειρίσιμη και χειραγωγήσιμη.

Στην ομιλία μου προσπαθώ να αποκριθώ εξίσου και στην απορία μου-ή στην διερώτηση- γιατί οι πολύ καλοί φοιτητές μου στο ΕΜΠ κάνουν τόσα λάθη στον γραπτό λόγο τους, γιατί η λεξιπενία και ο σολοικισμός βασιλεύουν στο δεσποτάτο μιας οιονεί ημιμάθειας που έχουν εδραιώσει;

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η Κ Τ Η Ν Ω Δ Ι Α ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΠΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ: «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ...»



19/08/22

Επιστολή προς κάθε υπεύθυνο για την συμμετοχή τους στην απόκοσμη ησυχία στο έγκλημα που συντελείται στα πρόσωπα των υγειονομικών υπαλλήλων σε εσκεμμένη και παράνομη αναστολή εργασίας, των ατομικών ελευθεριών και τη συρρίκνωση της δημοκρατίας και του Συντάγματος, με πρόφαση έναν ιό και την υγειονομική τρομοκρατία.

"Ήταν μοναχικό σαν την κραυγή, και τώρα γίνεται παγκόσμιο με την γνώση.

Σε εποχές πρωτόγονες στις οποίες ο τύραννος εξαφανίζει πόλεις επιδιώκοντας να αποκτήσει μεγαλύτερη δόξα και χρήμα, στις οποίες ο νικητής με τον σκλάβο αλυσοδεμένο στο άρμα του τον περιβάλλει στις πόλεις του, πανηγυρίζοντας τον θρίαμβο και ρίχνοντας τον στα άγρια θηρία μπροστά στα μάτια του συγκεντρωμένου πλήθους, η συνείδηση μπορούσε μπροστά σε τούτα τα τόσο ξεκάθαρα εγκλήματα να παραμείνει σταθερή και η κρίση διαυγής και κρυστάλλινη.

Τα στρατόπεδα όμως των σκλάβων κάτω από το λάβαρο της ελευθερίας και τις "σφαγές" με αιτιολογικό την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και την προστασία αυτού προβληματίζουν.

Κατά μία έννοια η κρίση την ημέρα που το έγκλημα δίνεται και μεταμορφώνεται με τον

Η επιστημονική αλήθεια είναι με το μέρος μας!




Γνωρίσαμε υπέροχους Ανθρώπους, σοβαρούς και ικανούς

επαγγελματίες και αξιοπρεπείς μαχητές της ελευθερίας!

Διαβάστε περισσότερα »

26 Αυγ 2022

Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί‼️


⚠️ Το νου σας στα παιδιά! Μην πείτε ότι δεν προειδοποιηθήκατε!...

Έρχονται κι άλλες εφιαλτικές ελλείψεις χάρη σε αυτή την αναδυόμενη συνωμοσία



Φωτό: Ivan Bandura

γράφει ο Brandon Smith

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Bloomberg, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της UPS υποστήριξε ότι η «περιφερειοποίηση» της αλυσίδας εφοδιασμού είναι κρίσιμη για την οικονομική σταθερότητα σε έναν κόσμο όπου οι γεωπολιτικές συγκρούσεις συνεχίζουν να επεκτείνονται.

Η λέξη «περιφερειοποίηση» είναι ουσιαστικά ένας άλλος τρόπος για να περιγραφεί η αποκέντρωση, μια έννοια στην οποία ο εκπρόσωπος της UPS προφανώς δεν θέλησε να βουτήξει. Σχεδόν όλοι οι ειδικοί του εμπορίου και οι ειδικοί της βιομηχανίας παραδέχονται ότι τα προβλήματα της αλυσίδας εφοδιασμού θα συνεχίσουν να υφίστανται και στο άμεσο μέλλον, και ορισμένοι αρχίζουν επίσης να παραδέχονται (με έναν στρογγυλό τρόπο) ότι τα μοντέλα εντοπισμένης παραγωγής και εμπορίου είναι το κλειδί για την οικονομική επιβίωση.

Σκεφτείτε παγκόσμια, προμηθευτείτε τοπικά


Η τοπική παραγωγή και το εμπόριο είναι δύο προκλήσεις για τις οποίες εγώ και πολλοί άλλοι εναλλακτικοί οικονομολόγοι μιλάμε εδώ και μια δεκαετία ή περισσότερο. Η

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΒΑΛΑΝ Γ.Γ. ΣΤΟ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ....!!!


Ο νέος γ.γ. στο υπ. Εξωτερικών, πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος, είναι εκ των στυλοβατών της προδοτικής συμφωνίας με τα Σκόπια. Έψαξαν πολύ, καθώς φαίνεται, στο Μαξίμου και στο αρμόδιο υπουργείο για να βρουν και να τοποθετήσουν στη θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Εξωτερικών τον πρέσβη Θεοχάρη Λαλάκο. Το νέο απόκτημα... που αντικαθιστά τον Θεμιστοκλή Δεμίρη, ο οποίος...αποσπάστηκε στην ΕΥΠ μετά την «παραίτηση» του Π. Κοντολέοντος, δεν είναι μια τυχαία υπηρεσιακή περίπτωση. Είναι από τους στυλοβάτες της προβληματικής και εθνικώς επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών. Ενας από τους διπλωμάτες που στάθηκαν πιστά στο πλευρό του τότε ΥΠΕΞ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Κοτζιά, βάζοντας αγόγγυστα πλάτη για να υπογραφεί στο χωριό Ψαράδες από τους Τσίπρα – Ζάεφ η κατάπτυστη συμφωνία υπό την ασφυκτική πίεση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ που ήθελαν να αναχαιτίσουν τη διεύρυνση της ρωσικής επιρροής στα Βαλκάνια.

Εκείνη ακριβώς την εποχή ο Θεοχάρης Λαλάκος υπηρετούσε ως πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ -έχοντας προηγουμένως περάσει από το τότε Γραφείο Συνδέσμου στα Σκόπια- και στάθηκε αυθεντικός μεταφραστής των αμερικανικών διαθέσεων και των υποδείξεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς την Αθήνα και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Το γεγονός ότι ήταν και είναι εν ενεργεία διπλωμάτης ήταν απαγορευτικό για τη δημόσια εκδήλωση των απόψεών του. Ολοι όμως στο ΥΠΕΞ και στα πέριξ γνωρίζουν ότι ήταν από

Ο ψυχοπαθής Bill Gates εκτρέφει 30 εκατομμύρια κουνούπια στην Κολομβία



Ο ψυχοπαθής Bill Gates εκτρέφει 30 εκατομμύρια κουνούπια στην Κολομβία που απελευθέρωσε, υποτίθεται για να καταπολεμήσει τον δάγκειο πυρετό.  

Και μαντέψτε τα υπόλοιπα...  [π]

Μας πήραν χαμπάρι...

The Rot at the Heart of Greece Is Now Clear for Everyone to See



I’m committed”, Kyriakos Mitsotakis told an audience of industrialists and entrepreneurs in April 2018, to “a government of the truly best people”. Under his leadership, the vices of the past — nepotism, corruption — would no longer be tolerated. Greece, he announced on the day he became prime minister in July 2019, could “proudly raise its head again”.

Three years later, many outsiders have been convinced of the reformation. Microsoft, Pfizer and JP Morgan Chase have set up offices in the country, a streamlined visa program has incentivized thousands of digital nomads to relocate to Athens, and a relentless tourism push — “You will want to stay forever!” runs the tagline — has lured a record number of Americans to the Aegean this summer. Even the European Union’s supervision of the economy is coming to a close. After a decade of difficulties, the country has seemingly undergone a stunning transformation.

But within Greece, a darker reality festers. The corruption and conflicts of interests Mr. Mitsotakis pledged to root out not only still exist but also, in many respects, appear to have concentrated and deepened. Far from having been overhauled, the Greek state has received only a cosmetic makeover, a managerial window dressing. In recent weeks, a wiretapping

25 Αυγ 2022

24 Αυγ 2022

Ο Klaus Schwab στέλνει επιθετικά κυνηγόσκυλα. Προσέξτε τους νέους λογαριασμούς W E F G o o n που εμφανίζονται και φροντίστε να τους καλωσορίσετε θερμά...



110.000 πράκτορες θα αστυνομεύουν τις «ύποπτες» πλατφόρμες και θα κατασκοπεύουν τους χρήστες.


Μια ολόκληρη στρατιά από εντεταλμένους ψηφιακούς πράκτορες έχουν δημιουργήσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του διαβόητου Κλάους Σβαμπ και ο Ο.Η.Ε.

Σκοπός της στρατιάς αυτής των 3,5 δολαρίων την ώρα (όπως κάποιοι χαριτολογούν) είναι η αντιμετώπιση της λεγόμενης «ψευδούς πληροφόρησης» ή με άλλα λόγια η σίγαση όλων των ψηφιακών πλατφορμών που αρθρώνουν μια διαφορετική άποψη από αυτή του WEF...

Ο απόλυτος έλεγχος του διαδικτύου και η αστυνόμευση των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης όπως και κάθε ανεξάρτητου φόρουμ, είναι ο στόχος των «μαχητών της πληροφορίας», όπως χαριτωμένα τους αποκαλεί το WEF και ο ΟΗΕ. [π]

Airbnb …ο «καρκίνος», που «κατατρώει» τις πόλεις!


Το μέγα «κόλπο» τής Νέας Τάξης και το διαφαινόμενο ΤΕΛΟΣ της!

[Ενδιαφέρουσα ανάλυση από τον Π.Τραΐανού]



«Πεθαίνουν» οι πόλεις των ανθρώπων και στη θέση τους παραμένουν «κουφάρια», που εξυπηρετούν τους τουρίστες !!!…

…«Κουφάρια», που περνάνε στα χέρια των τοκογλύφων και οι οποίοι θα υποδουλώσουν τον άνθρωπο, εκμεταλλευόμενοι τις βασικές του ανάγκες.

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι όλα αυτά !!!

Καθημερινά βλέπουμε να «πεθαίνουν» οι πόλεις των Ευρωπαίων και τους κατοίκους τους ν’ αδυνατούν να τις προστατεύσουν …Να αδυνατούν ν’ αντιστρέψουν την κατάσταση …Να τις εγκαταλείπουν και να τις αφήνουν «λεία» στους πονηρούς «επενδυτές». Στο όνομα ενός κέρδους, το οποίο παράγεται μ’ έναν απόλυτα αντικοινωνικό τρόπο, αφήνονται κάποιοι κι εγκληματούν εις βάρος των ανθρώπων. Για τα λίγα κέρδη ενός ανεξέλεγκτου τουρισμού, ο οποίος αφορά ελάχιστους ιδιοκτήτες ακινήτων, εγκληματούν εις βάρος των πόλεων, οι οποίες αποτελούν τα «σπίτια» των ανθρώπων. Τις «σκοτώνουν»


22 Αυγ 2022

Όσο υπάρχουν τέτοια παιδιά, τα καθάρματα της ν.τ.π. δεν έχουν μέλλον...



Περιμένοντας με αγωνία την "gesara".. . 😂

Άλλη μία απόδειξη πως ο Τραμπ, είναι απλά η άλλη όψη του νομίσματος. "Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με μερικούς από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στο κόσμο και θα φέρουμε δουλειές/ανάπτυξη στην Αμερική ...Εξαιρετική δουλειά ο Κλάους.." :


Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι... :

Το εταιρικό "κράτος" νοιάζεται μόνο για το κέρδος και επιβάλλει επικίνδυνα, για τη δημόσια υγεία, εργαλεία... Η επιστημονική όμως αλήθεια είναι με το μέρος μας.


Αναφορικά για τους ομιλητές :

20/08/1947 - 20/08/2022- ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ 75 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ





ΜΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟΣ…ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ…ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ


«Το εθνικό κράτος πρέπει να δηλώσει σε κάθε άτομο που πάσχει εμφανώς ή είναι φορέας κληρονομικών ασθενειών πως δεν έχει το δικαίωμα της αναπαραγωγής ·πρέπει επίσης να του αφαιρείται και οργανικά η δυνατότητα αυτή[…] Όποιος δεν είναι σωματικά και ψυχικά υγιής  και συνεπακόλουθα δεν μπορεί να έχει καμία κοινωνική αξία, δεν πρέπει να διαιωνίζει τα ελαττώματά του μέσα  από το σώμα των παιδιών του».

Κάπως έτσι γεννήθηκαν οι υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Ξεπήδησαν μέσα από το όραμα ενός παράφρονα για μία καθαρή φυλή. Για αυτήν την καθαρή φυλή θυσιάστηκαν -χωρίς τη θέλησή τους πάντα- χιλιάδες άνθρωποι που αντιμετωπίστηκαν ως ζώα. Ή μάλλον χειρότερα από ζώα!

Τίποτε από αυτά δεν θα ήταν εφικτό αν δεν υπήρχε η σύμπραξη ιατρών

David Icke : "Ξεχάστε ότι οι ίδιοι άνθρωποι είναι ένοχοι για μ α ζ ι κ έ ς δολοφονίες, παγκοσμίως, μέσω των περιορισμών του Κόβιντ- γιατί τώρα είναι: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!"

"Γεια σας και καλώς ήρθατε στην εβδομαδιαία βιντεοκλήση του David Icke. Λοιπόν, θα έχετε παρατηρήσει ότι η προσοχή του κοινού έχει αλλάξει θέμα και πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτό...

Είχαμε δύο χρόνια συνεχιζόμενου κοβιδικού φασισμού και όμως ξαφνικά - και σαφώς με μεγάλο συντονισμό - σχεδόν παντού έχει ανατραπεί η κοβιδική αφήγηση και έχει ειπωθεί : "Ωχ, όχι! Ξεχάστε το! Ουάου!" ...Και οι άνθρωποι κάνουν [την χειρονομία του ενός δείκτη].

Ξεχάστε ότι οι ίδιοι χαρακτήρες που καταδικάζουν την κατάχρηση της ζωής και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχουν περάσει τα τελευταία δύο χρόνια καταστρέφοντας και τα δύο. Ξεχάστε ότι οι ίδιοι άνθρωποι είναι ένοχοι για μαζικές δολοφονίες σε όλο τον κόσμο μέσω των περιορισμών και των ψεύτικων εμβολίων τους, η καταστροφή των οποίων συνεχίζει να εκτυλίσσεται.

Ξεχάστε τα όλα αυτά.

Ξεχάστε ότι καταστρέψαμε την ελευθερία και αυτό που ονομάζουμε δημοκρατία. Γιατί να το ξεχάσετε αυτό; 

21 Αυγ 2022

Μπορούν, και θα πάρουν τα παιδιά σας...




Στο τέλος θα κρεμαστούν ψηλά… αυτό είναι το μόνο σίγουρο για τη σατανική συμμορία της παγκοσμιοποίησης που παρασκηνιακά σκηνοθετεί το χάος που οδηγεί στην εξόντωση του ανθρώπου.

Και θα κρεμαστούν ψηλά μαζί με όλους τους λακέδες και τα ανδρείκελά τους τύπου ζελένσκι, τρουντώ, μακρόν, μπάϊντεν, μητσοτάκη και όλα τα υπόλοιπα κατακάθια που έχουν στήσει σε κάθε χώρα ως «κυβέρνηση» αλλά και ως δήθεν «αντιπολίτευση».

Η Νέμεσις έρχεται, είναι καθ’ οδόν και ο μόνος λόγος που δεν έχει ακόμα επέμβει είναι για να τους αφήσει να εκτίθενται όλο και περισσότερο. Να εκτεθούν μέχρι του σημείου που και ο πιο νυχτωμένος, απαθής και αδιάφορος πολίτης να καταλάβει...


Πηγή βίντεο

20 Αυγ 2022

Έχετε τα στοιχειώδη εργαλεία που χρειάζεστε για να κερδίσετε τον πόλεμο για την επιβίωσή σας;

Είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στον κόσμο μας. Η μια κρίση μετά την άλλη μας έρχονται από τα Οργουελικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης. Συνήθως πρόκειται για κάτι που βρίσκεται μακριά από το σπίτι μας και είναι πολύ μακριά από τον έλεγχό μας.

Η ιστορία αναλαμβάνεται από όλα τα μεγάλα κανάλια. Εισάγεται στη συνείδησή σας από την οθόνη της τηλεόρασης, το ραδιόφωνο, τις εφημερίδες και το διαδίκτυο. Εκπέμπεται στις οθόνες του αεροδρομίου και τη νοοτροπία του αγαπημένου σας εστιατορίου, εισχωρώντας στη δημόσια ψυχή.

Άλλοι καλοθελητές στο γραφείο το εξωτερικεύουν ως δική τους ανησυχία και διαμορφώνουν 'αξιόπιστα' προβλέψιμες απόψεις γι' αυτό. Άλλοι, παντογνώστες, φορτώνονται και ανοίγουν τα στόματά τους τους στην έξοδό σας και δεν λένε να το βουλώσουν...

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τρελαίνονται. Δημιουργούνται μυθοπλασίες. Η ιστορία γίνεται μέρος του zeitgeist και αναμειγνύεται με τη συλλογική μας ιστορία. Άλλο ένα τούβλο στον τοίχο...

Και παρόλο που μπορεί να προσπαθείτε να μείνετε συγκεντρωμένοι στα πράγματα που έχουν σημασία στη δική σας ζωή, στα πράγματα που σπρώχνουν την περιπέτειά σας με αυτά τα πρόβατα γύρω σας, παρασύρεστε στο τέλμα μαζί τους. Αποφασίζετε πώς νιώθετε

19 Αυγ 2022

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ



«Αν ήμουν πλήρως εμβολιασμένος, θα θαύμαζα τους ανεμβολίαστους που άντεξαν τη μεγαλύτερη πίεση που έχω δει ποτέ, μεταξύ άλλων από συντρόφους, γονείς, παιδιά, φίλους, συναδέλφους και γιατρούς. Άνθρωποι ικανοί για τέτοια προσωπικότητα, θάρρος και κριτική ικανότητα είναι αναμφίβολα τα καλύτερα της ανθρωπότητας.

Είναι παντού, σε όλες τις ηλικίες, μορφωτικά επίπεδα, πολιτείες και ιδέες. Είναι ενός ιδιαίτερου είδους. είναι οι στρατιώτες που κάθε στρατός φωτός θέλει να έχει στις τάξεις του. Είναι οι γονείς που κάθε παιδί θέλει να έχει και τα παιδιά που κάθε γονιός ονειρεύεται να αποκτήσει. Είναι όντα πάνω από τον μέσο όρο των κοινωνιών τους, είναι η ουσία των ανθρώπων που έχουν χτίσει όλους τους πολιτισμούς και έχουν κατακτήσει ορίζοντες.

Είναι εκεί, δίπλα σου, φαίνονται κανονικοί, αλλά είναι υπερήρωες. Έκαναν αυτό που οι άλλοι δεν μπορούσαν, ήταν το δέντρο που άντεξε στον τυφώνα των προσβολών, των διακρίσεων και του κοινωνικού αποκλεισμού. Και το έκαναν γιατί νόμιζαν ότι ήταν μόνοι και πίστευαν ότι ήταν οι μόνοι. Αποκλεισμένοι από τα τραπέζια των οικογενειών τους τα Χριστούγεννα, δεν έχουν ξαναδεί τίποτα τόσο σκληρό.

Έχασαν τις δουλειές τους, άφησαν την καριέρα τους να βουλιάξει, ξέμειναν από λεφτά ...

18 Αυγ 2022

Ο σύνδεσμος του νέου μας ιστότοπου : "ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ vs ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ"


ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ : ΕΔΩ


ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΜΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

17 Αυγ 2022

Στα δίχτυα του δικαίου της θάλασσας

Ο.κ. για το Καναδά το ξέραμε. Για την Αυστραλία επίσης. Αλλά και οι ΗΠΑ όπως γράφουμε καιρό τώρα είναι στα δίχτυα του δικαίου της θάλασσας...

Ενδιαφέρον απόσπασμα ισχυρίζεται πως και η Αμερική είναι υποχείριο των Άγγλων :


Κυνήγι και ανελέητο ξύλο σε αυτούς που μας μαύρισαν τις ψυχές...

⚠️ Ένας από τους κορυφαίους καρδιολόγους στο κόσμο, Peter McCullough, δηλώνει ξεκάθαρα πως όσοι έκαναν το λάθος να ακολουθήσουν τους κυβερνητικούς ψεύτες μπορεί να έχουν πάθει ήδη ζημιά στη καρδιά αλλά να μην το ξέρουν.


Κανένας οργανισμός, κανένα Ινστιτούτο δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει απαντήσεις με μια σοβαρή έρευνα. Έπρεπε να γίνει μία στη Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη. 1 στους 43 θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον καρδιακό επεισόδιο. Ενώ στη ΠΠ (προ 'πανδημίας') εποχή τα στατιστικά στοιχεία ήταν 4 στο εκατομμύριο!!!

Ο  McCullough το λέει ξεκάθαρα: "Οποιαδήποτε ζημιά γίνει στη καρδιά, δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα. Μαθηματικά, κάποια στιγμή θα οδηγήσει σε ανακοπή..."

Ειδικά στα παιδιά που ασκούνται αλλά και στους αθλητές το φαινόμενο είναι πιο έντονο με την έκκριση της αδρεναλίνης... Κάτι που εξηγεί τη ξαφνικίτιδα στους αθλητές...

⚠️ Η έρευνα της Ταϊλάνδης που αναφέρθηκε ο Δρ.Peter McCullough. 1 στους 3 (29%) ανάπτυξαν μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, ταχυπαλμία και ταχυκαρδία. Ένας στους τρεις!

Τικ Τοκ... Η διάβρωση της νεολαίας γίνεται ύπουλα και μεθοδικά

⚠️Ντοκιμαντέρ για το Τικ Τοκ. Φαίνεται σαν μια αθώα εφαρμογή αλλά δεν είναι. Η τεχνητή νοημοσύνη πίσω από το προσωπείο της εφήμερης ικανοποίησης κινεί τα νήματα αθόρυβα.



Παρακολουθεί τα πάντα. Τα μηνύματα σας, τις δημοσιεύσεις σας, την τοποθεσία σας. Όχι, για να σας δείξει προϊόντα αλλά για να κερδίσει λίγο από το χρόνο σας.

Στοχεύει, ειδικά στη νέα γενιά, δείχνοντας στις ηλικίες 12+13 ακατάλληλο υλικό ή σπρώχνοντας προς τα ναρκωτικά.

Τα βρίσκετε λίγο υπερβολικά όλα αυτά; Μάθετε λοιπόν πως η Κινεζική έκδοση του Τικ Τοκ προετοιμάζει για πόλεμο, ενώ η δυτική για μαζική αποχαύνωση του πληθυσμού.

Δείτε το πραγματικά αξίζει το χρόνο σας και αποφασίστε εάν

Κυρώσεις στη Ρωσία ή μεθοδευμένο κλείσιμο των παραγωγικών επιχειρήσεων, όσες απέμειναν, και οικονομικό στραγγάλισμα των πολιτών;

Ιταλός παραγωγός παγωτού, έτοιμος να βάλει τα κλάματα. Λογαριασμός ρεύματος Ιουλίου. 5178 ευρώ! Πέρυσι την ίδια εποχή πλήρωσε 1371 ευρώ και με 200 κιλοβατώρες λιγότερο!

Πέρυσι η κιλοβατώρα κόστιζε

Τι δεν είναι θεωρία συνομωσίας τελικά;

Ταϊλάνδη και Ινδονησία συμφώνησαν για 3 χρόνια σε κοινή προσπάθεια για τροποποίηση του καιρού...


16 Αυγ 2022

⚠️ Αυξημένη θνησιμότητα μεταξύ των παιδιών (0 - 14 ετών)

EuroMOMO-Αυξημένη θνησιμότητα (0 - 14 ετών)


Βλέπουμε μια σαφή αθροιστική υπερβάλλουσα θνησιμότητα μεταξύ των παιδιών ηλικίας 0 - 14 ετών τόσο κατά το 2ο εξάμηνο του 2021 όσο και κατά τη διάρκεια του 2022! Αυτό αναφέρει το EuroMOMO και επομένως δεν μπορεί να είναι "θεωρία συνωμοσίας". [π]

Σύνδεσμος

ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


 Χερσόνησος του Άθω: Από «Άλσος της Αρτέμιδος» και «Άλσος των Μουσών»  έγινε  «Άγιον Όρος» και «περιβόλι της Παναγίας»

Όρος 'Αθως

Άθως είναι το τρίτο ανατολικότερο «πόδι» μιας τρίποδης χερσονήσου, στην ανατολική  πλευρά της Μακεδονίας. Το παλιό όνομα της Χερσονήσου του Άθωνα ήταν Ακτή. Οι αρχαιότεροι κάτοικοι του Άθωνα πιστεύεται ότι ήταν Πελασγοί. Σε αυτούς όμως κυριάρχησαν οι Χαλκιδείς άποικοι από την Εύβοια, που κατά πάσα πιθανότητα, έδωσαν και το όνομά τους στη Χαλκιδική.

Στη δυτική αιχμή αυτής της χερσονήσου, στο πεδίο της Φλέγρας, διεξήχθη την εποχή πριν ο Θρύλος γίνει μύθος, η Γιγαντομαχία. Οι Θεοί με επικεφαλής τον Δία, εναντίον των Γιγάντων, των υιών του Ουρανού και της Γαίας. Σε αυτή τη μεγάλη μάχη ο Γίγαντας Άθως, άρπαξε το ψηλότερο όρος της Θράκης και το εκσφενδόνησε εναντίον των Θεών. Αστόχησε όμως και έτσι δημιουργήθηκε το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, που έλαβε το όνομά του. Οι Γίγαντες είχαν τελικά την τύχη των Τιτάνων και οι Ολύμπιοι επέβαλαν την κυριαρχία τους στον κόσμο.

Σύμφωνα με την μυθολογία στην Κασσάνδρα καταπλακώθηκε ο Εγκέλαδος από τους Θεούς του Ολύμπου, και προσπαθεί από καιρού εις καιρόν να απελευθερωθεί. Η προσπάθεια αυτή του Εγκέλαδου δημιουργεί το φαινόμενο των σεισμών. Η Σιθωνία οφείλει το όνοµά της στο Σίθωνα, το γιο του Ποσειδώνα.

Τόπος ιερός λοιπόν η Χαλκιδική, το πεδίο της νίκης των Θεών.

Φυλακή θα πάει κανείς;

💥Η ίδια ιστορία παίζει παντού στα ΜΜΕ ανά το κόσμο. Μόλις το 10% των θανάτων (μόλις 18 άτομα!) είναι αποκλειστικά από τον ιό στην Δυτική Αυστραλία. Το παρουσιάζουν πως οι μισοί περίπου ΙΣΩΣ να πέθαναν και εξ' αιτίας του ιού. Ακριβώς όπως και σε εμάς. Μέγα ψέμα για να δείξουν πως τους μισούς τους έσωσαν οι πειραματικές ενέσεις...


Δεν τσιμπάμε... Φυλακή θα πάει κανείς;

💥Σκωτία. 80% εμβολιασμένοι. Προοδεύουν. 4848 νεκροί τον Ιούνιο. Αύξηση 9.7% σε σχέση με πέρισυ, 4418. Στις γεννήσεις μείωση 12%. 3785 φέτος σε σχέση 4300 πέρισυ.


Συνοπτικά 430 επιπλέον άνθρωποι πεθαίνουν ανά μήνα, ενώ παράλληλα γεννιούνται 515

15 Αυγ 2022

Μπουκάρισαν στο χώρο εκπομπής του amazonios TV radio, Εφημερίδας και κατάσχεσαν τα μηχανήματα λειτουργίας του


Κοινοποιούμε το κείμενο-καταγγελία, όπως το είδαμε στο μπλόγκ amazonios :


13/08/2022

Η Ερευνα αφορούσε αλλο ατομο. Κατάσχεσαν τα εργαλεία δουλειάς του Δημοσιογράφου Χρονη Προσαλέντη χωρίς να υφίσταται εντολή ερευνας για τον ιδιο και παρα την επίδειξη των Τιμολογίων αγοράς τους.

Μπουκάρισαν στο σπίτι του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη Ασφαλίτες και Δικαστική Λειτουργός για ερευνα και κατάσχεσαν ολα τα κομπιούτερ που χρησιμοποιούνται για την ενημέρωση και λειτουργία του Ραδιοφώνου Τηλεόρασης και Ηλεκτρονικής Εφημερίδας…

Η ερευνα αφορούσε αλλο ατομο που διαμένει προσωρινά στην Οικια του και οχι τον Δημοσιογράφο .Εψαχναν οπως δήλωσαν τις συσκευές του ατόμου που ειχαν Εισαγγελική παραγγελία και τελικά δεν βρήκαν αυτές αλλα κατάσχεσαν 6 κομπιούτερ αλλων ατόμων με την δικαιολογία δεν ξέρουμε αν ειναι δικα του η δικά σας..

Ετσι σήκωσαν μεταξύ αυτων 2 κομπιούτερ αναγκαία για την εργασία του Δημοσιογράφου ξεπερνώντας τα ορια της ερευνας .Επίσης κατάσχεσαν ακόμη 2 κομπιούτερ ετέρου ατόμου που επίσης είναι εργαλεία δουλειάς και εχει επίσης τα Τιμολόγια Αγοράς στο όνομα του.

Οταν ο Χρόνης Προσαλέντης τους ειπε οτι αυτά είναι απαραίτητα για την εργασία του και την λειτουργεία του Ραδιοφώνου Τηλεόρασης και Εφημερίδας οτι με αυτα που κάνουν μπουκάροντας στο σπίτι του ΦΙΜΩΝΟΥΝ ενα Μεσο Ενημέρωσης και οτι εχει αποδείξεις αγοράς συνέχισαν την κατάσχεση και δήλωσαν οτι αυτά θα αποδοθούν οταν ελεγχθούν στην Αθήνα η μετα την Δικαστική διερεύνηση δηλαδή σε 4 με 5 χρόνια..

Aρχικά η Ειρηνοδίκης

11 Αυγ 2022

Πληθαίνουν τα ρεπορτάζ από τη Κίνα για ανθρώπους με κλειδωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.


Ίσως λογικό από εκεί να ξεκινήσει η καθίζηση μιας και είναι τόσοι πολλοί αυτοί που θέλουν να τραβήξουν τα χρήματα τους αλλά δεν μπορούν.

300 δις δολλάρια το χρέος στα στεγαστικά δάνεια. Πέντε πτωχευμένες τράπεζες, δεν θέλει και πολύ για να ξεκινήσει το ντόμινο.

Εάν συνδυάσουμε τη κατάρρευση του δυτικού τύπου πιστωτικού προτύπου που έχουν οι Κινέζοι με την ακατάσχετη λογοκρισία που επικρατεί εκεί ίσως τελικά να είναι αλήθεια...

10 Αυγ 2022

Η απάντηση του Δήμου στα αιτήματα των Ε.Α.Π.Κέρκυρας


Κατόπιν κατάθεσης των αιτημάτων των Ε.Α.Π.Κέρκυρας (βλ. εδώ) η απάντηση της Διευθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου ήρθε, κατόπιν καλέσματος στους Κερκυραίους πολίτες (βλ. εδώ) και ευρείας κοινοποίησης του θέματος, ακόμα και στον τοπικό τύπο (2 εφημερίδες) που δεν μπήκαν στον κόπο ούτε καν να μας απαντήσουν, όπως θα έκανε το οποιοδήποτε μέσο που σέβεται την αφοσίωσή του στην πληροφόριση του κοινού...

Όπως στα περισσότερα μέρη, έτσι και στο "νησί του ύπνου", τα τοπικά μ.μ.ε., εναρμονισμένα πλήρως με την προπαγανδιστική γραμμή των εκάστοτε διαμενόντων στο Μαξίμου, προωθούν μόνο ό,τι τους δίνεται από τους ανεπαρκείς, τοπικούς φορείς και βολευτές, στερώντας το βήμα σε όποιον έχει αντίθετη άποψη και στοιχεία...

Την απάντηση θα την κατεβάσετε εδώ (σε word). Εν ολίγοις, παρά τις δοθείσες από εμάς σαφείς πληροφορίες για την εταιρεία Dun & Bradstreet, μας απάντησαν ότι δεν πρόκειται για χρηματιστηριακή ιστοσελίδα(!) και ότι θα επικοινωνούσαν με τους ιδιοκτήτες της "για την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας'(!) :


ΘΕΜΑ: Αίτηση χορήγησης πληροφοριών/εγγράφων/στοιχείων/δικαιολογητικών.


Σχετικό: Η από 23/6/2022 αίτηση σας.


Σας ενημερώνουμε ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα βάσης δεδομένων συλλογής στοιχείων από όλο τον κόσμο (άγνωστο πως), δεν ανήκει στις χρηματοοικονομικές ιστοσελίδες. Ως Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και ως πρώην Δήμος Κέρκυρας , ουδέποτε είχαμε σχέση με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και ουδέποτε έχουμε καμία χρηματιστηριακή εμπλοκή , είτε στην ημεδαπή είτε στην αλλοδαπή. Επίσης έχουμε ενημερώσει την αρμόδια Διεύθυνση να επικοινωνήσει με την εν λόγο ιστοσελίδα και να ζητήσει την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας.

Ο Ειδικός Ταμίας

Ποταμίτης Τρύφωνας


Εμείς οι Ε.Α.Π.Κέρκυρας, θεωρούμε την απάντηση ελλιπή και εκδιδόμενη με σκοπό τον

9 Αυγ 2022

Τέλος τα ΑΤΜ. Η ψηφιακή διακυβέρνηση επιτίθεται


Τέλος τα ΑΤΜ: Καταργούνται – Έτσι θα κάνουμε αναλήψεις πλέον


5 Αυγούστου 2022



ATM: Μεγάλες αλλαγές έρχονται στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, καθώς αλλάζουν ριζικά από την μορφή που γνωρίζαμε. Η συρρίκνωση των υποκαταστημάτων των τραπεζών τα τελευταία χρόνια αλλά και του προσωπικού τους, οδηγεί επακόλουθα, σε αλλαγές και στα ΑΤΜ, που σηκώνουν το «βάρος» των συναλλαγών του κοινού, ειδικά εν μέσω "πανδημίας".

Για την κατάσταση που επικρατεί πλέον στο τραπεζικό σύστημα, είναι χαρακτηριστικά τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΤΟΕ:

Το 2020 ο μέσος όρος στην Ευρωζώνη ήταν ένα τραπεζικό κατάστημα ανά 2.888 κατοίκους, στην Ελλάδα (με τόσες γεωγραφικές και άλλες ιδιομορφίες…) αντιστοιχούσε ένα κατάστημα ανά 6.298 κατοίκους.

Αλλά και στα ΑΤΜ, που διευκολύνουν τις συναλλαγές, είχαμε μείωση, αναλογικά με τον πληθυσμό, έναντι αύξησης στην Ευρωζώνη στο ίδιο διάστημα! Έτσι, το 2019 είχαμε στην Ελλάδα 63,4 ΑΤΜ ανά 100.000 κατοίκους, έναντι 90,17 στην Ιταλία, 98,29 στη Γαλλία, 119,93 στη Γερμανία, 171, 96 στην Αυστρία (πηγή συγκριτικών στοιχείων: Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή – ΕΒΑ).

ATM: Τι αλλάζει


Σε πρώτη φάση, θα είναι πιο φιλικά και πιο… οικολογικά!

7 Αυγ 2022

Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ε Ι Ν Α Ι Α Ν Ο Ι Χ Τ Η ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΑΡ. 6 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

- October 07, 2020

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «ΟΡΦΕΑΣ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ», ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΑΡ. 6, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΙΝΑΙ: 094000718.

ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ (2):

1ο ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VRISKO.GR, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.vrisko.gr/afm-etairies/094000718


2ο ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ:

5 Αυγ 2022

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ Π.Ο.Υ., W.E.F., Ο.Η.Ε., Ν.Α.Τ.Ο. κ.λ.π. ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ, ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΙΣ 23/06/22, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ : 23409.

ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ E-MAIL, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Κ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ :


ΕΚΤΟΤΕ... ΣΙΩΠΗ

ΗΔΗ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΥ.

ΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ!!


ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ

1 Αυγ 2022


Λάβαρα Σουφλίου : Έχουν προσαχθεί πέντε αλλοδαποί για εμπρησμό, ο ένας εξ αυτών από πρόθεση...

Συνέχεια εδώ

Το ασυνείδητο γίνεται συνειδητό: Κατανοώντας τη φύση των αρνητικών δυνάμεων - Μετουσίωση

"Αυτό που οι άνθρωποι της πέμπτης μετα-ατλαντικής εποχής πρέπει να μάθουν να αναγνωρίζουν είναι ο πλήρως συνειδητός αγώνας ενάντια στο κακό που αναδύεται επιτιθέμενο στην εξέλιξη της ανθρωπότητας". ~ Rudolf Steiner, 18 Νοεμβρίου 1917

Σύμφωνα με τον Αυστριακό μεταφυσικό Ρούντολφ Στάινερ, το καθήκον της ανθρωπότητας σε αυτή την εποχή είναι να κατανοήσει τη σχέση του καλού και του κακού- ιδιαίτερα, την ανθρώπινη επιλογή μεταξύ καλού και κακού και την πρόκληση του κακού να κάνει την ανθρωπότητα να αποκτήσει μεγαλύτερη επίγνωση της πνευματικής συνείδησης. Στην παρούσα εποχή μας, πρέπει να βιώσουμε τις αρνητικές αντίρροπες δυνάμεις προκειμένου να προχωρήσουμε σε μεγαλύτερη ανάπτυξη. Ο Στάινερ δήλωσε ότι οι "δυνάμεις του κακού" υπάρχουν στον κόσμο, ώστε η ανθρωπότητα να μπορέσει, την κατάλληλη στιγμή, να ξεφύγει προς μια "ζωή του πνεύματος"[1].

Η παρουσία των αντίρροπων δυνάμεων δίνει στην ανθρωπότητα την ευκαιρία να αποκτήσει γνώση της ανθρώπινης κατάστασης, καθώς και των συνθηκών ζωής σε αυτό το γήινο πεδίο. Έχοντας κάποια κατανόηση της πρόθεσης των αντίρροπων δυνάμεων, το άτομο είναι καλύτερα προετοιμασμένο για τη συνέχιση του δικού του ταξιδιού. Δηλαδή, ο καθένας μας μπορεί να μάθει από τις συναντήσεις του με τις αρνητικές δυνάμεις- μπορεί να εκλάβει αυτές τις συναντήσεις ως ευκαιρία για να συνδεθεί ισχυρότερα με τη δική του δύναμη της θέλησης.

Σύμφωνα με τα λόγια του φιλοσόφου Sergei O. Prokofieff : Εκτός από την εντατική εργασία στον εαυτό μας, ιδίως όσον αφορά την εξάλειψη του ψεύδους κάθε είδους και όλων των πτυχών του φόβου, μαζί με όλες τις φανερές και κρυφές τάσεις προς τον υλισμό - απαιτείται κάτι διαφορετικό, δηλαδή μια συνεργασία των ανθρώπων στο κοινωνικό πεδίο που βασίζεται σε πνευματικές αρχές[2].

Υποστηρίζοντας τη συνάντηση πνευματικά σκεπτόμενων ανθρώπων, δεν είναι δική μας ευθύνη να ασχοληθούμε με εκείνους που ο Στάινερ αποκαλούσε "άψυχους". Αντί να παρασυρθεί στην επιρροή τέτοιων ανθρώπων (με τις χαμηλότερες δονητικές τους ενέργειες), είναι πιο ωφέλιμο για ένα άτομο να μετασχηματίσει το άμεσο περιβάλλον του σε μια πιο αρμονική ενέργεια. Ένας άλλος τρόπος να το πούμε αυτό είναι ότι η παρουσία της αρνητικότητας πρέπει να μετασχηματίζεται σε κάτι που δεν είναι αρνητικό ή αντιπαραγωγικό. Αυτό μοιάζει με μια αλχημική διαδικασία.

Ο 21ος αιώνας είναι μια μετασχηματιστική εποχή, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις σκιές μας

Κοινό Δίκαιο vs Ναυτικό Δίκαιο


Συνέχεια ΕΔΩ

💥

💥Αν τρέξεις να αποδεχθείς την ψηφιακή μετάβαση, χάνεις επίσημα την ελευθερία σου σαν άνθρωπος και καταδικάζεις το μέλλον σου και της οικογένεια σου.