28 Φεβ 2023

ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ FED συλλάβετε τους τραπεζίτες

Όλες οι χώρες που απομακρύνουν τα Κεντρικά Τραπεζικά Συστήματα / Πετροδολάριο & Εταιρείες Ειδικών Συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών που κλέβουν τους φυσικούς πόρους / πλούτο της εν λόγω χώρας & τα στέλνουν όλα ΕΞΩ από τη χώρα, είναι αυτές με τις οποίες η CIA / MOSSAD πηγαίνει σε πόλεμο για να ανατρέψει ηγέτες & να εγκαταστήσει ηγέτες-μαριονέτες που ελέγχονται από τη CIA / τους Κεντρικούς Τραπεζίτες / Εταιρείες.

Η WALL STREET δεν θα επενδύσει χρήματα σε εταιρείες στο εξωτερικό, εάν οι εν λόγω χώρες έχουν εκλογές κάθε 4 χρόνια με επικείμενη πιθανότητα ένας ΝΕΟΣ Πρόεδρος να διώξει αυτές τις Εταιρείες Ειδικών Συμφερόντων / Τράπεζες ΕΞΩ από τη χώρα τους για να κρατήσουν & να μοιραστούν τους πόρους & τον πλούτο με τους δικούς τους ανθρώπους.

Όταν πρόκειται για τις επενδύσεις της συμμορίας, στη Wall Street, αναζητούν 50 - 100 χρόνια σταθερότητας / ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για να πάρουν όχι μόνο την επιστροφή της επένδυσής τους, αλλά και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους στη συνέχεια.  -Edward Snowden (...)

Οι ηλικιωμένοι αντιμετωπίστηκαν με τρόπο ώστε να επιτευχθεί ο θάνατός τους;

 



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Συγκλονιστικό, να το ακούσετε αυτό


Γιατρός στο εργαστήριο μηχανικής της Disney παραδέχεται ότι κλωνοποίησε τους πρωταγωνιστές για να τους προετοιμάσει ώστε να κάνουν αυτό που θέλει η Disney...


Ο Desantis υπέγραψε νομοθεσία για να τερματιστεί το αυτοδιοικητικό καθεστώς της Disney, έθεσε την περιοχή υπό κρατική διαχείριση και διόρισε 5 μέλη σε κρατικό συμβούλιο ελέγχου.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ -

 


Η Σιγκαπούρη αναπτύσσει ρομπότ αναγνώρισης προσώπου για τον εντοπισμό της κατάστασης εμβολιασμού των ανθρώπων.



Edward Snowden (...)

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

26 Φεβ 2023

'Deagel' 2025 και η τηλεπισκόπηση του μέλλοντος



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εκτροχιασμός Τρένου στο Οχάιο - Μια πράξη Τρομοκρατίας κατά του Αμερικανικού Λαού


H Norfolk Southern Railway Company είναι γνωστή για τη σύνδεσή της με γενετικές μεταλλάξεις...


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γραφένιο και υπέρ-αγωγιμότητα

 


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Βρίσκονται σε πολύ πιο ισχυρή θέση σήμερα όσοι εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους σε συνδυασμό με αποκαλυπτική, εσωτερική, πνευματική εργασία, διότι έχουν βρει την Αλήθεια μέσα τους για να μπορούν να την βιώνουν και γύρω τους. Οι υπόλοιποι θα περάσουν δύσκολα διότι δεν έχουν προετοιμαστεί για αυτή την εποχή, για αυτό το λόγο τρέχουν να κρυφτούν όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Εκείνοι που μπορούν να δουν την Αλήθεια θα προχωρήσουν, οι άλλοι δεν θα μπορέσουν, όσο και να προσπαθήσουμε  γι' αυτούς ... Αντισταθείτε! Διατηρείτε θετικό σκεπτικό και αισιοδοξία και να είστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και συσπειρωμένοι γύρω από την Φωτεινή/θετική πλευρά των πραγμάτων. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είμαστε το 99%!! 




25 Φεβ 2023

Μας ψεκάζουν σαν έντομα...



Οι άνθρωποι στην Ευρώπη είναι εφησυχασμένοι💤 και επιτρέπουν ολόκληρες οι χώρες τους να κατακλύζονται από ξένα στοιχεία και κακοποιούς.

Θέλουν να μας αντικαταστήσουν


Οι Ινδοί κατέχουν πλέον περισσότερα ακίνητα στο
Ηνωμένο Βασίλειο απ' ότι οι ίδιοι οι γηγενείς Άγγλοι :

Έχετε έναν εχθρό που σας μισεί (repost)



💥 Οι "άνθρωποι" στην εξουσία μισούν εσάς και την οικογένειά σας.


Γι' αυτό κόστισε τόσο πολύ να γεμίσετε το αυτοκίνητό σας και το καρότσι σας. Οι "άνθρωποι" στην εξουσία μισούν εσάς και την οικογένειά σας. Δεν είναι ανόητοι και ανίκανοι αλλά ακόμα χειρότερα... Εάν είστε ένας κανονικός άνθρωπος, που θέλει απλώς να έχει δουλειά, σπίτι και οικογένεια, που αγαπά τη χώρα του και αγαπά τον Θεό του, οι "άνθρωποι" στην εξουσία δεν θέλουν να υπάρχετε. Θέλουν να κάνουν τη ζωή τόσο δύσκολη όσο τους είναι δυνατό για εσάς. Δεν θέλουν να κάνετε παιδιά. Και αν με κάποιο τρόπο μπορείτε να κάνετε ακόμη παιδιά, θέλουν τα παιδιά που κάνετε να είναι μεταλλαγμένα, ψυχικά και εξωτερικά σε αηδιαστικά φρικιά.

💥 Τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν λειτουργεί όπως νομίζετε.


Η "κυβέρνηση-εταιρεία" δεν σας υπηρετεί πλέον. Εξυπηρετεί τις ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ τράπεζες που δεν δανείζουν πλέον χρήματα άλλα δημιουργούν χρέος από το πουθενά που επιβάλλεται από την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "αστυνομία", η οποία ΔΕΝ υπηρετεί εσάς, αλλά αυτούς που σας δίδαξαν στο σχολείο να υπακούτε...

Το "σχολείο" (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) δεν είναι πλέον ένα ίδρυμα παιδείας αλλά ένα κέντρο κατήχησης σχεδιασμένο για να σας κάνει να αποδεχθείτε ΠΑΘΗΤΙΚΑ έναν "πολιτισμό" που ΔΕΝ δημιουργείται πλέον από κυρίαρχους, ανεξάρτητους πολίτες, αλλά το ίδιο το σύστημα που εξαρτάται από την υπακοή σας...


💥 Έχετε έναν εχθρό που σας μισεί.


💥 Μην το ξεχνάτε ποτέ!

Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα χθες το βράδυ




Συνέχεια εδώ

24 Φεβ 2023

23 Φεβ 2023

"Στη CIA, δεν μας ενδιέφερε η δημοκρατία"...



 "Στη CIA, δεν μας ενδιέφερε η δημοκρατία. Αν μια χώρα δεν συνεργαζόταν μαζί μας, η δημοκρατία δεν είχε κανένα νόημα, και δεν νομίζω ότι είναι διαφορετικά σήμερα". - Πρώην CIA Philipp Agee

Ατζέντα για τον 21ο αιώνα



Αυτό είναι το σχέδιο στο οποίο συμφώνησαν 179 έθνη. Ονομάζεται Ατζέντα για τον 21ο αιώνα. Είναι ένα ολοκληρωτικό παγκόσμιο κράτος που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο. Είναι το σχέδιο ψηφιακού ελέγχου για όλη τη γη, το νερό, τα τρόφιμα και όλες τις πληροφορίες/δεδομένα. [π]

Η Αμερική καταρρέει



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

 


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Επιστολή προς την Κυβέρνηση Νέας Ζηλανδίας για τη χρήση πολεμικών συστημάτων "HAARP" αλλαγής καιρού...



⚠️ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

21 Φεβ 2023

Η δηλητηρίαση των προβάτων με αέρια μέσω "ατυχημάτων" συμβαίνει παγκοσμίως... Ο σκοπός;




Είσαι σίγουρος ότι βλέπεις την αλήθεια ή τελικά, βλέπεις ό,τι σου δείχνουν;



Οι ναζιστές της Γερμανίας χειροκροτούν όρθιοι τον Ζελένσκι στο Βερολίνο.... Το 4ο Ράιχ επέστρεψε σίγουρα στις business...



19 Φεβ 2023

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ; ΟΧΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 


"Μετανάστης", κακοποιός με μαχαίρι, επιτίθεται σε ντόπιο στο Limerick της Ιρλανδίας. Εισαγόμενα σκουπίδια σε δράση κανείς δεν νοιάζεται κανείς δεν κάνει τίποτα γι' αυτό απλά γυρίζουν βίντεο οι αμέτοχοι περαστικοί, από περιέργεια για την έκβαση της διαμάχης... [π]

💥Τα πρόβατα θα είναι τα πρώτα που θα πάνε στη σφαγή. Και δεν είναι ότι δεν τους το είπαν ή ότι δεν είχαν ιδέα γι' αυτό...💥

Συνέχεια εδώ

Μέσα στον καπνό: Oι πόλεις στην Ευρώπη παλεύουν με το πέρασμα στις ξυλόσομπες...



ΛΟΝΔΙΝΟ - Με τις τιμές της ενέργειας να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, πολλοί Ευρωπαίοι έχουν στραφεί σε ξυλόσομπες για να εξοικονομήσουν χρήματα από τους λογαριασμούς θέρμανσης - αλλά αυτό εμποδίζει τις προσπάθειες για τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ιδίως στις πόλεις.

Συνέχεια στο Politico.eu


18 Φεβ 2023

Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, μην τον σπαταλάτε λοιπόν ζώντας τη ζωή κάποιου άλλου


Αν σας δοθεί η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στο μονοπάτι με τα περισσότερα ταξίδια και στο μονοπάτι με τα λιγότερα ταξίδια, μην επιλέξετε κανένα από τα δύο. Επιλέξτε το δικό σας ταξίδι.

Μην πέσετε στην παγίδα να ακολουθήσετε τα σχέδια κάποιου άλλου. Αποδομήστε, αναλύστε και εξετάστε το σχέδιό τους και, στη συνέχεια, αυτοσχεδιάστε το. Εμπλουτίστε το με τη δική σας ουσία. Πάρτε τις γνώσεις που αποκτήσατε από το να στέκεστε στους ώμους των γιγάντων της προγονικής κοσμοθέασης και περάστε τις από το κόσκινο της φαντασίας σας. Προσαρμόστε τη ζωή σας στα μέτρα σας.

Πάρτε αυτό το κομμάτι από αυτή την ιδεολογία και εκείνο το κομμάτι από εκείνη την ιδεολογία, αλλά στη συνέχεια συνδέστε τα όλα με τη δική σας μοναδική προοπτική. Να είστε δημιουργικοί. Σκεφτείτε έξω από το κουτί. Σπρώξτε την πολιτισμικά προδιαγεγραμμένη ζώνη άνεσής σας μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει. Είναι όλα δικά σας για να τα φτιάξετε.

Είστε ένας άξονας με άποψη. Είστε ένα κύμα που χτυπά στις ακτές της αιωνιότητας. Είστε μια μοναδική ανάδυση από το συμπαντικό αλληλεξαρτώμενο μόριο του πνεύματος. Είστε το σύμπαν που αποκτά επίγνωση του εαυτού του. Και είστε ζωτικής σημασίας για την προοδευτική εξέλιξη της διασύνδεσης όλων των πραγμάτων, είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι.

Μην αφήσετε τίποτα άλλο να κλονίσει τη μοναδικότητά σας, είτε πνευματικά είτε

Δείχνουν ότι προσπαθούν να σώσουν τους άσχετους από το μπόλι τώρα...



αλλά είναι πολύ αργά τώρα καθάρματα...

Η ΕΠΙΘΕΣΗ 5GW - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ




⚠️ ΓΙΑΤΡΟΙ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ - ΝΑ ΕΙΣΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...

17 Φεβ 2023

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ κηρύσσει τo τέλος της ανθρωπότητας

Τα αντιπαθέστατα τσιράκια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, πιστά στη θεωρία του χάους, προπαγανδίζουν για μια καταστροφική "πλανητική" κρίση με παράλληλη κρίση "δικαιοσύνης" (που οι μέντορές τους έντεχνα δημιουργούν) και άλλα όμορφα... "Δεν θα ζεις και θα είσαι ευτυχισμένος που θα πάψεις να ακούς τις νοσηρές τους μ@λακίες"... 🥳


ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ - Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι!


Τα Ηνωμένα Έθνη αναπτύσσουν επί του παρόντος την Ατζέντα 2030, με τους περιβόητους "στόχους βιωσιμότητας". Αυτό το παγκόσμιο σχέδιο στοχεύει να μεταμορφώσει πλήρως κάθε πτυχή της ανθρώπινης ύπαρξης: τροφή, σεξουαλικότητα, οικογένεια, εργασία, οικονομικά, υγεία, εκπαίδευση, τα πάντα!

Αυτό υποτίθεται ότι θα βάλει τέλος στη φτώχεια, την πείνα, την ανισότητα, την αρρώστια και άλλα κακά πράγματα. Ένας πρώην εκτελεστικός διευθυντής που εργάστηκε στον ΟΗΕ για δύο δεκαετίες, περιγράφει μια διαφορετική εκδοχή.

Εξηγεί ότι ο ΟΗΕ ελέγχεται από εγκληματίες που τον χρησιμοποιούν για να πλουτίζουν και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.

Πώς μία και μόνη εταιρεία κατέχει ουσιαστικά ολόκληρο τον κόσμο, ποιες είναι οι σκοτεινές οντότητες που ελέγχουν τις περισσότερες κυβερνήσεις, πώς οι εκλογές μας είναι στημένες για να τοποθετηθούν οι μαριονέτες των εγκληματιών, πώς ο καιρός μας χειραγωγείται για να δημιουργηθεί η "κλιματική αλλαγή", και ακόμη πώς οι πανδημίες ενορχηστρώνονται για να επιβληθεί η τυραννία στην ανθρωπότητα. Τα πάντα είναι 100% τεκμηριωμένα και μπορούν να ελεγχθούν εκτενώς με εκατοντάδες αναφορές.

Ο Marburg, οι Γερμανοί και η νέα “πανδημία”. Ποιος είναι αυτός ο “νέος” ιός Marburg;


Τι ρόλο παίζει η MARVAC(Κοινοπραξία εμβολίων κατά του Marburg) και γιατί έχει το όνομα μιας Γερμανικής πόλης;


Στις 7 Φεβρουαρίου του 2023, οι υγειονομικές αρχές της Ισημερινής Γουινέας ανέφεραν ότι αρκετοί άνθρωποι νόσησαν και πέθαναν από σοβαρό αιμορραγικό πυρετό. Έξι ημέρες αργότερα, ήρθε η επιβεβαίωση από ένα εργαστήριο αναφοράς του ΠΟΥ στη Σενεγάλη ότι ο ιός Marburg ήταν αυτός που προκάλεσε τους θανάτους αυτούς. Μια ασθένεια εξίσου θανατηφόρα με τον Έμπολα, που μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο....

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

16 Φεβ 2023

Πατέντα/Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Pfizer # 11,107,588 : Οι μπολιασμένοι έχουν γίνει ρομπότ...






US Patent for Methods and systems of prioritizing treatments, vaccination, testing and/or activities while protecting the privacy of individuals Patent (Patent # 11,107,588)

Μεταφράσαμε επιλεκτικά, μέρη της κατά καιρούς αναφερθείσας, κατοχυρωμένης και ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗΣ, από τη σκαιώδη κυβέρνηση των Η.Π.Α., "πατέντας" της Pfizer, την παρουσιάζουμε (μιας και οι ακαταδίωκτοι "ειδικοί" μας, δεν μπήκαν στον κόπο...) και σχολιάζουμε με τον τρόπο μας ενίοτε τα γραφόμενα, περί της "εφεύρεσης" των ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΤΏΝ της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης :

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Pfizer που χορηγήθηκε τον Αύγουστο του 2021, αφορά την επικοινωνία πύργων κινητής τηλεφωνίας με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που έχουν λάβει ένεση γραφενίου. [...]





Μέθοδοι και συστήματα ιεράρχησης θεραπειών, εμβολιασμών, δοκιμών ή/και δραστηριοτήτων με ταυτόχρονη προστασία της ιδιωτικής ζωής των ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ατόμων. (Πατέντα/Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Pfizer # 11,107,588)

[Νοε 30, 2020]

Οι μπολιασμένοι έχουν γίνει ρομπότ...

 


Η αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Pfizer εγκρίθηκε στις 31 Αυγούστου 2021 και είναι η πρώτη πατέντα που εμφανίζεται σε έναν κατάλογο άνω των 18500 με σκοπό την εξ αποστάσεως ανίχνευση επαφών όλων των εμβολιασμένων ανθρώπων παγκοσμίως, οι οποίοι θα είναι ή είναι ήδη συνδεδεμένοι με το "διαδίκτυο των *πραγμάτων" μέσω μιας κβαντικής σύνδεσης παλλόμενων μικροκυματικών συχνοτήτων 2,4 gHz ή υψηλότερης συχνότητας από πύργους κινητής τηλεφωνίας και δορυφόρους απευθείας στο οξείδιο του γραφενίου που βρίσκεται στους λιπώδεις ιστούς όλων των ατόμων που έκαναν την malakia.

*Στο "διαδίκτυο των πραγμάτων" ...τα "πράγματα" είναι οι άνθρωποι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

15 Φεβ 2023

Το ΝΑΤΟ απέσυρε το επιτελείο του λίγο πριν χτυπήσει την ΤΟΥΡΚΙΑ με το όπλο του σεισμού... Reuters : Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν λέει ότι οι δυτικές αποστολές θα "πληρώσουν"



Όπως όταν έλεγαν στους διπλωμάτες να μην πετάξουν στις 9/11...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Αποκάλυψη Guardian: Χειραγώγηση ε κ λ ο γ ώ ν σε δεκάδες χώρες από Ισραηλινούς με χακάρισμα και διασπορά fake news – Παρουσία και στην Ελλάδα



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δυστοπικό γεγονός ανάλογο της Φουκουσίμα ξεσπά στο Οχάιο. Το χλωριούχο βινύλιο είναι ένα χημικό όπλο που προκαλεί καρκίνο...


Στην πολιτισμένη δύση,
δημοσιογράφοι συλλαμβάνονται όταν θέτουν κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την πυρκαγιά που προκλήθηκε μετά τον εκτροχιασμό τρένου που μετέφερε χημικά κοντά στο χωριό East Palestine του Ohio.



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Η μεγαλύτερη καταστροφή της δημόσιας υγείας στην παγκόσμια ιστορία



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ!



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

14 Φεβ 2023

7 λεπτά πλύσης εγκεφάλου


Μια συλλογή από την αισχρή πλύση εγκεφάλου που δέχονται καθημερινά οι νέες Ελληνίδες


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ τα προϊόντα που τρώγονται στο 🇸🇪 ΙΚΕΑ είναι μολυσμένα!

 


Κεφτεδάκια με σκουλήκια τώρα στο 🇸🇪 IKEA... Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι περιλαμβάνονται στο μενού "Φάτε τα ζωύφια - Φάτε τα παράσιτα" που επιβάλλει το WEF. [π]

Αποχαιρέτα το δολάριο!...



Oι Financial Times (FT) ανέφεραν πρόσφατα ότι αργά ή γρήγορα το δολάριο θα νιώσει σκληρά τις επιπτώσεις της αυξανόμενης γεωπολιτικής αντιπαλότητας μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Στο άρθρο των FT «Ένα διπολικό νομισματικό καθεστώς θα αντικαταστήσει το υπέρογκο προνόμιο του δολαρίου», ο διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος Nouriel Roubini υποστηρίζει ότι το δολάριο θα χάσει την ιδιότητά του ως το πιο σημαντικό αποθεματικό νόμισμα στον κόσμο τα επόμενα δέκα [?] χρόνια.  {Συνέχεια ΕΔΩ}

13 Φεβ 2023

Κοροϊδάρες!


Όταν είσαι ένα άμορφο κομμάτι κρέας που κανείς δεν θέλει να αγγίξει...


Αυτή είναι μια διαφήμιση για τη βρετανική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων "Διεθνής Αμνησ(τ)ία", η οποία αγωνίζεται για την ελευθερία της συνείδησης και τα ανθρώπινα δικαιώματα ... :


Τα αποτελέσματα της προπαγάνδας :

Πέστε τα ρεεεεεεε!!

 


Οι ψυχές ζητάνε ΔΙΚΑΙΩΣΗ και αυτοί πίνουν και τρώνε για τη νέα χρονιά που ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ συντοπίτες μας ΔΕΝ θα αντικρίσουν ποτέ γιατί έκαναν το λάθος να... "ακολουθήσουν την επιστήμη"...

ΚΑΝΕΙΣ δεν τους μίλησε για τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ του ΘΑΝΑΤΟΥ...

Όσο και να φωνάζαμε στις συνελεύσεις της πλατείας Δημαρχείου ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε - και γίναμε και στόχος της ασφάλειας και των ρουφιάνων...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΔΩ

Και η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό...


Δεν τους προλαβαίνουμε πλέον...



Τα ρημάζουν όλα, τα βιάζουν όλα,  αποδεικνύοντας μας, ακόμα μια φορά, το ποσό σέβονται την χώρα που διοικούν και τους πολίτες της...

Πόλεις φυλακές στον ορίζοντα...



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


ΚΑΙ ΕΔΩ


Black Rock: Ένας σκληροτράχηλος βράχος : Διεξάγοντας οικονομικό πόλεμο στην Ανθρωπότητα


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ + ΕΔΩ

12 Φεβ 2023

Κάποιοι κοιμούνται και κάποιοι είναι λύκοι ντυμένοι σαν πρόβατα...



Έτσι ξαφνικά ...on line


Κάποιοι θα πληρώσουν για να βάλουν οι πολλοί μυαλό


Η ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα...

 



...Κάτι θέλει να μας πει και το επώνυμο του δικαστικού επιμελητή


ΠΡΟΣΟΧΗ στο τι καταναλώνετε



⚠️ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ + ΕΔΩ

Μια νεοσύστατη εταιρεία με έδρα το Μεξικό, θα εκτοξεύσει μετεωρολογικό μπαλόνι για την απελευθέρωση θείου [!!…] για να ψύξει την ατμόσφαιρα…


Παρά τις κυβερνητικές αντιρρήσεις...



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Η Δρ Naomi Wolf, εκτοξεύει νέα πυρά κατά της Pfizer

Τι ισχυρίζεται


Λάβετε υπόψιν σας, πως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν
πως τα “εμβόλια” κοροϊδοϊού είναι ασφαλή και αποτελεσματικά…

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο MEΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ζητούνται αμφισβητίες πολίτες ...μήπως και φρενάρουν λίγο κάποιοι, που ρεζιλεύουν με την βλακεία τους, τον πραγματικό πατριώτη και την έννοια του όρου


Μην βασίζεστε στην κυβέρνηση- κυβερνήστε τον εαυτό σας. Δε πατάμε στις στημένες εκλογές τους! Δεν στηρίζουμε το σύστημα που μας δολοφονεί!



Ποιο είναι το κόμμα που είναι ενάντια στο σύστημα;; Που δεν έχει σχέσεις με επιχειρηματίες, δεν αποτελείται από επαγγελματίες πολιτικούς, που δεν έχει σχέσεις με νεοταξίτες και αντιδρά στη νέα τάξη; Ποιο είναι το κόμμα που αποτελείται από ηθικά άφθαρτους ανθρώπους; Ποιο είναι το κόμμα που δε λαϊκίζει; Ποιο είναι το κόμμα που ποτέ δεν έχει πιαστεί να λέει ψέματα και ποτέ δεν παρανόμησε;

Είναι απλό: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ο Κασιδιάρης σερβίρεται ως ο “σωτήρας” του ‘κοινοβουλευτισμού’ - όπως νομίζουν οι αφελείς. Παίζει” σε όλα τα “παιχνίδια” των δοσίλογων και αυτό είναι εμφανέστατο. Όλους θα τους σώσει ο Κασιδιάρης, ο "αδικημένος" Ξανθόπουλος, το βασανισμένο από το σύστημα παιδί του λαού, ο άσσος στο μανίκι των κρατιστών που επι-βουλεύονται την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος …

11 Φεβ 2023

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ


ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ “ΝΟΜΟ” ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ_FUND-ΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ… ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ!!

 


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το Great Reset είναι εδώ


Το Μεγάλο Επανα-κούνημα...



Τα επακόλουθα και την ολοκληρωτική καταστροφή στο Καχραμανμάρας της Τουρκίας μετά τον σεισμό των 7,8 βαθμών της Δευτέρας που προκάλεσε τον θάνατο περισσότερων από 22.000 ανθρώπων στην Τουρκία και τη Συρία. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαρροή Pfizer : Αποκαλύπτοντας τη συμφωνία παραγωγής και προμήθειας της


Οι διαπραγματεύσεις (#PfizerLeak)




ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τα πρώην στελέχη/μέλη της διοίκησης του Twitter είναι : η ...FED και επίσης το ...FBI



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

🤮Αυτό είναι βιβλίο της 1ης δημοτικού που 'διδάσκεται' στη Κύπρο, από του χρόνου το πιο πιθανό και στα σχολεία της ψωροκώσταινας...



Συνέχεια ΕΔΩ,
ΕΔΩ, ΕΔΩ & ΕΔΩ

 

Αν...



⚠️ ⚠️ ⚠️ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ---> ΕΔΩ , ΕΔΩ + ΕΔΩ


Αν χάσουμε αυτή τη μάχη, αυτό είναι το τέλος. Καμία άλλη αυτοκρατορία στην ιστορία δεν είχε τη δυνατότητα να δηλητηριάσει και να υποδουλώσει ολόκληρο τον κόσμο.




⚠️ Συνέχεια εδώ

Το κατηγορητήριο συντάσσεται παγκόσμια για τους εγκληματίες της 4ης 'βιομηχανικής' τραγωδίας


Οι διαδικασίες έγκρισης των χημικών “MoντέRNα” έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς καμία αξιολόγηση αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Η πρωτοφανής ακραία σύντμηση της έγκρισης ενός φαρμάκου αποσιωπήθηκε με τον όρο “τηλεσκοπική διαδικασία”.


Στην πραγματικότητα, ασκήθηκε τεράστια πίεση στο προσωπικό των αρχών από τους υψηλότερους πολιτικούς, με επικεφαλής τη Γερμανίδα πρόεδρο της Επιτροπής της ΕΕ Ursula von der Leyen. Περίπου 900 σελίδες ηλεκτρονικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το δεύτερο εξάμηνο του 2020 από το τμήμα χημικής παραγωγής και ελέγχου (CMC) του “εμβολίου” της Pfizer, το οποίο είναι υπεύθυνο για την υποβολή αδειών κυκλοφορίας στον EMA, διέρρευσαν σε διάφορους δημοσιογράφους. Τα έγγραφα περιείχαν επίσης...........

Συνέχεια εδώ

Πως "εταιρίες" και ΜΜΕ, θα προσπαθήσουν να περάσουν στον κόσμο το σύστημα κοινωνικής πίστωσης ως κάτι φυσιολογικό


Πως η ABC Finance προωθεί στο κοινό στην ιδέα της κοινωνικής πιστωτικής βαθμολογίας;


Αυτή η έρευνα και το άρθρο τους φαίνεται να είναι μια προσπάθεια να προβοκάρουν το κοινό τους να αποδεχθεί ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης ως «κάτι νορμάλ».

Συνέχεια εδώ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;


Αργά η γρήγορα αυτό το Μatrix δε θα μπορεί να συντηρηθεί και θα γκρεμιστεί…


Συνέχεια εδώ

9 Φεβ 2023

ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ :


Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ", ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SUBSTACK.COM ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΔΩ MAZI ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ AΥΘΑΙΡΕΤΑ Ο BLOGGER ΑΠΟ ΕΔΩ...

Δεχόμαστε πολύ συχνά,σχεδόν καθημερινά πλέον, επίθεση του google στις αναρτήσεις που κατά τη γνώμη μας δίνουν πολύ σημαντικές πληροφορίες και θα μπορούσαν να σώσουν ζωές... Ό,τι δεν συμφέρει τους αποδεδειγμένα "εγκληματίες" των φαρμακευτικών πολυεθνικών, αμέσως στοχοποιείται και κατεβαίνει από τις κοινοποιήσεις του ιστότοπου χωρίς, παρά τα λεγόμενα, πιθανότητα επανεμφάνισης. Ακολουθεί ένα screenshot των "σβησμένων" αναρτήσεων των τελευταίων εβδομάδων (οι οποίες εμπεριέχονται στο νέο μας ιστότοπο) :



Έχουμε την αίσθηση ότι η έξαρση της λογοκρισίας απέναντί μας έχει αποκτήσει