31 Μαΐ 2015

Το Συνέδριο του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος : Μια κυβέρνηση για όλους του Σέρβους



Στο 9ο Συνέδριο του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος για τη Μητέρα Πατρίδα συμμετέχουν 653 σύνεδροι και περίπου 1.500 επισκέπτες. Πάνω από το προεδρείο εκτός από τη σερβική σημαία, σημαίες τις Σερβικής Δημοκρατίας και της Σερβικής Κράινας και τα κομματικά λάβαρα υπήρχαν οι σημαίες της Νοβοροσίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας Ντόνετσκ. Την έναρξη του συνέδριου παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Σερβικής Λίστας από το Μαυροβούνιο , το αδελφό Ριζοσπαστικό Κόμμα από τη Σερβική Δημοκρατία, αντιπρόσωποι κομμάτων και πατριωτικών κινημάτων κινήσεων από τη Σερβία και οι πρεσβευτές της Ρωσίας και της Λευκορωσίας και αντιπροσωπεία από την Παλαιστίνη. Το συνέδριο άνοιξε με την ανάκρουση των εθνικών ύμνων της Σερβίας και της Ρωσίας και με τον ύμνο των Τσέτνικς.


Ο Σέσελι στην ομιλία του είπε ότι « όλα τα μαφιόζικα καθεστώτα στη Σερβία από το 2000, και μετά είναι μαριονέττες της δύσης», και ότι οι Αμερικανοί έφεραν στην εξουσία τους «Προοδευτικούς» για να κάνουν ότι δεν τόλμησαν οι «Δημοκρατικοί».Να ξεπουλήσουν το Κόσσοβο και τη Δημόσια Περιουσία. Χαρακτήρισε προδότες τον Τόμισλαβ Νίκολιτς και τον Αλεξάνταρ Βούτσιτς και είπε ότι έχουν ήδη πουλήσει το Κόσσοβο.


Ο ηγέτης των Ριζοσπαστών κάλεσε τα μέλη του κόμματος να προετοιμαστούν για εκλογές

26 Μαΐ 2015

«Ο Κυρίαρχος του Παιχνιδιού»

Πριν 2500 χιλιάδες χρόνια ο Πλάτωνας στην «Πολιτεία» στο 7ο κεφάλαιο παρουσιάζει την Θεωρία της «Σπηλιάς» και θέτει την αμφισβήτηση της πραγματικότητας, την απατηλότητα του κόσμου, των ιδεών, των λόγων και των πραγμάτων (ύλης) έτσι όπως τα αντιλαμβανόμαστε. Σίγουρα κάτι παραπάνω ήξερε, όμως ο άνθρωπος σήμερα ξεχνάει την σπηλιά και νομίζει πως είναι ελεύθερος επειδή απλώς δεν βλέπει τα κάγκελα της φυλακής του!

«Η ανθρώπινη ψυχή μοιάζει με ανθρώπους που κατοικούνε μέσα σε μια σπηλιά, που έχει ολάνοικτη είσοδο προς το φως. -Φαντάσου τους ανθρώπους αυτούς αλυσοδεμένους εκεί μέσα από την παιδική ηλικία στα πόδια και στο κεφάλι. -Δε μπορούν να σηκωθούν, αλλά ούτε και το κεφάλι τους να στρέψουν δεξιά κι αριστερά. – Κάθονται έτσι, ώστε να έχουν την είσοδο της σπηλιάς πίσω τους και είναι αναγκασμένοι να βλέπουν πάντα μπροστά χωρίς μπορούν ποτέ να δουν ούτε δεξιά ούτε αριστερά, ούτε προς το φως, αφού δε μπορούν να κουνήσουν το κεφάλι τους»

Ακόμη λέει ο Πλάτωνας, ''οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις αλυσίδες σαν κοσμήματα, σαν πολύτιμα εργαλεία που τους επιτρέπουν να είναι κυρίαρχοι του κόσμου τους όπως τον αντιλαμβάνονται, χωρίς να βλέπουν πως είναι κάγκελα φυλακής που δεν τους επιτρέπουν να βγουν έξω και να δουν το Φως και μια άλλη πραγματικότητα ζωής, Ούτε που φαντάζονται πως υπάρχει ζωή έξω από την σπηλιά''.

Παρατήρησε -δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο- οι άνθρωποι ανήκουν σε μια θρησκεία απλά επειδή η θρησκεία αυτή είναι η επικρατούσα στην περιοχή που γεννήθηκαν και κάποιοι τους εκπαίδευσαν να ανήκουν εκεί. Καμία γνώση για άλλες θρησκείες, καμία αμφισβήτηση η έστω μια Σκέψη διαφορετική. Ανήκουν σε ένα κόμμα ή μια ομάδα γιατί είναι επηρεασμένοι από το περιβάλλον που βρίσκονται, την εφημερίδα που διαβάζουν, τις εκπομπές που βλέπουν. Υιοθετούν ιδέες και συμπεριφορές άλλων γιατί έτσι το είπε η τηλεόραση. Ντύνονται με συγκεκριμένο τρόπο γιατί έτσι γράφουν τα έντυπα μόδας. Αγοράζουν -με δανεικά χρήματα- αντικείμενα που δεν τα χρειάζονται και δεν τα έχουν ανάγκη γιατί αυτό κάνουν και οι άλλοι. Γίνονται Μάζα, ομαδοποιούνται και εκφυλίζονται σε ''πολιτισμένα'' προβατάκια. Αλήθεια πόσο και τι είδους πολιτισμό μπορούν να δημιουργήσουν τα πρόβατα;

21 Μαΐ 2015

Ελλάδα έχεις....λουκέτο. Το τέλος της πραγματικής οικονομίας θα φέρνει συνεχώς πακέτα βοήθειας για επενδύσεις αποικιοκρατών


Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι τελειωμένη. Όσα πακέτα επενδυτικά, ανάπτυξης ή όπως αλλιώς θέλει να τα ονομάσει η ελληνική κυβέρνηση, το έγκλημα που έγινε στην Ελλάδα ήταν τέτοιο που δεν πρόκειται η οικονομία να πάρει τα πάνω της ποτέ ξανά.




Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία το χρέος της χώρας αυτή την στιγμή είναι 312,7 δις ευρώ και όσο κι αν θέλει η κυβέρνηση να πανηγυρίζει ότι κατάφερε να το μειώσει από το τέλος του 2014 κατά 2 δις ευρώ, αυτό δεν έγινε λόγω των εσόδων του δημοσίου από την πραγματική οικονομία της χώρας, αλλά από την επιστροφή των χρημάτων του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που μετακινήθηκαν για να πάρει μερίδιο αυτών και το ΔΝΤ για την δόση του.

Παράλληλα τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους είναι μόλις 796 εκατ. ευρώ. Βρισκόμαστε δηλαδή στο -312 δις ευρώ. Όμως αυτό δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα. Το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στα στοιχεία των επιχειρήσεων που έχουν βάλει οριστικά λουκέτο και που ήταν ο κύριος τροφοδότης του κράτους μέσω φορολογίας.

Επενδύσεις σε Αποικία


Από τα στοιχεία της ΓΣΕΒΕΕ μόνο για το διάστημα από το 2008 μέχρι το 2013 έβαλαν λουκέτο 230,000 επιχειρήσεις και χάθηκαν 800,000 θέσεις εργασίας. Ακόμα τα στοιχεία

16 Μαΐ 2015

Τα εργοστάσια που έδιναν ψωμί στη χώρα έγιναν φαντάσματα της Ελλάδας.(βίντεο)




Ο Έλληνας φωτογράφος του Reuters Γιάννης Μπεχράκης αποθανατίζει τα ερείπια της ελληνικής βιομηχανίας.

Πεταμένα λογιστικά βιβλία, σκουριασμένα χρηματοκιβώτια, μηχανές που δεν θα μπουν ποτέ ξανά σε λειτουργία.

Σε ένα ταξίδι 2.500 χιλιομέτρων από την Αθήνα στη Βόρειο Ελλάδα και πίσω μέχρι την Πελοπόννησο, ο φωτογράφος του Reuters Γιάννης Μπεχράκης ...αποθανατίζει αυτό που απέμεινε από τα μεγαλεία της τότε ελληνικής βιομηχανίας.

Οι φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε στο βίντεο προκαλούν θλίψη για το τι απέμεινε… :




Επιμέλεια Μάριος Γ. Ιωάννου | Πηγή REUTERS - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.

15 Μαΐ 2015

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!!!________________ Παλιό το άρθρο, αλλά συνεχίζει να είναι επίκαιρο....Τόσα σκάνδαλα, και ούτε ένας ένοχος στη φυλακή.....Το ίδιο συνεχίζει και η τωρινή κυβέρνηση.....Ο λαός είναι ετούτη τη φορά πιό εγκλωβισμένος παρά ποτέ..Όταν γράφτηκε το άρθρο μας κυβερνούσαν οι Σαμαροβενιζέλοι.....Ζούσε ο λαός με την ελπίδα να ρίξει την κυβέρνηση και να σωθεί....Την ρίξαμε και τώρα μας κυβερνά πρώτη φορά "αριστερά" ... Βλέπεις ψηφοφόρε μου καμία διαφορά;;; Μόνο μερικοί λίγοι φωνάζαμε για αποχή απο τις εκλογές γιατί ψηφίζοντας απλά τους νομιμοποιείς....Δεχτήκαμε απίστευτη επίθεση ...Μέχρι και πράκτορες του συστήματος μας χαρακτήρισαν κάποιοι και πως προτείνοντας αποχή ενισχύουμε πάλι τους ίδιους.. Τώρα που σας κυβερνούν άλλοι, τι έχετε να πείτε;;; Πάλι ο λαός είναι ένοχος που δεν ψήφισε κάτι άλλο;;;; Θα πάμε μάλλον σύντομα σε νέες εκλογές/δημοψήφισμα.......Τι θα επιλέξεις τούτη τη φορά Έλληνα;...........


«Όσοι έχουν την τύχη μας σήμερον εις τα χέρια τους, όσοι μας κυβερνούν, μεγάλοι και μικροί, και υπουργοί και βουλευταί, το 'χουν σε τιμή, το 'χουν σε ικανότη το να τους ειπής ότι έκλεψαν, ότι πρόδωσαν, ότι ήφεραν τόσα κακά εις την πατρίδα. Είναι άξιοι άνθρωποι και τιμώνται και βραβεύονται….Όσοι είναι τίμιοι κατατρέχονται ως ανάξιοι της κοινωνίας και της πολιτείας.»


Τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη έρχονται στη σκέψη μου συχνά και νοιώθω απέραντη αηδία να με διακατέχει όσο συλλογιέμαι ότι το Έθνος μου, βαδίζοντας στα μονοπάτια της εξαθλίωσης, βρίσκεται πλέον υπό Κατοχή, με οικονομικούς όρους βέβαια, αλλά με χιλιάδες μέχρι σήμερα «εκτελέσεις» αφού δεν υπάρχει πιά οικογένεια που να μην έχει έναν άνεργο, που να μην φοβάται για την καθημερινή κατρακύλα των ονείρων της και την δημιουργία σωρού ερειπίων επί των οποίων ολόκληρη η ελληνική κοινωνία καλείται να ζήσει. Αν το λένε αυτό ζωή πιά και όχι ελαιοτριβείο ψυχών και σωμάτων!!!

Διανύουμε τον τρίτο χρόνο του στρατηγικού σχεδιασμού της τραπεζικής χρεοκοπίας και του τζογαρίσματος με το κρατικό χρέος, μιας κομπίνας της διεθνούς μαφίας του χρήματος με σκοπό τον πλουτισμό του καρτέλ της ληστοσυμμορίας των τοκογλύφων-τραπεζιτών οι οποίοι προκάλεσαν την κρίση εις βάρος της πραγματικής οικονομίας που την κατασπαράσσει η διεφθαρμένη μορφή του καπιταλισμού που ζούμε.

Οι διεστραμμένοι απάτριδες πολιτικοί που μας κυβερνούν, σε μια ομερτά με τους εντεταλμένους διεθνείς πλιατσικολόγους, τις τράπεζες και τις «αγορές» έβαλαν την Ελλάδα στο σπιράλ του θανάτου και με την σχεδιασμένη και ελεγχόμενη «πτώχευσή» της, που αποτελεί αντικείμενο ευρύτερων γεωπολιτικών οικονομικών συμφερόντων, ασφάλισαν τα κέρδη στα χρηματοκιβώτιά τους και φορτώνοντας την χασούρα τους στις πλάτες του δημοσίου υπέβαλλαν ολόκληρο τον πληθυσμό σε αυστηρή λιτότητα και περικοπές δαπανών. Η ύβρις και ο κυνισμός στην υπηρεσία του κέρδους!!!

Αυτός ο «μαϊμού καπιταλισμός» της Διεθνούς συνωμοσίας των «αγορών»,
με ονόματα που σκόπιμα αποκρύβουν την εβραϊκή τους προέλευση, που του επιτράπηκε η απόλυτη ασυδοσία μετατρέποντας τις τράπεζες σε καζίνα, έχει τροφοδοτήσει μια χρηματοπιστωτική φούσκα που τόσο η τοκογλυφία όσο και τα χρέη έχουν φτάσει πια σε αξεπέραστο βαθμό φέρνοντας σε πλήρη απόγνωση το σύνολο σχεδόν των λαϊκών στρωμάτων, απειλώντας τις ζωές πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων και κάθε νοικοκυριό, που βιώνει την αποσάθρωσή του, κινδυνεύει όχι μόνο με κατασχέσεις των υπάρχοντών του αλλά και με συλλήψεις των οικείων του οδηγώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην αυτοκτονία και την μαζική εξαθλίωση έναν ολόκληρο λαό.

Με την αισχρή αυτή τακτική ευοδώνεται το όνειρο του ένθερμου οπαδού του Σιωνισμού Δαβίδ Μπέν Γκουριόν [Γκρούεν] ο οποίος την 14η Μαΐου 1948 ανακήρυξε την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και το 1962 ως πρωθυπουργός ακόμη, είχε «προβλέψει» την δημιουργία ομοσπονδοποιημένων ενωμένων ηπείρων, των οποίων η Ανωτάτη Αρχή θα εδρεύει στην Ιερουσαλήμ πραγματώνοντας έτσι τις άνομες γραφές των Ταλμούδ και τις επιδιώξεις των μεσσιανιστών του πονηρού γένους που ευαγγελίζονται να καταστεί το κράτος του Ισραήλ ο κλειδοκράτορας του παγκόσμιου θησαυροφυλακίου!!!

Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ


Η αβάσιμη, όπως δυστυχώς αποδείχθηκε, υπεραισιοδοξία της νέας ελληνικής Κυβέρνησης, την οδήγησε αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας, σε αδιέξοδο που δεν έχει λύση, εκτός και αν αποφασίσει να συρρικνώσει το σύνολο των προεκλογικών της υποσχέσεών σε ένα οδυνηρό δίλημμα, επί του οποίου θα κληθούν να πάρουν θέση οι Έλληνες ψηφοφόροι[1].

Αναφέρομαι στην εγγενή αδυναμία ταυτόχρονης υλοποίησης των προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, αφενός δηλαδή στον περιορισμό της προϊούσας εξαθλίωσης του λαού, και αφετέρου της παραμονής στην Ευρωζώνη.

Είναι πια πέρα για πέρα ξεκάθαρο ότι οι Έλληνες διαπραγματευτές υπερτίμησαν τις δυνατότητές τους πειθούς, αλλά και εντυπωσιασμού των δανειστών και, αντιθέτως, αντιμετώπισαν καταιγισμό καταστάσεων πρωτοφανούς αδιαλλαξίας, υποτιμητικής και συχνά προσβλητικής συμπεριφοράς των εταίρων μας, αλλά και παγερής αδιαφορίας για τα δεινά του ελληνικού λαού.

Οι «θεσμοί», όχι μόνον αρνούνται να μετακινηθούν, έστω και χιλιοστό, από τις απάνθρωπες απαιτήσεις τους, αλλά και καθημερινά τις προσαυξάνουν, ενώ ταυτόχρονα αρνούνται προκλητικά να αναγνωρίσουν τις τεράστιες ευθύνες τους από την επιβολή, στην Ελλάδα, των παρανοϊκών μνημονίων, που την κατέστρεψαν[1].

Παράλληλα, προκαλεί έκπληξη και το γεγονός ότι οι «θεσμοί», με επικεφαλής τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ, όχι μόνο αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την προοπτική της επίσημης χρεοκοπίας της Ελλάδας, αλλά επιπλέον συνιστούν στον Έλληνα πρωθυπουργό να προσφύγει σε δημοψήφισμα, προκειμένου «ο λαός να επιλέξει ανάμεσα στην εμβάθυνση της εξαθλίωσής του ή στην έξοδο από την Ευρωζώνη».

Η στάση αυτή των «θεσμών», διαμετρικά αντίθετη από την αντίστοιχη στις Κάννες, το

14 Μαΐ 2015

Κατάμαυρη βρώμικη γραμμή


Μια αξιοπρέπεια ζητήσαμε και πήραμε ένα κουτί με κουρκουμπίνια. Σιροπιαστά με κορδελίτσα κόκκινη στο κουτί να μάς θυμίζει τις γραμμές συμβιβασμού της κυβέρνησης.

Μια αξιοπρέπεια ζητήσαμε και πήραμε δάκρυα συγκίνησης από την δημοσιοθρεμένη-βουλευτή Ραχήλ για την επαναπρόσληψη των συναδέλφων της κυβερνητικών υπαλλήλων στην ΕΡΤ.

Καθαρίσαμε, λοιπόν, από αξιοπρέπεια. Σε παράλληλη τηλεοπτική κάλυψη το κουρκουμπίνι και το δάκρυ. Μέχρι εδώ ήταν το πάρτι της αξιοπρέπειας. Από εδώ και στο εξής όσοι δεν φορέσατε κόκκινο πλαστικό γάντι για να καθαρίσετε τις χέστρες του υπουργείου Οικονομικών που σε αυτές κάθισαν άξιοι πισινοί όπως του Παπακωνσταντίνου, του Στουρνάρα, του Χαρδουβέλη, του Βαρουφάκη, της Βαλαβάνη και δεν συμμετείχατε στο πολύμηνο πάρτι (μετά αποζημιώσεων) έξω από την ΕΡΤ, θα πάρετε το δωράκι σας άνευ οίκτου. Διότι για να γίνει αυτό το χθεσινό πάρτι κάποιος πρέπει να πληρώσει τον λογαριασμό. Για να μασάνε οι από εκεί πρέπει να πληρώνουν οι από εδώ. Αυτή είναι η πραγματική κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης και όλα τα άλλα περί διαπραγματεύσεων είναι άλλα λόγια να μισούμαστε. Διότι το πιάσαμε το υπονοούμενο με τα εντελώς τυχαία πεσκέσια της Βαλαβάνη στις μοναδικές εργαζόμενες που έχουν δικαίωμα εργασίας και τα δάκρυα συγκίνησης της Μακρή για τους μοναδικούς εργαζόμενους της ΕΡΤ που μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα για ντου.

Αυτή είναι πολύ λεπτή γραμμή που όσο περνά ο καιρός και βλέπουμε τις επικύψεις της "αριστερής" κυβέρνησης προς τους δανειστές και μονομερή κοινωνική πολιτική στους ένθερμους ψηφοφόρους του δημοσίου, θα γίνεται κατάμαυρη.

13 Μαΐ 2015

Μήνυση κατά των τραπεζών. Πρέπει να μάθουμε τί έγινε στη διετία 2010-2012.

Κατατίθεται μήνυση στον Προβόπουλο και στις διοικήσεις των Τραπεζών...



Αύριο κάνω ένα βήμα που το προετοίμαζα εδώ και ένα περίπου χρόνο. Μήνυση στις διοικήσεις των 4 (μεγάλων και συστημικών) τραπεζών και στον τέως Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο, για τη στάση τους κατά τη διάρκεια της κρίσης (20/10/2009 έως 31/12/2012).

Αντί να αυξήσουν τα δάνεια (ή έστω να τα διατηρήσουν), δαπάνησαν περίπου 30 δισεκατομμύρια ευρώ για να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα από τις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες.

Έτσι, η βόμβα (το κούρεμα των ομολόγων, όπου έχασαν το 75% των κεφαλαίων αυτών) έσκασε στα δικά τους χέρια. Και βέβαια γνώριζαν τί θα συνέβαινε. Και πρέπει να μάθουμε γιατί προτίμησαν να σώσουν τις γερμανογαλλικές τράπεζες και να καταστραφούν οι ίδιες, χρεώνοντας τελικά το κράτος μας (λόγω της αναγκαστικής ανακεφαλαιοποίησης που ακολούθησε) με περίπου 22,5 δισεκατομμύρια και καταστρέφοντας τους μετόχους τους, αφού λόγω των τεράστιων ζημιών, η τιμή τους υποχώρησε κατά 93% περίπου.

Πρόκειται για ένα έγκλημα κατά της κοινωνίας και κατά των μικρομετόχων. Κάποιος πρέπει -επιτέλους- να ασχοληθεί μ' αυτό. Και κάποιοι πρέπει να πληρώσουν. Θα ακολουθήσουν και μαζικές αγωγές των μετόχων.

...Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για απόλυτο "πάτο".


Έχουν πλέον ενεργοποιηθεί τα απόλυτα ένστικτα της κοινωνίας και ζούμε τον απόλυτο εφιάλτη. Τα πάντα έχουν πάρει ακραίες μορφές.

Το "θηρίο", που λέγεται γυναίκα, στον "αγώνα" της σύγχρονης μορφής της "επιβίωσης" έχει βγει με όλα του τα "όπλα".

Την ώρα που οι "πετυχημένες" και "χειραφετημένες" γριές ψάχνουν πλαστικούς γιατρούς και στυλίστες, για να "βελτιώσουν" το βασικό τους κεφάλαιο, έχουν βγει στην "πιάτσα" αυτές, οι οποίες δεν χρειάζονται επιστημονικές ή άλλες "βοήθειες".

Την ώρα που οι "χτισμένες" τεντώνουν δέρματα και φτιάχνουν μύτες, προσπαθώντας να βελτιώσουν το βασικό τους κεφάλαιο, οι νεαρές "άχτιστες" σαρώνουν τα πάντα.

Βλέπουμε νεαρές —σχεδόν ανήλικες— γυναίκες να "σαρώνουν" τα πάντα, στηριζόμενες αποκλειστικά στο μεγάλο κεφάλαιο της γυναίκας, που είναι η φυσική της υπόσταση.

Αυτές πλέον με το γυναικείο κεφάλαιό τους στην υπέρτατη μορφή διεκδικούν και παίρνουν

10 Μαΐ 2015

Το "πιο θερμό από ποτέ" 1ο τρίμηνο 2015 και το νέο Climate Gate. Ή μήπως πλέον Warming Gate;




Την είδηση για το "πιο θερμό από ποτέ" 1ο τρίμηνο 2015 θα τη διαβάσετε κάπου στα σίγουρα, θα σας την αναλύσουν τα δελτία προπαγάνδας της περιορισμένης αξιοπιστίας τηλεόρασης, ίσως την ακούσετε στα ραδιόφωνα κι αν τη γλιτώσετε απ' όλα αυτά, σας περιμένει στα σίγουρα την Κυριακή το Econews να σας πιπιλίσει το μυαλό με την "παγκόσμια υπερθέρμανση".

Πράγματι, το National Climatic Data Center του National Οceanic & Atmospheric Administration (NOAA) των ΗΠΑ έδωσε στη ...δημοσιότητα την έκθεση για το 1ο τρίμηνο του 2015.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, ο Μάρτιος του 2015, και συνολικά το πρώτο τρίμηνο του έτους, ήταν τα θερμότερα για τον πλανήτη από το 1880, οπότε υπάρχουν επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία. Η μέση θερμοκρασία στις ηπειρωτικές περιοχές του πλανήτη και τους ωκεανούς ήταν το Μάρτιο 0,85οC πάνω από το μέσο όρο του 20ού αιώνα, σπάζοντας κατά 0,05οC το ρεκόρ του 2010 για την περίοδο 1880-2015. Επίσης, στο τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου η μέση θερμοκρασία στις ηπειρωτικές περιοχές και τους ωκεανούς ήταν 0,82οC πάνω από το μέσο όρο του 20ού αιώνα και η μεγαλύτερη από το 1880, ξεπερνώντας το ρεκόρ του 2002 κατά 0,05οC.

Το Μάρτιο έκανε αισθητή την παρουσία του το φαινόμενο El Niño, ανεβάζοντας αισθητά τις θερμοκρασίες στο Βόρειο ημισφαίριο και με πρόβλεψη πως θα συνεχίσει και το καλοκαίρι. Η χιονοκάλυψη στο Βόρειο ημισφαίριο ήταν μεγαλύτερη απ' το Μάρτιο 2014, η έκταση των πάγων στην Αρκτική ήταν το Μάρτιο η μικρότερη απ' το 1981, αλλά η έκταση των πάγων στην Ανταρκτική ήταν η 2η μεγαλύτερη απ' το 1979 κι ο πάγος του Μαρτίου εκεί αυξάνεται με ρυθμό 5% ανά δεκαετία.

Το να κοιτάς βέβαια τι έκανε το κλίμα ένα συγκεκριμένο μήνα καμιά αξία δεν έχει σ' ένα

9 Μαΐ 2015

Σύννεφα στις σχέσεις με Αλβανία μετά τη διακοίνωση Τιράνων...Εν τω μεταξύ : Χάος δίχως τέλος στην ΠΓΔΜ με νεκρούς και τραυματίες από τη «σύρραξη» σε αλβανόφωνη συνοικία

Σύννεφα στις σχέσεις με Αλβανία μετά τη διακοίνωση Τιράνων


Σε νέα, ακόμη πιο δυσμενή φάση εισέρχονται οι σχέσεις Αθηνών - Τιράνων μετά τη ρηματική διακοίνωση που επέδωσε χθες το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας στον Ελληνα πρέσβη Λεωνίδα Ροκανά, με την οποία απαιτεί την τροποποίηση του προγράμματος ερευνών της χώρας μας στο Ιόνιο για υδρογονάνθρακες, με το αιτιολογικό ότι παραβιάζεται η αλβανική υφαλοκρηπίδα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών παρέδωσε και χάρτη στον Ελληνα πρέσβη προκειμένου να υποστηρίξει τη βασιμότητα των θέσεών του, που ωστόσο καταρρίπτονται από το διεθνές δίκαιο. Η ελληνική κυβέρνηση είναι έντονα ενοχλημένη από την κίνηση των Τιράνων, αλλά όπως επισημαίνουν διπλωματικές πηγές, η ενόχληση δεν παράγει πολιτικά αποτελέσματα αν δεν συνοδεύεται από πολιτικό σχέδιο. Στοιχείο της ενόχλησης πάντως ήταν η ματαίωση της συνάντησης του κ. Νίκου Κοτζιά με τον Αλβανό πρέσβη στην Αθήνα κ. Ντερβίσι.

Από το 2009

Η εξέλιξη αυτή είτε αιφνιδίασε είτε όχι την ελληνική κυβέρνηση, αποτελεί συνέχεια της πολιτικής που έχει εγκαινιάσει η Αλβανία από το 2009, όταν ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργός Εντι Ράμα οργάνωσε προσφυγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο για την ακύρωση της συμφωνίας, πράγμα που πέτυχε. Η Αλβανία θεωρεί ότι η συμφωνία του 2009 για τις θαλάσσιες ζώνες των δύο χωρών ήταν ετεροβαρής για την ίδια και έκτοτε ζητεί επαναδιαπραγμάτευση, πράγμα που αρνείται και σωστά, σύμφωνα με ειδικούς νομικούς, η ελληνική πλευρά. Τα Τίρανα, ενώ στη διαπραγμάτευση δέχθηκαν την οριοθέτηση με τη μέθοδο της μέσης γραμμής, στη συνέχεια άλλαξαν στάση και θεωρούν ότι τα Διαπόντια Νησιά δεν έχουν δική τους υφαλοκρηπίδα, θέση που υποστηρίζει και η Τουρκία για τα νησιά του Αιγαίου.

Είναι άλλωστε γνωστό στην ελληνική διπλωματία ότι η Τουρκία υποδαύλισε τις κινήσεις του Εντι Ράμα με στόχο την ακύρωση της συμφωνίας του 2009 και εκτιμάται ότι και τώρα βρίσκεται πίσω από τη ρηματική διακοίνωση.

Σύμφωνα με έγκριτες νομικές πηγές, το διάβημα της Αλβανίας είναι ανυπόστατο, καθώς

7 Μαΐ 2015

ΚΑΦΡΙΛΑ



  Τώρα το καλοκαίρι τα δήθεν ελληνικά ξενοδοχεία θα πλημμυρίσουν πάλι με γκαρσόνια Αλβανούς..και Πακιστανούς! Άτυχες οι τουρίστριες αν πέσουν σε κανένα πυροβολημένο…Άλλωστε, τα λεφτά έχουν σημασία για την ελλαδα των μπατιροσυντρόφων

Στο Ορμένιο του Έβρου οι μισοί ΕΠΟΠ πήγαιναν και δίναν τον μισθό τους για να 'πηδήσουν' Βουλγάρες! Υπερήφανοι πατριώτες…. με οικογένειες.. Μακεδονία ξακουστή τραγουδάνε στις παρελάσεις και να κλάνει ο τόπος από χαρά..

Το Σαντάσκυ (Βουλγαρία) και το Πλοέστι ( Ρουμανία) είναι εξελιγμένες Τρούμπες της εποχής μας .......

Γύφτισσες σε πλησιάζουν με 10-15 ευρώ. Στο δρόμο αν σε πλησιάσει νταβάς (πολύ εύκολο, κοιτάς τις βιτρίνες ) μπορεί να σου δώσει ακόμα και πωλήτρια από μαγαζί ή τη σερβιτόρα στο δίπλα καφέ αν τους πεις θέλω ΑΥΤΗΝ (80-90%)…

Στην Αλβανία και τα Σκόπια παίζει πολύ το έξτρα (με την κοπέλα)να δίνει τα πάντα..Εννοείται όλα αυτά γίνονται πίσω από την πλάτη των αρχών. Στη Βουλγαρία και την Αλβανία είναι αρκετά δυνατή η αγορά με περίπου 1500 ευρώ μιας κοπέλας για 7-10 μέρες (παζάρι) με όλα τα χαρτιά νόμιμα για Ελλάδα από τον εκεί στον νταβά...!

Η Φιλιππούπολη είναι μια πόλη στο μέγεθος της Καβάλας, ίσως λίγο πιο μικρή, αρκετά

5 Μαΐ 2015

Η "πτώση" της αυτοκρατορίας


Mάης 5, 2015



Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ;

Γιατί ξαφνικά ξέσπασε τόσο φονική αστυνομική βία;

Ποιοι συντηρούν τεχνητά τους μαύρους στα όρια της εξέγερσης;
Γιατί τις ταραχές τις "συνοδεύουν" μόνιμα εκτεταμένες λεηλασίες;

Συνδέονται όλα αυτά με τη χρεοκοπημένη αμερικανική οικονομία;

Έχει σχέση η Ελλάδα με αυτήν την κατάσταση;



Καθημερινά πλέον στις ΗΠΑ συμβαίνουν εγκλήματα, τα οποία εκθέτουν τη χώρα και την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις των χωρών εκείνων, οι οποίες εκδηλώνουν φαινόμενα ρατσισμού ...Του κρατικού ρατσισμού - στην προκειμένη περίπτωση - , ο οποίος είναι η χειρότερη μορφή που μπορεί αυτός να πάρει ...Του ρατσισμού των ένστολων, οι οποίοι διαχωρίζουν τους πολίτες μεταξύ τους και τους φέρονται ανάλογα με τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Ένστολοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να πυροβολούν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ ανθρώπους απλά και μόνον γιατί το χρώμα τού δέρματός τους τούς "ενοχοποιεί" ...Ένστολοι, οι οποίοι ασκούν βία σε πολίτες, θυμίζοντας τη ναζιστική Γερμανία. Αυτοί οι ψυχροί εκτελεστές και δολοφόνοι, οι οποίοι πληρώνονται από τον αμερικανικό λαό, πηγαίνουν στη συνέχεια στα αμερικανικά δικαστήρια και αθωώνονται, εξαγριώνοντας την κοινότητα των μαύρων Αμερικανών ...Την κοινότητα αυτή, στην οποία ανήκει και ο ίδιος ο Πρόεδρός τους.


Αυτό βέβαια το τελευταίο είναι και το φαινομενικά πιο παράξενο. Όλα αυτά συμβαίνουν στην εποχή που τις ΗΠΑ τις κυβερνά ένας μαύρος Πρόεδρος. Συμβαίνουν μάλιστα στις ΗΠΑ, οι οποίες πρωτοστατούν στην "ηθικολογία" και το "politically correct" και οι οποίες έχουν αναλάβει αυθαίρετα να "αξιολογούν" όλες τις χώρες για τον ρατσισμό τους, εκδίδοντας κάθε χρόνο "λίστες" ρατσιστικών κρατών. Οι ΗΠΑ μοιάζουν να "αποπατούν" εκεί όπου "τρώνε". Μοιάζουν να πριονίζουν το ίδιο το "κλαδί" που τους "επιτρέπει" να κρίνουν τον κόσμο σαν "Πλανητάρχες". Τι συμβαίνει λοιπόν; Πρόκειται περί συνειδητής πολιτικής επιλογής τού αμερικανικού παρακράτους ή μήπως περί εγκληματικής ρατσιστικής συμπεριφοράς;...


...Το πρώτο είναι και το πιο πιθανό

ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ROTHSCHILD : "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ"


Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης



Liberation (ιδιοκτησίας E.Rothschild):Γιατί
πρέπει να νομιμοποιηθεί η μετανάστευση...

Το ευρωπαϊκό και ατλαντικό establishment, ως συνήθως, κοροϊδεύει τους υπηκόους του και ταυτόχρονα εφαρμόζει τα μυστικά του σχέδια χρησιμοποιώντας κάθε μέσον. Εδώ δεν θα ασχοληθούμε με το γεγονός ότι οι πολεμικές συρράξεις και επαναστάσεις, που οι ατλαντικές υπηρεσίες δημιουργούν στις διάφορες χώρες της ανατολής και της Αφρικής, είναι αυτές που συμβάλλουν στην δημιουργία μεταναστευτικών ρευμάτων.

Σε αυτό το άρθρο θέλουμε απλώς να πούμε τα αυτονόητα (στην εποχή μας όποιος λέει το αυτονόητο επιτελεί… ιεραποστολή)όσον αφορά τις δικαιολογίες που το σύστημα προβάλει για το μεταναστευτικό πρόβλημα: «τι μπορούμε να κάνουμε;», «πως να τους εμποδίσουμε;», «δεν υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι», κλπ. Αμέσως μετά, αρχίζουν τα σπαρακτικά και μελοδραματικά σόου των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Και τώρα ερχόμαστε στα μέτρα που περιλαμβάνει το σχέδιο δράσης για τη μετανάστευση, που αποφασίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση:

Γενικολογίες και χωρίς ουσιαστική αποτελεσματικότητα, απλώς για να καθησυχάζουν τον κόσμο και τις όποιες πολιτικές αντιδράσεις. Μάλιστα, ο Jean-Claude Juncker προσπάθησε να περάσει αυτό που συμβουλεύει η εφημερίδα Liberation, δηλαδή την νομιμοποίηση της μετανάστευσης. Μπορεί να μην τα κατάφερε , αλλά η κίνηση του είναι ενδεικτική των πιέσεων που ασκούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρώτη ερώτηση: είναι δυνατόν η ευρωπαϊκή ένωση να μην μπορεί να επιβληθεί στην Τουρκία ή την Λιβύη και να τις αναγκάσει να ελέγχουν τα σύνορα τους; Στην Ρωσία επέβαλαν κυρώσεις και εμπάργκο, κυρώσεις που δημιούργησαν οικονομικά προβλήματα και στην ίδια την ευρωπαϊκή ένωση. Γιατί λοιπόν δεν εφαρμόζει κυρώσεις και εμπάργκο στις χώρες που επιτρέπουν την μαζική διέλευση μεταναστών από τα σύνορα τους;

2 Μαΐ 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ περί Δράσεων κατά Αντισυνταγματικότητας ΟΑΕΕ και Φόρων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα 1η Μαΐου 2015, στα πλαίσια της γενικευμένης Ελληνικής Πολιτικοοικονομικής Αντίστασης που γίνεται αδέσμευτα από κάθε Πολίτη-ομάδα-σύλλογο στην Χώρα μας από τον Μάϊο του 2010, στείλαμε στις αρμόδιες Αρχές του Κράτους την ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ – ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ – ΔΗΛΩΣΗ μας ότι ως Ελεύθεροι και Δημοκρατικοί Πολίτες ενός Κράτους που θέλει να ονομάζεται Ελεύθερο, Δημοκρατικό και Ανθρωπιστικό ΔΕΝ δεχόμαστε την φορολογική πολιτική της επαχθούς και επονείδιστης πρακτικής των διακρίσεων κατά κοινωνική τάξη και ιδιότητα, καθώς και την ανελαστικότητα και εξόφθαλμη έλλειψη αναλογικότητας στο ποσοστό που καλούμαστε να συνεισφέρουμε οικονομικά στο Κράτος ενώ ταυτόχρονα πρακτικά απαλλάσσονται της υποχρεώσεως συγκεκριμένες υπερ-πλούσιες ομάδες, οι οποίες μάλιστα είτε ευθύνονται είτε έχουν επιβαρύνει ανυπέρβλητα την οικονομική κρίση στην Χώρα μας.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο που αποστείλαμε κατωτέρω και προτρέπουμε κάθε συμΠολίτη να το αποστείλει επίσης καθ’ ότι σε κάθε περίπτωση πλέον θα υπάρχει και επίσημη ΔΗΛΩΣΗ μας ότι κάθε εξαναγκασμός του Κράτους εις βάρος των ήδη οικονομικά εξαντλημένων Ελλήνων Πολιτών και κάθε συμμόρφωση είναι προϊόν εκβιασμού και ως εκ τούτου ΑΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ/ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ανά πάσα στιγμή στο μέλλον, και δεν παράγει δηλαδή έμπρακτη αποδοχή και απεμπόληση Δικαιωμάτων και απαιτήσεων μας ακόμα και αν για λόγους ανυπέρβλητου εκβιασμού ή κινδύνου εξαναγκασθήκαμε στην ανταπόκριση στις αντισυνταγματικές και αντιανθρωπιστικές απαιτήσεις του οποιουδήποτε φόρου ή εισφοράς.

Δείτε εδώ και κατεβάστε το πλήρες κείμενο

Επίσης, ανακοινώνουμε την στήριξη μας με την παρουσία μας και τις υπογραφές μας στην απαίτηση των Ασφαλισμένων-Ανασφάλιστων Ο.Α.Ε.Ε. όπως περιγράφεται στο ΨΗΦΙΣΜΑ που εξέδωσε ο σχετικός σύλλογος Αττικής, το οποίο παραθέτουμε κατωτέρω και προτρέπουμε κάθε συμΠολίτη να υπογράψει διότι η διάσωση των Ελλήνων Ελευθέρων Επαγγελματιών συνεπάγεται και διάσωση της πραγματικής Ελληνικής οικονομίας της Χώρας μας και προστασία του Δημοσίου Συμφέροντος με ουσιαστική αποσόβηση χρεωκοπίας και ταυτόχρονη πραγματική προοπτική ανάπτυξης.

Δείτε εδώ το κείμενο και κατεβάστε το ψήφισμα

Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου