31 Μαρ 2023

Με την απειλή "πυρηνικού πολέμου", ξεχνάς τα πάντα... Από μνημόνια και Τέμπη μέχρι και πλειστηριασμούς...



ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ

ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ bro!!

ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ...

Αυτές είναι οι βάσεις των ΗΠΑπαραίων στην μπανανία των Βαλκανίων που πιθανόν φιλοξενούν πυρηνικές κεφαλές. Πιθανόν...



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου ☢️ βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο από την κορύφωση του ψυχρού πολέμου τη δεκαετία του 1960. Ισχυρίστηκε επίσης ότι η 🇷🇺 Ρωσία θα μπορούσε να επιδιώξει να αναπτύξει μέρος του τεράστιου οπλοστασίου της στην 🇺🇦 Ουκρανία.

Μιλώντας την Πέμπτη σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για τους υποψήφιους των Δημοκρατικών στη Νέα Υόρκη, ο Μπάιντεν επικαλέστηκε μια βιβλική αναφορά για να προειδοποιήσει για πιθανό πυρηνικό αφανισμό, δηλώνοντας ότι

💥ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ και ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ τα λέει.... αλλά ΑΥΤΑ που λέει πρέπει ν`ακούγονται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!



Η διαχρονική μας στάση απέναντι στις "εκλογές" και την "κάλπικη" κάλπη είναι γνωστή



Το Ηνωμένο Βασίλειο θα ενταχθεί στο εμπορικό μπλοκ του Ινδο-Ειρηνικού


ΕΝΩ : Βραζιλία, η Ρωσία, η Ινδία, η Κίνα και η Νότια Αφρική (BRICS) αναπτύσσουν νέο νόμισμα



Τα κράτη μέλη ήταν "επιφυλακτικά" για τον "χαρακτήρα προηγούμενου" της προσχώρησης της Βρετανίας, δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος από χώρα μέλος, καθώς η αίτηση της Κίνας για ένταξη είναι η επόμενη στην ουρά. Αυτό καθιστά προς το συμφέρον του Ηνωμένου Βασιλείου να διασφαλίσει ότι τα προσχωρούντα μέρη παρέχουν φιλόδοξες προσφορές πρόσβασης στην αγορά, πρόσθεσε.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το θέατρο της συμμορίας για τους καθυστερημένους συνεχίζεται. Μην ασχολείστε καθόλου...



Υπάρχουν δύο σχολές σκέψης για το θέμα αυτό, ή μάλλον δύο ανταγωνιστικές αφηγήσεις :

Η ιστορία του φιλελεύθερου πλήθους των μέσων ενημέρωσης/δημοκρατών/τουίτερ είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας επικίνδυνος-οιονεί δικτάτορας που επιχείρησε πραξικόπημα τον Ιανουάριο του 2021 και ότι πρέπει να τιμωρηθεί και να διωχθεί για κάθε πιθανό έγκλημα με κάθε πιθανό τρόπο, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα πλησιάσει ποτέ ξανά την πολιτική εξουσία, για να μην μετατραπεί κυριολεκτικά σε Χίτλερ.

Η ιστορία των Ρεπουμπλικάνων/Fox News είναι ότι η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν - και το πολιτικό κατεστημένο γενικότερα - διεξάγει ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον του Τραμπ, είτε για να τον εμποδίσει να κατέβει για πρόεδρος το 2024, είτε για να τον απαξιώσει τόσο πολύ στο εκλογικό σώμα, ώστε να μην μπορεί να κερδίσει.

Ποια από αυτές τις ιστορίες είναι αληθινή;

30 Μαρ 2023

Δεν είναι αστείο... Ακαταδίωκτο για την επιτροπή εμπειρογνωμόνων στα Τέμπη όρισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη...



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

📣Η Ευρώπη αρχίζει να ξυπνάει. Εν τέλει, ο μέσος Ευρωπαίος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την εικόνα του πολέμου στην Ουκρανία.



ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΑ ΣΤΥΓΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ & ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ !



Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ : Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...


Στην ίδια χώρα αλλά σε διαφορετικές πραγματικότητες... Αυτή είναι η "αειφόρος ανάπτυξη" των παγκοσμιοποιητών : Μαυρίλα και έγκλημα...



Όλα αυτά είναι ενορχηστρωμένα για να δικαιολογήσουν τη θεαματική καταστροφή



Η εισαγωγή του ψηφιακού ρουβλιού θα ολοκληρωθεί το 2023. Οι εργασίες για την εισαγωγή του προβλέπεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Η άδεια συναλλαγών με αυτό στο πλαίσιο της παραδοσιακής χρηματοπιστωτικής υποδομής στο χρηματιστήριο βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό δήλωσε ο πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αντρέι Μπελούσοφ σε συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για οικονομικά θέματα.

"Προβλέπεται η δημιουργία ρυθμιστικών, τεχνικών και οργανωτικών συνθηκών για την εισαγωγή ενός ψηφιακού ρουβλίου. Το έργο αυτό έχει φθάσει στο τελικό στάδιο, αναμένεται να ολοκληρωθεί φέτος. Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από την Κρατική Δούμα σε πρώτη ανάγνωση στις 16 Μαρτίου. Προβλέπεται επίσης να προβλεφθεί η δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών με ψηφιακά νομίσματα στην παραδοσιακή χρηματοπιστωτική υποδομή στο χρηματιστήριο και με τη συμμετοχή χρηματιστών", δήλωσε ο Belousov.

Είναι όλα σχετικά με αυτό που έχει αποδειχθεί σαν η covid απάτη τους. Τώρα απλά συνειδητοποιώ κάτι που μου ενοχλεί το μυαλό από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο τρόπος που πηγαίνει. Πολλά πράγματα δεν έχουν νόημα από αυτά που συμβαίνουν από στρατιωτική άποψη.

Αυτό που συμβαίνει είναι

29 Μαρ 2023

Ο αφανής πράκτορας των Τούρκων...



Η «Εστία» σε δημοσίευμα της τις 25/03/2023, γράφει ότι  ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως προωθούσε το αίτημα των ΗΠΑ για διακοπή  των γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός της ΑΟΖ, προκειμένου να προχωρήσει ο ελληνοτουρκικός διάλογος!

Υποστήριζε για τον ίδιο λόγο  την ιδέα της κατασκευής αγωγού αερίου για απ’ ευθείας σύνδεση Ανατολικής Μεσογείου–Τουρκίας, με παράκαμψη της Κύπρου!

Με λίγα λόγια ο Μητσοτάκης άλλα λέει, για να ρίχνει στάχτη στα μάτια, και άλλα κανονίζει κάτω από το τραπέζι. Και μάλιστα όλα όσα συζητάει είναι εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Έφοδος σε πέντε τράπεζες για ξέπλυμα χρήματος και φορολογικές απάτες

 



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

28 Μαρ 2023

⚠️ Οι συμφωνίες του Πούτιν και του Σι στη Μόσχα


Φτιάξαμε μια λίστα χωρίς περιστροφές για εσάς, γιατί κανείς άλλος δεν θα το έκανε. Ή αλλοιώς : "από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη"...


⚠️ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩΕΔΩ

Η συνωμοσία "Great Zero Carbon" και η "Great Reset" του WEF



Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά με προνοητικότητα στις 8 Φεβρουαρίου 2021

Το παγκοσμιοποιητικό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός διακηρύσσει την αναγκαιότητα επίτευξης ενός παγκόσμιου στόχου «καθαρού μηδενικού άνθρακα» έως το 2050. Αυτό για τους περισσότερους ακούγεται μακριά στο μέλλον και ως εκ τούτου σε μεγάλο βαθμό αγνοείται.

Ωστόσο, οι μετασχηματισμοί που βρίσκονται σε εξέλιξη από τη Γερμανία στις ΗΠΑ, σε αμέτρητες άλλες οικονομίες, διαμορφώνουν το έδαφος για τη δημιουργία αυτού που στη δεκαετία του 1970 ονομαζόταν Νέα
Διεθνής Οικονομική Τάξη.

Στην πραγματικότητα, είναι ένα προσχέδιο για έναν παγκόσμιο τεχνοκρατικό ολοκληρωτικό κορπορατιβισμό, που υπόσχεται τεράστια ανεργία, αποβιομηχάνιση και οικονομική κατάρρευση από το σχεδιασμό. 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab προωθεί αυτήν τη στιγμή το αγαπημένο του θέμα, τη Μεγάλη Επαναφορά της Παγκόσμιας Οικονομίας. Το κλειδί για όλα είναι να κατανοήσουμε τι εννοούν οι παγκοσμιοποιητές με τον καθαρό μηδενικό άνθρακα έως το 2050.

Η Ε.Ε. ηγείται της κούρσας, με ένα τολμηρό σχέδιο να γίνει η πρώτη «ουδέτερη από άνθρακα» ήπειρος στον κόσμο έως το 2050 και να μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά τουλάχιστον 55% έως το 2030.

Σε μια ανάρτηση του Αυγούστου του 2020 στο ιστολόγιό του, ο αυτοδιοριζόμενος παγκόσμιος τσάρος εμβολίων Μπιλ Γκέιτς έγραψε για την επερχόμενη κρίση στο κλίμα.....

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αποδολαριοποίηση. Έρχεται και δεν μπορεί να σταματήσει...


Οι Αμερικανοί τώρα αναρωτιούνται... Ο κόσμος το'χε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι...

Σε συνέχεια του άρθρου "Πρόεδρος της Κένυα, William Ruto: Ξεφορτωθείτε τα δολάρια γιατί η αγορά θα αλλάξει σε μερικές εβδομάδες"

👉🏻 Ωχ,ωχ...Τόσο το CNN όσο και το FOX News κάνουν ιστορίες σχετικά με την "Αποδολαριοποίηση" - Εάν το MSM το καλύπτει αυτό, είναι επειδή η Fed-Gov ΞΕΡΕΙ τι έρχεται...



Πτώση του δολαρίου-παγκόσμια

Για κυριολεκτικά δεκαετίες, οι άνθρωποι χλεύαζαν τους «θεωρητικούς συνωμοσίας» που μιλούσαν για την κατάρρευση του δολαρίου ΗΠΑ. Γέλασαν με «το πλήθος των καπέλων από αλουμινόχαρτο» όταν φώναζε από τις στέγες ότι η αχαλίνωτη υπερβολική δαπάνη θα σκότωνε το νόμισμά μας. Οι απαντήσεις στους συνωμοσιολόγους και στο πλήθος ήταν απλές: «Το δολάριο είναι το αποθεματικό νόμισμα του κόσμου· ο κόσμος δεν μπορεί χωρίς αυτό». Αποδείχθηκε ότι οι απαντήσεις ήταν λανθασμένες.

Μέσα στις τελευταίες 24 ώρες, το ακροαριστερό CNN και το ακροδεξιό FOX NEWS άρχισαν και οι δύο να μεταδίδουν ιστορίες για την «Αποδολαριοποίηση». Τόσο για τα ακροαριστερά όσο και για τα ακροδεξιά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης το να μεταδίδουν τέτοιες ιστορίες δεν είναι τυχαίο. Το ότι τα Mainstream Media μεταδίδουν τώρα αυτό, σημαίνει ότι οι δυνάμεις στις ΗΠΑ γνωρίζουν - στην πραγματικότητα - ότι ο κόσμος __ΝΑΙ__ γυρίζει την πλάτη του στο δολάριο, και αυτό σημαίνει ότι έρχονται προβλήματα στις ΗΠΑ.  Πρόβλημα σε μια κλίμακα που κυριολεκτικά ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν έχει δει στη ζωή του.

Ξεκινάμε με το κομμάτι που προβλήθηκε στο FOX NEWS,

27 Μαρ 2023

Γνωρίζετε ποιοι αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στον Π.Ο.Υ.;



Γνωρίζετε ποιοι αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στον ΠΟΥ και διαπραγματεύονται τη μελλοντική... 👉 "συνθήκη για τη πανδημία ";

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας...

Πηγή : Π.Ο.Υ

Ποιος τραβούσε το βίντεο;



Βίντεο - ντοκουμέντο από το δυστύχημα που ενεπλάκη ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο 66χρονος Κωνσταντίνος Χρυσάγης στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Το Ισραήλ βυθίζεται στο χάος ...



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ιδιώτες και στο νερό; «Αυτά είναι πολιτικές Πινοσέτ, να πουλήσουμε και τη μάνα μας»; (Β.Λύκος)



Πηγή : Militaire News - Το είδαμε ΕΔΩ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ + ΕΔΩ

 

Σύγκρουση των τρένων...Το Ξεπούλημα και τα 750 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε ο παραιτηθείς Α.Καραμανλής



Το video είναι από τον Δημοσιογράφο του Amazonios TV Χρόνη Προσαλέντη

Δείτε επίσης στο βίντεο : απόσπασμα από τις δηλώσεις του Δημήτρη Πασχαλίδη στο eleysis TV για το ξεπούλημα και την επιβεβαίωση της αλήθειας.

Η ίδρυση της ΡΑΕ η ίδρυση εταιρείας για τις επιδιορθώσεις και ασφάλεια των Σιδηροδρόμων σε ΙΔΙΩΤΗ με το Κράτος να βάζει κεφάλαιο 5 εκ ευρω η μεταφορά τους στο ΤΑΙΠΕΔ και η πώληση στην HELLENIC TRAIN με 45.000.000 είναι ένα ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ .

Ο Νόμος προβλέπει ότι αυτοί αποφασίζουν και δεν έχουν καμιά Ποινική ευθύνη για ΤΙΠΟΤΑ... Ούτε υπόδειξη δεν μπορεί να κάνει η Κυβέρνηση. Όλα αυτά δείχνουν ποιοι ευθύνονται για το ΑΙΜΑ Ελλήνων που χύθηκε στο τραγικό δυστύχημα της ‘ενέδρας’ στα Τέμπη…

Και μετά από αυτό το Ξεπούλημα τους έδωσαν 50.000.000 επιχορήγηση κατ έτος όταν έχουν εισπράξεις 136 εκ ευρώ το χρόνο !!! Πριν φύγει ο Αχ.Καραμανλής τους έδωσε 750.000 για πράσινη ανάπτυξη...

Ένα σωρό συμπτώσεις



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ & ΕΔΩ

Η Ρωσία έχει κολλήσει στην Ουκρανία;



"Τα στοιχεία δείχνουν μια συντονισμένη προσπάθεια εκ μέρους των νεοσυντηρητικών στη Δύση και την Ουκρανία να προκαλέσουν και να προηγηθούν μια αδελφική αιματοχυσία στις Σλαβικές Χώρες. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η συντονισμένη προσπάθεια ήταν σε μεγάλο βαθμό επιτυχής, καθώς δεν διαφαίνεται τέλος της σύγκρουσης και η Ουκρανία θα είναι πλέον ένα μόνιμο ένοπλο και εχθρικό "Ισραήλ" στα σύνορα της Ρωσίας για το ορατό μέλλον. Αυτό που ακολουθεί είναι μια περίληψη των βασικών γεγονότων στον συνεχιζόμενο σλαβικό εμφύλιο πόλεμο μέχρι στιγμής. [hmakow]

Κατά τη γνώμη μας, ακόμα και η "επανάσταση" των B.R.I.C.S. συνιστά το PLAN-B  των Rothchild - Μεταφέρουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στην Ανατολή με τη βοήθεια του Πούτιν... Το απόλυτο "ξέπλυμα" μετά την απόλυτη ισοπέδωση των οικονομιών του Δυτικού κόσμου αλλά και των κατακερματισμένων Σλαβικών εθνών. -Διαίρει & βασίλευε... [Α.Τ.]

Σήμερα, το τρίγωνο Νέα Υόρκη/Μόσχα/Τελ Αβίβ που αποτελείται από αυτούς τους εβραϊκούς διαβόλους εξαπατά τον κόσμο, ενορχηστρώνει την καταστροφή των αγωγών NordStream και παρουσιάζει τη Ρωσία/τον Πούτιν στον αφελή κόσμο ως τον πολιορκημένο "καλό παιδί". Όλα αυτά είναι ενορχηστρωμένα για να δικαιολογήσουν τη θεαματική καταστροφή.

Ναι... νομίζω ότι αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αυτές είναι οι οδηγίες για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από 0-4 ετών στα σχολεία της Ευρώπης από τον ΟΗΕ την UNESCO και τον ΠΟΥ.



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

26 Μαρ 2023

Τώρα είναι η ώρα να χτυπήσουμε!


Πρέπει να ξεκινήσουμε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο κατά των CBDCs σε όλες τις χώρες, τα κράτη και τις περιφέρειες. Παρακαλείστε να εκπαιδεύσετε και να διαφωτίσετε το μικρόκοσμό σας σχετικά με το
ΚΑΚΟ αυτού του συστήματος. Καταγγείλετε τον Μαμωνά και το σατανικό "χρήμα". Αυτή είναι μια σημαντική αποστολή για όλους εμάς... γιατί μόλις γίνει κάτι τέτοιο, θα χάσουμε όλοι την ελευθερία και την ιδιωτική μας ζωή.


Τώρα είναι η ώρα να χτυπήσουμε, καθώς οι Κεντρικές Τράπεζες χάνουν τους νομισματικούς τους πολέμους και η διαφυγή τους θα είναι να καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα και να ξεδιπλωθεί η Μεγάλη Επαναφορά του χρήματος.

Χρησιμοποιείστε σωστά τη δημοσιογραφία των ελεύθερων πολιτών και δημοσιεύστε άρθρα, βίντεο, memes.... Χρησιμοποιήστε όλα τα όπλα πληροφοριών που έχετε στη διάθεσή σας για να ρίξουμε αυτό το θηρίο...

Μπορούμε να το κάνουμε.


Καταλάβετε λοιπόν αυτό, φίλοι μου : Αυτό που βλέπουμε στο χρηματοπιστωτικό σύστημα

Πρόεδρος της Κένυα, William Ruto: "Ξεφορτωθείτε τα δολάρια"!



🇰🇪 Πρόεδρος της Κένυα, William Ruto: Ξεφορτωθείτε τα δολάρια γιατί η αγορά θα αλλάξει σε μερικές εβδομάδες.

"Για τους ανθρώπους που εργάζονται με αριθμούς. Σας δίνω δωρεάν συμβουλή ότι όσοι από εσάς κρατάτε δολάρια, σίγουρα μπορεί να πάθετε απώλειες. Καλύτερα να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε. Γιατί η αγορά θα είναι διαφορετική σε μερικές εβδομάδες". [π]

[Σχόλιο του Hal Turner Radio Show για το ζήτημα : Αυτή η εντυπωσιακή ανακοίνωση δίνει αξιοπιστία σε μια φήμη που κυκλοφορεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ότι 142 χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν συμφωνήσει κρυφά σε αυτό που αποκαλούν "Επιχείρηση Sandman".

Σύμφωνα με το RUMOR, η Επιχείρηση Sandman θα "κοιμίσει το δολάριο ΗΠΑ", βάζοντας και τις 142 χώρες να αποκηρύξουν το νόμισμα την ίδια ημέρα και να αρνηθούν να συνεχίσουν να το δέχονται για πληρωμές στο εμπόριο.

Οι χώρες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να το σχεδιάζουν αυτό όταν είδαν το ελεγχόμενο από τους Δημοκρατικούς τότε Κογκρέσο των ΗΠΑ, να προχωρά σε ένα όργιο δαπανών πολλών ΤΡΙΣΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ σε νομοσχέδια Omnibus. Οι χώρες αυτές συνειδητοποίησαν ότι δεν υπάρχει τίποτα που να στηρίζει την αξία των δολαρίων ΗΠΑ και είδαν ότι το Κογκρέσο των ΗΠΑ δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο για να περιορίσει τις δαπάνες.

Το υπουργείο Οικονομικών μιας χώρας είπε πρόσφατα στις ΗΠΑ:

25 Μαρ 2023

40 γεγονότα που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζετε: Η ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία του "Covid"

 


Δημοσιεύσαμε για πρώτη φορά το εξαιρετικά δημοφιλές φύλλο μας τον Σεπτέμβριο του 2021 ως απάντηση σε δεκάδες - ακόμη και εκατοντάδες - αιτήματα αναγνωστών για πηγές και δεδομένα.

Η ανταπόκριση ήταν απίστευτη, μέσα σε λίγες εβδομάδες έγινε το άρθρο μας με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών και έκτοτε διατηρεί σταθερή επισκεψιμότητα.

Όμως, ο χρόνος περνάει και καθώς δημοσιεύονταν νέα δεδομένα και νέα στοιχεία ήρθαν στο φως, κατέστη σαφές ότι έπρεπε να ενημερώσουμε το άρθρο - όχι μόνο όσον αφορά τα γεγονότα, αλλά και την προσέγγιση.

Έτσι, εδώ είναι όλα τα επικαιροποιημένα βασικά στοιχεία και οι πηγές σχετικά με την υποτιθέμενη "πανδημία", για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τι έχει συμβεί στον κόσμο από τον Ιανουάριο του 2020 και να βοηθήσουμε στη διαφώτιση τυχόν φίλων σας που μπορεί να είναι ακόμη παγιδευμένοι στην ομίχλη της Νέας Κανονικότητας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

… ΚΑΙ ΕΔΩ

Ολοταχώς για την τελική Απελευθέρωση!



ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ, ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ
ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

Η μεγαλύτερη δοκιμή CBDC στον κόσμο



Μια προεπισκόπηση του οράματος της Ελίτ για το σύστημα χωρίς μετρητά :

Το eNaira είναι το πρώτο ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας της Αφρικής (CBDC).

Κεντρικοί τραπεζίτες, ακαδημαϊκοί, πολιτικοί και μια σειρά από ελίτ από περισσότερες από 100 χώρες που ελπίζουν να λανσάρουν τα δικά τους CBDCs έχουν παρακολουθήσει στενά το eNaira.

Χρησιμοποίησαν τη Νιγηρία - τη μεγαλύτερη χώρα της Αφρικής με βάση τον πληθυσμό και το μέγεθος της οικονομίας της - ως δοκιμαστικό μπαλόνι για να δοκιμάσουν τα μοχθηρά σχέδιά τους να εξαλείψουν τα μετρητά στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και πέρα από αυτήν.

💥 Διαβάστε εδώ

Πηγή

Τα λάθη που ΔΕΝ έγιναν:Ένας ύμνος για τη Δικαιοσύνη




Αυτός ο Ύμνος για τη Δικαιοσύνη είναι η προσπάθειά της Margaret Anna Alice να καταγράψει συνοπτικά την προμελετημένη σκοπιμότητα που διέπει την τυραννία της COVID, και ζητάμε τη βοήθειά σας στη διάδοση του σαφούς μηνύματος ότι #MistakesWereNOTMade. Παρακαλούμε μοιραστείτε αυτό το ποίημα και κρατήστε το πρόχειρο για την επόμενη φορά που κάποιος θα χρησιμοποιήσει βερμπαλισμό για να αποσιωπήσει τις θηριωδίες που διαπράχθηκαν. Ας κάνουμε το 2023 το Έτος Λογοδοσίας, ώστε κανείς να μην τολμήσει να επαναλάβει τέτοιες πράξεις στο μέλλον.

#Δεν_ξεχνώ


💥 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΕΔΩ


Επιμέλεια υποτιτλισμού στα Ελληνικά:
Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία

Όλα τα Link και τις παραπομπές θα τα βρείτε εδώ

24 Μαρ 2023

Στην Ελλάδα εξακολουθούμε να έχουμε ένα κράτος β α ρ ί δ ι που εκτός των άλλων αποδεικνύεται και ε π ι κ ί ν δ υ ν ο για τη ζωή των πολιτών του : ένα πελατειακό,αυταρχικό και καθυστερημένο κράτος



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Άν δεν κατανοήσουμε τι πραγματικά ήταν το "κόβιντ", θα είμαστε αδύναμοι να κατανοήσουμε και να καταπολεμήσουμε τη συνεχιζόμενη ατζέντα 2030 στην οποία πρωτοστάτησε αυτή η ψεύτικη "πανδημία", καθώς ... συνεχίζει απάνθρωπα να ξεδιπλώνεται.



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

25 Μαρτίου Ημέρα Ελευθερίας


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ


Στις 25 Μαρτίου πολλά μεγάλα δίκτυα και κινήματα σε όλο τον κόσμο ενώνονται για να πουν ξεκάθαρα ΟΧΙ στη Μεγάλη Επανεκκίνηση και να ξεκινήσουν τη Μεγάλη Αποκατάσταση.

#thegreatresign #wearehumanwearefree

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας αυτής κινητοποίησης, σας καλούμε να ενημερωθείτε για το παγκόσμιο κίνημα μη βίαιης αντίστασης We Are Human, We Are Free και τις προτάσεις του.


Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε ένα μαζικό κίνημα αντίστασης των πολιτών για να υπονομεύσουμε τη δύναμη της εγκληματικής Παγκόσμιας Ελίτ να μας ελέγχει και να ανακτήσουμε τις ελευθερίες που κάνουν τη ζωή μας αξιοβίωτη.

Επειδή είμαστε άνθρωποι, είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε επιλογές. Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε - είμαστε με το μέρος της αγάπης, της ζωής και της ελευθερίας ή με το μέρος του φόβου, του αυτοεγκλεισμού και της τυραννίας;

Γιατί; Κάθε προσεκτική εξέταση του προγράμματος της Ελίτ αποκαλύπτει σύντομα

🔥 Χρειάζεται να επιστρέψουν πολλές παλιές παραδόσεις...



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Αυτά τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ενώθηκαν για να καταστρέψουν τον κόσμο...




Πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να πάρουμε τον κόσμο ΜΑΣ πίσω!!

Ήρθε η ώρα να ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ η "νέα τάξη πραγμάτων" σε κάθε χώρα!

Παρίσι : Ζώνη πολέμου

Οι Γάλλοι έβαλαν φωτιά στο δημαρχείο του Μπορντό
καθώς η επανάσταση πλησιάζει πιο κοντά...



Ήρθε η ώρα να τερματιστεί η "νέα τάξη πραγμάτων" σε κάθε χώρα!


Τρίτα γενέθλια του Covid



Αν δεν κατανοήσουμε τι πραγματικά ήταν το "covid", θα είμαστε αδύναμοι να κατανοήσουμε και να καταπολεμήσουμε τη συνεχιζόμενη ατζέντα στην οποία πρωτοστάτησε αυτή η ψεύτικη πανδημία, καθώς συνεχίζει να ξεδιπλώνεται.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

23 Μαρ 2023

Στη Γερμανία εκατομμύρια άνθρωποι διολισθαίνουν στην επισιτιστική φτώχεια


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

'Απόλυτα φυσιολογικές' καθημερινές καταστάσεις

 


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το σύστημα κοινωνικής πίστωσης της Κίνας, έρχεται σύντομα στη Δύση, ΑΝ επιτρέψουμε την ψηφιακή ταυτότητα, τα CBDC και το ''προσωπικό'' σύστημα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα να επεκταθούν.



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το BBC αφαίρεσε την ενότητα "Covid" από την ιστοσελίδα του



Στην τρίτη επέτειο του πρώτου κλειδώματος.

Θέλουν να ξεχάσετε τι έκαναν!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!

Ηρθε η ώρα να τερματιστεί η "νέα τάξη πραγμάτων" σε κάθε χώρα



Το χτύπημα αθώων γυναικών από πίσω αποτελεί νέο χαμηλό για το καθεστώς Μακρόν....αλλά έτσι λειτουργούν... και χρησιμοποιούν ενεργειακά όπλα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο...


Αποτρόπαια καταστολή στη Γαλλία.Η αστυνομία του Μακρόν χτυπάει φοιτητές και γυναίκες

Το νέο Παρίσι είναι σαν κόλαση στη γη εξαιτίας του Μακρόν και της νέας τάξης πραγμάτων.

Το καθεστώς Μακρόν εκπαιδεύει τους σκλάβους του για ισόβια δουλεία...


👉🏻Ο Μακρόν αφαιρεί το ρολόι του των 80 χιλιάδων ευρώ από την pfizer και τους rothchilds κατά τη διάρκεια της χθεσινής ζωντανής συνέντευξης


Η αλλαγή έρχεται...


Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή.



Ήρθε η ώρα που θα καταλάβουμε σε τι κόσμο γεμάτο μυστικά ζούμε, γεμάτο από συμπτωματικά γεγονότα και τυχαίες συναντήσεις, αλλά στην ουσία τους προκαθορισμένες.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

21 Μαρ 2023

Γιατί η αποτυχία της Credit Suisse είναι τόσο μεγάλη υπόθεση;

 


⚠️Αυτό δεν είναι το τυπικό σας καθοοδηγούμενο φυλετικό μπινελίκωμα, ταξικός πόλεμος, τύπος ανοησίας που έχει σχεδιαστεί για να σας αποσπάσει την προσοχή από τα πραγματικά προβλήματα.

Αυτό είναι ένα πραγματικό πρόβλημα.

Θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τα μάτια σας - και το μυαλό σας - μακριά από αυτό με αηδίες όπως οι πυρηνικές απειλές της Βόρειας Κορέας, η επικείμενη σύλληψη του Τράμπ, κλπ. Περιμένετε κάποιο περιστατικό με αιτία τη φυλή για να τους ρίξει όλους πραγματικά στα άκρα...

Αν καταφέρουν να μας κρατήσουν απασχολημένους με τέτοια πράγματα, ίσως να μην προσέξουμε ότι όλες οι τράπεζες καταρρέουν και η οικονομία κυριολεκτικά καταρρέει γύρω μας. Ίσως...

Αυτό δεν είναι κάτι που μπορούν να θάψουν και να κρύψουν για πολύ, αλλά θα προσπαθήσουν να μας κρατήσουν στο σκοτάδι όσο το δυνατόν περισσότερο. Πολλοί δεν θα το παρατηρήσουν μέχρι οι χρεοκοπίες των τραπεζών και ο ουρανοκατέβατος πληθωρισμός να τους επηρεάσουν προσωπικά.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ελληνικό δικαστήριο δικαίωσε τους Σκοπιανούς για το θέμα της «μακεδονικής» γλώσσας


Δώρο η «μακεδονική» γλώσσα στα Σκόπια!



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

20 Μαρ 2023

Κυοφορείται κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Νικόλαο Αλιβιζάτο...

 



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ;

Αρχικά, υπήρξε μέλος του του Διοικητικού
συμβουλίου της "Solidarity now" του G.Soros...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Στη Βουλή το νομοσχέδιο που ανοίγει το δρόμο στην ιδιωτικοποίηση του νερού



Την ώρα που η Ελλάδα ξυπνούσε με θρήνους για το χαμό 57 παιδιών της από την ανικανότητα του κράτους να προστατεύει την ζωή τους στα Τέμπη, την ίδια ώρα, που κάπνιζαν ακόμη οι στάχτες, το Υπ. Περιβάλλοντος κατέθετε Σχέδιο Νόμου 243 άρθρων, με διαβούλευση 4 ημερών συμπεριλαμβανομένης και της Καθαρής Δευτέρας, για την πώληση του νερού και της ελληνικής υπαίθρου στην πατρίδα μας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η βελόνα και οι ζημιές που προκλήθηκαν



Είναι οι εμβολιασμένοι καταδικασμένοι;

"Η σκέψη και μόνο αυτής της δυνητικά ωρολογιακής βόμβας μπορεί να είναι υπερβολική για πολλούς.

Πώς θα το αντιμετωπίσουν; Πώς θα κρατηθούν αυτοί και ο υπόλοιπος κόσμος ενωμένοι κάτω από το βάρος της συλλογικής ανησυχίας και του θυμού επειδή παραπλανήθηκαν ανάλγητα και εξαναγκάστηκαν να κάνουν, συχνά επανειλημμένα, μια άκρως ύποπτη πειραματική ένεση που στην πραγματικότητα δεν χρειάστηκαν ποτέ";


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΙ❗️




ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, TIΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

Μας σβήνουν το blog σιγά-σιγά, μέρα με τη μέρα. Όσα στήνουν στον τοίχο τα αρρωστημένα αφηγήματά τους, πρέπει να διαγράφονται...

 


Γεια σας,

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Οδηγίες κοινότητας  (https://blogger.com/go/conten
tpolicy) περιγράφουν τα όρια όσων επιτρέπουμε  και όσων δεν επιτρέπουμε στο Blogger. Η ανάρτησή σας με τίτλο Robert  Francis Kennedy Jr. : "ο Τrump τσέπωσε χρήματα της pfizer για να πουλήσει  το εμβόλιο του θανάτου"... [ΣΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΞΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ]επισημάνθηκε για έλεγχο από εμάς. Διαπιστώσαμε  ότι παραβαίνει τις οδηγίες μας και διαγράψαμε την ανάρτηση που βρισκόταν  προηγουμένως στο  http://anatropitora.blogspot.com/2022/10/robert-francis-kennedy-jr-rump-pfizer.html.

Γιατί διαγράφηκε η ανάρτηση του ιστολογίου σας;

Οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την πακιστανική κοινότητα, είναι διαχρονικές...


Ο πρ. βουλευτής & υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, Μ. Μπαλαούρας, κάνει προεκλογική μάζωξη με Πακιστανούς. Τους χαιρετά στη γλώσσα τους, υπόσχεται να καταργήσει τις "ρυθμίσεις" της ΝΔ & να δώσει σε όλους πιο εύκολα χαρτιά. Ένας Πακιστανός αναφωνεί: «Εμείς στηρίζουμε σύριζα!»


Σε συγκέντρωση Πακιστανών στην Ηλεία όπου κατεβαίνει υποψήφιος βρέθηκε ο Μάκης Μπαλαούρας για να τους πεί ότι ως κυβέρνηση δεν πρόλαβαν να αλλάξουν όσα ήθελαν να του απαντήσουν πως αυτοί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. (Το video θα το βρείτε και εδώ)

Αναφέρει ότι η κυβέρνηση κατάργησε το μεταρρυθμιστικό έργο της "αριστεράς" και προειδοποιεί πως η Ν.Δ θα τους διώξει για να φέρει άλλους με αεροπλάνα...

«Είμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Βουλευτής εδώ στο νομό Ηλείας και θα είμαι και τώρα ξανά υποψήφιος», λέει ο κ. Μπαλαούρας στο σχετικό βίντεο, συμπληρώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το μέρος των ανθρώπων που δουλεύουνε και υποφέρουν».

«Όμως, η Νέα Δημοκρατία -εμείς δεν προλάβαμε να τα φτιάξουμε όλα- όταν ήρθε, τα κατήργησε όλα» τόνισε προσθέτοντας πως «Και τώρα, η ΝΔ θέλει να σας διώξει και να φέρνει με αεροπλάνα εργάτες γης και μετά να γυρίζουν στην πατρίδα τους. Έκανε πειράματα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν εργάτες γης και για τη φράουλα στην περιοχή, αλλά και για άλλες εργασίες. Ούτε φτάνουν οι εργάτες που έρχονται, αλλά δεν έχουν και εμπειρία. Εσείς εδώ έχετε εμπειρία, αποκτήσατε γνώση».

«Εμείς όλα αυτά θα τα αλλάξουμε. Σας ευχαριστώ. είναι τιμή μου που είμαι μαζί σας και ελπίζω να βρεθούμε σε καλύτερες συνθήκες», κατέληξε.

«Εμείς στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ» του απάντησαν οι συγκεντρωμένοι λαθρο-καταληψίες. [Πηγές : 1 , 2 ]

Η ΝΔ είναι ο πάτος και ο ΣΥΡΙΖΑ ο απόπατος.

18 Μαρ 2023

Το νέο κινεζικό ψηφιακό χρήμα



Το νέο κινεζικό ψηφιακό χρήμα θα έχει ημερομηνία λήξης.

Άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο κινούνται επίσης προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι χρήστες είναι στην πραγματικότητα υποχρεωμένοι να ξοδεύουν ψηφιακά γιουάν μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία, διαφορετικά απλά θα εξαφανιστούν. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την επιτάχυνση της οικονομίας και ταυτόχρονα αφήνει τον πληθυσμό χωρίς αποταμιεύσεις. Τότε οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να ζουν με πίστωση και ταυτόχρονα θα πέσουν σε ψηφιακή και οικονομική σκλαβιά...

Οι πρώτες δοκιμές του ψηφιακού γουάν ξεκίνησαν στην Κίνα τον Απρίλιο του 2020 με την υποστήριξη τεσσάρων κρατικών τραπεζών: Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μετέτρεψαν μέρος των καταθέσεών τους στην Κεντρική Τράπεζα σε ψηφιακό γιουάν και προσδιόρισαν τομείς της οικονομίας για την προώθησή του, οι τράπεζες δοκίμασαν επίσης ηλεκτρονικά πορτοφόλια. [πηγή]

Δύσκολα τα πράγματα για τους LGBTQ στη Ρωσία...

 

😂😄🤣😉

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΑΜΕΣΑ !


"Βρισκόμαστε λοιπόν εδώ, μετά από 3 χρόνια κήρυξης πολέμου ενάντια στην ανθρωπότητα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τις μαριονέττες της Παγκοσμιοποίησης.

Πολλοί είχαν προειδοποιήσει ότι θα έρθει και πολλοί υποψιάστηκαν ότι αρχίζει, όταν φάνηκαν τα πρώτα σημάδια του τελικού σχεδίου, με τη μορφή ”έκτακτων αναγκών”, ειδικών επιτροπών και εκτάκτων μέτρων.

Το υποψιαστήκαμε με τα έκτακτα μέτρα κατά της τρομοκρατίας, μετά την πτώση των δίδυμων πύργων και ύστερα με την οικονομική κρίση του 2008 και την ανάγκη εκτάκτων μνημονίων και μέτρων από "ειδικούς" οικονομολόγους. Δεν είναι τυχαία γεγονότα, είναι όλα μέρος ένος εκθετικά επιταχυνόμενου σχεδίου που με όχημα το φόβο, οδηγεί σε κατάλυση των ελευθεριών μας, στην παραχώρηση της αυτοδιάθεσης και της εθνικής κυριαρχίας σε υπερεθνικούς οργανισμούς υπό τη χρηματοδότηση των πολυεθνικών επιχειρηματικών λόμπι.

Η στρατηγική τους είναι απλή και προσωρινά αποτελεσματική. Παραχωρούν νίκες που σύντομα – αν όχι αμέσως – αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι τέτοιες, παρά μια υποκριτή υποχώρηση αφού έχουν ήδη προκληθεί ανεπανόρθωτες ζημιές. Πάντα με ένα συνδυασμό συγγνώμης και καταστολής προτείνουν το επόμενο βήμα της ατζέντας τους, με πρόσχημα μια νέα κρίση. Παράδειγμα η λήξη των αναστολών των υγειονομικών και οι υποκριτικές συγγνώμες χωρίς αποζημίωση. Μας εξοντώνουν ψυχικά και σωματικά, με αποκορύφωμα στη χώρα μας το τελευταίο δυστύχημα...

Με όμορφο περιτύλιγμα και ελκυστικές λέξεις, μας οδηγούν κάθε φορά και πιο κοντά στη Μεγάλη Υποδούλωσή. Δηλώνουν απροκάλυπτα ότι δεν θα έχουμε τίποτα και θα είμαστε ευτυχισμένοι. Υπόσχονται ότι οι νέες τεχνολογίες θα μας απαλλάξουν από τις αλυσίδες μας και θα λύσουν όλα τα προβλήματα μας.

Μπορούμε να εμπιστευτούμε τις τύχες μας σε αυτούς που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση;

Θα αφήσουμε την τεχνολογία στα χέρια αυτών που έφεραν την ανθρωπότητα σε αυτό το σημείο;

Δεν βρίσκει λόγια να μιλήσει η οργή μας


Γι' αυτούς που βάφουν με το αίμα μας τη γη μας...



Σε δρομολόγια δίχως επιστροφή

Τον σεβασμό σου στην μνήμη μας δώσε

Το έγκλημα τους μην αφήσεις να ξεχαστεί

Αν δεν τους στείλουμε εμείς στο διάολο μια μέρα, Θα φροντίζουν να μας στέλνουν αυτοί στο διάολο, πρώτοι, κάθε μέρα. Εμάς και τα παιδιά μας. Ο λαός πενθεί το λαό, όπως ο λαός είναι κι εκείνος που τον σώζει. Γι' αυτούς είναι δίκαιο να μην έχει αξία η ανθρώπινη ζωή. Είναι μέρος της ιδεολογίας τους. Για αυτούς δεν θα είμαστε ποτέ ίσοι. Μπροστά στο τέρας που λέγεται κεφαλαιοκρατία, το μόνο θεριό που μπορεί να σταθεί απέναντι και να το λυγίσει, είναι ο λαός, όταν ξυπνήσει.

17 Μαρ 2023

Το Παρίσι φλέγεται


Διαδηλωτές καίνε κούκλες των Emmanuel Macron, Elisabeth Bourne,
Olivier Veran και Olivier Dussop σε πλατεία της Ντιζόν στην Γαλλία :



Η αστυνομία προσπαθεί να απωθήσει όσους είναι δυσαρεστημένοι
με τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος και έχουν
προχωρήσει σε σκληρότερα μέτρα :


Το Παρίσι φλέγεται :

Το αιματηρό, ολοκληρωτικό καθεστώς του Μακρόν στραγγαλίζει τη δημοκρατία στα Ηλύσια Πεδία

 



Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αποφάσισε την προηγούμενη Πέμπτη να ενεργοποιήσει το άρθρο 49.3 του γαλλικού συντάγματος, το οποίο δίνει στην εκτελεστική εξουσία της κυβέρνησης το προνόμιο να προωθήσει αμφιλεγόμενες συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις χωρίς κοινοβουλευτική ψήφο, σύμφωνα με το Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων.

🇨🇵 Η ατμόσφαιρα αλλάζει καθώς οι Γάλλοι βγήκαν μαζικά στους δρόμους μετά την επιβολή του Μακρόν στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, αυξάνοντας ουσιαστικά την ηλικία συνταξιοδότησης από τα 62 στα 64.

Θα δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις και θα είσαι ευτυχισμένος…

Η κίνηση, μετά από μήνες διαδηλώσεων και μπροστά στη συντριπτικά εχθρική κοινή γνώμη, πυροδοτεί το κίνημα διαμαρτυρίας.

Η Πολιτική εμπλοκή Ρόδης Κράτσα στην αγοραπωλησία του 15% [...] της Ζακύνθου - ZANTE QATAR GATE…Η Ρόδη Κράτσα, οι καταγγελίες από τον π.Μητροπολίτη ότι... "τα έπιασαν" από τους Καταριανούς και η παραπομπή για κακούργημα.





Πριν καν γίνει Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων η κ.Ρόδη Κράτσα ήταν εισηγήτρια στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την επενδυτικότητα... Καθώς ήταν και μέλος σε τέτοια επενδυτικά συνέδρια και συμμετάσχει κάθε χρόνο.

Είχε επισκεφθεί funds για επενδύσεις στην Ελλάδα και όπως είχε δήλωσε σε Ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου  όταν ανέλαβε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανέφερε ότι είχε συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών  του Κατάρ τον Οκτώβριο του 2010 και συζήτησαν

16 Μαρ 2023

Ούτε καν σταμάτησε…😡


Ακαδημίας σήμερα το μεσημέρι :




Μετά την πορεία στην Αθήνα για την τραγωδία στα Τέμπη...

Δολοφονική ενέργεια της αστυνομίας σήμερα μετά τις πορείες


Αίσθηση έχει προκαλέσει στα Social Media ένα βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από το ANTIplhroforhsh στο Twitter, όπου εμφανίζεται ένας γερανός της αστυνομίας να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς στην Οδό Ακαδημίας, λίγο μετά το... πέρας της πορείας διαμαρτυρίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Αυτό το βίντεο, που έρχεται μετά το σοκαριστικό βίντεο με τα ΜΑΤ να επιτίθενται αναίτια σε ομάδα διαδηλωτών στο Σύνταγμα, προκαλεί νέο γύρο ερωτημάτων για την ΕΛΑΣ των Θεοδωρικάκου-Μητσοτάκη.

Όπως μπορεί να δείτε, εν τοιαύτη περιπτώσει, ένα αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ, ένας γερανός, κάνει επικίνδυνους ελιγμούς την ώρα που υπάρχουν συγκεντρωμένοι στο σημείο. [Πηγή]

CBDCs: Ο δρόμος προς την πλήρη ψηφιακή υποδούλωση


Τα CBDCs (Central Bank Digital Currencies) θα επιτρέψουν σε απρόσωπους, μη εκλεγμένους κεντρικούς τραπεζίτες όχι μόνο να παρακολουθούν κάθε συναλλαγή που κάνετε, αλλά και να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένου του πού μπορείτε να πάτε, τι μπορείτε να αγοράσετε και αν μπορείτε ή όχι να αγοράσετε οτιδήποτε.

Κάθε τελευταίο απομεινάρι της ανθρώπινης ελευθερίας εξαρτάται από την ευρεία απόρριψη των CBDCs. (Βλ. και εδώ :"Καθεστώς ελέγχου" (State of Control)


Μια πρωτότυπη παραγωγή της Wide Awake Media : CBDCs: The Road To Total Digital Enslavement

Δείτε το βίντεο : |Twitter  |Rumble  |BitChute

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ  ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ & ΕΔΩ