20 Νοε 2023

Ένα σκίτσο που τα λέει όλα

 


Οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ τραπεζίτες είναι ο ΕΧΘΡΟΣ της ΕΙΡΗΝΗΣ στον πλανήτη... Αυτοί προγραμματίζουν και χρηματοδοτούν τους πολέμους και το μίσος.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ...

Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας της Ε.Ε. Josep Borrell και ένα μάθημα υποκρισίας


 "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ"  μόνο ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας... 🤡

-Η Ε.Ε. θεωρεί έγκλημα πολέμου αυτό που έκανε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου;

"Ναι, το θεωρούμε έγκλημα πολέμου. Αυτό είναι προφανές, διότι υπήρξε δολοφονία αμάχων, χωρίς κανέναν άλλο λόγο εκτός από το να τους σκοτώσουν απλώς επειδή βρίσκονταν εκεί" - λέει ο Borrell.

-Εσείς στην Ε.Ε. θεωρείτε ότι αυτό που κάνει το Ισραήλ είναι έγκλημα πολέμου;

"Λοιπόν, δεν είμαι δικηγόρος!" - λέει ο Borrell, με κάθε σοβαρότητα.

Εδώ στη Δύση, πρέπει να είσαι βιολόγος για να ξέρεις "τι είναι γυναίκα", οπότε περιμένεις ο πήχης της κοινής λογικής να μην κείται σε απόλυτο βαρομετρικό χαμηλό;...

ΝΑΙ! Η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα είναι οριστική...




19 Νοε 2023

Κάποιος να μου το εξηγήσει...

 


Πώς γίνεται μια οικογένεια που κάποτε είχε καθαρή αξία πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια να έχει ανάγκη αυτά τα χρήματα; Ή συμβαίνει κάτι άλλο εδώ;

Τι είπε ;;




Sunny [ Ρεπόρτερ του UNN ]


Ο αντιπρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού - το όνομά του είναι Κρίστοφερ Γκρέιντι - πετάει τριγύρω με εντολές του αρμόδιου αρχειοφύλακα, ενημερώνοντας τους πάντες για τις αλλαγές και για το τι πρόκειται να συμβεί.

Επίσης, το αμερικανικό Κογκρέσο έχει ένα νομοσχέδιο για τις δαπάνες, όπως ζητήθηκε, αργά το βράδυ της Τετάρτης. Αυτό το νομοσχέδιο εξετάζεται τώρα από το Υπουργείο Οικονομικών - το οποίο είναι μοναδικό - πριν σταλεί στην αίθουσα των αρχείων για έγκριση.

Υπάρχουν δύο προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται, πριν το Κονγκρέσο λάβει οποιαδήποτε χρηματοδότηση :

Πρώτον: ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού - το όνομά του είναι Τσαρλς Μπράουν Τζούνιορ - πρέπει να αντικατασταθεί για να λάβει ο στρατός οποιαδήποτε χρηματοδότηση.

Δεύτερον: πρέπει να γίνει ανακοίνωση από την οικογένεια Τραμπ, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πεθάνει (είναι νεκρός). Η ανακοίνωση αυτή αναμένεται να γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά τον πόλεμο στο Ισραήλ : Χθες το βράδυ το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ψήφισε ένα ψήφισμα που ζητά παύσεις στις μάχες στη Γάζα. Οι ΗΠΑ ΔΕΝ άσκησαν βέτο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ΟΗΕ υιοθετεί ένα ψήφισμα σχετικά με το θέμα της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης. Ήταν λίγο πιο ήσυχα στο Ισραήλ από τότε που ψηφίστηκε αυτό το ψήφισμα...

17 Νοε 2023

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να σας ελέγχουν και να σας εξουσιάζουν.

 



Οι περισσότεροι άνθρωποι στη γη αυτή τη στιγμή είναι δυστυχώς εγκλωβισμένοι σε μια πραγματικότητα άγνοιας ως προς το ποιοι και τι είναι πραγματικά και αυτό συμβαίνει επειδή οι λίγοι που ελέγχουν τα πάντα εργάζονται εδώ και αιώνες για να κρατήσουν την ανθρωπότητα σε πλάνη, ώστε να μπορούν να σας βάζουν ζυγούς στο λαιμό και να σας κρατούν όσο το δυνατόν πιο αμόρφωτους και ανυποψίαστους ως προς το ποια είναι πραγματικά η αλήθεια για εσάς.

Βγείτε απο το ψέμα καί ελάτε μαζί μας στην Πραγματικότητα που δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Διαβάστε περισσότερα»

16 Νοε 2023

Τι συνιστά την "αλλαγή" στον πλανήτη μας

 


Σύμφωνα με πολλούς αυτόχθονες οραματιστές, δασκάλους και πρεσβυτέρους, βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη αλλαγή.

Λένε ότι, για πρώτη φορά στην ιστορία της γης, κάτι μνημειώδες αλλάζει στην ανθρώπινη εμπειρία στο σύνολό της: μια μετατόπιση της συνείδησης προς μια μεγαλύτερη πνευματική αφύπνιση.

Στην πραγματικότητα, κάποιοι λένε ότι ένα νέο είδος ανθρώπινου όντος αναδύεται και μια νέα γη γεννιέται.

Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψουμε αν επικεντρωθούμε μόνο σε αυτά που συμβαίνουν στις επικρατούσες ειδήσεις: τα ίδια κουραστικά αρνητικά σενάρια που πάντα ταλαιπωρούσαν την ανθρώπινη φυλή θα συνεχίσουν να παίζονται ξανά και ξανά.

Κι όμως, συμβαίνει και κάτι άλλο, αν κοιτάξετε προσεκτικά.


🧡Διαβάστε περισσότερα»


15 Νοε 2023

Αυτή είναι η ώρα σας. Είστε εδώ για κάποιο λόγο και έχετε σκοπό. Είστε έτοιμοι;



Μην ασχολείστε με το τι έχει συμβεί ή τι συμβαίνει γύρω σας, αν αντιλαμβάνεστε αυτά τα γεγονότα ως χάος. Βιώστε ειρηνικά μέσα στο χάος και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να εστιάσετε. Αν οι άλλοι χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου, χρησιμοποιούν το φόβο για να πουλήσουν βία ή απλώς επαναλαμβάνουν το χάος στον κόσμο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μέρος του δικού σας κόσμου. Εσείς δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα, τελεία και παύλα.

Όλη η εστίαση της ανθρωπότητας έχει αλλάξει και χρειάζεται να υποστηρίζετε την αλήθεια σας όπου κι αν βρίσκεστε για να ενδυναμώσετε την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Δεν θα υπάρξουν λάθος στροφές. Όλα είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι για εσάς. Δεν θα βιώσετε απολύτως τίποτα που δεν είναι μέσα στη δόνησή σας. Αν το έχετε βιώσει, υπάρχει λόγος γι' αυτό και θα σας φέρει πιο κοντά σε αυτό που πρέπει να είστε.


Διαβάστε περισσότερα»

13 Νοε 2023

‼️ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ με αυτή την επόμενη τυραννική κυβερνητική κίνηση που μόλις ξεκίνησε στην Ευρώπη...

Η Ευρώπη μόλις έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την πλήρη κατάργηση της ιδιωτικής σας ζωής. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη μέλη μόλις κατέληξαν σε συμφωνία για την εισαγωγή της ψηφιακής ταυτότητας.

Η προώθηση της Ψηφιακής Δημόσιας Υποδομής (DPI) που περιλαμβάνει. "Ψηφιακές ταυτότητες", διαβατήρια εμβολίου και ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών (CBDC) - προωθείται από το παγκοσμιοποιημένο WEF και, όπως είναι αναμενόμενο, υποστηρίζεται από τον Bill Gates μαζί με τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Η εκστρατεία "50 σε 5" αυτοχαρακτηρίζεται ως "μια εκστρατεία για την προαγωγή της προάσπισης υπό την ηγεσία των χωρών”.

Το "πρόβλημα", λέει το WEF, ήταν φυσικά η "πανδημία", η οποία "επιδείνωσε την κατάσταση" και η ψηφιακή δημόσια υποδομή, είναι η "λύση", καθώς έχει αναγνωριστεί ως "βασική μετάβαση που απαιτείται για την επιτάχυνση της δράσης και των αποτελεσμάτων των ☠️ Στόχων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, ΚΑΙ για τα παιδιά μέχρι το 2030".


Διαβαστε περισσότερα»


11 Νοε 2023

Η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία... Αλλά είναι και κάτι πολύ περισσότερο από αυτό.

 



🚨Κι αν ο μεγαλύτερος στόχος είναι η συλλογή γενετικών δεδομένων;

Καταλάβετε, δεν τους ενδιαφέρει αν το τεστ είναι ακριβές ή όχι, αν έχετε "Coροϊδοϊό" ή όχι. Ξέρουν ότι όλα αυτά είναι ψεύτικα.

🚨Το σημαντικό είναι να κάνετε τα τεστ...

Τι τους ενδιαφέρει, λοιπόν; Πρώτα απ' όλα, η εκπαίδευση των ανθρώπων ώστε να είναι υπάκουοι... δεύτερον, η συλλογή των δεδομένων από τα τεστ και τρίτον, το να γίνουν πλουσιότεροι και να αποκτήσουν μονοπώλιο στην αγορά λόγω των τεστ.

Να ξέρετε ότι ο απώτερος στόχος είναι και ήταν πάντα τα δεδομένα.

🚨Ναι. Τα δεδομένα είναι το νέο πετρέλαιο.

Σκεφτείτε το. Μετά σκεφτείτε τις συνέπειες για τα παιδιά σας.

🚨Μην τα αφήνετε να εξεταστούν. Μην τα αφήνετε να συνηθίσουν να ζουν κάτω από το μικροσκόπιο της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα»

6 Νοε 2023

Οι ειδήμονες του WEF εγκαταλείπουν το πλοίο που βουλιάζει καθώς οι εισαγγελείς προετοιμάζουν τις δίκες της Νυρεμβέργης 2.0

Ritter: Θα χάσει το Ισραήλ

 


Ο πρώην αξιωματούχος της CIA και τέως επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, Scott Ritter υποστηρίζει ότι το Ισραήλ δεν μπορεί να νικήσει τη Hamas.

Αν ο ισραηλινός στρατός ελπίζει να νικήσει τη Hamas στη Γάζα, πρέπει να φτάσει στις υπόγειες σήραγγες, υποστηρίζει ο γεωπολιτικός αναλυτής αλλά το Ισραήλ δεν θέλει να το κάνει αυτό, γιατί «θέλει πόλεμο χωρίς μεγάλο κόστος», προσθέτει. «Οι Ισραηλινοί πολεμούν πάνω από το έδαφος. Κάνουν περιορισμένες επιχειρήσεις στις σήραγγες.

Αλλά δεν καταφέρνουν να νικήσουν τη Hamas.

Για να νικήσουν τη Hamas, πρέπει να πάνε κάτω από το έδαφος και να κλείσουν ολόκληρο το δίκτυο των τούνελ», σημειώνει. Το μόνο που κάνει το Ισραήλ προς το παρόν είναι να καταστρέφει τις υποδομές στη Γάζα εν μέσω του αυξανόμενου αριθμού των νεκρών αμάχων, υπογραμμίζει ο Ritter στο Sputnik.

Οι σήραγγες της Hamas είναι τριών επιπέδων, διευκρινίζει, με  το πρώτο επίπεδο

5 Νοε 2023

Η ατζέντα είναι να χρησιμοποιήσουν έναν κατασκευασμένο πόλεμο

 

(*Ο Economist ανήκει στους Ρότσιλντ και κοινοποιεί τις υποδείξεις τους)

Οι Καμπαλιστές (οργανωμένος Εβραϊσμός & Μασονία) διεξάγουν πόλεμο κατά της ανθρωπότητας. Οι αντίθετοι εκκαθαρίζονται εθνοτικά. Αλλά μέχρι αυτό να φτάσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους, κανείς δεν το αντιλαμβάνεται. Πρέπει να ανατινάξουν τον κόσμο για να καλύψουν τις απάτες τους με τον Covid-19 και τις κεντρικές τράπεζες...

Ο Νετανιάχου δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ισραηλινών, όπως και οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση δεν εκπροσωπεί τους πολίτες της.

Η ατζέντα είναι να χρησιμοποιήσουν έναν κατασκευασμένο πόλεμο για να κλέψουν τα εκ γενετής δικαιώματά μας και να καταστρέψουν την ανθρωπότητα.

Η Δύση είναι τώρα συνένοχη στη γενοκτονία και, αν επικρατήσει το κάρμα, θα υποστεί την ίδια μοίρα.

Ο σατανισμός, η λατρεία του θανάτου και του πόνου, καταστρέφει τους ίδιους τους οπαδούς του. Αυτό περιλαμβάνει όλους όσους υποστηρίζουν αυτή την αναίτια γενοκτονία στη Γάζα.

1 Νοε 2023

Αυτή είναι η πιο ακριβής σύνοψη της διεθνούς κατάστασης μέχρι στιγμής

 


Η Παλαιστίνη είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου- υπάρχουν πολλά άλλα που διαδραματίζονται. Αλλά είναι επίσης το φυτίλι που μπορεί να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα, καθώς θα εμπλακούν και άλλοι παίκτες, όπως έχουν υποσχεθεί, αν αυτό το πολιορκημένο έθνος και ο λαός του συνεχίσουν να υφίστανται γενοκτονία από το Ισραήλ.

Το Ισραήλ απλά συνεχίζει, αδιαφορώντας...

29 Οκτ 2023

28 Οκτ 2023

Χρόνια πολλά και καλά Ελλάδα μου!


Ευχές με τη φωνή των παιδιών μας!

Ο πολύς κόσμος πιστεύει σε έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο... Σε αυτό "συμβάλλουν" στοχευμένα και αποφασιστικά όλα τα σιωνιστικά μ.μ.ε. του πλανήτη και όλα τα σκοτεινά ιερατεία του που για αιώνες διαμόρφωναν συνειδήσεις, τροφοδοτώντας τους αντίστοιχους κοινωνικούς μηχανισμούς.

Πάντοτε με το ίδιο σενάριο χτυπούν αλύπητα αθώα θύματα, αναλώσιμους πληθυσμούς ένθεν και ένθεν, με σοβαρή έλλειψη φαντασίας και πολιτικής... Η βία, η καταστροφολογία και η διαχείρηση του πένθους αρκούν άλλωστε για να επιβάλλουν στις συνειδήσεις το κλασσικό αφήγημα της "τάξης" τους, που δεν είναι άλλο από το κοινό οργανωμένο έγκλημα...

Μην πιστεύετε σε προσχεδιασμένα σενάρια. Απομακρυνθείτε από τα επίσημα αφηγήματα των καθαρμάτων που παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά και -εκτός της απροκάλυπτης βίας- χωρίς ουσιαστικούς άσσους πλέον στο μανίκι τους... Κάθε τους κίνηση μπορεί να έχει στόχο το ηθικό μας (και τα καταφέρνουν να το κλονίζουν σε τακτική βάση) αλλά παράλληλα προσθέτει από ένα επιπλέον καρφί στο φέρετρο της παγκοσμιοποιητικής συμμορίας που πνέει τα λοίσθια...

Μείνετε όρθιοι και ενωμένοι φροντίζοντας την σύνδεσή σας με το Όλον, τους εαυτούς σας και αυτούς που νοιάζεστε. Εξασφαλίστε τα βασικά για την επιβίωση της κοινότητάς σας και επαγρυπνείτε όσον αφορά τις εξελίξεις που δεν φαίνονται και δεν ακούγονται...

Σήμερα, μετά από αιώνες βαθειάς ύπνωσης, βρισκόμαστε, όλοι όσοι χρειάζεται, στην

26 Οκτ 2023

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ υπηρεσίες internet, γι'αυτό κι η 15θήμερη απουσία μας από το διαδίκτυο...


 


Μιλάμε πλέον με αποδείξεις : Η ip μας είναι banned από τους Γερμανούς "φίλους" μας της ''Τ'' (Deuce telecom-πρώην ο.τ.ε.) και ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ πλέον υπηρεσίες internet, δίνοντάς μας διάφορες δικαιολογίες της πλάκας, δήθεν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές...

Όμως...γατάκια...μαντέψτε! Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ επανέρχεται δριμύτερη και ακόμα πιο εκνευρισμένη για το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ που ισχύει σε ολόκληρη την ε.ε. και κατά συνέπεια στην πατρίδα μας…

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ...✌🏻

Α.Τ.

7 Οκτ 2023

ΝΤΡΟΠΗ




ΝΤΡΟΠΗ σε όσους Έλληνες με τις ψήφους τους νομιμοποιούν τους «δημίους» τους, οι οποίοι —είναι φανερό στους πάντες πλέον— είναι εγκάθετοι των ιμπεριαλιστών. Ακόμα και τα πρόβατα μισούν τους σφαγείς τους και δεν τρέχουν να τους «ψηφίζουν», για να εξασφαλίσουν καλή θέση στο «σφαγείο» τής επιλογής τους. ΝΤΡΟΠΗ σε όσους Έλληνες ψήφισαν Μητσοτάκη …ΝΤΡΟΠΗ σε όσους Χανιώτες ψήφισαν Ντόρα …και ΝΤΡΟΠΗ σε όσους Αθηναίους ψήφισαν και θα πάνε να ξαναψηφίσουν τον Μπακογιάννη.

Αυτοί πήραν στον «λαιμό» τους ολόκληρο τον Ελληνισμό …
Αυτοί με τις ψήφους τους «βυθίζουν» την Ελλάδα στην αθλιότητα και την παρακμή μιας τριτοκοσμικής «Μπανανίας»!

Δεν ξαναψηφίζουμε Δημάρχους που έχουν Hot Spots λαθρομεταναστών στις περιοχές τους και είναι κολλητήρια με τους αντινατιβιστές του Μαξίμου... Δεν ξαναψηφίζουμε για Δημάρχους και Περιφερειάρχες άτομα που κυριολεκτικά έπνιξαν και έκαψαν κόσμο... Δεν ξαναψηφίζουμε αλαζονικούς Δημάρχους που για χρόνια έκαναν και κάνουν ζωή εφοπλιστών με απευθείας αναθέσεις. Δεν ψηφίζουμε υποψήφιους Δημάρχους με κρυφό πρόγραμμα, που αλληθωρίζουν προς τις ανεμογεννήτριες. Δεν ψηφίζουμε Δημάρχους και Περιφερειάρχες που ψάχνουν δεύτερες, τρίτες και τέταρτες θητείες... Η γελοιότητα έχει και ένα όριο...

Δεν πάει άλλο. Αρκετά με την υποκρισία.


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα»

5 Οκτ 2023



Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΚΑΤΕΒΑΣΕ" Ο BLOGGER, ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ" ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!


Μετά από το κλείδωμα του ιστολογίου ήρθε η απόλυτη δικαίωση και ακόμα ψάχνουμε το πως...




Η τότε απάντηση στην Google ήταν άμεση :


Και απόψε πρίν λίγο ήρθε η, όχι και πολύ αναμενόμενη, απάντηση : "Μετά τον έλεγχο, έγινε αποκατάσταση του ιστολογίου" :


Μέχρι να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει γίνει και πως "αποκαταστάθηκε" το ιστολόγιο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μιλήσουμε δια στόματος της ευρωβουλευτού Christine Anderson :

30 Ιουν 2023

Η Γαλλία καίγεται ακόμα μια φορά


Αυτή δεν είναι ταινία... αυτή είναι η Γαλλία που καίγεται ξανά :



Η Γαλλία είναι εξωφρενική...Τώρα κλέβουν λεωφορεία :



Ο Μακρόν χάνει τον έλεγχο καθώς η Γαλλία καίγεται...

Η Δύση είναι ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ


🔸ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ MATT HANCOCK , U.K.


Για πρώτη φορά ένα μεγάλο κύριο μέσο ενημέρωσης (The Telegraph) σε 
μια δυτική χώρα (Ηνωμένο Βασίλειο) ζήτησε τη σύλληψη και τη δίωξη 
του υπουργού Υγείας (Matt Hancock) για τα εγκλήματα του Κόβιντ...
-Μάρτης 2023


"Έδωσες μαζική εντολή και οργάνωσες μια θανατηφόρα συνταγογράφηση μιδαζολάμης για να δολοφονήσεις χιλιάδες ηλικιωμένους και ασθενείς μας και να δημιουργήσεις μια ψεύτικη πανδημία βασισμένη σε ένα κατασκευασμένο παθογόνο.

Μας φυλακίσατε παράνομα στα σπίτια μας για 23 ώρες ημερησίως το χειμώνα, επιχειρώντας γενοκτονία λέγοντας στις κοινότητες BAME ( Black, Asian and Minority Ethnic) ότι θα πληγούν περισσότερο και ότι η έρευνα που είχε ανατεθεί από την κυβέρνηση (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ) είχε αποδείξει την αναποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων βιταμίνης D.

Με τη νομοθεσία που αργότερα ονομάσατε "οδηγίες", (τις οποίες παραβιάζατε καθημερινά)

Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας αν δεν μπορούμε καν να ονομάσουμε τον εχθρό.



Απόσπασμα από τον ιδρυτή του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου Nahum Goldman 1895-1982


Αντιμετωπίζουμε μια απόκρυφη δύναμη. Ο οργανωμένος Εβραϊσμός (Χάζαροι/Ασκενάζι κ.ά.)  και το τσιράκι του, ο Τεκτονισμός, είναι αφοσιωμένοι στην καταστροφή του πολιτισμού.

Η "πανδημία" είναι εμπνευσμένη από το σατανικό δόγμα της "Δημιουργικής Καταστροφής" που συναντάται στον Καμπαλιστικό Ιουδαϊσμό & τον Τεκτονισμό. Κάνουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμό τους για να καλύψουν τα ίχνη της εγκληματικής απάτης του κόβιντ.

29 Ιουν 2023

Πίνετε ακόμα το νερό της βρύσης που χορηγεί η κυβέρνηση;


Το ATRAZINE, μας λέει ο Kennedy Jr., είναι ένα φυτοφάρμακο που κυριολεκτικά θηλυκοποιεί τα νεαρά αγόρια και τους άνδρες... και χρησιμοποιείται στο νερό της βρύσης των Αμερικανών! (μόνο των Αμερικανών; 🤔)...


Αντωνιάδης μετά την αθώωση του : Θα βάλω Φυλακή την Εγκληματική Οργάνωση


Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ"




Στη Δίκη που η εγκληματική Οργάνωση δεν ήθελε να γίνει με τίποτα
στη Δίκη που κατηγόρησαν τον Αντωνιάδη για Διασπορά Ψευδών Ειδήσεων για την απάτη Covid και τις Δολοφονίες στα Νοσοκομεία για την Φρίκη που έζησαν οι Έλληνες για τους ψευδείς αριθμούς στον ΕΟΔΥ ώστε να κλείσουν μέσα τους πολίτες και να Τρομοκρατήσουν…

Το Τριμελές Δικαστήριο Εφετών Αθήνας δεν ήθελε να προχωρήσει στην Ουσία της Υπόθεσης… Αθώωσαν τον Δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη με την αλλαγή του Νόμου στο άρθρο 191 του Π.Κ για την διασπορά Ψευδών Ειδήσεων… Όμως ο Νίκος Αντωνιάδης σε δήλωση του έξω από το Εφετείο ανέφερε ότι υπάρχει πληθώρα μηνύσεων από τα θύματα και τους συγγενείς τους με την Κεντρική στη ΓΑΔΑ κατά της Εγκληματικής Οργάνωσης και υποσχέθηκε ότι θα τους βάλει Φυλακή… Τώρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.

Τον αθώωσαν με συνοπτικές διαδικασίες για να μην ακουστούν όλες οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες ...Δεν άφησε η έδρα του Δικαστηρίου να

Πώς μπορούμε να σπάσουμε το σύστημα & να σταματήσουμε τις παγκόσμιες ελίτ; - Billy Carson : Μόνο αν όλοι ε ν ω θ ο ύ μ ε και σ τ α μ α τ ή σ ο υ μ ε να συμμετέχουμε στην παγίδα του matrix ...



28 Ιουν 2023

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ FOCUS FM


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΥ, ΣΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ FOCUS FM ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ, ΤΟ ΠΡΩΙ της 26ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2023:



Τρομερά σοκαριστικό.


Κοιτάξτε πώς αντιμετωπίζουν αυτοί οι Ουκρανοί στρατιώτες αυτή την κυρία και το μωράκι της. ❗️Προσέξτε το σήμα του Γ' Ράιχ επάνω στο στρατιωτικό όχημα :


▶️Για άμεση αλήθεια, ενημέρωση πίσω απ' την κουρτίνα και άφοβη,
σαφέστατη πληροφόρηση, ακολουθήστε το κανάλι μας στο Telegram.

Η νέα τάξη σκοτώνει ανθρώπους με "ήπια" όπλα. Προσέχετε πολύ εκεί έξω...


♦️ Πρέπει να μας επιτραπεί να οδηγούμε μέσα από τα πλήθη, αν κλείνουν το δρόμο;



Έτσι μοιάζουν 5 χιλιάδες θυμωμένοι άνθρωποι.... είμαστε τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο Δυτικοί που έχουν ξυπνήσει... αυτή τη στιγμή είναι ένας ασύμμετρος πόλεμος όπου η νέα τάξη σκοτώνει ανθρώπους με "ήπια" όπλα επειδή δεν μπορούν να νικήσουν τους αριθμούς μας στο πεδίο της μάχης...

Είναι καιρός να ξυπνήσουν οι Δυτικοί, ώστε

Αποτελούν μέρος της ΙΔΙΑΣ ατζέντας

 
Αυτή είναι η ΛΟΑΤΚΙ+ 🏳️‍🌈 σημαία αναμεμειγμένη με την  🏳️‍⚧️ σημαία των παιδόφιλων :


Αποτελούν μέρος της ΙΔΙΑΣ ατζέντας...

Οι πύργοι θανάτου προκαλούν καρκίνο και κόβιντ....



Μελλοντική πόλη 15 λεπτών που χτίζεται με εντολή της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας


Μελλοντική πόλη 15 λεπτών που χτίζεται με εντολή της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Ιδού τι είναι γνωστό μέχρι στιγμής: – Κάθε φανός δρόμου θα είναι εξοπλισμένος με κάμερα με αναγνώριση προσώπου. - Σημείο ελέγχου σε κάθε έξοδο και είσοδο από την πόλη - Περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι θα επανεγκατασταθούν στο Xiong'an από το Πεκίνο με εθελοντικά - υποχρεωτικά μέσα.


⚠️ Πρέπει να απορρίψουμε τις πόλεις των 15 λεπτών με κάθε κόστος!

27 Ιουν 2023

Δεν μπορούσε πλέον να αντέξει τις βλάβες που προκάλεσε η "αναμνηστική"...


Η 41χρονη ηθοποιός Katerina Pavelek έβαλε τέλος στη ζωή της στις 17 Ιουνίου 2023 σε κλινική υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασία) στη πόλη Basel της Ελβετίας, καθώς δεν μπορούσε πλέον να αντέξει τις βλάβες που προκάλεσε η αναμνηστική δόση του εγκληματικού σκευάσματος της φαρμακοβιομηχανίας του θανάτου.


Μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα, Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης, Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση.  Διαβάστε περισσότερα

Και μιας και το έφερε η συζήτηση, ας δούμε για ακόμα μια φορά ποιες και πόσες είναι οι

Αυτά είναι που δεν θέλουν να ξέρετε για το Titan & τον Τιτανικό.


Εμβαθύνουν πολύ σε αυτό το θέμα.

Βυθίστηκε όντως ο Τιτανικός από ένα παγόβουνο;




Ο πληροφοριοδότης της Google Zach Vorhies είναι εδώ για να μιλήσει για το εξαφανισμένο υποβρύχιο και την εναλλακτική του θεωρία για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Όταν τα μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι κάτι είναι σημαντικό και όλα έχουν ακριβώς την ίδια αφήγηση, αυτό είναι μια κόκκινη σημαία ότι η αλήθεια αποκρύπτεται. Η επιχείρηση για το χαμένο υποβρύχιο χρηματοδοτήθηκε αρχικά από τη δυναστεία των Ρότσιλντ. Λόγω μιας νέας συνθήκης οι πολίτες της Δύσης δεν θα μπορούν πλέον να επισκέπτονται τον τόπο του ναυαγίου του Τιτανικού χωρίς άδεια. Αυτή η επιχείρηση υποβρυχίων κατάφερε να λάβει άδεια με ένα πειραματικό σχέδιο υποβρυχίου, ενώ χρησιμοποίησε ένα ασύρματο χειριστήριο βιντεοπαιχνιδιών.

Συγκάλυψη του Τιτανικού: H Ocean Gate βυθίζει υποβρύχιο για να κρύψει την αλήθεια για τον Τιτανικό;

ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ:


Η Νέα Δικτατορία πήρε 300.000 ψήφους λιγότερες από τον Μάιο και 150.000 ψήφους λιγότερες από τον Ιούλιο του 2019.

Για ποιόν θρίαμβο μιλάνε ;

Είναι μία ακόμη ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Κυβέρνηση με 2.100.000 ψήφους σε ένα λαό 10 εκατομμυρίων , είναι κυβέρνηση των 2 στους 10. Η απλή αριθμητική , μιλάει από μόνη της, πρέπει να είναι απυθμένως ηλίθιος κάποιος ώστε να μην καταλαβαίνει οτι πρόκειται για μειοψηφική κοινοβουλευτική δικτατορία.

Υπό ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ συνθήκες θα έπρεπε να έχει το πολύ 100 έδρες, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαζόταν συνεργασία τουλάχιστον τριών κομμάτων για να γίνει κυβέρνηση με 150 έδρες και άνω.

Με ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ 50 ΕΔΡΕΣ λοιπόν

Τα "hoaxes" δουλεύουν υπερωρίες... Σειρά έχει η επόμενη παγίδα στα παιδιά μας








Αν οι άνθρωποι δεν ενωθούν και δεν βάλουν ένα τέλος σε αυτή τη βρωμιά, θα εγκαταλείψουμε τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές, στις ανώμαλες ορέξεις των καθαρμάτων που ενορχηστρώνουν και προωθούν 👉 αυτές τις απίστευτες καταστάσεις.

Τα παιδιά, απλά πέφτουν απροστάτευτα στην καλοστημένη παγίδα


Αν οι άνθρωποι δεν ενωθούν και δεν βάλουν ένα τέλος σε αυτή τη βρωμιά, θα εγκαταλείψουμε τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές, στις ανώμαλες ορέξεις των καθαρμάτων που ενορχηστρώνουν και προωθούν 👉 αυτές τις απίστευτες καταστάσεις.


Εντωμεταξύ, το ισλάμ καταγράφει (όχι τυχαία) τον ηθικό ξεπεσμό των Δυτικών κοινωνιών... Ίσως και ο καταγγέλλων να ανήκει στους κόλπους του. Ο καθένας μάχεται με τα δικά του κίνητρα, ενώ όλοι μας έπρεπε να αντιστεκόμαστε  στην πρώτη γραμμή, ανεξάρτητα από τις ετικέτες που συνηθίζει το μάτριξ να τοποθετεί, διαχωρίζοντας τους σκλάβους με βάση την, στρατηγικά ασκούμενη, κοινωνική μηχανική. Τα παιδιά, απλά πέφτουν απροστάτευτα στην καλοστημένη παγίδα του κόσμου που ετοιμάστηκε γι' αυτά χωρίς αυτά...

26 Ιουν 2023

4η ΒΙΟΜΗΧ.ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Το πρόβλημα. Μέθοδος αντίδρασης και λύσης. Τι θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα μεταξύ 2020-2030, αν δεν βάλουμε ένα τέλος...



✅ ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ! ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ! ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η  ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ!

Οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να το μάθει ο κόσμος...


Αυτό είναι για όποιον πιστεύει ότι οι χημικές δοκιμές είναι μια θεωρία συνωμοσίας... Οι χημικές δοκιμές είναι πολύ πραγματικές... μοιραστείτε αυτό το σύντομο βίντεο. Οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να το μάθει ο κόσμος :


Οι Δυτικοί, διδάσκουμε τα αγόρια μας πως να γίνουν κορίτσια...

 
Αυτή είναι η "Μεγάλη επαναφορά".Πρόστυχοι, ανώμαλοι,
διεστραμμένοι, μπροστά σε παιδιά.Οι άντρες δεν υπάρχουν
πια, τους πάτησε το τρένο...


🤡Οι ανώμαλοι στην Τουρκία, θέλησαν
να πραγματοποιήσουν παρέλαση...

📢 Να το μεταδώσετε


Η γενοκτονία συζητιόταν ανοιχτά, πριν από 20 χρόνια στα υψηλότερα επίπεδα της ακαδημαϊκής κοινότητας :


Κατάργηση της λευκής φυλής

"Μη γελιέστε : σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να χτυπάμε τους νεκρούς λευκούς άνδρες, και τους ζωντανούς, και τις γυναίκες επίσης, μέχρι να καταστραφεί το κοινωνικό κατασκεύασμα που είναι γνωστό ως "λευκή φυλή" - όχι να " αποικοδομηθεί" αλλά να καταστραφεί."  -Ηarvard magazine (Σεπτέμβρης-Οκτώβρης 2002)


Αξιωματούχος του CDC : "να ξεφορτωθούμε όλους τους λευκούς στις Ηνωμένες Πολιτείες" :


Ο Ρόθτσιλντ ομολογεί :

Η μεγαλύτερη απάτη σε βάρος της ανθρωπότητας



Οι Rockefellers σας χαιρετούν 👋 Διαβάστε περισσότερα »

Μην γίνεστε θύματα στην προπαγάνδα τους


Τα "μαθηματικά" της Cia & co. μας πόνεσαν το μυαλό... Μην γίνεστε θύματα στην προπαγάνδα τους. Το μάτριξ έχει τον τρόπο να σας διαβρώνει και να σας βυθίζει ολοένα και βαθύτερα στο φόβο, την απελπισία και την υποταγή, στην προσπάθειά του να σας ενσωματώσει σε μια εικονική, ψευδεπίγραφη πραγματικότητα, σκηνοθετημένη με βάση τις επιδιώξεις αυτών που το ελέγχουν.


ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 20% ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ...


25 Ιουν 2023

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου, θα ήσουν Άνθρωπος, αν...


Δευτέρα 26 Ιουνίου, θα σηκωθείς από το κρεββάτι ξεκούραστος και όχι κουρασμένος από την αϋπνία. Την Δευτέρα θα κοιταχτείς στον καθρέπτη και θα σε αντιμετωπίσεις με χαμόγελο.

Την Δευτέρα ανοίγοντας το γραμματοκιβώτιο δεν θα βρεις λογαριασμούς με ένδειξη “χρέη προηγούμενων διμήνων” αλλά θα βρεις μία επιστολή από τις κρατικές υπηρεσίες που θα σού λένε “συγνώμη για την ψυχική οδύνη που σάς προκαλέσαμε, διαγράφονται οποιεσδήποτε παράνομες εισπρακτικές ενέργειες προηγούμενων κυβερνήσεων”.

Την Δευτέρα θα μπεις στο αυτοκίνητο και με την άνεση που είχες χρόνια πριν θα μπεις στο πρώτο βενζινάδικο που θα βρεις χωρίς να κοιτάξεις την ταμπέλα με την τιμή βενζίνης και χωρίς να υπολογίσεις ποια διαδρομή να κάνεις με ένα 10ευρω καύσιμο στο ρεζερβουάρ. Θα πεις αυτό που έλεγες επί δεκαετίες: “ Γεμισέ το”.

Την Δευτέρα θα πας στην δουλειά σου και δεν θα βρεις στοίβα από ειδοποιητήρια με την φράση “είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε στα προβλεπόμενα από τον Νόμο Τάδε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης εις βάρος σας (κατάσχεση, πλειστηριασμό, κατάσχεση εις χείρας τρίτων κ.λ.π)”. 

Η μόνη σκέψη που θα έχεις την Δευτέρα είναι αν θα προλάβεις να εξυπηρετήσεις τους δεκάδες πελάτες που θα εισρέουν στο μαγαζί σου.

Την Δευτέρα δεν θα αποφύγεις να πάρεις τηλέφωνο στο σπίτι σου να ρωτήσεις “τι θέλεις να φέρω από το σούπερ μάρκετ”. Αντιθέτως, αφού γεμίσεις το πορτ παγκάζ, ακόμα και με άχρηστα καταναλωτικά προϊόντα και ούτε ίχνος από μακαρόνια και ρύζι (όχι άλλο ρύζι ρε!), θα πάρεις ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια για την γυναίκα σου που έχει να δει το χαμόγελό σου 10 ολόκληρα χρόνια.

Την Δευτέρα θα “κλείσεις” εκείνο το ραντεβού για το τσεκ απ στο γιατρό σου που έχει καθυστερήσει. Η αγωνία σου δεν θα είναι

Η σοκαριστική πρόβλεψη της Deagel για την αποανάπτυξη του πληθυσμού το 2025 είναι εντός στόχου και όχι απλώς μια εκτίμηση...


Από το Exposé, Ιούνιος 18, 2023




Μια αμφιλεγόμενη πρόβλεψη της Deagel, μιας παγκόσμιας εταιρείας παροχής πληροφοριών και συμβουλών, τράβηξε την προσοχή το 2020 για την εκπληκτική πρόβλεψή της για μια σημαντική ερήμωση του Δυτικού Κόσμου μέχρι το 2025.

Αυτός ήταν ένας πολύ τολμηρός ισχυρισμός.

Το "Η κυβέρνησή σας προσπαθεί να σας σκοτώσει" είναι ακόμη πιο τολμηρό.

Αλλά δυστυχώς, αυτοί οι τολμηροί ισχυρισμοί υποστηρίζονται τώρα από ένα βουνό αποδείξεων, και τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν στα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer, τα οποία ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ αναγκάστηκε να δημοσιεύσει με δικαστική απόφαση.

Και δυστυχώς, τα στοιχεία δείχνουν έντονα ότι ο εμβολιασμός για τον Cοροϊδοϊό προκαλεί μαζική ερήμωση.



Τι είναι η Deagel;

Τι έχει προβλέψει η Deagel;

Τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer - Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις εν λόγω μελέτες.

Μην ξεχνάτε ποτέ...


Πώς αισθάνεστε σήμερα;


"Οι άνθρωποι έχουν γίνει σαν ένα δοχείο που δέχεται όλα τα σκουπίδια, αν δεν αρχίσουν να σκέφτονται μόνοι τους". Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια, όχι, όλοι έχουν ελεύθερη βούληση! Φανταστείτε πόση πλύση εγκεφάλου έχουν κάνει στους ανθρώπους και εξακολουθούν να κάνουν τα κρατικά και θρησκευτικά συστήματα.

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της βλακείας και της ανηθικότητας. Η βλακεία δεν είναι ελάττωμα της διάνοιας αλλά ελάττωμα της ανθρωπιάς.

Πού είναι η ανθρωπιά μας όταν ένα "παιχνίδι" κάποιου είδους είναι πιο σημαντικό για εμάς από την επιβίωση τη δική μας και των αγαπημένων μας προσώπων; Σήμερα, η απώλεια ενός κινητού τηλεφώνου είναι πιο τρομερή από την απώλεια της ηθικής, η τουαλέτα έχει γίνει στούντιο φωτογραφίας... Η παράδοση φαγητού είναι ταχύτερη από ένα ασθενοφόρο και ένα κοστούμι καθορίζει την αξία ενός ανθρώπου... Τα χρήματα έχουν γίνει πιο σημαντικά από τους γονείς και τους φίλους... Ο έρωτας έχει γίνει ένα παιχνίδι στο οποίο επιβιώνεις αν παίζεις με τα χρήματα και αποτυγχάνεις αν παίξεις με την καρδιά και τα αισθήματά σου... Οι άνθρωποι εκβιάζονται για να εμβολιαστούν με θανατηφόρα δηλητήρια. Όταν κάποιος είναι σοβαρά άρρωστος, η εξέταση προγραμματίζεται σε ένα χρόνο και βάλε... Τα χακαρισμένα μπόλια δίνονται δωρεάν σε υγιείς ανθρώπους, ενώ για τα άρρωστα παιδιά που πεθαίνουν, συλλέγονται χρήματα μέσω γραπτών μηνυμάτων στα επίσης χακαρισμένα "κοινωνικά δίκτυα"...

Όλα έχουν γυρίσει ανάποδα όπου το μη φυσιολογικό γίνεται φυσιολογικό ώστε να μην

24 Ιουν 2023

Άν θες να ξημερώσει η Δευτέρα



Οι πολίτες που ψηφίζουν, εκλέγουν μόνιμα το ίδιο παρακράτος
. Βλέπουν μόνο τα πολιτικά αναλώσιμα πιόνια που εμφανίζονται στη σκηνή. Απαγορεύεται αυστηρά να έχουν γνώση για το τι γίνεται στα παρασκήνια. Το μόνο δικαίωμα που έχουν είναι να ασκούν κριτική στα πιόνια αυτά. Η κριτική αυτή είναι η εκτόνωση του λαού. Είναι ο ατμός που φεύγει από την κατσαρόλα, ώστε η κατσαρόλα του συστήματος να μην εκραγεί. Έτσι οι εξουσιαστές μπορούν να αλλάζουν τα αναλώσιμα πιόνια και να βγάζουν στην σκηνή άλλα ελεγχόμενα πιόνια.

Για πολλά χρόνια, το πολιτικό σύστημα για να μπορέσει να κινηθεί και να είναι σε θέση να περάσει τα ύπουλα σχέδια του κάτω από την μύτη μας, ώστε να μπορεί να διατηρείται στην εξουσία, έφερε στην επιφάνεια όλα τα κατακάθια της κοινωνίας.

Η Ελλάδα είναι υπόθεση πολύ προσωπική κάποιων αδίστακτων οικογενειών, με ιδεολογικό περιτύλιγμα. Δεν έχει σχέση με τον πολιτισμένο κόσμο. Είναι μια χώρα που στηρίζεται και αναπνέει από έναν σκληρό υπόκοσμο,έναν υπόκοσμο που στέκεται φρουρός σε κάθε πόλη της ελληνικής επαρχίας, έτοιμος να σκοτώσει…Τώρα πλέον το πρόβλημα το γνωρίζουμε ας υψώσουμε φωνή και ας αντισταθούμε. Μας είχαν υποσχεθεί παράδεισο και μας οδήγησαν στην κόλαση και τα χειρότερα έπονται.

«Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία... σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους, θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία» είχε πει ο Καρυωτάκης.

Όσο όλοι τους προσπαθούν, με κάθε τρόπο,να διασώσουν το σύστημα που τους συντηρεί σε βάρος όλων μας, η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι το βροντερό ΟΧΙ που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προτάξαμε ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ στο δημοψήφισμα/παρωδία της 5ης του Ιουλίου του 2015!!

Ανατροπή αυτού του σάπιου και υπόδουλου συστήματος που απομυζά τις ζωές μας!!

Όλα εξαρτώνται από τις συχνότητες και αυτό οι γενετιστές το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα από εμάς




Τα πιο κάτω άρθρα/έρευνες, θα σας βοηθήσουν στην κατανόηση περισσότερων σημείων του άρθρου και των βίντεο που ακολουθούν :


"CELL" (ταινία "ζόμπι" 2016) Παρακολουθείστε το treiler. Σας θυμίζει κάτι ίσως; ...Αυτό μπορούν να προκαλέσουν σε συνδυασμό το 5G και το επεξεργασμένο οξείδιο του γραφενίου❓

 
Ο ειδικός σε όπλα από χάλυβα Mark Steele, εξηγεί ότι η πλειονότητα του εξοπλισμού 5G βρίσκεται στις συχνότητες υπο-Ghz και ο λόγος για αυτό είναι ότι το 5G είναι καλύτερο όπλο σε αυτές τις συχνότητες επειδή τα κύματα mm σε υψηλότερες συχνότητες δεν

Ο Shanamel Dorfman, προσωπάρχης του Υπουργού Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ, ο ύ ρ η σ ε δημοσίως στον τόπο της δολοφονίας πέντε Παλαιστινίων δυτικά της Ναζαρέτ



...ούρησε δημοσίως στον τόπο της δολοφονίας των πέντε Παλαιστινίων.



Πατέντα #6017302A : Υποσυνείδητη ακουστική χειραγώγηση του νευρικού συστήματος


Patent #6017302A : Συνδέει τον "ιό" Corona - 5G - Εμβόλιο και Ψυχολογικές Επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα.


Κάντε τη δική σας έρευνα.



Δείτε την πατέντα #6017302A. Υποσυνείδητη ακουστική χειραγώγηση του νευρικού συστήματος. Μια παραλλαγή από μερικά χρόνια πριν, όταν η κυβέρνηση χρησιμοποιούσε την πανδημία για να διεξάγει πόλεμο κατά της ανθρωπότητας με το όνομα Δέλτα. Το Δέλτα είναι μια συχνότητα κύματος! Τώρα ας συνδέσουμε τις τελείες... ξέρουμε γιατί προωθούσαν τόσο σκληρά τα εμβόλια και τα ενισχυτικά αποανάπτυξης!!! Ξέρουμε ότι είναι γεμάτα με οξείδιο του γραφενίου & νανοτεχνολογία και mRNA που αλλάζει τα γονίδια.

Οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες από το 5G ενεργοποιούν τα νανοσωματίδια μέσα στο άτομο που έχει τσιμπηθεί. Το κύμα από τους ιστούς 5G στέλνει σήματα για να ελέγξει το μυαλό των εμβολιασμένων... γι' αυτό έχουμε ένα μάτσο ανθρώπους που δεν ξέρουν ότι τους απογαλακτίζουν από τον πόλεμο. Το mRNA και η νανοτεχνολογία επικοινωνούν με το 5G στέλνοντας πληροφορίες από και προς διακομιστές που τους βοηθούν να αποκτήσουν βιοκώδικες για τις μάζες. Και έτσι καταλήγουμε σε έναν στρατό από ελεγχόμενα από το μυαλό ζόμπι που θα πολεμήσουν για το σύστημα και θα κάνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν τον προγραμματισμό της μήτρας & την κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα

23 Ιουν 2023

Ο Klaus Schwab ελέγχει τις κυβερνήσεις


Αυτή η επιστολή του Klaus Schwab προς τον Ολλανδό πρωθυπουργό Rutte μόλις δημοσιοποιήθηκε, είναι η πρώτη επιστολή που αποδεικνύει ότι ο Klaus Schwab ελέγχει τις κυβερνήσεις :


Η επιστολή περιγράφει

Αεροψεκασμοί (Chemtrails) ☣️ τώρα ακόμα καλύτερα, με επεξεργασμένο γραφένιο. Διαβάστε τα ψιλά γράμματα... στο κάτω μέρος της σελίδας...

 



Τρισδιάστατα Νανοσωματίδια Οξειδίου του Γραφενίου για Σπορά Νεφών


Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας US 2022/0002159 A1

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΔΩ

Αεροψεκασμοί (Chemtrails) ☣️ τώρα ακόμα καλύτερα, με επεξεργασμένο γραφένιο :



Το Παρίσι και η Ε.Ε. ετοιμάζονται να μπλοκάρουν το twitter, το telegram και το tik tok, στην προσπάθεια να παραβιάσουν την ελευθερία του λόγου ό λ ω ν των ελεύθερων φωνών



⚠️Η ΕΕ προειδοποιεί το Twitter να ενισχύσει τη μετριοπάθεια του περιεχομένου, καθώς οι νέοι κανόνες διαφαίνονται..

Το Παρίσι και η Ε.Ε. ετοιμάζονται να μπλοκάρουν το twitter, το telegram και το tik tok καθώς πατάνε την ελευθερία του λόγου των συντηρητικών... η Γαλλία έχει απαγορεύσει επίσης το Rusia today και το Rumble

Η κορυφαία "αρχή επιβολής της νομοθεσίας" της ΕΕ για την τεχνολογία προειδοποίησε την Πέμπτη τον Elon Musk ότι το Twitter πρέπει να διαθέτει επαρκείς πόρους για να μετριάσει το επικίνδυνο περιεχόμενο έως τις 25 Αυγούστου, διαφορετικά κινδυνεύει να παραβιάσει τους κανόνες-ορόσημο του μπλοκ για τον περιορισμό της μεγάλης τεχνολογίας.

"Εάν η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη, πρέπει να έχουν αρκετούς πόρους για να καλύψουν το κενό. Μίλησα για το συγκεκριμένο θέμα με τον Έλον Μασκ", δήλωσε ο Επίτροπος της ΕΕ Τιερί Μπρετόν στους δημοσιογράφους μετά από συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του Twitter, στην οποία συμμετείχε και η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της πλατφόρμας Λίντα Γιακαρίνο.

Ο Breton δήλωσε ότι είπε στην ομάδα του Twitter, με τον Musk να συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης από τη Νέα Υόρκη, ότι "υπάρχουν μερικοί τομείς που θα είναι κρίσιμοι αμέσως όταν ο κανονισμός θα είναι εφαρμόσιμος".

Αυτά θα είναι "ιδίως όλα όσα σχετίζονται με την κακοποίηση παιδιών, που είναι ένα πολύ καυτό θέμα για εμάς στην Ευρώπη, επίσης η παραπληροφόρηση στις εκλογές", δήλωσε ο Breton. (Ότι τους πονάει...)

Η διήμερη επίσκεψη του Επιτρόπου στο Σαν Φρανσίσκο πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες