31 Μαΐ 2023

Τα Αραβικά Εμιράτα δοκίμασαν με επιτυχία την τεχνολογία τεχνητής βροχής...



Τα Αραβικά Εμιράτα δοκίμασαν με επιτυχία την τεχνολογία τεχνητής βροχής στην έρημο στους 50°C.

"Απλά θα ξεφορτωθούμε όλους τους λευκούς στις Ηνωμένες Πολιτείες".


Όταν η κορυφαία αξιωματούχος του Αμερικανικού ΚΕΕΛΠΝΟ Κάρολ Μπέικερ ρωτήθηκε πώς θα αντιμετωπίσει τους ανεμβολίαστους, είπε ότι "απλά θα ξεφορτωθούμε όλους τους λευκούς στις Ηνωμένες Πολιτείες" :


[π]

Η συγχώνευση ανθρώπου και μηχανής πρόκειται να γίνει η κυρίαρχη θρησκεία...



Η αλήθεια συνεχίζει να χτυπάει στις κεντρικές ειδήσεις σε όλο τον κόσμο


Ο FDA κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα παιδικά μπόλια κόβιντ. Ωστόσο, η ιστορία παραλείπει να αναφέρει ότι το CDC έχει ανακαλύψει πάνω από 770 σήματα ασφαλείας με τα μπόλια κόβιντ, αλλά δεν λέει σε κανέναν για κανένα από αυτά... Συμπεριλαμβανομένου του σήματος ασφαλείας θανάτου :



Η αλήθεια όμως συνεχίζει να χτυπάει στις κεντρικές ειδήσεις σε όλο τον κόσμο...:

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αγκαλιά με τον Ο.Η.Ε. μπορούν να πάνε στο διάολο, εκεί που αρέσκονται να προσκυνάνε...


Σε συνέχεια του άρθρου μας τις 18/05/23 : "Ελλάδα 2023 : "Επιμορφωτικά" σεμινάρια του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. σε δημοσίους υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς σε σχέση με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ -Τι λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας", με το παρακάτω βίντεο (που τα "κοινωνικά δίκτυα" φρόντισαν να ρίξουν άμεσα) αποδεικνύουμε ότι η πρόστυχη προπαγάνδα των "εκσυγχρονιστών" του Ο.Η.Ε. & του Π.Ο.Υ. για την καταστροφική εκπαίδευση των παιδιών μας, πλέον επιβάλλεται στις εκπαιδευτικές κοινότητες όχι μόνον της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου :

Αυτά θα διδάσκονται στα σχολεία από αυτό τον Σεπτέμβριο!

Πηγή

Η δασκάλα στην Κύπρο που απειλείται και την λοιδορούν ως τρελή, απλά ενημερώνει τους γονείς για την εγκύκλιο που ήρθε στα σχολεία με την σφραγίδα του ΠΟΥ, (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) για νομιμοποίηση του σεξ και την διαστροφή στα παιδιά!

Για όσους ενδιαφέρονται να δουν το πρωτότυπο της εγκυκλίου του ΠΟΥ κάντε κλικ στον σύνδεσμο : (το πρόγραμμα ονομάζεται MATRIX σελ. 38)

Επίσης δείτε το πρόγραμμα του Νιου Τζέρσεϊ, για "εξερεύνηση του φύλου" και "αυνανισμό λίγες φορές την ημέρα" από το δημοτικό.


🤬Διαβάστε περισσότερα » ΕΔΩ + ΕΔΩ + ΕΔΩ

30 Μαΐ 2023

Η KFOR επιτέθηκε στους Σέρβους την ώρα που διαμαρτύρονταν ειρηνικά.

 


🇷🇸 Ενδιαφέρουσα φωτογραφία από τις χθεσινές συγκρούσεις μεταξύ των "Ειρηνοφυλάκων" της KFOR (Kosovo Force του NATO) / των "Ειδικών Δυνάμεων" της ROSU και των Σέρβων ειρηνικών διαδηλωτών. Μέλος της 101ης Αερομεταφερόμενης και ένας στρατιώτης της ROSU με τουφέκι, γεγονός που επιβεβαιώνει τους χθεσινούς ισχυρισμούς ότι η ROSU άνοιξε πυρ εναντίον Σέρβων πολιτών. Θυμηθείτε, η επίλεκτη 101η ήταν έτοιμη να εισέλθει με Rambo στην Ουκρανία πριν από μερικούς μήνες. Τι κάνουν στο Κοσσυφοπέδιο;

Βίαιη σύγκρουση μεταξύ στρατιωτών της KFOR και Σέρβων: οι ειρηνευτικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε πολίτες που πραγματοποιούσαν ειρηνική διαμαρτυρία :

Έτρωγαν ανθρώπους! Αηδιαστικό! Έφαγαν ανθρώπους! Δεν ήμουν ενήμερη για τίποτα. Για τις δολοφονίες, ναι, αλλά έφαγαν ανθρώπους!"


Τον Αύγουστο του 2009, η 21χρονη τότε super model, Gabriela Rico Jimenez ξέσπασε σε πολυτελές ξενοδοχείο και κατηγόρησε τη βασίλισσα της Αγγλίας για κανιβαλισμό.




Η κοπέλα, η οποία φαινόταν σοκαρισμένη, φώναζε ότι ήθελε την ελευθερία της και επέμενε να ισχυρίζεται ότι έτρωγαν ανθρώπους, αναφερόμενη επανειλημμένα στη βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Αγγλίας, μεταξύ άλλων.

Ένα από τα πράγματα που είπε ήταν ότι "όλα ξεκίνησαν το 2001, αυτός που γνωρίζει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη είναι ο Carlos Slim" (ο άνθρωπος που κατέχει την Telmex, μια τηλεφωνική εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και άλλες επιχειρήσεις).

Ο Κάρλος Σλιμ είναι μέλος της μεξικανικής ελίτ και έχει περιουσία 53 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Μπορείτε να τον ελέγξετε στη Wikipedia. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι θύμα ελέγχου του μυαλού. Παρατήρησα κάποια ορθογραφικά λάθη όπως "discusting" Πιστεύω ότι η χρήση των αγγλικών από τον μεταφραστή ήταν λανθασμένη λόγω του ότι είναι δεύτερη γλώσσα, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω την αυθεντικότητα της μετάφρασης.

"ΈΦΑΓΑΝ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ! DISGUSTING! ΕΦΑΓΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!...ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ!"

Τελικά η Gabriela Rico Jiménez,η γυναίκα που συνελήφθη έξω από ένα ξενοδοχείο Στο Μοντερέι, βοηθήθηκε από την αστυνομία DIF του Μοντερέι, και αφού κρατήθηκε στη φυλακή από την περιφερειακή αστυνομία στάλθηκε στο ψυχιατρικό κέντρο της αποικίας του Μπουένος Άιρες όπου θα παραμείνει επ' αόριστον μέχρι να ..."λάβει βοήθεια και να μπορεί να φροντιστεί καλά".

Προσευχηθείτε γι' αυτήν και για όλα τα θύματα της Σατανιστικής Τελετουργικής Κακοποίησης.[π] Το βίντεο στο YouTube από το σπανόφωνο ιστολόγιο με την ονομασία "The Black Manik", με την Gabriela Rico Jimenez να εκλιπαρεί για βοήθεια :

Ένας άνδρας ζει σε μια κοινωνία όπου οι πολίτες αστυνομεύουν ο ένας τον άλλον με τα κινητά τους τηλέφωνα. | Ουτοπία



Ο Τζακ μόλις επέστρεψε στην πατρίδα του, την Αυστραλία, μετά από μια δεκαετία στον παράδεισο. Αλλά αφού τον συναντά στο αεροδρόμιο ο αδελφός του Φρανκ, ο Τζακ ανακαλύπτει ότι η χώρα έχει αλλάξει ριζικά. Οι πολίτες αναφέρουν και επιβάλλουν πρόστιμα ο ένας στον άλλον για διάφορες αστικές παραβάσεις, χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα για να καταγράφουν και να ανεβάζουν τις παραβάσεις σε μια κυβερνητική εφαρμογή.

Ο Τζακ βρίσκεται σε δυσπιστία όταν φτάνει στο σπίτι του Φρανκ με τη σύζυγό του Μάργκαρετ και δεν μπορεί καν να πιστέψει ότι η βρισιά τιμωρείται με πρόστιμο και το αλκοόλ απαγορεύεται. Υπάρχουν κάμερες παντού και το μόνο ασφαλές μέρος στα σπίτια των ανθρώπων είναι το μπάνιο. Αδυνατώντας να προσαρμοστεί ή να αποδεχτεί τις αλλαγές, ο Τζακ επιχειρεί να εγκαταλείψει τη χώρα -- ένα πολύ πιο δύσκολο κατόρθωμα από ό,τι νόμιζε.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κώστα Νίκα, αυτή η μικρού μήκους ταινία επιστημονικής

Η πουτ@να των Εβραίων μίλησε


Φαίνεται ότι ο "σωτήρας της Αμερικής και απόλυτα χριστιανός" Ντόναλντ Τράμπ φοβάται να σταθεί απέναντι στους τρανσέξουαλ σε ζωντανή μετάδοση, οπότε υποχωρεί και συμφωνεί ότι οι τρανσέξουαλ εκφυλισμένοι θα πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα της επιλογής τους.


Παρόλο που αυτό και μόνο έχει ενθαρρύνει ενήλικες άνδρες να ακολουθούν γυναίκες στις τουαλέτες για να τις βιάσουν και να τους επιτεθούν σεξουαλικά. Αλλά... η συμμετοχικότητα είναι σωστή...

Ο επικεφαλής του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών δεν σταματά ούτε μετά τις εκλογές που κέρδισε το αφεντικό του.



"Πείτε μας δειλούς αν δεν καταστρέψουμε όλους όσους ενοχλούν αυτή τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών στρατευμάτων, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε αυτή την ευκαιρία. Πιάσαμε τη Δύση σε αδύναμη θέση για πρώτη φορά. Πιάσαμε την Αμερική για πρώτη φορά. Για πρώτη φορά στα 100 χρόνια τους πιάσαμε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Με τη θέληση και τη χάρη του Αλλάχ, βρισκόμαστε τώρα στην πιο ισχυρή περίοδο των τελευταίων 300 ετών. Αύριο, με τη δύναμη της δημοκρατίας, τη δύναμη του λαού, θα είναι ένα σημείο καμπής για τη σωτηρία του κόσμου από την καταπίεση [των δυτικών δυνάμεων] και τις κακές τους πράξεις".

Κλιμακωτή απαγόρευση αυτοκινήτων στην Αυστραλία. Τα πρώτα βήματα προς τις πόλεις των 15 λεπτών.





Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας.


Βίντεο : Μια συλλογή από “εξέχουσες” πολιτικές “προσωπικότητες” -συμπεριλαμβανομένων των Τόνι Μπλερ, Μπιλ Κλίντον, Τζάστιν Τρυντό, Μπόρις Τζόνσον, Μπαράκ Ομπάμα, Τζο Μπάιντεν και άλλων- που χρησιμοποιούν το σλόγκαν του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ "Build Back Better", αναφερόμενοι στην εγκληματική ατζέντα της επαίσχυντης "Μεγάλης Επαναφοράς".


Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση και την καταστροφή της ανθρωπότητας, κάτω από την μπότα των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της “ανάπτυξης” για τα επόμενα 15 έτη. Στη συμφωνία γίνεται λόγος για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, την κατοχύρωση της ισότητας των φύλων, τη βελτίωση των προδιαγραφών επιβίωσης και της άμεσης ανάγκης λήψης μέτρων για την καταπολέμηση της "κλιματολογικής αλλαγής".

Μεταφράσαμε και αποκωδικοποιήσαμε 17 σημεία της ατζέντα 2030.

Αυτό το έγγραφο δεν περιγράφει τίποτα λιγότερο από μια παγκόσμια κυβέρνηση εξαγοράς του κάθε έθνους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι «στόχοι» του παρόντος εγγράφου δεν είναι τίποτα περισσότερο από κωδικές λέξεις για την εταιρική διακυβέρνηση με την φασιστική τυραννική ατζέντα που σκοπεύει να φυλακίσει τα πολιτισμένα ανθρώπινα ζώα των τσιμεντουπόλεων, σε ένα διεστραμμένα καταστροφικό κύκλο φτώχειας, ένδειας και λιμοκτονίας, ενώ ταυτόχρονα πλουτίζει τις πιο ισχυρά παγκοσμιοποιημένες εταιρείες του πλανήτη, όπως η Monsanto και η DuPont.

De ja vu...


Για να θυμηθούμε προεκλογικά, ποια πολιτικά καθίκια μηδενός εξαιρουμένου αποφάσισαν να πουλήσουν την χώρα μας λες και είναι τσιφλίκια του πατέρα και της μάνας τους! (2017) :


ΘΑΝΑΤΟΣ στα πολιτικά καθίκια μηδενός εξαιρουμένου!!

Γράφαμε τον Μάρτη του 2013 :

"Αυτή η φαινομενικά παγκόσμια υπηρεσία ουσιαστικά ελέγχεται από λίγους πλούσιους τραπεζίτες.! Αξιοσημείωτο είναι ότι το Δ.Ν.Τ. (I.M.F.) δημιουργεί όλο και περισσότερα SDR (δηλαδή λογιστικά χρήματα, κάτι σαν ομόλογα δηλαδή) με μια υπογραφή στα λογιστικά βιβλία του δηλαδή, όλο και περισσότερα έθνη είναι αναγκασμένα να τα δανείζονται για να πληρώσουν τους τόκους στα αυξανόμενα χρέη τους, με αποτέλεσμα σταδιακά να πέφτουν υπό τον έλεγχο των απρόσωπων γραφειοκρατών της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Καθώς η παγκόσμια οικονομική κρίση χειροτερεύει και απλώνεται, η λειτουργία αυτή θα δώσει στην Παγκόσμια Τράπεζα δύναμη ζωής και θανάτου πάνω στα έθνη αυτά.

Θα αποφασίσει ποια έθνη θα μπορούν να λάβουν επιπλέον δάνεια και ποια θα πεινάσουν εγκλωβισμένα μέσα σε ένα αυξημένο δανεισμό που έκανε το πρόβλημα τους μεγαλύτερο, με μηδενική ανάπτυξη μα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα αυξημένο χρέος χωρίς πλέον οικονομικούς πόρους.

Και τότε, ακολουθούν οι υποβαθμίσεις

29 Μαΐ 2023

Έρχεται η ώρα που όλα όσα έχουν καλυφθεί θα αποκαλυφθούν και όλα όσα είναι μυστικά θα γνωστοποιηθούν σε όλους ... Ό, τι έχετε πει στο σκοτάδι θα ακουστεί στο φως ... και αυτό που ψιθυρίσατε πίσω από κλειστές πόρτες, θα φωναχτεί σε όλα τα σπίτια για να το ακούσουν όλοι οι πολιορκημένοι...



Το κίνημα "WOKE" είναι μαρξισμός


ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "WOKE" ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ
. Για να κατανοήσετε πραγματικά τα διάφορα είδη του μαρξισμού και γιατί τα δυτικά έθνη, ο πολιτισμός, η πολιτική και η θρησκεία δέχονται επίθεση :


Το Woke είναι ένα επίθετο που προέρχεται από την αφροαμερικανική λαϊκή αγγλική γλώσσα και σημαίνει "σε εγρήγορση για τις φυλετικές προκαταλήψεις και διακρίσεις". Από τη δεκαετία του 2010, άρχισε να περιλαμβάνει μια ευρύτερη συνειδητοποίηση των κοινωνικών ανισοτήτων, όπως ο σεξισμός, και έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ως συντομογραφία για ορισμένες ιδέες της αμερικανικής Αριστεράς που αφορούν τις “πολιτικές ταυτότητας” και την “κοινωνική δικαιοσύνη”, όπως τα λευκά προνόμια και οι αποζημιώσεις για τη δουλεία των Αφροαμερικανών.

2010 : Black Lives Matter

Μετά τον πυροβολισμό του Μάικλ Μπράουν το 2014, η φράση stay woke χρησιμοποιήθηκε από ακτιβιστές του κινήματος Black Lives Matter (BLM) για να προτρέψουν σε ευαισθητοποίηση σχετικά με τις αστυνομικές καταχρήσεις. Το ντοκιμαντέρ της BET Stay Woke, το οποίο κάλυψε το κίνημα, προβλήθηκε τον Μάιο του 2016. Μέσα στη δεκαετία του 2010, η λέξη woke (η καθομιλουμένη, παθητική φωνητική μετοχή του αορίστου του wake) απέκτησε τη σημασία "πολιτικά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος" μεταξύ των ακτιβιστών του BLM.

Τυφλωμένοι από το επόμενο μεγάλο γεγονός

Ρομπότ android τεχνητής νοημοσύνης που αντικαθιστούν τον άνθρωπο

Πρέπει να μου λείπει ένα τσιπ στον εγκέφαλό μου ή κάτι τέτοιο. Γιατί ποτέ δεν έχω μείνει άναυδος από την πρόοδο της τεχνολογίας που προσπαθεί να αντικαταστήσει τον άνθρωπο; Θέλω να πω, με γοητεύει η επόμενη μεγάλη ρομποτική ηλεκτρική σκούπα ή ένα αυτοκίνητο που θα σας παραλάβει αφού έχετε φάει το εκλεκτό δείπνο σας με ακρίδες στο Four Seasons, αλλά η γοητεία μου διαλύεται γρήγορα.

Τα κινητά τηλέφωνα, οι υπολογιστές και τέτοιες αηδίες είναι ενδιαφέροντα...., αλλά όταν ακούω για τέχνη τεχνητής νοημοσύνης, ρομπότ ή (synthesized) συνθετικές ορχήστρες, το αίμα μου παγώνει.

Αυτό φαίνεται να ίσχυε πάντα για μένα, ακόμη και το 1961, όταν το IBM 7094 τραγούδησε το "Daisy" με την απόκοσμη ηλεκτρονική φωνή του, δεν χάρηκα και πολύ -και ήμουν έξι ετών! (Αν και δεν διάβασα γι' αυτό μέχρι τα 11 μου χρόνια).


Ένιωσα αυτό το είδος του τσιμπήματος προσωπικά όταν έγινα μάρτυρας

Απορρίψτε τη συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία!


🔥ΑΘΟΡΥΒΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ σε ΗΠΑ και Ε.Ε. και ο κόσμος ΚΟΙΜΑΤΑΙ!
 


Απορρίψτε τη συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία! Σηκωθείτε από τον κώλο σας και αγωνιστείτε πριν να είναι πολύ αργά.

Αμέσως μετά από την 👉🏻 σύναψη συμφωνίας συνεργασίας της “ελληνικής” κυβέρνησης με τον Π.Ο.Υ., ιδού τα πρώτα αποτελέσματα :

Κραυγή αγωνίας από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο: "Το μέλλον σας"...

 


Μπίλντερμπεργκ 2023


Η συνάντηση στην Πορτογαλία, της λέσχης των ισχυρών που κυβερνούν τον πλανήτη


Η ελιτίστικη και υπερεθνική δεξαμενή σκέψης που πιστώνεται με τη δύναμη να επηρεάζει τις μεγάλες ισορροπίες του πλανήτη. Η φετινή συνάντηση διεξήχθη στη Λισαβόνα από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2023.



28 Μαΐ 2023

Να είστε προσεκτικοί, αγαπητοί φίλοι. Η ίδια σας η ζωή και η ζωή των αγαπημένων σας προσώπων διακυβεύεται εδώ.


Λατρεύοντας τον Μολώχ - Παιδοθυσίες





Για δύο εβδομάδες κάθε καλοκαίρι, η ασφαλής ιδιωτική κατασκήνωση έκτασης 2.700 στρεμμάτων, 20601 Bohemian Avenue, στο Μόντε Ρίο στο Αρχαίο Δάσος Redwood της Βόρειας Καλιφόρνια, φιλοξενεί ένα επιλεκτικά προσκεκλημένο τμήμα των πιο ισχυρών ανδρών του κόσμου. Κάθε Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1923 υπήρξε μέλος αυτής της λέσχης, συμπεριλαμβανομένων των Αϊζενχάουερ, Νίξον, Ρέιγκαν, Μπιλ Κλίντον και της οικογένειας Μπους, και διατηρεί έντονη συμμετοχή μέχρι σήμερα.

Ο θεός της φωτιάς των Αμμωνιτών, στον οποίο προσφέρονταν θυσίες ανθρώπινων μωρών, ο Μολώχ. Επίσης ο Μολώχ είναι το βιβλικό όνομα ενός θεού των Χαναναίων που σχετίζεται με τις παιδικές θυσίες.

Διαβάστε περισσότερα »

27 Μαΐ 2023

Ο φρικτός βάτραχος


Χιλή, Κύπρος, Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη, Ιράν, Ανατολικό Τιμόρ, Μπαγκλαντές: Ο φρικτός βάτραχος που εμπλέκεται σχεδόν σε όλα τα εγκλήματα των κρατών στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα είναι σήμερα 100 ετών.


Το περιοδικό The Nation συνεχάρη τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ με μια τούρτα από χώρες στις τραγωδίες των οποίων έβαλε το χεράκι του.

26 Μαΐ 2023

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε φέτος


Αυτή είναι η πιο σημαντική ομιλία που θα παρακολουθήσετε φέτος, από το κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης:



"Στην πραγματικότητα, η πολύ συγκεκριμένη πανδημία με τη χρήση του κοροναϊού ξεκίνησε σε μια πολύ διαφορετική εποχή. Οι περισσότεροι από εσάς δεν γνωρίζετε ότι ο κοροναϊός ως μοντέλο παθογόνου απομονώθηκε το 1965. Ο κοροναϊός εντοπίστηκε το 1965 ως ένα από τα πρώτα μολυσματικά, αναπαραγώγιμα ιικά μοντέλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την τροποποίηση μιας σειράς άλλων εμπειριών της ανθρώπινης κατάστασης.

Απομονώθηκε μια φορά κι έναν καιρό που σχετιζόταν με το κοινό κρυολόγημα.

Αλλά αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με την απομόνωσή του το 1965 ήταν ότι αναγνωρίστηκε αμέσως ως παθογόνο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και να τροποποιηθεί για μια σειρά από λόγους.

Και με ακούσατε σωστά, αυτό ήταν το 1965".

Δρ David E. Martin - Ομιλητής - Σύνοδος Κορυφής Κόβιντ- Κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Μάιος 2023 [πηγή βίντεο]


⚠️⚠️Διαβάστε περισσότερα »👉🏻ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & βίντεο της ομιλίας του Dr David E.Martin στο Κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης - ΜΑΪΟΣ 2023


Δεν ακούει, ούτε βλέπει καλές ιδέες...


ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ... ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ... ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ....


ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΠΑΤΗΜΑ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΠΟΙΑ ΥΓΙΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ...


Δεν ακούει, ούτε βλέπει καλές ιδέες... Τις εκστομίζει μόνο… δίνοντας επιχειρήματα στα υπόγεια και τα ρετιρέ του νεοφιλελευθερισμού. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις αλήστου μνήμης δηλώσεις του; Τότε που είχε πει ότι με όλα κλειστά μια χαρά είναι το ποσό της πενιχρής -όχι για όλους όσους την είχαν ανάγκη- ενίσχυσης, για να μη γίνουν ...και 300 κιλά [...], ή την άλλη φορά που αναρωτήθηκε «πώς θα ζήσουν οι τράπεζες;» για

ΠΡΟΣΟΧΗ - Αρπαγή εξουσίας‼️

 


Χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο των Times :



ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ - Ο FDA έδωσε έγκριση στη Neuralink, την εταιρεία τσιπ εγκεφάλου του Elon Musk, για να ξεκινήσει την π ρ ώ τ η της κλινική μελέτη στον άνθρωπο‼️




Μετεωρολόγος και ιδρυτής του Weather Channel, John Coleman : "Δ Ε Ν υπάρχει ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη τώρα, ΔΕΝ υπήρξε στο παρελθόν και ΔΕΝ υπάρχει λόγος να περιμένουμε κάτι τέτοιο στο μέλλον"


Νά'τα μας...

 



Τα καλύτερα έρχονται : Συμφωνία Υπουργείου Υγείας και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας


Μόλις πριν τις εκλογές στις 18 Μαϊου που η κυβέρνηση δεν είχε κανένα θεσμικό ρόλο 👉🏻 σύνηψε συμφωνία συνεργασίας με τον Π.Ο.Υ.  [πηγή]


Μήνυμα πρός όλες τις κατευθύνσεις...



25 Μαΐ 2023

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ


ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ.


«ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ… ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΑΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΣ.

ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 24 ΩΡΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ (ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 2.000 £ Η ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ

Η ελευθερία του λόγου στο στόχαστρο

 




Ο πλανήτης θα πρέπει να είναι έτοιμος για μια ασθένεια πιο θανατηφόρα και από το κόβιντ, προειδοποιεί ο επικεφαλής του Π.Ο.Υ.




Διαβάστε περισσότερα »

Ο "μαύρος χρυσός" του 21ου αιώνα είναι τα δεδομένα



Ανεξάρτητα από το αν δίνετε ή όχι προσοχή στον φωτισμό πάνω από το κεφάλι σας, ο φωτισμός μπορεί να δίνει μεγάλη προσοχή σε εσάς...

Μην τοποθετείτε προϊόντα τεχνολογίας Amazon Στο σπίτι σας, λειτουργούν ως συσκευές παρακολούθησης και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω της τεχνολογίας 5G.

Ο "μαύρος χρυσός" του 21ου αιώνα είναι τα δεδομένα. Αυτός ο ιστός αράχνης που εκπέμπει μικροκυματική ακτινοβολία θα επιτρέψει στα Big Data/Big Telecom και στον Big Brother να καταγράφουν τι συμβαίνει μέσα και έξω από κάθε άνθρωπο σε κάθε στιγμή της ζωής του.

Το 5G δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με τη βελτίωση της ζωής σας- το μόνο που έχει να κάνει είναι ο έλεγχος της ζωής σας, το μάρκετινγκ προϊόντων και η συλλογή των δεδομένων σας για σκοπούς Τεχνητής Νοημοσύνης.

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να πάτε και να αγοράσετε μια "έξυπνη" συσκευή, θυμηθείτε ότι η συσκευή δεν είναι το προϊόν, εσείς είστε.

24 Μαΐ 2023

Τεράστιο κύκλωμα παιδεραστίας εξαρθρώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εμπλέκονται 100.000 παιδιά...


Στη γαλλική τηλεόραση : Σκάνδαλο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το τεράστιο κύκλωμα παιδεραστίας που εξαρθρώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο περιλαμβάνει, 76 πολιτικούς, 43 καλλιτέχνες και 35 δημοσιογράφους. Εμπλέκονται 100.000 παιδιά.

Τίποτα για αυτό στα M.M.Ε!


23 Μαΐ 2023

⚠️ Αξιολογήστε το σαν πιθανό σενάριο... και πράξτε ανάλογα.

Δεν ψηφίζω διότι δεν συμμετέχω σε ένα σύστημα που δεν αναγνωρίζω


Διευκρίνισα όταν ερωτήθηκα ότι : εγώ δεν ψηφίζω διότι δεν συμμετέχω σε ένα σύστημα που δεν αναγνωρίζω διότι δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω στις αποφάσεις του για τις τύχες μου..


Μπήκαν μπροστά τα κομματόσκυλα για να βρωμίσουν τον ελεύθερο λόγο παραφράζοντας τον και εμφανίζοντάς τον ως ιδιοτελή καθώς πλησιάζουν οι εκλογές. Τρομάζουν με τη σκέψη ότι μπορεί να ανοίξουν τα μάτια τους οι πολίτες και να πάψουν να συμπεριφέρονται ως πελάτες, εργοδότες της μοναρχευόμενης κομματοκρατίας... Μαντρώστε τη σκέψη του λαού, είναι ο μόνος τρόπος για να επιπλέουν στα λύματα του κομματικού καταγωγίου με δαπάνες της χώρας...

Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι για να εξαπατήσουν, να χειραγωγήσουν τον πολίτη παραποιούν, ψεύδονται και διαπράττουν απάτη αποδίδοντας μου απόψεις που δεν είπα. Εξήγησα ότι καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίσει ή να μην ψηφίσει, δικό του θέμα.

Διευκρίνισα όμως ότι πρέπει να γνωρίζει ποια είναι η σημασία της ψήφου -είτε ψηφίσουν είτε όχι- στο πολιτικό σύστημα της έκφυλης απολύτως ολιγαρχικής μοναρχίας. Διευκρίνισα όταν ερωτήθηκα ότι εγώ δεν ψηφίζω διότι δεν συμμετέχω σε ένα σύστημα που δεν αναγνωρίζω διότι δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω στις αποφάσεις του για τις τύχες μου... Και μάλιστα μιας μοναρχίας που συστηματικά χρεώνεται με την καταστροφή και την υποτέλεια της ελληνικής κοινωνίας.

Τα εντεταλμένα κομματόσκυλα που αναζητούν ρόλους για να μην παραμένουν στα αζήτητα της δημοσιότητας και της εξουσίας, ξέρουν ότι για να τον αποκτήσουν πρέπει ο λαός να λειτουργεί ως αγέλη προβάτων, να μην σκέπτεται αλλά να χειροκροτεί και να ψηφίζει με φαλκιδευμένη ψήφο. Γιατί αν βγει από το μαντρί της α-σκεψίας θα τους ρίξει στον καιάδα της αφάνειας.

Όλα αυτά τα σουραύλια της κομματοκρατίας που θέλουν την κοινωνία αγέλη προβάτων

Ο διακεκριμένος και επιφανής σκεπτικιστής του "κόβιντ" Dr Sucharit Bhakdi πρόκειται να διωχθεί αύριο, Τρίτη, 23 Μαΐου, σύμφωνα με το ... γερμανικό δίκαιο (UPDATED)



Ο διακεκριμένος και επιφανής σκεπτικιστής του "κόβιντ" Dr Sucharit Bhakdi πρόκειται να διωχθεί αύριο, 23 Μαΐου, σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο για τα ακόλουθα:

  1. υποκίνησε μίσος κατά μιας θρησκευτικής ομάδας και προσέβαλε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των άλλων προσβάλλοντας και υποτιμώντας κακόβουλα την εν λόγω θρησκευτική ομάδα, ενώ ενεργούσε συντονισμένα με τρόπο που μπορούσε να διαταράξει τη δημόσια ειρήνη- και

  2. έχοντας υποβαθμίσει δημοσίως μια πράξη που διαπράχθηκε υπό το καθεστώς του εθνικοσοσιαλισμού, του είδους που περιγράφεται στο άρθρο 6 παράγραφος 1 του Διεθνούς Ποινικού Κώδικα, κατά τρόπο που ενδέχεται να διαταράξει τη δημόσια ειρήνη.


Τώρα μπορεί να συμφωνείτε ή να μη συμφωνείτε με τις δηλώσεις του Bhakdi σχετικά με τους Εβραίους και το Ισραήλ. Είναι το ελεύθερο δικαίωμά σας να κάνετε και τα δύο. Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν πάει αρκετά μακριά στην καταδίκη του Ισραήλ, ή μπορεί να πιστεύετε ότι πάει πολύ μακριά. Μπορεί να πιστεύετε ότι εκφράστηκε άκομψα και χωρίς να λάβει δεόντως υπόψη του τη διαφορά μεταξύ του εβραϊκού λαού και του αναμφισβήτητα εγκληματικού ισραηλινού κράτους. Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι υπερβολικό να περιγράψει το σύγχρονο Ισραήλ ως "χειρότερο" από τους Ναζί, ή μπορεί να πιστεύετε ότι είναι κάτι παραπάνω από ακριβές.

Αλλά όλα αυτά χάνουν το πραγματικό θέμα, το οποίο είναι ότι : ο Bhakdi διώκεται για την έκφραση μιας γνώμης.

22 Μαΐ 2023

Γιατί οι άνθρωποι τα υποστηρίζουν αυτά;


Έχετε βιώσει το μάτι των Ιλουμινάτι στη ζωή σας;

Διαβάστε περισσότερα »

Τα κόκκινα σημαιάκια 🚩



 

Το μοίρασμα του Αιγαίου είναι το «καθήκον» τής επόμενης ελληνόφωνης "κυβέρνησης" με τη στήριξη της παγκόσμιας χούντας του W.E.F. & cia...

 



Τους αρέσει ο Μητσοτάκης, γιατί «πάει» με τη δική τους νοοτροπία …Είναι υπάκουος κι αδίστακτος …Άρρωστα υπάκουος κι αδίστακτος …Θα κάνει ό,τι του πούνε εις βάρος τής Ελλάδας, χωρίς να υπολογίσει κανέναν …Γνήσιο παιδί τού Σβαμπ και συνδαιτημόνας τους στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Το σχέδιό τους βασίζεται σε αυτόν τον Μητσοτάκη κι απλά έχει ανάγκη ανάλογης «στήριξης». Αναγκαστικά, εφόσον είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί μόνος του να φέρει το βάρος τής πολιτικής που θα ασκήσει η επόμενη κυβέρνηση …ΟΛΟΙ μαζί πρέπει να πάνε στην Προδοσία τού «Turkaegean» …ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ! Γι’ αυτόν τον λόγο άφησαν τον Μητσοτάκη να παριστάνει τον «πατριώτη» με τους Φράχτες τού Έβρου, τα Ραφάλ και τις «αντιμνημονιακές» παροχές σε μισθούς και συντάξεις

…Μέχρι να κλέψει την πρωτιά στις εκλογές και να «τρουπώσει» εκ νέου στο Μαξίμου. Μετά θα ξαναγίνει ο γνωστός ανάλγητος χαφιές τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του Σβαμπ, τον οποίο είδαμε και «θαυμάσαμε» στην ανεπανάληπτη συνέντευξή του για το ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών.

Αυτά δεν είναι δικές μας αυθαίρετες υποθέσεις …Αυτά μας τα είπε το πιο έγκυρο γι’ αυτού του είδους την πληροφόρηση πρόσωπο …Μας τα είπε η αδερφή του …η ίδια η εθνική μας θυγατέρα, χήρα και νύφη …η Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου!

Το μοίρασμα του Αιγαίου είναι το «καθήκον» τής επόμενης κυβέρνησης.


Όμως, για να ΜΠΟΡΕΣΕΙ ο Μητσοτάκης να τους το δώσει μετά τις εκλογές, θα πρέπει

Τοξική μολυσματική μετάδοση ----> Κεφάλαια, τρόφιμα και φαρμακευτική βιομηχανία


Το 2014, η οργάνωση GRAIN αποκάλυψε ότι οι μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις παράγουν το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας τροφής στην έκθεσή της "Hungry for land: small farmers feed the world with less than a quarter of all farmland". (Πεινασμένοι για γη: οι μικροί αγρότες τρέφουν τον κόσμο με λιγότερο από το ένα τέταρτο του συνόλου των γεωργικών εκτάσεων)

Η έκθεση Οι αγρότες μικρής κλίμακας και οι χωρικοί εξακολουθούν να τρέφουν τον κόσμο (ETC Group, 2022) το επιβεβαίωσε αυτό.


Οι μικροκαλλιεργητές παράγουν έως και το 80% των τροφίμων στις μη βιομηχανικές χώρες. Ωστόσο, σήμερα είναι στριμωγμένοι σε λιγότερο από το ένα τέταρτο της παγκόσμιας καλλιεργήσιμης γης. Την περίοδο 1974-2014 140 εκατομμύρια εκτάρια - περισσότερα από το σύνολο της γεωργικής γης της Κίνας - κατελήφθησαν για φυτείες σόγιας, φοινικέλαιου, ελαιοκράμβης και ζαχαροκάλαμου.

Η GRAIN σημείωσε ότι η συγκέντρωση γόνιμης γεωργικής γης σε όλο και λιγότερα χέρια σχετίζεται άμεσα με τον αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που πεινούν καθημερινά. Ενώ οι βιομηχανικές φάρμες έχουν τεράστια δύναμη, επιρροή και πόρους, τα στοιχεία της GRAIN έδειξαν ότι οι μικρές φάρμες σχεδόν παντού ξεπερνούν τις μεγάλες φάρμες από άποψη παραγωγικότητας.

Την ίδια χρονιά, η δεξαμενή πολιτικής σκέψης Oakland Institute δημοσίευσε μια έκθεση στην οποία αναφέρεται ότι τα πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα θα μείνουν στην ιστορία για μια παγκόσμια κούρσα γης σχεδόν πρωτοφανούς κλίμακας. Εκτιμάται ότι 500 εκατομμύρια στρέμματα, μια έκταση οκταπλάσια από το μέγεθος της Βρετανίας, αγοράστηκαν ή εκμισθώθηκαν σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο μεταξύ 2000 και 2011, συχνά εις βάρος της τοπικής επισιτιστικής ασφάλειας και των δικαιωμάτων γης.

Οι θεσμικοί επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των hedge funds, των ιδιωτικών κεφαλαίων, των συνταξιοδοτικών ταμείων και των πανεπιστημιακών κληροδοτημάτων, ήταν πρόθυμοι να επωφεληθούν από την παγκόσμια γεωργική γη ως μια νέα και ιδιαίτερα επιθυμητή κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

Η τάση αυτή δεν περιοριζόταν στην αγορά γεωργικής γης σε χώρες με χαμηλό εισόδημα. Η Anuradha Mittal του Oakland Institute υποστήριξε ότι υπήρχε μια νέα βιασύνη για τις αγροτικές εκτάσεις των ΗΠΑ. Ένας ηγέτης του κλάδου εκτίμησε ότι θεσμικά κεφάλαια ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων αναζητούσαν πρόσβαση σε αυτή τη γη στις ΗΠΑ.

Παρόλο που οι επενδυτές πίστευαν ότι υπάρχουν αγροτικές εκτάσεις αξίας περίπου 1,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε όλες τις ΗΠΑ, από αυτές μεταξύ 300 και 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων (στοιχεία του 2014) θεωρούνται "θεσμικής ποιότητας" - ένας συνδυασμός παραγόντων που σχετίζονται με το μέγεθος, την πρόσβαση στο νερό, την ποιότητα του εδάφους και την τοποθεσία που καθορίζουν την επενδυτική ελκυστικότητα ενός ακινήτου.

Το 2014, ο Mittal δήλωσε ότι αν δεν ληφθούν μέτρα, τότε μια τέλεια καταιγίδα παγκόσμιων και εθνικών τάσεων θα μπορούσε να συγκλίνει ώστε να μετατοπιστεί μόνιμα η ιδιοκτησία των γεωργικών εκμεταλλεύσεων από τις οικογενειακές επιχειρήσεις σε θεσμικούς επενδυτές και άλλες ενοποιημένες εταιρικές δραστηριότητες.

Γιατί αυτό έχει σημασία


Καταλάβατε τώρα, για πόσο μ@λάκες σας έχουν;




Τώρα που τελείωσε το τσίρκο, ας δούμε τα παιχνίδια που παίχτηκαν και το μέγεθος της νοθείας, που θα το ζήλευε και ο Biden.

Αυτό που ζήσατε, είναι η πρόβα τζενεράλε, του πώς ένα λογισμικό, θα σας ακυρώνει τα περιουσιακά σας στοιχεία και θα σας στέλνει φυλακή για ανύπαρκτα χρέη. Του πώς, θα παγώνει το ΑΦΜ σας και θα καταργεί το δίπλωμα οδήγησής σας.

Ξεκινάμε :

Ο σοσιαλισμός-κομμουνισμός είναι το όχημα για την διεθνιστική κατάληψη του πλανήτη


Γράφαμε τις 3/8/2020
για την τρέχουσα προώθηση του σοσιαλισμού-κομμουνισμού στις ΗΠΑ, την οποία τα ΜΜΕ παραπλανητικά περιέγραφαν ως διαμαρτυρία ενάντια στο ρατσισμό:

Διεθνιστική εξέγερση στις ΗΠΑ 2020

Ο σοσιαλισμός-κομμουνισμός είναι το όχημα για την διεθνιστική κατάληψη του πλανήτη, και οι ΗΠΑ είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτόν.Τα μέτρα για τον κοροϊδοϊό είναι μέρος του εγχειρήματος, λόγω του ότι γονατίζουν τις οικονομίες, αφαιρούν από τους πολίτες τα συνταγματικά τους δικαιώματα και υπάγουν τα ξεχωριστά έθνη σε μια κεντρική διοίκηση υπό τα Ηνωμένα Έθνη (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας).


Δρ Ιλεάνα Τζόνσον για τον Ελεύθερο Καναδικό Τύπο:

Έχω δει τον σοσιαλισμό να διεισδύει στην αμερικανική εκπαίδευση από το 1979, όταν ο Τζίμι Κάρτερ καθιέρωσε την μαζική τώρα γραφειοκρατία που αποκαλείται Υπουργείο Παιδείας, η οποία έγινε το καλούπι της σοσιαλιστικής κατήχησης στην Αμερική. Μέσα από την εμπειρία μου πρώτα ως μεταπτυχιακής φοιτήτριας και μετά ως καθηγήτριας στην Αμερική, κατέστην επίσης μάρτυρας της εξάπλωσης του σοσιαλισμού στα ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Ως πρώην πολίτης μιας σοσιαλιστικής δημοκρατίας επί είκοσι χρόνια, και μετά από πολύχρονη εξέταση της αμερικανικής κοινωνίας, έχω δει εν δράσει τους περισσότερους από τους 46 στόχους του σοσιαλισμού, όπως περιγράφονται από τον Paul B. Skousen στο βιβλίο του Γυμνός Σοσιαλιστής. Η εξαιρετικά ακριβής λίστα του Skousen περιγράφει την προώθηση του σοσιαλισμού και των Ηνωμένων Εθνών ως της «μόνης ελπίδας για τον κόσμο».

Όπως γνωρίζουν πολλοί Αμερικανοί, ο ΟΗΕ και οι πολλές θυγατρικές του κατάφεραν να πείσουν 178 χώρες να υπογράψουν την Ατζέντα 21 το 1992, η οποία αργότερα μετατράπηκε στην Ατζέντα 2030, ένα έγγραφο που ελέγχει κάθε πτυχή του οικονομικού και ιδιωτικού βίου μας μέσω της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και της υποταγής στις ιδιοτροπίες των διεθνιστών, ξεκινώντας με την κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας και την καταστροφή των ΗΠΑ – τον τελευταίο προμαχώνα που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο του.

Η παγκόσμια πράσινη οικονομία προωθείται εδώ και δεκαετίες και το Δημοκρατικό Κόμμα την έχει επίσημα επιβάλει μέσα από την έγκριση [από τη Βουλή] της Πράσινης Νέας Συμφωνίας, η οποία ούτε πράσινη είναι, ούτε νέα, ούτε συμφωνία. Είναι μια υποταγή της οικονομίας των ΗΠΑ στην παγκόσμια ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 2030.

Είδαμε την επιρροή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Π.Ο.Υ.), μιας θυγατρικής των

21 Μαΐ 2023

Η "πρεσβεία" έκανε θαύμα με άδεια εκλογικά κέντρα






Το πρώην αφεντικό 2 μεγάλων οργανισμών μέσων ενημέρωσης παραδέχεται ότι λένε ανοιχτά ψέματα για να προωθήσουν τη δική τους ατζέντα :

 


Σε αυτό το «παιχνίδι» αντιδρούν σήμερα οι Έλληνες …Δεν ανέχονται να τους «δουλεύουν» οι άχρηστοι, οι αγράμματοι και οι προβληματικοί...



Η σημερινή τάση των Ελλήνων για ΑΠΟΧΗ δεν είναι απόδειξη της αδιαφορίας τους. Υπήρχαν εποχές κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, όπου κάποιοι ήταν πράγματι αδιάφοροι με τις εξελίξεις κι ενδιαφέρονταν περισσότερο για τα προσωπικά τους συμφέροντα παρά για το κοινό καλό. Η σημερινή ΑΠΟΧΗ είναι αποτέλεσμα γνώσης και πραγματικής ανησυχίας. Με την ΑΠΟΧΗ θέλουν να στείλουν μήνυμα ότι ΔΕΝ θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτήν τη φαρσοκωμωδία των παλιάτσων τύπου Μητσοτάκη και Τσίπρα.

Νιώθουν ότι έχουν μπει σε μια ανίκητη «παγίδα», η οποία τους οδηγεί στο «σφαγείο», χωρίς να τους δίνει άλλη επιλογή …Έχουν «μπλέξει» και το γνωρίζουν. Η σημερινή ΑΠΟΧΗ είναι μια ΔΗΛΩΣΗ, η οποία απλά τους βγάζει συνειδητά ως «χαμένους» από αυτό το παιχνίδι. Είναι σαν να πετάς τα «φύλλα» σου επάνω στο «τραπέζι», για να «δείξεις» σ’ αυτόν που «παίζει» με «σημαδεμένα» χαρτιά ότι τον κατάλαβες, άσχετα εάν «βγαίνεις» από το «τραπέζι» αυτό με ζημιά.




Η ΑΠΟΧΗ δηλαδή σήμερα είναι μια «άρνηση» να «παίξουν» σ’ ένα παιχνίδι, στο οποίο νιώθουν ότι έτσι κι αλλιώς είναι χαμένοι, εφόσον ο σχεδιασμός του ακυρώνει όλες τις δυνατότητές τους.

Ενδιαφέρονται για τη Δημοκρατία, αλλά δεν θέλουν να προσφέρουν τη «νομιμοποίηση» της ψήφου τους σε ανθρώπους τους οποίους η κοινή γνώμη θεωρεί κατώτερους του μετρίου …Δεν θέλουν να τους δώσουν ούτε καν την ικανοποίηση ότι αφέθηκαν να τους «δουλέψουν» …Δεν θέλουν συμμετοχή στο έγκλημα κατά τού Ελληνισμού …




Δεν θέλουν να είναι υπόλογοι στις γενιές που θ’ ακολουθήσουν και —όπως δείχνουν τα πράγματα— εκτός από αποκαΐδια και ερείπια δεν θα βρουν τίποτε άλλο να κληρονομήσουν ως εθνική περιουσία.

Όλα τα έχουν αρπάξει οι ξένοι και στους γηγενείς έχουν μείνει κάτι «καθρεφτάκια» με σήματα τύπου BMW και Mercedes …και δάνεια …Άπειρα «δάνεια». Αυτοί λοιπόν, οι οποίοι δεν θέλουν να γίνουν οικειοθελώς οι σύγχρονοι «Ινδιάνοι» των Βαλκανίων, είναι εκείνοι που θα ΑΠΕΧΟΥΝ από τις εκλογές. -Παναγιώτης Τραϊανού

Μην ξεχνάς : Εμείς είμαστε οι Δημιουργοί ... Ποτέ ξανά σκοτάδι,ποτέ ξανά πόνος και δυστυχία ... Ανατροπη Τωρα ! ... Στα ΠΑΝΤΑ για ΠΑΝΤΑ !






Όσο ψηφίζει ο κόσμος, τόσο συντηρείται το σύστημα...




Όσο αυξάνεται η συμμετοχή, τόσο περισσότερο νομιμοποιείται το σύστημα, αφού αποδέχεσαι το στημένο της διαδικασίας, τη φύση του πολιτεύματος, τους νόμους κι ΟΛΑ τα υπόλοιπα…

Η αποχή είναι απο-νομιμοποίηση του συστήματος κ βαθύτατη πολιτική πράξη, η οποία εξελικτικά μπορεί ενδεχομένως ( όχι από μόνη της ) να βοηθήσει στην αλλαγή του πολιτεύματος.

Όσο ψηφίζει ο κόσμος, τόσο συντηρείται το σύστημα


Προσοχή, πρέπει να ξέρετε πως μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση και με ποσοστό κάτω από 50%, κάτι που εξαρτάται από το ποσοστό που θα λάβουν τα μικρά κόμματα που θα μείνουν εκτός Βουλής.

Όσοι περισσότεροι προστρέξουν στα μικρά κόμματα και τα ψηφίσουν, τόσο λιγότερο ποσοστό θέλει το πρώτο κόμμα για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Όσο ανεβαίνει το ποσοστό των σχηματισμών που μένουν εκτός Βουλής, τόσο μικρότερο ποσοστό θέλει ο πρώτος για να σχηματίσει κυβέρνηση.


Για παράδειγμα:

Πρέπει να απορρίψουμε τις πόλεις των 15 λεπτών με κάθε κόστος!


💥 Μας εγκλωβίζουν στις "έξυπνες πόλεις";


💥 Οι "έξυπνες πόλεις" των 15 λεπτών είναι πόλεις-φυλακή, στις οποίες επιτρέπεται να κινείστε εντός μιας συγκεκριμένης περιμέτρου και αν θέλετε να πάτε πιο μακριά, μπορείτε να το κάνετε μόνο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πρέπει να απορρίψουμε τις πόλεις των 15 λεπτών με κάθε κόστος! Είπαμε : S.M.A.R.T. δεν σημαίνει έξυπνο, σημαίνει "Self Monitoring Analysis and Reporting Technology" = Τεχνολογία ανάλυσης και υποβολής εκθέσεων αναφοράς ελέγχου παρακολούθησης...

20 Μαΐ 2023

Οι πολυεθνικές έχουν γίνει εντελώς πρόστυχες... Προστατέψτε τα παιδιά σας αν θέλετε να επιβιώσουν...



Η "επιστήμη" έχει γίνει μια παγκόσμια λατρεία θανάτου


Η υπερθέρμανση του πλανήτη μπορεί να σταματήσει μόνο εάν η αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού επιβραδυνθεί εντός 25-50 ετών
, δήλωσε στην Gazeta.Ru ο Alexander Klimenko, ακαδημαϊκός RAS, καθηγητής, επικεφαλής εμπειρογνώμονας του Κέντρου Αρμοδιοτήτων του Εθνικού Ερευνητικού Πανεπιστημίου MISIS.



Το Σύμφωνο της Γλασκώβης για το Κλίμα που εγκρίθηκε στη Διάσκεψη των Μερών της Σύμβασης-Πλαισίου του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (UNFCCC) έχει ως στόχο "να διατηρηθεί η αύξηση της παγκόσμιας μέσης θερμοκρασίας πολύ κάτω από τους 2°C σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα (1850-1900) και να καταβληθούν προσπάθειες για τον περιορισμό της αύξησης της θερμοκρασίας στον 1,5°C". Ωστόσο, σύμφωνα με τον Klimenko, δεν θα επιτύχει τους στόχους της.

"Από τη Διακήρυξη της Βαρσοβίας του 2013, η οποία κάλεσε για πρώτη φορά τις χώρες σε όλο τον κόσμο να εφαρμόσουν την "ταχύτερη δυνατή" μείωση των εκπομπών CO2, η παγκόσμια κοινότητα δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει τον απαιτούμενο ρυθμό απαλλαγής της παγκόσμιας οικονομίας από τον άνθρακα", λέει ο Klimenko.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ακαδημαϊκό, το χάσμα μεταξύ των επιτευχθέντων και των απαιτούμενων ποσοστών απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές διευρύνεται χρόνο με το χρόνο. Δηλαδή, το πρόγραμμα απαλλαγής από τον άνθρακα που προβλέπεται στο Σύμφωνο της Γλασκώβης δεν μπορεί να εφαρμοστεί εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου.

"Η παγκόσμια κοινότητα δεν έχει ρεαλιστικές επιλογές για τον περιορισμό της αύξησης της θερμοκρασίας στους 2,0°C, πολύ περισσότερο στους 1,5°C. Οι επιλογές αυτές δεν θα γίνουν διαθέσιμες, εκτός εάν η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού σταματήσει εντός της τρέχουσας ή της επόμενης γενιάς", υποστηρίζει ο Alexander Klimenko.


Ένα άλλο σημαντικό απόθεμα για την επιβράδυνση της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι

18 Μαΐ 2023

Ο Σκέρτσος θα βγάλει τα αποτελέσματα μαζί με την ιουδαϊκή Singular...



Αυτό που ζούμε μόνο εκλογές δεν θυμίζει. Πρόκειται για εθνική ντροπή. Τούτη τη φορά οι ουροπότες ξεπέρασαν και τον εαυτό τους.

Τα σκουπίδια του ανθελληνικού ΕΛΙΑΜΕΠ έχουν αναλάβει υπηρεσιακά το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Σκέρτσος θα βγάλει τα αποτελέσματα μαζί με την ιουδαϊκή Singular...


Εβραιομασονικά όργια γίνονται εδώ και 2 μήνες με στόχευση το κάψιμο του εγκεφάλου των εκλογέων και δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. [mavrifatria]

Το νέο νομοσχέδιο για τη μετανάστευση είναι δούρειος ίππος με το E-Verify και αποτελεί απειλή για ολόκληρο τον πλανήτη



Το νέο νομοσχέδιο των ΗΠΑ για τη μετανάστευση είναι ένας δούρειος ίππος με το E-Verify και αποτελεί απειλή για όλους τους Αμερικανούς και ολόκληρο τον πλανήτη.

Τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ πρόκειται να ψηφίσουν νέα νομοθεσία.

Η νομοθεσία, περιλαμβάνει επίσης διάταξη που επιβάλλει την πανεθνική χρήση του "E-Verify", το οποίο είναι ουσιαστικά ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα παρακολούθησης που καθορίζει εάν ένα άτομο μπορεί να απασχοληθεί νόμιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάθε Αμερικανός θα χρειάζεται την άδεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για να εργαστεί.

Η επέκταση του E-Verify θα βοηθούσε επίσης σε μεγάλο βαθμό την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να οικοδομήσει βασικές υποδομές που στο μέλλον θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή "κοινωνικών βαθμολογιών" ή περιορισμών στην απασχόληση για όσους αρνούνται τα ομοσπονδιακά υποχρεωτικά εμβόλια ή άλλες εντολές.


Ο Τράμπ συνέβαλε στη συλλογή βιομετρικών δεδομένων με το πρόσχημα της επιτήρησης της μετανάστευσης.

Ελλάδα 2023 : "Επιμορφωτικά" σεμινάρια του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. σε δημοσίους υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς σε σχέση με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ -Τι λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

 
Κυρίες/κύριοι, την Δευτέρα 15/5/23 παρέλαβα από την διεύθυνση του σχολείου μου το ηλεκτρονικό μήνυμα που αφορούσε το «επιμορφωτικό σεμινάριο» του ΕΚΔΔΑ σχετικά με την προστασία των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. Δεν μπορώ να πω ότι επρόκειτο για έκπληξη, αφού αυτή είναι η κυρίαρχη, άνωθεν κατασκευασμένη (woke) κουλτούρα της δυτικής κοινωνίας, όμως θεώρησα χρέος μου να σας επισημάνω κάποια πράγματα.

Χρειάζεται κυριολεκτικά μηδενική επαφή με την ελληνική πραγματικότητα ώστε να γράψει κανείς στα σοβαρά για πρόγραμμα που «επιχειρεί να καλύψει θεμελιώδεις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας». Θυμίζω ότι μιλάμε για μια κοινωνία που πένεται (στο όριο της φτώχειας ένας στους 3 Έλληνες), που κινδυνεύει να μείνει άστεγη (εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας αναμένονται εντός του 2023) και που παίζει τη ζωή της ακόμη και σε ένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο Αθήνας – Θεσσαλονίκης. Κι επειδή λέτε για αναγνωρισμένες ανάγκες της δημόσιας Εκπαίδευσης που διαπιστώθηκαν κατά τη διαμόρφωση του κειμένου της Εθνικής Στρατηγικής για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ (2021), διαβάζοντας το συγκεκριμένο κείμενο διαπίστωσα πως δύο ήταν οι ανάγκες, μία των εκπροσώπων του «χώρου» να περάσουν τις απόψεις τους και μία της πολιτείας να ευθυγραμμιστεί με την τάση στην ΕΕ.

Επί της ουσίας μιλώντας, πριν μιμηθούμε την παρηκμασμένη Δύση θα έπρεπε να δούμε πού την οδήγησε αυτή η τακτική, να ξεχωρίζει συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού βάσει κάποιου χαρακτηριστικού τους και να τις θέτει ουσιαστικά απέναντι στην υπόλοιπη κοινωνία. Από τη μια προσπαθεί να δημιουργήσει ενοχές στην πλειοψηφία επειδή ακολουθεί απλώς τη νόρμα, κι από την άλλη επικεντρώνει σε μιαν απόκλιση δίνοντάς της εξωπραγματικά χαρακτηριστικά. Γεννά συγκρούσεις εκεί που θα μπορούσε να μην υπάρξει καν πρόβλημα και τελικά στοχοποιεί ένα κοινωνικό υποσύνολο (στην προκειμένη περίπτωση τα άτομα ΛΟΑΤΚΙ+), οξύνοντας τα πράγματα και διαλύοντας κάθε δημοκρατικό ιδεώδες στο όνομα μιας «προοδευτικής» εξαιρεσιμότητας. Στις τρεις δεκαετίες της εκπαιδευτικής μου υπηρεσίας δεν συνάντησα ΠΟΤΕ ούτε ένα περιστατικό σε βάρος ατόμου ΛΟΑΤΚΙ+ όπου θα χρειαζόταν «ειδικός» χειρισμός. Αντιθέτως, στις ελάχιστες ορατές περιπτώσεις τέτοιων μαθητών η τάξη έδειχνε πάντα μιαν αξιοθαύμαστη ωριμότητα.

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη ανάλωσης των κονδυλίων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και είναι επίσης ευνόητο το ενδιαφέρον των συναδέλφων για σεμινάρια με