30 Σεπ 2022

Ο κόσμος φωνάζει "Ρωσία, Ρωσία, Ρωσία" μετά την υπογραφή εγγράφων από τον Πούτιν για την προσάρτηση κατεχόμενων εδαφών της Ουκρανίας.




Η μεγαλύτερη αρπαγή γης στην Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.


Εσύ μην ανησυχείς για τίποτα...Απλά

Πρόεδρος Άντριου Τζάκσον (ο 7ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1829 έως το 1837)




«Είστε μία φωλιά οχιών και κλεφτών. Σκοπεύω να σας διώξω και μα τον αιώνιο Θεό, θα σας διώξω».

1832: Ο Πρόεδρος Άντριου Τζάκσον (ο 7ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1829 έως το 1837), διεξάγει την εκστρατεία για τη δεύτερη θητεία του υπό το σύνθημα «Τζάκσον και καμία τράπεζα!». Αυτό αναφέρεται στο σχέδιό του να αναλάβει τον έλεγχο του αμερικανικού χρηματικού συστήματος προς όφελος του αμερικανικού λαού, όχι για την κερδοσκοπία των Ρότσιλντ.

1833: Ο Πρόεδρος Άντριου Τζάκσον αρχίζει να αφαιρεί τις καταθέσεις της κυβέρνησης από την ελεγχόμενη από τους Ρότσιλντ, Δεύτερη Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών και αντ' αυτού τις καταθέτει σε τράπεζες που διευθύνονται από δημοκρατικούς τραπεζίτες.

Αυτό προκαλεί πανικό στους Ρότσιλντ και έτσι κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα,

"Η νέα κανονικότητα" ☠️ ...Άλλη μια δημοσιογράφος πέφτει στο πάτωμα σε ζωντανή μετάδοση.



Αυτοί που επέβαλαν τα εμβόλια θα πρέπει να κρεμαστούν για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας.

Dr. Aseem Malhotra: Έχουμε μια πλήρη αποτυχία του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης :



"Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν νομική υποχρέωση να παράγουν κέρδη για τους μετόχους τους. Δεν έχουν νομική υποχρέωση να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία".

"Οι έντιμοι γιατροί δεν μπορούν πλέον να ασκούν έντιμη ιατρική. Έχουμε μια πλήρη αποτυχία του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και μια επιδημία παραπληροφορημένων γιατρών και παραπληροφορημένων και εν αγνοία τους τραυματισμένων ασθενών".

Πλήρης συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο παρουσίασης του World Council for Health με την

O γερμανικός πληθωρισμός εκτοξεύεται στο 10%, ο υψηλότερος από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.... Αυτές οι νέες τιμές είναι εδώ για να μείνουν μέχρι να μην έχουμε τίποτα στην κατοχή μας...



Συνέχεια εδώ και εδώ

Δεν είναι διασταυρωμένο, αλλά αν ισχύει, τότε μιλάμε για την απόλυτη σχιζοφρένεια

Η αλήθεια ωριμάζει με τον καιρό....



Αυτήν την στιγμή σε πολλές χώρες της Ευρώπης, και σ’ όλο τον κόσμο, υπάρχει σε εξέλιξη ένα φαινόμενο περίεργο αλλά και όχι ευκόλως εξηγήσιμο προς το παρόν, αν και μας το δικαιολογούν ως δείγμα προόδου. Κτίζονται με ταχύτατο ρυθμό γιγαντοπολυκατοικίες παρανοϊκής αισθητικής, διαστροφικής επινοήσως και υψηλής καταναλώσεως φυσικών πόρων από τις πολυεθνικές....

Το συμβάν αυτό μαρτυρεί μελλοντικές μετεγκαταστάσεις πολιτών και έλευση άλλων από άλλες χώρες με δικαιολογία, πολέμους, φτώχεια, εξοικονόμηση πόρων και φυσικά την κλιματική αλλαγή ενώ παραβλέπεται η οικολογία και ο φιλανθρωπισμός. Επίσης, σίγουρα έχουν ως σκοπό να συγκεντρώσουν τους χωρικούς σε πόλεις.

Όμως, δεν στέκει λογικά, στον αλλοπρόσαλλο δημοκρατικό κόσμο μας, να υπάρχουν πόλεις στις οποίες υπάρχει ήδη πληθώρα κενών διαμερισμάτων και οι πολυεθνικές να κτίζουν κι άλλα. Κάτι δεν συμπορεύεται με την λογική μας ή κάτι προετοιμάζουν και το οποίο δεν αποτελεί μυστικό για τις πολυεθνικές, ως συνήθως.

Συμβαίνει το εξής. Πολλές κατασκευαστικές εταιρείες κτίζουν υπερμεγέθεις πολυκατοικίες. Το είπαμε. Όμως, πλήθος αυτών είναι πανομοιότυπες και οι οποίες έχουν περισσοτέρους από 20 ορόφους και ο κάθε όροφος μπορεί να έχει και περισσότερα και 100 διαμερίσματα!

Δηλαδή ένα τέτοιο συγκρότημα θα μπορεί να στεγάσει περισσοτέρους από τουλάχιστον

29 Σεπ 2022


 

Τι φέρνει ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης με την Google; Μα φυσικά αυτά που είχε συμφωνήσει από το 2020 τουλάχιστον...


Οι σημερινές "αισιόδοξες" δηλώσεις του πρωθυπουργού και η... απάντηση από τον πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου!!!


Πριν από λίγο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της Google, η οποία έρχεται στην Ελλάδα για να την ψηφιοποιήσει και να την οδηγήσει στον δρόμο που ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης και καταλήγει στην ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ, η οποία θα μπορεί, στο μέλλον, ακόμα και να εμφυτεύεται.


«Η τεχνολογική εξέλιξη μπορεί να γίνει εφαλτήριο προόδου για τη χώρα μας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. ΠΡΑΓΜΑΤΙ, η τεχνολογία μπορεί να κάνει την ζωή των ανθρώπων εύκολη, αρκεί ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ!!! Ποιες είναι οι προθέσεις των πολιτικών και των διεθνιστικών κέντρων που τους στρατολογούν;;;

Ο πορδηπουργός, τόνισε ακόμα ότι δεν έχει κρύψει το "όραμά του" για ένα μεγάλο ψηφιακό άλμα της πατρίδας μας, αναφέρθηκε στο Ελλάδα 2.0 και πρόσθεσε ότι πολλές επιχειρήσεις ήδη συντάσσονται προς αυτή την κατεύθυνση. Η ψηφιοποίηση άραγε θα χρησιμοποιηθεί μόνο ως ευκολία ή για απόλυτη παρακολούθηση των επιχειρήσεων που από κερδοφόρες, τείνουν να γίνουν κοινωνικές (το κέρδος θα σταματήσει να είναι ο αυτοσκοπός και θα αντικατασταθεί από την κοινωνική ευθύνη – τουτέστιν μια παγκόσμια εξουσία θα ορίζει τι πρέπει να παράγει η κάθε επιχείρηση με πρόσχημα το περιβάλλον και την κρίση -βιωσιμότητα-, μέχρι να κλείσει -αποανάπτυξη-).

Άλλωστε ο πορδηπουργός αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της Google να ιδρύσει

Πάρτην φασίστα!!


"Υπάρχουν σήμερα ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ; Ναι, υπάρχουν. Είναι σε κρεβάτι με κανονική φροντίδα; Είναι. Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς, σε σχέση με αυτούς οι οποίοι είναι στις μονάδες εντατικής θεραπείας; Μητσοτάκης “Δεν έχω ενδείξεις ότι οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ έχουν μεγαλύτερη θνησιμότητα”.  Έχετε εσείς; Φέρτε τις!"


Πάρτην φασίστα!!


Η 👹 μάγισσα της Νέας Ζηλανδίας λέει ότι η ελευθερία του διαδικτύου είναι όπλο μαζικής καταστροφής - και υπονοεί ότι οι πολίτες που αντιδρούν στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών του wef, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν τρομοκράτες...



Αυτοί δε, που υπακούουν στην ατζέντα και στηρίζουν τα καθάρματα,

28 Σεπ 2022

Γονείς, την προσοχή σας!



⚠️Στη συνέντευξη ο Dr.Marty Makary, καθηγητής στο, "ένοχο" και πλήρως ελεγχόμενο από το W.E.F., πανεπιστήμιο Johns Hopkins. Όλα γαργάρα, μήπως καταφέρουν και γλυτώσουν την κρεμάλα...

Λίγο παλαιότερα : Dr.Marty Makary : Γιατί η πρώτη δόση του εμβολίου COVID είναι το μόνο που θα πάρω προς το παρόν... {https://www.foxnews.com/opinion/first-covid-vaccine-dose-dr-marty-makary}

Απαράδεκτο διαφημιστικό από την Αudi. Αθόρυβα και μέσω του δήθεν χιούμορ, περνάει η μέλουσα στυγνή πραγματικότητα;


Κυρώσεις γιατί είχες τη θερμοκρασία στο σπίτι πάνω ή κάτω από τη προβλεπόμενη, γιατί δεν έχεις "πράσινες" λάμπες και πράσινα άλογα... [π] :


Άν τα πράγματα συνεχιστούν έτσι, το uk.... θα γίνει το κέντρο του κακού. Ας πάρει κάποιος τα πρωτεία, από τους "τεμπέληδες" τους Έλληνες, ιδιαίτερα τώρα που τα επιτόκια στο κόστος εξωτερικού δανεισμού ανεβαίνουν... Έτσι κι αλλοιώς, μια ψυχή που είναι να βγεί...



Όσο για τους... η.π.α.-παραίους :
Χιλιάδες άνθρωποι στη Γκέρα της Γερμανίας κατά της πολιτικής του Όλαφ Σολτς :

Κάντε το εμβόλιό σας σήμερα....... καθώς σας ψεκάζουν σαν έντομα και σας περιβάλλουν με πύργους θανάτου 5g, ενώ μολύνουν το πόσιμο νερό σας και δηλητηριάζουν τα τρόφιμά σας με γενετικά τροποποιημένες ουσίες και φυτοφάρμακα...



Οι αποκρυφιστές στρατολογούν... Δεν κρύβονται πια!



Times Square, NYc



ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤIΠΟΤΑ. ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΥΝ & ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...

27 Σεπ 2022

Κυνήγι και ανελέητο ξύλο στον κοινοβουλευτισμό και το προτεσταντικό Democracy...


Παροξυσμός από αρκετούς που ελπίζουν πως με την ψήφο τους θα βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε όλοι περιέλθει. Μόλις το 16% του λαού αντιπροσωπεύει η κ. Μελόνι. Μάλιστα. Μόλις το 63% προσήλθε στις κάλπες. Το υπόλοιπο 37% ΔΕΝ ψήφισε καν! Νικητής λοιπόν είναι η ΑΠΟΧΗ. Ποια θα φέρει την αλλαγή; Η υπέρμαχος του ΝΑΤΟ και του Green Pass; Κούνια που σας κούναγε!


Πως βγαίνει το 16%; Συνολικά τα κόμματα που έκαναν συνασπισμό και βγήκαν μπροστά στις εκλογές (Φόρτσα Ιτάλια, Λίγκα, κλπ), πήραν το 43%. Η Μελόνι πήρε 26%. Ναι αλλά ψήφισε μόλις το 63%. Αναλογικά λοιπό στο σύνολο του πληθυσμού πήρε μόλις 16%. [π]

Πολλοί θα μπερδευτούν και θα νομίσουν πως επανέκαμψε πολιτικά ο "εθνικισμός" λόγω

26 Σεπ 2022

Οι πολίτες κατεβάζουν την σημαία της ΕΕ στην Ρώμη και την αντικαθιστούν με την Ιταλική



ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Ν ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Θ' ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ... [π]

Η cia οργανώνει άλλη μια "χρωματιστή" επανάσταση... Αυτή τη φορά στο Ιράν

Όλα τα σημάδια της false flag "άνοιξης", είναι εκεί. Ο θάνατος της νεαρής γυναίκας είναι η σπίθα ενώ η κατάσταση με το 'χιτζάμπ' είναι κάτι παραπάνω από έτοιμη να αξιοποιηθεί από τους παγκοσμιοποιητές...Παράλληλα, οι σουφραζέτες του Σόρος, για ακόμα μια φορά, "ευαισθητοποιούν" την κοινή γνώμη, που όπως συνήθως αποτελείται από χρήσιμους ηλίθιους και καθυστερημένους οπαδούς των mainstream media του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ... Ξύπνα! Το έργο το 'χουμε ξαναδεί πολλές φορές...


Σιωπηλό πολεμικό μέτωπο : Γεωμηχανική - Δεκαετίες μεγάλης καταστροφής της βιόσφαιρας ενώ παράλληλα δηλητηριάζουν την ανθρωπότητα, ρίχνοντας την ευθύνη στους ανθρώπους.



Ο αγαπημένος όρος των ψυχοπαθών παγκοσμιοποιητών είναι "θεωρία συνωμοσίας" και υπάρχει ένας καλός λόγος που δημιουργήθηκε ως ένας γενικός όρος για να καλύψει ψυχολογικές ενέργειες και γεγονότα όπου θέλουν να παραμείνει κυρίαρχη η "επίσημη αφήγηση" αυτών των γεγονότων.

Σκεφτείτε τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Είκοσι ένα χρόνια αργότερα, η "επίσημη αφήγηση", αν και σε παρακμή με τις νεότερες γενιές που είναι πιο επαναστατημένες, εξακολουθεί να είναι κυρίαρχη παρά τα ατελείωτα στοιχεία που ανοίγουν τρύπες στην εγκυρότητά της.

Το ίδιο ισχύει για σχεδόν κάθε μεγάλο πόλεμο του περασμένου αιώνα ή για κάθε γεγονός όπου η κυβέρνηση είχε άμεση ανάμειξη, και πιο πρόσφατα για παγκόσμιες επιχειρήσεις όπως η "κλιματική αλλαγή" και οι "πανδημίες".

Αν η λογοκρισία είναι η κόλλα για να βουλώσουν το στόμα των ανθρώπων άμεσα, το πρόδρομο εργαλείο της, ο όρος "θεωρία συνωμοσίας" είναι το σφυρί τους για να συντρίψουν τα μυαλά και να ντροπιάσουν τους ανθρώπους ώστε να σκεφτούν δύο φορές ακόμη και να μιλήσουν.

Εξυπηρετεί βασικούς λειτουργικούς σκοπούς:

24 Σεπ 2022

'Βιώσιμη' Μοναρχία



Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' είναι ο συνδιοργανωτής , της Μεγάλης Επαναφοράς του Klaus Schwab.


Διαβάστε πώς: εδώ

Μεγάλη επαναφορά. Πρίγκιπας της Ουαλίας : "Δεν έχουμε άλλη επιλογή" :


Μεγάλη Οικονομική Επαναφορά. Επιστροφή σε έναν κόσμο νεοφεουδαρχίας με Kυρίαρχους και Κοινόχρηστα αγαθά;



Οι παγκόσμιοι τεχνοκράτες έχουν εντοπίσει τα σημεία πίεσης της ανθρωπότητας που έχουν ιστορικά καταστήσει τους πληθυσμούς ευάλωτους στον απόλυτο έλεγχο και έχουν επιταχύνει την ατζέντα τους πιέζοντας σκληρά όλα τα σημεία. Συνδέοντας αυτά τα σημεία πίεσης με τις ατομικές ελευθερίες, προετοιμάζουν έναν κόσμο όπου η ανθρώπινη συμπεριφορά ελέγχεται και οι ελευθερίες αυτές περιορίζονται σε προσωρινά προνόμια που συνδέονται με την υπακοή και την υποταγή. Η επιβίβαση της κοινωνίας σε έναν κόσμο μαζικής ψηφιακής επιτήρησης με τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, συνδεδεμένα σε ένα δικτυωμένο "πλέγμα" καθιστά την ατζέντα τους απίστευτα εύκολη στην υλοποίησή της.

Ιατρική - ψεύτικοι ιοί (ή σκόπιμα απελευθερωμένοι πραγματικοί - δεν μας νοιάζει πια, όλα αυτά είναι απλά ένας αντιπερισπασμός) με θανατηφόρες θεραπείες πατενταρισμένες, προετοιμασμένες και σε αναμονή. Καταστολή των πραγματικών θεραπειών και διαπόμπευση των γιατρών και των επιστημόνων που μιλούν και αποκαλύπτουν αυτά τα εγκλήματα. Το καθεστώς εμβολιασμού είναι  συνδεδεμένο με την ελευθερία.

Ενέργεια - καταστρέψτε τα δίκτυα και τις αλυσίδες εφοδιασμού, δημιουργήστε πληθωρισμό και προκαλέστε φτώχεια. Συνδέστε σκόπιμες πολιτικές αποφάσεις που καταστρέφουν φθηνές και αποτελεσματικές ενεργειακές λύσεις με γελοίους συλλογικούς κοινωνικούς στόχους όπως η "δημοκρατία στην Ουκρανία". Συνδέστε τα "έξυπνα σπίτια" με τους "έξυπνους μετρητές" με τα ενεργειακά δίκτυα, ώστε οι θερμοκρασίες να μπορούν να ελέγχονται εξ αποστάσεως. Η κατανάλωση άνθρακα συνδέεται με την ελευθερία.

Τρόφιμα - καθιστούν τη γεωργία απαγορευτικά ακριβή για όλους εκτός από τους μεγάλους γεωργικούς παραγωγούς- καταστρέφουν τη γη, τον αέρα και το νερό μέσω της γεωμηχανικής, η οποία μπορεί να κατηγορηθεί για την "κλιματική αλλαγή". Παράνομες γεωργικές πρακτικές που θα αναγκάσουν το κλείσιμο χιλιάδων μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων (Ολλανδία + ευρύτερη Ε.Ε.) με το πρόσχημα της "σωτηρίας του πλανήτη" από τα "επιβλαβή αέρια". Η κατανάλωση κρέατος δαιμονοποιείται. Οι διατροφικές συνήθειες συνδέονται με την ελευθερία.

Μεταφορές - καθιστούν τις πτήσεις και τα παγκόσμια ταξίδια απαγορευτικά ακριβά, ενώ εξαναγκάζουν τους ανθρώπους σε Ηλεκτρικά Οχήματα που στην πραγματικότητα είναι χειρότερα για το περιβάλλον, μπορούν να διαχειρίζονται από το κράτος και είναι συνδεδεμένα με το ελεγχόμενο ενεργειακό δίκτυο (Δείτε την ατζέντα της Ε.Ε. και της Καλιφόρνια για το 2035 για την πλήρη απαγόρευση των οχημάτων φυσικού αερίου). Η συχνότητα και η απόσταση των μεταφορών συνδέονται με την ελευθερία.

Χρήμα - Τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών βρίσκονται ήδη σε διάφορα στάδια ανάπτυξης και εφαρμογής. Τα περισσότερα από αυτά που αναπτύσσονται είναι κεντρικά ελεγχόμενα και προγραμματιζόμενα από πάνω προς τα κάτω, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να έχουν ημερομηνίες λήξης αν δεν δαπανηθούν για να αναγκάσουν τους καταναλωτές να ξοδέψουν, και μπορούν να κλείσουν τον διακόπτη για όσους δεν υπακούουν. Η εργασία εξαλείφεται. Οι θέσεις εργασίας καθίστανται περιττές. Οι βιομηχανίες καταστρέφονται. Εκατομμύρια γίνονται προστατευόμενοι ενός κράτους που ελέγχει τα χρήματα. Οι καταναλωτικές συνήθειες και η ελευθερία ελέγχονται από το κράτος.

Πριν από πενήντα τέσσερα χρόνια σχηματίστηκε η πρόδρομη ομάδα του WEF (Παγκόσμιου

23 Σεπ 2022

Αντισταθείτε στη Μεγάλη Επαναφορά


Το "εμβόλιο" αφορά την αφομοίωση... "Digitalisation"... συνδέστε τις τελείες και πάρτε το "κόκκινο χάπι..." :


Πύργοι κινητής τηλεφωνίας και ρούτερ, στοχεύουν αυτόματα πολίτες που έχουν επισημανθεί στα "κοινωνικά δίκτυα" παγκοσμίως


Τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν έναν θαρραλέο εμπειρογνώμονα που βρίσκεται στα ίχνη αρκετών αδυναμιών του παγκόσμιου συστήματος επιβολής του νόμου. Αυτά τα νομικά και ερευνητικά κενά επιτρέπουν τη συστηματική παρενόχληση των πολιτών.


Τέτοιες παρενοχλήσεις προκαλούν απώλεια δυνατότητας βιοπορισμού, απώλεια κοινωνικού κύκλου και απώλεια ευημερίας σε καλούς ανθρώπους. Όλα αυτά για να ικανοποιηθούν "εγκληματικά μυαλά".

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση του κ. Nils Melzer, και όπως συζητήθηκε σε μια διαδικασία στις 28/2/20 στα Ηνωμένα Έθνη, η πρακτική αυτή μπορεί να κάνει κατάχρηση ιατρικών εμφυτευμάτων, νευροτεχνολογικών συσκευών, οπλοποιημένης ψυχολογίας και mobbing - όλα για να επιτευχθεί η απόλυτη καταστροφή κάθε ατόμου.

Παραθέτουμε από την έκθεση του κ. Melzer παρακάτω, για να βοηθήσουμε και να

Οι "έξυπνες πόλεις" που λέγαμε...


Μια ομάδα "θεσμικών επενδυτών" σχεδιάζει την κατασκευή της Tristate City, μιας μεγαλούπολης με πληθυσμό περίπου 45 εκατομμυρίων που θα εκτείνεται στις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία και το Βέλγιο. Για να συμβεί αυτό, πρέπει προφανώς να "αγοράσουν" πολλές αγροτικές εκτάσεις...


Πηγή


👉 Πόλη εφιάλτης στην Σαουδική Αραβία. Ουρανοξύστης στο έδαφος. 170 χλμ μήκος, 200 πλάτος. Χωρίς αυτοκίνητα, χωρίς ελευθερίες...

Θα συνέβαιναν τα ίδια και εδώ και σε μεγάλη έκταση...


-Ο Dr. Mackary στην εκπομπή του Tucker Carlson : " Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της μυοκαρδίτιδας είναι καταστροφικές και πολύ πιο συχνές από ό,τι το CDC οδήγησε τους Αμερικανούς να πιστέψουν".

Ο Τάκερ ρωτάει: "Τι είδους ζωή θα έχει κάποιος στην ηλικία των 50 ετών, όταν υποστεί άσκοπα καρδιακή βλάβη ως παιδί;"... :




-Θα συνέβαινε το ίδιο και εδώ, αν οι όλοι εμείς οι "ψεκασμένοι" & "συνωμοσιολόγοι" που παραπληροφορούμε τον κόσμο, με κίνδυνο, δεν είχαμε σπάσει τον αποκλεισμό της λογοκρισίας που μας έφερε η Big Tech σε συνεργασία με την Big Farma...

22 Σεπ 2022

Θα πάμε λοιπόν σε πόλεμο με την Κίνα και τη Ρωσία ;



Mε ψηφιακό ανιχνεύσιμο νόμισμα και σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης, εμφύλιους πολέμους, κακό χαμό στα σχολεία, δηλητήριο στα φαγητό/νερό/αέρα, σιωπή για τον πραγματικό πνευματικό πόλεμο που συμβαίνει, άγαμοι και το σεξ να τρέχει ξέφρενο, τη δολοφονία co-roido-vid να αυξάνεται και ούτω καθεξής... χρειάζονται κι άλλα;...


Η Ursula van der "slut" της ευρωπαϊκής ένωσης ετοιμάζεται να παίξει το ρόλο της στα επερχόμενα hunger games... Save Ucraine first!



Για να μπαίνουμε στο 'κλίμα'...


Η Νέα Ζηλανδία εξέδωσε προειδοποίηση για την έναρξη της έκρηξης του διάσημου ηφαιστείου Taupo. Το Taupo φημίζεται για την ισχυρότερη ηφαιστειακή έκρηξη των τελευταίων 70 χιλιάδων ετών και των τελευταίων 5 χιλιάδων ετών. Η έκρηξη του Taupo, γνωστή ως έκρηξη Oruanui, πριν από 26.500 χρόνια, ήταν η μεγαλύτερη ηφαιστειακή έκρηξη στον κόσμο τα τελευταία 70.000 χρόνια και, σύμφωνα με μέρος της επιστημονικής κοινότητας, προδιέγραψε την εξαφάνιση των Νεάντερταλ.

Ακόμα και αν φυσήξει και η έκρηξη του Taupo δεν εξελιχθεί όπως το 180 μ.Χ., όταν ο ουρανός έγινε κόκκινος από την Κίνα μέχρι τη Ρώμη, η έναρξη της άνοιξης στο νότιο ημισφαίριο και οι προσδοκίες για τη συγκομιδή τις επόμενες ημέρες μπορούν να μειωθούν σημαντικά όχι μόνο στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία...


Χτύπημα μετεωρίτη (;)  καταγράφηκε σε κάμερα στη Γερμανία. Σήμερα :

Στην Κέρκυρα, την όμορφη πρωτεύουσα του Ιονίου, συντελούνται από την φασιστική δημοτική "αρχή", εγκλήματα κατά του Κερκυραϊκού λαού και του περιβάλλοντος, που όμοια τους δεν έχουν ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν!


Ξέρεις τι σημαίνει "κτηματική υπηρεσία του δημοσίου"...;;


Μεγάλο έγκλημα στο άλσος της παραλίας της Γαρίτσας, από την Εγκληματική Οργάνωση του δήμου και τους διαπλεκόμενους "φορείς" που έχουν αναλάβει, με αδιαφανή τρόπο, το "έργο" της τσιμεντοποίησης υπό το μανδύα της ανάπλασης... Βλ. εδώ + εδώ




ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΡΙΤΣΑ !


ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΡΑ!!



Στα πλαίσια της τσιμεντοποίησης και του ξεπουλήματος της παραλιακής της Γαρίτσας, κόβονται δέντρα εκατοντάδων χρόνων!! Ο Δήμος , και όχι μόνο, είναι

Chief Medical Officer της Moderna : η πρωτεΐνη spike από το εμβόλιο COVID μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα καρδιακά κύτταρα και να τα βλάψει



Τον Ιούνιο ήρθε στην επιφάνεια μια συνέντευξη του Chief Medical Officer της Moderna, στην οποία παραδέχεται ότι η πρωτεΐνη spike από το εμβόλιο COVID μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα καρδιακά κύτταρα και να τα βλάψει, δικαιώνοντας τον Dr. Byram Bridle, έναν Καναδό γιατρό που προειδοποίησε για το εμβόλιο πριν από ένα χρόνο. Bλ. εδώ : Ο CMO της Moderna πιστεύει ότι οι αιχμές από το εμβόλιο mRNA φτάνουν στην καρδιά. Θα κατηγορήσει ο κόσμος τον κατασκευαστή για διασπορά παραπληροφόρησης;

Τον Ιούνιο του 2021, ο Bridle εξέφρασε ανησυχίες ότι η πρωτεΐνη spike στο εμβόλιο COVID θα μπορούσε να ταξιδέψει σε όλο το σώμα και να προκαλέσει βλάβες. Βλ. εδώ σε pdf : Επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες για να διαλύσουν την αχαλίνωτη παραπληροφόρηση που διαδίδεται σχετικά με το SARS-CoV-2, το COVID-19, τις πρώιμες θεραπείες και τους τρέχοντες εμβολιασμούς. Από τον Dr. Byram W. Bridle

Μια συκοφαντική ιστοσελίδα ξεκίνησε να εμφανίζεται κάτω από τα αποτελέσματα αναζήτησης για τον Bridle. Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι "το εμβόλιο mRNA εγχέεται στον άνω βραχίονα (τον δελτοειδή μυ). Δεν υπάρχει πρωτεΐνη αιχμής στα εμβόλια mRNA".

Καναδοί αξιωματούχοι υγείας κατηγόρησαν τους εμπειρογνώμονες που εξέφρασαν ανησυχίες για την ασφάλεια του εμβολίου COVID ότι διασπείρουν παραπληροφόρηση. Οι

21 Σεπ 2022

Κλείνουν μεγάλες βιομηχανίες στην Ευρώπη - Αβάσταχτο το ενεργειακό κόστος, μεγάλος ασθενής η Γερμανία



Δεκάδες εργοστάσια σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών όπως χάλυβας, αλουμίνιο, λιπάσματα και η ίδια η βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας αναγκάστηκαν να κλείσουν μονάδες

Με τις τιμές της ενέργειας στα υψηλά της δεκαετίας, οι εταιρείες με τη μεγαλύτερη ένταση ενέργειας στην Ευρώπη έχουν αρχίσει να κλείνουν.

Δεκάδες εργοστάσια σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών όπως χάλυβας, αλουμίνιο, λιπάσματα και η ίδια η βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας αναγκάστηκαν να κλείσουν μονάδες, καθώς οι υψηλές τιμές φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας κάνουν τις επιχειρήσεις τους ζημιογόνες.

Η έλλειψη φυσικού αερίου έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις για

Η δημοσίευση αυτή αποδεικνύει με στοιχεία πλέον όλα αυτά για τα οποία προειδοποιούσαμε 2 χρόνια τώρα.


Η πιο πρόσφατη έρευνα αναρτημένη στο Elsevier για τις παρενέργειες των εμβολίων.


Η πιο πρόσφατη επιστημονική δημοσίευση, η οποία αφορά σοβαρές παρενέργειες «ειδικού ενδιαφέροντος» μετά τον εμβολιασμό ενάντια του κορονοιού με τα νέας γενιάς εμβόλια mRNA. Η δημοσίευση αυτή αποδεικνύει με στοιχεία πλέον όλα αυτά για τα οποία προειδοποιούσαμε 2 χρόνια τώρα.

Δείτε το live του Δημήτρη Ποντίκα στο f/b :



Ας δούμε λοιπόν περί τίνος πρόκειται.

Το Μάρτιο του 2020, το Brighton Collaboration σε συνεργασία με το Epidemic Preparedness Innovations και Safety Platform for Emergency vACcines δημιούργησαν και στη συνέχεια επικαιροποίησαν

Το χρονικό της αποκάλυψης της εξαιρετικά συντονισμένης, παγκόσμιας συνωμοσίας, για τη διάπραξη γενοκτονίας μέσω οπλοποιημένων ενέσεων Covid



Η ακόλουθη λεπτομερής χρονολογική ανάλυση αποκαλύπτει πόσο κρυφή και μοχθηρή είναι πραγματικά η γενοκτονική ατζέντα των σούπερ εμβολιασμών της Covid. Παρόλο που αυτή η έκθεση περιέχει ΠΟΛΛΕΣ τεχνικές πληροφορίες/δεδομένα, παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε ο καθένας και ο αδελφός του (και η μητέρα και η αδελφή και ο γιος και ο εγγονός κ.λπ.) να μπορούν να κατανοήσουν την κρίσιμη σημασία που μεταφέρει σχετικά με την ασφάλεια του "εμβολίου" Covid. Ως εκ τούτου, κάθε αναγνώστης, ενθαρρύνεται ανεπιφύλακτα να κατανοήσει πόσο αποφασισμένοι είναι οι δράστες να πραγματοποιήσουν τη συνεχιζόμενη συνωμοσία αποπληθυσμού του εμβολίου Covid σε όλο τον κόσμο. Κάθε άτομο που δεν έχει εμβολιαστεί, το οποίο εξακολουθεί να εξαναγκάζεται να λάβει "εμβόλιο" ή "αναμνηστικό" εμβόλιο Covid, θα κατανοήσει πόσο επικίνδυνα και θανατηφόρα είναι αυτά τα εμβόλια διαβάζοντας αυτό που ακολουθεί. Παρακαλώ, κοινοποιείστε αυτό το άρθρο παντού.

20 Σεπ 2022

Ο κοροϊδοϊός κατέστρεψε παντελώς τις δυτικές οικονομίες και τους λαούς τους. Το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιεί το θάνατο της "βασίλισσας" ως ΚΑΛΥΨΗ για τις εκτεταμένες δολιοφθορές...


🔥 Βρετανική κυβέρνηση δημοσίευσε αθόρυβα εκθέσεις που επιβεβαιώνουν ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι ευθύνονται για το 91% των θανάτων από κοροϊδοϊό σε όλο το 2022 & υπήρξαν πάνω από 24 χιλιάδες (24.000) "ανεξήγητοι" υπερβολικοί θάνατοι από τον Απρίλιο...



Ο Τζο Μπάιντεν ανακοινώνει στη συνέχεια ότι η πανδημία έχει τελειώσει και το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιεί το θάνατο της βασίλισσας ως ΚΑΛΥΨΗ... Ήρθε η ώρα να σταματήσει η ασυλία για τις εταιρείες της Big Farma και τους λακέδες τους παγκόσμια,  που γενοκτονούν αθώους ανθρώπους...

Παράλληλα στην Αμερική, μετά τα 'μέτρα' για τον κοροϊδοϊό και τα lockdowns, εταιρείες γκρεμοτσακίζονται η μια μετά την άλλη και η ανεργία βρίσκεται σε ιστορικά υψηλά επίπεδα.

Το «σκότος» του Σιωνισμού απειλεί να «σκεπάσει» τις ΗΠΑ



Ο θάνατος της βασίλισσας της Αγγλίας οδηγεί στο ΤΕΛΟΣ

Η «κοινωνική μηχανική» είναι το υπέρτατο «εργαλείο» τής εξουσίας στην επιδίωξή της να χειραγωγεί την ανθρώπινη κοινωνία …Ένα «πληκτρολόγιο», το οποίο της επιτρέπει να πατάει «κουμπιά» και να «παίζει» τα «τραγούδια» που θέλει …Μια «μαγκούρα», η οποία της επιτρέπει να «κατευθύνει» την κοινωνία εκεί όπου τη βολεύει σαν να ήταν έναν κοπάδι προβάτων....Αναμφισβήτητα οι Εβραίοι είναι οι καλύτεροι γνώστες τής «κοινωνικής μηχανικής» …Στην κυριολεξία αυτοί την επινόησαν. Μας το έχουν αποδείξει εδώ κι έναν αιώνα με τον πιο απόλυτο τρόπο, εφόσον αυτοί είναι οι συντάκτες τής «Βίβλου» τής «κοινωνικής μηχανικής» …Οι συντάκτες τού απόλυτου εγχειριδίου τής χειραγώγησης της κοινωνίας, το οποίο —μέσω της εξουσίας, του χρήματος και της διαφθοράς που αυτό προκαλεί— οδηγεί στον εκφυλισμό τής κοινωνικής λειτουργίας

…Οι συντάκτες των «Πρωτόκολλων των Σοφών τής Σιών», οι οποίοι, με τη σημερινή τους «επιτυχία», μας το υπενθυμίζουν καθημερινά. Τελευταίο «κομμάτι», που είδαμε να «παίζεται» από τα «κουμπιά» τής «κοινωνικής μηχανικής», ήταν η περίπτωση του Κόβιντ.

Η λοβοτομή δεν ήταν αρκετή... τώρα πρέπει να σκοτώνουμε τα παιδιά με εμβόλια...


Συνέχεια εδώ

19 Σεπ 2022

🔔


Άλλη μια επίθεση στην οικογένεια με την συμπαράσταση του παγκόσμιου οικoνομικού φόρουμ και τις φεμινίστριες του G. Soros



Συνέχεια εδώ + εδώ

Είμαστε ΓΟΝΕΙΣ ΡΕ, ΟΧΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ,"α' γονέας και β' γονέας"

Είχαν το θράσος να μου στείλουν από το Λύκειο της κόρης μου, υπεύθυνες δηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο ( με τα τηλέφωνα των γονέων) αλλά με....αθλιότητες!!!


"α' γονέας και β' γονέας". Δηλαδή; Ποιος είναι ο α και ποιος ο β; Τι εννοούν;...

Ο πατέρας είναι ο ά; Ή η μάνα; Και ποιος από τους δύο είναι ο βήτα διαλογής;

Αυτά είναι απαράδεκτες αθλιότητες που προσβάλουν βάναυσα, τόσο τα χρηστά ήθη των Ελλήνων πολιτών, τόσο το θρησκευτικό συναίσθημα, όσο και το αίσθημα δικαιοσύνης και ισότητας των φύλλων!!! Με λίγα λόγια ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ!!!!

Το μήνυμα που έδωσα επιστρέφοντας τα χαρτιά αυτά διορθωμένα με τις σωστές λέξεις "Πατέρας" αντί α γονέας και "Μητέρα" αντί γονέας β', είναι διπλό :

Mετά τη γενική κατακραυγή και τη συνειδητοποίηση των λαών για το τι συμβαίνει με τα πειραματικά δηλητήρια, ως και ο sleepy Joe δηλώνει ότι η "πανδημία" έχει τελειώσει. Οι ελληνόφωνοι κοπρίτες όμως, στην Ελληνική θεατρική σκηνή, επιμένουν στα πειράματα, τα μπόλια και τα επικερδή τεστ...


Ο Μπάιντεν δηλώνει ότι η πανδημία έχει τελειώσει... Η δήλωση αυτή έρχεται μερικές ημέρες μετά το "παράθυρο" του Π.Ο.Υ. για οριστική λήξη συναγερμού. Διαβεβαίωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του που μεταδόθηκε την Κυριακή το βράδυ ότι η πανδημία του νέου κοροϊδοϊού έχει «τερματιστεί» στις ΗΠΑ, παρότι η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπη με "υψηλό αριθμό μολύνσεων".


«Αν κοιτάξετε γύρω σας, κανένας δεν φοράει μάσκα, κι όλος ο κόσμος είναι σε μάλλον καλή φόρμα», είπε ο κ. Μπάιντεν στην εκπομπή 60 Minutes του τηλεοπτικού δικτύου CBS. «Η πανδημία τέλειωσε», ισχυρίστηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιθώριο έκθεσης αυτοκινήτων στο Ντιτρόιτ, η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες. «Έχουμε ακόμη πρόβλημα με την COVID. Χρειάζεται να κάνουμε ακόμη πολλή δουλειά. Αλλά η πανδημία τέλειωσε», επέμεινε.

Παρά τη δήλωσή του περί του «τέλους» της πανδημίας, ο Τζο Μπάιντεν έχει ζητήσει από

Όλα τα χρέη βαρύνουν τελικά τους πολίτες και τις μελλοντικές γενιές.


Όταν οι τράπεζες είναι "πολύ μεγάλες για να χρεοκοπήσουν", διασώζονται από τις κυβερνήσεις επιβάλλοντας περαιτέρω χρέη στους ανθρώπους :


Όταν οι κυβερνήσεις έχουν κρίση χρέους, επινοούν περισσότερους τρόπους για να φορολογούν τους πολίτες και να κρατούν τις τράπεζές τους στο απυρόβλητο.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο λαός είναι η "πίστωση του έθνους", δηλαδή η ΕΓΓΥΗΣΗ για τα δάνεια του φερόμενου ως "κράτους" το οποίο συνιστά μια "εταιρεία", κατ'επιλογή των ίδιων των τραπεζιτών που κατέχουν τις κυβερνήσεις μαριονέτες παγκόσμια...

Συνέχεια εδώ

18 Σεπ 2022

Φάουτσι: “Έτσι ΠΡΟΜΟΤΑΡΑΜΕ τα ΕΜΒΟΛΙΑ μέσω Facebook”


Στην ίδια πλατφόρμα που βγάζουν HOAX όποιον τολμήσει να πει κάτι κακό για τα εμβόλια, ακόμα κι αν παραθέτει στοιχεία.


Την…διαφημιστική συνεργασία που είχε με το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, αποκάλυψε ο κορυφαίος εμβολιολάγνος των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι :

“Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook είχε επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να κάνουμε κάποιες ζωντανές συζητήσεις μέσω facebook ώστε να ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ και να διασφαλίσουμε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη σημασία του εμβολιασμού”.

Την ίδια περίοδο το Facebook φίμωνε οποιονδήποτε χρήστη ή σελίδα άφηνε ακόμα και να εννοηθεί κάτι αρνητικό για τα κορωνοεμβόλια, μπλοκάροντας και διαγράφοντας κάθε έρευνα που δεν ανήκε στο “ιατρικό κατεστημένο”. (και ακόμα επιμένει να "κρύβει" & να "τιμωρεί" τις σελίδες που προσπαθούν να κοινοποιήσουν αλήθειες).



Πηγή - Προσθήκες : Α.Τ.



Η κρίση στην Ουκρανία είναι αποτέλεσμα αμερικανικού σχεδιασμού με στόχο να γονατίσει απομυζώντας οικονομικά την Ευρώπη


Το εμπιστευτικό έγγραφο του ιδρύματος RAND για Γερμανία και Ουκρανία που έχει προκαλέσει σάλο


Γερμανός υπουργός Οικονομικών: «Υπάρχει κίνδυνος κοινωνικής κατάρρευσης»



Καταπέλτης του άρθρο του David Chu για το UNZ Review όπου αναλύονται οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους η Γερμανία αλλά και όλη η Ευρώπη ουσιαστικά αυτοκτονούν με αφορμή την κρίση στην ενέργεια, αλλά και για να ικανοποιούσουν τις εντολές του WEF περί «πράσινης ανάπτυξης» και άλλων τέτοιων ανοησιών, όπως αναφέρει.

Ο αρθρογράφος παίρνει ως αφορμή το εμπιστευτικό έγγραφο του ιδρύματος RAND (όπως είχαμε αναφέρει σχετικά εχθές), το οποίο διέρρευσε στη δημοσιότητα η σουηδική εφημερίδα Nya Dagbladet σύμφωνα με το οποίο η κρίση στην Ουκρανία είναι αποτέλεσμα αμερικανικού σχεδιασμού με στόχο να γονατίσει απομυζώντας οικονομικά την Ευρώπη.

Τώρα ένας εκ των συντακτών της σουηδικής εφημερίδας αναφέρει πως τελικά το έγγραφο είναι πλαστό, αλλά οι πιέσεις είναι ισχυρές και κάτι τέτοιο ήταν εύλογο να γίνει.

Αναφέρει ο συντάκτης:

«Πρόσφατα, ο William F. Engdahl έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο, «Ο ευρωπαϊκός ενεργειακός Αρμαγεδώννας – Από το Βερολίνο στις Βρυξέλλες όχι στην Μόσχα», όπως και ο Pepe Escobar «Η ενεργειακή γερμανική αυηοτκονία – Η αυτοψία»

Και τα δύο άρθρα δίνουν μια συναρπαστική εξήγηση για το ΠΩΣ η Γερμανία αυτοκτονεί με την «Πράσινη Ατζέντα 2030» την «Η Μεγάλη Επαναφορά» κτλ.

Κομμάτια κατσαρίδων σε σοκολάτες



Σύμφωνα με τον FDA (Οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ), είναι ασφαλές να υπάρχουν λιγότερο από 60 κομμάτια εντόμων σε 100 γραμμάρια σοκολάτας του εμπορίου.

👉 ΑΠΘ: Οι κατσαρίδες ευθύνονται για άσθμα και αλλεργίες ---> Εδώ όμως το Α.Π.Θ. μας λέει ότι στα τρόφιμα η πρωτεΐνη από σκουλήκια είναι θεμιτή!! (Αρκεί να δίνονται χρηματοδοτήσεις από την εμετική, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ε.ε. ...)

Υπάρχουν έντομα κατά την παραγωγική διαδικασία τροφίμων, από το στάδιο της καλλιέργειας έως την μεταφορά και αποθήκευση. Θεωρούμε πως οι ρυθμιστικές αρχές διασφαλίζουν την τελική ποιότητα του προϊόντος όμως αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Είναι αδύνατον να αποτραπεί η έκθεση. Τα έντομα είναι άφθονα στα γεωργικά μας συστήματα και οι κανονισμοί ελέγχουν μόνο για υπερβολικά ποσοστά. Ο FDA ορίζει πως οι συσκευαστές και παραγωγοί τροφίμων επιτρέπεται να παράγουν τρόφιμα με ίχνη εντόμων όπως κατσαρίδες , χαρακτηρίζοντάς τα ως «φυσικούς μολυντές» και ασφαλή προς κατανάλωση.

Τι περιέχει η σοκολάτα;

Σύμφωνα με το ABC News, μία μέτρια σοκολάτα περιέχει

Μετά από 2,5 χρόνια, το Ρolitico και η Welt μας επιβεβαιώνει. Οι πολιτικοί και οι γιατροί που είναι υπέρ των εμβολίων πρέπει να κ ρ ε μ α σ τ ο ύ ν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...


Ο γερουσιαστής Ron Johnson αποκαλύπτει και καταρρίπτει τους τελευταίους ψευδείς ισχυρισμούς των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων. "Ποιοι είστε εσείς;"... :


Ποτέ δεν θα φύγουν οικειοθελώς... γι' αυτό εφευρέθηκαν οι γκιλοτίνες... εμπιστευτείτε την επιστήμη...

Μέχρι πριν λίγους μήνες δεχόμασταν απειλητικά email, κλήσεις από αγνώστους αριθμούς, μας διαπόμπευσαν και μας χαρακτήρισαν γραφικούς, "ψεκασμένους" και παρανοϊκούς. Αρκετοί από εμάς (όλοι όσοι αντιστάθηκαν στη παραφροσύνη και τη μόδα να βαράμε ενέσεις κάθε τρίμηνο) έχασαν τις δουλειές τους, στιγματίστηκαν και απομονώθηκαν επειδή είπαμε τα αυτονόητα: ότι η φαρμακοβιομηχανία έχει καταντήσει τοξική, έχοντας απλώσει τα πλοκάμια της παντού, από κυβερνητικούς οργανισμούς μέχρι και τον τελευταίο πουλημένο υπουργό.

Αυτούς που μας παρουσίαζονταν ως "σωτήρες" της ανθρωπότητας, κάτι "φιλάνθρωποι" δισεκατομμυριούχοι, δεν έκαναν τίποτε άλλο από "business as usual" με την υποστήριξη κυβερνήσεων όπως της Γερμανίας και των ΗΠΑ.

Και όχι, δεν τους ενδιέφερε να μας "σώσουν". Θησαυρισαν εις βάρος της υγείας μας. Δολοφόνησαν κόσμο που δέχτηκε το αφήγημα χωρίς καν να ενημερωθεί.

💣 Μετά από 2,5 χρόνια, το Ρolitico και η Welt μας επιβεβαιώνει :


👉Πώς ο Μπιλ Γκέιτς και οι συνεργάτες του χρησιμοποίησαν την επιρροή τους για να ελέγξουν την παγκόσμια αντιμετώπιση του Covid - με ελάχιστη εποπτεία

Τέσσερις οργανισμοί υγείας, συνεργαζόμενοι στενά, δαπάνησαν σχεδόν 10 δισεκατομμύρια δολάρια για την αντιμετώπιση του Covid σε όλο τον κόσμο. Όμως δεν είχαν τον έλεγχο των κυβερνήσεων και δεν πέτυχαν τους δικούς τους στόχους, όπως διαπίστωσε έρευνα των POLITICO και WELT.

17 Σεπ 2022

Έξυπνοι μετρητές ρεύματος από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων: Γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή ποια συσκευή χρησιμοποίησες στο σπίτι σου. Μία παράνοια δίχως τέλος που έχει ως σκοπό την εφαρμογή της Μεγάλης Επανεκκίνησης.


Νέους τρόπους ελέγχου της προσωπικής ζωής προωθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μετά τα υγειονομικά πάσα και τον προσωπικό γιατρό που καταγράφει το πλήρες ιστορικό του ασθενή και τη συναίνεσή του σ'αυτό το είδος ψηφιακής παρακολούθησης, έρχονται και οι μετρητές καταγραφής κατανάλωσης ενέργειας ανά ημέρα.


Είναι ένα σύστημα που συνδέεται με την κεντρική παροχή ενέργειας σε ένα σπίτι και καταγράφει την κατανάλωση της ενέργειας ανά πάσα στιγμή.

Ήδη έχει αρχίσει να προωθείται και αυτοί που δεν θα πειθαρχήσουν στο όριο κατανάλωσης θα επιβαρύνονται με πρόστιμα.

Ο μετρητής μπορεί να αναλύσει

Εκτίμηση από τις Η.Π.Α. : Οι αγορές ακολουθούν το ίδιο μοτίβο με αυτό του 2008

Πολύ μεγάλη πιθανότητα, τα πράγματα να καταρρεύσουν σφοδρά μέχρι το τέλος του έτους...📉  [π]


ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ


ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Η εξέλιξη του όρκου του Ιπποκράτη


16 Σεπ 2022

Προσαρμογή ή θάνατος

 


👇

Πάντα κάποιο δήθεν...



Ο δήθεν πολιτισμός εμποδίζει την ανθρωπότητα από την πρόοδο, την αλήθεια, την ελευθερία και την ευτυχία. Σχεδόν χωρίς εξαίρεση, κάθε δυτικός θεσμός-κυβέρνηση, μέσα ενημέρωσης, ψυχαγωγία, αθλητισμός, εκπαίδευση, χρηματοδότηση, τεχνολογία, επιστήμη, ιατρική και πολλά άλλα, έχει κατακλυστεί από αντιανθρώπινες και Εωσφορικές δυνάμεις που προωθούν πολιτικές που έχουν τις ρίζες τους στο καθαρό κακό:

  • Προσέλκυση παιδιών, παιδεραστία και τρανς-ακρωτηριασμός
  • Σατανισμός και Λουσιφεριανή κατήχηση
  • Μετανθρωπισμός
  • Μαζική λογοκρισία και καταστολή της ανθρώπινης γνώσης και αλήθειας (Google, Facebook, YouTube, Twitter, κ.λπ.)
  • Μαζική δηλητηρίαση της ανθρωπότητας μέσω τοξικών τροφίμων, τοξικών φαρμάκων και τοξικών fake news
  • Μαζική υπακοή και αυταρχικός έλεγχος στις δραστηριότητες των ατόμων

Τα Παιδιά θανατώνονται στην Ευρώπη...


Σύμφωνα με τα Επίσημα Στοιχεία της ε.ε., Οκταπλάσια Αύξηση (691%) !! των Υπερβολικών Θανάτων μεταξύ των Παιδιών στην Ευρώπη, μετά την εξάπλωση του "💉" για τον κοροϊδοϊό :


Συνέχεια ΕΔΩ + ΕΔΩ

Κανείς, μα κανείς δεν κατάλαβε στην Ελλάδα τον ρόλο της Χούντας

Αυτός ανέστησε τους βενιζελικούς! Αυτός που ως καλός βενιζελικός στο δικαστήριο
δεν γνώριζε τον Παπαδόπουλο!! Ο Γιώργαρος της Κρήτης, σύμφωνα με τον Παττακό.


Αυτός για χρόνια ως αντιβασιλέας (13 Δεκεμβρίου 1967 - 21 Μαρτίου 1972) έχωνε σε Δημόσιες Υπηρεσίες χιλιάδες βενιζελικούς - κομμουνιστές! Τους Βενιζελικούς που από το 1974 και μετά δεν φοβούνται τίποτα και κανέναν... Έχουν δικό τους ένα ολόκληρο κράτος ( ΕΥΠ, στρατό, αστυνομία, Δικαιοσύνη, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ΜΜΕ)

Πως οι βενιζελικοί με την βοήθεια του Καραμανλή έβαλαν χέρι στις Τράπεζες;

Πως ολοκληρώθηκε το πραξικόπημα;

Ποιος έφυγε νύχτα και εξορίστηκε για πάντα από την Ελλάδα το 1974 λίγες μέρες μετά τον ερχομό του Καραμανλή από το Παρίσι;

Οι παγκοσμιοποιητές τραπεζίτες, κάνουν επίτηδες τα πράγματα χειρότερα οδηγώντας μας στο μεσαίωνα


Οι κεντρικές τράπεζες οδηγούν σε ΚΡΑΧ Αμερική και Ευρώπη


Ο Πούτιν γνωρίζει και συνεργάζεται σε αυτό…




Ο Τάκερ Κάρσλον του FoxNews, χωρίς να μας λέει κάτι καινούριο, καταγγέλλει τις κεντρικές τράπεζες σε Ευρώπη και Αμερική πως, με πρόσχημα την δήθεν κλιματική αλλαγή και την Ουκρανία, οδηγούν τους πολίτες στην απόλυτη καταστροφή. Όλα αυτά σε συνεννόηση με την Ρωσία, η οποία βγαίνει οικονομικά κερδισμένη. Αντιθέτως οι διεθνιστές έχουν ως κέρδος την έλευση χούντας στον δυτικό κόσμο.

Σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Δεν γελάνε πια. Οι Ευρωπαίοι ανακάλυψαν ότι η πραγματική απειλή για τον ανθρώπινο πολιτισμό δεν είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη. Πραγματική απειλή για τους ανθρώπους είναι η παγκόσμια ψύξη γνωστή και ως “χειμώνας”.

Πολύ περισσότεροι άνθρωποι παγώνουν μέχρι θανάτου κάθε χρόνο από αυτούς που πεθαίνουν από τη ζέστη. Το 2019 για παράδειγμα,

Τα φθινοπωρινά "μέτρα" της ευρωπαϊκής επιτροπής των χαρτογιακάδων για τον κοροϊδοϊό και την ψευτοπανδημία, αποκαλύπτουν ξεκάθαρα , γιά άλλη μια φορά, το απαίσιο, ολοκληρωτικό πρόσωπο της ευρωπαϊκής ένωσης...


ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ, ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΔΙΩΞΕΩΝ



ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ Το κείμενο του μηνύματος : εδώ (Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή φαίνεται να αδυνατεί να μεταφράσει ένα τόσο σημαντικό έγγραφο)

Η αντιµετώπιση της COVID-19 από την Ευρωπαϊκή Ένωση: προετοιµάζοντας το φθινόπωρο και το χειµώνα του 2023

Πρόσφατο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Υγεία, σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν για το επόμενο κύμα της Covid-19, αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Ευρωδιευθυντήριου.

Τα μέτρα της ΕΕ στην πραγματικότητα στοχεύουν όχι μόνο να εξολοθρεύσουν τους ανεμβολίαστους, τους ασθενείς, τους ΑΜΕΑ και όσους ηλικιωμένους δεν πέθαναν ακόμα, να σπρώξουν με κάθε τρόπο στους αφρικανικούς λαούς όσα εμβόλια περίσεψαν, αλλά και να φιμώσουν όσους

15 Σεπ 2022

Θα σταματήσει αυτή η κατρακύλα προς τη χαβούζα;


Ζούμε την παγκόσμια νεομαρξιστική αποκάλυψη, αυτό είναι γεγονός και μιλάμε για μια γενιά που δοκιμάζει την τύχη της κάπως αλλιώς... Το Κλουβί έχει κλειδώσει... το κλειδί έλιωσε. Τα ποντίκια είναι στριμωγμένα πολύ άσχημα περιμένοντας το θεαματικό γεγονός που αυτή τη φορά θα είναι μηδενισμός.


Ο καπιταλισμός που με τις αδικίες του ώθησε στο παρελθόν τίμιους εργαζόμενους ανθρώπους προς τον κομμουνισμό τώρα, με την ίδια ρητορική, τους σπρώχνει στο χείλος του γκρεμού. Εμείς οι άνθρωποι που με ηθελημένη άγνοια συμμετέχουμε σε αυτό το Σύστημα της Καταπίεσης έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και όσο δεν τον καταλαβαίνουμε τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση και το αδιέξοδο.

Η κατάρρευση του κομμουνισμού το 1991 δεν αμνηστεύει τον καπιταλισμό που συνεχίζει να εγκληματεί. Μην ξεχνάμε πως ο καπιταλισμός σκορπούσε παράνοια, μιζέρια, δυστυχία, θλίψη και θάνατο για τους πολλούς πολύ πριν τον σταλινικό κομμουνισμό ή τον χιτλερικό φασισμό, τα δίδυμα παιδάκια του.

Στο κοντινό μέλλον, πολλοί θα μπερδευτούν και θα νομίσουν πως επανέκαμψε πολιτικά ο "εθνικισμός" λόγω του πολέμου, αλλά πως γίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο στην 'κοσμοπολίτικη' παγίδα της "πολιτικής ορθότητας" που ζούμε ; Εάν εν έτι 2022, οι άνθρωποι πιστεύουν τέτοια βλακώδη παραμύθια, τότε σίγουρα είμαστε καταδικασμένοι

Όλοι μέσα στον κόλπο: Ο στρατός προωθεί το παραμύθι της ενεργειακής κρίσης αντί να βγει στους δρόμους να συλλάβει τους προδότες



Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου του κράτους για την αντιμετώπιση της κρίσης στις τιμές ενέργειας και των πρωτοβουλιών που έχουν ληφθεί για την εξοικονόμηση της κατανάλωσής της στο Ελληνικό Δημόσιο, προχώρησε στην εφαρμογή άμεσων και μεσοπρόθεσμων μέτρων για το σύνολο των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Στόχος, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι το σχέδιο να συνεισφέρει στην εξασφάλιση της ενεργειακής επάρκειας της χώρας να μειωθεί το ενεργειακό κόστος των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Για την άμεση συμβολή στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, οι Ένοπλες Δυνάμεις λαμβάνονται μέτρα που αφορούν στην ορθή και αποτελεσματική συντήρηση, ρύθμιση και λειτουργία των συσκευών θέρμανσης και ψύξης, καθώς και μέτρων για τη μείωση και βελτιστοποίηση της κατανάλωσης των συστημάτων φωτισμού και των ηλεκτρικών συσκευών που λειτουργούν στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Επίσης, υλοποιείται η προμήθεια

Δεν θα υπάρξουν άλλα Χριστούγεννα... Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ήδη εδώ

Μας είπαν ότι τα Χριστούγεννα έχουν ακυρωθεί για το 2022.

Να πώς προέβλεψα ότι αυτό θα συνέβαινε τον Μάρτιο του 2021.

Το παρακάτω απόσπασμα προέρχεται από το βιβλίο Endgame
και εξηγεί γιατί θέλουν να ξεφορτωθούν τα Χριστούγεννα...



'Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού του 2020, ήταν ολοφάνερο ότι ένα από τα κύρια σχέδια των περιορισμών που σχεδιάζονταν θα ήταν να διασφαλιστεί ότι θα υπήρχαν πολύ λίγες ευκαιρίες να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η πολιτική θα διατηρηθεί και τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό.

Πρώτον, φυσικά, τα Χριστούγεννα είναι (παρά την εμπορευματοποίηση) μια χριστιανική γιορτή. Η μελλοντική παγκόσμια κυβέρνησή μας χρειάζεται μια παγκόσμια θρησκεία και ο Χριστιανισμός πρέπει να περιέχεται στη νέα παγκόσμια θρησκεία (η οποία έχει πολλά ονόματα, αλλά για προφανείς λόγους αναφέρεται συνήθως ως Chrislam).

Δεύτερον, ο στόχος είναι να αφαιρεθεί μια γιορτή που (ακόμη και για τους μη χριστιανούς) αποτελεί σε μεγάλο βαθμό ετήσιο επίκεντρο. Οι άνθρωποι προσβλέπουν στα Χριστούγεννα ως περίοδο γιορτής. Είναι μια ευκαιρία για γιορτές και πανηγύρια και για τους ανθρώπους να συναντηθούν με φίλους και συγγενείς που μπορεί να μην βλέπουν για το υπόλοιπο του έτους. Για να σπρώξει κανείς τον φόβο και το άγχος βαθιά στην ψυχή ενός έθνους, είναι απαραίτητο να αφαιρέσει όλες τις ευκαιρίες για ευχαρίστηση, χαλάρωση και χαρά - και να κάνει τη ζωή των ανθρώπων όσο το δυνατόν πιο βαθιά μίζερη. Η ακύρωση των Χριστουγέννων βοηθά επίσης στην απομόνωση των ανθρώπων (οι οποίοι μπορεί να είναι μόνοι για μεγάλο μέρος του έτους) από τους φίλους και τους συγγενείς τους.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι που διοικούν τις ζωές μας είναι πραγματικά κακόβουλοι που θα κάνουν

14 Σεπ 2022

Είναι καθαρά ζήτημα ζωής ή θανάτου η αντίσταση στο "reset"



Η παγκόσμια νεομαρξιστική οικονομία της Μεγάλης Επαναφοράς και ο διεθνής -και όχι ο εθνικός οικονομικός φασισμός της - δεν είναι καινούρια. Είναι καινούρια όμως τα μέσα με τα οποία πρόκειται να δημιουργηθεί...

Όσον αφορά τα "μέσα" για την επίτευξη της μεγάλης επανεκκίνησης, σε απλά αγγλικά :


Είναι και αυτός «ψεκασμένος συνωμοσιολόγος»;;


Ή μήπως τελικά... άλλοι είναι οι ψεκασμένοι;


«Οι εταιρείες ασύρματης επικοινωνίας προειδοποιούν τους μετόχους τους για τον κίνδυνο της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων και των πύργων κινητής τηλεφωνίας 5G, αλλά δεν προειδοποιούν τους καταναλωτές. Δεν προειδοποιούν τους ανθρώπους που ζουν σε σπίτια κοντά σε πύργους κυττάρων».

Αυτό αναφέρει ο Lyle Laver, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του «The National Business Post»!



Όπως τονίζεται σε σχετικό άρθρο αλλά και στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε:

«Οι ασφαλιστές κατατάσσουν το 5G και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ως «υψηλού» κινδύνου, συγκρίνοντας το ζήτημα με τον μόλυβδο και τον αμίαντο . Μια έκθεση για το 2019 από το Swiss Re Institute , έναν παγκόσμιο κορυφαίο πάροχο ασφάλισης, ταξινομεί τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G ως «υψηλού», κινδύνου δηλώνοντας:

Η ιστορία της μεγάλης επαναφοράς


Η προϊστορία της «μεγάλης επανεκκίνησης», ή πώς να καταστρέψετε τον κλασικό φιλελευθερισμό

Δεν πρέπει να είμαστε τόσο αφελείς ώστε να νομίζουμε ότι το σχέδιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης γεννήθηκε εκ του μηδενός. Στην πραγματικότητα είναι το αποκορύφωμα δεκαετιών σκέψης και ακτιβισμού των ελίτ

Άρθρο του Michael Rectenwald,, Libertarian Corfu -

Άρθρο του Michael Rectenwald για το Mises Institute


Όπως θα έπρεπε να είναι σαφές μέχρι τώρα, η δήλωση του Francis Fukuyama, στο βιβλίο του «Το τέλος της ιστορίας» (1992), ότι φτάσαμε στο «τέλος της ιστορίας» δεν σήμαινε ότι ο κλασικός φιλελευθερισμός ή η οικονομία του laissez-faire καπιταλισμού αναδείχθηκαν νικητές έναντι του κομμουνισμού και του φασισμού, ή ότι η τελική ιδεολογική ηγεμονία σηματοδότησε το τέλος του σοσιαλισμού.

Στην πραγματικότητα, για τον Φουκουγιάμα, το τέλος της ιστορίας ήταν πάντα ο δημοκρατικός σοσιαλισμός ή η σοσιαλδημοκρατία. Όπως σημείωσε ο Hans-Hermann Hoppe στο βιβλίο του Democracy: The God That Failed, «ο τελευταίος άνθρωπος» που έμεινε όρθιος δεν ήταν ένας καπιταλιστικός «homo economicus», αλλά αντίθετα ένας «homo socio-democraticus» (222). Το τέλος της ιστορίας, με όλα τα Εγγελιανά προσχήματά του, δεν συνεπαγόταν την ήττα του σοσιαλισμού-κομμουνισμού, αλλά αντίθετα, του κλασικού φιλελευθερισμού. Προφανώς, το μεγάλο κράτος και το μεγάλο κεφάλαιο υποτίθεται ότι είχαν φτάσει σε μια αναπόφευκτη και τελική ύφεση της διαμάχης τους. Η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι η ολοκλήρωση αυτής της τελικής ύφεσης .

Η υπονόμευση του συστήματος της ελεύθερης αγοράς και της ρεπουμπλικανικής δημοκρατίας από την ελίτ είχε ήδη ξεκινήσει για πολλές δεκαετίες πριν από το «τέλος της ιστορίας»...