27 Φεβ 2021

Η Μενδώνη και το ντουετάκι της η Παναγιωταρέα φροντίζουν μόνο για την καταστροφή του πολιτισμού.



  • 1999 αυτή η γυναίκα σταμάτησε τις ανασκαφές στα Στάγειρα.
  • 2002 μπάζωσε τον τάφο της Αρχαίας Πελλάνας.
  • 2011 μπάζωσε τον Βωμό των Δώδεκα Θεών.
  • 2013 μπάζωσε τον Ναό του Θρώνακος Απόλλωνα.
  • 2014 το αίσχος στην ανασκαφή του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη το ξέρει κάθε πέτρα.
  • 2019 ενέκρινε την καταστροφή του Αρχαιολογικού Χώρου Σκουριών κι έκανε δωράκι τον αρχαιολογικό χώρο Κωλιάδα Άκρα.
  • 2020 τσιμέντωσε την Ακρόπολη.
  • 2021 μετέχει ενθουσιωδώς στο έγκλημα- νομοσχέδιο για τον δανεισμό των αρχαιοτήτων μας.

Αυτή και το ντουετάκι της η Παναγιωταρέα φροντίζουν μόνο για την καταστροφή του πολιτισμού. Και φτάνουμε στην "άγνοια" της για τα κατορθώματα του εκλεκτού της...  Ευθιξία δεν διαθέτει η ίδια, μα ούτε κι ο ψευτο-πρωθυπουργός.

Αυτήν την στιγμή, συντελείται στον Δήμο Μαραθώνος, ένα έγκλημα, που όμοιο του δεν έχει ξαναδεί το Έθνος.

26 Φεβ 2021

Αξίζει να ελπίζεις σε εκείνον που σε θέλει ακίνητο και φοβισμένο;


Σε ποιόν ελπίζεις; Πληρώνονται με 5.705 ευρώ τον μήνα και ψηφίζουν να ζεις με 500, 400 ή και καθόλου ευρώ τον μήνα.


Παίρνουν επίδομα οργάνωσης γραφείου και ψηφίζουν νόμους, που οδηγούν στο κλείσιμο του δικού σου γραφείου ή μαγαζιού.

Παίρνουν οικογενειακό επίδομα και ψηφίζουν νόμους που καταργούν κάθε δικό σου επίδομα

Παίρνουν έξοδα κίνησης, για να μην τους αγχώνει πόσο ακριβή είναι η βενζίνη και ψηφίζουν νόμους που σε στέλνουν στον εισαγγελέα, αν δεν πληρώσεις διόδια.

Έχουν ελευθέρας σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και δεν κρατάνε ούτε ενός λεπτού σιγή, όταν ελεγκτής σκοτώνει επιβάτη επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Έχουν τηλεφωνική ατέλεια για σταθερά και κινητά τηλέφωνα, που τα μοιράζουν σε όποιον θέλουν, ενώ το δικό σου τηλέφωνο είναι κομμένο κι αν χρειαστείς βοήθεια θα βγεις στο μπαλκόνι να φωνάζεις.

Πληρώνονται έξτρα για κάθε συμμετοχή σε επιτροπή, ενώ εσύ έχεις υπογράψει σύμβαση

24 Φεβ 2021

Θυμόμαστε:Δένδιας σε Ασκενάζι: "Ελλάδα και Ισραήλ έχουν κοινό μέλλον" ...


Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2021

Δένδιας σε Ασκενάζι: "Ελλάδα και Ισραήλ έχουν κοινό μέλλον" ...

Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΚΑΜΠΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ...


Υπογράφτηκε μεταξύ της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ η Διακυβερνητική Συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Συμφωνία υπογράφτηκε παρουσία των Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπενιαμίν Νετανιάχου και Νίκου Αναστασιάδη, από τους υπουργούς Ενέργειας των τριών χωρών Κωστή Χατζηδάκη, Γιουβάλ Στάινιτς και Γιώργο Λακκοτρύπη.

Μόλις μισή ώρα νωρίτερα,είχε πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Υπόθεση Μαρίας Μαργαρίτη : συγκάλυψη παιδεραστίας (για να θυμηθούμε ...)

Ποιος ήταν Πρόεδρος του Αρείου Πάγου το 2007-2009; ... Τι τύχη λοιπόν θα είχε, επί της προεδρίας του κ. επίτιμου η καταγγελία της κ. Μαργαρίτη για οίκο ανοχής που λειτουργούσε στο χώρο των δικαστηρίων όπου ανήλικοι κακοποιούνταν σεξουαλικά και πολλές φορές έναντι αμοιβής; ... ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ...  ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!


Το 2007 η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη αποκάλυψε… οίκο ανοχής που λειτουργούσε στο χώρο των δικαστηρίων όπου ανήλικοι κακοποιούνταν και πολλές φορές έναντι αμοιβής.

Το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθεί από το δικαστικό σώμα.

Η κα Μαργαρίτη ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι που η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή την απομάκρυνε βίαια.

Το 2008 μετά από νέα απεργία πείνας έξω από τον Άρειο Πάγο για 20 ημέρες λύγισε και εισήχθη στο Νοσοκομείο. Από τότε κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει και που βρίσκεται. Το θέμα δεν προβλήθηκε ποτέ και από κανένα σχεδόν ελληνικό ΜΜΕ παρά μόνο από το BBC.

Πρόκειται για την δικαστή Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, η οποία εκδιώχθηκε

22 Φεβ 2021

Καταρρέει ολόκληρος ο χάρτινος πύργος της εξαπάτησης του Covid-19 και όλοι οι λαοί υπό περιορισμό θα μπορούν τελικά να ανακτήσουν την ελευθερία τους.

Ο Dr Drosten, το no 1 καταζητούμενος στη Γερμανία … για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας



Σε αυτήν την παγκόσμια ομηρία της Covid 19 που χειραγωγήθηκε από τον Klaus Schwab και τους ακόλουθους του στο φόρουμ του Νταβός, τα γρανάζια αυτής της γιγαντιαίας εξαπάτησης αρχίζουν τώρα να έρχονται στο φως της ημέρας. Με άλλα λόγια, αυτό που θα αποκαλούσαμε πριν από ένα χρόνο ως «το Βαθύ Κράτος», αρχίζει να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, ή μάλλον: τα πρόσωπά του.

Πρώτα απ ‘όλα, ασφαλώς, αν θέλουμε να είμαστε έντιμοι και δίκαιοι θα πρέπει να αποδίδουμε την τιμή σε εκείνον που την αξίζει: ο μεγάλος αρχιτέκτονας αυτής της εγκληματικής σκευωρίας:


Ο Klaus Schwab, ιδρυτής και διευθυντής του Φόρουμ του Νταβός...

Για όσους δεν τον γνωρίζουν ήδη, ας θυμίσουμε εν συντομία ότι γεννήθηκε στη Γερμανία το 1938 και είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), το οποίο συγκεντρώνει κάθε χρόνο από το 1971 την κορυφή της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ , αλλά επίσης την ελίτ της πολιτικής και των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των Jacques Attali, Emmanuel Macron, Angela Merkel, Christine Lagarde, Georges Soros, Bill Gates, Jeff Bezos ή David Rockefeller.

Ο Klaus Schwab δημοσίευσε τον Ιούλιο του 2020 το βιβλίο:

21 Φεβ 2021

ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Η ΒΛΑΚΑΣ…




ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Η ΒΛΑΚΑΣ……… ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΖΙ :

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΙΔΡΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ;;

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ... ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ... ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ …

ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΙΜΑΤΖ ...

ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ … ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ... ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ, ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΛΠ :

20 Φεβ 2021

Ο λύκος δεν μίλησε ακόμη ...



Ο λύκος δεν μίλησε ακόμη ... Αιώνες κρύβεται ...
Δεν είναι τόσο δυνατός, όσο η τίγρης η τό λιοντάρι ...
Όμως δεν θα τον δεις ποτέ σε τσίρκο ...
Πηγή

Για να αρχίσεις να ενεργείς σωστά χρειάζεται να σταματήσεις να σκέφτεσαι...

Κάθε φορά που σταματά ο εσωτερικός διάλογος, ο κόσμος καταρρέει, και στην επιφάνεια έρχονται πρωτόγνωρες πλευρές του εαυτού μας, λες και τα λόγια μας τις κρατούσαν πριν φυλακισμένες. Μιλάμε ακατάπαυστα στους εαυτούς μας για τον κόσμο μας. Στην πραγματικότητα, με αυτό τον εσωτερικό διάλογο συντηρούμε τον κόσμο μας. Και όποτε ολοκληρώνουμε μια συζήτηση με τον εαυτό μας για εμάς τους ίδιους και τον κόσμο μας, ο κόσμος είναι πάντα όπως θα έπρεπε να είναι. Τον ανανεώνουμε, τον λαμπρύνουμε με ζωή, τον στηρίζουμε με τον εσωτερικό μας διάλογο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επίσης επιλέγουμε τα μονοπάτια μας καθώς μιλάμε στους εαυτούς μας. Έτσι, επαναλαμβάνουμε τις ίδιες επιλογές, ξανά και ξανά, μέχρι τη μέρα που πεθαίνουμε, επειδή ακριβώς επαναλαμβάνουμε τον ίδιο εσωτερικό διάλογο, ξανά και ξανά, μέχρι τη μέρα που πεθαίνουμε. Ο πολεμιστής έχει επίγνωση αυτού του γεγονότος και πάντα αγωνίζεται να σταματήσει αυτό τον εσωτερικό διάλογο.

Για τον πολεμιστή το πνεύμα είναι μια αφηρημένη έννοια επειδή το γνωρίζει χωρίς λόγια ή ακόμα και χωρίς σκέψεις. Είναι μια αφηρημένη έννοια επειδή δεν μπορεί να συλλάβει τι είναι το πνεύμα. Ωστόσο, χωρίς την παραμικρή ευκαιρία ή επιθυμία να το κατανοήσει, ο πολεμιστής χειρίζεται το πνεύμα. Το εκφράζει, το προσκαλεί, εξοικειώνεται μαζί του και το εκφράζει με τις πράξεις του. Το πνεύμα του πολεμιστή δεν είναι προετοιμασμένο για να

ΚΑΜΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ ... ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ...

"Οι Αστυνομικοί Έλεγχοι δεν είναι για στατιστικούς- επικοινωνιακούς λόγους"



Ακόμα και οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι τα μέτρα είναι κοροϊδία και έστειλαν επιστολή με θέμα "Οι Αστυνομικοί Έλεγχοι δεν είναι για στατιστικούς- επικοινωνιακούς λόγους


ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ... ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ...

Προς: Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη
(Μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)
Κοινοποίηση:Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος
Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο
(Μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

Θέμα: << Οι Αστυνομικοί Έλεγχοι δεν είναι για στατιστικούς- επικοινωνιακούς λόγους>>

18 Φεβ 2021

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ! Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ ... ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...


Η Ελλάδα είναι υπόθεση πολύ προσωπική κάποιων αδίστακτων οικογενειών, με ιδεολογικό περιτύλιγμα. Δεν έχει σχέση με τον πολιτισμένο κόσμο. Είναι μια χώρα που στηρίζεται και αναπνέει από έναν σκληρό υπόκοσμο, έναν υπόκοσμο που στέκεται φρουρός σε κάθε πόλη της ελληνικής επαρχίας, έτοιμος να σκοτώσει…Τώρα πλέον το πρόβλημα το γνωρίζουμε ας υψώσουμε φωνή και ας αντισταθούμε.

Ο εχθρός βρίσκεται σε πανικό και τα "λάθη" του ξαπλώνουν κορμιά σε όλο τον πλανήτη ... αν είσαι "θετικός" στα σχέδιά τους, θα χάσεις απλά τη ζωή σου, τη χαρά σου και το μέλλον σου ...

Όσο υπάρχουν κράτη, η ατομική και συλλογική ευθύνη καταπίνεται και βγαίνει στο προσκήνιο μόνο όταν τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου από μεριάς κράτους.

Να μην μένουμε στις διεκδικήσεις που συγκαλύπτουν την ουσία, αλλά να επεκτείνουμε τη σκέψη και τη δράση μας ενάντια στην πηγή των δεινών, ενάντια στο ίδιο το κράτος.

Αυτές οι στιγμές είναι οι καταλληλότερες για την διεκδίκηση των ζωών μας, ώστε η ατομική και η συλλογική ευθύνη να έλθουν στις πραγματικές τους διαστάσεις ...

Θέλουν να μετατραπούμε ταυτοχρόνως σε ένα πλανήτη πειραματόζωων έρμαια στα χέρια πρακτόρων του σκότους, διεστραμμένων κυβερνώντων και χειραγωγούμενων επιστημόνων οι οποίοι φυσικά δεν θα λάβουν μέρος στο πείραμα αυτό οι ίδιοι ως πειραματόζωα αλλά ως παρατηρητές και ερευνητές ...

Θα καθοδηγούν τις διαδικασίες και θα παρατηρούν εκ του ασφαλούς την καταστροφική πτώση μας ως είδος. Δεν θα τους το επιτρέψουμε ... δεν θα τα καταφέρουν!

16 Φεβ 2021

ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ Ή ΑΚΤΙΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ


Από την στιγμή που ερχόμαστε σ’ αυτό το πεδίο ενσάρκωσης αρχίζει, σταδιακά, η «πληροφόρησή» μας σε σχέση μ’ αυτό. Μας βάζουν σε πρόγραμμα δοτών γνώσεων, αρχής γενομένης απ’ τους γονείς μας.

Ό,τι έχουν υποστεί αυτοί προσπαθούν να το περάσουν στην νέα ακτίνα που έφεραν στο πεδίο, θεωρώντας ότι αυτό είναι το σωστό διότι έτσι είναι δομημένη η κοινωνία μας. Μαθαίνουμε να διεκδικούμε διάφορα που ενώ είναι δικαίωμά μας και βασικά στοιχεία της ζωής μας, μας τα στερούν για να τα διεκδικήσει ο καθένας για τον εαυτό του.

Μαθαίνουμε να αδιαφορούμε για τα προβλήματα του διπλανού μας και αναγάγουμε το δικό μας σε μείζον. Αδιαφορούμε αν ο άλλος υποφέρει διότι εμείς νοιώθουμε μια χαρά. Άντε να του πούμε «μια καλή κουβέντα» και να τον χτυπήσουμε στην πλάτη, πριν ξεχάσουμε εντελώς γιατί το κάναμε…

Η κοινωνία των οντοτήτων στην Πέμπτη διάσταση λειτουργεί, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, σαν μονάδα, όλοι μαζί, προσηλωμένοι στον κυρίαρχο στόχο που είναι η αδιάκοπη Δημιουργία. Οι αξίες που οι οποίες διέπουν τις ολοκληρωμένες οντότητες και οι τρόποι επίτευξής τους είναι εγγενείς και δεν επηρεάζονται από τίποτε.

Αυτές τις αξίες τις εμφύτευσαν και στις ακτίνες τους (σ’ εμάς), στο μέτρο και στο ποσοστό που άρμοζε σ’ αυτές, με βάση τον προγραμματισμό, τους στόχους και την πορεία του βίου τους.

Προίκισαν τις ακτίνες με την ελεύθερη βούληση προκειμένου να αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες, αυτού του βίου, με διάφορους τρόπους δικής τους επιλογής, έτσι ώστε να εξελίσσονται αμφότεροι, οντότητες και ακτίνες (ψυχή).

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, διότι μ’ αυτήν λειτουργούμε, κρίνουμε και πράττουμε. Τον προγραμματισμό μας, από τους ανώτερους εαυτούς μας, δεν τον γνωρίζουμε διότι κάτι τέτοιο θα αναιρούσε την ελευθερία της βούλησής μας.

Αυτήν την πραγματικότητα την γνώριζαν και οι εχθροί μας, οι προδότες, διότι με τον ίδιο τρόπο

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ...


ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΤΟΥΣ !!

ΜΑΣ έχουν κηρύξει τον ΠΟΛΕΜΟ ... Συνεχίζουν ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ τις ΑΠΑΤΕΣ και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους εις βάρος ΟΛΩΝ των λαών και ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ... ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ... ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ... Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ... ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΤΟΥΣ !!

12 Φεβ 2021

Ο εχθρός βρίσκεται σε πανικό και τα "λάθη" του ξαπλώνουν κορμιά σε όλο τον πλανήτη ... άν είσαι "θετικός" στα σχέδιά τους, θα χάσεις απλά τη ζωή σου



Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Γερμανίας, Die Welt, προχώρησε σε αποκάλυψη ότι το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας προσέλαβε επιστήμονες από το ινστιτούτο Robert Koch και πολλά πανεπιστήμια προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αυστηρά μέτρα περιορισμού των κοινωνικών επαφών στη χώρα, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021.

Τα έγγραφα - περισσότερα από 200 σελίδες που ανακτήθηκαν από την εφημερίδα μετά από μια νομική αντιπαράθεση με το Ινστιτούτο Koch, αποκαλύπτουν την εσωτερική αλληλογραφία μεταξύ του

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ 129%, ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Α Ν Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι ΣΧΕΔΟΝ 4 0 0 Δ Ι Σ ΚΑΙ ΣΤΟ 2 2 4 % ΤΟΥ Α. Ε. Π. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Μ Ο Ν Ο ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ...; ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Υ Π Ο Σ Τ Η Κ Α Μ Ε ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ Μ Ε Θ Ο Δ Ε Υ Σ Α Ν...;


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΟΚ ΑΠΟ Unicredit ΚΑΙ Bank of New York Mellon


Έκθεση των Unicredit και Bank of New York Mellon δείχνει ότι πλέον το χρέος της Ελλάδας εξαιτίας των lockdown που επέβαλε η ελληνόφωνη ψευτο-κυβέρνηση, πλησιάζει τα 400 δισ. ευρώ και θα χρειαστούν χρόνια σκληρής λιτότητας, καθώς η ΕΕ που παραπαίει, δεν πρόκειται να βάλει πλάτη.

Συγκεκριμένη η έκθεση των δύο τραπεζικών κολοσσών αναφέρει πως το χρέος της Ελλάδας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 370 δισ. και στο 224% του ΑΕΠ, μετά τις αποτυχημένες πολιτικές της ψευτο-κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων οι οποίοι «τελείωσαν» ίσως οριστικά την χώρα.


Όπως αναφέρει έκθεση, η Ελλάδα αποτελεί μια ειδική περίπτωση γιατί εισήλθε στην κρίση της πανδημίας τελείως απροετοίμαστη όχι με επιδημιολογικούς όρους αλλά οικονομικούς.

Η Ελλάδα μη έχοντας τα απαραίτητα κεφάλαια

11 Φεβ 2021

Σαν σήμερα, 11 Φεβρουαρίου,1776, γεννήθηκε στην Κέρκυρα ο μοναδικός Κυβερνήτης του Ελληνικού Έθνους ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ


Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ήθελε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ και ΚΥΡΙΑΡΧΟ, με το δικό του Νόμισμα, την δική του Τράπεζα. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Ελλάδα άρχισε να παίρνει μορφή οργανωμένου κράτους.
Ιδρύθηκε Ελληνική Τράπεζα , βγήκε το Ελληνικό νόμισμα, ο Φοίνικας....
Φτιάχτηκε το σύνταγμα του Ελληνικού Έθνους με βασικό όργανο λήψης αποφάσεων τις Εθνοσυνελεύσεις.
Για να διαφυλάξει το αδιάβλητο στην δημόσια διοίκηση έβγαλε διάταγμα που απαγόρευε την πρόσληψη μελών Μυστικών (Μασονικών) Εταιρειών , καθώς θεωρούσε ότι η συμμετοχή σε τέτοιες εταιρείες δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα του Ελληνισμού.
Δυστυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το όραμα του.
Με την δολοφονία του , το ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΕΘΝΟΣ, έγινε πάλι υπόδουλο, αυτή την φορά από τις προοδευτικές δυνάμεις που υποτίθεται ότι θα το προστάτευαν.
Η παγκοσμιοποιητές τις εποχής ήθελαν τους Κυρίαρχους υπηκόους, υποτελείς
Έτσι αποκτήσαμε Βασιλιά τον Όθωνα, ο οποίος στάλθηκε από τους (προστάτες μας), για να "οργανώσει" το Ελληνικό Κράτος.

Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την έγκριση των Ελλήνων, για αυτό, το 1833 με το ΦΕΚ 1, ο Όθωνας ζητάει από τους Έλληνες να δεχτούν την πρόταση του να αναλάβει ο ίδιος την ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ των περιουσιακών του στοιχείων με βασικό όρο να πράττει ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΣΧΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ.

Συνένοχος αυτού του εγκλήματος η Εκκλησία της Ελλάδος, που ανέλαβε να ορκίσει τους Έλληνες υπηκοους και συνυπέγραψε το ΕΓΚΛΗΜΑ ( ΦΕΚ2 ) ως εκπρόσωπος τον πρώην ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Γι αυτή της την ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, πήρε ως ανταμοιβή το να γίνει συνέταιρος των Ρότσιλντ στην τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ, που ακόμα και σήμερα ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος εκτελεί χρέη αντιπροέδρου.

Μετά από αυτη την ανάδρομη, δεν χωράει αμφιβολία ποιοι έβλεπαν τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ως εμπόδιο στα σχέδιά τους και τον ήθελαν νεκρό.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ... ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

- ΕΜΕΊΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

- ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ

9 Φεβ 2021

Προχώρα στον δρόμο που σου λέει το ένστικτό σου ...


Αυτό που ονομάζουμε κυτταρική μνήμη δεν είναι τίποτε άλλο από τις πληροφορίες που υπάρχουν καταγεγραμμένες, βαθειά μέσα στην ψυχή μας, με σκοπό να μας σταθούν ως σταθμοί κατανόησης, όσων πρέπει να γνωρίσουμε κατά την διάρκεια του παρόντος βίου μας.

Επομένως, πιθανότατα σου είναι γνωστά από πολύ παλιά, όλα όσα διαβάζεις από εδώ τελευταία, μπορεί  όχι σε συνειδητό επίπεδο ... ίσως όχι ακόμη ...

Η ώρα είναι ΤΩΡΑ που χρειάζεται να λειτουργήσουν, αυτοί οι σταθμοί κατανόησης και να περάσουν, σιγά σιγά, οι σωστές πληροφορίες, στον εγκέφαλό σου ... Προχώρα στον δρόμο που σου λέει το ένστικτό σου ...

Μην φοβηθείς για το παραμικρό, είμαστε πολύ κοντά σου ... ΘΥΜΗΣΟΥ ότι είσαι ΓΟΝΟΣ ΘΕΩΝ, ισχυρών όσο και η ΨΥΧΗ που, άν είσαι από τους τυχερούς, καρτερεί στωικά να σε γνωρίσει με τον ΑΝΩΤΕΡΟ σου ΕΑΥΤΟ ... σε έναν ΑΝΩΤΕΡΟ κόσμο ...

Εμείς, ΕΓΩ και ΣΥ, είμαστε οι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ και πλέον διακρίνουμε σιγά-σιγά την Ιθάκη μας ... και όπως ακριβώς και ο Οδυσσέας μας, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ να την υπερασπιστούμε ... Να υπερασπιστούμε τους Βωμούς και τις Εστίες μας ... τις οικογένειες και τα ΠΑΙΔΙΑ όλου του πλανήτη, ο οποίος φέρει το όνομα ΕΛΛΑΣ, και αποτελεί την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ της Κυψέλης ...

Και, ποτέ να μην  ξεχνάς : Ο Φόβος και ο Πόνος πάνε μαζί ... Αν εγκαταλείψεις τον Φόβο, αυτόματα φεύγει και ο Πόνος,  Ψυχής και Σώματος ... Αυτό ακριβώς είναι και το σημείο όπου ήδη οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ μας θα έχουν αναλάβει το Θε'ι'κό τους έργο  οδηγώντας σε στο Φωτεινό μονοπάτι ...

Θα μας νοιώθεις μέσα στις εξελίξεις του ΝΕΟΥ κόσμου που σχεδίασαμε, όλοι μαζί, για τους Άνθρώπους. Θα μας βρίσκεις μέσα στα καλά νέα, από δω καί μπρός, των οποίων θα είμαστε προάγγελοι. Θα μας συναντάς μέσα στον Κύκλο του Φωτός και ΜΑΖΙ θα προστατευόμαστε από τα πάντα ... Όταν αντιμετωπίσεις το Θάνατο, πρόσωπο με πρόσωπο και τον νικήσεις τότε το έπαθλο είναι η ΖΩΗ ! Και έρχεται γοργά η στιγμή, ΟΛΟΙ μαζί να χαρούμε τους καρπούς της νίκης ...

6 Φεβ 2021

ΕΝ ΕΤΕΙ 2021 ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ , ΕΣΑΕΙ ...


ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕTE ΟΤΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ... "ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ", ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ; ... ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ...

ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ... ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ... Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ Ο Β' Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ... Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...

   

Η χρυσοποίκιλτη πανοπλία του Φιλίππου Β'-Μόνιμη έκθεση Μουσείου βασιλικών τάφων Αιγών.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ... ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ'... ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ! ...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ

 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ, ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!

https://i2.wp.com/nikolaosanaximandros.gr/wp-content/uploads/2021/02/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.jpg?resize=768%2C432&ssl=1

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΦΙΚΛΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

“Έχουμε αναφερθεί ήδη, χωρίς λεπτομέρειες, στον ολοκληρωτικό πόλεμο που μαίνεται στον Γαλαξία μας, μεταξύ ημών (των φωτεινών οντοτήτων μας) και των αντιπάλων-εχθρών μας, οι οποίοι αποτελούνται, κυρίως, από τα τρία ερπετικά είδη και, δυστυχώς τους ομοειδείς μας προδότες-Κρόνιους, οι οποίοι και κατευθύνουν τα εχθρικά προς εμάς είδη.

Υπάρχουν πολλές αξιομνημόνευτες εξελίξεις σ’ αυτόν τον πόλεμο, που λαμβάνει χώρα αυτήν την περίοδο, κυρίως στον τομέα Δ΄ όπου το μεγαλύτερο μέρος του έχει κυριευθεί από τις φωτεινές δυνάμεις των ανώτερων εαυτών μας.

Παράλληλα όμως και στο δικό μας Γαλαξιακό τεταρτημόριο, το Β΄, γίνονται επιχειρήσεις οι οποίες είναι καθοριστικά οδυνηρές και καταστροφικές για τους εχθρούς. Οι πληροφορίες που θα δίνονται στο εξής θα αφορούν σ΄ αυτόν τον τομέα, δηλαδή στην εξελικτική πορεία των πολεμικών επιχειρήσεων στο σύνολο του Γαλαξία μας, ώστε να καταδεικνύεται η πορεία των φωτεινών δυνάμεων και να γίνεται αντιληπτός ο στόχος της ολοκληρωτικής εξαφάνισης όλων αυτών των εχθρικών ειδών.

Η εποχή που θα απαλλαγεί η υγιής ανθρωπότητα από την παρουσία ερπετών και προδοτών-αποστατών πλησιάζει, σταδιακά και σταθερά. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο πλανήτης μας, το πεδίο ενσαρκώσεως που μας φιλοξενεί, είναι ο τελευταίος κατοικημένος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, στον οποίον υπάρχουν ακόμη εκπρόσωποι των ερπετικών ειδών είτε είναι ενσαρκωμένες ακτύνες είτε οντότητες, αλλά και ακτύνες Κρόνιων προδοτών-αποστατών.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα συμβαίνουν διάφορα στον πλανήτη μας τα οποία εντάσσονται στο σχέδιο απελευθέρωσής του. Συμβαίνουν σε γεωπολιτικό επίπεδο και σε όλες τις εκφάνσεις του, συνδυαστικά με υπερβατικά γεγονότα, ούτως ώστε να καταλήξουν όταν πρέπει, σε καίριο και καταλυτικό χτύπημα στην κυριαρχία αλλά και την ίδια την ύπαρξη αποστατών-εχθρών και ερπετών που λυμαίνονται τον πλανήτη μας και την φωτεινή ανθρωπότητα, επί χιλιάδες χρόνια.

Ζούμε ήδη και θα ζήσουμε πρωτοφανείς κοινωνικοπολιτικές αλλαγές, σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας, οι οποίες σταδιακά, μορφοποιούνται και είναι προσανατολισμένες στην εξυγίανση, την ευημερία και την κοινωνική δικαιοσύνη της ανθρωπότητας.

Η Ένωση είναι Μονόδρομος.



Με ρώτησαν από που έρχομαι.

Τι να τους έλεγα;

Από τον Οίκο που οι ίδιοι έχετε απαρνηθεί;
Από την Κληρονομιά που οι ίδιοι έχετε αποποιηθεί;
Από την Ομορφιά που οι ίδιοι έχετε παραμορφώσει;
Από την Σφαίρα Μουσικής που οι ίδιοι έχετε ξεκουρδίσει;
Από την Πηγή που οι ίδιοι έχετε αποσυντονιστεί ;

Ότι και να τους έλεγα,
αυτοί ακόμα έψαχναν
τον Παράδεισο στον Ουρανό...
παραβλέποντας
πως ο Κήπος είναι στη Γη.

Ξέχασαν βλέπεις ...
πώς ο Τέλειος Κρύσταλλος
ήταν κάποτε Αυτοί.
Τι συνέβη ρωτάς...

5 Φεβ 2021

Η ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ, Ο ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ Ή ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΛΟΚΗ, ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΚΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ" ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ., ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΧΩΡΟ ...

Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ... ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΕΖΗΣΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ...

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΟ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΑΘΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΡΟΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ...

Τι σημαίνει ΕΛΛΗΝ και ποιός είναι ο αιώνιος εχθρός του - Ελληνικό dna : Τεράστια έρευνα ρίχνει Φως σε όσα μας έκρυβαν ...

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΡΑΓΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ...


"ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ" - KING CRIMSON 1969
... ΠΡΙΝ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ :


''Ο ΤΟΙΧΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ
ΡΑΓΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΡΑΦΕΣ ΤΟΥ''
''ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ''
''Η ΣΥΝΧΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ...
ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ...
ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ...

Ο σχιζοφρενής του 21ου αιώνα ...

Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ CRIMSON :
"Ο τοίχος πάνω στον οποίο έγραψαν οι προφήτες
Ραγίζει στις ραφές του
Από τα όργανα του θανάτου
Το φως του ήλιου λάμπει έντονα
Όταν κάθε άνθρωπος διαλύεται
Με εφιάλτες και όνειρα
Κανείς δεν θα βάλει το στεφάνι δάφνης
Όταν η σιωπή πνίγει τις κραυγές

Η σύγχυση θα είναι ο επιτάφιος μου

4 Φεβ 2021

Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ !


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
; ... Σημαίνει ότι το Σύνολο της Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ μας Π Ε Ρ Ι Ο Υ Σ Ι Α Σ περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους  Π Ρ Ο Γ Ο Ν Ο Υ Σ  Μ Α Σ  οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ. Με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους απογόνους μας!

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας : «διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που είχε ο κληροδότης όταν πέθανε και εξ αυτού μας έρχεται η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ »

Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και ΕΘΝΙΚΗΣ ... ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ... χρυσό, ακίνητα, μετρητά, κτήματα, βουνά, παραλίες, έδαφος, υπέδαφος (με ό,τι αυτό περιέχει) εναέριος και υποθαλάσσιος χώρος ... που περιήλθε σε εμάς, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ με κληρονομική σχέση ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας << και γεννηθήκαμε με την υποχρέωση της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ επι κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου και την φύλαξη του με κάθε μέσον και τρόπο και ΔΕΝ μπορούμε να παραιτηθούμε απο αυτήν την υποχρέωση ! ... Και επειδή ΔΕΝ μπορούμε να παραιτηθούμε απο την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να υπερασπίσουμε κάθε εθνική περιουσία την ... ίδια μας την πατρίδα δλδ ... δίνοντας ακόμα και την ζωή μας ! >>

ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΜΕ !! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ... ΘΑΝΑΤΟΣ ...! ΔΙΟΤΙ Η ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ !!

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ... ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ... ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ; ... ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ( ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ δηλ) ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ... ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ; ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ... ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ;

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΝΟΙΚΑΡΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ !

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !

ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ

ΟΙ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ


ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΝΟΕΡΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΥΠΑΡΞΙΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΝΟΥ ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΣΩΣΤΑ Η ΛΑΘΕΜΕΝΑ, ΤΟΤΕ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ... ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ... ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ...

ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ( ΕΝΟΤΗΤΑ 11,514 ).......ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ.......ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΘΩΣ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΝΕΑ ΩΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ...

... ΗΣΙΟΔΟΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΧΟΙ 248---255 ... : "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΓΗ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ" ... ΟΙ 30.000 ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ 3ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ

Σαν σήμερα 4 Φεβρουαρίου 1843 – Ο θάνατος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη


Η τελευταία του κουβέντα ήταν αυτή προς το παιδί του τον Γενναίο: “σου αφήνω τόσους φίλους, όσα φύλλα έχουν τα κλαριά, και φρόντισε να τους φυλάξεις”.