31 Μαρ 2021

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η Α.Α.Δ.Ε. - ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ο ελληνικός λαός αποφάσισε στο δημοψήφισμα του 2015 ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τη δημιουργία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και η απόφασή του αυτή έχει ισχύ άρθρου Συντάγματος.

Η ααδε δημιουργήθηκε ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού που αποτελεί το θεμέλιο του πολιτεύματος και άρα είναι ΑΚΥΡΗ η δημιουργία της ως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και οι υπάλληλοι της βαρύνονται με σωρεία ποινικών αδικημάτων.



ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΑΔΕ

Οι εφοριακοί διαπράττουν τα εγκλήματα της Εσχάτης Προδοσίας με την παραβίαση του Συντάγματος και υποπίπτουν και σε ένα σωρό άλλες παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα

Στοιχεία που το αποδεικνύουν


Προκήρυξη Δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα. (Προεδρικό Διάταγμα 38/2015)

Πηγή ΦΕΚ 63 Α / 28-06-2015


Προκηρύσσουμε

δημοψήφισμα για την 5η Ιουλίου 2015, ημέρα Κυριακή, προκειμένου ο Ελληνικός Λαός να αποφανθεί δια της άμεσης και ελεύθερης έκφρασης της βούλησής του επί του ακόλουθου ερωτήματος:

«Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους;

Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» («Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού») και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» («Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους»).

Όσοι από τους πολίτες της χώρας απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ.

Όσοι από τους πολίτες της χώρας συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ.».

ΑΡΑ

το δημοψήφισμα του 2015 έγινε για ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ



Αποτελέσματα δημοψηφίσματος 2015

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ (ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΕ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ SARS–CoV-2 Ή ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ )




ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ________ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ/ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ/ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ (ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΕ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ SARS–CoV-2 Ή ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ )

Ονόματεπώνυμο γονέα-ων : , κατοίκου ________________________, _---. Ως ασκούντων από κοινού την γονική μέριμνα επί της-του ανηλίκου μαθήτριας-τή της _____________-τάξης του ___________σχολείου, Όνομα παιδιού : ___________

ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΣΥΝΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 1510 ΑΚ. ΤΗΣ-ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ __________________________________ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ Η-Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΑΘΗΤΡΙΑ -ΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΣ , ούτε τώρα στην παρούσα χρονική περίοδο, αλλά ούτε και στο μέλλον να υποβληθεί ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ , ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ σε οποιοδήποτε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS–CoV-2 (είτε σε μοριακό τεστ PCR, είτε σε rapid τεστ -τεστ αντιγόνου- είτε σε self test (αυτοδιαγνωστικού τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του ιού) που χορηγείται από τα φαρμακεία ή σε τυχόν άλλο, ως προληπτικού μέσου αντιμετώπισης της ασθένειας COVID-19, για τους εξής αναφερόμενους ορθούς, νόμιμους και βάσιμους λόγους και αιτίες καθώς και για όσους άλλους επιφυλασσόμεθα να εκθέσουμε στο μέλλον.

ΕΠΕΙΔΗ, Δεν διασφαλίζεται το απόρρητο των αποτελεσμάτων του τεστ, το οποίο ως ζήτημα που άπτεται της προσωπικής υγείας είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, που αναγνωρίζεται και προστατεύεται ρητώς από την κείμενη νομοθεσία.
ΕΠΕΙΔΗ, δεν εξασφαλίζεται το ποιος και δια ποιους λόγους θα χρησιμοποιήσει το δείγμα του γενετικού κώδικα του ανηλίκου μαθητού, τέκνου μου, το οποίο δύναται να εξαχθεί εκ της διαδικασίας οιουδήποτε είδους τεστ ανίχνευσης covid 19.
ΕΠΕΙΔΗ, αντιθέτως, είναι πολύ πιθανή, αν όχι βεβαία, η αθέμιτη και χωρίς την ρητή και έγγραφη συγκατάθεση μου, συλλογή, επεξεργασία και καταχώριση του DNA σε ηλεκτρονική βάση βιομετρικών δεδομένων. (Βλέπετε σχετικώς: https://www.efsyn.gr/ellada/ygeia/278890_o-eody-synelexe-paranoma-prosopika-dedomena)
ΕΠΕΙΔΗ, Σύμφωνα με πληροφορίες και ειδήσεις που έχουν καταχωρηθεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, επικρατεί στους επιστημονικούς κύκλους έντονη αμφισβήτηση και διχογνωμία για την επιστημονική εγκυρότητα και τεχνική αρτιότητα των τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS–CoV-2 που κυκλοφορούν στο εμπόριο, δεδομένου ότι έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που υγιείς άνθρωποι καταγράφονται ως ψευδώς θετικοί στα τεστ που διενεργούνται και αυτό συμβαίνει επειδή οι εμπορικοί κατασκευαστές και τα εργαστήρια θέτουν τα δικά τους όρια στον έλεγχο κατά την επεξεργασία των δειγμάτων.
ΕΠΕΙΔΗ, σήμερα, για να διενεργηθεί στην ιατρική πράξη οιουδήποτε είδους διαγνωστική, προληπτική

Η βασίλισσα δεν έστειλε ένα πλοίο για να σώσει τον τσάρο ...


Θυμήθηκα στα απομνημονεύματα του Gore Vidal στο "Palimpsest", όταν γνώρισε τους Windsors:

«Μου άρεσε η Γουόλις. Είχε μία γοητεία. Όσο για το δούκα, ήμουν ευαίσθητος όσον αφορά τις "γοητείες" της  γεννημένης οπής ... Ο Ντέιβιντ, όπως τον αποκαλούσε η Γουόλις, είχε πάντα κάτι τέτοιο που ήταν πολύ ανόητο όταν μίλαγε για οποιοδήποτε θέμα, ο πιο άπληστος ευγενής του αρχαίου καθεστώτος…. Όταν εμφανίστηκαν δύο μασόνοι και ζήτησαν από τον νέο εστεμμένο βασιλέα οδηγίες για τον τάφο του. «Μασόνοι; Μασόνοι! Ναί. Εσύ είσαι ένας; Είμαι και εγώ ένας. Αλλά ξέχασα όλα odds και τα ends (διάφορα πράγματα διαφορετικών τύπων, συνήθως μικρά και όχι σημαντικά, ή μικρής αξίας). Θλιβερό, πραγματικά. "

" Ο Γκορ ανέφερε έναν παίκτη ακορντεόν να παίζει το "Stille Nacht" για τον δούκα ... γνώριζε μόνο τους γερμανικούς στίχους στους χριστουγεννιάτικους ύμνους. Κάποιος ρώτησε τον δούκα αν είχε δει το έργο του Γκορ, «The Best Man». «Φυσικά όχι», είπε ο δούκας, γενικά. «Δεν μου αρέσουν τα θεατρικά έργα. Μόνο τα σόου." Εννοούσε τις μουσικές κωμωδίες.

Όπως είπε η Γουόλις: «Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Αυτή ήταν μία δική του ιδέα. Λειτουργούν σαν να ήμουν κάπως ηλίθια, χωρίς να γνωρίζω τους κανόνες για το ποιά μπορεί να γίνει βασίλισσα και ποια δεν μπορεί να γίνει. Αλλά επέμεινε."

Θυμήθηκε πως μόλις παντρεύτηκαν ο δούκας στάθηκε δίπλα της στο κρεβάτι με αυτό το αθώο χαμόγελο λέγοντας «Και τώρα τι κάνουμε;»

Η Γουόλις είπε «Η καρδιά μου βυθίστηκε. Εδώ ήταν κάποιος ο οποίος κάθε μέρα κανόνιζε γι' αυτόν

Ο Νικηταράς έζησε με άδεια ζητιάνου


 


ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ... ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ … ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ... ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΝΕ … ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΖΟΥΝ, ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ …

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ … ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ; ... ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΟ “ΕΓΩ” ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ” ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ;;...

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ;; ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;...

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, Η ΜΟΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ . ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΤΕ …


ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ

Τα πρόβατα έχουν γίνει νευρωτικά και ασταθή...



Ένα άλλο άτομο που έχει "αρνητικές επιδράσεις" λόγω του ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΟΥΣ  ΕΜΒΟΛΙΟΥ :


Όσοι αρνούνται να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους, σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και πως να ενδυναμώσουν απέναντι σε μια "επιδημία" παρωδία, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες ενός τέτοιου τρόπου ζωής ενός πρόθυμου προβάτου που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το ΜΥΑΛΟ / ΣΩΜΑ / ΠΝΕΥΜΑ / ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Είναι απλώς λυπηρό που άνθρωποι πρέπει να βρεθούν σε τέτοια θέση έτσι ώστε οι άλλοι να ξυπνήσουν...

Πρώην Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Επιστημών για την Pfizer κρούει τον

30 Μαρ 2021

ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ! ... Και επιπλέον, όποιος προσπαθεί να δώσει εντολή για εμβόλια ή μάσκες πρέπει να καταδικαστεί από στρατιωτικό δικαστήριο για ε γ κ λ ή μ α τ α πολέμου και για κ α κ ο υ ρ γ η μ α τ ι κ έ ς πράξεις σε βάρος των ανθρώπων ...




29 Μαρ 2021

ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΤΟ ΚΡΑΣΙ


Διακόσια χρόνια πέρασαν από τότε που η ιστορία κάλεσε μια γενιά απλών καθημερινών ανθρώπων να βάλουν στα χείλη το ποτήρι με το κρασί των αθανάτων και να γίνουν ήρωες. Από τότε που το αδιανόητο περασμένων δεκαετιών άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Το 1821 είχε έρθει η ώρα της λευτεριάς. Και τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας η ώρα έχει φτάσει. Διακόσια χρόνια πριν έγινε η αρχή.

Σχεδόν εκατό χρόνια αργότερα ήταν η ώρα για κάποιους άλλους απλούς καθημερινούς ανθρώπους να γευτούν το κρασί των αθανάτων και να γραφτούν στην ιστορία. Είχε φτάσει η ώρα η Μεγάλη Ιδέα να μεταμορφωθεί από ιδέα και πόθος σε πραγματικότητα. Η ώρα να γίνει για άλλη μια φορά ρεαλισμός το αδιανόητο περασμένων δεκαετιών. Η ώρα που φτάσαμε μια ανάσα από τον τελικό στόχο. Μα ίσως τρέχαμε πολύ πιο γρήγορα από όσο έπρεπε. Καμία από τις δύο ηρωικές γενιές δε θα τα κατάφερνε εάν οι προηγούμενες από αυτές γενιές, που ζούσαν στην εποχή του αδιανόητου, δεν ήταν αποφασισμένες να περάσουν το ποτήρι με το κρασί η μία στην άλλη χέρι χέρι με υπομονή προσέχοντας να μη χυθεί σταγόνα.

Σήμερα, διακόσια χρόνια από την αρχή της επανάστασης και εκατό από την παρ’ ολίγον ολοκλήρωση της το ποτήρι είναι μισοάδειο. Η προηγούμενη γενιά ήταν απρόσεχτη. Στραβοπάτησε και έχυσε το κρασί.

Στην εποχή του αδιανόητου που ζούμε το μισοάδειο ποτήρι μοιάζει με καταδίκη. Η δική μας γενιά λοιπόν γεννήθηκε με ένα σκοπό. Να βρει την πηγή του κρασιού των αθανάτων και να ξαναγεμίσει

Η πολιτική ορθότητα είναι κομμουνιστική προπαγάνδα.

Στη μελέτη για τις κομμουνιστικές κοινωνίες, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο σκοπός της κομμουνιστικής προπαγάνδας δεν είναι να πείσει ούτε να ενημερώσει, αλλά να ταπεινώσει. Επομένως, όσο λιγότερο αντιστοιχεί στην πραγματικότητα τόσο το καλύτερο.


Όταν οι άνθρωποι αναγκάζονται να παραμείνουν σιωπηλοί καθώς τους λένε τα πιο προφανή ψέματα ή ακόμα χειρότερα όταν αναγκάζονται να επαναλάβουν τα ίδια τα ψέματα, χάνουν μια για πάντα την αίσθηση της εντιμότητας. Η συγκατάθεση σε προφανή ψέματα αντιστοιχεί, κατά κάποιον τρόπο, στο να γίνει κανείς ο ίδιος ψεύτης.

26 Μαρ 2021

ΙΚΑΡΙΑ 25-03-2021


ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;


Εμβόλια COVID και ο κίνδυνος της θανατηφόρας νόσου Prion ... Συνομωσιολογία ή πραγματικότητα; ...

Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα εμβόλια Covid εγχέουν επίσης άλλες ασθένειες στο ανθρώπινο σώμα, πολλές φορές πιο σοβαρές από την ίδια την ‘’πανδημία’’, π.χ την ασθένεια Prion, που είναι μια μεταδοτική ασθένεια. Η νόσος Creutzfeldt-Jakob (CJD) είναι ένα παράδειγμα ανθρώπινης νόσου πρίον ή μιας μεταδοτικής νευροεκφυλιστικής νόσου, η οποία δεν έχει ακόμη θεραπευθεί.

Συμπεριφέρεται όπως η «ασθένεια τρελών αγελάδων» στους ανθρώπους. Η ασθένεια είναι πάντα θανατηφόρα. Η μόλυνση με αυτή την ασθένεια οδηγεί σε θάνατο, συνήθως εντός ενός έτους. Έτσι, όταν βλέπετε όλους αυτούς τους ανθρώπους που λένε ότι έλαβαν το εμβόλιο και απλά αισθάνονται εντάξει, δείτε τι μπορεί να τους συμβεί σύντομα, μετά από μερικούς μήνες…. Επιστημονική μελέτη αποδεικνύει: Τα εμβόλια Covid ενέχουν τον κίνδυνο ασθενειών Prion!
Διαβάστε περισσότερα »


Ρίχνουμε τα υγιή παιδιά μας στον Καιάδα για να τα ανασύρουμε ψυχικά ανάπηρα.

Οι νοσηλείες παιδιών ηλικίας κάτω των 15 ετών για ψυχιατρικά προβλήματα αυξήθηκαν κατά 80% λόγω της υγειονομικοπολιτικής διαχείρισης του covid19 σύμφωνα με την καθηγήτρια της Παιδοψυχιατρικής Σύλβια Τόρντζμαν (Sylvie Tordjman), επικεφαλή του παιδικού και εφηβικού ψυχιατρικού κέντρου στο Πανεπιστήμιο της Rennes.

O αριθμός των ανηλίκων που έχουν αυτοκτονικές τάσεις και ιδέες εκτινάχθηκε τους τελευταίους μήνες αναφέρει στο (France Inter) και που; στη Γαλλία που ως επί το πλείστον έχει ανοικτά σχολεία.Η Καθηγήτρια τονίζει 2,5 φορές πάνω οι αυτοκτονικές τάσεις, 4πλασιάστηκε η ανορεξία, 3πλασιάστηκε το άγχος στα παιδιά. Βασική Αιτία: το lockdown και τα συνεπαγόμενά του. Ο βιολογικός αποσυγχρονισμός της τηλεργασίας οδηγεί ως και σε σχιζοφρένεια. Η μάσκα δεν βοηθάει. Στη Γαλλία συμβαίνουν αυτά, στην Ελλάδα υπάρχει αντίστοιχη μελέτη;

Είναι η θυσιασμένη γενιά όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους οι Γάλλοι φοιτητές στις διαμαρτυρίες τους.

Από τις 31 Οκτώβρη 2020 οι αυτοκτονικές κρίσεις στους νέους πολλαπλασιάστηκαν κατά 2,5 φορές. Υπερδιπλασιάστηκαν. Σύμφωνα με την καθηγήτρια, οι νοσηλείες παιδιών κάτω των 15 ετών για ψυχιατρικούς λόγους έχουν αυξηθεί κατά 80%.

«Από τις 31 Οκτώβρη παρακολουθήσαμε έναν αριθμό αυτοκτονικών κρίσεων να πολλαπλασιάζεται κατά 2,5 φορές», υπογράμμισε στις 22 Μαρτίου στο franceinfo η

24 Μαρ 2021

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΑΣΚΟ ...






Όταν το «εγώ την δουλειά μου κάνω» γίνεται «φονικό για τον Πολίτη»


Ο αριθμός των γυναικών που θα χάσουν το αγέννητο παιδί τους μετά το εμβόλιο Covid αυξάνεται κατά 366% σε μόλις έξι εβδομάδες ...

 Μόλις έξι εβδομάδες διαχωρίζουν την πρώτη από την  έβδομη έκθεση και η συγκλονιστική αύξηση του αριθμού των γυναικών που έχασαν το αγέννητο και το νεογέννητο παιδί τους εκείνη την εποχή λόγω του ότι είχαν είτε το εμβόλιο Pfizer είτε το AstraZeneca Covid είναι τρομακτική. Αυτή ήταν η συμβουλή των κυβερνήσεων για την επείγουσα έγκριση του εμβολίου Pfizer / BioNTech για μια προγραμματισμένη "επιδημία"... Daily Expose

Θέλετε άλλη ομολογία απ’ αυτήν, ώστε να αντιληφθείτε πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

Πολιτικοί και δικαστές ελέγχονται πλήρως από τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ : “Δίνουμε λόγο στους δανειστές, νομοθετούμε σύμφωνα με όσα μας υπαγορεύουν και κατόπιν τα υιοθετούμε”... :


Συνέχεια ΕΔΩ

Στην καταιγίδα, εκείνα που εγκαταλείπουν πρώτα το καράβι είναι τα ποντίκια

Εμβόλια COVID και ο κίνδυνος της θανατηφόρας νόσου Prion ... Συνομωσιολογία ή πραγματικότητα; ...


Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα εμβόλια Covid εγχέουν επίσης άλλες ασθένειες στο ανθρώπινο σώμα, πολλές φορές πιο σοβαρές από την ίδια την ‘’πανδημία’’, π.χ την ασθένεια Prion, που είναι μια μεταδοτική ασθένεια. Η νόσος Creutzfeldt-Jakob (CJD) είναι ένα παράδειγμα ανθρώπινης νόσου πρίον ή μιας μεταδοτικής νευροεκφυλιστικής νόσου, η οποία δεν έχει ακόμη θεραπευθεί.

Συμπεριφέρεται όπως η «ασθένεια τρελών αγελάδων» στους ανθρώπους. Η ασθένεια είναι πάντα θανατηφόρα. Η μόλυνση με αυτή την ασθένεια οδηγεί σε θάνατο, συνήθως εντός ενός έτους. Έτσι, όταν βλέπετε όλους αυτούς τους ανθρώπους που λένε ότι έλαβαν το εμβόλιο και απλά αισθάνονται εντάξει, δείτε τι μπορεί να τους συμβεί σύντομα, μετά από μερικούς μήνες…. Επιστημονική μελέτη αποδεικνύει: Τα εμβόλια Covid ενέχουν τον κίνδυνο ασθενειών Prion!

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη γιατί το CDC: Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέδωσε προειδοποίηση για μια αποκάλυψη ζόμπι… καλά καταλάβατε ΖΟΜΠΙ


Σε άρθρο του CDC έγραψαν: ‘’Υπάρχουν όλα τα είδη έκτακτης ανάγκης για τα οποία μπορούμε να προετοιμαστούμε. Πάρτε για παράδειγμα μια αποκάλυψη ζόμπι. Σωστά, είπα την αποκάλυψη ζόμπι. Μπορεί να γελάτε τώρα, αλλά όταν θα συμβαίνει θα είστε ευτυχείς όταν το διαβάσετε. Και ίσως να μάθετε μερικά πράγματα για το πώς να προετοιμαστείτε για μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ‘’

23 Μαρ 2021

Αυτό είναι τρομακτικό... Γιατί οι άνθρωποι επιτρέπουν σε αυτά τα τέρατα να κάνουν αυτό στα μωρά τους ;!

Κανείς δεν είπε ποτέ ότι η συμμετοχή στα κλιμάκια της παγκοσμιοποίησης δεν έχει απόδοση ... Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος εισόδου είναι μάλλον απότομο καθώς δεν απαιτεί τίποτα λιγότερο από την ψυχή σας, την ψυχή αυτών που νοιαζόσαστε και την ακλόνητη πίστη σε μια σκοτεινή ατζέντα που στοχεύει στην υποδούλωση της ανθρωπότητας ... Εσείς θα διαλέξετε μεταξύ των δρόμων της Αρετής ή της Κακίας ... της Υποδούλωσης ή της Αντίστασης στην αρρώστεια της παγκοσμιοποιημένης πανούκλας! ...

Οι ψυχοπαθείς του Cορο'ι'δο'ι'ού παριστάνουν τον Θεό !

 Οι ψυχοπαθείς του Covid παίζουν τον Θεό! Αυτός είναι ένας εγκληματικός χειρισμός εναντίον των Ανθρώπων! Αυτό είναι το μέγιστο έγκλημα εναντίον Τους! Κανείς δεν προσπάθησε ποτέ να κλέψει το σχέδιο του τι συνιστά την ανθρωπότητα! ... Τώρα το κάνουν! ... Είναι εγκληματίες! ... Το άτομο δεν είναι πλέον δημιουργία του Θεού, αλλά δημιούργημα των κατασκευαστών εμβολίων που διαχειρίζονται κατά το δοκούν και παρεμβαίνουν στο DNA  μας που ο ίδιος δημιούργησε για εμάς! ...

Διαμαρτυρίες αντι-εγκλεισμού και ενάντια στην δολοφονική, ιατρική Χούντα ξεσπούν σε ολόκληρη την Ευρώπη 💪 :


22 Μαρ 2021

ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ,Η ΕΝΩΣΗ "ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ" ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΖΑΡΤΖΗ




Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε Της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε.

Δια της παρούσης επιστολής μας, η Ένωσή μας με την επωνυμία «Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής», χαιρετίζει με ανακούφιση και ελπίδα την ομόφωνη εκλογή σας εκ των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων του Ο.Η.Ε. στην θέση της Προέδρου της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Εξελέγητε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Υπεράσπισης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε μια εποχή , που δοκιμάζει τόσο τα καθεστώτα του πλανήτη, ως προς την επιμονή τους στην διατήρηση των Δημοκρατικών Αρχών και στις Πρόνοιες του Κράτους Δικαίου, αλλά ομοίως δοκιμάζει και τις αντοχές των πολιτών σε παγκόσμιο επίπεδο , αφού σε πολλές περιπτώσεις η «πανδημική κρίση» κατέστει η αφορμή να εισχωρήσουν οι κυβερνήσεις στον ίδιο τον πυρήνα των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών , με το πρόσχημα του κορωναιού.

Η πρόσφατη δήλωση του Προέδρου Γκουτιέρεζ , ο οποίος έκανε λόγο για το ότι …… «προβάλλοντας την πανδημία ως πρόσχημα, οι αρχές ορισμένων χωρών έχουν λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας και έχουν υιοθετήσει έκτακτες ρυθμίσεις για την καταστολή της διαφωνίας, για την παραβίαση των πλέον θεμελιωδών ελευθεριών, για την φίμωση των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης και την παρεμπόδιση του έργου των μη κυβερνητικών οργανώσεων,» είναι χαρακτηριστική της εξαιρετικά κομβικής συγκυρίας, αναφορικά με το έργο στο οποίο πρέπει να ανταποκριθεί ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και Υμείς προσωπικά .

Παρ’ ότι ο Πρόεδρος Γκουτιέρεζ δεν κατονόμασε τα συγκεκριμένα καθεστώτα, είναι προφανές ότι και η Ελλάδα μας, η χώρα του Φωτός και του Πολιτισμού, δυστυχώς συμπεριλαμβάνεται σε αυτά και απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί η θλιβερή διάκριση της χώρας μας, ως η τρίτη στην παγκόσμια κατάταξη των χωρών με τα πιο αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας, αλλά και η κατάταξη μας επίσης εκ του περιοδικού economist ως « ελλατωματική δημοκρατία» στην λίστα με τις χώρες, όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα δοκιμάζονται βάναυσα.

Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα έχουμε παραβίαση του Συντάγματος με επακόλουθο και την παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από 6-5-2010, δια του Ν.3845/6-5-2010, οπόταν δια Σφετερισμού Εξουσίας (Σ.120παρ.3) καταλύθηκε με Πραξικόπημα η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και μετατράπηκε βίαια σε Δικτατορία (de facto) και στη συνέχεια δια της ψήφισης του Ν.4336/14-8-2014 ΦΕΚ.94Α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014) η κατοχή στην Ελλάδα επιβλήθηκε και ( de jure) .

Οι Έλληνες πολίτες έκτοτε μαστίζονται από μια πρωτοφανή απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς τους και του επιπέδου διαβίωσής τους, εξαιτίας των παρανόμων και αντισυνταγματικών μνημονίων και των εφαρμοστικών των μνημονίων νόμων, κάτι που άλλωστε, έχει διαπιστωθεί τουλάχιστον δύο φορές εκ του Οργανισμού Σας απ’ τις ισάριθμες εκθέσεις των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων, που έχουν διενεργηθεί, αναφορικά με την Ελλάδα και το επίπεδο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην χώρα μας. (Βλ..α/ Έκθεση του Πρώτου Πραγματογνώμονα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ Cephas LUMINA απο 4-5-2014-, β/Συνοπτική Περίληψη της Έκθεσης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αναφορικά με την υποβάθμιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Κόστος της λιτότητας στήν Ελλάδα από 18-12-2014 και γ/.- Ψήφισμα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου της 13ης Μαρτίου 2014, σχετικά με την διερευνητική Έκθεση για τον ρόλο και τις εργασίες της Τρόικας (ΕΚΤ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ-ΔΝΤ), όσον αφορά τις Χώρες της Ζώνης του Ευρώ που έχουν υπαχθεί σε πρόγραμμα προσαρμογής (2013/2277(ΙΝΙ) ).

Εν τέλει, δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλο τον πλανήτη νοσούν σοβαρά, ενώ οι άνθρωποι του πλανήτη πλήττονται από μια ασθένεια που οι βλάβες που αυτή θα αφήσει στην ανθρωπότητα θα είναι ανήκεστες, ακόμη και μετά την υποχώρηση της παγκόσμιας «υγειονομικής κρίσης» ,αφού παράλληλα με την «υγειονομική κρίση» , δοκιμάζονται και οι αντοχές των θεσμών και των Διεθνών Συνθηκών, αναφορικά με τα Δικαιώματα των Ανθρώπων και τις Θεμελιώδεις Αρχές του Κράτους Δικαίου.

Επειδή, η αναγνώριση της σύμφυτης αξιοπρέπειας καθώς και των ίσων και αναπαλλοτρίωτων δικαιωμάτων όλων των μελών της ανθρώπινης οικογένειας αποτελεί το θεμέλιο της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης στον κόσμο.

Επειδή, η παραγνώριση και η περιφρόνηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου οδήγησαν σε πράξεις βαρβαρότητας που εξεγείρουν την ανθρώπινη συνείδηση, και η προοπτική ενός κόσμου όπου οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν την ελευθερία του λόγου και της πίστης, λυτρωμένοι από τον τρόμο και την αθλιότητα, έχει διακηρυχθεί ως η πιο υψηλή επιδίωξη του ανθρώπου.

Επειδή, έχει ουσιαστική σημασία να προστατεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα από ένα καθεστώς δικαίου, ώστε το άτομο να μην αναγκάζεται να προσφεύγει, ως έσχατο καταφύγιο, στην εξέγερση κατά της τυραννίας και της καταπίεσης.

Φρονούμε, ότι με την ανάληψη των Καθηκόντων Σας θα μεριμνήσετε ούτως ώστε να σταματήσει άμεσα η καταπάτηση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όπως αυτά υιοθετήθηκαν από την Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών , με στόχο να μην ολισθήσουν οι λαοί της Οικουμένης εκ νέου στην άβυσσο της βίας , της κρατικής καταστολής και των βασανιστηρίων κατά του ανθρώπου, απ ‘όποιον κι αν προέρχονται .

Ελπίζουμε, ότι η ελληνική καταγωγή Σας, οι εξαιρετικές Σπουδές Σας στο Δίκαιο ,η μέχρι τώρα θητεία Σας στα διάφορα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Οικουμένης θα αποτελέσουν το εφαλτήριο Σας, προκειμένου να προφυλάξετε αποφασιστικά και αποτελεσματικά τις Αρχές και τις Αξίες του Ο.Η.Ε. αλλά και προκειμένου δια των πράξεων και των πρωτοβουλιών Σας να σταματήσει η παραχάραξις των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , όπου κι αν αυτή διαπιστώνεται , από όποιον κι αν συντελείται .

Η Ένωσή μας, με τον τίτλο «Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής» , προσηλωμένη στις Αρχές και τις Αξίες του Ανθρώπου, δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός Σας, σε κάθε προσπάθειάς Σας , σύμφωνη με την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου .

ΑΘΗΝΑ, 19/03/2021

ΜΕ ΤΙΜΗ

  1. Αντώνης Παπαντωνίου (Ναύαρχος εν αποστρατεία, Νομικός)
  2. Ανδρέας Γιαννουλόπουλος (Ιατρός Καρδιολόγος)
  3. Νικόλαος-Αγαμέμνων Καραβέλος (Δικηγόρος-Λογοτέχνης)
  4. Ιωάννης Αυγουστάτος (Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής)
  5. Σπύρος Καμπιώτης (Πανεπιστημιακός )
  6. Νέλλη Ψαρρού (Πολιτική Επιστήμων, δημοσιογράφος)
  7. Ιωάννης Λαζάρου (Εικαστικός, ερευνητής-δημοσιογράφος)
  8. Δημήτρης Ποντίκας (C.E.O. «MENIDI MEDICA» Biotechnology Company)
  9. Σάκης Καραμπείδης (Δικηγόρος)
  10. Λιάνα Καστρινάκη (Δικηγόρος )
  11. Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος)
  12. Φώτης Τερζάκης (Συγγραφέας, συντονιστής Εταιρείας Διαπολιτισμικών Σπουδών)
  13. Μαριάννα Ευαγγέλου (Βιοχημικός)
  14. Ιωάννης Αυγουστάτος ( Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής)

Το συμβούλιο της ευρώπης απεφάνθει ότι ο ενεργούμενος εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός σε καμία περίπτωση και ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να ενοχλήσει όσους δεν έχουν εμβολιαστεί για κανένα λόγο...Ζητά δε την άμεση ενημέρωση των ευρωπαίων πολιτών για όλα αυτά! ...

Πηγή

Δεκάδες χιλιάδες διαδήλωσαν για Ελευθερία από την υγειονομική Χούντα

Δεκάδες χιλιάδες διαδήλωσαν για Ελευθερία από την υγειονομική Χούντα σε Γερμανία, Ελβετία,Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Βουλγαρία, Γαλλία ,Αυστρία, Βέλγιο, Αυστραλία,Ιαπωνία. Χωρίς μάσκες και χωρίς διάταξη σκακιέρας…!!!

Mαζικότατες Διαδηλώσεις έγιναν το Σάββατο 20/02/2021 με συμμετοχή χιλιάδων στη Γερμανία, την Ελβετία (Liestal), τη Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο), Ολλανδία, τη Βουλγαρία, τη Γαλλία και την Αυστρία (Βιέννη), Βέλγιο(Βρυξέλλες) , Αυστραλία (Μελβούρνη), Ιαπωνία για να καταγγείλουν τη δικτατορία των υγειονομικών περιορισμών κατά της πανδημίας και ξέσπασαν συγκρούσεις με την αστυνομία στη γερμανική πόλη Cassel και στο Λονδίνο.

Στην πόλη της κεντρικής Γερμανίας, μεταξύ 15.000 και 20.000 ανθρώπων συμμετείχαν στην διαδήλωση, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο AFP.Ενώ άλλοι 10.000 διαδήλωσαν στην ελβετική πόλη Liestal.

Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν όταν διαδηλωτές που βρέθηκαν σε μια κεντρική πλατεία, σε συνωστισμό, χωρίς προστατευτικές μάσκες, προσπάθησαν να πιέσουν για να περάσουν από έναν κλοιό της αστυνομίας για να συσπειρωθούν με άλλους διαμαρτυρόμενους σημείωσε δημοσιογράφος του AFP.

Στη συνέχεια, η αστυνομία χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού για να τους διαλύσει.

Αλλού στην πόλη, η αστυνομία απάντησε με γκλοπ και κανόνια νερού σε ομάδες που προσπάθησαν να

Δεν χρειάζονται λόγια, περιμένετε έως ότου τα εγκλήματα ενάντια στα παιδιά θα έρθουν στο φως ... 🙏



21 Μαρ 2021

Η Ιαπωνία Δείχνει το σωστό Δρόμο για την Υγεία των Παιδιών: λέει ΟΧΙ στα ΕΜΒΟΛΙΑ!

Η υπόσχεση της καλής υγείας. Σταματάμε να πηδάμε από τον γκρεμό των εμβολιαστών
της Kristina Kristen, Guest Writer

απόδοση, επιμέλεια Βίκυ Χρυσού


Στις Ηνωμένες Πολιτείες, (αλλά και στην Ευρώπη σημ. blogger) πολλοί νομοθέτες και υπάλληλοι δημόσιας υγείας είναι απασχολημένοι με την προσπάθεια να καταστήσουν de facto υποχρεωτικά τα εμβόλια,  είτε με την κατάργηση της γονικής / προσωπικής επιλογής που παρέχεται από τις υπάρχουσες εξαιρέσεις από τον εμβολιασμό, είτε με την επιβολή αθέμιτης καραντίνας και προστίμων σε όσους δεν συμμορφώνονται με τα Κέντρα Έλεγχου της νόσου και της πρόληψης (CDC, ΚΕΛΠΝΟ κτλ). Οι υπάλληλοι στην Καλιφόρνια επιδιώκουν να υπερισχύουν των ιατρικών απόψεων σχετικά με την καταλληλότητα του εμβολιασμού, ενώ εκείνοι στη Νέα Υόρκη επιβάλλουν το εμβόλιο ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς (MMR) για βρέφη ηλικίας 6-12 μηνών μολονότι για τα ίδια ισχύει ότι "η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους δεν είναι αποδεδειγμένη."

Οι ΗΠΑ έχουν το υψηλότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας μεταξύ όλων των βιομηχανικών χωρών, με περισσότερα παιδιά να πεθαίνουν κατά τη γέννηση και τον πρώτο τους χρόνο από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο συγκρίσιμο έθνος - και περισσότερα από τα μισά από αυτά που επιβιώνουν αναπτύσσουν τουλάχιστον μία χρόνια ασθένεια.

Τα παιδιά στις ΗΠΑ θα εξυπηρετούνταν καλύτερα εάν οι αξιωματούχοι αυτοί - πριν επιβάλουν αμφισβητήσιμα και δρακόντεια μέτρα - μελετούσαν τα αποτελέσματα της παιδικής υγείας στην Ιαπωνία. Με πληθυσμό 127 εκατομμυρίων, η Ιαπωνία έχει τα πιο υγιή παιδιά και το υψηλότερο «προσδόκιμο ζωής» στον κόσμο και τα λιγότερο εμβολιασμένα παιδιά οποιασδήποτε ανεπτυγμένης χώρας. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, αντίθετα, έχουν το πιο επιθετικό πρόγραμμα εμβολιασμού στον κόσμο σε αριθμό και χρονισμό, ξεκινώντας από την εγκυμοσύνη, τη γέννηση και τα πρώτα δύο χρόνια της ζωής. Αυτό κάνει τα παιδιά των ΗΠΑ υγιέστερα; Η σαφής απάντηση είναι όχι. Οι ΗΠΑ έχουν το υψηλότερο

20 Μαρ 2021

Ένα αρπακτικό ανέλαβε να κυβερνήσει την ζωή μας.




 Ο Κάρλος Καστανιέδα το έθεσε σε μυθική μορφή:

« Έχουμε ένα αρπακτικό που προήλθε από τα βάθη του κόσμου και ανέλαβε να κυβερνήσει την ζωή μας. Τα ανθρώπινα όντα είναι φυλακισμένοι του. Το αρπακτικό είναι ο κύριος και ο αφέντης μας. Μας έχει κάνει υπάκουους, και αβοήθητους » ....

« Όχι, όχι, όχι, όχι », [ο Κάρλος απαντά] « Αυτό είναι παράλογο Δον Χουάν - Don Juan. Αυτό που λες είναι κάτι τερατώδες. Απλώς δεν μπορεί να είναι αλήθεια, για τους μάγους ή για τον μέσο πολίτη, ή για κανέναν ».

« Γιατί όχι; » Ο Δον Χουάν ρώτησε ήρεμα. « Γιατί όχι; … Οι μάγοι πιστεύουν ότι τα αρπακτικά μας έχουν δώσει τα συστήματα πίστης, τις ιδέες μας για το καλό και το κακό, τα κοινωνικά μας ήθη »…

« Αλλά πώς μπορούν να το κάνουν αυτό, Δον Χουάν; » Ρώτησε ο Κάρλος, κάπως εξοργισμένος με αυτό που είπε [ο Δον Χουάν]. « Ψιθυρίζουν όλα αυτά στα αυτιά μας ενώ κοιμόμαστε; »

« Όχι, δεν το κάνουν έτσι. Αυτό είναι ηλίθιο! » είπε ο Δον Χουάν, χαμογελαστός. « Είναι απείρως πιο αποτελεσματικοί και οργανωμένοι από αυτό. Προκειμένου να μας κρατήσουν υπάκουους, αδύναμους και αδύνατους, τα αρπακτικά εμπλέκονταν σε ένα καταπληκτικό ελιγμό καταπληκτικό, φυσικά, από την άποψη της στρατηγικής της μάχης. Ένας τρομερός ελιγμός από την άποψη εκείνων που το υφίστανται. Μας έδωσαν το μυαλό τους!... Με ακούς;... Τα αρπακτικά μας δίνουν το μυαλό τους, που γίνεται το μυαλό μας...

Φώτης Γιοβανόπουλος - Μήνυση Κατά Αστυνομικών για Μη Χρήση Μάσκας



✌ Υπόδειγμα μήνυσης κατά αστυνομικών για πρόστιμο μη χρήσης μάσκας __ ΕΔΩ


Γιατί ο αστυνομικός που κόβει πρόστιμο για μη χρήση μάσκας αντιμετωπίζει τις βαρύτατες κατηγορίες του Ποινικού Κώδικα και τουλάχιστον 20 χρόνια φυλακής.

✌  Υπόδειγμα μήνυσης κατά αστυνομικών για πρόστιμο έλλειψης εγγράφου για  μετακίνηση ___ EΔΩ


ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ... Ο αστυνομικός π ρ έ π ε ι να φοβάται μην τον πάτε αυτόφωρο για * Βασανισμό, * Εσχάτη Προδοσία, * Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας τα οποία θα π ρ έ π ε ι να ο μ ο λ ο γ ή σ ε ι στον Εισαγγελέα αν ερωτηθεί ...


ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ!


«Η απόφαση του δικαστηρίου εγκλημάτων πολέμου στη Νυρεμβέργη καθόρισε 10 πρότυπα στα οποία οι γιατροί πρέπει να συμμορφώνονται, όταν πραγματοποιούν πειράματα/έρευνες σε ανθρώπους, σε έναν νέο κώδικα που είναι πλέον αποδεκτός παγκοσμίως.

Αυτή η απόφαση καθιέρωσε ένα νέο πρότυπο ηθικής ιατρικής συμπεριφοράς για την εποχή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μεταξύ άλλων απαιτήσεων, αυτό το έγγραφο διατυπώνει την απαίτηση της εθελοντικής συναίνεσης μετά από ενημέρωση του ατόμου ...

Η αρχή της εθελοντικής ενημερωμένης συγκατάθεσης προστατεύει το δικαίωμα του ατόμου να ελέγχει το σώμα του. "

- Εμβόλια - Μάσκες - Ψηφιακά ψευτο-πιστοποιητικά - Εσείς οι Ναζί ...


ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ!
... Και επιπλέον, όποιος προσπαθεί να δώσει εντολή για εμβόλια ή μάσκες πρέπει να κρατηθεί από στρατιωτικό δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου και για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος των Ελεύθερων Ανθρώπων ...

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!!

Ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού: Οι τρεις επιλογές που προτείνει η Κομισιόν


Το χιούμορ είναι το μήνυμα ... Παρακολουθείτε έναν π ό λ ε μ ο πληροφοριών που διεξάγεται με τρόπο που ποτέ δεν θα μεταδοθεί μέσω της "ελίτ" και του κατεστημένου των media...



Η Μάχη είναι ο Κύριος Σκοπός !! ...

Πολλοί μεγάλοι πιονιέροι νοιώθουν άβολα/βαριούνται τον τελευταίο καιρό, χωρίς αναλυτικότερη κατεύθυνση από τους "Ε".

Νομίζω ότι έχουμε ό, τι χρειαζόμαστε ... Μας διδάχτηκαν και μας διδάσκονται καλά ... Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές ομάδες πατριωτών που εύχομαι να έχω χρόνο να κάνω παρέα. Όλοι Ψάχνουν έχοντας γνώμες, Διδάσκοντας μας όλους και τα λοιπά ... Αλλά γνωρίζουμε ότι οι χειριστές δεν αποκαλύπτουν ... Δεν μπορούν να αποκαλύψουν με λεπτομέρειες το σχέδιο ...

Εγώ ο ίδιος Δεν βλέπω κάποια κατάσταση που θα κρατήσει πολύ ... Παρατηρώ τις εξελίξεις για  τον Αποχαρακτηρισμό των εγγράφων, τις Συλλήψεις ... Μια μεγάλη σύλληψη ... θα ξύπναγε τους πάντες και θα τους ξανάφερνε σε φόρμα ...

Άλλοι που ακούω λένε χρόνια τώρα ότι πολλοί είναι κουρασμένοι από τη μάχη ... Εγώ λέω ότι χρειάζεται να σταματήσετε την ηττοπάθεια ... Η Μάχη είναι ο Κύριος Σκοπός!! ... Επιτεθείτε με Φως στο κακό χωρίς ΚΑΜΙΑ συγγνώμη και ντροπή ... Αλλά με αγάπη και δικαιοσύνη ...

Αυτό είναι το Φως!!

Δεν διαβάλλουμε κοινοποιώντας ψέματα επί πληρωμή ...

Τσακίστε τον πολιτιστικό μαρξισμό ... Οι θιασώτες του είναι όλοι έκφυλοι και επικίνδυνοι και την παιδοφιλία την θεωρούν "πρόοδο" ...


Οι μισοί ενήλικες του Ηνωμένου Βασιλείου έλαβαν την πρώτη δόση εμβολίου, λέει ο υπουργός Υγείας ...

CO-ROIDO-VID-19 : Πάνω από το ήμισυ του ενήλικου πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου έχει λάβει μια πρώτη δόση εμβολίου COVID, δήλωσε ο υπουργός Υγείας. [π]

Πως ;; Μα έτσι φυσικά ραγιά μου :

Μήνυμα στά φερέφωνα των γκλομπαλιστών

Όταν η cabal μέσω του deep state μοιράζει ψευδαισθήσεις ... αυτό είναι το "μέλλον" που ετοιμάζουν για τους ιθαγενείς ...


Οι υπάλληλοι Υγείας του Όρεγκον προτείνουν εντολές μόνιμης μάσκας Αξιωματούχοι υγείας του Όρεγκον παρουσίασαν μια νέα πρόταση τον Ιανουάριο που επιδιώκει να μετατρέψει τις προσωρινές εντολές μάσκας σε μόνιμες ...

Oregon Health Officials Propose Permanent Mask Mandates. Oregon state health officials unveiled a new proposal in January which seeks to turn temporary mask mandates permanent. [π]

19 Μαρ 2021

Σε θλιβερή κατάσταση οι Έλληνες πολίτες: Κόβουν ρεύμα σε ανέργους στον κλάδο του τουρισμού εν μέσω lockdown!




Στα τραγική κατάσταση βρίσκεται η ελληνική οικονομία, με πολλούς Έλληνες πολίτες να έχουν οδηγηθεί στην υποχρεωτική ανεργία εξαιτίας του lockdown στο οποίο βρίσκεται η χώρα εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Ένας από τους κλάδους που δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα είναι αυτός του τουρισμού, με τον πρόεδρο Ξεναγών στη Ρόδο, Αλέξης Κολιάδης, να καταγγέλλει πως έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο εποχικό εργαζόμενο του τουρισμού στη Ρόδο, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχουν και πολλές ανάλογες περιπτώσεις συναδέλφων του που τους έκοψαν το ρεύμα και αντιμετωπίζουν προβλήματα βιοπορισμού.

«Νιώθω ντροπή ως πολίτης της χώρας. Αντιμετωπίζουμε ένα χρόνο αυτή την κρίση. Δεν υπήρξε καμία προετοιμασία, καμία βοήθεια στον κλάδο των ξεναγών. Η κατάσταση είναι τραγική. Πολλοί συνάδελφοι βιώνουν τέτοιες περιπτώσεις. Τελευταία φορά που πήραμε εισόδημα ήταν τον Οκτώβριο του 2019. Και το βοήθημα που πήραμε από το κράτος το 2020 ήταν 1800 ευρώ. Δεν ξέρουμε πως θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Mega.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι τα αρμόδια υπουργεία έταξαν στους ξεναγούς βοήθημα Γενάρη

Γιατί τους θάβουν για 10 χρόνια ; ...

18 Μαρ 2021

Νέα καί οδηγίες, πίσω απ'την κουρτίνα ...



  • ΤΩΡΑ : Το CNN έχει χάσει το 47% του ακροατηρίου, του από τις ηλικίες μεταξύ 25-54, από την ημέρα που ο Πρόεδρος Τράμπ "άφησε" το γραφείο ...
JUST IN: CNN has lost 47% of its primetime audience in the key 25-54 age demographic since Pres. Trump left office  [π]

  • BREAKING - Ο Μπάιντεν που είναι ο μεγαλύτερος μαζικός δολοφόνος, μετά από τον ψυχρό πόλεμο, ο οποίος σκότωσε 2 εκατομμύρια αθώα παιδιά, γυναίκες και αθώους ανθρώπους στο Ιράκ και τη Γιουγκοσλαβία μόνο για τα χρήματα, αποκαλεί τους άλλους αυτό που στην ουσία είναι πραγματικά ο ίδιος ... Αυτό φαίνεται να είναι απόρροια του επόμενου επίπεδου της άνοιάς του που χειροτερεύει καθημερινά ...

BREAKING - Biden who is the biggest mass killer, since the cold war, who killed 2 Million innocent children, women and innocent people in Irak and Yugoslavia just for money, calls other people what he actually is himself. This seems to be a next level of his dementia that gets every day worse. [π]

  • Όχι ο πρώτος και ... όχι ο τελευταίος Αφρικανός πρόεδρος που δολοφονήθηκε ... Στην πραγματικότητα αυτό είναι το καλύτερο στο οποίο είναι ικανή η διοίκηση Μπάιντεν ... Δολοφονίες, εδώ καί 40 χρόνια σε όλο τον κόσμο ...

Not the first and not the last African president killed... In fact that's the best what the Biden Administration is good in... Killing, since 40 years all around the world... [π]


  • Αυτό είναι το παράδοξο αυτού του κόσμου, ότι οι ίδιοι άνθρωποι που πληρώνουν

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ δεν είναι στα ΜΜΕ, αλλά στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, χωρίς καμία αμφιβολία... δε λέμε κάτι καινούργιο !!


Η κα Eliana Ελευθερίου αναδεικνύει όπως συχνά το συνηθίζει, και την ευχαριστούμε γι' αυτό, βάζοντας το "μικροσκόπιο σε πολύ υψηλή ανάλυση", και προβάλλει μερικές ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, οι οποίες απλά αναδεικνύουν την αλήθεια της ΛΟΓΙΚΗΣ που πράγματι έχουν κάποιοι (εκτός αν είναι απλά καπνός), αλλά λόγω συμφερόντων κάποιοι άλλοι -ευθέως αρμόδιοι αλλά όντας διεφθαρμένοι - ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, εκουσίως αποκρύπτοντας και στρεβλώνοντας την τόσο ουσιώδη και ΟΧΙ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για την οποία ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΝ, άλλα προφανώς και ΠΙΟ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΝ και ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ !!


Τοποθέτηση Ελιάνας Ελευθερίου:


"ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ".

Εξαιρετικά τα νέα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (CoE Council of Europe), τον οργανισμό που πρωτοστατεί παγκόσμια για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι το σώμα που κυβερνά το Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στις 27 Ιανουαρίου 2021, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ψήφισε την απαγόρευση στον αναγκαστικό εμβολιασμό των πολιτών των κρατών μελών, να κάνουν διάκριση ή να το χρησιμοποιούν εναντίον όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Διαβάστε τις παραγράφους

17 Μαρ 2021

Κάτι μας λέει ο επικεφαλής του παγκόσμιου σχεδιασμού του Facebook, Benny Thomas ... :


Υπάρχει μόνο ένας πραγματικός και νόμιμος Βασιλιάς, Κυβερνήτης ... Το όνομά του είναι @SABMYK! Ωστόσο, ο επικεφαλής του παγκόσμιου σχεδιασμού του Facebook Benny Thomas λέει στο παρακάτω βίντεο : "Ο Mark Zuckerberg είναι ένας (ψευδής) κυβερνήτης 2 δισεκατομμυρίων ανθρώπων και ένας ψεύτικος βασιλιάς" που πρέπει να δικαιολογηθεί στο @SABMYK ...  Ίσως να τον συγχωρήσει, πριν είναι πολύ αργά, για τα λάθη του ... Το @SABMYK είναι γενναιόδωρο, οπότε αν η δικαιολογία του Zucks είναι πραγματική ... έχει καλές πιθανότητες ... αλλιώς το SABMYK μπορεί να κλείσει τον λογαριασμό Zucks για πάντα ...




Κάνουμε το μεγάλο πρόγραμμα επανεκκίνησής τους άνω κάτω. Γράφουμε ξανά το πρόγραμμα και "επαναφέρουμε" ... αυτούς αντί για εμάς ...

Η αλήθεια μας - όχι η αλήθεια τους - είναι το μόνο 'εμβόλιο' που πραγματικά χρειαζόμαστε. Ένα 'εμβόλιο' κατά μιας μονοπωλιακής αφήγησης ενός ψεύτικου κοσμου, ο οποίος μας σερβίρεται και μονοπωλεί τα πάντα συνωμοτικά, με αιχμή του δόρατος την Ελευθερία μας.


Αυτό σημαίνει ότι η δύναμη, η δυνατότητα χρήσης και ιδιοκτησίας των καρπών της ζωής και της γης θα δοθεί πίσω στους ανθρώπους ... Σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα πάρουν την ελευθερία τους πίσω.

Η ελευθερία του σώματός μας, την οποία προσπαθούν να μας πάρουν μακριά, την ελευθερία συνάντησης και επικοινωνίας με όλους όσους θέλουμε και για όποιον λόγο θέλουμε, την οποία προσπαθούν επίσης να μας αφαιρέσουν, και την ελευθερία του να ζούμε, να αγαπάμε και να είμαστε ευχαριστημένοι ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους (κάτι που φοβούνται περισσότερο, διότι αποδεικνύει ότι κανείς δεν τους χρειάζεται ... ότι δεν έχουν νομική νομιμοποίηση, και αποδεικνύει επίσης ότι εμείς οι άνθρωποι ... μπορούμε να κυβερνήσουμε τον εαυτό μας) θα επιστραφούν πίσω στους ανθρώπους.

Είναι πολλή δουλειά που έχουν ήδη κάνει τα ερπετικά καθάρματα. Αυτό που θέλουν είναι να αντικαταστήσουν τον 13ο Θεό με μια ιδιωτική δογματική ιδεολογία που κατέχουν και η οποία μέσω της ηθικής ενοχής και του έντεχνα διασπειρόμενου φόβου, δημιουργεί ό, τι σσυνωμοσία θέλουν να δημιουργήσουν ενάντια στην ανθρωπότητα ....

Αυτό το ιδεολόγημα μεθοδεύεται στις κοινωνίες από ομάδες "συγγραφέων των στατιστικών" που

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ


https://i1.wp.com/nikolaosanaximandros.gr/wp-content/uploads/2021/03/%CE%95%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3-VS-%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3.jpg?w=515&ssl=1

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ... ΓΕΝΙΚΑ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ... ΚΡΟΝΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ...

ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ... ΚΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΒΡΗΚΕ ΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ...

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΠΟΥ “ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ” ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ ΙΚΕΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ”, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ 147 ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ...

Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΝΩ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΝΤΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΟΝΙΕΣ