30 Ιουν 2023

Η Γαλλία καίγεται ακόμα μια φορά


Αυτή δεν είναι ταινία... αυτή είναι η Γαλλία που καίγεται ξανά :



Η Γαλλία είναι εξωφρενική...Τώρα κλέβουν λεωφορεία :



Ο Μακρόν χάνει τον έλεγχο καθώς η Γαλλία καίγεται...

Η Δύση είναι ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ


🔸ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ MATT HANCOCK , U.K.


Για πρώτη φορά ένα μεγάλο κύριο μέσο ενημέρωσης (The Telegraph) σε 
μια δυτική χώρα (Ηνωμένο Βασίλειο) ζήτησε τη σύλληψη και τη δίωξη 
του υπουργού Υγείας (Matt Hancock) για τα εγκλήματα του Κόβιντ...
-Μάρτης 2023


"Έδωσες μαζική εντολή και οργάνωσες μια θανατηφόρα συνταγογράφηση μιδαζολάμης για να δολοφονήσεις χιλιάδες ηλικιωμένους και ασθενείς μας και να δημιουργήσεις μια ψεύτικη πανδημία βασισμένη σε ένα κατασκευασμένο παθογόνο.

Μας φυλακίσατε παράνομα στα σπίτια μας για 23 ώρες ημερησίως το χειμώνα, επιχειρώντας γενοκτονία λέγοντας στις κοινότητες BAME ( Black, Asian and Minority Ethnic) ότι θα πληγούν περισσότερο και ότι η έρευνα που είχε ανατεθεί από την κυβέρνηση (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ) είχε αποδείξει την αναποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων βιταμίνης D.

Με τη νομοθεσία που αργότερα ονομάσατε "οδηγίες", (τις οποίες παραβιάζατε καθημερινά)

Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας αν δεν μπορούμε καν να ονομάσουμε τον εχθρό.



Απόσπασμα από τον ιδρυτή του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου Nahum Goldman 1895-1982


Αντιμετωπίζουμε μια απόκρυφη δύναμη. Ο οργανωμένος Εβραϊσμός (Χάζαροι/Ασκενάζι κ.ά.)  και το τσιράκι του, ο Τεκτονισμός, είναι αφοσιωμένοι στην καταστροφή του πολιτισμού.

Η "πανδημία" είναι εμπνευσμένη από το σατανικό δόγμα της "Δημιουργικής Καταστροφής" που συναντάται στον Καμπαλιστικό Ιουδαϊσμό & τον Τεκτονισμό. Κάνουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμό τους για να καλύψουν τα ίχνη της εγκληματικής απάτης του κόβιντ.

29 Ιουν 2023

Πίνετε ακόμα το νερό της βρύσης που χορηγεί η κυβέρνηση;


Το ATRAZINE, μας λέει ο Kennedy Jr., είναι ένα φυτοφάρμακο που κυριολεκτικά θηλυκοποιεί τα νεαρά αγόρια και τους άνδρες... και χρησιμοποιείται στο νερό της βρύσης των Αμερικανών! (μόνο των Αμερικανών; 🤔)...


Αντωνιάδης μετά την αθώωση του : Θα βάλω Φυλακή την Εγκληματική Οργάνωση


Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ"




Στη Δίκη που η εγκληματική Οργάνωση δεν ήθελε να γίνει με τίποτα
στη Δίκη που κατηγόρησαν τον Αντωνιάδη για Διασπορά Ψευδών Ειδήσεων για την απάτη Covid και τις Δολοφονίες στα Νοσοκομεία για την Φρίκη που έζησαν οι Έλληνες για τους ψευδείς αριθμούς στον ΕΟΔΥ ώστε να κλείσουν μέσα τους πολίτες και να Τρομοκρατήσουν…

Το Τριμελές Δικαστήριο Εφετών Αθήνας δεν ήθελε να προχωρήσει στην Ουσία της Υπόθεσης… Αθώωσαν τον Δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη με την αλλαγή του Νόμου στο άρθρο 191 του Π.Κ για την διασπορά Ψευδών Ειδήσεων… Όμως ο Νίκος Αντωνιάδης σε δήλωση του έξω από το Εφετείο ανέφερε ότι υπάρχει πληθώρα μηνύσεων από τα θύματα και τους συγγενείς τους με την Κεντρική στη ΓΑΔΑ κατά της Εγκληματικής Οργάνωσης και υποσχέθηκε ότι θα τους βάλει Φυλακή… Τώρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.

Τον αθώωσαν με συνοπτικές διαδικασίες για να μην ακουστούν όλες οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες ...Δεν άφησε η έδρα του Δικαστηρίου να

Πώς μπορούμε να σπάσουμε το σύστημα & να σταματήσουμε τις παγκόσμιες ελίτ; - Billy Carson : Μόνο αν όλοι ε ν ω θ ο ύ μ ε και σ τ α μ α τ ή σ ο υ μ ε να συμμετέχουμε στην παγίδα του matrix ...



28 Ιουν 2023

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ FOCUS FM


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΥ, ΣΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ FOCUS FM ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ, ΤΟ ΠΡΩΙ της 26ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2023:



Τρομερά σοκαριστικό.


Κοιτάξτε πώς αντιμετωπίζουν αυτοί οι Ουκρανοί στρατιώτες αυτή την κυρία και το μωράκι της. ❗️Προσέξτε το σήμα του Γ' Ράιχ επάνω στο στρατιωτικό όχημα :


▶️Για άμεση αλήθεια, ενημέρωση πίσω απ' την κουρτίνα και άφοβη,
σαφέστατη πληροφόρηση, ακολουθήστε το κανάλι μας στο Telegram.

Η νέα τάξη σκοτώνει ανθρώπους με "ήπια" όπλα. Προσέχετε πολύ εκεί έξω...


♦️ Πρέπει να μας επιτραπεί να οδηγούμε μέσα από τα πλήθη, αν κλείνουν το δρόμο;



Έτσι μοιάζουν 5 χιλιάδες θυμωμένοι άνθρωποι.... είμαστε τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο Δυτικοί που έχουν ξυπνήσει... αυτή τη στιγμή είναι ένας ασύμμετρος πόλεμος όπου η νέα τάξη σκοτώνει ανθρώπους με "ήπια" όπλα επειδή δεν μπορούν να νικήσουν τους αριθμούς μας στο πεδίο της μάχης...

Είναι καιρός να ξυπνήσουν οι Δυτικοί, ώστε

Αποτελούν μέρος της ΙΔΙΑΣ ατζέντας

 
Αυτή είναι η ΛΟΑΤΚΙ+ 🏳️‍🌈 σημαία αναμεμειγμένη με την  🏳️‍⚧️ σημαία των παιδόφιλων :


Αποτελούν μέρος της ΙΔΙΑΣ ατζέντας...

Οι πύργοι θανάτου προκαλούν καρκίνο και κόβιντ....



Μελλοντική πόλη 15 λεπτών που χτίζεται με εντολή της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας


Μελλοντική πόλη 15 λεπτών που χτίζεται με εντολή της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Ιδού τι είναι γνωστό μέχρι στιγμής: – Κάθε φανός δρόμου θα είναι εξοπλισμένος με κάμερα με αναγνώριση προσώπου. - Σημείο ελέγχου σε κάθε έξοδο και είσοδο από την πόλη - Περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι θα επανεγκατασταθούν στο Xiong'an από το Πεκίνο με εθελοντικά - υποχρεωτικά μέσα.


⚠️ Πρέπει να απορρίψουμε τις πόλεις των 15 λεπτών με κάθε κόστος!

27 Ιουν 2023

Δεν μπορούσε πλέον να αντέξει τις βλάβες που προκάλεσε η "αναμνηστική"...


Η 41χρονη ηθοποιός Katerina Pavelek έβαλε τέλος στη ζωή της στις 17 Ιουνίου 2023 σε κλινική υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασία) στη πόλη Basel της Ελβετίας, καθώς δεν μπορούσε πλέον να αντέξει τις βλάβες που προκάλεσε η αναμνηστική δόση του εγκληματικού σκευάσματος της φαρμακοβιομηχανίας του θανάτου.


Μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα, Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης, Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση.  Διαβάστε περισσότερα

Και μιας και το έφερε η συζήτηση, ας δούμε για ακόμα μια φορά ποιες και πόσες είναι οι

Αυτά είναι που δεν θέλουν να ξέρετε για το Titan & τον Τιτανικό.


Εμβαθύνουν πολύ σε αυτό το θέμα.

Βυθίστηκε όντως ο Τιτανικός από ένα παγόβουνο;




Ο πληροφοριοδότης της Google Zach Vorhies είναι εδώ για να μιλήσει για το εξαφανισμένο υποβρύχιο και την εναλλακτική του θεωρία για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Όταν τα μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι κάτι είναι σημαντικό και όλα έχουν ακριβώς την ίδια αφήγηση, αυτό είναι μια κόκκινη σημαία ότι η αλήθεια αποκρύπτεται. Η επιχείρηση για το χαμένο υποβρύχιο χρηματοδοτήθηκε αρχικά από τη δυναστεία των Ρότσιλντ. Λόγω μιας νέας συνθήκης οι πολίτες της Δύσης δεν θα μπορούν πλέον να επισκέπτονται τον τόπο του ναυαγίου του Τιτανικού χωρίς άδεια. Αυτή η επιχείρηση υποβρυχίων κατάφερε να λάβει άδεια με ένα πειραματικό σχέδιο υποβρυχίου, ενώ χρησιμοποίησε ένα ασύρματο χειριστήριο βιντεοπαιχνιδιών.

Συγκάλυψη του Τιτανικού: H Ocean Gate βυθίζει υποβρύχιο για να κρύψει την αλήθεια για τον Τιτανικό;

ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ:


Η Νέα Δικτατορία πήρε 300.000 ψήφους λιγότερες από τον Μάιο και 150.000 ψήφους λιγότερες από τον Ιούλιο του 2019.

Για ποιόν θρίαμβο μιλάνε ;

Είναι μία ακόμη ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Κυβέρνηση με 2.100.000 ψήφους σε ένα λαό 10 εκατομμυρίων , είναι κυβέρνηση των 2 στους 10. Η απλή αριθμητική , μιλάει από μόνη της, πρέπει να είναι απυθμένως ηλίθιος κάποιος ώστε να μην καταλαβαίνει οτι πρόκειται για μειοψηφική κοινοβουλευτική δικτατορία.

Υπό ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ συνθήκες θα έπρεπε να έχει το πολύ 100 έδρες, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαζόταν συνεργασία τουλάχιστον τριών κομμάτων για να γίνει κυβέρνηση με 150 έδρες και άνω.

Με ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ 50 ΕΔΡΕΣ λοιπόν

Τα "hoaxes" δουλεύουν υπερωρίες... Σειρά έχει η επόμενη παγίδα στα παιδιά μας








Αν οι άνθρωποι δεν ενωθούν και δεν βάλουν ένα τέλος σε αυτή τη βρωμιά, θα εγκαταλείψουμε τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές, στις ανώμαλες ορέξεις των καθαρμάτων που ενορχηστρώνουν και προωθούν 👉 αυτές τις απίστευτες καταστάσεις.

Τα παιδιά, απλά πέφτουν απροστάτευτα στην καλοστημένη παγίδα


Αν οι άνθρωποι δεν ενωθούν και δεν βάλουν ένα τέλος σε αυτή τη βρωμιά, θα εγκαταλείψουμε τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές, στις ανώμαλες ορέξεις των καθαρμάτων που ενορχηστρώνουν και προωθούν 👉 αυτές τις απίστευτες καταστάσεις.


Εντωμεταξύ, το ισλάμ καταγράφει (όχι τυχαία) τον ηθικό ξεπεσμό των Δυτικών κοινωνιών... Ίσως και ο καταγγέλλων να ανήκει στους κόλπους του. Ο καθένας μάχεται με τα δικά του κίνητρα, ενώ όλοι μας έπρεπε να αντιστεκόμαστε  στην πρώτη γραμμή, ανεξάρτητα από τις ετικέτες που συνηθίζει το μάτριξ να τοποθετεί, διαχωρίζοντας τους σκλάβους με βάση την, στρατηγικά ασκούμενη, κοινωνική μηχανική. Τα παιδιά, απλά πέφτουν απροστάτευτα στην καλοστημένη παγίδα του κόσμου που ετοιμάστηκε γι' αυτά χωρίς αυτά...

26 Ιουν 2023

4η ΒΙΟΜΗΧ.ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Το πρόβλημα. Μέθοδος αντίδρασης και λύσης. Τι θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα μεταξύ 2020-2030, αν δεν βάλουμε ένα τέλος...



✅ ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ! ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ! ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η  ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ!

Οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να το μάθει ο κόσμος...


Αυτό είναι για όποιον πιστεύει ότι οι χημικές δοκιμές είναι μια θεωρία συνωμοσίας... Οι χημικές δοκιμές είναι πολύ πραγματικές... μοιραστείτε αυτό το σύντομο βίντεο. Οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να το μάθει ο κόσμος :


Οι Δυτικοί, διδάσκουμε τα αγόρια μας πως να γίνουν κορίτσια...

 
Αυτή είναι η "Μεγάλη επαναφορά".Πρόστυχοι, ανώμαλοι,
διεστραμμένοι, μπροστά σε παιδιά.Οι άντρες δεν υπάρχουν
πια, τους πάτησε το τρένο...


🤡Οι ανώμαλοι στην Τουρκία, θέλησαν
να πραγματοποιήσουν παρέλαση...

📢 Να το μεταδώσετε


Η γενοκτονία συζητιόταν ανοιχτά, πριν από 20 χρόνια στα υψηλότερα επίπεδα της ακαδημαϊκής κοινότητας :


Κατάργηση της λευκής φυλής

"Μη γελιέστε : σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να χτυπάμε τους νεκρούς λευκούς άνδρες, και τους ζωντανούς, και τις γυναίκες επίσης, μέχρι να καταστραφεί το κοινωνικό κατασκεύασμα που είναι γνωστό ως "λευκή φυλή" - όχι να " αποικοδομηθεί" αλλά να καταστραφεί."  -Ηarvard magazine (Σεπτέμβρης-Οκτώβρης 2002)


Αξιωματούχος του CDC : "να ξεφορτωθούμε όλους τους λευκούς στις Ηνωμένες Πολιτείες" :


Ο Ρόθτσιλντ ομολογεί :

Η μεγαλύτερη απάτη σε βάρος της ανθρωπότητας



Οι Rockefellers σας χαιρετούν 👋 Διαβάστε περισσότερα »

Μην γίνεστε θύματα στην προπαγάνδα τους


Τα "μαθηματικά" της Cia & co. μας πόνεσαν το μυαλό... Μην γίνεστε θύματα στην προπαγάνδα τους. Το μάτριξ έχει τον τρόπο να σας διαβρώνει και να σας βυθίζει ολοένα και βαθύτερα στο φόβο, την απελπισία και την υποταγή, στην προσπάθειά του να σας ενσωματώσει σε μια εικονική, ψευδεπίγραφη πραγματικότητα, σκηνοθετημένη με βάση τις επιδιώξεις αυτών που το ελέγχουν.


ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 20% ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ...


25 Ιουν 2023

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου, θα ήσουν Άνθρωπος, αν...


Δευτέρα 26 Ιουνίου, θα σηκωθείς από το κρεββάτι ξεκούραστος και όχι κουρασμένος από την αϋπνία. Την Δευτέρα θα κοιταχτείς στον καθρέπτη και θα σε αντιμετωπίσεις με χαμόγελο.

Την Δευτέρα ανοίγοντας το γραμματοκιβώτιο δεν θα βρεις λογαριασμούς με ένδειξη “χρέη προηγούμενων διμήνων” αλλά θα βρεις μία επιστολή από τις κρατικές υπηρεσίες που θα σού λένε “συγνώμη για την ψυχική οδύνη που σάς προκαλέσαμε, διαγράφονται οποιεσδήποτε παράνομες εισπρακτικές ενέργειες προηγούμενων κυβερνήσεων”.

Την Δευτέρα θα μπεις στο αυτοκίνητο και με την άνεση που είχες χρόνια πριν θα μπεις στο πρώτο βενζινάδικο που θα βρεις χωρίς να κοιτάξεις την ταμπέλα με την τιμή βενζίνης και χωρίς να υπολογίσεις ποια διαδρομή να κάνεις με ένα 10ευρω καύσιμο στο ρεζερβουάρ. Θα πεις αυτό που έλεγες επί δεκαετίες: “ Γεμισέ το”.

Την Δευτέρα θα πας στην δουλειά σου και δεν θα βρεις στοίβα από ειδοποιητήρια με την φράση “είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε στα προβλεπόμενα από τον Νόμο Τάδε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης εις βάρος σας (κατάσχεση, πλειστηριασμό, κατάσχεση εις χείρας τρίτων κ.λ.π)”. 

Η μόνη σκέψη που θα έχεις την Δευτέρα είναι αν θα προλάβεις να εξυπηρετήσεις τους δεκάδες πελάτες που θα εισρέουν στο μαγαζί σου.

Την Δευτέρα δεν θα αποφύγεις να πάρεις τηλέφωνο στο σπίτι σου να ρωτήσεις “τι θέλεις να φέρω από το σούπερ μάρκετ”. Αντιθέτως, αφού γεμίσεις το πορτ παγκάζ, ακόμα και με άχρηστα καταναλωτικά προϊόντα και ούτε ίχνος από μακαρόνια και ρύζι (όχι άλλο ρύζι ρε!), θα πάρεις ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια για την γυναίκα σου που έχει να δει το χαμόγελό σου 10 ολόκληρα χρόνια.

Την Δευτέρα θα “κλείσεις” εκείνο το ραντεβού για το τσεκ απ στο γιατρό σου που έχει καθυστερήσει. Η αγωνία σου δεν θα είναι

Η σοκαριστική πρόβλεψη της Deagel για την αποανάπτυξη του πληθυσμού το 2025 είναι εντός στόχου και όχι απλώς μια εκτίμηση...


Από το Exposé, Ιούνιος 18, 2023




Μια αμφιλεγόμενη πρόβλεψη της Deagel, μιας παγκόσμιας εταιρείας παροχής πληροφοριών και συμβουλών, τράβηξε την προσοχή το 2020 για την εκπληκτική πρόβλεψή της για μια σημαντική ερήμωση του Δυτικού Κόσμου μέχρι το 2025.

Αυτός ήταν ένας πολύ τολμηρός ισχυρισμός.

Το "Η κυβέρνησή σας προσπαθεί να σας σκοτώσει" είναι ακόμη πιο τολμηρό.

Αλλά δυστυχώς, αυτοί οι τολμηροί ισχυρισμοί υποστηρίζονται τώρα από ένα βουνό αποδείξεων, και τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν στα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer, τα οποία ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ αναγκάστηκε να δημοσιεύσει με δικαστική απόφαση.

Και δυστυχώς, τα στοιχεία δείχνουν έντονα ότι ο εμβολιασμός για τον Cοροϊδοϊό προκαλεί μαζική ερήμωση.



Τι είναι η Deagel;

Τι έχει προβλέψει η Deagel;

Τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer - Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις εν λόγω μελέτες.

Μην ξεχνάτε ποτέ...


Πώς αισθάνεστε σήμερα;


"Οι άνθρωποι έχουν γίνει σαν ένα δοχείο που δέχεται όλα τα σκουπίδια, αν δεν αρχίσουν να σκέφτονται μόνοι τους". Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια, όχι, όλοι έχουν ελεύθερη βούληση! Φανταστείτε πόση πλύση εγκεφάλου έχουν κάνει στους ανθρώπους και εξακολουθούν να κάνουν τα κρατικά και θρησκευτικά συστήματα.

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της βλακείας και της ανηθικότητας. Η βλακεία δεν είναι ελάττωμα της διάνοιας αλλά ελάττωμα της ανθρωπιάς.

Πού είναι η ανθρωπιά μας όταν ένα "παιχνίδι" κάποιου είδους είναι πιο σημαντικό για εμάς από την επιβίωση τη δική μας και των αγαπημένων μας προσώπων; Σήμερα, η απώλεια ενός κινητού τηλεφώνου είναι πιο τρομερή από την απώλεια της ηθικής, η τουαλέτα έχει γίνει στούντιο φωτογραφίας... Η παράδοση φαγητού είναι ταχύτερη από ένα ασθενοφόρο και ένα κοστούμι καθορίζει την αξία ενός ανθρώπου... Τα χρήματα έχουν γίνει πιο σημαντικά από τους γονείς και τους φίλους... Ο έρωτας έχει γίνει ένα παιχνίδι στο οποίο επιβιώνεις αν παίζεις με τα χρήματα και αποτυγχάνεις αν παίξεις με την καρδιά και τα αισθήματά σου... Οι άνθρωποι εκβιάζονται για να εμβολιαστούν με θανατηφόρα δηλητήρια. Όταν κάποιος είναι σοβαρά άρρωστος, η εξέταση προγραμματίζεται σε ένα χρόνο και βάλε... Τα χακαρισμένα μπόλια δίνονται δωρεάν σε υγιείς ανθρώπους, ενώ για τα άρρωστα παιδιά που πεθαίνουν, συλλέγονται χρήματα μέσω γραπτών μηνυμάτων στα επίσης χακαρισμένα "κοινωνικά δίκτυα"...

Όλα έχουν γυρίσει ανάποδα όπου το μη φυσιολογικό γίνεται φυσιολογικό ώστε να μην

24 Ιουν 2023

Άν θες να ξημερώσει η Δευτέρα



Οι πολίτες που ψηφίζουν, εκλέγουν μόνιμα το ίδιο παρακράτος
. Βλέπουν μόνο τα πολιτικά αναλώσιμα πιόνια που εμφανίζονται στη σκηνή. Απαγορεύεται αυστηρά να έχουν γνώση για το τι γίνεται στα παρασκήνια. Το μόνο δικαίωμα που έχουν είναι να ασκούν κριτική στα πιόνια αυτά. Η κριτική αυτή είναι η εκτόνωση του λαού. Είναι ο ατμός που φεύγει από την κατσαρόλα, ώστε η κατσαρόλα του συστήματος να μην εκραγεί. Έτσι οι εξουσιαστές μπορούν να αλλάζουν τα αναλώσιμα πιόνια και να βγάζουν στην σκηνή άλλα ελεγχόμενα πιόνια.

Για πολλά χρόνια, το πολιτικό σύστημα για να μπορέσει να κινηθεί και να είναι σε θέση να περάσει τα ύπουλα σχέδια του κάτω από την μύτη μας, ώστε να μπορεί να διατηρείται στην εξουσία, έφερε στην επιφάνεια όλα τα κατακάθια της κοινωνίας.

Η Ελλάδα είναι υπόθεση πολύ προσωπική κάποιων αδίστακτων οικογενειών, με ιδεολογικό περιτύλιγμα. Δεν έχει σχέση με τον πολιτισμένο κόσμο. Είναι μια χώρα που στηρίζεται και αναπνέει από έναν σκληρό υπόκοσμο,έναν υπόκοσμο που στέκεται φρουρός σε κάθε πόλη της ελληνικής επαρχίας, έτοιμος να σκοτώσει…Τώρα πλέον το πρόβλημα το γνωρίζουμε ας υψώσουμε φωνή και ας αντισταθούμε. Μας είχαν υποσχεθεί παράδεισο και μας οδήγησαν στην κόλαση και τα χειρότερα έπονται.

«Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία... σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους, θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία» είχε πει ο Καρυωτάκης.

Όσο όλοι τους προσπαθούν, με κάθε τρόπο,να διασώσουν το σύστημα που τους συντηρεί σε βάρος όλων μας, η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι το βροντερό ΟΧΙ που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προτάξαμε ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ στο δημοψήφισμα/παρωδία της 5ης του Ιουλίου του 2015!!

Ανατροπή αυτού του σάπιου και υπόδουλου συστήματος που απομυζά τις ζωές μας!!

Όλα εξαρτώνται από τις συχνότητες και αυτό οι γενετιστές το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα από εμάς




Τα πιο κάτω άρθρα/έρευνες, θα σας βοηθήσουν στην κατανόηση περισσότερων σημείων του άρθρου και των βίντεο που ακολουθούν :


"CELL" (ταινία "ζόμπι" 2016) Παρακολουθείστε το treiler. Σας θυμίζει κάτι ίσως; ...Αυτό μπορούν να προκαλέσουν σε συνδυασμό το 5G και το επεξεργασμένο οξείδιο του γραφενίου❓

 
Ο ειδικός σε όπλα από χάλυβα Mark Steele, εξηγεί ότι η πλειονότητα του εξοπλισμού 5G βρίσκεται στις συχνότητες υπο-Ghz και ο λόγος για αυτό είναι ότι το 5G είναι καλύτερο όπλο σε αυτές τις συχνότητες επειδή τα κύματα mm σε υψηλότερες συχνότητες δεν

Ο Shanamel Dorfman, προσωπάρχης του Υπουργού Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ, ο ύ ρ η σ ε δημοσίως στον τόπο της δολοφονίας πέντε Παλαιστινίων δυτικά της Ναζαρέτ



...ούρησε δημοσίως στον τόπο της δολοφονίας των πέντε Παλαιστινίων.



Πατέντα #6017302A : Υποσυνείδητη ακουστική χειραγώγηση του νευρικού συστήματος


Patent #6017302A : Συνδέει τον "ιό" Corona - 5G - Εμβόλιο και Ψυχολογικές Επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα.


Κάντε τη δική σας έρευνα.



Δείτε την πατέντα #6017302A. Υποσυνείδητη ακουστική χειραγώγηση του νευρικού συστήματος. Μια παραλλαγή από μερικά χρόνια πριν, όταν η κυβέρνηση χρησιμοποιούσε την πανδημία για να διεξάγει πόλεμο κατά της ανθρωπότητας με το όνομα Δέλτα. Το Δέλτα είναι μια συχνότητα κύματος! Τώρα ας συνδέσουμε τις τελείες... ξέρουμε γιατί προωθούσαν τόσο σκληρά τα εμβόλια και τα ενισχυτικά αποανάπτυξης!!! Ξέρουμε ότι είναι γεμάτα με οξείδιο του γραφενίου & νανοτεχνολογία και mRNA που αλλάζει τα γονίδια.

Οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες από το 5G ενεργοποιούν τα νανοσωματίδια μέσα στο άτομο που έχει τσιμπηθεί. Το κύμα από τους ιστούς 5G στέλνει σήματα για να ελέγξει το μυαλό των εμβολιασμένων... γι' αυτό έχουμε ένα μάτσο ανθρώπους που δεν ξέρουν ότι τους απογαλακτίζουν από τον πόλεμο. Το mRNA και η νανοτεχνολογία επικοινωνούν με το 5G στέλνοντας πληροφορίες από και προς διακομιστές που τους βοηθούν να αποκτήσουν βιοκώδικες για τις μάζες. Και έτσι καταλήγουμε σε έναν στρατό από ελεγχόμενα από το μυαλό ζόμπι που θα πολεμήσουν για το σύστημα και θα κάνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν τον προγραμματισμό της μήτρας & την κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα

23 Ιουν 2023

Ο Klaus Schwab ελέγχει τις κυβερνήσεις


Αυτή η επιστολή του Klaus Schwab προς τον Ολλανδό πρωθυπουργό Rutte μόλις δημοσιοποιήθηκε, είναι η πρώτη επιστολή που αποδεικνύει ότι ο Klaus Schwab ελέγχει τις κυβερνήσεις :


Η επιστολή περιγράφει

Αεροψεκασμοί (Chemtrails) ☣️ τώρα ακόμα καλύτερα, με επεξεργασμένο γραφένιο. Διαβάστε τα ψιλά γράμματα... στο κάτω μέρος της σελίδας...

 



Τρισδιάστατα Νανοσωματίδια Οξειδίου του Γραφενίου για Σπορά Νεφών


Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας US 2022/0002159 A1

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΔΩ

Αεροψεκασμοί (Chemtrails) ☣️ τώρα ακόμα καλύτερα, με επεξεργασμένο γραφένιο :



Το Παρίσι και η Ε.Ε. ετοιμάζονται να μπλοκάρουν το twitter, το telegram και το tik tok, στην προσπάθεια να παραβιάσουν την ελευθερία του λόγου ό λ ω ν των ελεύθερων φωνών



⚠️Η ΕΕ προειδοποιεί το Twitter να ενισχύσει τη μετριοπάθεια του περιεχομένου, καθώς οι νέοι κανόνες διαφαίνονται..

Το Παρίσι και η Ε.Ε. ετοιμάζονται να μπλοκάρουν το twitter, το telegram και το tik tok καθώς πατάνε την ελευθερία του λόγου των συντηρητικών... η Γαλλία έχει απαγορεύσει επίσης το Rusia today και το Rumble

Η κορυφαία "αρχή επιβολής της νομοθεσίας" της ΕΕ για την τεχνολογία προειδοποίησε την Πέμπτη τον Elon Musk ότι το Twitter πρέπει να διαθέτει επαρκείς πόρους για να μετριάσει το επικίνδυνο περιεχόμενο έως τις 25 Αυγούστου, διαφορετικά κινδυνεύει να παραβιάσει τους κανόνες-ορόσημο του μπλοκ για τον περιορισμό της μεγάλης τεχνολογίας.

"Εάν η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη, πρέπει να έχουν αρκετούς πόρους για να καλύψουν το κενό. Μίλησα για το συγκεκριμένο θέμα με τον Έλον Μασκ", δήλωσε ο Επίτροπος της ΕΕ Τιερί Μπρετόν στους δημοσιογράφους μετά από συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του Twitter, στην οποία συμμετείχε και η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της πλατφόρμας Λίντα Γιακαρίνο.

Ο Breton δήλωσε ότι είπε στην ομάδα του Twitter, με τον Musk να συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης από τη Νέα Υόρκη, ότι "υπάρχουν μερικοί τομείς που θα είναι κρίσιμοι αμέσως όταν ο κανονισμός θα είναι εφαρμόσιμος".

Αυτά θα είναι "ιδίως όλα όσα σχετίζονται με την κακοποίηση παιδιών, που είναι ένα πολύ καυτό θέμα για εμάς στην Ευρώπη, επίσης η παραπληροφόρηση στις εκλογές", δήλωσε ο Breton. (Ότι τους πονάει...)

Η διήμερη επίσκεψη του Επιτρόπου στο Σαν Φρανσίσκο πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκεται σε έναν ακήρυχτο πόλεμο εναντίον του αμερικανικού λαού και της ανθρωπότητας γενικότερα.


Ο ηθοποιός των "Παθών του Χριστού" Jim Caviezel εμπλέκει τις κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ σε σεξουαλική διακίνηση παιδιών.



Ο Jim Caviezel λέει ότι το αδρενοχρώμιο είναι δέκα φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη, λέει ότι υπάρχουν πολλαπλά νησιά Epstein που διοικούνται από μυστικές υπηρεσίες/κυβερνήσεις, αναφέρει για άλλη μια φορά τους Rothschilds και λέει ότι η θεωρία συνωμοσίας για τους ναζί στην Ουκρανία αποδείχθηκε αληθινή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Bannon επικεντρώθηκε στην προώθηση της νέας ταινίας του Caviezel "Sound of Freedom", η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός πρώην κυβερνητικού πράκτορα που ξεκίνησε μια αποστολή για τη διάσωση παιδιών από τους εμπόρους σεξ στην Κολομβία.


Ο Bannon ρώτησε τον Caviezel αν πιστεύει ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ παίζουν ρόλο στη βιομηχανία εμπορίας ανθρώπων.

21 Ιουν 2023

ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ : Προ-φυτεύουν τραγωδίες για το μέλλον και την υγεία της ανθρωπότητας οι Ισραηλινοί...

Οι κακοποιήσεις είναι παντού σε εξέλιξη, όσο τα ΒΟΟΕΙΔΗ μένουν ευλαβικά στο παχνί...




Να πάρετε το booster άμεσα για να σωθείτε από τους
θανατηφόρους ιούς που κυκλοφορούν... Συνεχίστε εδώ

 

20 Ιουν 2023

Είναι όλοι έτοιμοι να αποτελειώσουν την κοινωνία...


Στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη του Action 24 μίλησε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης σχετικά με τη νόσο Χ σε σχέση με την ψευτοκλιματική αλλαγή, και όλα δείχνουν ότι είναι συντονισμένοι για το Νέο έγκλημα …προετοιμάζουν την νέα "πανδημία", νέα Ηλεκτρονική Φυλάκιση κατάργηση Μετρητών για να σε εκβιάσουν πλήρως με την κάρτα σου αν δεν κάνεις τα νέα δολοφονικά μπόλια …



Όλες οι συνεργαζόμενες Μαριονέτες του Πολιτικού Συστήματος είναι σε διάθεση τρομοκρατική και εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλο για να προετοιμάσουν την επέλαση της  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ που μέσω του Π.Ο.Υ -της Παγκόσμιας Κυβέρνησης- θα επιβάλουν το Τρόμο, τις αναγκαστικές  ενέσεις – Βιολογικά Όπλα, για  τον πλήρη έλεγχο και την  υποταγή των πολιτών -σκλάβων γι αυτούς. [πηγή]


Ο Μαγιορκίνης μιλά για την υποθετική νόσο Χ και την πρόβα του Π.Ο.Υ για να ξανα κλείσουν μέσα τον κόσμο. Γκ. Μαγιορκίνης στην ΕΡΤ: «Η «νόσος Χ» είναι σαν να περιμένουμε έναν μεγάλο σεισμό» :

Καλύτερα να προετοιμάζεστε...




Γαλλία, 19 Ιουνίου, Μπορντώ .

Ένας Αφρικανός έκανε επίθεση σε μια γυναίκα και στην κόρη της.Αυτό το “άρρωστο” λαθροπηθίκι προσπάθησε να απαγάγει το κοριτσάκι....Ούτε από το σπίτι του δεν μπορεί να βγει ο κόσμος όσο γεμίζει η Ευρώπη από τέτοια κτήνη.

Όταν η Ευρώπη δέχεται κατά κύματα  εκατομμύρια απολίτιστους με κουλτούρες εντελώς ξένες  δεν γίνεται να τους ενσωματώσει. Τέτοιες σκηνές είναι απολύτως αναμενόμενες και θα έχουμε και χειρότερα.

Το είδαμε εδώ

Η Ελλάδα βεβαίως δεν πάει πίσω όσον αφορά την εγκληματικότητα των "ασυνόδευτων" θαλασσοπόρων, επενδυτών του Σόρος :

Μερικοί δεν ξεχνούν τους βενιζελικούς εγκληματίες... Δράσε τώρα!



 Πηγή

Θα τρως ζωύφια και δεν θα σου ανήκει τίποτα...




 Πληθωρισμός [...] Η σακούλα με τα σταφύλια
κόστισε σε αυτή την κυρία 10 δολάρια και το
περιεχόμενό της δεν φτάνει ούτε καν για όλη
την οικογένεια... Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;

Ήταν τέστ ΙQ...




Ένα εμπιστευτικό έγγραφο της Πφάιζερ, με ημερομηνία Αυγούστου 2022 δείχνει ότι η εταιρεία παρατήρησε 1,6 εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες που καλύπτουν σχεδόν κάθε σύστημα οργάνων.

  • -73.542 αγγειακές διαταραχές
  • -696.508 διαταραχές του νευρικού συστήματος
  • -61.518 οφθαλμικές διαταραχές
  • -47.000 διαταραχές του αυτιού
  • -225.000 διαταραχές του δέρματος και των ιστών
  • -178,000 Διαταραχές αναπαραγωγής
  • -190,000 αναπνευστικές διαταραχές
  • -77,000 ψυχιατρικές διαταραχές
  • -127,000 καρδιακές διαταραχές
  • -100.000 διαταραχές του αίματος
  • -3.711 όγκοι


Το ευρύ φάσμα των τραυματισμών που επηρεάζουν κάθε σύστημα οργάνων είναι απλά εντυπωσιακό. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, οι γενοκτόνοι γενετιστές συνεχίζουν να

19 Ιουν 2023

Το σύστημα πρέπει να καταργηθεί. Και θα καταργηθεί!


Το να προσπαθούμε να διορθώσουμε την κυβέρνηση δεν είναι, ούτε θα είναι ποτέ η απάντηση. Είναι ανεπανόρθωτη και δημιουργήθηκε για να υποδουλώσει την πατρίδα και τον λαό της. Όποιος μιλάει για κόμματα ή για ψήφους ή για Δημοκρατία, είναι μέρος του συστήματος και πρέπει να αγνοηθεί. Η πεποίθηση ότι η κυβέρνηση είναι ένα αναγκαίο κακό, είναι η πεποίθηση ότι το κακό είναι αναγκαίο... Το σύστημα πρέπει να καταργηθεί.



Χρειαζόμαστε επιστροφή στις παραδοσιακές ηθικές αξίες. Πρέπει να απορρίψουμε την σαπίλα, τη βρωμιά, τη διαφθορά, το πορνό και τον εκφυλισμό της "σύγχρονης" φιλελεύθερης κοινωνίας. Πρέπει να ανασηκώσουμε ξανά την κοινωνία μας, να αγκαλιάσουμε την αξιοπρέπεια και να εγκαταλείψουμε την ανομία και το πένθος... Αρκετά!!

ΕΠΙΘΕΣΗ fast track : Οι εκλογές του Ιουνίου του 2023, σηματοδοτούν το έναυσμα για το σβήσιμο του Ελληνικού λαού από τα πρακτέα της Ιστορίας και του αρχέγονου πολιτισμού.


Είναι η απαρχή του τέλους της αγέρωχης ζωής και στάσης, του Άνδρα και της Γυναίκας.


Για τα έν' Ελλάδι κόμματα, τα παγκόσμια προβλήματα μένουν κρυφά, ενώ φανερά και απαιτητά, είναι: η επιβολή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ, της μασονικής ατζέντας των ΛΟΑΤΚΙ και της πολυπολιτισμικής μίξης, το ''μπέρδεμα'' αίματος και πολιτισμού Ελλήνων και αλλοφύλων, δηλαδή η μίξη χριστιανών και ισλαμιστών.




Οποιαδήποτε ''διαφορετική'' φωνή, πρέπει να κατασιγαστεί, να ''λερωθεί'' να λασπωθεί, με όρους όπως ''φασίστας'' ''ψεκασμένος'' ''χριστιανοταλιμπάν'' ''οπισθοδρομικός''.

Ειδικά η ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ, ενέχει τρομακτικό κίνδυνο, είναι σχέδιο πολύ παλιό, βγαλμένο από τα σπλάγχνα του αποκρυφισμού.

Μην ξεχνάμε ότι

17 Ιουν 2023

Κλιματική τρομολαγνεία :"επιστήμονες" : ιός που σκοτώνει έναν άνθρωπο το δευτερόλεπτο [...] είναι πιθανό να κατευθύνεται προς το Ηνωμένο Βασίλειο.


Οι πιο θανατηφόρες ασθένειες στον κόσμο έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της κλιματικής αλλαγής : Τα κουνούπια και τα τσιμπούρια που μεταφέρουν ιούς με ποσοστά θνησιμότητας έως και 50% θα κάνουν τη Βρετανία σπίτι τους, προειδοποιούν οι... 🤡 "ειδικοί ερευνητές" τους βουλευτές του κοινοβουλίου.


Οι ειδικοί λένε ότι ο αιμορραγικός πυρετός του Κριμαϊκού Κονγκό είναι πλέον πιθανό να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ότι "οι τροπικές ασθένειες μεταναστεύουν προς τα βόρεια" είναι απλά περισσότερη κλιματική τρομολαγνεία...

Γράφουμε εδώ και καιρό για το πώς η τελευταία προπαγάνδα για την "κλιματική αλλαγή" θα αφορά κυρίως τη μετατροπή της σε κρίση δημόσιας υγείας,🤬 ...και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βιάστηκαν να μας δικαιώσουν.

Στις 14 Ιουνίου, αναφέρθηκε από τη Mail ότι "ειδικοί" είχαν πει

Η κόλαση είναι άδεια, οι διάβολοι είναι όλοι εδώ



Τι καλύτερη απόδειξη του "χορού με τον διάβολο" από παραδείγματα της αληθινής 
ζωής. "Η κόλαση είναι άδεια, οι διάβολοι είναι όλοι εδώ" - {Ουίλιaμ Σαίξπηρ}



14 Ιουν 2023

Οι αιτίες του εθνικού διχασμού και γιατί διαιωνίζεται (repost)


Για να συντηρούνται τα υποταγμένα κόμματα και οι ξενόδουλες φατρίες


2020 - Συνέντευξη του ΒΑΣΙΛΗ Σ. ΚΑΡΤΣΙΟΥ

Ο Βασίλειος Κάρτσιος εξιστορεί τη γέννηση του εθνικού διχασμού, τις αιτίες, τους πρωταγωνιστές και το πως εντέχνως συντηρείται μέχρι σήμερα για να αιτιολογεί την ύπαρξη των ξενόδουλων κομμάτων :





Εδώ έχει νόημα η φράση …"Έχουν γνώση οι φύλακες". Η ανθρωπότητα —και η Ελλάδα ειδικότερα— έχει "φύλακες" …Απόλυτα εξειδικευμένους "φύλακες", οι οποίοι γνωρίζουν τα πάντα σ' ό,τι αφορά τα πρόσωπα και τις πράξεις τους. Με "χειρουργική" ακρίβεια θα αποκολληθούν όλοι αυτοί από την κοινωνία και τις οικογένειές τους, για να βαδίσουν τον "δρόμο" της τιμωρίας. Το μόνο θετικό της σημερινής κρίσης είναι αυτό …"Έπνιξαν" τους Έλληνες στην αδικία και τους "ξύπνησαν" …"Έπνιξαν" τους Έλληνες στην αδικία και τώρα θα δουν τι κάνουν τα παιδιά των Ελλήνων, όταν τους "πνίγει" η αδικία …Έρχεται πόνος …Πολύς πόνος …Δίκαιος πόνος πάνω σε άδικους ανθρώπους…ΝΑΖΙ, τα φάγατε και …ΜΑΖΙ θα πονέσετε...

Φρένο της Ε.Ε σε Παροχές, Πάγωμα Μισθών, Κατάργηση της επιδότησης της ενέργειας... θα ειναι τα πρώτα μετεκλογικά μέτρα. Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλα, για να σιγοβράσει ο βάτραχος ώσπου να αφανιστεί...




Ο πρώην υπεύθυνος της Google μιλάει επιτέλους για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης!


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ: Ο πρώην υπεύθυνος της Google μιλάει επιτέλους για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης! - Mo Gawdat

Σε αυτό το νέο επεισόδιο ο Steven κάθεται μαζί με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία και συγγραφέα, Mo Gawdat.



Έχετε ακόμα απορίες;



Έχουν περάσει πια 42 χρόνια από τότε που ο Jacques Attali, σύμβουλος τού τότε πρωθυπουργού Γαλλίας François Mitterrand, είπε σε μια συνέντευξη τα εξής :

"Το κύριο πρόβλημα στο μέλλον θα είναι ο υπερπληθυσμός. Οι άνθρωποι θα φτάνουν πολύ υψηλές ηλικίες και θα καταναλώνουν πολύ παραπάνω απ' ότι θα παράγουν. Το ίδιο με τους αρρώστους και τους ηλίθιους. Όλοι αυτοί θα επιβαρύνουν την κοινωνία και την φύση άδικα – γι' αυτό θα πρέπει να φύγουν. Επειδή όμως δεν μπορούμε ούτε να τους εκτελέσουμε, ούτε να κάνουμε σε όλους τεστ 10, θα μπορούσε να μας βολέψει μία πανδημία πού θα σκοτώσει τους γέρους και τους αρρώστους, και οι χαζοί θα τρέξουν στην θανάσιμη θεραπεία πού θα παρέχουμε εμείς, χωρίς να καταλαβαίνουν πώς θα τρέξουν σαν τα πρόβατα στον σφαγείο."... [Bλ. και εδώ]

Έχετε ακούσει για τη Λέσχη της Ρώμης;


Είναι μία από τις κύριες μονάδες εξωτερικής πολιτικής της Επιτροπής των 300 (η ίδια). Η άλλη είναι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

13 Ιουν 2023

ΙΟΝΙΟ - Κέρκυρα : Το ΙΚΟS κατέχωσε αρχιτεκτονικά λείψανα με την Ανοχή της Αρχαιολογίας και με κάλυψη από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου - Η αλλοίωση της Παραλίας.



Απίστευτες παρανομίες συμβαίνουν στο ΙΚΟS odisia με την Κάλυψη της Εφορείας Αρχαιοτήτων και της Κτηματικής Υπηρεσίας ...


Στο ΙΚΟS odisia κατ την κατασκευή του βρέθηκαν Αρχιτεκτονικά λείψανα και η Εφορεία Αρχαιοτήτων μαζί με το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Ιονίων Νήσων αντί να προστατέψουν τις Αρχαιότητες και και εν γένει την Πολιτιστική Κληρονομιά εξέδωσαν εντολή Κατάχωσης των Αρχιτεκτονικών Λειψάνων στο τομέα 6 κτηρίων που κατασκευάστηκαν..

Μετά την ανασκαφική ερευνά που έγινε εξπρές…αποφάσισαν απροσδόκητα και χωρίς την συνήθη διαδικασία τους να μην τα διατηρήσουν στο Φως με την δικαιολογία ότι είναι κακή η διατήρηση τους έδωσαν εντολή κατάχωσης αρχικά να τα σκεπάσουν με Γεωύφασμα μάλλον να μην κρυώσουν και στη συνέχεια επέτρεψαν να ρίξουν χαλίκι και άμμο ..έτσι ώστε να προχωρήσει η εταιρεία στην ολοκλήρωση της κατασκευής των κτηρίων και στη διαμόρφωση γύρω από αυτά όπως είχαν σχεδιάσει χωρίς κανένα πρόβλημα..όταν σε όποιον άλλον βρεθούν Αρχαία σταματούν τις εργασίες και τροποποιείται και δόμηση...

Διαβάστε τη σχετική εντολή της 08/05/23 :


Στην παραλία συνεχίζεται η αλλοίωση της και το ΙΚΟS εξαφάνισε με επίστρωση το φυσικό χαλίκι...

Το CCP (ΚΚΚ) είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον κόσμο


Πρωταρχικός στόχος του Πεκίνου είναι η κυριαρχία...

όχι μόνο η κυριαρχία του πλανήτη Γη αλλά

και στα κοντινά μέρη του ηλιακού συστήματος.

Ο κομμουνισμός, είτε πρόκειται για τον Μπάιντεν, είτε για το WEF,
είτε για την Κίνα, είναι ουσιαστικά οργανωμένο έγκλημα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της κινεζικής κυβέρνησης και της μαφίας;




Gordon G. Chang

Το καθεστώς της Κίνας διακινεί παράνομα ναρκωτικά, προστατευόμενη άγρια ζωή και ανθρώπους. Ξεπλένει μετρητά και συμμετέχει σε επιθέσεις ransomware. Κλέβει πνευματική ιδιοκτησία. Η κυβερνώσα ομάδα, ως θέμα κρατικής πολιτικής, δολοφονεί ανθρώπους για τα όργανά τους.

Το κινεζικό κράτος δεν είναι μόνο ένας επικίνδυνος διεθνής παράγοντας- είναι επίσης ένας κοινός εγκληματίας. Ίσως θα έπρεπε να πούμε ότι είναι ένας ασυνήθιστος ή κρατικός εγκληματίας, το πιο ισχυρό και ύπουλο είδος.

Ποια είναι η μεγαλύτερη διεθνής εγκληματική οργάνωση στον κόσμο; Με 96,7 εκατομμύρια μέλη, είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.

Η "Στρατηγική για την καταπολέμηση του διεθνικού οργανωμένου εγκλήματος" της

Και η "ελλάδα" μία από τα ίδια...


Ο Λευκός Οίκος έχει μετατραπεί σε στούντιο γκέι πορνό... και η "ελλάδα" μία από τα ίδια...




«Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 2 ετών» λέει το ἀρθρο 181 του Π.Κ.  της Ελληνικής Νομοθεσίας...:

Τα αδέλφια μας της κάτω Ιταλίας στην πρώτη γραμμή του αγώνα, υπέρ βωμών και εστιών



Κράτος της Magna Graecia - Δύο Σικελιές

Fratelli di Grecia, fratelli di Sicilia e del cosiddetto sud anticamente chiamato Napolitania, siamo la culla della civiltà mediterranea, secoli di filosofia, cultura, coraggio. Le nostre imprese sono impresse nella storia degli uomini, abbiamo trasceso la materia e ci siamo consacrati al mito. Siamo popoli antichi bagnati dallo stesso mare. Sangue del nostro sangue, unitevi, uniamoci, le sfide del futuro del mondo modernista vorrebbero schiacciare le nostre identità ma noi uniti non lo permetteremo. Per la storia, per la gloria, per la libertà.

Αδέλφια της Ελλάδας, αδέλφια της Σικελίας και του λεγόμενου νότου που ονομαζόταν παλαιότερα Ναπολιτανία, είμαστε το λίκνο του μεσογειακού πολιτισμού, αιώνων φιλοσοφίας, πολιτισμού, θάρρους. Τα κατορθώματά μας έχουν αποτυπωθεί στην ιστορία των ανθρώπων, έχουμε υπερβεί την ύλη και έχουμε αφιερωθεί στον μύθο. Είμαστε αρχαίοι λαοί που βρέχονται από την ίδια θάλασσα.

Αίμα του αίματος μας, ενωθείτε, ας ενωθούμε, οι προκλήσεις του μέλλοντος του μοντερνιστικού κόσμου θα ήθελαν να συντρίψουν τις ταυτότητές μας, αλλά ενωμένοι δεν θα το επιτρέψουμε. Για την ιστορία, για τη δόξα, για την ελευθερία. {Τζίτζι Λίστα, 11/6/2023}





Αδέλφια της Ελλάδας, αδέλφια της Σικελίας, αδέλφια του Νότου, αυτή είναι μια ιστορική

Αποανάπτυξη, καταστροφές και χάος στην κάθε χώρα. Τα ίδια παντού... Οι λευκοί πληθυσμοί χρειάζεται να εξαφανιστούν... Αυτή είναι η ατζέντα 21- 30 αυτών που ψηφίζετε...🤬


Η φυσική παρακμή της Αμερικής είναι καθαρά πολιτική επιλογή



Οι Αμερικανοί ζουν όχι μόνο με μια όλο και πιο επισφαλή προσωπική οικονομική και ασφαλιστική κατάσταση, αλλά και σε μια χώρα όπου οι φυσικές υποδομές καταρρέουν σε μαζική και συνεχώς επιδεινούμενη κλίμακα. Όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη κατάρρευση του I-95 στην Πενσυλβάνια.

Κάθε χρόνο η Αμερικανική Εταιρεία Πολιτικών Μηχανικών συντάσσει μια "κάρτα αναφοράς" για τις υποδομές της χώρας. Ο αθροιστικός βαθμός στην πιο πρόσφατη έκθεση ήταν ένα τρομερό Γ-, ενώ οι οδικοί άξονες έλαβαν ακόμη χαμηλότερο βαθμό, το Δ.

Σύμφωνα με την έκθεση, πάνω από το 43% του αμερικανικού οδικού δικτύου βρίσκεται σε κακή ή μέτρια κατάσταση.

Ωστόσο, το αμερικανικό κράτος δίνει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια στο Ισραήλ, την Ουκρανία  και το Μεξικό, μεταξύ άλλων, για τα εγχώρια έργα υποδομής τους.

Τα κράτη ασκούν πολιτική με βάση τις άμεσες προτεραιότητές τους, και η τελευταία

Βίντεο : Η Microsoft σας λέει πώς θα χρησιμοποιήσει το δίκτυο 5G μαζί με το "τσίμπημα" για να σας εξολοθρεύσει...




12 Ιουν 2023

Αυτό είναι το εργοστάσιο κουνουπιών του Bill Gates στην Κολομβία...


Στις 26 Αυγ 2022, γράφαμε δειλά, χωρίς να το πιστεύουμε απόλυτα και μεις οι ίδιοι : Ο ψυχοπαθής Bill Gates εκτρέφει 30 εκατομμύρια κουνούπια στην Κολομβία



Τώρα έρχονται και άλλα στοιχεία για το ζήτημα αυτό που δυστυχώς, επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες μας.

BILL GATES - Αυτό είναι το εργοστάσιο κουνουπιών του Bill στην Κολομβία. Είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. 30 εκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα κουνούπια απελευθερώνονται κάθε εβδομάδα σε 11 χώρες, με βάση την ανταπόκριση στο βίντεο που καταφέραμε να βρούμε :



Επειδή ο Μπιλ ξέρει καλύτερα από τη φύση, τι μπορεί να πάει στραβά...

Πηγή : @SGTnewsNetwork : 📎Twitter ▪️ Ιnstagram ▪️ Truth Social


Η ανατριχιαστική προπαγάνδα των παγκοσμιοποιητών συνεχίζεται :

11 Ιουν 2023

Σας ξεγέλασαν και βλάψατε τα παιδιά σας...


⚠️ Το CDC δεν θέλει να δει κανείς αυτό το βίντεο διάρκειας 3 λεπτών, διότι όποιος το παρακολουθήσει δεν θα τους εμπιστευτεί ποτέ ξανά :


Ο παιδίατρος, Dr. Paul Thomas, αναλύει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της

Η ιστορία επαναλαμβάνεται

 
Ο 🤡 πρόεδρος του Π.Ο.Υ. ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η "πανδημία" έληξε αλλά τα "πάσα" μένουν καθώς είναι μια καλή ιδέα στον έλεγχο των μετακινήσεων σε περίπτωση μελλοντικών "πανδημιών" :


Και όλα αυτά ενώ πλέον αποδεδειγμένα γνωρίζουμε ότι τα πιστοποιητικά, τα πάσα και οι λοιπές μπούρδες δεν βοήθησαν σε τίποτα και προκάλεσαν μόνο κακό και τρομοκρατία.

Ήδη από το Φλεβάρη του 2022 η θυγατρική της γερμανικής Telekom, T-Systems, έκλεισε ένα τεράστιο συμβόλαιο με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Μέσω της T-Systems, ο ΠΟΥ θα παρέχει στο μέλλον στα 194 κράτη μέλη του "ένα τεχνικό πλαίσιο για την εισαγωγή ψηφιακών πιστοποιητικών εμβολιασμού", όπως είναι η

Κρατήστε την ανάσα σας και αντισταθείτε! Η Νέμεσις έρχεται...




🔸“Ήταν συγκεκριμένοι οι γιατροί που διασωλήνωναν. Ήταν η γιατρός ***, όλοι την φωνάζαμε με παρατσούκλια, η οποία ξέραμε ότι στη βάρδια μας, εφόσον είναι εκείνη σε εφημερία, θα διασωληνώσει πάνω από 15 με 17 άτομα”…

🔸“Κανένας απ’ αυτούς που διασωλήνωναν δεν ήταν για διασωλήνωση”…

🔸“Μέσα στον υπολογιστή, στο πρόγραμμα του υπολογιστή ήταν η κόκκινη μπάρα, το οποίο σήμαινε αξονική, διασωλήνωση, νεκροθάλαμος. Προγραμματισμένα”…

🔸“Καρκινοπαθείς και νεφροπαθείς. Έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Τους λέγαμε ‘φύγε’. Και πού να πάω να κάνω τη θεραπεία μου; Κανένα κέντρο δεν μου κάνει αιμοκάθαρση γιατί δεν είμαι εμβολιασμένος. Μέχρι που τους βγάζανε θετικούς, τους ανεβάζανε στην κλινική Covid και από εκεί στα θυμαράκια”…

Κρατήστε την ανάσα σας… [πηγή]


🔸Η συνέντευξη που έδωσαν γιατροί και νοσηλευτές στον Γιάννη Δεμερτζή για τα πρωτόκολλα θανάτου στα νοσοκομεία :