26 Απρ 2024

Βιομετρική ταυτοποίηση : Είναι αυτό που ποθεί η Ρωσία;




Στη Ρωσία, έχουν σημειωθεί μεγάλες πρόοδοι προς την κατεύθυνση της εφαρμογής μιας βιομετρικής ετικέτας.

Τα ψευδοκράτη, ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να δουν ποιος μπορεί να μαρκάρει τα βοοειδή του με τον ασφαλέστερο και πιο εθελοντικό και βολικό τρόπο, ενώ τα βοοειδή τσακώνονται στο διαδίκτυο για το ποιος κτηνοτρόφος έχει την καλύτερη και πιο ηθική σήμανση βοοειδών.

Μέχρι τώρα ελπίζω να έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα προνόμια των πολιτικών σας ελευθεριών σας αφαιρούνται επειδή η κυβέρνησή σας νοιάζεται πολύ για την ασφάλειά σας και χάνει τον ύπνο της για το ενδεχόμενο να σας ταλαιπωρήσει.

Η Μόσχα είναι παρόμοια αλτρουιστική και ανιδιοτελής... Επιτρέψτε μου να σας το παρουσιάσω.

Διαβάστε περισσότερα »

#STOP THE W.H.O.- #ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ





23 Απρ 2024

Το τέλος της ανθρωπότητας, όπως αυτό σχεδιάζεται από τους παγκόσμιους ηγέτες. Δεν πρόκειται για μια απλή ταινία. Αυτή είναι η πραγματικότητα.




Οι παγκόσμιοι ηγέτες προωθούν την αντικατάσταση της ανθρώπινης φυλής με ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη. Εφαρμόζουν επίσης ένα ασφυκτικό σύστημα παρακολούθησης παγκοσμίως, το οποίο θα καταγράφει κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωής σας, ακόμη και το τι σκέφτεστε και τι αισθάνεστε.

Το Stop World Control δημιούργησε αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για την ολοκληρωτική τεχνοκρατική υπεράνθρωπη ατζέντα που συμβαίνει τώρα.

🔗Η ταινία (Με Ελληνικούς υπότιτλους) είναι μια προειδοποίηση προς την ανθρωπότητα, με σκοπό να αποτραπεί αυτό το κακόβουλο σχέδιο και να σωθεί το ανθρώπινο γένος, τόσο από την εξάλειψη όσο και από αυτή την ακραία μορφή δουλείας.

19 Απρ 2024

Η νέα μας διεύθυνση στην πλατφόρμα του Substack

 


Γιατί να εγγραφείτε; (προαιρετικά, αλλιώς απλά πατάτε την ελεύθερη συνέχεια στον ιστότοπο)

Εγγραφείτε για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο ενημερωτικό δελτίο και στον ιστότοπο ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ και να μην χάνετε ποτέ καμία ενημέρωση.Παραμένετε ενημερωμένοι.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα χάσετε κάποια κοινοποίηση. Κάθε νέα έκδοση του ενημερωτικού δελτίου αποστέλλεται απευθείας στα εισερχόμενά του e-mail σας.


Μην ξεχνάτε τις σελίδες μας στο διαδίκτυο





🔶 Για άμεση αλήθεια, ενημέρωση πίσω απ' την κουρτίνα και άφοβη, σαφέστατη καθημερινή πληροφόρηση, ακολουθήστε 👉🏻 το κανάλι μας στο Telegram !!

🔶 Επίσης, θα μας βρίσκετε στο 👉🏻 Greek Face & 👉🏻 το F/b

🔶 Για όσον αφορά θέματα του Κοινού Δικαίου, βρίσκονται 👉🏻 εδώ και εδώ


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ! ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ

18 Απρ 2024

‼️‼️Επιβεβαιώθηκε : Τα Βιολογικά Όπλα mRNA C-19, περιέχουν συστατικό που καταστέλλει την ανοσολογική απόκριση και διεγείρει την ανάπτυξη του καρκίνου

Όλα όσα νομίζετε ότι γνωρίζετε για την ευθανασία είναι λάθος

17 Απρ 2024

«Συμβαίνουν αυτά» διότι τα επιτρέπουμε να συμβαίνουν



ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ.

 ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. Η ΓΝΩΣΗ, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ''ΚΟΜΜΑΤΑ'' ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ'' ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ, ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ'' ΚΑΙ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ'', ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ THN ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ,ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.

ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ. ΜΑΧΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ...


16 Απρ 2024

Για εκείνη τη γενοκτονία των γηγενών και την αντικατάσταση που λέγαμε... τέλος πάντων, για την πατρίδα ρε γαμώτο!...



Η Ελλάδα προβλέπεται ότι θα γίνει το πρώτο έθνος που θα υποστεί "πληθυσμιακή κατάρρευση", καθώς οι αιφνίδιοι και απροσδόκητοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται σε όλη τη χώρα, ενώ τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα από αυτά που οι ειδικοί θεωρούσαν πιθανά.

Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά επεισόδια, οι θρόμβοι αίματος και οι καρκίνοι ταχείας εμφάνισης σε κατά τα άλλα υγιείς νέους ανθρώπους έχουν προκαλέσει την εκτόξευση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νέους άνδρες και γυναίκες έχουν προκαλέσει την πτώση του ποσοστού γεννήσεων στο πάτωμα, καταγράφοντας τον χαμηλότερο αριθμό γεννήσεων εδώ και σχεδόν έναν αιώνα.

Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα αποτελεί "ωρολογιακή βόμβα" και "εθνική απειλή" σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.🤯 [Πηγή]

12 Απρ 2024

Απόσυρση από τον Π.Ο.Υ. τώρα!

Τα "μαρούλια" και η παροχή τροφίμων mRNA ...



11 Απριλίου 2024 : Πριν από δύο εβδομάδες, η Βουλή των Αντιπροσώπων του Τενεσί ψήφισε το νομοσχέδιο HB1894, γνωστό ως νομοσχέδιο "Μαρούλι της Βουλής".

Το νομοσχέδιο ορίζει κάθε τρόφιμο που "περιέχει εμβόλιο ή υλικό εμβολίου" ως φάρμακο σύμφωνα με τη νομοθεσία του Τενεσί και το "τρόφιμο" θα πρέπει να επισημαίνεται ως "εμβόλιο"

Η παροχή τροφής mRNA, συμπεριλαμβανομένων των μαρουλιών, αποδεικνύεται ότι είναι μια μέθοδος μεταφοράς εξαιρετικά επιθετικών και ανθεκτικών συνθετικών παθογόνων (ιών) που μπορούν να διεισδύσουν στο κυτταρικό τοίχωμα και τον πυρήνα των κυττάρων μας προκειμένου: "να μεταγράψουν το γονιδίωμα του ιικού RNA σε αγγελιοφόρο RNA (mRNA) και να αναπαράγουν το γονιδίωμά τους, προωθώντας έτσι την ταχεία εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένων υψηλών ποσοστών γενετικής μετάλλαξης" με αποτέλεσμα την εμφάνιση ασθενειών.

Εάν η διανομή των τροποποιημένων με mRNA φυτών μαρουλιού γίνει πανταχού παρούσα, η κατανάλωσή τους από κουνέλια, έντομα και ανθρώπους θα είναι καταστροφική
 
Το μαρούλι οπλοποιείται με mRNA... Η ατζέντα 21-30 είναι μέσα στα τρόφιμα...

11 Απρ 2024

Στην Ελλάδα μας έλεγαν ότι ήταν ασφαλές...


Στην Ελλάδα χορηγήθηκαν τουλάχιστον 1.067.000 δόσεις του "προϊόντος" Vaxzevria της AstraZeneca.

Αν και σε πολλές χώρες απαγορεύτηκε η διανομή του εδώ και μερικά χρόνια, στο Ελλαδιστάν αρκετοί "γιατροί" συνέχισαν να το χορηγούν καθώς υπήρχε ακόμα στις αποθήκες και έπρεπε να....φύγει.

Η εταιρεία με επίσημο έγγραφο ζήτησε να αποσυρθεί το προϊόν της καθώς δεν επέφερε τα αναμενόμενα (οικονομικά) αποτελέσματα που είχαν προβλέψει. (κλικ στο έγγραφο)


Στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αναφορά σχετικά με την ανάκληση του "προϊόντος".

Άραγε, όλοι εσείς που βαρέσατε ενέσεις με το συγκεκριμένο προϊόν, πώς νιώθετε που επιτρέψατε στο παρα-κράτος να παίξει με τη ζωή σας;

Πού είναι η οργή; . . .



9 Απρ 2024

Αν κάποιος σας αποκαλέσει αντιεμβολιαστή ή θεωρητικό συνωμοσίας, πείτε του να δει αυτό το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων των Η.Π.Α.

Εκ μέρους των νεκρών και των ετοιμοθάνατων και εκείνων που θα πεθάνουν στο μέλλον και για τη διατήρηση της ανθρώπινης φυλής





Διαβάστε περισσότερα»  ΕΔΩ + ΕΔΩ


7 Απρ 2024

Οι "επιστήμονες" κοντά στον έλεγχο όλου του γενετικού υλικού πάνω στη Γη



Αυτή είναι η εισαγωγή για τον καθένα στην Τεχνοκρατία και τον Υπερ-ανθρωπισμό. Και τα δύο είναι πρωταρχικά για τη Μεγάλη Επαναφορά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη, για την αντικατάσταση του καπιταλισμού με ένα εναλλακτικό οικονομικό σύστημα που ονομάζεται Βιώσιμη Ανάπτυξη, ή αλλιώς Τεχνοκρατία.

Περαιτέρω, οι ίδιοι οι άνθρωποι αποτελούν στόχο των Τρανσουμανιστών για να αλλάξουν την ανθρώπινη κατάσταση σε Ανθρώπους 2.0 μέσω της γενετικής μηχανικής.

Έτσι, η Τεχνοκρατία μεταμορφώνει τη δομή και το οικονομικό σύστημα του κόσμου, ενώ ο Υπερ-ανθρωπισμός μεταμορφώνει τους ανθρώπους που ζουν εκεί. Η Τεχνοκρατία θέλει να κυβερνήσει τη γη σε ένα πανοπτικό σύστημα επιστημονικής δικτατορίας. Οι τρανσουμανιστές θέλουν να ζήσουν για πάντα και να γίνουν παντογνώστες. Και τα δύο είναι μηχανιστικά συστήματα που βλέπουν τη φύση ως κάτι που πρέπει να μελετηθεί, να χειραγωγηθεί και να κατακτηθεί.

Και οι δύο βλέπουν τους εαυτούς τους ως τους νέους ευφυείς σχεδιαστές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Και οι δύο επιδιώκουν να διαμορφώσουν ένα μέλλον για τον πλανήτη γη που κανείς δεν ζήτησε, δεν ψήφισε και δεν ήθελε.

Όποιες λύσεις και αν προκύψουν που θα μας επιτρέψουν να απορρίψουμε την τεχνοκρατία και τον υπερανθρωπισμό δεν μπορούν να λειτουργήσουν αν δεν έχουμε σαφή κατανόηση και των δύο. Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο δεν θα σας καταθλίψει, αλλά θα σας δώσει κουράγιο να πάρετε τη θέση που σας αρμόζει στον κόσμο, κάνοντας το δικό σας βήμα για να σταματήσετε τα διαβολικά δίδυμα της τεχνοκρατίας και του υπερανθρωπισμού.

Διαβάστε περισσότερα»

ΕΚΤΑΚΤΟ Από το Ηνωμένο Βασίλειο:

5 Απρ 2024

Η αποχώρηση από το Σύνταγμα του W.H.O. μπορεί να επιτευχθεί με απλές νομικές διαδικασίες



Ένα ερώτημα που τίθεται συχνά είναι πώς τα έθνη μπορούν να αποχωρήσουν από τον ΠΟΥ, δεδομένου ότι δεν υπάρχει διαδικασία αποχώρησης από τον ΠΟΥ που να καθορίζεται στο Καταστατικό του ΠΟΥ.

Ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Francis Boyle δίνει τη λύση

Αν κάθε έθνος δεν αποχωρήσει από τον Π.Ο.Υ., αυτοί οι κανόνες θα εξακολουθήσουν να ισχύουν



Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας των Ηνωμένων Εθνών διαπραγματεύεται μυστικά μια σειρά τροποποιήσεων των Διεθνών Υγειονομικών Κανονισμών (IHRs) που θα επιβάλλουν στους διεθνείς ταξιδιώτες ένα επεμβατικό καθεστώς εξετάσεων, εμβολιασμών και καραντίνας.

Οι συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για τις τροποποιήσεις αυτές κρατήθηκαν μυστικές για περισσότερο από ένα χρόνο, έως ότου ο ερευνητής και δημοσιογράφος από την Καλιφόρνια Τζέιμς Ρογκούσκι αποκάλυψε το τελευταίο προσχέδιο των τροποποιήσεων τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε περισσότερα»

4 Απρ 2024

Μαύρος κύκνος - Η αυγή του σούπερ στρατιώτη



Λέξεις-κλειδιά: αντίληψη, νόηση, γνωστική νευροεπιστήμη, νευροενίσχυση, ανθρώπινη απόδοση, διακρανιακή μαγνητική διέγερση, διακρανιακή ηλεκτρική διέγερση, διαδερμική διέγερση περιφερικών νεύρων, διακρανιακός εστιασμένος υπέρηχος, διέγερση κρανιακής ηλεκτροθεραπείας, φωτοβιοδιαμόρφωση, ηλεκτροεγκεφαλογραφία, λειτουργική απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού, μηχανική μάθηση, τεχνητή νοημοσύνη, βιοαισθητοποίηση, συνεργασία ανθρώπου-μηχανής, νευροανάδραση.

Διαβάστε περισσότερα»

Αυτή είναι η "αειφόρος ανάπτυξη" των διεθνιστών παγκοσμιοποιητών



3 Απρ 2024

Χρησιμοποιώντας συνθετικές βιοτεχνολογίες, η "ΒιοΕπανάσταση" λέει ότι θα προστατεύσει το περιβάλλον και θα "διασφαλίσει τη βιώσιμη ανάπτυξη του ανθρώπου", τροποποιώντας γενετικά και ελέγχοντας όλες τις μορφές ζωής...



Σύμφωνα με έκθεση του 2020 από έναν σύμβουλο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών : "Η βιοεπανάσταση βασίζεται πραγματικά σε διάφορες βασικές τεχνολογίες. Αλλά όλα αφορούν τη δυνατότητα να διαβάζουμε, να γράφουμε και να επεξεργαζόμαστε τον κώδικα της ζωής. Η βιολογία είναι ουσιαστικά προγραμματιζόμενη. Μπορείτε να αλλάξετε την αλληλουχία. Μπορείτε να προσθέσετε γονίδια, να αφαιρέσετε γονίδια, να τα αλλάξετε. Έχει γίνει πολύ δημοφιλές. ...μια μέθοδος παράδοσης με βάση το RNA που θα σας επέτρεπε να χρησιμοποιήσετε το RNA ως ένα είδος πλατφόρμας για να παραδώσετε νέα κομμάτια (γενετικών αλληλουχιών) μέσα στο κύτταρο θα ήταν ένα σημείο καμπής που θα άλλαζε τα δεδομένα στη συνθετική βιολογία. Και η πανδημία Covid-19 μας δίνει την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε αυτό (στους ανθρώπους)...".


Διαβάστε περισσότερα»

Συγκεντρώσεις έξω από τις πρεσβείες της Γερμανίας σε Αθήνα- Οττάβα και Ουάσινγκτον το Σάββατο 6/4



Σιωπηλές διαμαρτυρίες υπενθύμισης του τι οφείλει το Γερμανικό Κράτος στην Ελλάδα με ταυτόχρονες συγκεντρώσεις έξω από τις πρεσβείες της Γερμανίας σε Αθήνα- Οττάβα και Ουάσινγκτον το Σάββατο 6/4 🇬🇷 🇨🇾

Πρωτοβουλία της Διακήρυξης, για «την διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας σε Ελλάδα και Κύπρο» : για ταυτόχρονες συγκεντρώσεις έξω από τις πρεσβείες της Γερμανίας σε Αθήνα- Οττάβα και Ουάσινγκτον το Σάββατο 6 Απριλίου, ημέρα της Γερμανικής Εισβολής του 1941 στην Ελλάδα, με σιωπηλές διαμαρτυρίες υπενθύμισης, του τι οφείλει το Γερμανικό Κράτος , από τις καταστροφές, λεηλασίες, αρπαγές, κλοπές και το αναγκαστικό δάνειο και τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που αφαίρεσε από την χώρα μας, μαζί με τις βαρβαρότητες, βανδαλισμούς και τις εκτελέσεις σε περισσότερες από 1770 πόλεις και χωριά με 131 ολοκαυτώματα.


Διαβάστε περισσότερα»

Το περιβάλλον στις μεγάλες πόλεις και πέρα από αυτές σήμερα αλλάζει ραγδαία, λόγω της μεγάλης κλίμακας ανάπτυξης δικτύων ασύρματων επικοινωνιών



Γενικά, οποιοσδήποτε μηχανικός ραδιοφώνου, ειδικά επιστήμονας, δεν πρέπει να έχει απορίες σχετικά με το εάν η επίδραση των πεδίων υψηλής συχνότητας σε ένα άτομο είναι επικίνδυνη για την υγεία του. Η ίδια η διατύπωση της ερώτησης είναι παράλογη. Το να πούμε ότι η επιστήμη έχει αποδείξει την ασφάλεια της τεχνολογίας 5G είναι ανοησία.

Είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα. Είναι τα παιδιά σας που ακτινοβολούνται, εσείς οι ίδιοι, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή ενώ πηγαίνετε κάπου για δουλειά. Μας εξήγησαν σήμερα ότι ακόμη και μια μικρή επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων έχει αρνητικό αντίκτυπο σε ένα άτομο. Γιατί κανείς δεν καταγράφει ή δεν επιβάλλει πρόστιμο στους ιδιοκτήτες σταθμών κινητής τηλεφωνίας και πύργων;

Διαβάστε περισσότερα»

1 Απρ 2024

1η Απρίλη 1955 : Μόνο μια τέτοια νεολαία θα μπορούσε να μη δειλιάσει μπροστά στον θάνατο



Στο νοερό βιβλίο φυλλομετρούμε τις χθεσινές και προχθεσινές σελίδες της ιστορίας μας. Βρίσκουμε κοινωνίες κλειστές, κάποτε σκληρές, κοινωνίες του αγρού και του ιδρώτα, κόσμους ηλιοκαμένους και σκοτεινούς. Ίσως, συλλογιζόμαστε, η αυστηρότητά τους να προφύλασσε τη συλλογική πορεία από ανατρεπτικές παρεκκλίσεις. Εκεί μέσα πάντως γεννήθηκαν και ανατράφηκαν τα πιο ατόφια λουλούδια, τα πιο σπάνια, τα πιο ξεχωριστά.

Γιατί κάποιες οικογένειες αυτής της “παλιομοδίτικης”, παραδοσιακής κοινωνίας μας, κάποιες αμόρφωτες από γράμματα και τόσο ψημένες στη ζωή, ήξεραν να κρίνουν ορθότερα τις αξίες της ζωής και έπλασαν ωραίες γενιές.

Διαβάστε περισσότερα»

Έρχονται περισσότερες κατασκευασμένες πανδημίες!



Ο SARS-CoV-2 ενεργοποιείται από ηλεκτρομαγνητικά πεδία : Έχουμε ήδη εξηγήσει πώς ο SARS-CoV-2, ο αδρανής ιός, η φλεγμονή και ο καρκίνος μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω συχνοτήτων EMF. Σήμερα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι : ο ιός SARS-CoV-2 και τα συστατικά mRNA του SARS-CoV-2 εντός του εμβολίου, διεγείρονται από συχνότητες 5G.

Τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι είναι πιο επιρρεπείς σε δηλητηρίαση από ακτινοβολία, ενώ το ίδιο το εμβόλιο μπορεί να επιταχύνει τις επιπτώσεις στην υγεία. ΟΛΟΙ επηρεάζονται, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι!

Ενώ οι ανεμβολίαστοι χτυπούν τον εαυτό τους στην πλάτη μην κάνοντας το “εμβόλιο”, οι ελίτ χτυπούν εσάς και τα παιδιά σας μέσα στο σπίτι σας!

Παίζετε όλοι και δεν συνειδητοποιείτε καν ότι κάθεστε στο κατάστρωμα Lido του Τιτανικού πίνοντας σαμπάνια και ακούγοντας την ορχήστρα ενώ το πλοίο βυθίζεται!

Η επόμενη "πανδημία" θα επηρεάσει όλους ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού. Εμβολιασμένους, ανεμβολίαστους, επιχρισμένους, μη επιχρισμένους, μολυσμένους ή μη μολυσμένους, επειδή το πρόβλημα ήταν πάντα οι δορυφόροι, οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας και το ηλεκτρικό δίκτυο που παράγουν και βομβαρδίζουν το σώμα μας με ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες EMF.

Η Νέα Διεθνής Τάξη, ελέγχει τις συχνότητες και με κάθε νέα αυξομείωση θα εμφανίζονται περισσότερες ασθένειες, ωθώντας τον πληθυσμό να πάρει όλο και περισσότερα “εμβόλια”. Και θα έρθει η ώρα που δεν θα είναι πλέον εθελοντικό.

Διαβάστε περισσότερα»

31 Μαρ 2024

Η εφαρμογή αυτών των νόμων μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα - αλλά θα είναι νόμος, και έτσι θα μπορούν να σας συλλάβουν αν θέλουν.


Σύμφωνα με τις νέες τροποποιήσεις του διεθνούς υγειονομικού κανονισμού, που θα τεθούν σε ισχύ τον Μάιο του 2024, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε ένα "εμβόλιο" προκειμένου να ανανεώσετε τη βίζα σας. Τι γίνεται λοιπόν αν αρνηθείτε; Τότε η βίζα σας δεν θα ανανεωθεί. Οπότε θα πρέπει να εγκαταλείψετε τη χώρα αυτή.

Αλλά και για τα ταξίδια θα απαιτείται πλήρης εμβολιασμός, οπότε ούτε εσείς θα μπορείτε να φύγετε. Και όλες οι χώρες προορισμού θα απαιτούν εμβολιασμό, οπότε δεν θα υπάρχει μέρος για να πάτε.

Σε αυτή την κατάσταση, ένα άτομο δεν μένει απλώς άστεγο, αλλά μένει και χωρίς κόσμο. Οι υγιείς ανεμβολίαστοι δεν θα γίνονται πλέον αποδεκτοί πουθενά, ούτε καν θα μπορούν να ταξιδέψουν οπουδήποτε.

Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι οι διεθνείς υγειονομικοί κανονισμοί θεωρούν κάθε ανεμβολίαστο άτομο ως δυνητικά μολυσμένο, μπορεί να συλληφθεί σε οποιοδήποτε σημείο ελέγχου, check-in ή check-out και απλά να “απομακρυνθεί”.

Να ζεις έξω από ένα νόμο ή να πεθαίνεις μέσα σε αυτόν;


Πού είναι η επόμενη πανδημία; Τι συνέβη στη διαβολική, ατελείωτη σειρά μεταλλάξεων του Covid, τι συνέβη στην ευλογιά της μαϊμούς; Τι συνέβη στην ασθένεια Χ;

30 Μαρ 2024

Με τις "εγγυήσεις" του Ελληνικού δημοσίου και της Εθνικής τράπεζας, τα funds "αγοράζουν" τα δάνεια μας ώστε να τα διευκολύνουν να προβαίνουν μετά, σε πλειστηριασμούς σε βάρος μας ... (έγγραφα)



Διαβάστε περισσότερα»

Να ζεις έξω από ένα νόμο ή να πεθαίνεις μέσα σε αυτόν…

 


Αν θέλετε να επιβιώσετε, τότε πρέπει να ζήσετε έξω από τους κακόβουλους νόμους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε παράνομοι, αφού εξακολουθούν να ισχύουν όλοι οι παραδοσιακοί νόμοι, οι κοινοί νόμοι και οι νόμοι του Δημιουργού. Αυτό που σημαίνει είναι ότι : θα πρέπει να αγνοείτε τους κακοήθεις νόμους και να αποφεύγετε τους εφαρμοστές τους.

Αυτή δεν θα είναι μια μόνιμη κατάσταση πραγμάτων. Μόλις οι ίδιοι σκληροί κανόνες εφαρμοστούν στο σύνολο του εγχώριου πληθυσμού, τότε θα υπάρξει αυξανόμενη αντίσταση.

Χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να συνειδητοποιήσουν οι κοινότητες ότι δηλητηριάζονται. Όταν φτάσει αυτός ο χρόνος, τότε η εφαρμογή των κακόβουλων νόμων θα καταρρεύσει.

Διαβάστε περισσότερα»

29 Μαρ 2024

Μοιραστείτε τη συναρπαστική συζήτηση με τους γύρω σας

Το υγειονομικό απαρτχάιντ ολοκληρώνεται με γοργούς ρυθμούς, με τη συναίνεση των κομμουνιστικών κυβερνήσεων της Δύσης



Η επανάληψη του INB9 τον επόμενο μήνα θα αποτελέσει κρίσιμο ορόσημο ενόψει της εβδομηκοστής έβδομης Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, που αρχίζει στις 27 Μαΐου 2024, κατά την οποία τα κράτη μέλη αναμένεται να εξετάσουν το προτεινόμενο κείμενο της πρώτης παγκόσμιας συμφωνίας για την πανδημία προς έγκριση.


⚠️Διαβάστε περισσότερα »

28 Μαρ 2024

Η Ελλάδα αυτοκτονεί και οι εισαγγελείς της χώρας σφυρίζουν αδιάφορα…



Αν σε αυτό το πανό αντί για «Destroy Greece» έγραφε «Destroy ΛΟΑΤΚΙ+» την αμέσως επόμενη στιγμή θα είχε επέμβει εισαγγελέας για ρητορική μίσους και προτροπή σε ρατσιστική βία. Τώρα που το σύνθημα είναι «Destroy Greece» δεν ενοχλείται κανένας και οι εισαγγελείς της χώρας σφυρίζουν αδιάφορα. 🔗Πηγή

Συνέχεια : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ

Ο εντοπισμός, η στόχευση και η επανεκπαίδευση των ατόμων που διστάζουν να εμβολιαστούν, είναι τουλάχιστον στα σκαριά...


Το όλο υπονοούμενο εδώ είναι ότι η μη συμμόρφωση με το πρότυπο φροντίδας της κυβερνητικής προπαγανδιστικής μηχανής καθιστά κάποιον, κάποιο είδος ψυχικής περίπτωσης ή ακραία περιθωριακό άτομο. Το όλο πράγμα μυρίζει έναν Θαυμαστό Νέο Κόσμο όπου τα δυνητικά μη συμμορφούμενα άτομα στοχοποιούνται με μηνύματα που βασίζονται στο φόβο και τον παραλογισμό.


Αν η τεχνητή νοημοσύνη "μπορεί να προβλέψει τις στάσεις των ανθρώπων", τότε η πρόβλεψη της λεγόμενης διστακτικότητας στα εμβόλια θα είναι μόνο η αρχή. Τι θα ακολουθήσει; Η πρόβλεψη του ποιος είναι αρνητής του κλίματος; Τι γίνεται με την πρόβλεψη της στάσης των ανθρώπων απέναντι στους προεδρικούς υποψηφίους και ποιον πιθανότατα θα ψηφίσουν; Ποιος χρειάζεται εκλογές όταν η τεχνητή νοημοσύνη ξέρει ήδη ποιος θα κερδίσει;

Τι θα συμβεί όταν τα συστήματα επανεκπαίδευσης και προπαγάνδας δεν αποδώσουν; Τα δεδομένα για την πρόβλεψη των στάσεων των ανθρώπων θα πάνε στις κυβερνήσεις ώστε να μπορούν να καταδιώξουν τους αντιφρονούντες; Ποιοι θα είναι οι επόμενοι στόχοι αυτού του μηχανισμού πρόβλεψης στάσεων; Υποθέτω ότι θα είναι οι άνθρωποι που είναι "διστακτικοί" σχετικά με την αφήγηση περί "κλιματικής αλλαγής"...

Διαβάστε περισσότερα »

27 Μαρ 2024

Eξαιρετική επίθεση από άποψη σχεδιασμού, συγχρονισμού και εκτέλεσης


Το φορτηγό πλοίο που χτύπησε τη γέφυρα της Βαλτιμόρης την Τρίτη, καταστρέφοντάς την και στέλνοντας ανθρώπους και οχήματα στο νερό, είχε επίσης εμπλακεί σε σύγκρουση κατά την αναχώρησή του από το λιμάνι της Αμβέρσας του Βελγίου τη δεκαετία του 2016


Οι μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν. Με όρους πληροφοριακού πολέμου, μόλις χώρισαν τις ΗΠΑ κατά μήκος της γραμμής Mason Dixon ακριβώς όπως στον Εμφύλιο Πόλεμο.



Ο δεύτερος πιο πολυσύχναστος στρατηγικός δρόμος στη χώρα για επικίνδυνα υλικά είναι

Πόλεις των 15 λεπτών ή φυλακές των 15 λεπτών;


Το κομητειακό συμβούλιο του Oxfordshire σχεδιάζει δοκιμές κλειδώματος για το κλίμα το 2024


Μια εντελώς νέα κοινωνική δομή επιβάλλεται στους κατοίκους της Οξφόρδης (και θα ακολουθήσουν κι άλλες πόλεις) με το ψέμα της σωτηρίας του πλανήτη, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σχέδιο Διοίκησης και Ελέγχου. Θα υπάρχουν άδειες, ποινές και ακόμη πιο πανταχού παρούσα παρακολούθηση. Οι αξιωματούχοι του Συμβουλίου θα καθορίζουν πού μπορείτε να πηγαίνετε και πόσο συχνά, και θα καταγράφουν κάθε φορά που το κάνετε. Το κομητειακό συμβούλιο του Oxfordshire σχεδιάζει δοκιμές κλειδώματος για το κλίμα το 2024

Διαβάστε περισσότερα»

25 Μαρ 2024

Όταν πονάς πραγματικά για όσα έχασες, ξέρεις και να γιορτάζεις...



ΧΑΙΡΕ η Καιομένη και χαίρε η Χλωρή
Χαίρε η Αμεταμέλητη με το πρωραίο σπαθί
Χαίρε η που πατείς και τα σημάδια σβήνονται
Χαίρε η που ξυπνάς και τα θαύματα γίνονται
Χαίρε του παραδείσου των βυθών η Αγρία
Χαίρε της ερημίας των νήσων η Αγία
Χαίρε η Ονειροτόκος χαίρε η Πελαγινή
Χαίρε η Αγκυροφόρος και η Πενταστέρινη
Χαίρε με τα λυτά μαλλιά η χρυσίζοντας τον άνεμο
Χαίρε με την ωραία λαλιά η δαμάζοντας τον δαίμονα
Χαίρε που καταρτίζεις τα Μηναία των κήπων
Χαίρε που αρμόζεις τη ζώνη του Οφιούχου
Χαίρε η ακριβοσπάθιστη και σεμνή
Χαίρε η προφητικιά και δαιδαλική.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ:  ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ - Δοξαστικόν


Amfipoli News



24 Μαρ 2024

Αίσχος και ντροπή...



Αίσχος και ντροπή, οι Έλληνες να γιορτάζουν την επανάσταση των Ελλήνων και την σφαγή των ηρώων τους, μαζί με τους δολοφόνους τους!

Αίσχος και ντροπή να διδάσκουμε και να επιβάλουμε στα παιδιά μας να τιμούν τους προδότες και δολοφόνους των ηρώων μας, αυτών που θυσιάστηκαν για να ζούμε εμείς ελεύθεροι.

Αρχαία Ιθώμη

Μονταζιέρα στα Τέμπη - Οι αποκαλύψεις : Κανονική “κοπτοραπτική” στα ηχητικά με σκοπό να δοθούν στη δημοσιότητα



23 Μαρ 2024

Έτοιμη η προβοκάτσια για το που μας οδηγούν...

Διαβάστε στη νέα μας διεύθυνση


Δεν τοποθετείται σύνδεσμος (λόγω του ηλεκτρονικού τίτλου του) για να μην υπάρξουν ανάλογες με την παρακάτω, "καταστάσεις"... Είπαμε,

22 Μαρ 2024

Τι σας υπόσχονται οι παγκοσμιοποιητές ;

Η απειλή της συνθετικής βιολογίας για τον ανθρώπινο εγκέφαλο


Ο καθηγητής του Χάρβαρντ Charles Lieber συνεργάστηκε με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας για την ανάπτυξη ενέσιμων βιοηλεκτρονικών που μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα στους νευρικούς ιστούς και τα εγκεφαλικά κύτταρα.




Σύμφωνα με ένα άρθρο της 8ης Δεκεμβρίου 2017 στο Science, το βιοηλεκτρονικό νευρωνικό πλέγμα του Lieber μπορεί να μεταφέρει εισόδους καθώς και εξόδους, επιτρέποντας τον φυσικό έλεγχο του ζώου ή του ανθρώπου που εγχέεται, καθώς και τη "διαγραφή μνήμης" και ακόμη και τον "σχηματισμό μνήμης"❕



Θυμηθείτε την εκστρατεία του Elon Musk το 2016 στα μέσα ενημέρωσης που προωθούσε την τεχνολογία Neuralase ως έναν "κρανιακό υπολογιστή Ai" που μπορεί να εγχυθεί στην κυκλοφορία του αίματος, να ταξιδέψει στον εγκέφαλο και να συγχωνεύσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με την Τεχνητή Νοημοσύνη.




🔗Πηγή : Αντιμετώπιση της απειλής της συνθετικής βιολογίας για τον ανθρώπινο εγκέφαλο

21 Μαρ 2024

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ : ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ

 


Η...ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, Α Ν Τ Ι Κ Α Θ Ι Σ Τ Α ΣΙΩΠΗΡΑ ΤΗΝ “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ” ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΩΝ ROCKFELLER ME ΤΗΝ TRANSHUMANIΣTΙΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ “ΕΠΙΣΤΗΜΗ” ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ME ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ "ΥΓΕΙΑ" & ΤΗΝ "ΕΥΕΞΙΑ"...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι οι περισσότεροι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τι πραγματικά συμβαίνει στην ανθρωπότητα ΧΩΡΙΣ τη γνώση ή τη συγκατάθεση τους...


🆘 Διαβάστε περισσότερα»  Το #1 πρόβλημα του κόσμου