29 Ιουν 2020

Στην ΠΕΙΝΑ οι Έλληνες ιθαγενείς αλλά πάρτυ εκατομμυρίων για τις "δομές" και τη στέγαση των λαθροεισβολέων τζιχαντιστών με τη μορφή του κατεπείγοντος

Ακόμη 132 εκ ευρώ ζητα ο Μηταράκης από το Κράτος δια δομές σε Σάμο – Κω -Λέρο


Ακόμη 132.680.000 ευρώ ζητά ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ απο το Υπουργείο Ανάπτυξης για να αναπτύξουν Λαθροεισβολείς σε Σάμο ,Κω και Λέρο…Τα ζητά από το Κράτος των Ελλήνων…

Οι δομές αυτές θα έχουν την μορφή του κατεπείγοντος και προγραμματίζουν να τις έχουν έτοιμες μέσα σε αυτο το καλοκαίρι του 2020 .

Με αυτή την λογική του κατεπείγοντος, η Κυβέρνηση προχώρησε σε επιτάξεις, έριξε ξύλο στα νησιά στους αντιδρούντες και υλοποιούν το σχέδιο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ του ΕΛΛΗΝΑ και της αλλοίωσης πληθυσμού βάζοντας εν δυναμει ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟ για να κτυπήσουν σε γενικευμένη αντίδραση των Ελληνων.

Ετσι προχωρούν στις εμμονικές τους Πολιτικές κατ εντολή Βερολίνου και Σόρος και ζητούν Χρηματοδότηση απο τα χρήματα του Ελληνα πολίτη. Απαιτεί ο Μηταράκης 132.000.000 εκ ευρώ…ως πειθήνιο όργανο των Ξένων Κέντρων που υπακούει η Δήθεν ελληνική Κυβέρνηση.


ΔΕΙΤΕ

28 Ιουν 2020

Η υπόθεση των ψευδών καταγραφών κρουσμάτων,νοσηλειών και θανάτων CO-ROIDO-VID-19! Σοκαριστικές αποκαλύψεις από το δικηγόρο κ. Νίκο Αντωνιάδη, δημοσιεύουν τα "Aττικά νέα"



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΚ  ΕΔΩ  & ΕΔΩ
 


Και επίσης

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ... ΚΥΡΙΑΚΟ !


Κυριάκο, στις 23 του μήνα ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας (δεν είμαι σίγουρος ποιανής χώρας), Θ.Ντόκος είπε την τεράστια ανοησία για τον Χαφτάρ κι άφησε άναυδους τους πάντες, κάνοντας τους Έλληνες έξαλλους ! Και δύο μέρες μετά, στις 25 του μήνα, ένα ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΥΠΟ ΛΙΒΕΡΙΑΝΗ ΣΗΜΑΙΑ, ξεφορτώνει πετρέλαιο στην Τουρκία, στο Λιμάνι Κορφέζ του Μαραμαρά. Μόνο που το βαπόρι, ήταν φορτωμένο με Λιβυκό πετρέλαιο! Είχε φορτώσει από τον τερματικό σταθμό Farwah της Λιβύης. Εναν σταθμό που τον ελέγχει πλήρως ο Σάρατζ και οι τούρκοι κατσαπλιάδες με τα drones Bayractar! Και το Ελληνόκτητο βαπόρι Κυριάκο βρισκόταν εκεί από τον Μάρτιο χωρίς να κάνει τίποτα!

Και ξαφνικά Κυριάκο, το Ελληνόκτητο καράβι ξεφορτώνει πετρέλαιο του Σάρατζ στην Τουρκία, δύο μέρες μετά την δήλωση Ντόκου που εξευτέλιζε τον Στρατηγό Χαφτάρ!!! Σύμπτωση Κυριάκο; Μπάχαλο Κυριάκο;

Που το βρήκε το πετρέλαιο Κυριάκο αφού ο Χαφτάρ έχει κλείσει τους αγωγούς;

Κυριάκο, η πιάτσα λέει, ότι το βαπόρι του Eλληνα Εφοπλιστή, μετέφερε λιβυκό πετρέλαιο στον Ερντογάν, ως πληρωμή σε είδος, έναντι του τεράστιου οικονομικού χρέους που έχει ο Σάρατζ στον Τουρκικό Στρατό! Και με το ποσό σε είδος αυτό, μπόρεσε ο Ερντογάν να κλείσει στόματα στην εσωτερική του αντιπολίτευση που τον κατηγορούσε ότι το τεράστιο κόστος που έχει αναλάβει η Τουρκία στην Λιβύη, δεν θα ξεπληρωθεί ποτέ.

Εσύ Κυριάκο καθώς και η Κρήτη ολάκερη, άκουσες τίποτα για το ελληνόκτητο βαπόρι με την Λιβεριανή σημαία;

Ο εφοπλιστής Κυριάκο

27 Ιουν 2020

Ξεπουλάνε τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και βγάζουν στους δρόμους τον στρατό τους που είναι οι λαθρομετανάστες . Τους λάθρο που τους μεταφέρει το Πολεμικό Ναυτικό από τα νησιά του Αιγαίου και τους τοποθετεί η αστυνομία με τις ΜΚΟ σε ξενοδοχεία-Hot Spots - δ ι α μ ε ρ ί σ μ α τα. Αυτές οι πορείες είναι οι πορείες του παρακράτους.…Όποτε θέλουν μπορούν να προκαλέσουν ένα μαζικό φαινόμενο σύγκρουσης, το οποίο θα τρομοκρατήσει την κοινωνία...Είναι μέρος μιας καλά μεθοδευμένης πολιτικής...


Mαζί και τα ξεπουλημένα,ελληνόφωνα μ.μ.ε. που παρατηρούν "ξενοφοβίες" και ρατσισμούς","αδικίες" και "παραβιάσεις"  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων-όλως τυχαίως μόνο για τους λαθροεισβολείς-στην Ελληνική κοινωνία και στην ψευτο-κυβέρνηση των Αθηνών ... πάντα κατόπιν σχεδίου και με την συνενοχή των δοσίλογων βαλέδων της κοινοβουλευτικής μπασταρδοκρατίας ... των εφαρμοστών της γενοκτονίας των μνημονίων και της εθνοκάθαρσης για χάρη του πολιτιστικού μαρξισμού ... Και ο λαός; ... ο λαός μεθοδευμένα άφραγκος και ανενημέρωτος βαδίζει προς την ολοκληρωτική καταστροφή χορεύοντας το χορό του Ζαλόγγου ... Μας σκοτώνουν λίγο-λίγο κάθε φορά,με κάθε μέτρο και κάθε "πράξη νομοθετικού περιεχομένου" καταστρατηγώντας την ασφάλεια,το Σύνταγμα  και τους νόμους της Ελληνικής πολιτείας ! ...

ΟΛΟΙ τους μιά ΣΥΜΜΟΡΙΑ και οι περισσότεροι
ΥΠΟΔΙΚΟΙ για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου

Εγκλωβισμένοι στην ανεργία. Ένα τρελοκομείο προκείμενου να ολοκληρώσουν τα καθάρματα το "έργο" τους ...


Δεν είναι μυστικό ότι στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών έχουν αναθεωρήσει επί τα χείρω τις αρχικές εκτιμήσεις για περιορισμένη ύφεση, ωστόσο το ΔΝΤ με βάση τα έως τώρα δεδομένα θεωρεί ότι η Ελλάδα θα πληγεί περισσότερο απ’ όλες τις χώρες στην Ευρωζώνη!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις ομάδες εργασίας, που έχουν στηθεί από το ξέσπασμα της κρίσης στο υπουργείο Οικονομικών, έχουν επεξεργαστεί ακραία σενάρια με ύφεση σε διψήφια ποσοστά. Όμως, το ΔΝΤ, στην επικαιροποιημένη Έκθεση του για την Παγκόσμια Οικονομία (World Economic Outlook), υπολογίζει ότι με το βασικό του σενάριο, δηλαδή τις καλύτερες παραδοχές, η ύφεση στην Ελλάδα θα φτάσει στο 10%! Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό ύφεσης στην Ευρωζώνη, η οποία επίσης θα βυθιστεί στο -7,5% κι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, αν λάβει κανείς υπόψιν ότι μόνο το Σαν Μαρίνο (-12,2%) και το Μακάο (-29,6%) εκτιμάται ότι θα βρεθούν σε χειρότερη θέση!

Πρόκειται, άραγε, για μια ακόμα «μαύρη» πρόβλεψη του ΔΝΤ, που χαρακτηρίζεται από υπερβολή στις εκτιμήσεις του, ανάλογες με αυτές των πρόσφατων χρόνων; Δυστυχώς, εκθέσεις κι άλλων διεθνών Οργανισμών κι επενδυτικών τραπεζών καταλήγουν σε ανάλογα ή και δυσμενέστερα σενάρια για την ελληνική οικονομία, όχι επειδή πρόκειται για μια βαθιά «τραυματισμένη» οικονομία, αλλά επειδή εξαρτάται ως επί το πλείστον από τον Τουρισμό και την κατανάλωση, που βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Όσο για τις εξαγωγές, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση δεδομένων των συνθηκών και είναι ενδεικτικό ότι το Ταμείο προβλέπει επιδείνωση του Ισοζυγίου Πληρωμών (-6,5% από -2,1% το 2019)

Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος απεικονίζει την εκτιμώμενη «έκρηξη» της ανεργίας.


Ειδικά όσον αφορά στην Ελλάδα,

Προσπαθούν να φιμώσουν τους Έλληνες για να μην αντιδράσουν στο διαμελισμό της Ελλάδας

25 Ιουν 2020

Σήμερα ο Δένδιας μπορεί να πει τα ίδια για τον Ερημίτη ;;;; ...

Εθνική άμυνα και ασφάλεια πουλήθηκαν σε “επένδυση” και γκρέμισαν Ναυτικό Οχυρό  μεταξύ Κέρκυρας Αλβανίας. 

 

Το Ναυτικό οχυρό στο Λόφο του Αγίου Στεφάνου είναι πια παρελθόν. Η εταιρεία που πήρε την επένδυση το Γκρέμισε…Ενα γκρέμισμα που άφησε η Κυβέρνηση να γίνει…Ήταν το ΜΑΤΙ για κάθε κίνηση και δραστηριότητα στο Ιόνιο και στα Σύνορα με την Αλβανία.Την ίδια ώρα η Τουρκία έχει βάση στις απέναντι ακτές με πολεμικά πλοία και υποβρύχια..


Το Οχυρό αυτό υπάρχει από το 1956 και πολύ σωστά είχε τοποθετηθεί στην υψηλότερη κορυφή της περιοχής, ύψους 126μ. εξασφαλίζοντας πλήρη ορατότητα στην θαλάσσια περιοχή στο στενό μεταξύ Κέρκυρας και Αλβανίας, στην ίδια την Κέρκυρα και στα παράλια της Αλβανίας. Στο Οχυρό είχε εγκατασταθεί ραντάρ του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς ραντάρ και κεραίες του Λιμενικού Σώματος.

Το νέο Ναυτικό οχυρό βρίσκεται σε άλλη θέση που “βλέπει” το 1/3 της εικόνας στην περιοχή και στηρίζεται μόνο στην τεχνολογία που ίδια έχει και ο “Εχθρός” χωρίς να είναι γνωστές οι γεωγραφικές συντεταγμένες της νέας θέσης, αφού το τοπογραφικό διάγραμμα του ΓΕΝ το οποίο απεικονίζει τα νέα όρια συντάχθηκε μεταγενέστερα!Επίσης η Ολομέλεια

Τα Δ Υ Ο (2) π λ ω τ ά γεωτρύπανα τής Αγγελοπούλαινας να διατάξεις να βουλιάξουν Αρχηγέ τού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγέ, Φλώρε... Όλα τ' άλλα, είναι για το θεαθήναι και για «νά 'χαμε να λέγαμε»...



Περισσότερα, [εδώ Κ Α Ι εδώ] K A I

Το μαγαζί φράκαρε, δεν χωράει άλλους. Μόνο "δημοσιογραφικά" ο Εβρος είναι φρούριο ... Κ α ρ α β ά ν ι α μεταναστών εισβάλλουν ανενόχλητα την Ελληνική επικράτεια ... Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών και ολόκληρη η Ελλάδα ... Ποιοι λάθρο θα φύγουν; Αστείο ... Μπροστά μας γίνονται όλα..Δεν υπάρχουν μυστικά ! ...


Όποιος μπαίνει, δικαιούται-δεν δικαιούται άσυλο, μας μένει πεσκέσι…

Αρκεί μια βόλτα στο υποβαθμισμένο κέντρο της Αθήνας για να σε πείσει ότι ολόκληρες συνοικίες της πόλης τελούν υπό κατάληψη.

Υπάρχουν δρόμοι και πλατείες, όπου δεν διανοείται να πατήσει το πόδι του Ελληνας.

Οικοδομικά τετράγωνα περιορισμένης πρόσβασης. Πραγματικές “no go zones”, έξω από τα όρια και την δικαιοδοσία του συμβατικού κράτους.

Εκεί η ζωή κυλάει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Αλλόκοτες φυλές έχουν καταλάβει τις γειτονιές και στήνουν τα δικά τους γκέτο, με τους δικούς τους κανόνες νομαδικής συνύπαρξης, έξω από κάθε αναφορά στην ελληνική κοινωνική πραγματικότητα. Το λευκό, ως απόχρωση επιδερμίδας κάτω από την Ομόνοια σπανίζει, εκτός από κάποιους Αφγανούς, το new entry της πιάτσας, με έντονα μογγολικά χαρακτηριστικά. Η μαντήλα όμως περισσεύει. Γυναίκα, χωρίς καλυμμένο το κεφάλι, πολύ δύσκολα μπορεί να διασχίσει τις υπό κατάληψη οδούς.

Κάποιοι μπορεί να βρίσκουν το θέαμα μέχρι και χαριτωμένο. Γραφικό. Συναντάται, λένε, σε όλες σχεδόν τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μόνο που ξεχνάνε ότι αυτές οι χώρες στις οποίες αναφέρονται, απλά λούζονται τα επίχειρα της αποικιοκρατικής τους πολιτικής. Αρμέξανε τον τρίτο κόσμο επί αιώνες, στηρίξανε τις οικονομίες τους με το κλεμμένο βιός των ιθαγενών και επιχείρησαν να…εξάγουν πολιτισμό. Ε, σε αυτό το τελευταίο δεν τα κατάφεραν, για αυτό και σήμερα οι απόγονοι τρίτης και τέταρτης γενιάς των κατακτημένων και λεηλατημένων αποικιών, έποικοι πλέον οι ίδιοι στην Ευρώπη, ριζοσπαστικοποιούνται, επαναστατούν και τα κάνουν λίμπα.

Στην Ελλάδα, όμως τι δουλειά έχουν οι Πακιστανοί, οι Αλγερινοί και οι Σομαλοί;

Το πετρέλαιο και το φάσμα του πολέμου. Η οικονομική συντριβή διήρκησε τρεις εβδομάδες, ενώ η πλήρης ανάκαμψη θα επέλθει σε ένα βάθος δύο ετών σύμφωνα με το καλό σενάριο και 4-5 ετών σύμφωνα με το κακό


Αν η κρίση ήταν γράμμα θα ήταν V, U, W ή L; – Το πετρέλαιο και το φάσμα του πολέμου




Η μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός βαρελιού πετρελαίου και μιας μετοχής, είναι ότι το πρώτο αποτελεί εμπόρευμα και μάλιστα στρατηγικό, ενώ η δεύτερη αποτελεί μια άυλη αξία. Το πετρέλαιο, σε αντίθεση με την μετοχή, το βλέπεις, το πιάνεις, το μυρίζεις και το χρησιμοποιείς ως βάση κατασκευής 6.000 άλλων προϊόντων. Φαίνεται πως τον περασμένο Ιανουάριο δεν εκτιμήθηκε το βάθος της ζημιάς που θα έφερνε ο κορονοϊός, γιατί αγνοήθηκε ο ανηλεής πόλεμος των τιμών του πετρελαίου που διεξαγόταν πριν την εμφάνιση του ιού.

Υποτιμήθηκε το γεγονός ότι ο πλανήτης βιώνει τη μεγαλύτερη αναδιάταξη ενεργειακών πεδίων στην ιστορία και πολλοί αναλυτές αφαίρεσαν από τις μελέτες τους τη γεωπολιτική σημασία που έχει το πετρέλαιο στη σκακιέρα της γεωοικονομίας. Μόνο όταν ο ιός πέρασε από την Κίνα στην Δύση, κάποιοι άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι δεν μιλάμε για μια κακή οικονομική συγκυρία, αλλά για υφεσιακό Αρμαγεδδώνα.

Αν και η ακαδημαϊκή κοινότητα δεν έχει ακόμα

24 Ιουν 2020

(ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ!) Η ελληνική αποτροπή κ α τ α ρ ρ έ ε ι επειδή απουσιάζει η αναγκαία πολιτική βούληση για την δ υ ν α μ ι κ ή χρήση των Ε ν ό π λ ω ν Δυνάμεων. Το κακόγουστο θ έ α τ ρ ο της δ ή θ ε ν αποφασιστικότητας της ελληνικής κυβέρνησης να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα θα λάβει άδοξο τέλος. Ένα κομμάτι των ελίτ,συνειδητά, δεν θέλουν να επιβιώσει η Ελλάδα και ο λαός της ...



H νέα εθνική ήττα αποτελεί ήδη ειλημμένη απόφαση και απλώς η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει έναν ανώδυνο τρόπο για να μας τη σερβίρει...


Ο στόχος είναι να καθίσουμε με τους Τούρκους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, το οποίο βεβαίως θα παρουσιαστεί ως η μόνη ρεαλιστική λύση.


Όσο κι αν προσπαθώ να πιστέψω ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη σκοπεύει πραγματικά να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας απέναντι στις ιταμές τουρκικές προκλήσεις, δυστυχώς δεν πείθομαι. Είναι πάρα πολλές οι ενδείξεις που με καθιστούν απαισιόδοξο. Το ύφος και ο τόνος των δηλώσεων των κυβερνητικών παραγόντων δεν συνάδουν με το ξεκάθαρο και αυστηρό μήνυμα που θα έπρεπε να εκπέμπει η χώρα μας προκειμένου να αποτρέψει τις τουρκικές προκλήσεις. Ουσιαστικά η ελληνική αποτροπή έχει καταρρεύσει διότι είναι πασιφανές ότι απουσιάζει η αναγκαία πολιτική βούληση για χρήση στρατιωτικής βίας σε περίπτωση που απειληθούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.


Οι Τούρκοι υπουργοί που ακούν τον Πέτσα, τον Δένδια ή τον Παναγιωτόπουλο να απαντούν με βαρετή προβλεψιμότητα στο ερώτημα πως θα αντιδράσει η Ελλάδα αν παραβιαστούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα, με την υπεκφυγή «θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί», απλώς γελάνε μαζί μας και προχωρούν ακάθεκτοι τα σχέδιά τους.


Λυπάμαι πολύ για την εικόνα που δίνει σήμερα η Ελλάδα διεθνώς, και για

23 Ιουν 2020

Σκλαβωμένοι για 99 χρόνια στα μνημόνια

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΓΙΑ  99  ΟΛΟΚΛΗΡΑ   ΧΡΟΝΙΑ ... ΚΑΙ  Θ Υ Μ Η Σ Ο Υ ΤΟΥΣ  Δ Ο Σ Ι Λ Ο Γ Ο Υ Σ   ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  Κ Α Ι  ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ...


19 Ιουν 2020

Φωνάζω ελληνικά κι ούτε που μ’ αποκρίνεται κανείς




«Τ΄αγγειά γινήκαν θυμιατά
και τα σκατά λιβάνι
οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι
κι οι κλέφτες καπετάνιοι
»


Γ. Σουρής

“Φωνάζω ελληνικά κι ούτε που μ’ αποκρίνεται κανείς”

Γυρίζεις σαν άνθρωπος το μεσημέρι, το βράδυ στο σπίτι σου. Λαχταράς την γαλήνη, την θαλπωρή, την ανάπαυση του ιδιωτικού σου κάστρου. Καταπώς συνηθίζεται, μαζί με τους οικείους, σε «υποδέχεται» το ανύστακτο και ακάματο τηλεοπτικό μάτι. Συν γυναιξί και τέκνοις στυλώνεις, ασυναίσθητα, το βλέμμα σου στο μεσημεριανό – βραδινό πρόγραμμα των καναλιών. (Οι δημοσκοπικές έρευνες κατατάσσουν την μεσημεριανή ζώνη, σ’ αυτήν με τις υψηλότερες θεαματικότητες).

Την ώρα, λοιπόν, της ευλογημένης οικογενειακής σύναξης, επιλέγουν οι κερδέμποροι του θεάματος για να προβληθεί ό,τι ευτελές και βορβορώδες κυκλοφορεί στην ελληνική τηλεόραση. Όλα σχεδόν τα ιδιωτικά κανάλια, μιμούμενα φτηνιάρικες, κουτσομπολίστικες «αμερικανιές» (εκπομπές), ανέλαβαν εργολαβικά να παιδαγωγήσουν την ελληνική οικογένεια στην χυδαιότητα και την προστυχιά. Το σκηνικό ίδιο και απαράλλαχτο παντού.

Μία παρουσιάστρια-εμπόρευμα γυναικείο, οπισθοτεταμένο και ημίγυμνο, για να θωπεύει τις καταχωνιασμένες φαντασιώσεις των απανταχού στερημένων, πλαισιωμένη από ένα παρδαλό ανθρώπινο συνονθύλευμα. Το συνονθύλευμα αυτό, υπακούοντας στην λογική των ποσοστώσεων, αντιπροσωπεύει όλη την ελληνική κοινωνία.

18 Ιουν 2020

Να το ακούσεις πολύ προσεκτικά !! Πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα ... Περί ενέργειας στην Ελλάδα

Να το ακούσεις πολύ προσεκτικά !!

Περί ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στην Ελλάδα :

Αποκαλύψεις "βόμβα" για τα ενεργειακά στην Ανατολική Μεσόγειο:



Αντί οι αρμόδιοι υπουργοί, να προωθούν την έρευνα και αξιοποίηση των ελληνικών υδρογονανθράκων,προωθούν το ασταθές ενεργειακό πρότυπο των ΑΠΕ και κυρίως τις εισαγωγές φυσικού αερίου , είτε Ρωσικού, είτε μέσω Τουρκίας!!

Μάλιστα ο τρόπος κατασκευής και τα υλικά μίας ανεμογεννήτριας 3 M.W. , είναι εξίσου και περισσότερο ρυπογόνα για το περιβάλλον, την ώρα που η Τουρκία επιχειρεί να βάλει "πόδι" στα ενεργειακά αποθέματα και πλούτο μέχρι και νότια της Κρήτης με την Λιβύη, όπου και κατά τις έρευνες, υπάρχει ενεργειακός πλούτος ικανός να καλύψει την ζήτηση της Ευρώπης και την απεξάρτηση της από την Ρωσία και τις προνομιακές συμφωνίες που έχει κάνει με αυτήν η Γερμανία ... [Πηγή βίντεο]

ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞOYME ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ KAI O ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;;;

Αποδυναμώνουν την χώρα για να την παραδώσουν... Η Ελλάδα πεθαίνει…

Δεν θέλει πολύ σκέψη ούτε και μεγάλη έρευνα για να καταλάβει κανείς ότι οι ψευτοηγέτες των μπαλκονιών που σήκωναν το χέρι ψηλά και χαιρετούσαν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τους ψηφοφόρους τους για να τους μαγέψουν σήμερα ,έγιναν στρατιωτάκια. Στέκονται ακούνητα αμίλητα και "τραβούν" προσοχή στις ξένες δυνάμεις παραδίνοντας σιγά σιγά την χώρα στους κατακτητές.

Η μήπως φοβόμαστε να παραδεχθούμε ότι βρισκόμαστε σε κατοχή ; ότι γινόμαστε μέρα με την μέρα αποικία των ξένων; Ότι δεν κάνουμε τίποτα αν δεν ρωτήσουμε εκείνους και αν δεν πάρουμε άδεια από τα ξένα κέντρα ;


Κανείς δεν γνωρίζει στην ουσία τι έχουν συμφωνήσει με τις ξένες δυνάμεις οι κυβερνήτες μας ή μάλλον τι τους έχουν επιβάλει οι ξένες δυνάμεις για την πλήρη κυριαρχία μας από τους ίδιους. Μην ακούτε τις ψευτοαναλύσεις των δήθεν διαβασμένων δημοσιογράφων στα κανάλια διότι και αυτοί τσιράκια της καταστροφής είναι και δεν ξέρουν ότι θα πάρει και αυτούς η μπάλα.

Δείτε σε πόσο καιρό από την υπογραφή των καταδικαστικών συμφωνιών μας με την Τρόικα πήραν όλα την κατηφόρα. Την επόμενη μέρα κιόλας άρχισαν να καταρρέουν τα πάντα.

Πρώτα πρώτα η φτώχεια θερίζει όλες τις ηλικίες και τις οικογένειες. Οι περικοπές από την παιδεία και την υγεία είναι τραγικές και θανατηφόρες. Δικαιολογείται στην Ελλάδα της δημοκρατίας του πολιτισμού των αρχαίων φιλόσοφων να υπάρχουν παιδιά που πεινάνε;

Νεαρά άτομα πια γεμίζουν τα ψυχιατρικά ιδρύματα λόγω κατάθλιψης και άλλων ψυχικών νοσημάτων που τους δημιούργησε η κρίση. Αυτό είναι επίσημο στοιχείο από τους προέδρους των ιδρυμάτων . Τα ιδρύματα βέβαια αυτά τα κλείνει τώρα η Ευρωπαϊκή ένωση γιατί προφανώς έχει κάτι στο μυαλό της.

Άνεργοι πατεράδες φτάνουν στο αμήν της καθημερινότητας και αυτοκτονούν .

17 Ιουν 2020

Οι πολίτες που ψηφίζουν, εκλέγουν μόνιμα αυτό το παρακράτος ! ! Αν δεν συνειδητοποιήσουν ότι όλοι αυτοί είναι μια μεγάλη συμμορία , τελειώσαμε ! ! Μέχρι να ξυπνήσουν, τα κατακάθια θα έχουν καταστρέψει τα πάντα ! !



Οι πολίτες που ψηφίζουν, εκλέγουν μόνιμα αυτό το παρακράτος. Βλέπουν μόνο τα πολιτικά αναλώσιμα πιόνια που εμφανίζονται στη σκηνή. Απαγορεύεται αυστηρά να έχουν γνώση για το τι γίνεται στα παρασκήνια. Το μόνο δικαίωμα που έχουν είναι να ασκούν κριτική στα πιόνια αυτά. Η κριτική αυτή είναι η εκτόνωση του λαού. Είναι ο ατμός που φεύγει από την κατσαρόλα, ώστε η κατσαρόλα του συστήματος να μην εκραγεί. Έτσι οι εξουσιαστές μπορούν να αλλάζουν τα αναλώσιμα πιόνια και να βγάζουν στην σκηνή άλλα ελεγχόμενα πιόνια.

Για πολλά χρόνια, το πολιτικό σύστημα για να μπορέσει να κινηθεί και να είναι σε θέση να περάσει τα ύπουλα σχέδια του κάτω απο την μύτη μας, ώστε να μπορεί να διατηρείται στην εξουσία, έφερε στην επιφάνεια όλα τα κατακάθια της κοινωνίας.

Σε όλες τις χώρες του κόσμου υπάρχουν κοινωνικά στρώματα με αρρωστημένη και ποταπή ιδιοσυγκρασία. Για αυτό και κάθε συνετό πολιτικό σύστημα φτιάχνει θεσμούς - νόμους, αλλά και το κατάλληλο κοινωνικό κλίμα, έτσι ώστε αυτά τα στρώματα να μην έχουν την δυνατότητα να ανελιχθούν, να αποκτήσουν δικαιώματα, να απαιτήσουν συμμετοχή στα κοινά.

Η ατυχία του Ελληνικού λαού είναι ότι τον κυβερνούν άθλιοι πολιτικοί και δειλοί δικαστές, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα παρακράτος και του έχουν εκχωρήσει κάθε Συνταγματική και Κυβερνητική Εξουσία.Το παρακράτος με το κράτος είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Και το επίσημο κράτος και το παρακράτος ελέγχονται από τα ίδια κέντρα εξουσίας.

Αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι

Ο Μητσοτάκης δημιουργεί συνέχεια άλλοθι για να παραδίδει Ελληνικό έδαφος



Ο Μητσοτάκης δημιουργεί συνέχεια άλλοθι για να παραδίδει συνέχεια Ελληνικό έδαφος. Ο Εβρος και τα θαλάσσια σύνροα παραμένουν αφύλακτα. Το θέμα δεν επιλύεται με μετακινούμενους φράκτες και με διορισμούς συνοριοφυλάκων. Να κάνει στην άκρη.

Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κυβερνά και να παραδίδει έδαφος με τις πλάτες των ΜΜΕ του Βαρδινογιάννη και του Μαρινάκη. Παρατράβηξε. Να κάνει στην άκρη. Ειναι υποκατάστατο Πρωθυπουργού και κακός ηθοποιός.

Η συνέχεια στο pdf που ακολουθεί :


Πηγή

14 Ιουν 2020

Γιατί βιώνουν όλα αυτά οι Έλληνες;

  • Γιατί αυξάνουν συνεχώς τους φόρους ενώ γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να εισπραχθούν;
  • Γιατί επιμένουν σε ακόμα περισσότερους φόρους ενώ είναι βέβαιοι ότι δεν μπορούν να πληρώσουν οι πολίτες;
  • Γιατί πληρώνουν μόνιμα «οι εύκολοι» φορολογούμενοι;
  • Γατί δεν πληρώνουν αυτοί που καλύπτονται πίσω απο τις offshore εταιρίες;
  • Γιατί αυξάνουν "τεχνητά" τις οφειλές των φορολογουμένων προς το κράτος; Γιατί έθαψαν τη λίστα λαγκάρντ και όλες τις άλλες λίστες; Γιατί εσκεμμένα φοροδιαφεύγουν οι μεγαλοαπατεώνες;
  • Γιατί η ντόπια ολιγαρχία δεν συμβάλλει στην φορολογία ισότιμα με τους πολίτες;
  • Γιατί οι τραπεζίτες δεν συμμετέχουν στην φορολογία αλλά εξοντώνουν τους μικροεπενδυτές και τους μικροδανειστές με κατασχέσεις, ενω εχουν πληρώσει για τις ατασθαλίες τους, οι πολίτες;
  • Γιατί οι τραπεζίτες ακολουθούν στρατηγικές που οδηγούν σε ιδιωτικά κέρδη, με «κοινωνικοποίηση» των ζημιών; Γιατί κατάστρεψαν την δημόσια υγεία και το ασφαλιστικό σύστημα;
  • Γιατί επιχειρούν να καταστρέψουν την δημόσια παιδεία;
  • Γιατί ξεπουλάνε τόσο φθηνά την δημόσια περιουσία;
  • Γιατί δεν βρίσκουν εργασία οι άνεργοι, οι νέοι μεταναστεύουν, κλείνουν τα καταστήματα, οι επιχειρήσεις πηγαίνουν σε γειτονικές χώρες, αφού η ανάπτυξη έρχεται ολοταχώς;
  • Γιατί αυξάνονται τα συσσίτια ενω μειώνεται η ανεργία οπως ισχυρίζεστε;
  • Γιατί δεν μειώνονται οι φόροι και οι τιμές στα βασικά είδη κατανάλωσης;
  • Γιατί ηταν μονόδρομος τα μνημόνια;
  • Γιατί το ιδιωτικό χρέος της Ελλάδας το μετατρέψατε σε δημόσιο;
  • Γιατί πρέπει να πληρώσουμε τα λάθη σας, 3 γενιές τουλάχιστον μέχρι το 2060;
  • Γιατί θέλετε να εξοντώσετε τους Έλληνες;


Πουθενά ανάμεσα στις χιλιάδες σελίδες των προϋπολογισμών που συντάσσουν λογιστές της κακιάς ώρας δεν υπάρχει η αξία της ζωής.

Οι τράπεζες πήραν αλόγιστα ρίσκα, αποκόμισαν αμύθητα κέρδη και πολιτική επιρροή μέσα από το μηχανισμό δημιουργίας δημόσιου χρέους. Οι απαίδευτοι και άπειροι πολιτικοί βολεύτηκαν στην ευκολία εκχώρησης του ρόλου τους στους τραπεζίτες. Και σήμερα ο εμπλεκόμενος λαός καλείται να θυσιάσει πολλά, για να παραμείνει αναλλοίωτη η στρεβλή δομή ενός συστήματος, που έχει χάσει και τα τελευταία προσχήματα δημοκρατικής νομιμοποίησης.

Ποιος υπαγορεύει, άραγε, τις σκληρές θυσίες των Ελλήνων και την πλήρη κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας του ελληνικού κράτους;

Ποιος υπαγορεύει όλα αυτά τα εξοντωτικά μέτρα, όταν ο ενδιαφερόμενος «κυρίαρχος λαός» τα απορρίπτει, αλλά τελικά με ένα «μαγικό» (και σίγουρα όχι δημοκρατικό...) τρόπο τους επιβάλλονται;

Το σύστημα κτίζει στο κεφάλι μας ένα άυλο συναίσθημα τρόμου, ώστε

Οι Γερμανοί "ξανάρχονται" … ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;

Οι Αμερικανοί την πάτησαν όπως ένας αφελής λύκος, που βάζει στη φωλιά του ένα λιοντάρι. Ενθουσιάζεται από τα πλούσια απομεινάρια της λείας του ισχυρότατου κυνηγού, αλλά δεν γνωρίζει ότι, όταν τελειώσει η ορατή λεία, θα γίνει ο ίδιος λεία του.

Οι Αμερικανοί δεν αντιλαμβάνονταν ότι, κάθε φορά που οι Εβραίοι τους έδιναν "κέρδη", έχαναν κάποιο μέρος του κεφαλαίου τους. Όσο πιο πολλά κέρδη έπαιρναν, τόσο μεγαλύτερο μερίδιο έχαναν. Τώρα, που παγκοσμίως το αμερικανικό κεφάλαιο αγγίζει το ζενίθ των κερδών του, οι Αμερικανοί απλά δεν έχουν μερίδιο σ' αυτό το κεφάλαιο. Τα απίστευτα κέρδη αυτού του απίστευτου κεφαλαίου χάνονται στις πιο απίθανες "γωνιές" του Πλανήτη και δεν επιστρέφουν ποτέ στην αμερικανική οικονομία και άρα στους Αμερικανούς. Όλα αυτά έγιναν μέσω ενός συγκεκριμένου σχεδίου των Εβραίων, που τους επέτρεπε διαρκώς να "προοδεύουν" εις βάρος των θυμάτων τους...

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η λεηλασία, οι εβραϊκές "ακρίδες" άρχισαν να μετακινούνται. Από τη στιγμή που πλέον δεν απέμεινε τίποτε παραπάνω ν' αρπάξουν από τις ΗΠΑ, τις εγκαταλείπουν. Από πού το καταλαβαίνουμε αυτό; Από την εμφάνιση και την ισχυροποίηση του ευρώ στην παγκόσμια αγορά. Κανένα ευρώ δεν θα μπορούσε να υπάρξει στην παγκόσμια αγορά χωρίς τη θέληση των Εβραίων. Κανένα ευρώ δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Εβραίων των ΗΠΑ.

Το ευρώ δεν "σηματοδοτεί" κάποια ευρωπαϊκή επιστροφή στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι. Σηματοδοτεί την "επιστροφή" των Εβραίων στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση νομισμάτων. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια σύγκρουση, εφόσον καί τα δύο νομίσματα τα ελέγχουν οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι.

Οι άνθρωποι, οι οποίοι ελέγχουν μέσω FED το δολάριο, είναι οι ίδιοι που μέσω της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας ελέγχουν και το ευρώ. Ο Γκρίνσπαν, ο Μπενράκε, Τρισέ και ο Άκερμαν δεν είναι μόνον ομοϊδεάτες, συνάδελφοι και ομοτράπεζοι. Είναι "ομογάλακτοι" και "όμαιμοι" Εβραίοι.

Αυτό αποκαλύπτει τις προθέσεις τους. Υπάρχει η "μετακίνηση" των Εβραίων από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη. Μέσω του ευρώ προσπαθούν να "μετακινήσουν" το δικό τους πλέον πρώην αμερικανικό κεφάλαιο στην Ευρώπη.

Σχέδια Παγκόσμιου Αποπληθυσμού: Οδεύοντας προς την «Τελική Λύση»


Στο συνέδριο TED2010 που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φλεβάρη 2010, στο Long Beach της Καλιφόρνια, το γνωστό πρώην αφεντικό της Microsoft, δισεκατομμυριούχος και νυν «ο μεγαλύτερος φιλάνθρωπος του κόσμου» Bill Gates έδωσε μια ομιλία με τίτλο «Καινοτομία στο Μηδέν» (Innovating to Zero). Εκεί εξέθεσε επιχειρήματα που υποστηρίζονται από μια μερίδα επιστημόνων σχετικά με την παγκόσμια υπερθέρμανση (αύξηση της θερμοκρασίας λόγω αυξημένων εκπομπών CO2 και της συνεπακόλουθης κλιματικής αλλαγής με καταστροφικά για τον πλανήτη αποτελέσματα).

Στην ομιλία του, ο Gates εντόπισε σαν έναν από τους παράγοντες που οδηγούν στην αύξηση των εκπομπών CO2, τον αυξημένο παγκόσμιο πληθυσμό και έδωσε το στίγμα της «λύσης»:

«Κατ’ αρχήν έχουμε τον πληθυσμό. Ο κόσμος σήμερα αποτελείται από 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Και οδεύει προς 9 δισεκατομμύρια. Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά καλή δουλειά σε νέα εμβόλια, στο σύστημα υγείας και σε υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, μπορούμε να τον μειώσουμε πιθανόν κατά 10 ή 15%».[1]

Μείωση δηλαδή κατά 1 δισεκατομμύριο περίπου. Ο Gates, λοιπόν, προέβη σε μία από τις λίγες δημόσιες παραδοχές σχετικά με τη χρήση εμβολίων με στόχο τον έλεγχο του πληθυσμού και της πληθυσμιακής αύξησης.

Τον Απρίλιο του 2008, σε μια συνέντευξη στον δημοσιογράφο Charlie Rose του διαδικτυακού τηλεοπτικού κόμβου PBS, o επίσης γνωστός δισεκατομμυριούχος Ted Turner, δημιουργός του CNN και μιας παγκόσμιας μιντιακής αυτοκρατορίας και νυν περιβαλλοντιστής, εξέθεσε ένα σενάριο «Αποκάλυψης» σε περίπτωση που δεν παρέμβουμε σε σχέση με την υποτιθέμενα εξελισσόμενη παγκόσμια υπερθέρμανση:

«Σε 30 ή 40 χρόνια από τώρα η θερμοκρασία θα είναι 8 βαθμούς μεγαλύτερη και κανένα φυτό δεν θα μπορεί να αναπτυχθεί… Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν και οι υπόλοιποι από εμάς θα γίνουν κανίβαλοι… Ο πολιτισμός θα καταστραφεί…»

Και στο τέλος δίνει και πάλι το στίγμα της «λύσης»:  «Ήμαστε πάρα πολλοί άνθρωποι, γι’ αυτό και έχουμε παγκόσμια υπερθέρμανση. Πολλοί άνθρωποι που καταναλώνουν πολλούς πόρους. Χρειάζονται λιγότεροι άνθρωποι που να καταναλώνουν λιγότερους πόρους».[2]

Να συμπληρώσουμε πως το 1996 σε συνέντευξη στο περιοδικό Audubon nature, ο Turner είχε πει πως «ένας συνολικός πληθυσμός 250 – 300 εκατομμυρίων ανθρώπων, μία μείωση κατά 95% από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανική». Ο Turner (που παρεμπιπτόντως έχει 5 παιδιά), είναι γνωστός για τα ευφυολογήματά του. Όπως το περιβόητο «αν είχα έστω και λίγη ανθρωπιά θα ήμουν τέλειος». Δύσκολα θα διαφωνούσαμε.

Στις 3 έως 5 Μαρτίου 2006 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο της Επιστημονικής

13 Ιουν 2020

Πήγε στο κτήμα της στη Μόρια και ... αντίκρισε τζαμί...!!

Απίστευτη καταγγελία που δημοσίευσε το lesvosnews.net:


"Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα το κτήμα μου (συνοδεία αστυνομικών και της προϊσταμένης αυθαιρέτων της Πολεοδομίας). Η πρόσβαση στο χώρο έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς έπρεπε να περάσουμε από λύματα, σκουπίδια και κάθε είδους βρωμιά.

Φτάνοντας στο πρώην ελαιόκτημα και νυν οικόπεδο αντίκρισα έκπληκτη ότι το αυθαίρετο που έφτιαχναν πριν τρεις μήνες και για το οποίο απευθύνθηκα στην Πολεοδομια, στην Αστυνομία, στην Περιφέρεια, στον Εισαγγελέα και στο Δήμο κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες έχει πλέον ολοκληρωθεί. Τι έγινε; Τζαμί !!!

Οι έχοντες σχέση με την περιοχη δεν γνώριζαν; Δεν άκουσαν ποτέ τον ιμάμη να ψέλνει; Δεν είδαν ποτέ το κτίσμα; Δεν τους μίλησε ποτέ κανείς για όλα αυτά; Πόσο εύκολο για κάποιους να κάνουν οικήματα και πόσο δύσκολο για κάποιους άλλους να βρουν το δίκιο τους.

Γεννήσεις: Θλιβερή εικόνα - Κανένας Έλληνας όλοι αλλοδαποί

Η εικόνα από το Ληξιαρχείο Χαλκίδας είναι αποκαλυπτική, για το τι συντελείται σε όλη την Ελλάδα, και θλιβερή ταυτόχρονα. Στις γεννήσεις που σημειώθηκαν από 20 έως 27 Μαΐου, μέσα σε μια εβδομάδα δηλαδή, δεν υπάρχει ούτε ένα παιδί από την Ελλάδα.


Όλες οι γεννήσεις αφορούν αλλοδαπούς μουσουλμάνους από άγνωστες χώρες, καθώς ουδείς γνωρίζει ουσιαστικά από πού πραγματικά προέρχονται.

Ίδια εικόνα και την εβδομάδα από 29 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου όπου

12 Ιουν 2020

Βιβλίο Γλώσσας της Έκτης Δημοτικού ... Ή αντιδρούμε ή χανόμαστε,περιθώρια καθυστέρησης δεν υπάρχουν.


Γιατί τους χώνει ο Μητσοτάκης βιαστικά στα σωθικά της χώρας; Επειδή είναι ανθρωπιστής;

Επειδή τους αγαπά;

Τους χώνει γιατί σύντομα το μνημονιακό κατεστημένο θα τους χρειαστεί...

Είναι ο KΡΥΦΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ του σάπιου καθεστώτος


Κατασκεύασαν Μουσουλμανικές πόλεις σε όλη την Επικράτεια. Ετοιμάζονταν να ανοίξουν και άλλες να τις κάνουν 90..Και ξαφνικά ο Μηταράκης ανακοίνωσε στο OPEN ότι θα κλείσουν τις περισσότερες για να τους αφήσουν να διασκορπιστούν σε όλη την Επικράτεια και

Ετοιμαζόμαστε για την μεγαλύτερη εθνική τραγωδία μετά το 1974



Το 2011 ο τότε υφυπουργός Ενέργειας της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Μανιάτης, πέρασε από τη Βουλή νόμο με τον οποίο καθόρισε ουσιαστικά τον προσδιορισμό των εξωτερικών ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας σε περίπτωση έλλειψης συμφωνίας οριοθέτησης με τα γειτονικά κράτη, ακολουθώντας αυστηρά το γράμμα της Διεθνούς Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας του Μοντέγκο Μπέι του 1982 (UNCLOS). Στα δυτικά ο Μανιάτης ακολούθησε τα όρια που είχαν προσδιοριστεί με τη συμφωνία οριοθέτησης υφαλοκρηπίδας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας το 1977, και στις υπόλοιπες περιοχές ακολούθησε την αρχή της μέσης γραμμής δίνοντας πλήρη επήρεια ακόμη και σε μικρά κατοικημένα νησιά όπως η Γαύδος νοτίως της Κρήτης και η Μεγίστη στο σύμπλεγμα του Καστελλόριζου. Ο περίφημος «χάρτης Μανιάτη» που προέκυψε δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έκτοτε, όλες οι ενέργειες των ελληνικών κυβερνήσεων σχετικά με την εκμετάλλευση πιθανών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων είχαν ως βασικό οδηγό αυτόν τον περίφημο «χάρτη Μανιάτη» τον οποίο προβάλουν μάλιστα πολύ συχνά και τα τηλεοπτικά κανάλια. Όταν όμως το 2014 η Ελλάδα έκοψε τα πρώτα 20 βυθοτεμάχια προκειμένου να διοργανώσει πλειοδοτικούς διαγωνισμούς από ξένες εταιρείες εκμετάλλευσης, σταμάτησε ακριβώς νότια της ανατολικής άκρης της Κρήτης, όπου και βρίσκονται τα βυθοτεμάχια Αρ. 15 και 20 - προφανώς επειδή δεν ήθελε να προκαλέσει την αντίδραση της Τουρκίας. Νόμισαν ανοήτως οι Έλληνες πολιτικοί πως η Τουρκία θα αποδεχτεί την ελληνική ΑΟΖ μέχρι τα βυθοτεμάχια Αρ. 15 και 20, και δεν θα μας δημιουργήσει πρόβλημα.

Και εδώ ξεκινούν οι μεγάλοι μπελάδες,

11 Ιουν 2020

Σαρωτική Δημοσκόπηση - Το 86% Των Ελλήνων Θέλουν Την Απέλαση Των Παράνομων Μεταναστών - Τους αμολάνε όλους δηλώνει ο Μηταράκης και οποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ…(Bίντεο)


Έρευνα πραγματοποίησε το διεθνές ερευνητικό κέντρο Pew σε 18 χώρες αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν κατά της παράνομης μετανάστευσης με την απέλαση να είναι ένα από αυτά…

Τα ποσοστά στην Ελλάδα, η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα από την παράνομη μετανάστευση είναι συντριπτικά υπέρ των απελάσεων.Πιο συγκεκριμένα το 86% των ερωτηθέντων απάντησαν πως πρέπει να γίνονται απελάσεις σε σχέση με ένα 12% το οποίο απάντησε αρνητικά.

Τέτοιες έρευνες πραγματοποιούνται μόνο από ξένα ιδρύματα, καθώς καμία εταιρεία ερευνών στην Ελλάδα δεν έχει, και ούτε πρόκειται, να πραγματοποιήσει ανάλογη έρευνα.

Η κυβέρνηση, ταγμένη με φανατικό ζήλο στο δόγμα της αθρόας έλευσης οποιουδήποτε, αρκεί να είναι αλλοδαπός, τρέμει το αποτέλεσμα ενός πιθανού δημοψηφίσματος για το θέμα και ως εκ τούτου προωθεί το σχεδιασμό της ατάραχη ελπίζοντας σε ταχύτατη δημογραφική αλλοίωση του τόπου όπου συνδυασμό με την υπογεννητικότητα που προωθεί εμμέσως θα αλλάξει για πάντα την Ελλάδα.

Και μέχρι στιγμής το πετυχαίνει...  [Πηγή]

Κατασκεύασαν Μουσουλμανικές πόλεις σε όλη την Επικράτεια. Ετοιμάζονταν να ανοίξουν και άλλες να τις κάνουν 90..Και ξαφνικά ο Μηταράκης ανακοίνωσε στο OPEN ότι θα τις κλείσουν τις περισσότερες για να τους αφήσουν να διασκορπιστούν σε όλη την Επικράτεια και να μην ξέρεις από που θα σου έρχεται ο Ισλαμιστής να σε σακατέψει όταν ξεσπάσει η ΟΡΓΗ από την Πείνα που έρχεται με το σχέδιο Κορωνοιός η όταν θα στήσουν το πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία και μετατραπούν από εν δυνάμει στρατό του Ερντογαν σε Τζιχαντιστες εναντίον των Ελλήνων..

Μέχρι το ΜΠΑΜ θα τρώνε στην υγειά του Ελληνα με δεκάδες επιδόματα ατομικά 550 + 2.500 για το κάθε παιδί τους το μήνα και με δάνεια εγγύηση του Κράτους η επιδότηση ενοικίου κ.α..

Τους αμολάνε όλους δηλώνει ο Μηταράκης και οποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ….Ετοιμαστείτε αυτό που έρχεται θα είναι η ΣΦΑΓΗ και ο ΤΡΟΜΟΣ… σε συνδυασμό με την ΠΕΙΝΑ την εξαθλίωση των Ελληνων από το σχέδιο Σόρος -Βερολίνου-Bill Gates που εκτελουν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…που κατσικώθηκαν στο Πολιτικό σκηνικό της Χώρας.

Αλλάζει η ιστορία !!!! ... Θα έχουμε αντίστοιχα αιτήματα και στην Ελλάδα ; ... Να γκρεμιστούν αγάλματα, να αλλάξει η ιστορία μας, προκειμένου να προσαρμοστεί στους «μετανάστες»;


Κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων και των λεηλασιών στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, με αφορμή των θάνατο του George Floyd, στο στόχαστρο των διαδηλωτών έχουν μπει και τα αγάλματα επιφανών ανδρών της ευρωπαϊκής ιστορίας.

Στο πλαίσιο αυτών των αντιδράσεων, ο μουσουλμάνος, πακιστανικής καταγωγής, δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Χαν, όρισε επιτροπή η οποία θα επανεξετάσει όλα τα αγάλματα αλλά και τα ονόματα των δρόμων της πόλης, ώστε να αφαιρεθούν όσα συνδέονται με το «βρώμικο» παρελθόν της αυτοκρατορικής Βρετανίας.

«Η διαφορετικότητα της πόλης μας είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας, ωστόσο τα αγάλματά μας, τα ονόματα των δρόμων μας και οι δημόσιοι χώροι αντανακλούν μια περασμένη εποχή. Είναι μια άβολη αλήθεια ότι το έθνος και η πόλη μας οφείλουν μεγάλο μέρος του πλούτου τους στο εμπόριο σκλάβων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χαν. (Εδώ)

Άραγε αυτός είναι ο σκοπός του εγχειρήματος ή η διαγραφή της ευρωπαϊκής ιστορίας, προκειμένου όλα να προσαρμοστούν στο πολυπολιτισμικό παρόν;

Ψυχιατρείο ρε Κυριάκο για ένα μπουγέλο ; ...




Είναι κοινό μυστικό, πως το γενικό κουμάντο στη χούντα του νοσηρού Μητσοτάκη το κάνει από τα παρασκήνια ο μπολσεβίκος Θεοδωρικάκος. Ο οποίος, έχει εισάγει στην ελληνική πολιτική ζωή σοβιετικές μεθόδους χειραγώγησης της πληροφόρησης, εξύμνησης του δικτάτορα, φίμωσης των ελεύθερων φωνών και καταστολής των πάσης φύσεως αντιφρονούντων!

Μια συνήθης πρακτική της σοβιετικού τύπου καταστολής, για τους πιο «ακίνδυνους» αντιφρονούντες (τους «επικίνδυνους» τους έστελναν στα Γκουλάγκ!), ήταν ο υποχρεωτικός εγκλεισμός τους σε ψυχιατρεία, για να «αναμορφωθούν». Αλλά και για να περάσει στους πολίτες η εντύπωση πως όσοι τα βάζουν με την σοβιετική εξουσία είναι… τρελοί!





Χθες, λοιπόν, μια αγανακτισμένη γυναίκα στην Θεσσαλονίκη

Μασαμπούκα .com

"Πάνω από 40 εκατ. ευρώ κατανέμονται με απόφαση Μητσοτάκη στα ΜΜΕ μέσω της εταιρείας Initiative και των περιφερειαρχών για προβολή κοινωνικών μηνυμάτων. Το χρυσοπληρωμένο από τους πολίτες δημόσιο ταμείο οφείλει να ανταμείψει επιτέλους τα ΜΜΕ που αγωνίστηκαν σκληρά για να επαναφέρουν το καθεστώς της Δεξιάς στο τιμόνι της χώρας", έγραψε πριν λίγο καιρό στην "ΕφΣιν", η Αντα Ψαρρά.

Εχουμε άλλο ένα τεράστιο σκάνδαλο με διασπάθιση χρημάτων του αιματηρά φορολογούμενου λαού, που πέρασε εντελώς στο ντούκου, για ευνόητους λόγους.

Είναι γνωστό, ότι την διανομή των περισσότερων σχετικών κονδυλίων της διαφημιστικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», την ανέθεσε ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη Γρήγορης Δημητριάδης στην διαφημιστική εταιρεία Initiative Media.

Σύμφωνα επίσης με τον

Η ελληνική φρεγάτα έμεινε μόνη με τρείς τουρκικές και ένα εμπορικό πλοίο γεμάτο όπλα ... Οι τούρκοι εκτός από το κλείδωμα στα ραντάρ τους του Ιταλικού και Γαλλικού πλοίου, ταυτόχρονα είχαν κλειδώσει ως στόχους τα δύο πλοία και με πυροβόλο.

Δυστυχώς, οι άτολμοι διαχρονικοί ευρωχειρισμοί έφεραν την Τουρκία σε θέση ισχύος στη Λιβύη και την Ανατολική Μεσόγειο. Η διαφημισμένη επιχείρηση Irini είναι για να γεμίσει λάθρο η Κρήτη.

Oι Τούρκοι αρνήθηκαν προκλητικά τον έλεγχο του φορτίου το οποίο μεταφέρει το Cirkin. Το Φορτηγό πλοίο μεταφέρει όπλα στην Λιβύη.

"Ο ελληνικός στόλος αποχώρησε μετά από προειδοποίηση των τουρκικών φρεγατών", αναφέρει η αγγλική υπηρεσία της κρατικής τουρκικής τηλεόρασης

Σύμφωνα με το TRT World (αγγλική υπηρεσία της κρατικής τουρκικής τηλεόρασης), ο ελληνικός στόλος προσπάθησε να σταματήσει ένα τουρκικής σημαίας φορτηγό πλοίο και φρεγάτες, που είχαν προορισμό τη Λιβύη.

«Ένα ελικόπτερο του ελληνικού στρατού

10 Ιουν 2020

Ομιλητής ο Κούλης στο 1ο Virtual Global Forum του American Jewish Committee (του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ)....υπό το βλέμμα της Μέρκελ!




Θα πει κάποιος καλοπροαίρετα και τι έγινε ρε μεγάλε; Που είναι το νέο; Θα μιλήσουν για αντισημιτισμούς και ένα σωρό πάνω στην βάση της πανθρησκείας.

Το νέο είναι το Muslim World League του Αμπντούλ Καρίμ. Τι κάνει αυτή η Μουσουλμανική Λίγκα; Προωθεί τους ισλαμιστές στην Ευρώπη μέσω των εβραικών ΜΚΟ!!

Είναι το άγρυπνο μάτι

8 Ιουν 2020

ΜΥΤΙΛΗΝΗ 2020 - Άρωμα απο ISIS : «προσφυγάκια» ΠΕΤΑΞΑΝ «προσφυγόπουλο» ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ...

Προσεχώς και στις γειτονιές ολόκληρης της επικράτειας ...


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ και  ΕΔΩ

ΤΟ σωστό ΣΦΑΛΜΑ

Πιθανότατα αυτό που σύντομα θα συμβεί θα είναι ένας mini πόλεμος, ημερών, ωρών ίσως, με τους Τούρκους. Όχι για να σωθεί η ελληνική επικράτεια, αλλά για να υπάρξει το απαραίτητο γι αυτούς άλλοθι για το χάσιμο ενός καίριου σημείου της μάνας πατρίδας. Αυτό του Αιγαίου. 

Του σημείου αυτού της πατρίδας που ανέκαθεν ήταν το σημείο αναφοράς των Ιώνων, των πόλεων κρατών, των Ελλήνων.

Σε όλο αυτό το αλισβερίσι του mini πολέμου, για άλλη μια φορά οι υπαναχωρήσεις των δοτών κυβερνήσεων και των (δήθεν) αντιπολιτευομένων, θα έχει ως κοινό σημείο αναφοράς το "κάναμε ότι καλύτερο ήταν δυνατό για να σώσουμε (και θα εννοούν την Εκάλη, Κηφισιά, Βάρη - Βουλιαγμένη ...)" μόνο και μόνο για να κρύψουν για άλλη μια φορά τον ενδοτισμό τους σε ξένα κέντρα αποφάσεων και τις "δουλίτσες" τους.

Σε εκείνα τα κέντρα αποφάσεων που :

4 Ιουν 2020

Co-roidaaaa !...δεν έχει πάτο το βαρέλι! Υπομονή να τελειώσουν και κάτι "δουλίτσες" στη Θράκη και το Αιγαίο ...

Έκθεση υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας κατηγορεί την γερμανική κυβέρνηση πως ευθύνεται για 5 με 125 χιλιάδες θανάτους λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κοροϊδοϊού, τα οποία πάρθηκαν χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία για να δικαιολογηθούν και εύλογα αναρωτιέται κανείς τι μπορεί να έχει συμβεί στην Ελλάδα. Οι απαγορεύσεις έχουν προκαλέσει δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και στην Ελλάδα για πολλούς και διάφορους λόγους, πάντως σχετική μελέτη ετοιμάζεται και εδώ για να αξιολογηθεί τι άφησε πίσω του το lockdown.


Προφήτες οι βενιζελικοί...Είναι προφανές, ότι... ο νέος Μωυσής προσπαθεί απεγνωσμένα να κατασταλάξει αν θα ζητήσει λαϊκή νομιμοποίηση ή όχι για την δυστοπία που ορέγεται. Στο κόλπο και ο Ταγίπ. Με όχημα την εκμετάλλευση του κορονοϊού θα επιχειρήσει να ολοκληρώσει το λαθρομπόλιασμα και το ξεπούλημα του Αιγαίου, ίσως με ένα στημένο θερμό επεισόδιο. Άλλωστε τα δάνεια από τον κορονοιό έχει αποφασίσει σε ποιους βενιζελικούς φίλους θα τα δώσει...

Marjorie Taylor Greene,υποψήφια του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος : "Η ANTIFA κήρυξε πόλεμο στη χώρα μας"

Η Marjorie Taylor Greene είναι υποψήφια του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το Αμερικανικό Κογκρέσο.

Το μήνυμά της για την επίθεση που δέχεται η αμερικανική κυβέρνηση καθώς και η τεράστια πλειοψηφία των τίμιων αμερικανών πολιτών από τις συμμορίες των «αντιφασιστών» είναι απλό και… εκκωφαντικό ταυτόχρονα:


Η ANTIFA κήρυξε πόλεμο στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος Τραμπ τους χαρακτήρισε ως εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση.

Αυτό είναι το μήνυμά μου προς τους τρομοκράτες της ANTIFA:

Μείνετε μακριά από τη Βορειοδυτική Georgia.

Δεν θα κάψετε τις εκκλησίες μας, δεν θα λεηλατήσετε τις επιχειρήσεις μας, ούτε θα καταστρέψετε τα σπίτια μας.



Σχετικά με την εξτρεμιστική,εκτός νόμου πλέον στην Αμερική,σιωνιστική οργάνωση Antifa:


Όσο για τον γελοίο που έχουμε για πρωθυπουργό; ...

3 Ιουν 2020

Ελλάδα. Πώς ένα παρακράτος διοικεί την χώρα και λειτουργεί υπεράνω του κράτους.

«Η εξουσία είναι επικίνδυνη, έλκει τους χειρότερους και διαφθείρει τους καλύτερους».

«Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία πρέπει να περνούν πολύ από το χρόνο τους γελώντας μαζί μας».

Ποιος όμως ασκεί εξουσία;

Οι πολιτικοί, οι πνευματικοί άνθρωποι, οι καλλιτέχνες, ο λαός; Φυσικά όχι. Την εξουσία την ασκούν αυτοί που αποφασίζουν από τα παρασκήνια. Αυτοί κινούν τα νήματα χωρίς να τους γνωρίζει κανένας. Επειδή η γνώση και η πληροφορία ελέγχονται απόλυτα, η κοινωνία δεν γνωρίζει ποιος ασκεί πραγματική εξουσία. Βλέπει μόνο τις μαριονέτες, τα πιόνια, τις βιτρίνες.

Σε αυτούς διοχετεύει την κριτική της και την αντίδρασή της. Είναι τα αμορτισέρ των εξουσιαστών. Έτσι οι πραγματικοί εξουσιαστές μένουν στο απυρόβλητο.

Στην νεότερη Ελλάδα ήδη από την εποχή της Επανάστασης του 1821, πάντοτε υπήρχε ένα παρακράτος που ασκούσε εξουσία. Το παρακράτος αυτό υπερβαίνει κάθε κρατική αρχή και νόμο. Δεν αναγνωρίζει λαϊκή βούληση, Σύνταγμα, νόμους και κρατικές εξουσίες. Δεν έχει ιδεολογία και πολιτική θέση. Διαπερνά όλες τις δομές ενός κράτους, άσχετα ποιος κυβερνάει από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά. Όλα τα κόμματα, τα κινήματα, οι οργανώσεις, έχουν κάτι κοινό. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς ΧΡΗΜΑ. Το χρήμα είναι το βασικό συστατικό λειτουργίας όλων των κομμάτων. Έτσι αυτοί που διαχειρίζονται την έκδοση και την κυκλοφορία του χρήματος, ελέγχουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις του πλανήτη.

Οι πολίτες που ψηφίζουν, εκλέγουν μόνιμα αυτό το παρακράτος. Βλέπουν μόνο τα πολιτικά αναλώσιμα πιόνια που εμφανίζονται στη σκηνή. Απαγορεύεται αυστηρά να έχουν γνώση για το τι γίνεται στα παρασκήνια. Το μόνο δικαίωμα που έχουν είναι να ασκούν κριτική στα πιόνια αυτά. Η κριτική αυτή είναι η εκτόνωση του λαού. Είναι ο ατμός που φεύγει από την κατσαρόλα, ώστε η κατσαρόλα του συστήματος να μην εκραγεί. Έτσι οι εξουσιαστές μπορούν να αλλάζουν τα αναλώσιμα πιόνια και να βγάζουν στην σκηνή άλλα ελεγχόμενα πιόνια.

Το παρακράτος, ανάλογα με την εποχή και τις συνθήκες, αλλάζει μορφή και δομή.

2 Ιουν 2020

Οι δυτικές κυβερνήσεις επιτίθενται στους δικούς τους πολίτες. Γιατί;


Ώστε να μπορούν να υποκινούν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να διαχειρίζονται τους πληθυσμούς τους με κυρώσεις, περιορισμούς, νέους νόμους, κατάργηση των πολιτικών ελευθεριών,κατάργηση της ατομικής ελευθερίας, διασπείροντας τον φόβο, με αποτέλεσμα τη συμμόρφωση,τη δημόσια υπακοή και τη νομιμοποίηση των παράνομων πολέμων σε ξένες χώρες.

Ερευνάμε : επιθέσεις False Flag, στρατηγικές έντασης και ψυχολογικές επιχειρήσεις.


Κάντε ένα βήμα πίσω,ενημερωθείτε και ενταχθείτε στα εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που ξυπνούν, και βλέπουν την πραγματικότητα.

Δεν θα βρείτε ποτέ την αλήθεια στην τηλεόραση ή μέσω των mainstream μέσων αποχαύνωσης, γι ' αυτό χρησιμοποιήστε εναλλακτικά μέσα στο διαδίκτυο και αμφισβητήστε τα πάντα.


1 Ιουν 2020

Όσοι και όποιοι ηλίθιοι, ακόμη δεν το βλέπουν... όρσετε να μην σας τα χρωστάω ...βοϊδόβλακες !!

Δεν ξέρω αν πέρα από το βόσκησμα, τώρα που ο πορδοσωτήρας σας εγκατέλειψε «έρμαια» στις διαθέσεις της ζουμπομαϊμούς, και αν συνήλθατε από την απώλεια της καθημερινής δόσεως της τρομολαγνικής και τηλεοαποβλακωτικής παρουσίας του, και από το να ρουφάτε μετά μανίας το «μείνετε σε απόσταση ..μείνετε ασφαλείς [στην βλακεία και στην ηλιθιότητά σας] » των πορδοκάναλων, σας έμεινε χρόνος να δείτε πόσο απροκάλυπτα πλέον σας το πετάνε στα μούτρα, όλοι αυτοί που θεωρείτε ότι νοιάζονται και πασχίζουν για την υγείαν σας, και, εν αντιθέσει, δεν προωθούν με κάθε μέσον και κάθε τρόπο τον αφανισμό σας …

Δεν το νομίζω !! … αλλά ας σας ρωτήσουμε … σας έμεινε χρόνος ρε βλακοηλίθιοι να το δείτε ;; ..έεε, σας έμεινε ;; … το είδατε ρε ζωντόβολα, που νομίζετε ότι ο ηοεδας και ο πορδοποϋ εσάς έχουν έννοια τους ;;

Όχι βεβαίως ότι νοιάζονταν ποτέ για σας, ή ότι αυτά τα μπουρδέλα, αλλά και τα υπόλοιπα· εε, δντ, πτ, τδδ, νατο, φάτω και σκατά στα μούτρα τους, είχαν ποτέ σκοπό την προστασία και την προάσπιση της ανθρωπότητος …ότι όταν διέλυαν κράτη, ρήμαζαν και εξολόθρευαν ολόκληρους λαούς, ξεκινούσαν πολέμους και γενοκτονίες, γέμιζαν την Αφρική με έϊτζ, στείρωναν και οδηγούσαν στον θάνατο χιλιάδες Ινδές, όταν τρώνε τον άμπακα από το δικό σας υστέρημα, για να σας βιάζουν, να σας κάνουν ανταλλακτικά και με την αγαστή συνεργασία όλων τους, αυτών των χτικιών, σκοπό έχουν όχι μόνο να σας βάλουν φίμωτρο, να σας κλείσουν στο μπουντρούμι, να σας κάνουν σκλάβους και δουλικά, αλλά αφού σας φορτώσουν, στην πορεία, με πραγματικά Κοβίντια και λοιπά σκατά, να σας πετάξουν στις χωματερές, για λίπασμα της γεωδιαμόρφωσης, που ονειρεύονται και τρέχουν, με την δικήν σας αποδοχή, παράκληση και συνοδοιπορία.

Έτσι λοιπόν, μετά απ’ όλα αυτά, που κατάφεραν και πέρασαν, αφού, σαν πανηλιθιοι που είστε, όχι μόνο σας φόβισαν, με μιά κουράδα, μέχρι θανάτου, και σας επέβαλαν μάντρωμα, φίμωμα (αυτό έλειπε δα .. να νομίζετε ότι το φίμωτρο έχει σκοπό την προστασία της υγείας σας, και όχι το να αποδεχτείτε ότι πρέπει να βγάζετε τον σκασμό, και άλλοι να κάνουν κουμάντο) και περιορισμό των εναπομεινάντων δικαιωμάτων σας, σε σημείο μάλιστα εσείς οι ίδιοι να παρακαλάτε να σας επιβάλουν όλα αυτά ..και αφού τα κατάφεραν, βγήκε ο σκατοηεδας και το μόστραρε :





Ναι …ναί · Ηνωμένα Έθνη – Νέα Παγκόσμια Τάξη


Και πάνω πάνω, μπαίνοντας,

Αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι όλοι αυτοί είναι μια μεγάλη συμμορία, τελειώσαμε ...


Οι διαδηλωτές που ξέσπασαν δήθεν την οργή τους για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ είναι μαύροι, Πακιστανοί, Αφγανοί, Γεωργιανοί, Αλβανοί, Λατίνοι και κάποιοι αριστεριστές αναρχικοί αμερικανοί του Σόρος-των σιωνιστών....όλο το σκληρό περιθώριο της Αμερικής του Ομπάμα. Μια κατάσταση που φτιάχνεται εδώ και χρόνια στην Αμερική μέσα από τις ΜΚΟ.

Από την στιγμή που οι σιωνιστές βγήκαν κερδισμένοι από τον κορονοιό, τώρα θέλουν να τελειώνουν με τον Τραμπ. Nα τσακίσουν ψυχολογικά την φτωχοποιημένη κοινωνία των...λευκών!! Ήταν βλάκας ο Τραμπ που έκανε πριν μέρες πόλεμο στο Twitter; Mέσω του Twitter καίνε την Αμερική. Τόνους από πέτρες βρίσκουν οι αστυνομικοί σε ορισμένα σημεία...χιλιάδες μολότοφ....

Γιατί τους χώνει ο Μητσοτάκης βιαστικά στα σωθικά της χώρας; Επειδή είναι ανθρωπιστής; Επειδή τους αγαπά;


Τους χώνει γιατί σύντομα το μνημονιακό κατεστημένο θα τους χρειαστεί...Είναι ο KΡΥΦΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ του σάπιου καθεστώτος!!


Σχεδόν σε κάθε πολιτεία της Αμερικής, υπάρχει πρόβλημα. Οι λευκοί Αμερικανοί που είδαν να φτωχοποιούνται από τον κορονοιό, είναι κλεισμένοι και τρομοκρατημένοι στα σπίτια τους!! Oι λευκοί Αμερικανοί, που εδώ και πολλά χρόνια δολοφονούνται-βιάζονται κατά χιλιάδες σαν τα ζώα από Αφροαμερικανούς-Λατίνους!!!

Σχεδόν σε κάθε Δήμο της Ελλάδος ο Μητσοτάκης στήνει παραγκουπόλεις. Με κάτι περίεργους τύπους από Σομαλία...Αφγανιστάν...

Εύκολα ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει τον σχεδιασμό...

Τι περιμένουν όλοι αυτοί; Ένα τσαφ!!!

Μέσα από κάποιους βιασμούς-δολοφονίες να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία...που τους έχει γυρίσει την πλάτη...να εμφανιστούν ως καλόκαρδοι σωτήρες στα μάτια των ελλήνων πολιτών! όπως εμφανίζονται αυτές τις δύσκολες ώρες για την Αμερική ο Ομπάμα, ο Μπάιντεν, η Χίλαρι....μαύροι έμποροι ναρκωτικών που παριστάνουν τους καλλιτέχνες και λευκής σαρκός gangsters...Τα καλά παιδιά των σιωνιστών!


Μητσοτάκης γιά λαθρομετανάστες: