30 Απρ 2023

Αρκετά!


Δεν ζητάμε πολλά. Μία κατανόηση και συνείδηση της πατρίδας και της εθνικής ενότητας, μία κατανόηση και συνείδηση της οικογενείας, αυτής της
πρωταρχικής κοινωνικής αξίας, των πνευματικών αξιών της ζωής και του σεβασμού που οφείλεται στον οποιονδήποτε  άνθρωπο, του δικαιώματος της εργασίας, της προκοπής, της αρετής και της ιερής φύσεως της πίστης -αυτά είναι τα ουσιώδη για την πνευματική και την ηθική ανασυγκρότηση του πολίτη του «Νέου Κόσμου».


Είμαστε ενάντιοι προς όλους τους διεθνισμούς, τον κομμουνισμό, τον νεο-σοσιαλισμό και τον ελευθεριακό απολυταρχισμό και σχεδόν όλα τα σε -σμό και τις έντεχνες διαχωριστικές ετικέτες... Είμαστε αντίθετοι προς ό,τι συνθλίβει, χωρίζει ή διαλύει την οικογένεια. Είμαστε αντίθετοι στον ταξικό πόλεμο. Είμαστε ενάντιοι προς όσους δεν γνωρίζουν Θεό ή Πατρίδα, προς την σκλαβιά των εργαζόμενων, προς την απολύτως υλιστική αντίληψη της ζωής, προς την ιδέα ότι ο ισχυρός έχει πάντα δίκιο.

Είμαστε ενάντιοι προς όλες τις αιρέσεις των ιερατείων της εποχής μας, κυρίως επειδή δεν έχουμε πεισθεί ακόμα ότι υπάρχει μέρος στον κόσμο, όπου η ελευθερία για τη διάδοση τέτοιων αιρέσεων απετέλεσε την αιτία ποτέ για κάτι καλό. Αντίθετα, τέτοια ελευθερία στα χέρια των βαρβάρων της σύγχρονης εποχής, υπηρετεί μόνον την υπονόμευση των θεμελίων του πολιτισμού μας.

Ανίκανη να ανανεώνεται , ανίσχυρη και απογοητευμένη από την αποτυχία των στόχων της, η "σύγχρονη" Δυτική σκέψη έχει σιγά-σιγά μεταμορφωθεί σε μια μορφή «αστυνομίας σκέψης», σκοπός της οποίας είναι να αφορίσει όλους εκείνους που αποκλίνουν με οποιονδήποτε τρόπο από τα μέχρι τώρα επιβαλλόμενα, κυρίαρχα ιδεολογικά και πολιτικά δόγματα.

Γνωρίζουμε ότι, κάποιοι άνθρωποι είναι ιδιοφυείς, κάποιοι άλλοι είναι εμφανώς υπάνθρωποι, κάποιοι άλλοι βρίσκονται στην μέση ενώ στους περισσότερους δεν τους καίγεται καρφί για τίποτα. Όσοι λοιπόν κατηγορούν άλλους, τους εχθρούς και το πολιτικό κλίμα, για τις δικές τους αποτυχίες δεν αξίζει να επιβιώσουν, διότι είναι λογικό οι εχθροί σου να σε καταπιέζουν και οι συνθήκες να αποδεικνύονται εχθρικές. 

Η μάχη είναι πάντα κάτι ιερό, μία θεία δίκη μεταξύ δύο παράλληλων κόσμων.

Υπερασπιζόμενοι τα ιδανικά μας

29 Απρ 2023

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ



Το CDC επικαιροποίησε την πολιτική του θανάτου, αντί να την εγκαταλείψει...



Άλλο ένα χτύπημα στο πρόσωπο της κοινής λογικής για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ :

❗️Οι αλλοδαποί μπορούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ με ένα εμβόλιο Covid που θα έχουν λάβει από τον Αύγουστο του 2022

Μπορούν επίσης να εισέρχονται αφού λάβουν τουλάχιστον δύο εμβολιασμούς Covid❗️

Διαβάστε περισσότερα »

28 Απρ 2023

"Young Presidents Organization" (YPO)


Η Οργάνωση Νέων Προέδρων είναι ένα παράδειγμα του ιστού των δικτύων που χρησιμοποιούν οι μασόνοι Σιωνιστές τραπεζίτες για να ρυθμίσουν την κοινωνία παγκοσμίως.


Οι γκόιμ είναι περισσότερο από πρόθυμοι να ξεπουλήσουν την κοινωνία τους για το κασέ και την επιτυχία. Θα μπορούσατε να στείλετε όλους τους Εβραίους στο Ισραήλ και λίγα θα άλλαζαν. Οι ακόλουθες πληροφορίες έχουν συλλεχθεί από πηγές του Διαδικτύου:

"Σε παγκόσμιο επίπεδο, η YPO έχει 10.500 μέλη και περισσότερους από 25.000 αποφοίτους σε περισσότερες από 100 χώρες. Διαχειρίζονται εταιρείες που συνολικά απασχολούν περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια άτομα και παράγουν συνδυασμένα ετήσια έσοδα άνω των 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Από τη στιγμή που ορκίζεσαι μέλος της YPO, ορκίζεσαι σε εχεμύθεια. Ό,τι κι αν συμβεί, δεν πρέπει να μιλήσετε γι' αυτό στον κόσμο- ούτε καν στη σύζυγό σας, εξηγεί ένα μέλος της YPO.

Οι συνεδριάσεις της YPO διεξάγονται με άκρα μυστικότητα. Στην πραγματικότητα, το επίπεδο εμπιστευτικότητας είναι τόσο υψηλό που κανείς δεν αναμένεται να προφέρει λέξη για μια συνάντηση σε κανέναν". Πηγή

Το λογότυπο υποδηλώνει την ένταξη στην Μασονική-NWO

Σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια, η YPO (πρώην Young Presidents' Organization) είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο νέων ανώτατων στελεχών με περίπου 24.000 μέλη σε περισσότερες από 130 χώρες, σύμφωνα με το Διεθνές Δελτίο Πληροφοριών της οργάνωσης YPO για το 2016.

Η YPO ιδρύθηκε το 1950 στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης από τον βιομήχανο Ρέι Χίκοκ, ο οποίος ήταν 27 ετών όταν έγινε επικεφαλής της οικογενειακής επιχείρησης Hickok Belt με έδρα το Ρότσεστερ, μιας εταιρείας 300 εργαζομένων.
 
Η YPO σχημάτισε αποκλειστική εκδοτική συνεργασία με το CNBC από το 2012. Τα μέλη αποτελούν μέρος ενός δικτύου επικεφαλής στελεχών του CNBC-YPO.
 
Από το 2013, υπάρχουν περισσότερα από 450 παραρτήματα παγκοσμίως και 24.000 μέλη. Τα μέλη της YPO...

Διαβάστε περισσότερα »


Κάντε ευρύτερη διάδοση των πληροφοριών που σας ενδιαφέρουν ❗️



📣Προς όφελος όλων, κάντε  ευρύτερη διάδοση των πληροφοριών που σας ενδιαφέρουν, με συγγενείς και γνωστούς, καθώς κινδυνεύουμε να υποβληθούμε σε ιατρική-κοινωνική τυραννία που επιδιώκει τον τερματισμό της ανθρωπότητας.

Ενώ ο κόσμος τρέφεται με ψέματα για κάποια "κλιματική αλλαγή" και τους κινδύνους της από τις... κλανιές μιας αγελάδας...



Εν τω μεταξύ, στην Αυστραλία - -ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 🤬: αποκτήστε σήμερα το τσιπ εγκεφάλου σας με το σημάδι του θηρίου...

Βίντεο : Τι συμβαίνει όταν τα γενετικά εμβόλια προστίθενται απευθείας στον άνθρωπο...☠️



Το COVID-19 και τα παγκόσμια αρπακτικά είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ανάλυση της τρέχουσας εκμετάλλευσης της ανθρωπότητας υπό την κάλυψη της πανδημίας SARS-CoV-2. Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πραγματικό προσχέδιο και το κύριο σχέδιο που ετοιμάζονταν ήδη δέκα χρόνια από τα παγκόσμια αρπακτικά πριν από την πανδημία: ένα σχέδιο για την αναδιοργάνωση του κόσμου στο όνομα της δημόσιας υγείας. Δισεκατομμυριούχοι, κυβερνητικοί οργανισμοί, γιγαντιαία ταμεία και μεγάλες βιομηχανίες συνεργάστηκαν χρόνια νωρίτερα για να θέσουν τις βάσεις γι' αυτό που θα γινόταν η Επιχείρηση Warp Speed και η Μεγάλη Επαναφορά το 2020.

 Όλα αυτά σιγά-σιγά αποκαλύπτονται, άτομα και ομάδες κατονομάζονται και τα σχέδιά τους για το μέλλον τεκμηριώνονται. 👊🏼



27 Απρ 2023

Whistleblower στο Κογκρέσο: "Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενεργεί ως μεσάζων για την εμπορία παιδιών"



Tara Lee Rodas: "Ανακάλυψα ότι τα παιδιά διακινούνται μέσω ενός εξελιγμένου δικτύου που αρχίζει με τη στρατολόγηση στη χώρα τους, τη λαθραία μεταφορά τους στα σύνορα των ΗΠΑ και τελειώνει όταν η Office of Refugee Resettlement (ORR) παραδίδει ένα παιδί σε έναν χορηγό - ορισμένοι χορηγοί είναι εγκληματίες και διακινητές και μέλη Διεθνών Εγκληματικών Οργανώσεων".

"Είτε εσκεμμένα είτε όχι, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει γίνει ο μεσάζων σε μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση εμπορίας παιδιών αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία διευθύνεται από κακούς παράγοντες που επιδιώκουν να επωφεληθούν από τις ζωές των παιδιών". [π]

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς σχετικά με τη Συνθήκη Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, την χειραγώγηση των πολιτών και την Ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ : "Δεν ήταν σχέδιο 6 μηνών ή 2,5 χρόνων αλλά προγραμματισμός δεκαετιών. Θα σας κυνηγήσουμε"...




""Οι αλλαγές στους νόμους αυτής της χώρας, έγιναν για να ελέγξουν γιατρούς και ανθρώπους. Αλλά χάρη στους ανθρώπους γύρω μου που συμμετέχουν στις προσπάθειες, γνωρίζουμε και γνωρίζαμε ότι όλα αυτά ήταν μαλακίες... Αλλά θα σας κυνηγήσουμε... Θα κυνηγήσουμε αυτούς που είναι υπόλογοι και θα σταματήσουμε τους κανιβαλισμούς σας. Θα αποκαλύψουμε την παγκόσμια ατζέντα σας έτσι ώστε ο λαός της Αυστραλίας να είναι ελεύθερος στο μέλλον γιατί αγαπώ τα παιδιά μου και δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τα εγγόνια μου. Θα τη σώσουμε αυτή τη χώρα!"...

Ακούστε τον ΕΔΩ και ΕΔΩ

26 Απρ 2023

Ελπίδα Ζωής.. Ιδρύθηκε το πρώτο σωματείο ανεμβολίαστων αιμοδοτών



«Είμαστε το 1ο νεοσύστατο σωματείο φυσικού αίματος, με έδρα την Κομοτηνή Ν. Ροδόπης. Με τον όρο “φυσικό” εννοούμε το μη επηρεασμένο αίμα από προσθήκες ουσιών που μπορεί να επηρεάσουν την σύσταση του, καθώς και την βιογεννετική ταυτότητα του χρήζοντος μεταγγίσεως αίματος. Στόχος μας είναι η εξασφάλιση και η διαφύλαξη της ποιότητας του αίματος, από την  λήψη του, την σωστή συντήρηση του, έως και την δωρεάν διάθεση του, σε όποιον το έχει ανάγκη».  ........

Η συνέντευξη της Κας Δέσποινας Θάνου, ιδρυτικού μέλους του σωματείου, στο Ράδιο χρόνος 875 :




Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σχεδιάζει να έχει έτοιμα 500 εμβόλια (όχι τυπογραφικό λάθος! : Πεντακόσια για κάθε περίπτωση) μέχρι το 2030.




ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΔΩ & ΕΔΩ

ΕΟΦ: Παρενέργειες και θάνατοι από εμβόλια κορωνοϊού.


Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ
Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν !!





Αναφορές για 63 (-ΜΟΝΟ-) θανάτους και 1.633 παρενέργειες έχει καταγράψει ο ΕΟΦ.

Συγκεντρωτικά στοιχεία για τους θανάτους και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σημειώθηκαν σε δύο χρόνια από όλα τα εμβόλια κατά της COVID-19, δημοσιοποίησε ο ΕΟΦ.
Ανάμεσα σε σύνολο 22.120.416 δόσεων εμβολίων για τον κορωνοϊό που έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) κατέγραψε και έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τα εξής στοιχεία σχετικά με τους θανάτους και τις ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι αναφορές πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών που υποβλήθηκαν στον ΕΟΦ το 2022 μέσω Κίτρινης Κάρτας, (2021-2022), είναι:

* 1.344 σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, μετά από τον εμβολιασμό έναντι της λοίμωξης Covid-19
* οι 289 εκ των οποίων αφορούσαν απλά περιστατικά.

Εμβόλια COVID-19: 63 θάνατοι  έχουν αναφερθεί στον ΕΟΦ

Αναλυτικότερα, από τους 63 θανάτους:


* οι 49 αφορούσαν το εμβόλιο της Pfizer (σ.σ. από το οποίο εμβολιάστηκε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων)
* οι 6 το εμβόλιο της Moderna,
* οι 3 από το εμβόλιο της AstraZeneca (χορηγούνταν μόνο το 2021)
* 5 θάνατοι από το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Σύμφωνα με τον ΕΟΦ...

🔥Διαβάστε περισσότερα »

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αλλάξει τα πάντα [...]



💥"Το 50% των ερευνητών Τεχνητής Νοημοσύνης πιστεύει ότι υπάρχει 10% πιθανότητα η ΤΝ να καταστρέψει την ανθρώπινη φυλή"

Διαβάστε περισσότερα »

25 Απρ 2023

Ο εξ’ απορρήτων φρουρός της οικογένειας Μητσοτάκη, σε συνέντευξη στον Στέφανο Χίο ρίχνει βόμβες





ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 2022 &... ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ

 


🔥ΑΘΟΡΥΒΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ σε ΗΠΑ και ΕΕ και ο κόσμος ΚΟΙΜΑΤΑΙ

🔥Ο ΠΟΥ σχεδιάζει να ανακηρύξει την Παγκόσμια Κυβέρνηση Υγείας μετά από ε π ι μ ο ν ή των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα είδος παγκόσμιου πραξικοπήματος. Σταματήστε την κατάληψη της εξουσίας από τους γραφειοκράτες της υγείας

🔥Η πιο σημαντική είδηση στη γη αυτή τη στιγμή, που για προφανείς λόγους δεν ακούγεται πουθενά.


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ :

🔥Η "Έκθεση Flexner" και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

🔥Έρχεται η πιο επικίνδυνη διεθνής συνθήκη που προτάθηκε ποτέΘα ντρέπεται μέχρι και ο George Orwell...


ΦΩΝΑΖΑΜΕ, με στοιχεία που κατατέθηκαν ΚΑΙ στην τοπική εισαγγελία, από τον Σεπτέμβρη του 2021 :

"Το περιεχόμενό σας παρέβη την πολιτική περί περιεχομένου που σχετίζεται με το παραπλανητικό περιεχόμενο"...



Αυτά είναι τα κολπάκια των ρουφιάνων της νέας τάξης πραγμάτων.Μην ξεχνάτε ποτέ : Η αληθινή δύναμη ανήκει στον λαό. Πάντα ανήκε!

Οι αυτόκλητοι, αυτοανακηρυγμένοι "επικυρίαρχοι", έχουν μόνο τη δύναμη που τους παραχωρούμε εμείς μέσω της συμμόρφωσής μας στις απόλυτα παράλογες απαιτήσεις τους.

Όταν οι άνθρωποι σταματήσουν να συμμορφώνονται, η "εξουσία" τους καταρρέει σαν χάρτινος πύργος που πραγματικά είναι.

Εμείς είμαστε πολλοί, αυτοί είναι λίγοι και φοβούνται την αποκάλυψη της Αλήθειας...

Όχι, η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ έκανε την 9/11



Kit Knightly

Η είδηση-βόμβα για το 911 αυτή την εβδομάδα που πέρασε, είναι ότι ένα πρόσφατα δημοσιευμένο δικαστικό αρχείο από τον Ιούλιο του 2021, αποκάλυψε ότι τουλάχιστον δύο από τους 19 φερόμενους ως "αεροπειρατές" μπορεί να είχαν στρατολογηθεί από τη CIA.

Τώρα αυτό δεν είναι ακριβώς "είδηση", αφού έχει από καιρό διαπιστωθεί ότι η CIA, το FBI και/ή οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες του αλφαβήτου των ΗΠΑ απλά πρέπει να έχουν εμπλακεί. Δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί χωρίς τη συμμετοχή τους.

Δυστυχώς, αλλά όχι απροσδόκητα, η νέα έκδοση δεν πάει τόσο μακριά. Αντ' αυτού, η κατάθεση του Donald C. Canestraro Declaration - πρώην επικεφαλής ερευνητή του Γραφείου Στρατιωτικών Επιτροπών - συζητά τις "αποτυχίες των μυστικών υπηρεσιών που οδήγησαν στην 11η Σεπτεμβρίου", ενώ εστιάζει κυρίως στους "αεροπειρατές" και το ιστορικό τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Grayzone, η δικαστική κατάθεση βασίζεται σε ανώνυμες μαρτυρίες "υψηλόβαθμων αξιωματούχων της CIA και της FBIA":

Η "Έκθεση Flexner" και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας


Μην τρέφετε αυταπάτες, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι μαριονέτα του Διεθνούς Σιωνισμού και της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας.

Μαριονέτα μιας ψυχοπαθούς οντότητας που έχει ιστορικό δολοφονιών και ακρωτηριασμών ανθρώπων και γενοκτονιών για το κέρδος.

Σκεφτείτε το…


4 Μαΐου 2020. Άρθρο του James Herer


Το 1997, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) απέκτησε τον απόλυτο έλεγχο της ιατρικής και των περισσότερων εντολών για τα ιατρικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Αυτή η ισχυρή ρύθμιση ήταν το αποτέλεσμα της παγκόσμιας επέκτασης του μοντέλου που δημιούργησαν το Ίδρυμα Rockefeller  και το Ίδρυμα Carnegie μέσω των ιδεών που πρότεινε η "Έκθεση Flexner" κατά τη διάρκεια του 1910.


⚠️Διαβάστε περισσότερα »

“Συνθήκη για την Πανδημία” : Έρχεται η πιο επικίνδυνη διεθνής συνθήκη που προτάθηκε ποτέ. Θα ντρέπεται μέχρι και ο George Orwell...


Μια νέα συνθήκη για την πανδημία και τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας του 2005, οι οποίες πρόκειται να τεθούν ενώπιον του διοικητικού οργάνου του ΠΟΥ, της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, τον Μάιο του επόμενου έτους.Η ανθρώπινη ιστορία είναι μια ιστορία ξεχασμένων μαθημάτων. Παρά την καταστροφική κατάρρευση της ευρωπαϊκής δημοκρατίας στη δεκαετία του 1930, φαίνεται ότι η ιστορία του εικοστού αιώνα - κατά την οποία οι πολίτες, τρομοκρατημένοι από υπαρξιακές απειλές, συναίνεσαν στην απόρριψη της ελευθερίας και της αλήθειας υπέρ της υπακοής και της προπαγάνδας, ενώ επέτρεπαν σε δεσποτικούς ηγέτες να καταλαμβάνουν όλο και πιο απολυταρχικές εξουσίες - βρίσκεται επικίνδυνα κοντά στο να ξεχαστεί, προειδοποιεί σε νέα ανάλυσή του το Brownstone Institute.


Αυτό δεν είναι πουθενά πιο εμφανές από ό,τι σε σχέση με την προφανή αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίστηκαν δύο διεθνείς νομικές συμφωνίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας: μια νέα συνθήκη για την πανδημία και τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας του 2005, οι οποίες πρόκειται να τεθούν ενώπιον του διοικητικού οργάνου του ΠΟΥ, της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, τον Μάιο του επόμενου έτους.

Όπως αναφέρουν αναλυτικά ενδιαφερόμενοι μελετητές και νομικοί, οι συμφωνίες αυτές απειλούν να αναδιαμορφώσουν ριζικά τη σχέση μεταξύ του ΠΟΥ, των εθνικών κυβερνήσεων και των ατόμων.

⚠️ Τι περιλαμβάνουν οι επίμαχες συμφωνίες ;

Διαβάστε περισσότερα »

24 Απρ 2023

ΔΕΝ υπάρχει Νόμος αλλά υπάρχει τρόμος


Κάτι μας καταγγέλει στο παρακάτω βίντεο, ο πολύ καλός φίλος, ο Ηλίας Μπασακιώτης, με το ιδιαίτερο στύλ του :

Η ΟΡΚΟΔΟΣΙΑ και η ΑΠΟΧΗ ....δύο λέξεις που βάζουν φωτιά στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ... Η μεν πρώτη διότι ακυρώνει το ψέμα που έχουμε υποστεί γενιές και γενιές Ελλήνων, η δε δεύτερη διότι ΔΕΝ υπάρχει Νόμος αλλά υπάρχει τρόμος, διότι η καθολική αποχή ( ή έστω η μαθηματική 50% και 1 ψήφος ) κλονίζει την αξιοπιστία του πολιτεύματος , και οδηγεί στην ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μέσω δημοψηφισμάτων, παραδίδοντας έτσι την διαχείριση των αποφάσεων στη βούληση του Ελληνικού Λαού... :



🎁 Ολιγόλεπτο μάθημα Πολιτικής Αγωγής δυο ενοτήτων :

Το WEF διατάζει τις κυβερνήσεις να αρχίσουν να περιορίζουν τα τρόφιμα για την καταπολέμηση της "κλιματικής αλλαγής"


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Κλάους Σβαμπ έχει θέσει τις βάσεις για να αρχίσει να λιμοκτονεί τους ανθρώπους που θεωρεί άχρηστους και τώρα διέταξε τις κυβερνήσεις της Δύσης
να αρχίσουν να επιτίθενται στην προσφορά τροφίμων.


Το ξέραμε ότι αυτοί σαμποτάρουν τη βιομηχανία τροφίμων. Σε περίπτωση που υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία...

Διαβάστε περισσότερα »

Ιταλία (Rete4 TV): Κόβιντ-19 “Να γιατί δεν έκαναν Νεκροψίες”


Ο Μάριο Τζορντάνο επιστρέφει στον αέρα με την εκπομπή “Fuori Dal Coro”, στο Ιταλικό Rete 4 την Τρίτη 11 Απριλίου 2023, σχετικά με τα εμβόλια και τις ανεπιθύμητες παρενέργειες, παρουσιάζοντας νέα αποδεικτικά στοιχεία για τις νεκροψίες που το Ιταλικό κράτος και ειδικά η AIFA (ΕΟΦ) εμπόδισαν να υλοποιηθούν και δείχνοντας απροκάλυπτη αδιαφορία για την απόσυρση θανατηφόρων παρτίδων εμβολίων.



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

Πηγή

Η εποχή των "φθηνών πτήσεων" και του καλού φαγητού έχει τελειώσει.




Μην ρωτάς γιατί... Είναι η "κλιματική αλλαγή" ηλίθιε!...


22 Απρ 2023

Η Καλιφόρνια προτείνει την αφαίρεση παιδιών από μη ΛΟΑΤ γονείς



Σύμφωνα με το AB 655, τα παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών θα μπορούν να μετακινηθούν σε δημόσιους χώρους φιλοξενίας, εάν δεν υποστηρίζονται από τους γονείς τους όταν προσπαθούν να επιλέξουν νέο φύλο ή σεξουαλικό προσανατολισμό.

Τώρα καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν είναι καθόλου αστείο πια; Όλη αυτή η ατζέντα των ΛΟΑΤ έχει κυριολεκτικά σχεδιαστεί για να καταστρέψει τις ζωές των ανθρώπων όσο το δυνατόν περισσότερο.

Βλ. : ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ

Φτωχό, δυσάρεστο, κτηνώδες και σύντομο...


"Αγκάπε". Έτσι ονομάζεται ένα άγαλμα που προκαλεί μόνο αποστροφή και αηδία ύψους 3,5 μέτρων το οποίο δημιούργησε ένας «καλλιτέχνης» με το όνομα Aske Kreilgard και είναι τοποθετημένο έξω από ένα «μουσείο» το οποίο ονομαζόταν «μουσείο» της γυναίκας και τώρα ονομάζεται «μουσείο» των φύλων... [π]


Να δοθεί αμνηστία; Ένας κλάδος ελιάς;...

Όσοι οργανώνουν αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (όλοι γνωρίζουμε τα ονόματά τους) ή εκτελούν οποιεσδήποτε άμεσες εντολές για λογαριασμό τους ως κρατικοί ή εταιρικοί λειτουργοί, θα πρέπει όλοι να δικαστούν και οι λίγες χιλιάδες κοντά στην κορυφή της ευθύνης θα πρέπει να έχουν έναν και μόνο έναν δρόμο για να τελειώσουν, μετά τις αποτρόπαιες πράξεις τους... Το κλείσιμο μιας θηλιάς γύρω από το λαιμό τους και τις αλλαγές στη νομοθεσία για τον δημόσιο απαγχονισμό.

Αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι οι "θεωρίες συνωμοσίας" δεν έχουν όλες τις ρίζες τους σε γεγονότα ή πραγματικές συνωμοσίες, μπορείτε κάλλιστα να πιστεύετε στη νεράιδα των δοντιών και στο λαγουδάκι του πάσχα και να αντιλαμβάνεστε το δικό σας μέλλον με αυτούς τους όρους : "φτωχό, δυσάρεστο, κτηνώδες και σύντομο"...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ''ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΑΣΧΑ/ΠΕΣΑΧ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ''


Οι 'Ελληνες θεοί δεν έχουν ανάγκη θανάτου και αναστάσεως. Όσον αφορά τον Άνθρωπο, ούτε αυτός έχει ανάγκη αναστάσεως διότι η ψυχή του είναι ΑΘΑΝΑΤΗ!



Οι θεοί των προγόνων Ελλήνων ΔΕΝ ΘΝΗΣΚΟΥΝ άρα ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ. Σύμφωνα με την Πλατωνική φιλοσοφία, οι θεοί είναι Αθάνατοι, Αιώνιοι και Αναφείς (άσαρκοι)!

''Η πραγματική δηλαδή ουσία (των θεών), η αχρωμάτιστος και ασχημάτιστος και αψηλάφητος, είναι θεατή μόνο από τον κυβερνήτη τής ψυχής, τον Νοῦ. Π έ ρ ι ξ αυτής έχει την έδρα του το τής αληθούς επιστήμης γένος.''  - Πλάτωνος Φαίδρος, 247c

• • • •

Ας ξεκινήσουν από αυτή την σημαντική διάκριση όσοι επιχειρούν να συνδέσουν την θεολογική αντίληψη των αρχαίων Ελλήνων, με την χριστιανική ανάσταση ή άλλες Αδώνιες “αναστάσεις”.

Οι πρόγονοί μας ήταν πολύ έξυπνοι άνθρωποι. Μην τους υποτιμούμε λοιπόν. Αν επικράτησε

ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ


ΠΟΙΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ''ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ'' ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.



''Εάν θέλουμε λοιπόν να έχουμε την διακυβέρνηση των παιδιών όπως θα πρέπει αυτή να γίνει θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα εξής: δεν θα τα αφήνομε να είναι ελεύθερα προτού εγκαθιδρύσουμε μέσα τους όπως σε μία πόλη ένα πολίτευμα και προτού ύστερα από καλλιέργεια που θα κάνομε στο ΑΡΙΣΤΟ τμήμα τής ψυχής τους διά μέσω τού δικού μας κυβερνήτη, να ορίσουμε αντικαταστάτη μας έναν ΑΡΙΣΤΟ ΦΥΛΑΚΑ και ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ και τότε τα αφήνομε ελεύθερα.''

Τι μας λέει εδώ ο Πλάτων; Μας λέει ότι τα παιδιά, δεν μπορούν οι γονείς να τα αφήσουν ελεύθερα από την αρχή. Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσουν ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ένα πολίτευμα, όπως το εφαρμόζουμε και στην πόλη μας για να λειτουργεί ομαλά, ισορροπητικά και για όλους Δίκαια. Το οποίο αυτό πολίτευμα αποτελείται από τα τρία μέρη τής ψυχής και έχει χωριστεί:

• στους φύλακες,

• στους επίκουρους και

• στους άρχοντες

Και που βρίσκεται σε αντιστοιχία με τα μέρη της ψυχής μας :

21 Απρ 2023

Όλα στο όνομα της εφεύρεσης του ΟΗΕ του 1947 που ονομάζεται Ισραήλ...


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αφορά την εισαγωγή της ανθρωπότητας στον Ιουδαϊσμό της Καμπάλα, ο οποίος είναι σατανισμός μεταμφιεσμένος σε "κοσμικότητα".

Το ολοκληρωτικό πρότυπο του WEF είναι ο Ιουδαϊσμός. [Φώτο : Ο Klaus Swab ως νεαρός Εβραίος]



Οι Εβραίοι ήταν τα πρώτα θύματα του Ιουδαϊσμού. Τώρα, μέσω του τεκτονισμού, είναι η ανθρωπότητα.
 
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Πούτιν εξακολουθεί να "παίζει μαζί" με την απάτη της Δύσης;

 
Πότε επιτέλους θα κάνει την πολυαναμενόμενη... "μεγάλη αποκάλυψη";


ΜΟΣΧΑ, 19 Απριλίου - RIA Novosti. Ένα επικαιροποιημένο εμβόλιο για τον κοροναϊό θα εμφανιστεί στη Ρωσία μέχρι τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο, αλλά η εμπειρία δείχνει ότι πρέπει να επικαιροποιείται κάθε 10 μήνες, οπότε η διαδικασία επικαιροποίησης δεν θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από τρεις μήνες, δήλωσε στο RIA Novosti ο Αλεξάντερ Γκίντσμπουργκ, διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Gamaleya.

"Όπως δείχνει η εμπειρία του Ινστιτούτου Gamaleya, κάθε 10 μήνες το εμβόλιο πρέπει να

Γερμανικό κοινοβούλιο : Καταψήφιση διεξαγωγής εξεταστικής επιτροπής των αιτιών της "πανδημίας"


Στις 19.04.2023 καταψηφίστηκε η πρόταση κομμάτων και πολιτικών της Γερμανικής αντιπολίτευσης που ζητούσαν τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι της κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος, διασποράς τρόμου, πανικού και ψευδών ειδήσεων και διχασμό ανάμεσα στους πολίτες.

Με την έκκληση τους, οι πολιτικοί ζητούσαν να διερευνηθούν οι αιτίες για τις οποίες το κράτος ουσιαστικά παραπληροφόρησε τον κόσμο σχετικά με την επικινδυνότητα του SARS-CoV-2, τη λήψη παράλογων και χωρίς επιστημονική βάση μέτρων, την επιβολή προστίμων και αναστολών και τη κακοποίηση των νέων.

Ο σκοπός της εξεταστικής επιτροπής ήταν να αποφευχθεί η λήψη λανθασμένων μελλοντικών αποφάσεων ώστε οι πολίτες να μην χρειαστεί να ξαναζήσουν αντίστοιχες καταστάσεις...

Η ομιλία του ανεξάρτητου βουλευτή, Robert Farle, μετά τη λήψη της απόφασης περιγράφει σε 2 λεπτά την κατάντια του πολιτικού συστήματος. (Δείτε το video και εδώ)


Το κείμενο με τις ομιλίες σε pdf ΕΔΩ

Πρόληψη, ετοιμότητα και αντιμετώπιση πανδημιών: Απρίλιος 2023


Ο βουλευτής Andrew Bridgen μιλάει στη συζήτηση σχετικά με τη συνθήκη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας 🇺🇳 (WHO) για την πρόληψη και την ετοιμότητα σε περίπτωση πανδημίας και τις συνοδευτικές τροποποιήσεις των διεθνών υγειονομικών κανονισμών, για να εκφράσει τις αντιρρήσεις του για την υπογραφή συνθηκών που θα εξουσιοδοτούν τον γενικό διευθυντή του 🇺🇳WHO να επιβάλλει σαρωτικές, νομικά δεσμευτικές οδηγίες στα κράτη μέλη, παρακάμπτοντας την κυριαρχία του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο υπηρετεί.

⚠️ Ακούστε προσεκτικά το βίντεο :



Σε περίπτωση επιτυχίας ο 🇺🇳 WHO θα μπορεί να ρυθμίζει τα εξής:

Δεν χρειάζεται να κάνουν πόλεμο απλά μας αντικαθιστούν...



Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε σήμερα υπέρ του νέου Συμφώνου Μετανάστευσης της ΕΕ.

Θα αφαιρέσει την εθνική κυριαρχία από τα κράτη μέλη και θα επιτρέψει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να κατανέμει οποιοδήποτε μέγεθος "υποχρεωτικών ποσοστώσεων μετεγκατάστασης μεταναστών" για όλα τα κράτη.

420 ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ του Συμφώνου Μετανάστευσης, ενώ 130 βουλευτές καταψήφισαν.

Δεν χρειάζεται να κάνουν πόλεμο απλά μας αντικαθιστούν ή μας μετατρέπουν σε μειονότητα για εξαφάνιση […]

Συνέχεια ΕΔΩ

20 Απρ 2023

⚠️ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID: Ποια είναι η αλήθεια;


Η δήλωση στον δικτυακό τόπο του Surgical Neurology International παραδέχεται αυτό που όλοι γνωρίζουμε - το Covid ήταν μια φάρσα και μια σοβαρή παραβίαση της εμπιστοσύνης με θανατηφόρες συνέπειες


Russell L. Blaylock - Συνταξιούχος νευροχειρουργός, Theoretical Neuroscience Research, LLC, Ridgeland, Mississippi, Ηνωμένες Πολιτείες.

Διεύθυνση Αλληλογραφίας: Ν: Russell L. Blaylock, Theoretical Neuroscience Research, LLC, Ridgeland, Mississippi, Ηνωμένες Πολιτείες.
 

Η "πανδημία" κόβιντ είναι ένα από τα πιο χειραγωγημένα γεγονότα μολυσματικών ασθενειών στην ιστορία, που χαρακτηρίζεται από επίσημα ψέματα σε μια ατελείωτη ροή που καθοδηγείται από κυβερνητικές γραφειοκρατίες, ιατρικές ενώσεις, ιατρικά συμβούλια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και διεθνείς οργανισμούς. Έχουμε γίνει μάρτυρες ενός μακρού καταλόγου πρωτοφανών επεμβάσεων στην ιατρική πρακτική, συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων σε ιατρικούς εμπειρογνώμονες, καταστροφής της ιατρικής καριέρας μεταξύ των γιατρών που αρνούνται να συμμετάσχουν στη θανάτωση των ασθενών τους και ενός μαζικού καθεστωτισμού της υγειονομικής περίθαλψης, με επικεφαλής μη εξειδικευμένα άτομα με τεράστιο πλούτο, δύναμη και επιρροή.

Για πρώτη φορά στην ιστορία πρόεδροι, κυβερνήτες, δήμαρχοι, διοικητές νοσοκομείων και κρατικοί γραφειοκράτες καθορίζουν ιατρικές θεραπείες που δεν βασίζονται σε ακριβείς επιστημονικά τεκμηριωμένες ή έστω εμπειρικά τεκμηριωμένες πληροφορίες, αλλά μάλλον για να επιβάλουν την αποδοχή ειδικών μορφών περίθαλψης και "πρόληψης" -συμπεριλαμβανομένης της remdesivir, της χρήσης αναπνευστήρων και τελικά μιας σειράς ουσιαστικά μη δοκιμασμένων εμβολίων με messenger RNA. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής θεραπείας, τα πρωτόκολλα δεν διαμορφώνονται με βάση την εμπειρία των ιατρών που θεραπεύουν με επιτυχία τον μεγαλύτερο αριθμό ασθενών, αλλά ατόμων και γραφειοκρατιών που δεν έχουν ποτέ θεραπεύσει ούτε έναν ασθενή...

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά κ.λπ.), οι ιατρικές εταιρείες,

Μην βασίζεστε στην κυβέρνηση- κυβερνήστε τον εαυτό σας. Δε πατάμε στις στημένες εκλογές τους! Δεν στηρίζουμε το σύστημα που μας δολοφονεί!




ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΠΙΠΛΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.

Η ΓΝΩΣΗ, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ -ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ Ή ΤΗΝ ΨΗΦΟ-  ΣΕ

19 Απρ 2023

Πρέπει να γίνουν δίκες, ο κόσμος ζητάει δικαιοσύνη!



Το επεισόδιο της εκπομπής "Fuori Dal Coro", που προβλήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου 2023, ξεκίνησε με μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με απόρρητα έγγραφα για τα εμβόλια, τα οποία αποτέλεσαν αντικείμενο ερευνών της εκπομπής στο Ιταλικό κανάλι Rete 4.

Ο Μάριο Τζορντάνο επιστρέφει στον αέρα πιο αγριεμένος από ποτέ. Στην εκπομπή του "Fuori dal coro" δεν σκοπεύει να αφήσει τα εμβόλια και τις ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα »

18 Απρ 2023

Με φρόνιμα και κόσμια αισθήματα...



ΚΕΙΕΣ: Ήταν έθιμο των νεαρών γυναικών των Κείων, να πηγαίνουν μαζί στα δημόσια ιερά, και να περνούν την ημέρα η μια με την άλλη, ενώ οι μνηστήρες τις έβλεπαν με θαυμασμό να παίζουν και να χορεύουν και το βράδυ, αυτές πήγαιναν στο σπίτι της καθεμιάς με τη σειρά, και η μια πρόσφερε τις υπηρεσίες της στους γονείς και τους αδελφούς της άλλης, και, ακόμη, τους έπλεναν και τα πόδια.

 Πολλές φορές, περισσότεροι από ένας άντρες, ερωτεύονταν μία κοπέλα, με τόσο φρόνιμα και κόσμια αισθήματα, ώστε, μόλις η κοπέλα έδινε το λόγο της σε έναν, οι άλλοι αμέσως σταματούσαν την προσπάθεια.

Το σημαντικότερο επακόλουθο της καλής διαγωγής των γυναικών, ήταν πως οι Κείοι δεν

Στις φλόγες τα κυβερνητικά αρχεία εμβολίων στη Μαδρίτη


Στις φλόγες τα κυβερνητικά αρχεία εμβολίων στη Μαδρίτη καθώς δικαστήριο ζητά απαντήσεις για τη γενοκτονία των εμβολίων σύμφωνα με δημοσιεύματα...



Δείτε το βίντεο εδώ

13 Απρ 2023

Ανεξάρτητα από το χρόνο, αυτό θα συμβεί, όπως πρέπει με μαθηματική ακρίβεια


Ο Χάρι Ντεντ, οικονομολόγος και συγγραφέας πολλών μπεστ σέλερ, έχει προειδοποιήσει ότι το μεγαλύτερο κραχ στη ζωή μας "θα συμβεί από τώρα μέχρι περίπου τα μέσα Ιουνίου".

Σημειώνει δε ότι...... Διαβάστε περισσότερα»

Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά!



Διαβάστε περισσότερα»

Πάνω από 2.500 εμπειρογνώμονες στον ιατρικό τομέα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την ανάλυση 55.000 σελίδων εσωτερικών εγγράφων της Pfizer, τα οποία έδειξαν, ένα μήνα μετά την κυκλοφορία τους, ότι:




Διαβάστε περισσότερα»

12 Απρ 2023

Αμφιταλαντευόμενοι και στρουθοκαμηλιστές αποκαλύφθηκαν από τον ψευτοϊό...



Ταξίδι σε ένα πιθανό κοντινό μέλλον


Μια τρισδιάστατη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους για ένα όχι πολύ μακρινό αλλά δυστοπικό μέλλον. Εικάζει τις πιθανές συνέπειες της περιβόητης Μεγάλης Επαναφοράς, της ιατρικής τυραννίας, της κουλτούρας του woke και της πράσινης ατζέντας. Όλα όσα σχεδιάζει για εμάς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Όλοι ελπίζουμε να μην συμβεί ποτέ αυτό, αλλά φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να προφυλαχτούμε από αυτό είναι να έχουμε επίγνωση του κινδύνου.

Ελπίζω να το παρακολουθήσετε όλοι και να το μοιραστείτε - ειδικά με τυχόν αμφιταλαντευόμενους ή στρουθοκάμηλους γνωστούς σας.


Έχουν καταντήσει πλέον γελοίοι...




 Τι λέγαμε πριν από 2 εβδομάδες;

Όλοι μαζί σήμερα... Έχουν καταντήσει πλέον γελοίοι....

Ακόμη και οι δυτικές χώρες απο-δολαριοποιούν και απο-τραπεζικοποιούν.



Θυμηθείτε: Όταν η ζήτηση για ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου πεθάνει, τότε
είναι που ο οικονομικός πύργος από τραπουλόχαρτα της Αμερικής θα καταρρεύσει.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ;

Είναι ο εχθρός

 

Οι προπαγανδιστές, κυβερνητικοί μπάσταρδοι, ζητούν τώρα την ψήφο σας ως ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ, για τα στυγερά εγκλήματά τους κατά του Ελληνικού Έθνους... ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ τους, μαζί ΚΑΙ το "πολιτικό τους σύστημα"! Ήθελαν να πεθάνουμε.  Ήθελαν να μας βάλουν σε στρατόπεδα. Ήθελαν να χάσουμε τις δουλειές μας. Είναι πόρνες της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας και πληρώνονται αδρά για να λένε ψέματα και να παραπλανούν τις μάζες.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ!


Είναι ο εχθρός!


Το ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης, ChaosGPT, δημοσιεύει στο twitter σχέδια για την "καταστροφή της ανθρωπότητας" αφού του ανατέθηκε αυτή η αποστολή



Σε ένα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης ανατέθηκαν πρόσφατα πέντε τρομακτικά καθήκοντα για την καταστροφή της ανθρωπότητας, τα οποία το οδήγησαν στην προσπάθεια να στρατολογήσει άλλους πράκτορες τεχνητής νοημοσύνης, στην έρευνα πυρηνικών όπλων και στην αποστολή δυσοίωνων tweets για την ανθρωπότητα.

Διαβάστε περισσότερα »

11 Απρ 2023

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ!


Δεν έχει σημασία πως προκύπτει η υπερβάλλουσα θνησιμότητα:Εάν υπολογίζεται με τον ίδιο τρόπο για όλες τις χώρες, τουλάχιστον η τάση είναι εύκολα ορατή και συγκρίσιμη :


Πηγή

Δεν μας έλεγαν ότι η Σουηδία, που δεν επέβαλε κανένα σχεδόν μέτρο και η κυβέρνηση δεν τρομοκράτησε τους πολίτες, θα αποτύχει; Γιατί λοιπόν η κίτρινη γραμμή που αντιπροσωπεύει τα ποσοστά της Σουηδίας στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα, από το 2010 έως το 2023, τραβάει την κατηφόρα σε σχέση με τις υπόλοιπες;; (η Ελλάδα με την μπλε γραμμή του θανάτου, σταθερά ανοδική από το 2020 και μετά...)

Τι έγινε;  Αμνησία έπαθαν όλα τα ΜΜΕ και οι "fact checkers";

Οι προπαγανδιστές, κυβερνητικοί μπάσταρδοι, ζητούν τώρα συγχώρεση... Χέσ'τους. Ήθελαν να πεθάνουμε.  Ήθελαν να μας βάλουν σε στρατόπεδα. Ήθελαν να χάσουμε τις δουλειές μας. Ήταν πόρνες της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας και πληρώνονται αδρά για να λένε ψέματα και να παραπλανούν τις μάζες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ. Είναι ο εχθρός.

Οι Ρώσοι επίσης "πεθαίνουν ξαφνικά"


Ναι, η Ρωσία συμμετέχει και είναι συνένοχη στη Μεγάλη Επαναφορά


Δευτέρα 1:47 μ.μ. Ευρώπη/Λονδίνο,
10 Απριλίου 2023,  Edward Slavsquat

Ρώσοι ακτιβιστές καταγράφουν "ξαφνικούς θανάτους" μεταξύ νεαρών αθλητών


Διαβάστε περισσότερα »

Aπό τις πόλεις των 15' λεπτών στις πόλεις των 5' λεπτών... Και δεν ρωτάνε καν

Το ερώτημα είναι ποια καταστροφή θα χρησιμεύσει σαν πρόσχημα;




Το WEF έχει πλέον μετακινηθεί από τις πόλεις των 15 λεπτών στις πόλεις των 5 λεπτών 📉


❗️Αν δεχτείτε
τις 15-λεπτοπόλεις, τότε οι 5-λεπτοπόλεις είναι οι επόμενες ....

10 Απρ 2023

Προ - φητεία = Προ - φυτεύω



Βίντεο:epanellinismos3

Θα μπορούσε να είναι δυνατόν, τα παράσιτα που κατοικούν στο σώμα σας, να είναι μια φυσική δραστηριότητα δαιμονικών οντοτήτων;

Υπάρχει μια πνευματική σύνδεση με τα πάντα στο φυσικό πεδίο, οπότε θα μπορούσε να είναι δυνατόν τα φυσικά παράσιτα & τα πνευματικά παράσιτα να ενεργούν αλληλένδετα ;


Τα φυσικά σε συνδυασμό με τα πνευματικά παράσιτα, ενεργούν έχοντας ως σκοπό να αναπαράγουν τον Φόβο. Ποιο είναι το κλειδί του ;

9 Απρ 2023

Η "κανονικοποίηση" της παιδοφιλίας ON CAMERA, από ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή

Το σχέδιο για την κινεζοποίηση της Ευρωπαϊκής οικονομίας προχωράει κανονικότατα με τους λαούς της γηραιάς ηπείρου να ανησυχούν για τη μεθοδευμένη "κατάρρευση" των τραπεζών...

7 Απρ 2023

Μάθε πως σε υποδούλωσαν μέσα στη Χώρα σου και ποιος είναι ο εχθρός σου!



Σε αυτό το video μαθαίνεις Έλληνα πως σκέφτεται ο Εχθρός σου που ήδη βρίσκεται στη Χώρα σου και πως λειτουργεί για να σε σκλαβώσει.

Χρόνια  τώρα εφαρμόζει την υποδούλωση σου ως Δούρειος Ίππος. Αυτοί που σε Κυβερνούν μιλούν Ελληνικά αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Έλληνες …

Το σχέδιο υποδούλωσης σε ένα video. Μάθε πως και τι θα έπρεπε να είχες κάνει για να ελευθερωθείς. Μην βοηθάς την Προδοσία με την ανοχή σου γιατί γίνεσαι το γρανάζι τους και θα σε αποτελειώσουν...

Πηγή : epanellinismos3

Άλλος ένας πρώην συνεργάτης του προαγωγού Επστάιν θέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024



Αναφέρθηκε ευρέως στις 6 Απριλίου 2023 ότι ο Robert F. Kennedy, Jr. κατέθεσε αίτηση για να διεκδικήσει το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ το 2024, δίνοντας στους Αμερικανούς δύο υποψηφίους πλέον, έναν σε κάθε κόμμα, οι οποίοι είναι πρώην συνεργάτες του καταδικασμένου για εμπορία παιδιών για σεξ, Jeffrey Epstein και διεκδικούν το αξίωμα του Προέδρου...

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Μητσοτάκης ακόμα κι αυτή τη στιγμή, που βρίσκεται στα τελευταία του, αναγνωρίζει συγκυριαρχία των Τούρκων στο Αιγαίο



Το καθεστώς Μητσοτάκη, των σημιτομητσοτάκηδων νεοφιλελεύθερων εκσυγχρονιστών και ο... πανέξυπνος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, που αποκάλεσε τον Χουλουσί Ακάρ «αγαπημένο φίλο» -τον γνώριζε από το… νηπιαγωγείο φαίνεται- ετοιμάζει κοινή στρατιωτική άσκηση με τους Τούρκους.

Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Ανοιχτή και ανερυθρίαστη υπονόμευση της Συμμαχίας της Ανατολικής Μεσογείου.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή κοινή ελληνοτουρκική άσκηση και μάλιστα στο ελληνικό Αιγαίο, θα σημαίνει αναγνώριση της ελληνοτουρκικής συγκυριαρχίας στις θάλασσές μας.

Ο Μητσοτάκης ακόμα κι αυτή τη στιγμή, που βρίσκεται στα τελευταία του, αναγνωρίζει

Χορεύοντας με το διάβολο CBDC

Στο τσάκ πρίν την πτώση μοιράζουν αλλοδαπούς εργάτες σε όλη την χώρα!