31 Μαΐ 2021

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ;... ΠΟΛY ΕΝΔΙΑΦEΡΟΥΣΑ ΤΡΟΠH ΤΩΝ ΓΕΓΟΝOΤΩΝ...


Απρίλης του 2020-Η ψευτοπανδημία ανάγκασε τα αεροπλάνα να προσγειωθούν [π]


Οι Αεροπορικές Βιομηχανίες συνεργάστηκαν με την Κυβέρνηση και την Κακιά Συμμορία και βοήθησαν να προωθηθεί το πράσινο διαβατήριο με το σύνθημα "No Vax, No Fly".

Και αυτό έπιασε, όλοι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν ό,τι τους είπαν και πήγαν τρέχοντας να το κάνουν 💉 για να μπορέσουν να πετάξουν και να πάνε διακοπές. Άλλοι πάλι έκαναν έρευνα και είδαν ότι αυτό ήταν επικίνδυνο και έτσι διακινδύνευσαν να μην μπορούν να πετάξουν και να πάνε διακοπές για να σώσουν τη ζωή τους. Αυτοί οι άνθρωποι θυσίασαν την ευκαιρία των διακοπών για να είναι υγιείς.

Τώρα έρχεται το τσίμπημα στην ουρά. Όλες οι αεροπορικές εταιρείες έχουν συσκέψεις αυτή τη στιγμή σχετικά με το εμβόλιο. Θα μπορούσατε να ρωτήσετε, τι συζητούν;

Ας δούμε πρώτα ένα γεγονός! Είναι γνωστό εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι οποιοσδήποτε, οποιασδήποτε ηλικίας που έχει κίνδυνο πήξης και παρόμοιες διαταραχές μπορεί να πετάξει μόνο υπό αυστηρή επίβλεψη και συνιστάται να μην πετάει εκτός αν πρόκειται για επείγον περιστατικό και κατά προτίμηση για επείγον περιστατικό που απειλεί τη ζωή του. Γιατί είναι σημαντικό αυτό, είναι γιατί όταν πετάτε διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο επιπλοκών, εγκεφαλικού επεισοδίου και θανάτου αν είστε ευάλωτοι.

Τώρα έχουμε πληροφορίες που επιβεβαιώνουν ότι όλοι όσοι κάνουν το εμβόλιο (δεν έχει σημασία ποιο) έχουν προβλήματα πήξης και αιμορραγίας ως μία από τις κύριες αντιδράσεις. Αυτές οι αντιδράσεις είναι όλες παρόμοιες με αυτές που είναι οι γνωστές και σας περιορίζουν από το να πετάτε.

Για ποιο πράγμα μιλούν λοιπόν οι αεροπορικές εταιρείες;

Καθηγητής Luc Montagnier Νόμπελ Ιατρικής (2008): “Σκανδαλίστηκα που θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά γιατί με το mRNA αγγίζουμε αληθινά τις μελλοντικές γενιές, μπορεί να έχει επιπτώσεις γι αυτές ! Το 1 0 - 2 5 % των εμβολιασμένων θα πεθάνουν...

Εκ νέου ο καθ΄ύλην αρμόδιος ο Ιολόγος, Bιολόγος Νόμπελ Ιατρικής 2008 γιατί ανακάλυψε τον ιό του AIDS ο Καθηγητής Luc Montagnier παρεμβαίνει με πολυσηζητημένες δηλώσεις του στη Francesoir στις 27/5/21 απαντώντας σε ερωτήσεις του Xavier Azalbert : “Σκανδαλίστηκα που θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά γιατί με το mRNA αγγίζουμε αληθινά τις μελλοντικές γενιές […] Το mRNA που εγχέουμε σήμερα μπορεί να έχει επιπτώσεις για τις μελλοντικές γενιές που δεν μπορούμε να ανιχνεύσουμε αν δεν τις αναζητήσουμε.Γιατί, για παράδειγμα, για τη γλυφοσάτη, πρόσφατες εργασίες δείχνουν ότι υπάρχουν “επιγενετικές” επιδράσεις: οι άνθρωποι που τρώνε γλυφοσάτη στα τρόφιμα τους μεταδίδουν κάτι που θα συμβεί στις μελλοντικές γενιές. […]

To επίμαχο απόσπασμα για παιδιά εδώ:


Το mRNA του εμβολίου μπορεί επίσης να έχει επιπτώσεις και για τις μελλοντικές γενιές.” Ο καθηγητής Luc Montagnier φθάνει στο σημείο να δηλώνει ότι “σήμερα έχουμε την ικανότητα της αυτοκαταστροφής” και δεν είναι υπέρ της χρήσης εμβολίων mRNA. Yπερασπίστηκε για μια ακόμη φορά τη δήλωσή του ότι 10 με 25 % των εμβολιασμένων θα πεθάνουν. 🎲

Επίσης,ο Καθηγητής δείχνει ότι αφού “απελευθερωθεί στη φύση”, ο ιός γίνεται και πάλι ένα φυσικό στοιχείο. Έτσι, συμμορφώνεται με τους ίδιους νόμους με τους υπόλοιπους και εξελίσσεται συνεχώς, ιδίως λόγω των εκστρατειών εμβολιασμού που προκαλούν την εμφάνιση ανθεκτικών παραλλαγών.

Με το mRNA, είμαστε μέσα στο εντελώς άγνωστο, τα αποτελέσματα μπορούν να εμφανιστούν μετά από 5 ή 10 χρόνια και στις μελλοντικές γενιές”. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους είναι μια τρέλα,

Με την αγκαλιά, τη φροντίδα και το χάδι ...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! _ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!... ΓENOKTONIA!


...ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΥ GREAT RESET ΚΑΙ ΤΟΥ Π@@ΣΤΡΟ-GATES. ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΕΣΩ ΑΝΤ1: ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΥΠΟΥΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ΘΑ ΞΕΚΛΗΡIΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΑΝΤΙ-ΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΟΒΡΙΟ-ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ;;...

Με την αγκαλιά, τη φροντίδα και το χάδι ... από τα μ.μ.ε. του θανάτου :

Γερμανός δικαστής δηλώνει ότι η υποχρεωτική μάσκα είναι παράνομη και επιβλαβής για τα παιδιά


ΣΥΝΕΧΕΙΑ EΔΩΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΙΝΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πρός τις κοινωνικές πλατφόρμες : "Σας ζητάμε να αφαιρέσετε τα περιεχόμενα που χρησιμοποιούν τον όρο ή αναφέρονται ψευδώς, σε 'Ινδική παραλλαγή' του κορονο'ι'ού από τις πλατφόρμες σας αμέσως!"


Τα ..."ελληνικά" HOAXES δεν θα... αντιδράσουν στην Ινδική Κυβέρνηση;; ... Οι ... έκγριτοι δημοσιοκάφροι, λακέδες των φαρμακευτικών εταιρειών;; ... Τίποτα;;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

30 Μαΐ 2021

Kids aren't lab rats - Say NO to covid-19 vax

ΣΥΝΕΧΕΙΑ 💥 ΕΔΩ 💣

Εκπληξη! Οι κυβερνήσεις είπαν ψέματα!...

Πολλές ερωτήσεις αφορούν την "πανδημία", τις επαναλαμβανόμενες αντιφάσεις του Π.Ο.Υ. και οι δυσκολίες στη "μελέτη της προέλευσης" του ιού στο εργαστήριο ιολογίας του Wuhan της Κίνας, δεν συμβάλλουν σε τίποτα για να τα ξεκαθαρίσουν.

Όλο και περισσότερες ερωτήσεις προκύπτουν, όπως αυτή που τέθηκε πριν από λίγες μέρες από την αγωγή που κατέθεσε ο κλινικός επιστήμονας και ο ανοσολόγος-ιολόγος εργαστηρίου της Νότιας Καλιφόρνιας, ο Δρ Derek Knauss και οι συνεργάτες του από 7 πανεπιστήμια κατά των Κέντρων Ελέγχου Νόσων και Πρόληψης (CDC), για μαζική απάτη.

Αφού εξέτασαν 1.500 δείγματα από άτομα που "έδειξαν", μέσω των PCR τέστ, «θετικά» αποτελέσματα για τον ΚΙΝΕΖΙΚΟ ιό του COVID-19, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ΟΛΑ τα δείγματα είχαν στοιχεία για τη γρίπη Α και τη γρίπη Β, κάτι που είχε ήδη ανακαλυφθεί σε άλλες περιπτώσεις και ΚΑΝΕΝΑ για τον COVID-19.

«Όταν η εργαστηριακή μου ομάδα και εγώ υποβάλαμε τα 1500 υποτιθέμενα θετικά δείγματα Covid-19 στα αξιώματα του Koch και τα τοποθετήσαμε σε ένα SEM (ηλεκτρονικό μικροσκόπιο), δεν βρήκαμε Covid και στα 1500 δείγματα. Διαπιστώσαμε ότι και τα 1500 δείγματα ήταν κυρίως της γρίπης Α και κάποια της γρίπης Β, αλλά δεν υπήρχαν περιπτώσεις Covid », δήλωσε ο Knauss.  💯👍

Πηγές : @JohnKennedy_jr 1 , 2

29 Μαΐ 2021

Γενοκτονούν τους ιδιοκτήτες της γαίας εδώ και χιλιετίες και νομίζουν ότι θα συνεχίσουν ...

215 ζευγάρια μικροσκοπικών παπουτσιών εμφανίζονται καθώς ο μαζικός τάφος των παιδιών βρίσκεται στο «Ινδιάνικο σχολείο κατοίκησης» του Καναδά που διευθύνεται από την Καθολική Εκκλησία: Ο πρωθυπουργός Justin Trudeau το χαρακτηρίζει «επαίσχυντο», καθώς πρώην μαθητής θυμάται πώς "οι συμμαθητές του  απλώς εξαφανίζονταν..."

Τα λείψανα 215 παιδιών, μερικά έως και τριών χρόνων, βρέθηκαν θαμμένα σε ένα πρώην σχολείο κατοικιών για αυτόχθονα παιδιά στον Καναδά.

Αυτοί οι νέοι ήταν μαθητές στο Kamloops Indian Residential School στη Βρετανική Κολομβία που έκλεισε το 1978, σύμφωνα με το Tk'emlúps te Secwepemc Nation, το οποίο είπε ότι τα λείψανα βρέθηκαν με τη βοήθεια ενός ειδικού ραντάρ που διεισδύει στο έδαφος.

Κανένα από αυτά δεν έχει αναγνωριστεί και παραμένει ασαφές πώς πέθαναν. Οι επιζώντες φοβούνται ότι θα βρεθούν περισσότερα πτώματα στον ίδιο χώρο - καθώς και σε 80 άλλες

Elephant in the room 🐘 ...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο COVID-19 « δ ε ν έ χ ε ι αξιόπιστο φυσικό πρόγονο » και δημιουργήθηκε από Κινέζους επιστήμονες που στη συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους με «ρετρό-μηχανική» για να φαίνεται σαν να προήλθε φυσικά από νυχτερίδες... εκρηκτικές αξιώσεις νέας μελέτης


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εάν πρέπει να δωροδοκήσετε άτομα με εκατομμύρια δολάρια μόνο και μόνο για να κάνουν ή να προωθήσουν το 💉 , η προπαγάνδα σας δεν λειτουργεί. Οι άνθρωποι έχουν ξυπνήσει...

Πληροφορίες που δεν επιτρέπονται στα πλαστά mainstream μέσα! Η Αυστραλία Αντέχει και διαδηλώνει,  ✌  όπως γίνεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, κατά της ιατρικής Τυραννίας των ταγών της παγκοσμιοποίησης!

Κυβέρνηση στην Αθήνα που θα αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο θα πέσει




 

Η Γερμανία αναγνώρισε ότι έκανε γενοκτονία στη Ναμίμπια αλλά λέει όχι σε αποζημιώσεις όπως και στην Ελλάδα

( John.k - Πρόκειται για μια αναγνώριση που είναι σαν να μην έγινε, εφόσον δεν προβλέπεται πλήρως η αποκατάσταση της ζημιάς που προκάλεσε … Ακόμα και έτσι, η Γερμανία προσπαθεί να αποφύγει την ευθύνη … Η Γερμανία, δεν έχει καταλάβει τίποτα … Αν οι συνθήκες το επέτρεπαν θα έκανε το κορόιδο, και πάλι όπως κάνει με την Ελλάδα εδώ και τόσα χρόνια. )

Herero που συνελήφθησαν μετά από μια εξέγερση από τις γερμανικές αποικιακές δυνάμεις
στη σημερινή Ναμίμπια που φαίνονται αλυσοδεμένοι σε μια φωτογραφία του 1904 ή του 1905.

Η κυβέρνηση της Γερμανίας αναγνώρισε σήμερα, για πρώτη φορά, ότι η χώρα διέπραξε «γενοκτονία» σε βάρος των φυλών Χερέρο και Νάμα στη Ναμίμπια την εποχή της αποικιοκρατίας και υποσχέθηκε να χορηγήσει στη χώρα της Αφρικής αναπτυξιακή βοήθεια ύψους 1 δισ. ευρώ και πλέον. Βέβαια δίνει αυτό το ποσό επισημαίνοντας ότι δεν θα δεχτεί αξιώσεις για άλλες αποζημιώσεις.

Το Militaire.gr έχει φιλοξενήσει άρθρα του Αντιστράτηγου ε.α Γιάννη Μπαλτζώη για το ζήτημα αυτό, από το οποίο πρέπει να διδαχτούμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε ούτε μισό βήμα για τις επανορθώσεις που δικαιούται η Ελλάδα από τα γερμανικά εγκλήματα. Ο τρόπος που χειρίστηκαν οι Γερμανοί το θέμα της Ναμίμπια, δείχνει πως θέλουν να “κλείνουν φθηνά” τις υποθέσεις τους.

Ιστορικοί λένε ότι κάπου 65.000 από τα συνολικά 85.000 μέλη της φυλής Χερέρο και τουλάχιστον

Γιατί έχει δοθεί τόσο μεγάλη έμφαση στον μαζικό εμβολιασμό ως τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο επιστροφής στην "κανονικότητα";

Μια συνέντευξη του Peter A. McCullough, MD, MPH ( Καθηγητή Ιατρικής και Αναπληρωτή Διευθυντή Ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Baylor στο Dallas, στο Texas των Η.Π.Α. ) απο τον John Leake και επαναδημοσιεύθηκε απο τον Chad O. Jackson .

Την ιστοσελίδα της δημοσιογράφου Whitney Webb θα βρείτε ΕΔΩ

Άρθρα της δημοσιογράφου Whitney Webb μεταφρασμένα στα ελληνικά,  ΕΔΩ

Το είδαμε εδώ - Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.

Καταγεγραμμένα στοιχεία : 1 2 . 0 0 0 νεκροί και 6 0 0 . 0 0 0 βαριές βλάβες προκλήθηκαν από τα «εμβόλια/δηλητήρια κατά του κορο'ι'δο'ι'ού» στην ΕΕ...

Τα στοιχεία είναι μόνον τα... καταγεγραμμένα, όχι τα πραγματικά, τα οποία υπολογίζονται πολλαπλάσια... Προς θεού όμως... δεν είναι βλαβερά... ιδιαίτερα για παιδιά... ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας !!... Η Νέμεσις έρχεται!... Ακολουθεί η Τίσις...

Νέα ταυτότητα με υπερτσίπ σε μετατρέπει σε Αριθμό Αναγνώρισης

Στην τελική ευθεία οι νέες ταυτότητες για «ειδικά μηχανήματα ΣΑΡΩΣΗΣ» – Αλλάζει ο τρόπος συναλλαγών.   Διαβάστε περισσότερα »  😘


Με τρεις από τις πέντε κοινοπραξίες θα συνεχιστεί ο διαγωνισμός που αφορά το έργο για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων στην Ελλάδα, οι οποίες θα έχουν έναν μοναδικό αριθμό για τον καθένα στον δρόμο για την νέα εποχή που έχει ήδη ανατείλει...

Ειδικότερα, με βάση όσων μεταδίδονται, στην επόμενη φάση του διαγωνισμού πέρασαν οι κοινοπραξίες:

ΟΤΕ – Veridos Matsoukis – Byte

Zetes – Space Hellas

Thales – Unisystems

Εκτός «μάχης» έμειναν τα σχήματα της Idemia – Neurosoft και Inform – IN Groupe – Γαλλικό Τυπογραφείο, με δυνατότητα προσφυγής κατά της απόφασης αξιολόγησης μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 515 εκατ. ευρώ αφορά την προμήθεια ενός νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εντύπων Ασφαλείας (Ο.Π.Σ.Ε.Α.) με σκοπό

Οι ... μάσκες πέφτουν στις Η.Π.Α.

Ρώσος συνταγματάρχης εκθέτει το COVID-19 ως μια παγκόσμια άσκηση από τις ελίτ για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.

Την ...τσι-μενδόνη-σε για να μην κάνουν ζημιά στον βράχο τα ψηλοτάκουνα των μοντέλων...

Αγραμματο-μαρξιστικές διαπιστώσεις...

Το λαθρομεταναστευτικό έχει πολύ μάσα.


Ο Μητσοτάκης διαπραγματεύεται την μονιμοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα,αφού δήλωσε στην Bild οτι: Ίσως να δεχθούμε πίσω όλους τους λαθρομετανάστες της, αν η Γερμανία τους χτίσει σπίτια. Δηλαδή «θα συζητήσει» την προσφορά του Βερολίνου για επιστροφή στην Ελλάδα των δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη Γερμανία κι έχουν περάσει από τα χώρα μας, «αν η Γερμανία τους χτίσει σπίτια»! η κυβέρνηση μοιράζει 456 εκατομμύρια ευρώ σε «ημετέρους» για την συντήρηση των πόλεων των παράνομων μεταναστών που έχουν χτιστεί σε κάθε μεριά της Ελλάδας.

Έκθεση της επιτροπής Ισραηλινών:καταστροφικές οι παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer.

Παρενέργειες σε κάθε κομμάτι στο ανθρώπινο σώμα.

Η Ισραηλινή Λαϊκή Επιτροπή (IPC), ένα πολιτικό σώμα που αποτελείται από κορυφαίους Ισραηλινούς εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας, δημοσίευσε μια έκθεση τον Απρίλιο σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer,  υποδεικνύοντας πως γίνεται ζημιά με αυτό,σε σχεδόν κάθε κομμάτι του ανθρώπινου σώματος. Τα ευρήματα είναι καταστροφικά σε κάθε πιθανό επίπεδο. Και η έκθεση αυτή είναι μια λεπτομερής έκθεση μεν που όμως επισημαίνει μόνο τα χειρότερα ευρήματα.

Η ετυμηγορία της Ισραηλινής Λαϊκής Επιτροπής είναι ότι «δεν υπήρξε ποτέ εμβόλιο που να έχει βλάψει τόσους πολλούς ανθρώπους». Η έκθεση είναι μεγάλη και λεπτομερής (διαβάστε την πλήρη έκθεση παρακάτω).

«Λάβαμε 288 αναφορές θανάτου κοντά στην ημερομηνία του εμβολιασμού (το 90% έως και 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό), το 64% ήταν άνδρες.»

Ωστόσο, η έκθεση αναφέρει ότι : «σύμφωνα με στοιχεία που παρέχονται από το Υπουργείο Υγείας, μόνο 45 θάνατοι στο Ισραήλ σχετίζονται με εμβόλια

Εάν αυτοί είναι οι πραγματικοί αριθμοί, τότε το Ισραήλ (όπως μάλλον και οι περισσότερες χώρες)δεν κατάφερε, -η δεν ήθελε- να αναφέρει επίσημα τα πραγματικά (πειραματικά) του αποτελέσματα.

Ακούσαμε πολλά για τις σπάνιες παρενέργειες του εμβολίου AstraZeneca και περισσότερες από 300 περιπτώσεις θρομβώσεων που δηλώθηκαν στην Ευρώπη.

Εάν τα ευρήματα της IPC είναι αληθινά, τότε το εμβόλιο της Pfizer συνδέεται με περισσότερους θανάτους στο Ισραήλ από ό, τι το AstraZeneca σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι Γερμανοί επιστήμονες έχουν βρει την ακριβή διαδικασία (σε 2 βήματα) με την οποία το εμβόλιο AstraZeneca COVID-19 προκαλεί θρομβώσεις  στους λήπτες.

28 Μαΐ 2021

Το Δελφικό όραμα Άγγελου και Εύας Σικελιανού

Άγγελος & Εύα Πάλμερ-Σικελιανού

Με την εσωτερική Ελληνική φλόγα του, την άσβεστη κινητήρια δύναμη της ποίησής του, έγινε ολόκληρος μια δάδα που φώτιζε τα σκοτάδια που έχουν πέσει πάνω μας…

«Δαυλός της Ιστορίας Σου, έκραξα, είμαι,
και να, ας καεί σα δάδα το έρμο μου κουφάρι,
καταβολάδα του Εμπυραίου, με την δάδα τούτην,
ορθός πορεύοντας ως με την ύστερη ώρα,
όλες να φέξουν τέλος, τις γωνιές της Οικουμένης
ν’ ανοίξω δρόμο στην ψυχή, στο πνέμμα, στο κορμί Σου, Ελλάδα!»

Στίχοι από το «Πνευματικό Εμβατήριο» του Άγγελου Σικελιανού


Ο Άγγελος Σικελιανός (1884-1951) έγραψε το «Πνευματικό Εμβατήριο» το 1945, όταν η Ελλάδα από τη μια προσπαθούσε να συνέλθει από την αγιάτρευτη πληγή που είχε ανοίξει στα πλευρά της η τριπλή Κατοχή από Ιταλούς, Γερμανούς και Βουλγάρους και, από την άλλη, προετοιμαζόταν ολοταχώς να κακοφορμίσει το πολεμικό τραύμα με την καλπάζουσα νόσο της εμφύλιας σύρραξης. Ο ποιητής προσπαθούσε να δείξει προς μια κατεύθυνση αληθινής εθνικής ενότητας και κοινωνικής ανάταξης, αλλά, ως συνήθως, ελάχιστοι διαμορφωτές των πολιτικών εξελίξεων έδωσαν σημασία στο μήνυμά του.

Ο Σικελιανός, με την εσωτερική ελληνική φλόγα του, την άσβεστη κινητήρια δύναμη της ποίησής του, έγινε ολόκληρος μια δάδα που φώτιζε τα σκοτάδια που έχουν πέσει πάνω μας στους άχαρους αιώνες της συλλογικής υποδούλωσής μας. Σκλαβωμένοι ήμασταν και παραμένουμε σε τρόπους που δεν μας ταιριάζουν, σε σκέψεις ξένες προς εμάς, σε ιδανικά που φορέθηκαν άγαρμπα στις σάρκες μας και τα νιώθουμε σαν αλυσίδες.

Ο δημιουργός του συγκλονιστικού ποιήματος «Πνευματικό Εμβατήριο» (που αξίζει να διαβάσετε, αλλά

Κάποια μέρα θα καταλάβεις, ποιοί είμαστε πραγματικά και γιατί οι εγκληματίες μας αποκαλούν "συνωμοσιολόγους"...

Άν τα καταφέρουν με τα παιδιά μας κέρδισαν. Το νου σου στα παιδιά!!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ A. FARELLA ''πάνω από 4.000 θάνατοι κι ακόμα να αποσυρθεί το εμβόλιο;''

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ : Κρατάτε

O Assad με 95,1 πρόεδρος.Νίκησε και τον κορωνοιό ... αυτοί είναι μπελάδες της Δύσης ... Βούλιαξε από κόσμο η Ταρτούς ατέλειωτο πανηγύρι μυριάδων στη Δαμασκό Πρωτεύουσα της Νίκης και κατά covid19!!!


https://p6.focus.de/img/politik/ausland/id_13329694/praesidentschaftswahl-ohne-echte-konkurrenz-der-wahlsieg-assads-steht-schon-vorher-fest.jpg?im=Resize%3D%28800%2C450%29&hash=302908af61976ab06d541654026e0802add5ba56b2724ad1c1678895ce121f18

O Assad με 95,1 πρόεδρος. Νίκησε και τον κορωνοιό.. αυτοί είναι μπελάδες της Δύσης.. Βούλιαξε από κόσμο η Ταρτούς, ατέλειωτο πανηγύρι μυριάδων στη Δαμασκό, Πρωτεύουσα της Νίκης και κατά covid19!!!!  Είχε την τύχη να έχει γιατρό Πρόεδρο…
Ο Άσαντ έδειξε πως δεν φοβάται τα νούμερα…ανακοίνωσε 95,1 ποιος άλλος τολμά ... αχρήστευσε τον αριθμό νίκησε το θηρίο…στη Δύση κυβερνάει ο αριθμός, η Δύση είναι νεκρή... Ακατάπαυστος ρυθμός ..όχι αριθμός.. ρυθμός, ο ρυθμός είναι ζωή στη Δύση απαγόρευσαν ως και τη μουσική και το χορό και το τραγούδι... απαγόρευσαν τη ζωή ..η Δύση είναι νεκρή...  Aν ο λαός έχει ηγέτη τον χαίρεται… είναι γιορτή... η Δύση πνίγηκε στη φορμόλη, στο δήθεν, στο εξεζητημένο, στους αει-ειδήμονες, στους κάπως, στους αλλιώς … εδώ ορίτζιναλ πράγματα…
Για την ιστορία ψήφισαν 14.293.140 πολίτες. [π]

 O Assad με 95,1 πρόεδρος.Νίκησε και τον κορωνοιό.. αυτοί είναι μπελάδες της  Δύσης.. Βούλιαξε από κόσμο η Ταρτούς ατέλειωτο πανηγύρι μυριάδων στη  Δαμασκό Πρωτεύουσα της Νίκης και κατά covid19!!!! – dimpenews.com


27 Μαΐ 2021

Οι πολιτικοί εν γνώσει τους επιτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Οι δρόμοι είναι πάντοτε δύο: εκείνος της δουλοπρεπούς υποταγής κι εκείνος της πείσμονος αντίστασης.

Τον Μάρτιο κλείσαμε δύο ολόκληρους αιώνες από την τελευταία επανάσταση και οι ίδιοι νταβατζήδες βρίσκονται καθισμένοι στον σβέρκο μας. Τόσο αίμα και τόσες θυσίες για το τίποτε. Οι τότε οπλαρχηγοί έκαναν το λάθος που κάνουν σχεδόν πάντα οι απλοί αγωνιστές: παρέδωσαν την εξουσία σε επαγγελματίες πολιτικάντηδες, σε τσάτσους των ξένων πρεσβειών και σε όφεις Στοών.

Δολοφονία Καποδίστρια, Βαυαροκρατία, ήττα του ‘97, χρεωκοπίες, Μικρασιατική Καταστροφή, Παγκόσμιοι Πόλεμοι, Συμμοριτοπόλεμος, δικτατορίες, προδοσίες, ευρωσκλαβιά, μνημονιακή τοκογλυφία, λεηλασία,το ένα κακό έφερε το άλλο και βρεθήκαμε ξανά με την μπότα του κατακτητή να μας πατάει αλύπητα στο λαιμό.

Δεν είναι καραντίνα αυτό που ζούμε. Δεν είναι δικτατορία. Είναι σαφής ξένη κατοχή. Έχουν καταφέρει να φτωχοποιήσουν ακόμα και τους πιο μετρημένους ανθρώπους. Μιλάμε για σατανικά άρρωστη κλίκα. Όμως το βασικό της πλάνο είναι ολοφάνερο ότι έρχεται από αλλού. Σαρώνουν τις κοινωνίες όπως τις ξέραμε και στήνουν ερήμην μας έναν νέο φθονερό και εφιαλτικό κόσμο.

Οι έννοιες είναι αντίστροφες από τις λέξεις που χρησιμοποιούν. «Ελευθερία μέσω του εμβολίου»… Κλαίω από τα γέλια. Είναι σαν να σου λένε «κόψε τον πουλί σου  για να πηδάς».  Άραγε γιατί είναι τόσο πανικόβλητοι αφού όλα δείχνουν ότι αυτοί έχουν το πάνω χέρι; Μήπως βλέπουν κάτι που εμείς δεν είμαστε σε θέση να δούμε; Ας μη χαθούμε όμως σε εικασίες.

Το γεγονός είναι πως ό,τι και να λένε οι ορκισμένοι ψεύτες, πάντα υπάρχει δυνατότητα επιλογής.

26 Μαΐ 2021

ΕΕ Κοινοί Εκβιαστές: εκβιάζουν πάλι το λαό της Λευκορωσίας, αυτή τη φορά, με 3 δις ευρώ για ν’ αλλαξοπιστήσει!!

”Έχουμε ένα πακέτο οικονομικής και επενδυτικής αξίας 3 δισεκατομμυρίων ευρώ έτοιμο να διατεθεί για τη Λευκορωσία, όταν γίνει δημοκρατική” δήλωσε ο εγκέφαλος της Εγκληματικής Οργάνωσης με τ΄αρχικά ΕΕ που λειτουργεί με όρους παγκόμιου Υπόκοσμου και όρους Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος στα πρότυπα της Μαφίας της Κόζα Νόστρα..

Κοινοί Εκβιαστές του Κοινού Ποινικού Κώδικα αυτή είναι η πολιτική τους ατζέντα Εκβιασμός...

Εξαγοράζουν συνειδήσεις πόρτα πόρτα αλλά και δελεάζουν προς εξαγορά ολόκληρους λαούς αφού πρώτα τους επιβάλουν κατάσταση Πολιορκίας Εμπάργκο Απαρτχάιντ..Δεν έχουν ιδεολογία κι αποδείχθηκε ούτε καν αυτή του νεοφιλελευθερισμού.. Κίνητρο τους η επικράτηση η κυριαρχία ο έλεγχος αγοράς κρατών συνειδήσεων.. Είναι η πιο κυνική πολιτική δύναμη από την εποχή του Β' Παγκοσμίου...

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ :

Μας εξαφανίζουν από το χάρτη λίγο - λίγο...



ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ; ... ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!


Τι γίνεται;

Καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας : «για μια 25χρονη που εμβολιάζεται, οι πιθανότητες να πεθάνει είναι δέκα φορές περισσότερες σε σχέση με τον κορωνοϊό» :

Ο διεθνώς γνωστός δικηγόρος Δρ Reiner Fuellmich λέει ότι η «Προσωπική Ευθύνη» δεν ισχύει, για εν γνώσει και κακόβουλα, πρόκληση βλάβης στον πληθυσμό. Λέει ότι, δεδομένου ότι κανείς δεν έχει πει την αλήθεια σχετικά με το "εμβόλιο", οπότε κανείς δεν θα μπορέσει να προσφέρει την απαραίτητη «ενημερωμένη συγκατάθεση» που απαιτείται για οποιαδήποτε ιατρική διαδικασία, όπως απαιτείται βάσει του κώδικα της Νυρεμβέργης και ότι λόγω αυτού του γεγονότος, οποιαδήποτε ειδική ασυλία μπορεί να έχουν καθίσταται εντελώς άκυρη.


25 Μαΐ 2021

ΑΝΩ ΠΑΥΛΙΑΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ

ΑΝΩ ΠΑΥΛΙΑΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ !!

ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΕ Ο Ε.Ο.Δ.Υ. ,
ΕΒΓΑΛΕ 15 "ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ" ,
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ !!

"11 άτομα πήγαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων οι 4 μέχρι τώρα νεκροί, από 74 έως 87 ετών !!
Κάθε δεύτερη μέρα χτυπάει πένθιμα η καμπάνα, και τους φέρνουν σε φέρετρα τυλιγμένα με νάιλον !!

Εκεί που λένε ότι πάνε καλύτερα , την άλλη μέρα τους λένε ότι πέθαναν !!"

Η Μαγδαληνή που μου γράφει ,θέλει να σώσει τη θεία της ,

Θεωρίες Συνωμοσίας...



Πως η βόμβα της WSJ για τους ερευνητές του Εργαστηρίου της Wuhan θα μπορούσε να προκαλέσει αλυσιδωτές πτώσεις κυβερνήσεων σε όλο το κόσμο

Το αποτυχημένο πρώτο mRNA πείραμα της Moderna και η αγωνία για τις παρενέργειες

To να μιλήσουμε για δικαίωση του The Clockwork Orange Times μας προκαλεί ανάμικτα αισθήματα. Μετά τη νέα βόμβα της The Wall Street Journal αναμένεται παγκόσμιος πάταγος καθώς η θεωρία του εργαστηριακού ιού και των νοσηρών εγκεφάλων πίσω από αυτή λαμβάνει πλέον σάρκα και οστά.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Γράφαμε το βράδι της Κυριακής: Για να δούμε που θα καταλήξει αυτή η πανδημία την οποία προκάλεσε ένας εργαστηριακός ιός όπως συμπεραίνουν όλο και πιο πολλές πρόσφατες έρευνες. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές Κυριακή βράδι 23 Μαίου η Wall Street Journal με έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ της αποκαλύπτει Έκθεση των Αμερικανικών Αρχών σύμφωνα με την οποία 3 ερευνητές από το Εργαστήριο Wuhan της Κίνας αρρώστησαν βαριά τον Νοέμβριο του 2019 και χρειάσθηκαν νοσοκομειακή περίθαλψη!!!

Mετά τις νέες αποκαλύψεις προβλέπουμε αλυσιδωτές πτώσεις κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο!

Ειδικά εάν υπάρξουν παρενέργειες και στα mRNA εμβόλια αυτό που θα συμβεί θα είναι πρωτόγνωρο στην Παγκόσμια Ιστορία. Πιο πρωτόγνωρο και από την "πανδημία".  Στη περίπτωση του εργαστηριακού ιού υπάρχουν ένοχοι για έγκλημα ή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτό σε συνδυασμό με την προαναγγελία της πανδημίας το 2015 από τον Bill Gates και το ομιχλώδες τοπίο των mRNA των εμβολίων θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους…

Το The Clockwork Orange Times ήταν το μοναδικό ελληνικό ΜΜΕ που ακολούθησε (ενίοτε προηγηθήκαμε) στις στοιχειοθετημένες αποκαλύψεις για τη προσωπικότητα του Bill Gates.

Kαθώς λοιπόν το στραπατσάρισμα του Bill Gates συνεχίζεται στα αμερικανικά ΜΜΕ αρχίζουν δειλά-δειλά να εμφανίζονται φάρμακα κατά του ιού και να πέφτει η πίεση των κυβερνήσεων προς τους πολίτες για εμβολιασμό.

Μόνο στο Κουρδιστό Πορτοκάλι πάνω από 130.000 άνθρωποι διάβασαν και είδαν την συνέντευξη της Προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων στο Mega η οποία υποστήριξε ότι τα εμβόλια δεν μπορούν να γίνουν υποχρεωτικά. Eκτιμούμε πως πολύ σύντομα τόσο η Αμερικανική Δικαιοσύνη όσο και η Δικαιοσύνη γενικότερα θα στραφεί το μείζον θέμα της προέλευσης του ιού. Σ΄αυτή τη περίπτωση δεν αποκλείεται κάποιοι να οδηγηθούν στην ηλεκτρική καρέκλα για προαναγγελθέν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Το ίδιο θα συμβεί και με τους συνεργάτες του κυκλώματος σε ολόκληρο το κόσμο.

Όσο αφορά αυτό που ονομάζεται παγκοσμίως Επιχείρηση Ελευθερία είναι ακριβώς το αντίθετο. Πρόκειται για Επιχείρηση Υποδούλωσης της Ανθρωπότητας. Όχι δεν μιλάμε για σενάρια συνωμοσίας. Δεν υπάρχει ουδεμία συνωμοσία γιατί όλα έγιναν στο φως και όχι στο σκοτάδι. Κανείς δεν μας έκρυψε τίποτε απλά όσο πιο φανερό είναι το έγκλημα τόσο ανώδυνα περνάνε οι δράστες κι αυτό γιατί το ανθρώπινο μυαλό αρέσκεται στις θεωρίες συνωμοσίας.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ COVID. Η αλήθεια για το COVID-19 Τι πραγματικά συμβαίνει με τον COVID-19 και την παγκόσμια πανδημία; Είναι αυτά που λένε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης η απόλυτη αλήθεια; Γιατί χιλιάδες γιατροί, κορυφαίοι επιστήμονες και δικηγόροι σε όλο τον κόσμο προειδοποιούν την ανθρωπότητα;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ COVID - Κατεβάστε το έγγραφο 361 σελίδων, που περιέχει στοιχεία και αποδείξεις για την απάτη του Covid, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κάθε νόμιμη χρήση:

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Σ Χ Ε Δ Ι Α Ζ Ο Υ Ν ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ;;; ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ; ΤΙ; ; ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ; ; ; ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ... ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !! ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ; ... ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!

24 Μαΐ 2021

Η ΕΕ σχεδιάζει αύξηση της μετανάστευσης με στόχο την “κινεζοποίηση” των μισθών... Θα γίνει πραγματικότητα η δημιουργία ΕΟΖ σε Αιγαίο και Θράκη, όπως επιθυμούσαν από το 2012 διάφοροι Γερμανοί δήθεν επενδυτές, ΕΟΖ στις οποίες στην πορεία βέβαια θα απασχολούνται με ειδικούς όρους αμοιβών και ασφάλισης όχι μόνο οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες αλλά και οι Έλληνες εργαζόμενοι


  • Η μετανάστευση ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της ΕΕ ισχυρίζονται οι Βρυξέλλες
  • Πράσινο φως από την Ευρωβουλή για αύξηση της μετανάστευσης προς την ΕΕ
  • Εργαλείο κινεζοποίησης των μισθών η μετανάστευση
  • Κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης για απασχόληση "προσφύγων" σε Ελλάδα
  • 250.000 μετανάστες ετησίως μέχρι το 2050 θέλει ο Σάντσες για την Ισπανία.

Το μεταναστευτικό ρεύμα άρχισε να πλημμυρίζει ξανά τις χώρες πρώτης εισόδου της ΕΕ. Έτσι στην Λαμπεντούζα έφτασαν πάνω από 2.300 παράνομοι μετανάστες (www.ilgiornale.it 12/5/2021) ενώ στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα που βρίσκεται στη Βόρεια Αφρική στα χερσαία σύνορα με το Μαρόκο είχαμε κυριολεκτικά «ντου» χιλιάδων παράνομων μεταναστών (www.lavanguardia.com 18/5/2021), με αποτέλεσμα πάνω από 8.000 να εισέλθουν παράνομα στη Θέουτα με τις ισπανικές αρχές πάντως να προχωρούν στην άμεση απέλαση πάνω από 4.000 ατόμων (www.elmundo.es 18/5/2021), ενώ έπεται και συνέχεια.

Ενώ οι μεταναστευτικές ροές αυξάνονται πλέον σε Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα την ίδια στιγμή σε επίπεδο ΕΕ εντείνεται ο διάλογος για τη λήψη μέτρων για την αύξηση της νόμιμης μετανάστευσης. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τις Βρυξέλλες η μετανάστευση υποτίθεται ότι θα συμβάλλει τόσο στην δήθεν αντιμετώπιση και επίλυση του δημογραφικού προβλήματος της ΕΕ όσο και στην δήθεν ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Έτσι η ηγεσία της ΕΕ αντί να λάβει μέτρα για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής οικογένειας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό στην Ευρώπη, πιστή στα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης και του Συμφώνου για το Μαρακές εναποθέτει την επίλυση του δημογραφικού στην Ευρώπη στην αθρόα μετανάστευση.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης και κινεζοποίηση των μισθών

Χειρισμός του μυαλού των ιθαγενών εκ του τήλε...



Remote Mind Control

Απόσπασμα από το άρθρο :

2018 παγκόσμια ατζέντα, αναδυόμενες τεχνολογίες, νευροεπιστήμη, ψυχική υγεία, 8 συναρπαστικά και τρομακτικά σύνορα της επιστήμης που πρέπει να γνωρίζετε

(This article is part of the Annual Meeting of the Global Future Councils)

Μη επεμβατική νευροδιαμόρφωση

Άυλες δυνάμεις όπως ηλεκτρικά ρεύματα, κύματα υπερήχων και μαγνητική διέγερση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αλλαγή νοητικών καταστάσεων, συμπεριφορών ή της φυσιολογίας του εγκεφάλου με τρόπους που απαιτούσαν χειρουργική είσοδο στο κρανίο ή κατάποση φαρμάκων.

Αυτό οδηγεί σε νέες θεραπείες για επίμονη κατάθλιψη ή ανακούφιση από τους τρόμους του Πάρκινσον χωρίς να χρειάζεται να εμφυτευτεί μια συσκευή βαθιά στον εγκέφαλο του ασθενούς.

Αλλά χωρίς σαφή ρύθμιση, αυτή η τεχνολογία είναι εύκολη στη χρήση με μη εγκεκριμένους τρόπους που θα μπορούσαν να θέσουν τους καταναλωτές σε κίνδυνο. Υπάρχει ήδη μια μικρή αγορά που αναπτύσσεται γύρω από τα κιτ διέγερσης εγκεφάλου. Από τα ακραία συμπεράσματα, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα μέλλον όπου εταιρείες και κυβερνήσεις θα μπορούσαν να αναπτύξουν συσκευές για να χειραγωγούν τις ψυχικές καταστάσεις των εργαζομένων, των στρατιωτών ή των πολιτών, ρυθμίζοντας τα επίπεδα αφύπνισης, υποταγής στην εξουσία, φόβους ή αναστολές.

Για περισσότερα σχετικά με την επιστήμη του μη επεμβατικού ελέγχου του μυαλού, ακολουθεί η συνέντευξή

Στοχοποιείστε τους πληρωμένους, σατανικούς, ψυχοπαθείς !!

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΘΕΟΜΗΝΙΑ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ... ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΟΡΓΑΝΟΣ ΙΟΣ (ΠΡΩΤΕΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΛΙΠΙΔΙΟ) ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...) ΜΕΣΩ ΑΠΛΑ ΕΝΟΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥ ΞΕΝΙΣΤΗ;;

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

Η.Π.Α. : Η Leana Wen είναι η πρώην επικεφαλής της Προγραμματισμένης Πατρότητας. Η προγραμματισμένη πατρότητα σκοτώνει εκατομμύρια μωρά κάθε χρόνο με αμβλώσεις. Προωθεί τώρα εμβόλια, μάσκες και διαβατήρια εμβολίων σε παιδιά της Αμερικής. Γεννήθηκε στην Κίνα και πιθανότατα είναι πράκτορας του Κ.Κ.Κ. Θα πρέπει να απελαθεί πίσω στην Κίνα αμέσως ή να φυλακιστεί για λόγους εθνικής ασφάλειας :


Οι νοσηλείες παιδιών ηλικίας κάτω των 15 ετών για ψυχιατρικά προβλήματα

Luc Montagnier Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008: « Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι όνειδος, σκανδαλώδες! Aρνούμαι να εμβολιαστώ. H συνείδησή μου, μου λέει να μην εμβολιαστώ. Ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού... Ο μαζικός εμβολιασμός είναι τεράστιο, ανεξήγητο επιστημονικό λάθος. Ο εμβολιασμός ευνόησε τη μόλυνση »!

Ο νομπελίστας Γάλλος καθηγητής Luc Montagnier επιβεβαιώνει αυτό που και άλλοι επιστήμονες έχουν υποστηρίξει αναφορικά με τις συνεχείς μεταλλάξεις του Covid-19: Ότι τα εμβόλια είναι αυτά που δημιουργούν τις μεταλλάξεις του ιού, ως αντίδραση του ίδιου του ιού στην προσπάθεια να τον εξαφανίσουν...

Δηλαδή, ότι ο Covid-19 έχει δικό του σύστημα «επιβίωσης» και «αυτοπροστασίας» :


Ο Καθηγητής Ioλόγος Luc Montagnier (*) Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008 που ανακάλυψε τον ιό του AIDS επανέρχεται στον μαζικό «εμβολιασμό» Covid-19 στο μικρόφωνο του Pierre Barnérias (Hold-Up Media) 13.5.21. Δηλώνει με έμφαση : « Αυτό είναι πολύ απλό, οι παραλλαγές προέρχονται ήδη από τους εμβολιασμούς... Ο ιός έχει τη δυνατότητα ν΄αλλάζει πολύ ισχυρά ...Οι νέες παραλλαγές δημιουργήθηκαν από την επιλογή των αντισωμάτων που παρήχθησαν από τον εμβολιασμό ».

Για το μαζικό εμβολιασμό είπε: « Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, ένα ανεξήγητο λάθος επιστημονικό,απαράδεκτο, η ιστορία μια μέρα θα κάνει τον απολογισμό σε όλα αυτά γιατί στην πραγματικότητα είναι ο εμβολιασμός που δημιούργησε την παραλλαγή »

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ (;)



Ο HAL TURNER ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΝΟΣ ΡΩΣΟΥ ΧΑΚΕΡ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΣΩ DARK WEB, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ SPUTNIK. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΙΑ, ΟΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ, ΤΟ FIRMWARE ΤΟΥ CHIP ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ CPU, TO INFO ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ.


ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΘΗΡΙΟ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ. [Συνέχεια εδώ , για τους τολμηρούς...]

Ο κόσμος ξυπνά και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούν να κάνουν!

Σήμερα : Διαμαρτυρία ενάντια στην Ψευτο-πανδημία  στην Ιταλία (ScamDemic Protest)  🇮🇹


Τελικοί του Βουλγαρικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου χθες :

Πιάστηκαν με το α ί μ α στα χέρια τους : Το CDC α λ λ ά ζ ε ι τα πρωτόκολλα δοκιμών για την ουσιαστική εξάλειψη νέων περιπτώσεων COVID μεταξύ των εμβολιασμένων.

Νέες πολιτικές θα ξεφουσκώσουν τεχνητά «πρωτοποριακές λοιμώξεις» στους εμβολιασμένους, ενώ οι παλιοί κανόνες συνεχίζουν να διογκώνουν αριθμούς περιπτώσεων στους μη εμβολιασμένους.

Το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) αλλάζει τις πρακτικές καταγραφής δεδομένων και δοκιμών για το "Covid19" προκειμένου να φαίνεται ότι τα πειραματικά γονίδια "εμβόλια" είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη της φερόμενης νόσου.


Δεν το έκαναν μυστικό, ανακοινώνοντας τις αλλαγές πολιτικής στον ιστότοπό τους στα τέλη Απριλίου / αρχές Μαΐου, (αν και φυσικά δεν παραδέχονται το αρκετά προφανές κίνητρο πίσω από την αλλαγή).

Το κόλπο είναι, το τι ενοούν όταν αναφέρονται σε «πρωτοποριακές λοιμώξεις» - αναφέρονται δηλαδή σε άτομα που έχουν «πλήρως εμβολιαστεί» κατά της λοίμωξης Sars-Cov-2, αλλά πάντως μολύνονται...

Ουσιαστικά, το Covid19 έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό - σε όσους θέλουν να δώσουν προσοχή - ότι είναι μια πλήρως δημιουργημένη αφήγηση πανδημίας βασισμένη σε δύο βασικούς παράγοντες:

23 Μαΐ 2021

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να ενημερώνουμε όλους για τα 'ψιλά γράμματα' πίσω απ την κουρτίνα και για το ποια πράγματα πραγματικά σημαίνουν κάτι σε ό,τι δημοσιεύουμε. Σκεπτόμαστε και θέλουμε να προσεγγίσουμε το πλήθος των ανθρώπων που απλά δεν καταλαβαίνει αλλά δεν υπάρχει τρόπος να εξηγήσουμε μεμονωμένα τα πάντα σε όλους...

Σε κάποιο σημείο θα πρέπει αδέλφια, να κάνετε ό, τι κάναμε όταν οι πληροφορίες μας παρουσιάστηκαν, για πρώτη φορά, μπροστά μας και δεν γνωρίζαμε τις  απαντήσεις ... Τις έψαχνα, θυμάμαι, στο διαδίκτυο μέχρι να βρεθεί κάθε κομμάτι των πληροφοριών που υπήρχαν γι 'αυτό και στη συνέχεια εξήγαγα μια απάντηση / την κατά τη γνώση/γνώμη μου αλήθεια μέσα από όλα αυτά.

Αν μπορούμε να το κάνουμε, μπορείτε και σεις να το κάνετε ... Αν περιμένουμε ποτέ να κερδίσουμε και να απελευθερωθούμε επιτέλους, χρειάζεται να γίνετε αυτοδύναμοι και υπεύθυνοι για τις δικές σας γνώσεις και κατανοήσεις ... Βασιζόμενος σε άλλους για να σας πω την 'αλήθεια' και να περιμένω να τα εξηγήσετε όλα στους υπόλοιπους ... κάπως έτσι, με αυτή τη διαδικασία, καταλήξαμε σε αυτό το χάος ...

Απλά λέω. Συνεχίστε τον Αγώνα

Αυτήν τη στιγμή, όσοι καταλαβαίνουμε, είμαστε μάρτυρες μιας Τεράστιας, Συμπαντικής και Πανανθρώπινης, μπούμερανγκ κίνησης, ενάντια προς αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, με αξιοσημείωτα αποτελέσματα... Όλες οι αφηγήσεις τους αποτυγχάνουν, οι 'άνθρωποι' ή οι 'επιστήμονες' που στηρίχτηκαν ως εικόνες αρετής, εκτίθενται ως εγκληματίες και ψεύτες, και αισθανόμαστε όλοι ότι κάθε μέρα που περνάει, η αναπόφευκτη Μεγάλη Αφύπνιση πλησιάζει.

Ακόμα και τα πρόβατα μπορούν να διαλέξουν ... ίσως, κάποιο  κόκκινο χάπι όταν η ταινία γίνει, η ίδια, ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ στα ίδια της τα μηνύματα ... Αυτό που παρακολουθούμε είναι ασυγκράτητο... Δεν το συνειδητοποίησα ποτέ πιο ξεκάθαρα ...

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

ΧΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δεν είναι αντι-σημιτισμός
-Είναι αντι-NWO
-Είναι αντι-σατανισμός και εναντίωση στην παγκόσμια κυβέρνηση

Πρέπει να μισούμε τους λαούς του Ιράν εξαιτίας των κακών ηγετών
του Ιράν; Πρέπει να μισούμε τους ανθρώπους της Κίνας για τον Covid και το Κ.Κ.Κ.;

-Δεν υπάρχει Ισλαμοφοβία
-Δεν υπάρχει αντι-ασιατικό μίσος
-Δεν υπάρχει αντισημιτισμός


Τίποτα δεν υπάρχει...

Υπάρχει μόνο η συνειδητοποίηση ότι  εκείνοι που κρύβονται πίσω από αυτές  τις ... δηλώσεις "φυλετικών και θρησκευτικών, γενικοτήτων και αερολογιών", καταστρέφουν τους Ανθρώπους και είναι γ@μημένοι Σατανικοί ψεύτες.


Επειδή κάτι εμπλέκει ένα άτομο που ανήκει σε μια συγκεκριμένη δημογραφική περιοχή, δεν το καθιστά αντιπροσωπευτικό ολόκληρου του δημογραφικού χώρου.

Αν πω ότι η Χίλαρι είναι μια γιγαντιαία σατανική οντότητα, αυτό δεν με κάνει αντι-γυναικά, αντι-Αμερικανό ή αντι-ο,τιδήποτε ... Άλλο είμαι. Είμαι "αντι-Χίλαρι"...

Αυτοί που συνδυάζουν τις ιδιαιτερότητες και τις διαφορέςς σε ολόκληρες πληθυσμιακές ομάδες ανθρώπων και κρύβονται πίσω από αυτό είναι τα ίδια τα καθάρματα που πολεμούμε ...

Αυτοί  είναι οι κακοί. Αυτοί  είναι ψεύτες. Αυτοί επιδιώκουν να μας Χωρίσουν και να μας Κατακτήσουν

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ... ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΟΤΙ  ΧΑΝΟΥΝ  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ο Ιησούς ήταν ο Λέον Τρότσκι της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας


Έμαθε τους Εθνικούς Άριους Ρωμαίους να αγκαλιάσουν τη «φυλετική ισότητα», την «αδελφότητα» και να αγαπήσουν τους «εχθρούς» τους, ενώ ταυτόχρονα ήταν ένας ξεκάθαρος υπερασπιστής της εβρα'ι'κής ανωτερότητας όταν δίδασκε, τη νέα του «θρησκεία» του Χριστιανισμού, μόνο στους Εβραίους φυσικά.

Ήταν ο πρώτος Μπολσεβίκος και φιλελεύθερος που περπάτησε πάνω σε αυτήν τη γη!

...Ο Λεόν Τρότσκι απλώς υιοθέτησε την τακτική του Ιησού για να εξαπατήσει τους Ρώσους, όπως έκανε και ο Ιησούς στη Ρώμη...!

22 Μαΐ 2021

Τα διαβολάκια απασφάλισαν!


Το τραγούδι της Κύπρου  για τη φετινή Eurovision.

 El Diablo (Cyprus)

Έλενα Τσαγκρινού


Ερωτεύτηκα, ερωτεύτηκα

I fell in love, I fell in love


Έδωσα την καρδιά μου στον el diablo, τον el diablo

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ; ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΩ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ. ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ  :  ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ DNA ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ


ΓΡΑΦΕΙ Ο Jon Rappoport : “Τον τελευταίο χρόνο, αποδεικνύω ότι κάθε σημαντικός επιστημονικός ισχυρισμός σχετικά με τη λεγόμενη πανδημία είναι ψέμα. Αυτό το άρθρο αφορά κάτι άλλο. Τα χρήματα. Χρήματα που κάνουν τα ποσά των πακέτων διάσωσης/ενισχύσεων να μοιάζουν με ψιλά. Λεφτά που κάνουν τον Bill Gates να μοιάζει με κάποιον που ζει από την πρόνοια και ίσα – ίσα να τα βγάζει πέρα.

Για να καταλάβετε τη γραμμή προσέγγισής μου εδώ, πρέπει να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι είναι προγραμματισμένοι, με πολλούς τρόπους, να αποδέχονται τη σύγχρονη ιατρική περίθαλψη. Μια επιτυχημένη μέθοδος συμμόρφωσης/ προγραμματισμού: ένα ολόκληρο έθνος κατακλύζεται από ιατρική προπαγάνδα και ιατρική περίθαλψη, κατά τη διάρκεια μιας υποτιθέμενης κρίσης. Το συμπέρασμα είναι ότι : “μόνον οι γιατροί μπορούν να σώσουν τον πληθυσμό”.

Σκεφτείτε αυτό το κομμάτι του ελέγχου του νου. Σκεφτείτε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Και καθώς διαβάζετε παρακάτω, φανταστείτε χώρες με πολύ μεγάλο πληθυσμό που, σε σημαντικό βαθμό, εξακολουθούν να βασίζονται στη μη σύγχρονη παραδοσιακή ιατρική – βότανα, φυσικές θεραπείες κ.λπ.

Πιστεύετε πραγματικά ότι όταν οι αρχές δηλώσουν ότι η ιατρική/πανδημική κρίση έχει τελειώσει, οι πληθυσμοί αυτών των χωρών που έχουν εισβάλει θα επιστρέψουν στις προηγούμενες πεποιθήσεις και πρακτικές τους ;

“Σας ευχαριστούμε που σώσατε τις ζωές μας με φάρμακα και εμβόλια, αλλά τώρα θα επιστρέψουμε στην αρχαία μας Αγιουρβέδα και τον βελονισμό…”.