7 Σεπ 2022

"Ασφαλή" για τον πληθυσμό, εγκεκριμένα από την ⚰️ Ε.Ε. , "φαρμακευτικά" προϊόντα. Ανεπιθύμητες ενέργειες και οι πρώτες αγωγές κατά της BioNTech. Τι είναι ο υπολογιστής κινδύνου εμβολιασμού.


Ανεπιθύμητη ενέργεια:Ξαφνικός θάνατος (Sudden death) :



Ανεπιθύμητη ενέργεια:Διαταραχή εμμήνου ρύσεως(Menstruation disorder):



Πηγή: EudraVigilance - Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για τις αναφορές ύποπτων ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμάκων - EMA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) Πηγή δεδομένων: www.adrreports.eu Δεδομένα: 2002 - 18.06.2022 https://t.me/corona_Greece https://www.eyewideopen.org

"Ασφαλή" για τον πληθυσμό, εγκεκριμένα από την Ε.Ε. , "φαρμακευτικά" προϊόντα.


Η γραφική παρουσίαση των ανεπιθύμητων ενεργειών πραγματοποιήθηκε για να κατανοήσετε το μέγεθος της καταστροφής που συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα.

Με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν πλέον διαθέσιμα, για τους υγιείς κάτω των 65 ετών, η σχέση οφέλους/κινδύνου είναι αρνητική και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος λήψης του σκευάσματος κατά της Covid-19.

Για τους άνω των 65 δε, όπως αποδεικνύεται, το πολύ το 5% να "έφυγε" πραγματικά από Covid. Οι περισσότεροι είχαν άλλες, πιο σοβαρές, ασθένειες.  

Με μεγάλη σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι τα σκευάσματα κατά της Covid σκότωσαν περισσότερους, ιδιαίτερα νέους και υγιείς, από όσους θα έσωζαν. Τις δε μακροχρόνιες παρενέργειες δεν θα τις μάθουμε ποτέ γιατί κανείς δεν ασχολείται...

👀 Ολόκληρη η σειρά των βίντεο εδώ

Βλάβη από "εμβόλιο": Οι πρώτες αγωγές κατά της BioNTech Manufacturing GmbH

Düsseldorf, 06.09.2022


Το δικηγορικό γραφείο Rogert & Ulbrich του Ντίσελντορφ, το οποίο ειδικεύεται στο νομικό χειρισμό βλαβών από εμβολιασμούς και των συνεπειών τους, ανακοίνωσε ότι η BioNTech Manufacturing GmbH (εφεξής BioNTech) δεν έδειξε καμία προθυμία να επιτύχει εξωδικαστικό συμβιβασμό στις επίδικες υποθέσεις και, ως εκ τούτου, έχει πλέον καταθέσει αγωγές εξαψήφιου χρηματικού ποσού σε αρκετές υποθέσεις.

Το υπόβαθρο ήταν η συμπεριφορά του κατασκευαστή του προϊόντος Comirnaty. Η BioNTech απέστειλε απλώς ένα έντυπο αντί για επιστολή που αφορούσε τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, σε απάντηση στη δήλωση του δικηγόρου για αξιώσεις αποζημίωσης και ενημέρωσης. Σε αυτό το έντυπο, ζητήθηκε από την BioNTech - προφανώς για να απλοποιήσει το έργο της - να καταχωρίσει την έγγραφη βάση των αξιώσεων σε έντυπο της Pfizer.

Οι δικηγόροι του δικηγορικού γραφείου θεωρούν ότι αυτή η συμπεριφορά είναι υποτιμητική, ασεβής και δυσφημιστική.

Ο Dr. Rogert εξηγεί: "Οι ζημιωθέντες αισθάνονται ότι δεν τους παίρνουν στα σοβαρά. Όχι μόνο ταλαιπωρούνται από σημαντικά, περιοριστικά για τη ζωή τους προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό. Τώρα η υπεύθυνη εταιρεία τους δείχνει αλαζονικά μια ψυχρή στάση, αντί να εκπληρώσει την ευθύνη της. Εξάλλου, οι πελάτες είχαν συνήθως ήδη υποβάλει τις ιστορίες τους για τα δεινά τους στον EMA ή/και στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich ή/και στο BioNTech. Ειδικά σε περιπτώσεις που αφορούν σημαντικές βλάβες στην υγεία, το λιγότερο που θα μπορούσαν να περιμένουν τα θύματα θα ήταν ότι τα γεγονότα θα αντιμετωπίζονταν εκεί σοβαρά".

Ο δικηγόρος Ulbrich αναφέρει: "Όλο και περισσότερες βλάβες από τα εμβόλια έρχονται στο φως σε όλο τον κόσμο και πολλοί εμβολιασμένοι άνθρωποι μόλις τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι οι τρέχουσες ασθένειές τους σχετίζονται με την ένεση mRNA. Έχει ήδη εξηγηθεί στο δελτίο τύπου μας "Η βλάβη από το εμβόλιο είναι σοβαρότερη από την αναμενόμενη" ότι ο νομοθέτης στο άρθρο 84 παρ. 2 AMG δεν θέτει το βάρος της απόδειξης στον εμβολιαζόμενο ότι η βλάβη από το εμβόλιο οφείλεται στον εμβολιασμό, αλλά ότι ο παρασκευαστής του εμβολίου πρέπει να εξηγήσει και να αποδείξει ότι δεν υπάρχει καμία σχέση με τον εμβολιασμό. Είναι λοιπόν ακόμη πιο εκπληκτικό το γεγονός ότι η BioNTech δεν αντιμετωπίζει άμεσα τον διακανονισμό στις περιπτώσεις βλαβών που αναφέρθηκαν".

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πώς μπορεί κάτι αντίστοιχο να γίνει και στην Ελλάδα (νομικοί και απλοί πολίτες), μπορούν να επικοινωνήσουν με το δικηγορικό γραφείο (Γερμανικά/Αγγλικά):

Dr. Marco Rogert
Niermannsweg 13 - 40699 Erkrath
Τηλέφωνο: (0049) 211 819 770
E-Mail: office@ru.law
www.ru.law/impfschaden

Υπολογιστής κινδύνου εμβολιασμού



Σας παρουσιάζουμε μία νέα εφαρμογή με την οποία μπορείτε να υπολογίσετε, με βάση τα στοιχεία και τα δεδομένα που έχουν δημοσιευθεί, κατά πόσο ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 με τα πειραματικά σκευάσματα είναι επικίνδυνος για εσάς. Ο “υπολογιστής κινδύνου εμβολιασμού” χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο(που εξηγούμε παρακάτω) και υπολογίζει την αναλογία της πιθανότητας να χάσετε τη ζωή σας, είτε από το εμβόλιο είτε από covid-19.

Τον υπολογιστή θα τον βρείτε επάνω αριστερά στην αρχική σελίδα μας. 👇


⚠️ Συνέχεια στο σύνδεσμο ΕΔΩ


Πηγή δεδομένων