5 Σεπ 2022

Το σχέδιο εκτυλίσσεται και η προπαγάνδα είναι δίπλευρη...


Το σχέδιο εκτυλίσσεται, τα κανάλια κρύβουν την αλήθεια και ο κόσμος ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ στην νέα "πραγματικότητα"...


Βρετανίδα πολίτης μιλά στο παρακάτω παρακάτω βίντεο, δείχνοντας τι συμβαίνει στην χώρα της, αλλά όπως τονίζει ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ της Ευρώπης! Πως τα κανάλια και η κυβέρνηση πείθουν τους πολίτες πως όλα αυτά που γίνονται είναι για καλό, καταστρέφοντας σιγά-σιγά τα πάντα…

Σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Οι Βρετανοί βομβαρδίζονται με προπαγάνδα για το επίτευγμα πολέμου της Ουκρανίας  με την Ρωσία από το πρωί.

Υπάρχει λόγος για αυτό: Ο τετραπλασιασμός των τιμών της ενέργειας πρόκειται να χτυπήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, -βρισκόμαστε μια μέρα μακριά από τις άμεσες οφειλές των ανθρώπων, που ενδέχεται να τετραπλασιαστούν.

Όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον Πούτιν και τον πόλεμο.

Η προπαγάνδα είναι δίπλευρη:

 Πρώτον ο φόβος, για να υπάρχει ανάγκη πρωτοσέλιδων που προκαλούν φόβο με τον κίνδυνο πυρηνικού ολοκαυτώματος.

Στην συνέχεια αυτό που χρειάζεται να δώσουν, -εάν η προπαγάνδα αποδώσει, είναι ότι πρέπει να δώσουν ελπίδα. Έτσι γίνεται λόγος για τις δυνάμεις της Ουκρανίας που διαπερνούν τις γραμμές του Πούτιν. Και όλα αυτά είναι ένα είδος σκευωρίας, μιας ψευδαίσθησης αν θέλετε, για να νιώσετε καλύτερα για το γεγονός ότι πρόκειται να στριμωχτείτε στις τιμές της ενέργειας, στην δική σας χώρα».


Δείτε το βίντεο καθώς η αλήθεια ειπώνεται από τον απλό κόσμο:


Οι δήμ(ι)οι μετά το στοκάρισμα σε απινιδωτές για τα εμβολιασμένα ελληνόπουλα, ήδη ξεκίνησαν να εφαρμόζουν μέτρα για ... "εξοικονόμηση ενέργειας".

Αυτά συμβαίνουν όταν οι λαοί είναι ...ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ, ΑΜΕΤΟΧΟΙ και ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ 🥱 😴 ---> 🤡 ΑΡΠΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΙΝ!.......... Συνέχεια ΕΔΩ

Η Ρωσία ενεργεί υβριδικό ενεργειακό πόλεμο εναντίον της Ευρώπης. Όλα είναι ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ με μεγάλη προσοχή και αστείρευτη προπαγάνδα, για τους ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, μέσω του "διαίρει και βασίλευε"... Μια γηραιά ήπειρος, σε ΕΜΦΥΛΙΟ λόγω της προπαγάνδας των ξεπουλημένων μ.μ.ε., θα ζει πλέον μέσα στο πνευματικό και πραγματικό σκοτάδι του matrix, το μίσος και την ΑΠΟΛΥΤΗ εγκληματικότητα. Αυτή είναι η "νέα κανονικότητα" των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ που κυβερνούν τα κράτη-εταιρείες της "πανευρώπης" του Κalergi.


👉 Την "ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ" κάνουν...

👉 «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ»: Εξελίξεις στην Ευρώπη, μόνο στην Ελλάδα είναι ΒΑΘΥΣ ο ύπνος


Από δω και μπρος, θα σε έχουν κάπως έτσι γιατί τους συμφέρει να είσαι χαμένος μέσα στην φτώχεια, την ανησυχία και το θανατικό Καραμήτροοοο! :