15 Σεπ 2022

Δεν θα υπάρξουν άλλα Χριστούγεννα... Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ήδη εδώ

Μας είπαν ότι τα Χριστούγεννα έχουν ακυρωθεί για το 2022.

Να πώς προέβλεψα ότι αυτό θα συνέβαινε τον Μάρτιο του 2021.

Το παρακάτω απόσπασμα προέρχεται από το βιβλίο Endgame
και εξηγεί γιατί θέλουν να ξεφορτωθούν τα Χριστούγεννα...



'Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού του 2020, ήταν ολοφάνερο ότι ένα από τα κύρια σχέδια των περιορισμών που σχεδιάζονταν θα ήταν να διασφαλιστεί ότι θα υπήρχαν πολύ λίγες ευκαιρίες να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η πολιτική θα διατηρηθεί και τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό.

Πρώτον, φυσικά, τα Χριστούγεννα είναι (παρά την εμπορευματοποίηση) μια χριστιανική γιορτή. Η μελλοντική παγκόσμια κυβέρνησή μας χρειάζεται μια παγκόσμια θρησκεία και ο Χριστιανισμός πρέπει να περιέχεται στη νέα παγκόσμια θρησκεία (η οποία έχει πολλά ονόματα, αλλά για προφανείς λόγους αναφέρεται συνήθως ως Chrislam).

Δεύτερον, ο στόχος είναι να αφαιρεθεί μια γιορτή που (ακόμη και για τους μη χριστιανούς) αποτελεί σε μεγάλο βαθμό ετήσιο επίκεντρο. Οι άνθρωποι προσβλέπουν στα Χριστούγεννα ως περίοδο γιορτής. Είναι μια ευκαιρία για γιορτές και πανηγύρια και για τους ανθρώπους να συναντηθούν με φίλους και συγγενείς που μπορεί να μην βλέπουν για το υπόλοιπο του έτους. Για να σπρώξει κανείς τον φόβο και το άγχος βαθιά στην ψυχή ενός έθνους, είναι απαραίτητο να αφαιρέσει όλες τις ευκαιρίες για ευχαρίστηση, χαλάρωση και χαρά - και να κάνει τη ζωή των ανθρώπων όσο το δυνατόν πιο βαθιά μίζερη. Η ακύρωση των Χριστουγέννων βοηθά επίσης στην απομόνωση των ανθρώπων (οι οποίοι μπορεί να είναι μόνοι για μεγάλο μέρος του έτους) από τους φίλους και τους συγγενείς τους.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι που διοικούν τις ζωές μας είναι πραγματικά κακόβουλοι που θα κάνουν τα πάντα για να προωθήσουν τους σατανικούς τους στόχους.

Οι οπαδοί της Ατζέντα 21, έχουν θέσει ως όπλο τα Χριστούγεννα και αναμφίβολα θα θέσουν ως όπλο και άλλες κρίσιμες γιορτές. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο να γίνουν τα Χριστούγεννα σχεδόν αδύνατα.

Πρώτον, φυσικά, θέλουν να βλάψουν τον Χριστιανισμό. Το χριστιανικό εκκλησιαστικό κατεστημένο φαίνεται να είναι πρόθυμο γι' αυτό, επειδή είναι προσηλωμένο στην Ατζέντα 21 και τη μία παγκόσμια θρησκεία. Τα Χριστούγεννα είναι, φυσικά, σημαντική και γνωστή χριστιανική γιορτή.

Δεύτερον, το κλείσιμο των Χριστουγέννων θα βλάψει θανάσιμα τις μικρές επιχειρήσεις. Οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις πραγματοποιούν το μεγαλύτερο μέρος του ετήσιου κέρδους τους το μήνα Δεκέμβριο - πουλώντας δώρα και λιχουδιές σε όσους θέλουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Το σχέδιο της Ατζέντα 21 είναι να καταστραφούν αυτές οι μικρές επιχειρήσεις, και η ακύρωση των Χριστουγέννων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γίνει αυτό.


Υπάρχουν ακόμη εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν γιατί θέλουν να το κάνουν αυτό, αλλά η απάντηση είναι απλή: το σχέδιο είναι να καταστραφούν όλες οι μικρές επιχειρήσεις (κάτι που ευνοείται συνεχώς από την Ευρωπαϊκή Ένωση για παράδειγμα), ώστε οι μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις (με τους πολλούς δικηγόρους και λομπίστες τους) να μπορούν να αναπτυχθούν σε πλήρη μονοπώλια.

Αν αμφιβάλλετε γι' αυτό, τότε απλά κοιτάξτε τον τρόπο με τον οποίο ενισχύθηκε ο πλούτος των δισεκατομμυριούχων κατά τους πρώτους μήνες του 2020.

Τρίτον, το κλείσιμο των Χριστουγέννων (ή ακόμα και η απλή απειλή ότι θα τα σταματήσουν, ότι θα τα μετατρέψουν σε ψηφιακά Χριστούγεννα ή ότι θα εμποδίσουν τη συνάντηση οικογενειών) είναι όλα μέρος της πολιτικής για τη διάλυση των οικογενειών και των κοινοτήτων και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απομόνωση όλων μας".

Από το Endgame (το οποίο εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2021 από τον Vernon Coleman)


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ήδη εδώ


"Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ήδη εδώ. Ζούμε σε αυτήν. Και τα πράγματα θα γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα κατά τους επόμενους μήνες, επειδή βρισκόμαστε ήδη στη φάση της θανάτωσης, στην ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από, ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις μιας μικροσκοπικής ομάδας λομπίστας και λατρευτών που έχουν χειραγωγηθεί ώστε να εκπροσωπούν τα συμφέροντα των συνωμοτών - είτε εν γνώσει τους είτε μέσω της βλακείας και της άγνοιας.

Μας ελέγχουν οι συνωμότες που ελέγχουν το είδος των ανθρώπων που πιστεύουν ότι το να κολλήσουν στο δρόμο μπροστά από ασθενοφόρα είναι κάτι φυσιολογικό. Ο κόσμος είναι γεμάτος από ανθρώπους που πιστεύουν ότι όσοι από εμάς ανησυχούμε για όσα συμβαίνουν είναι μισότρελοι θεωρητικοί συνωμοσίας. Αλλά το περίεργο είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους που μας θεωρούν θεωρητικούς συνωμοσίας ανησυχούν οι ίδιοι για πράγματα που συμβαίνουν και τους έχουν επηρεάσει.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν δει τη μεγάλη εικόνα - δεν συνειδητοποιούν ότι όλα τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια συνδέονται μεταξύ τους. Η γρίπη με το νέο όνομα, η υπερθέρμανση του πλανήτη, ο χειραγωγημένος πόλεμος εναντίον της Ρωσίας, ο πόλεμος εναντίον μας, η σκόπιμα κατεστραμμένη παγκόσμια οικονομία, οι αυξήσεις των τιμών, ο πληθωρισμός - όλα συνδέονται μεταξύ τους.


Οι αθώοι απέτυχαν να βάλουν δύο και δύο μαζί, εν μέρει επειδή ήταν πολύ απασχολημένοι με το να ανησυχούν για τις επιμέρους απειλές στην καθημερινή τους ζωή, εν μέρει επειδή δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι κάποιος θα μπορούσε να συλλάβει μια τόσο σατανική συνωμοσία όσο αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και χρόνια, εν μέρει επειδή είναι αφελείς, αδιαμφισβήτητοι και πολύ έτοιμοι να πιστέψουν ό,τι τους λένε τα εντελώς διεφθαρμένα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, και εν μέρει επειδή από την αρχή όσοι από εμάς είπαμε την αλήθεια δαιμονοποιήθηκαν, είπαν ψέματα, λογοκρίθηκαν, αποσιωπήθηκαν και φιμώθηκαν πολύ αποτελεσματικά από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Όταν τελικά φτάσει η Μεγάλη Επαναφορά, ο Sir Klaus Schwab, ιππότης της Βασίλισσας Ελισάβετ για τις υπηρεσίες του στη συνωμοσία, θα είναι ο μη εκλεγμένος βασιλιάς μιας εντελώς διεφθαρμένης παγκόσμιας κυβέρνησης. Ο Schwab, ένας κακοποιός της δεκαετίας του '40 από το κεντρικό κάστινγκ, μια διασταύρωση του Dr Strangelove, του Ernst Blofeld και του Dr Mengele, θα περιβάλλεται από μια συμμορία απατεώνων της λίστας C, συνωμότες και μισοξεχασμένες διασημότητες.


Αν δεν προσέξουμε, θα μας ελέγχουν αυτοί που θεωρώ μίζερα, θλιβερά, δευτεροκλασάτα ανθρώπινα όντα- άνθρωποι όπως ο Fauci, ο Whitty, άθλιοι μικροί δημόσιοι υπάλληλοι, και ο Gates, φίλος του Jeffrey Epstein και του BBC. (Αν ο Epstein ήταν ακόμα ζωντανός, το BBC θα του έδινε αναμφίβολα ένα chat show.) Η Dolly Parton και ο Piers Morgan θα είναι από κοινού Παγκόσμιοι Υπουργοί, υπεύθυνοι για το να γνωρίζουν φαινομενικά τα πάντα, αλλά, στην πραγματικότητα, να μην καταλαβαίνουν τίποτα. Ο Κάρολος, ένας 70χρονος τύπος που χρειάζεται βοήθεια για να βγάλει το αυγό του πρωινού του και να βάλει οδοντόκρεμα στη βούρτσα του, θα είναι υπεύθυνος για τα δικαιώματα με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, ένα ζευγάρι συζύγων του Στέπφορντ, ως βοηθούς του. Ο Δούκας και η Δούκισσα της Καλιφόρνια θα είναι αναμφίβολα υπεύθυνοι για τη γκρίνια και την κατσούφιασμα - και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν καλή δουλειά.


Αν επιτρέψουμε σε αυτά τα θλιβερά και μίζερα πλάσματα να μας νικήσουν, θα είναι σαν να συντρίβεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας από μια ομάδα μονοπόδαρων πειρατών με σκορβούτο.

Αλλά, δυστυχώς, μας νικούν. Οι συνωμότες και οι συνεργάτες κυβερνούν ήδη τον 'κόσμο'.


14 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτό είναι ένα βιβλίο για το μέλλον- το μέλλον που έχει σχεδιαστεί για εμάς από τα Ηνωμένα Έθνη, τους οπαδούς της Ατζέντας 21, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και όσους είναι πρόθυμοι να προωθήσουν τους στόχους της Μεγάλης Επαναφοράς και να μας οδηγήσουν σε αυτό που αποκαλούν "νέα κανονικότητα".

Αυτό δεν είναι ένα βιβλίο ιστορίας- είναι ένα βιβλίο του μέλλοντος- είναι ένα βιβλίο προβλέψεων και συμπερασμάτων. Οι προβλέψεις μου από τον Φεβρουάριο του 2020 έχουν αποδειχθεί απολύτως ακριβείς και τεκμηριώνονται στα βιβλία, τα άρθρα και τα βίντεο μου. Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξω μπροστά και, με βάση όσα γνωρίζουμε ότι σχεδιάζονται εδώ και δεκαετίες, περιέγραψα το μέλλον που μπορούμε να περιμένουμε και πώς τα σχέδιά τους θα επηρεάσουν τη ζωή μας τα επόμενα χρόνια.
(V.Coleman)


Πηγή - Διαμόρφωση/σύμπτυξη/προσθήκες : Α.Τ.

🔔 Είναι καθαρά ζήτημα ζωής ή θανάτου η αντίσταση στο "reset"