26 Σεπ 2022

Σιωπηλό πολεμικό μέτωπο : Γεωμηχανική - Δεκαετίες μεγάλης καταστροφής της βιόσφαιρας ενώ παράλληλα δηλητηριάζουν την ανθρωπότητα, ρίχνοντας την ευθύνη στους ανθρώπους.



Ο αγαπημένος όρος των ψυχοπαθών παγκοσμιοποιητών είναι "θεωρία συνωμοσίας" και υπάρχει ένας καλός λόγος που δημιουργήθηκε ως ένας γενικός όρος για να καλύψει ψυχολογικές ενέργειες και γεγονότα όπου θέλουν να παραμείνει κυρίαρχη η "επίσημη αφήγηση" αυτών των γεγονότων.

Σκεφτείτε τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Είκοσι ένα χρόνια αργότερα, η "επίσημη αφήγηση", αν και σε παρακμή με τις νεότερες γενιές που είναι πιο επαναστατημένες, εξακολουθεί να είναι κυρίαρχη παρά τα ατελείωτα στοιχεία που ανοίγουν τρύπες στην εγκυρότητά της.

Το ίδιο ισχύει για σχεδόν κάθε μεγάλο πόλεμο του περασμένου αιώνα ή για κάθε γεγονός όπου η κυβέρνηση είχε άμεση ανάμειξη, και πιο πρόσφατα για παγκόσμιες επιχειρήσεις όπως η "κλιματική αλλαγή" και οι "πανδημίες".

Αν η λογοκρισία είναι η κόλλα για να βουλώσουν το στόμα των ανθρώπων άμεσα, το πρόδρομο εργαλείο της, ο όρος "θεωρία συνωμοσίας" είναι το σφυρί τους για να συντρίψουν τα μυαλά και να ντροπιάσουν τους ανθρώπους ώστε να σκεφτούν δύο φορές ακόμη και να μιλήσουν.

Εξυπηρετεί βασικούς λειτουργικούς σκοπούς:

  • Εισάγει φόβο, ανησυχία και αμφιβολία.
  • Προκαλεί ντροπή ως κατηγορία, η οποία παγώνει την ομιλία και εμποδίζει την έναρξη συνομιλιών.
  • Με την πάροδο του χρόνου και σε όχλους, αυτό εμποδίζει τους ανθρώπους να έχουν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για θέματα όπου η "επίσημη αφήγηση" ενισχύεται έντονα από την ομάδα.
  • Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι φύλακες πληροφοριών χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο ως ένα παντοδύναμο ρόπαλο επιβολής της αφήγησης.
  • Οι αμειβόμενοι "επιστήμονες" και "ειδικοί" χρησιμοποιούν τον όρο στους ακαδημαϊκούς κύκλους για να καταπνίξουν την ελεύθερη σκέψη.


Αν διαβάζετε αυτό το ιστολόγιο αρκετό καιρό, ξέρετε ότι δεν υπάρχουν πλέον θεωρίες συνωμοσίας, παρά μόνο επαληθεύσιμες συνωμοσίες.

Η επιστημονική κοινότητα προδίδει την ανθρωπότητα και ολόκληρο τον ιστό της ζωής επειδή δεν παραδέχεται ότι αυτές οι επιχειρήσεις έχουν ήδη αναπτυχθεί και καταστρέφουν τη βιόσφαιρα.— Dane Wigington*

Μία από τις λιγότερο συζητημένες μεταξύ των πολλών είναι η τροποποίηση του καιρού ή η γεωμηχανική.


Ο αμερικανικός στρατός άρχισε να χρηματοδοτεί την έρευνα για τη γεωμηχανική αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μυστικές επιχειρήσεις των μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών και του στρατού, από τη στιγμή που ξεκινούν, μόνο μεγαλώνουν και επεκτείνονται σε προϋπολογισμό και πεδίο εφαρμογής.

Μετά από δεκαετίες ενίσχυσης της αντίληψης μέσω της αλλοιωμένης επιστήμης και της ευθείας προπαγάνδας μέσω της ενισχυμένης πλέον ψυχοπαιδαγωγίας που είναι γνωστή ως "Κλιματική Αλλαγή", η γεωμηχανική έχει μετονομαστεί σε "κλιματική παρέμβαση". Απλά προετοιμάζουν τα μυαλά για αυτό που ήδη κάνουν εδώ και δεκαετίες χωρίς τη συγκατάθεση της ανθρωπότητας - καταστρέφουν τη βιόσφαιρα για να δημιουργήσουν τα προβλήματα για τα οποία οι λύσεις τους είναι ήδη σε αναμονή.

Έχουμε μία γη. Ένα πολύπλοκο διασυνδεδεμένο φυσικό αυτοδιορθούμενο σύστημα στο οποίο οι άνθρωποι αποτελούν μέρος και βασίζονται. Η κύρια ουσία αυτής της ψυχοσύνθεσης είναι να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είμαστε ο καρκίνος αυτού του πλανήτη και ότι η ύπαρξή μας τον βλάπτει. Αυτό έχει προκαλέσει τεράστιο άγχος στις νεότερες γενιές, των οποίων οι γονείς επίσης πιστεύουν σε αυτή την τρέλα.

Το πιο ισχυρό όπλο στα χέρια του καταπιεστή είναι το μυαλό του καταπιεσμένου. - Steven Biko

Μέσω της θρησκείας τους του επιστημονισμού, το να παίζουν τον Θεό για τους παγκοσμιοποιητές, σημαίνει να παρεμβαίνουν σε όλα όσα υποστηρίζουν και συντηρούν τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου του καιρού και του κλίματος. Η καταστροφολογία και των δύο και η επίρριψη ευθυνών στην ανθρωπότητα τους επιτρέπει να κάνουν τις μάζες να πιστέψουν τη φράση "Εγώ είμαι ο ιός", η οποία αποτελεί το τελικό στάδιο της μετατόπισής τους προς τον πληθυσμιακό έλεγχο και την παγκόσμια τεχνοκρατία.

Θα ήταν σοφό να λάβουμε υπόψη μας τα λόγια του George Carlin και να "αφήσουμε τη φύση ήσυχη", αλλά δεν υπάρχει ούτε σοφία ούτε ενσυναίσθηση μεταξύ εκείνων που επιδιώκουν να ελέγξουν την ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Για να μάθετε πώς αυτές οι επιχειρήσεις γεωμηχανικής καταστρέφουν τον αέρα, το έδαφος, τα δάση, τα τρόφιμα και τα σώματά μας με τοξικά μέταλλα όπως τα νανοσωματίδια αλουμινίου...

Δείτε το ντοκιμαντέρ του *Dane Wigington: The Dimming (Η εξασθένιση):



Πόσο βαθιά μέσα στην κοινωνία έχει ήδη εξαπλωθεί ο ιός της κλιματικής αλλαγής;

Παρακολουθήστε τον Mark Dice να συλλέγει υπογραφές για να υποστηρίξει τη σύλληψη των αρνητών της κλιματικής αλλαγής και τα απληροφόρητα ζώα που τον υποστηρίζουν (ενώ οι διαφημίσεις του καναλιού που τρολάρει την κίνηση του Dice στο τέλος, είναι όλα τα λεφτά) :