14 Σεπ 2022

Είναι και αυτός «ψεκασμένος συνωμοσιολόγος»;;


Ή μήπως τελικά... άλλοι είναι οι ψεκασμένοι;


«Οι εταιρείες ασύρματης επικοινωνίας προειδοποιούν τους μετόχους τους για τον κίνδυνο της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων και των πύργων κινητής τηλεφωνίας 5G, αλλά δεν προειδοποιούν τους καταναλωτές. Δεν προειδοποιούν τους ανθρώπους που ζουν σε σπίτια κοντά σε πύργους κυττάρων».

Αυτό αναφέρει ο Lyle Laver, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του «The National Business Post»!



Όπως τονίζεται σε σχετικό άρθρο αλλά και στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε:

«Οι ασφαλιστές κατατάσσουν το 5G και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ως «υψηλού» κινδύνου, συγκρίνοντας το ζήτημα με τον μόλυβδο και τον αμίαντο . Μια έκθεση για το 2019 από το Swiss Re Institute , έναν παγκόσμιο κορυφαίο πάροχο ασφάλισης, ταξινομεί τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G ως «υψηλού», κινδύνου δηλώνοντας:

«Οι υπάρχουσες ανησυχίες σχετικά με πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) είναι πιθανό να αυξηθεί.

Το 5G θεωρείται ένας αναδυόμενος κίνδυνος καθώς οι βιολογικές επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων γενικώς και του 5G ειδικότερα ακόμη συζητιούνται».

-Η διεθνής εταιρεία Crown Castle απ’ το Χιούστον του Τέξας είναι μια κρατική εταιρεία. Έχουν μια αναφορά 10 σημείων που οφείλουν να δίνουν στους μετόχους.

Σε αυτήν την αναφορά, γράφει:

«Αν η εκπομπή συχνοτήτων από ασύρματα τηλέφωνα ή εξοπλισμό της τηλεπικοινωνιακής μας υποδομής καταδειχθούν ότι προκαλούν αρνητικές συνέπειες στην υγεία, οι ενδεχόμενες μελλοντικές αξιώσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν δυσμενώς τα κόστη λειτουργίας μας ή τα έσοδά μας».

Γιατί δεν ειδοποιούνται οι πολίτες; Γιατί Αποκαλείται ως συνωμοσιολόγος όποιος σχολιάζει αρνητικά το 5g;

Δείτε το βίντεο. Εταιρείες υποχρεούνται νομικά να προειδοποιούν τους μετόχους για κινδύνους του 5G αλλά όχι το κοινό :


Πηγή - Προσθήκες : Α.Τ.


Γιατί οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας 5G είναι πιο επικίνδυνοι - Μάθετε τα γεγονότα!


Κίνδυνος από τους πύργους κινητής τηλεφωνίας 5G


Πολλοί μας ρωτούν τι είναι αυτό που κάνει τους πύργους κινητής τηλεφωνίας 5G πιο επικίνδυνους από τους πύργους κινητής τηλεφωνίας 2G, 3G ή 4G.


Γνωρίζουν ότι όλοι τους εκπέμπουν την καρκινογόνο ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RF). Αλλά ακούνε ότι το 5G υποτίθεται ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνο και θέλουν να μάθουν τα πραγματικά γεγονότα. Είναι αλήθεια, και αν ναι, τι σχετικά με αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο; Θα τα εξετάσουμε όλα αυτά!

Οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας 5G είναι πιο επικίνδυνοι από τις προηγούμενες γενιές πύργων κινητής τηλεφωνίας, επειδή μας εκθέτουν σε μεγαλύτερη ποικιλία συχνοτήτων ακτινοβολίας RF. Δεν εκπέμπουν μόνο τις υψηλότερες μικροκυματικές συχνότητες 5G (μεταξύ 24 GHz έως 300 GHz), αλλά εκπέμπουν και πολλές από τις χαμηλότερες συχνότητες 2G, 3G & 4G (μεταξύ 1 GHz έως 6 GHz). Επίσης, τα μικρότερα χιλιοστομετρικά κύματα του 5G έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν βλάβες στο δέρμα, τα μάτια, το ανοσοποιητικό σύστημα και την αντίσταση των βακτηρίων μας στα αντιβιοτικά. Ορισμένες συχνότητες 5G, όπως η κοινή συχνότητα 60 GHz, είναι γνωστό ότι απορροφούν οξυγόνο και πιστεύεται ότι παρεμβαίνουν στην απορρόφηση οξυγόνου στους πνεύμονές μας.

Στο υπόλοιπο αυτού του άρθρου δεν θα μπούμε μόνο στις λεπτομέρειες του γιατί το 5G είναι πιο επιβλαβές, αλλά θα μιλήσουμε και για το πώς μπορείτε να προστατευτείτε από αυτούς τους κινδύνους. Θα μιλήσουμε περισσότερο για το τι είναι η ακτινοβολία 5G και θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα για το πώς ο στρατός των ΗΠΑ τη χρησιμοποιεί ως όπλο ελέγχου του πλήθους. Θα μιλήσουμε επίσης για (και θα παραπέμψουμε) τις πολλές επιστημονικές μελέτες και επιστολές από γιατρούς και επιστήμονες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους και εξηγούν τους κινδύνους του 5G από επιστημονική άποψη. (Σχετικά άρθρα: "Οι κίνδυνοι για την υγεία από το 5G διαψεύδονται - Μάθετε τα γεγονότα!" & "Είναι το WiFi ασφαλές;").  Διαβάστε περισσότερα »