9 Σεπ 2022

Όσες πιο πολλές δόσεις κάνει κανείς τόσο θα καταρρέει το ανοσοποιητικό


Καθ. Βιοχημείας Κ.Πουλάς: Κατάρρευση του Ανοσοποιητικού με κάθε δόση - Μετά πάμε σε θρομβώσεις και ΑΝΑΚΟΠΕΣ...


Ο Καθηγητής Βιοχημείας Κωνσταντίνος Πουλάς του Πανεπιστημίου Πατρών αναφέρεται σε ομάδα που εξέτασε τις επιπτώσεις από τα σκευάσματα mrna :





Η Μελέτη αυτή από την ομάδα του Μακάλωφ η οποία δημοσιεύτηκε είναι εκτενής ξεπερνάει τις 60 σελίδες και δείχνει ο όλοι όσοι εμβολιάζονται παρατηρείται σε αυτούς μια έκπτωση του ανοσοποιητικού τους.. Δηλαδή ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ H ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ, η πρώτη γραμμή Άμυνας του ανθρώπου.

Aυτό έχει ως αποτέλεσμα όλοι όσοι έχουν εμβολιαστεί με δυο, τρεις, τέσσερις δόσεις, οι επιπτώσεις θα λειτουργούν αθροιστικά... Όσες πιο πολλές δόσεις κάνει κανείς τόσο θα καταρρέει το ανοσοποιητικό.  (Βλ. εδώ και εδώ)

Aυτοί θα είναι ευάλωτοι και από τον Κορωνοιό και από άλλες λοιμώξεις γιατί δεν θα μπορούν να τις αντιμετωπίσουν. Υπάρχουν θέματα ασφαλείας των ατόμων αυτών ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ και ΑΝΑΚΟΠΕΣ τις οποίες έχουμε παρατηρήσει μετά τον εμβολιασμό.  [πηγή]



Πώς επέρχεται η κατάρρευση του ανοσοποιητικού με κάθε δόση :






Τα ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ επιμένουν : Μιλώντας σήμερα για το επικαιροποιημένο εμβόλιο του κορωνοϊού είπε πως "οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να το κάνουν και επίσης ότι όσοι έχουν κάνει τρεις δόσεις να κάνουν και τέταρτη πριν προχωρήσουν στο νέο εμβόλιο". [πηγή]