2 Σεπ 2022

Τι συμβαίνει με τους γιούς των διασήμων;


Αν αυτές οι φωτογραφίες σας κάνουν να αρρωστήσετε στο στομάχι, λυπάμαι. Ωστόσο, αυτή η δυσάρεστη αίσθηση που νοιώθετε, είναι το σώμα σας που σας λέει ότι βλέπετε κάτι που είναι εντελώς λάθος και αφύσικο. Και ότι όλα αυτά γίνονται για κάποιον σκοπό. Εδώ και χρόνια καταγράφω την ατζέντα σύγχυσης των φύλων, η οποία βασίζεται στον ισχυρισμό ότι τα φύλα είναι κοινωνικά κατασκευάσματα.




Η ίδια ατζέντα υποστηρίζει ότι τα νήπια είναι σε θέση να πάρουν την απόφαση που θα αλλάξει την ζωή τους και να αλλάξουν φύλο, ενώ παράλληλα προωθεί την χρήση ακραίων φαρμάκων, όπως αντι-ορμονικών ουσιών. Η ίδια ατζέντα εισχωρεί και στα προγράμματα σπουδών του δημοτικού σχολείου, επειδή «αυτοί» γνωρίζουν ότι η κατήχηση πρέπει να γίνει σε νεαρή ηλικία για να επηρεάσει μόνιμα την ψυχή...

Διαβάστε περισσότερα » ΕΔΩ


👉 Η τελική φάση του "προγράμματος"...

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τον "πολιτιστικό μαρξισμό" τον οποίο περνά η 4η βιομηχ. επανάσταση σαν τρόπο ζωής. Drag queen εκθέτει τα γεννητικά του όργανα κατά τη διάρκεια ενός σόου για παιδιά για τον μήνα υπερηφάνειας. Η τελική φάση του προγράμματος LGBTP είναι εδώ. Η διαφθορά των παιδιών βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη. Αυτόν τον μήνα υπερηφάνειας είδαμε υποεκπροσωπούμενες ποσότητες εκδηλώσεων με επίκεντρο τα παιδιά. Πράγματα που πριν από λίγο καιρό κατέληγαν τους ενήλικες στη φυλακή, τώρα αποτελούν μέρος των επίσημων εορτασμών για τη νεολαία.  Ο ολισθηρός δρόμος ήταν πραγματικός. Θέλουν να βιάσουν τα παιδιά σας και ΘΑ το κάνουν αν δεν τους σταματήσουμε.