23 Σεπ 2022

Πύργοι κινητής τηλεφωνίας και ρούτερ, στοχεύουν αυτόματα πολίτες που έχουν επισημανθεί στα "κοινωνικά δίκτυα" παγκοσμίως


Τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν έναν θαρραλέο εμπειρογνώμονα που βρίσκεται στα ίχνη αρκετών αδυναμιών του παγκόσμιου συστήματος επιβολής του νόμου. Αυτά τα νομικά και ερευνητικά κενά επιτρέπουν τη συστηματική παρενόχληση των πολιτών.


Τέτοιες παρενοχλήσεις προκαλούν απώλεια δυνατότητας βιοπορισμού, απώλεια κοινωνικού κύκλου και απώλεια ευημερίας σε καλούς ανθρώπους. Όλα αυτά για να ικανοποιηθούν "εγκληματικά μυαλά".

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση του κ. Nils Melzer, και όπως συζητήθηκε σε μια διαδικασία στις 28/2/20 στα Ηνωμένα Έθνη, η πρακτική αυτή μπορεί να κάνει κατάχρηση ιατρικών εμφυτευμάτων, νευροτεχνολογικών συσκευών, οπλοποιημένης ψυχολογίας και mobbing - όλα για να επιτευχθεί η απόλυτη καταστροφή κάθε ατόμου.

Παραθέτουμε από την έκθεση του κ. Melzer παρακάτω, για να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που περνούν αυτές τις προκλήσεις

Πώς διαπράττονται αυτά τα εγκλήματα ;


Λοιπόν, ο εμπειρογνώμονας διαπιστώνει ότι αυτές οι πρακτικές δεν περιορίζονται σε κράτη-παρίες, αλλά μάλλον χρησιμοποιούνται εύκολα από:

"εταιρικούς παράγοντες και οργανωμένους εγκληματίες"


Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει για εκδίκηση, κέρδος ή σαδιστική ψυχαγωγία. Οι πρακτικές αυτές προκαλούν οικονομική καταστροφή και απομόνωση από:

"εκφοβισμό, παρενόχληση, παρακολούθηση, δημόσια διαπόμπευση και δυσφήμιση, καθώς και ιδιοποίηση, διαγραφή ή χειραγώγηση πληροφοριών".

Η προκύπτουσα αδυναμία και η σιωπή επιβάλλονται εύκολα με τη χρήση:

Βασανιστηρίων, "mobbing, διαδικτυακού εκφοβισμού και κρατικά υποστηριζόμενων διώξεων που στερούν από τα θύματα κάθε δυνατότητα να αντισταθούν αποτελεσματικά ή να ξεφύγουν από την κακοποίησή τους".

Τέλος, η κατάχρηση συσκευών υψηλής τεχνολογίας, επιτρέπει την εξ αποστάσεως πρόκληση σοβαρών ψυχικών δεινών:

"Ιατρικά εμφυτεύματα και, ενδεχομένως, νανο- ή νευροτεχνολογικές συσκευές".

Οι πρακτικές δεν είναι περίπλοκες, βασίζονται σε διάφορες ανθρώπινες αδυναμίες και σαφώς ευδοκιμούν σε αυταρχικές εποχές. Οι παρουσιάσεις του Nils Melzer, με σοβαρό και αυστηρό τρόπο προειδοποιούν για mobbing, "απειλές, εκφοβισμό" και "πρόκληση φοβιών" ή "πρόκληση άγχους", τα οποία προκαλούν στους ανθρώπους ανικανότητα να εργαστούν και τους τρομάζουν, απομακρύνοντάς τους μακριά από την οποιαδήποτε βοήθεια. Το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό.

Η έκθεση τελειώνει με την ακόλουθη παράγραφο:

"Προκλήσεις των νέων τεχνολογιών: Προκειμένου να διασφαλιστεί η επαρκής εφαρμογή της απαγόρευσης των βασανιστηρίων και των συναφών διεθνών νομικών υποχρεώσεων στις παρούσες και μελλοντικές συνθήκες, η ερμηνεία της θα πρέπει να εξελίσσεται σύμφωνα με τις νέες προκλήσεις και δυνατότητες που προκύπτουν σε σχέση με τις αναδυόμενες τεχνολογίες όχι μόνο στον κυβερνοχώρο, αλλά και σε τομείς όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική, η νανο- και νευρο - τεχνολογία ή οι φαρμακευτικές και βιοϊατρικές επιστήμες, συμπεριλαμβανομένης της λεγόμενης "βελτίωσης του ανθρώπου".

Σας θυμίζει κάτι;


Πολλοί άνθρωποι, παρουσιάζουν καθεμία από αυτές τις καταστάσεις και πολλοί λαμβάνουν όλο και περισσότερο την υποστήριξή μας για να ξεπεράσουν αυτές τις προκλήσεις. Με τη βοήθειά σας, φτάνουμε σε περισσότερους ανθρώπους κάθε μέρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε βίντεο με τον κ. Melzer να συζητά γενικά για τα ψυχολογικά βασανιστήρια στην επίσημη σελίδα του Ο.Η.Ε. / EΔΩ

-Κάθε οξύς πόνος - από πονοκεφάλους μέχρι αίσθημα καψίματος στα άκρα - σχετίζεται με επιθέσεις μικροκυμάτων.... προκαλούν ακραία κόπωση, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια... Προστατευτείτε! :


Συνέχεια εδώ


Επιμέλεια/μετάφραση/προσθήκες : Α.Τ.