22 Σεπ 2022

Chief Medical Officer της Moderna : η πρωτεΐνη spike από το εμβόλιο COVID μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα καρδιακά κύτταρα και να τα βλάψει



Τον Ιούνιο ήρθε στην επιφάνεια μια συνέντευξη του Chief Medical Officer της Moderna, στην οποία παραδέχεται ότι η πρωτεΐνη spike από το εμβόλιο COVID μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα καρδιακά κύτταρα και να τα βλάψει, δικαιώνοντας τον Dr. Byram Bridle, έναν Καναδό γιατρό που προειδοποίησε για το εμβόλιο πριν από ένα χρόνο. Bλ. εδώ : Ο CMO της Moderna πιστεύει ότι οι αιχμές από το εμβόλιο mRNA φτάνουν στην καρδιά. Θα κατηγορήσει ο κόσμος τον κατασκευαστή για διασπορά παραπληροφόρησης;

Τον Ιούνιο του 2021, ο Bridle εξέφρασε ανησυχίες ότι η πρωτεΐνη spike στο εμβόλιο COVID θα μπορούσε να ταξιδέψει σε όλο το σώμα και να προκαλέσει βλάβες. Βλ. εδώ σε pdf : Επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες για να διαλύσουν την αχαλίνωτη παραπληροφόρηση που διαδίδεται σχετικά με το SARS-CoV-2, το COVID-19, τις πρώιμες θεραπείες και τους τρέχοντες εμβολιασμούς. Από τον Dr. Byram W. Bridle

Μια συκοφαντική ιστοσελίδα ξεκίνησε να εμφανίζεται κάτω από τα αποτελέσματα αναζήτησης για τον Bridle. Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι "το εμβόλιο mRNA εγχέεται στον άνω βραχίονα (τον δελτοειδή μυ). Δεν υπάρχει πρωτεΐνη αιχμής στα εμβόλια mRNA".

Καναδοί αξιωματούχοι υγείας κατηγόρησαν τους εμπειρογνώμονες που εξέφρασαν ανησυχίες για την ασφάλεια του εμβολίου COVID ότι διασπείρουν παραπληροφόρηση. Οι

ισχυρισμοί αυτοί έμειναν σε μεγάλο βαθμό αναπάντητοι από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τα οποία πίεζαν για περισσότερα λουκέτα και περιορισμούς στην αμφισβήτησή τους.

Ο Bridle δήλωσε ότι η δικαίωσή του με την παραδοχή της Moderna συνοδεύεται από "ανάμεικτα συναισθήματα", καθώς έχει υποστεί "ανεπανόρθωτη ζημία" στην καριέρα και τη φήμη του.

"Αναρωτιέμαι αν οι αρνητές θα ακούσουν τους κατασκευαστές του εμβολίου COVID-19′, καθώς επιβεβαιώνουν τώρα αυτό το μήνυμα 1,5 έτους".

Τον Ιούλιο, ο επικεφαλής ιατρός του Οντάριο Kieran Moore ανακοίνωσε ότι ένα τέταρτο εμβόλιο είναι πλέον διαθέσιμο για όλους τους 18+, αλλά δήλωσε ότι δεν πρέπει να το κάνουν όλοι λόγω του κινδύνου μυοκαρδίτιδας.

Τα εμβόλια συνεχίζουν να συνιστώνται για υγιή μωρά στον Καναδά και παιδιά, παρόλο που πολλές χώρες έχουν σταματήσει να προσφέρουν εμβόλια στα παιδιά. 

Στη συνέχεια, "η ζωή μου εξερράγη σε μια καταιγίδα παρενοχλήσεων, κατηγοριών και λογοκρισίας", δήλωσε η Bridle.

Ο Bridle εξακολουθεί να μην μπορεί να ασκήσει το ερευνητικό του εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο του Guelph. Πρέπει να εργάζεται από το σπίτι και είναι απόβλητος στο πανεπιστήμιό του.

Ο Δρ Bridle δικαιώθηκε μετά την ομολογία του CMO της Moderna :

"Γνωρίζουμε σήμερα πολύ περισσότερα για τη μυοκαρδίτιδα απ' ό,τι πριν από ένα χρόνο", δήλωσε ο Dr. Burton, CMO της Moderna. "Πιστεύω ότι είναι η πρωτεΐνη spike . . που είτε προκαλεί μια μικρή άμεση βλάβη στην καρδιά, είτε αντισώματα που παράγονται και αντιδρούν με τα καρδιακά κύτταρα", είπε.

Πηγές : εδώ και εδώ - Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.

👉 Το χρονικό της αποκάλυψης της εξαιρετικά συντονισμένης, παγκόσμιας συνωμοσίας, για τη διάπραξη γενοκτονίας μέσω οπλοποιημένων ενέσεων Covid