30 Σεπ 2022

Αυτοί που επέβαλαν τα εμβόλια θα πρέπει να κρεμαστούν για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας.

Dr. Aseem Malhotra: Έχουμε μια πλήρη αποτυχία του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης :



"Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν νομική υποχρέωση να παράγουν κέρδη για τους μετόχους τους. Δεν έχουν νομική υποχρέωση να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία".

"Οι έντιμοι γιατροί δεν μπορούν πλέον να ασκούν έντιμη ιατρική. Έχουμε μια πλήρη αποτυχία του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και μια επιδημία παραπληροφορημένων γιατρών και παραπληροφορημένων και εν αγνοία τους τραυματισμένων ασθενών".

Πλήρης συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο παρουσίασης του World Council for Health με την

Διευθύντρια Dr Tess Lawrie να παρουσιάζει τον εμβολιασμενο Καρδιολόγο Dr Aseem Malhotra που πριν προωθούσε το εμβόλιο στην αγγλική ΤV και τώρα ζητάει τη διακοπή του:

➨ worldcouncilforhealth.org/multimedia/aseem-malhotra-press-conference

Δελτίο Τύπου του WCH:

➨ worldcouncilforhealth.org/news/news-releases/peer-reviewed-papers-suspension-covid-19-vaccines

📌 Ακολουθήστε το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία:

➨ @WCH_org
➨ @worldforhealthchat

Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.


Dr. Aseem Malhotra (διπλοεμβολιασμένος και από τους πρώτους που έκαναν το μπόλι της πφάϊζερ) : "Τα μπόλια, δεν είναι απόλυτα ασφαλή και προκαλούν ανεπιθύμητες βλάβες και πρέπει να διακοπεί η παροχή τους έως ότου παρασχεθούν παγκόσμια όλα τα στοιχεία, που θα αποδείξουν την χρησιμότητά τους" :


Μπορούμε να βγάλουμε μόνο ένα συμπέρασμα από όλα αυτά και να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα ξεσηκωθεί κάποιο ηθικό-δεοντολογικό αίσθημα τιμής μεταξύ των δημόσιων λειτουργών, των εισαγγελέων ή των ανώτερων δημοσίων υπαλλήλων: Αυτά τα “εμβόλια” είναι επικίνδυνα. Δεν παραδίδουν αυτά που υποσχέθηκαν.

Περαιτέρω χορήγηση ισοδυναμεί με σωματική βλάβη. Όποιος το υποστηρίζει αυτό εμφανώς – στον ΕΟΦ, στα ΜΜΕ (με τους γνωστούς τηλε-ειδικούς), στο υπουργείο Υγείας και σε άλλες αρχές και υπουργεία – υπόκειται σε ποινική δίωξη, σύμφωνα με την απλή αστική νομική αντίληψή μας.

👉 E.Y.E : Οι "εμβολιασμοί" κατά της Covid-19 βλάπτουν περισσότερο από ότι ωφελούν